Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1000drzwi.pl

1000drzwi.pl Opinie 4.6 (197)

Katowicka 15
43-400
Cieszyn
502 504 578
opinie 1000drzwi.pl
speedtest
4.6
197
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-03-06 13:34:05
Kacper
Kupiłem Drzwi Pol Skone. Nie polecam, drzwi z wadami fabrycznymi, ubytki na froncie, skrzydło drzwiowe nie dolega. Czas oczekiwania na zamówienie półtora miesiąca.
5 / 5
2020-01-28 15:42:49
Tamara
Bardzo miła obsługa, indywidualne podejście do klienta. Wg mnie najwyższa możliwa ocena. Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Obecny zakup jest czwartym zakupem
5 / 5
2020-01-22 16:35:03
Aleksander
przyjemna i szybka transakcja, bez zarzutu.
4 / 5
2019-12-01 10:30:27
Jagoda
Polecam ! Super kontakt ze sklepem, nawet jak źle dokonalam zamowienia - sklep skontaktował sie ze mna ekspresowo, pomógł i doradził :)
5 / 5
2019-10-30 19:39:54
Dalia
Sprzedawca bardzo uczciwy. Zamówienie zostało anulowane z winy producenta. Sklep bardzo szybko zwrócił pieniądze na moje konto. Szczerze polecam
5 / 5
2019-10-03 12:24:02
Malwina
Bardzo dobra obsługa, super pomoc przy organizacji transportu, wg życzenia. Osobiście nie mam nic do zarzucenia.
5 / 5
2019-06-26 14:27:41
Wieńczysła
Polecam sklep. Towar dotarł o czasie zgodnie z opisem.Jestem zadowolona
1 / 5
2019-06-18 10:18:53
Edward
Najgorszy zakup jaki kiedykolwiek dokonaliśmy. Sposób ,,pakowania'' zupełnie nieadekwatny do przewożonego towaru, uszkodzona paleta a właściwie zbitka z kilku desek, brak przekładki od dołu, prześwity. Ostatnie drzwi z palety całkowicie uszkodzone powybijane szyby, połamane elementy protokół spisany z kurierem na dzień następny z racji tego że kurier nie posiadał protokołu przy odbiorze( z zaznaczoną adnotacją oczywiście że kurier nie posiadał przy sobie dzień wcześniej dokumentów ), plus zdjęcia uszkodzeń i paletą - a przynajmniej tym co miało być paletą. Sprzedawca w dzień odbioru powiadomiony o uszkodzeniach oraz o protokole który zostanie spisany - totalny brak reakcji, uszkodzenia go nie interesują skoro odbiór został podpisany. Odpowiedz sprzedawcy na reklamacje złożoną pisemnie ( w skrócie): nie widzi zasadności wymiany towaru na nowy - wina leży albo po naszej stronie albo przewoźnika. Odpowiedź na pismo od rzecznika praw konsumenta, który potwierdza że nasze roszczenia wymiany towaru są w pełni zasadne: sprzedawca nadal nie widzi swojej winy albo to my albo przewoźnik zawinił. Teraz czas na sąd wniosek oczywiście niebawem zostanie złożony. Jeśli ktoś z Państwa ma jakiekolwiek wątpliwości badz pytania oczywiscie mogę odpowiedzieć na wszystkie łącznie z dokumentacją.
4 / 5
2019-04-08 08:31:30
Irmina
Jeżeli chodzi o moje zamówienie jest ono w trakcie realizacji. Złożyłam je 27.03. 2019 roku , płatność została zaksięgowana 01.04. a realizacja zamówienia do dnia 16.05.2019. Czekam cierpliwie.
5 / 5
2019-03-03 09:21:44
Konstanty
Polecam.Podczas zamawiania mialam problemy z doborem ościeżnic, ale pan ze sklepu rozwiał moje wątpliwości i anulował złe zamówienie.
4 / 5
2019-02-21 19:35:42
Oliwier
Dobre ceny, miła obsługa, długi termin realizacji zamówień
5 / 5
2019-02-04 14:20:59
Izabela
długi czas oczekiwania na towar
1 / 5
2018-11-19 14:38:08
Halina
Nie polecam. Pomijając fakt, że terminy realizacji zamówień sa bardzo długie to ich stosunek do klient jest delikatnie rzecz ujmując olewający. Termin relaizacji zamówienia zbliżał się, więc wobec braku kontaktu ze strony 1000 drzwi zrobiłam to sama, by upewnić sie , ze wszystko będzie na czas. Pierwsza informacja ze sklepu mówiła o braku informacji o terminie realizacj zamówienia, mimo, że był przewidziany na 07/11 (zamówienie z dn. 20/08). Tydzień przed przewidywaną dostawą wiadomość, że moje zamówienie ma miesieczne opóźnienie! Telefon do firmy niewiele zminił, bo oczywiście nie jest to ich wina tylko producenta. Na mojego maila z propozycją jakiejś rekompensaty dla klienta brak odpowiedzi. Podobnie z następnym mailem. Totalne lekceważenie. W koncu mocno zdenerwowana dzwonię do nich, ale oczywiście jakbym rozmawiała z sekretarką automatyczna z informacją pt. to nie nasza wina tylko producenta. Z tego co powiedział mi Pan po drugiej stronie telefonu takie zdarzenia mają miejsce dość często z winy producenta. Tylko, ze klient nie kontaktuje sie z producentem, a z nimi i to oni powinni ponieść za to konsekwencje, a nie klient. I wobec tego dlaczego nie są na to przygotowani?! Czy drobny gest w stronę wkurzonego klienta nie wyszedłby na dobre?! Najwyraźniej jednak zadowolenie klienta oraz jego dobre zdanie o sklepie nie jest priorytetem. I niestety ten olewający stosunek do kontaktu z zamawiającym. Zdecydowanie nie polecam!
5 / 5
2018-10-15 06:43:34
Romana
generalnie wszystko ok. Natomiast wydaje mi się trochę zbyt długi termin realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-09-25 13:09:31
Angelika
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobry kontakt, pelen profesjonalizm, duzo wyrozumialosci a przede wszystkim cierpliwosc i pomoc oraz szczegolowa rada. Na towar dopiero czekam wiec tutaj sie nie wypowiem, jednak firme polecam chocby ze wzgledu na czlowieczenstwo i pomoc. Firmie bardzo dziekuje!
5 / 5
2018-03-28 23:22:58
Romana
Obsługa bez zarzutu, bardzo pomocna, duże zaangażowanie sprzedawcy.
3 / 5
2018-03-16 16:30:19
Jarosław
nie mogę ocenić bo czekam na dostarczenie towaru
5 / 5
2018-03-14 10:50:53
Ryszard
Firma godna polecenia. Doskonały kontakt, szybka realizacja, profesjonalizm.
5 / 5
2018-03-04 13:55:37
Lilianna
Sam zakup był bardzo szybki i sprawny jednak termin oczekiwania na towar jest bardzo długi. W rozmowie telefonicznej Pani powiedziała, że termin realizacji to ok 35 dni jednak na potwierdzeniu przelewu i przekazania do realizacji jest termin 72 dni. Minęło 32 dni drzwi jeszcze nie ma. Uczciwie by było, aby przed przekazaniem kasy za towar klient wiedział dokładnie kiedy będzie zamówienie zrealizowane. Z takim terminem realizacji szukałbym innego sprzedawcy.
5 / 5
2018-02-04 23:40:38
Paweł
Kontakt z klientem na najwyzszym poziomie, wszelkie informacje dotyczące zamówienia przesłane mailem.Pelen profesjonalizm.polecam.
5 / 5
2018-01-27 19:12:10
Olaf
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2017-12-29 19:23:13
Benedykt
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-12-28 10:24:50
Eugeniusz
Polecam wszystkim, szybko i profesjonalnie.
1 / 5
2017-11-16 09:31:58
Bartosz
Zamówiłem klamki, informacja na stronie, że są dostępne, wykonałem płatność, później mam telefon, że producent klamek może je wysłać najwcześniej za miesiąc. Zrezygnowałem. Kazali czekać na zwrot wpłaconych pieniędzy 14 dni :-(.
5 / 5
2017-10-11 18:25:59
Radomir
Nie mam żadnych zastrzeżeń, dziękuję!!
5 / 5
2017-07-05 17:35:22
Justyna
Zarówno obsługę jak i towar oceniam pozytywnie. Obsługa miła i uprzejma, żadnych problemów z komunikacją email-ową i telefoniczną. Sklep szybko (w ciągu kilku minut) udostępnił dodatkowe szczegółowe informacje odnośnie towaru - w tym przypadku drzwi.
5 / 5
2017-04-19 13:48:31
Liliana
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystko dopięte na ostatni guzik polecam zakupy.
5 / 5
2017-03-13 21:00:55
Hanna
Kolejne zamówienie i żadnego problemu
5 / 5
2017-02-21 21:53:39
Agata
Dostawa szybka. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Świetne, solidne drzwi, zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2017-01-05 00:05:01
Sebastian
Bardzo szybka i rzeczowa komunikacja ze sprzedawcą, chętnie odpowiadali na wszystkie pytania, które mnie nurtowały.
5 / 5
2016-12-08 18:56:59
Bernadeta
Drzwi dostarczono dobrze opakowane, bez uszkodzeń ,zgodnie z zamówieniem. Polecam tego dostawcę,
3 / 5
2016-12-02 14:44:33
Oliwia
bardzo długi termin realizacji
1 / 5
2016-11-21 18:15:55
Władysław
Moja opinia = nie polecam. Czeka się bardzo długo na zamówienie. Firma tłumaczy się problemem producenta, co za bardzo mnie nie interesuje.
5 / 5
2016-11-16 07:18:22
Ireneusz
Oczekuję na towar, więc nic więcej nie mogę powiedzieć.
5 / 5
2016-09-14 17:33:31
Eliza
Jestem bardzo zadowolony z zakupu paneli.Kontakt ze sklepem był świetny.Oceniam wszystko na duże 5 :)
3 / 5
2016-08-10 20:02:32
Bogusława
Czas oczekiwania na drzwi Polskone model Sempre to niestety minimum 25 dni roboczych. Jest to moje kolejne zamówienie takich drzwi w domu, ale termin budzi zastrzeżenia
5 / 5
2016-07-16 13:59:44
Sonia
Formularz wyboru drzwi na ich stronie jest rewelacyjny - można wybrać w prosty sposób wszystkie wymiary czy kolor. Kontakt telefoniczny z Panią konsultantką super. Drzwi MEGA pozytyw !! :) Sklep gorąco polecam - jedna uwaga: moglibyście wprowadzić opcję szybszej realizacji zamówienia za dodatkową opłatą - bo czas oczekiwania na drzwi ponad miesiąc to dużo, aczkolwiek w każdym sklepie niestety są takie terminy.
3 / 5
2016-07-15 13:21:30
Grzegorz
Miała być realizacja w ciągu 30 dni, po zapłaceniu okazało się, że 42 dni (do 18.07) czyli tyle ile wszędzie. Z tym,że na miejscu mam z montażem i wtedy VAT 8%.
5 / 5
2016-06-11 11:55:05
Kamil
Zakupy polecam 100% profesjonalne podejście do klienta
4 / 5
2016-05-21 19:31:55
Zbyszko
Dość długi czas realizacji, ale polecam :)
3 / 5
2016-05-14 18:09:18
Marek
Jak na razie, czekam na towar.
5 / 5
2016-04-08 20:22:39
Franciszek
Dobry sklep. Dobre ceny. Polecam
5 / 5
2016-04-07 12:00:36
Krzysztof
Polecam sklep. Dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Wysyłka jeden dzień po umówionym wcześniej terminie, jednak zostałem o tym telefonicznie uprzedzony i przeproszony. Ceny bardzo konkurencyjne w tym asortymencie, w którym zamawiałem.
3 / 5
2016-03-30 03:11:12
Karol
Samo zamówienie poszło bardzo dobrze. Drzwi i ościeżnice otrzymałem kilka dni przed terminem. Kontakt ze sklepem w trakcie realizacji zamówienia dobry. Niestety jedna (z trzech) ościeżnic przyszła z lekkim pęknięciem. Gdy zadzwoniłem do sklepu Pani poinformowała mnie, że proces reklamacji przebiega następująco: zgłoszenie reklamacji, przesłanie jej do producenta i rozpatrzenie - czas około 2 tygodni; po uwzględnieniu reklamacji zgłoszenie idzie na produkcję i czas oczekiwania znowu około 5 tygodni. W związku z tym musiałem zrezygnować z reklamacji (nie mogłem sobie pozwolić na wstrzymanie/wydłużenie prac na 7 tygodni). Także warto się zastanowić nad takimi zakupami. U mnie pęknięcie nie jest duże i będę musiał z tym żyć. Ale w przypadku większego uszkodzenia należy wziąć pod uwagę ewentualny długi okres reklamacji.
5 / 5
2016-03-17 11:30:46
Konstancja
polecam sedecznie! Bez problemów i szybko.
5 / 5
2016-03-17 11:30:46
Sergiusz
polecam sedecznie! Bez problemów i szybko.
5 / 5
2016-02-29 20:25:40
Leopold
wszystko w najlepszym porządku. Polecam
1 / 5
2016-02-23 14:11:13
Dawid
Odradzam. Nie ma możliwości zwrotu towaru. W moim przypadku chciałem zamienić ościeżnicę regulowaną z węższej na szerszą i sklep nie wyraził zgody, argumentując odmowę regulaminem i indywidualnym zamówieniem od klienta.
5 / 5
2016-02-15 13:34:48
Walentyna
Szybko, sprawnie, wszystko w porządku
5 / 5
2015-11-13 09:55:57
Radosław
100% zadowolenia, sklep warty polecenia.
5 / 5
2015-11-12 13:30:13
Sylwester
Wszystko załatwione profesjonalnie , przemiła obsługa , same pozytywy.
4 / 5
2015-11-05 13:38:38
Adrian
Drzwi dotarły z dwudniowym opóźnieniem,ale to z winy producenta.Wyśmienity kontakt,pełen profesjonalizm.Polecam!!!!
5 / 5
2015-11-05 11:19:19
Emanuel
sklep w porządku, towar zgodny z zamówieniem oraz pomocny i uprzejmy konsultant na infolini :)
5 / 5
2015-08-11 15:00:47
Genowefa
Polecam współpracę z 1000drzwi.pl
5 / 5
2015-08-11 15:00:47
Sabina
Polecam współpracę z 1000drzwi.pl
5 / 5
2015-08-11 15:00:47
Apolonia
Polecam współpracę z 1000drzwi.pl
5 / 5
2015-05-28 18:25:59
Barbara
Ceny przystępne.PAN bardzo pomocny, cierpliwie doradzał i odpowiadał na wszystkie pytania. Kontakt ze sklepem natychmiastowy. Polecam
5 / 5
2015-05-16 20:18:48
Oksana
Jestem zadowolona z zakupu. Myślę, że jak zajdzie taka potrzeba to skorzystam z zakupów w tym sklepie.
4 / 5
2015-04-30 09:33:44
Paula
komunikacja dobra, czas oczekiwania zgodny z tym co na stronie, także wszystko się zgadza. Polecam
5 / 5
2015-04-24 10:23:34
Bogusława
zakupiłam w sklepie klamki, które doszły na czas
5 / 5
2015-04-14 20:17:07
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie, Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-04-13 19:20:08
Julian
Jestem zadowolony z transakcji, bardzo fajny i miły kontakt ze sklepem. polecam sklep
4 / 5
2015-04-06 16:28:34
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Trochę zamieszania wyszło z zamówieniem ponieważ nie odnaleziono mojej wpłaty.Po tygodniu dostałem email z nakazem zapłaty poprosiłem o kontakt na drugi dzień zadzwoniła kobieta i była trochę nie miła i mówiła ,że termin realizacji zamówienia liczy się od dzisiaj ponieważ nie otrzymali wpłaty.Po wymianie argumentów trochę zmiękła i powiedziała,że postarają się dotrzymać terminu.Zadzwonił miły Pan po paru tygodniach i powiedział że drzwi jadą, były przed terminem,ładne, całe i w super cenie. Polecam Polecam :-)
5 / 5
2015-03-27 18:39:29
Jan
Miły kontakt, szybka realizacja, niskie ceny. Polecam.
5 / 5
2015-03-26 20:11:21
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 18:07:49
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 17:39:16
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-22 14:42:14
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 18:47:37
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 12:13:39
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 16:47:51
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-11 22:11:51
Leokadia
Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i kompetentna obsluga! Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Zamawialam juz w tym sklepie panele wiec byłam pewna że wszystkie będzie w 100 % profesjonalne. Informacja czytelna i rzetelna. Na czas. Same pozytywy.
5 / 5
2015-02-03 12:52:34
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 11:25:16
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 12:44:50
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
4 / 5
2015-01-04 14:50:21
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-26 04:29:37
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 20:41:48
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 09:39:50
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 11:47:06
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-12 12:25:31
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 20:04:34
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-30 20:59:13
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 23:06:59
Cecylia
Polecam ten sklep. Doskonały kontakt i wsparcie sprzedawcy. Fachowe doradztwo. Znają się na rzeczy! Co do przesyłki, należy wziąć poprawkę 1 dzień roboczy, bo nie zawsze uda się kurierowi wszystko zmieścić na czas do ciężarówki. Minie to spotkało ale wszystko zgodnie z regulaminem sklepu. Nie mam za złe... Zwykłe nagromadzenie przesyłek. Towar dotarł idealnie zabezpieczony, zgodnie z zamówieniem, bez najmniejszych uszkodzeń i dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam ten sklep i wielkie podziękowania dla obsługi!!!
4 / 5
2014-11-19 21:37:32
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-19 13:01:15
Ignacy
Drzwi otwierają się i zamykają jak gdyby były do tego stworzone.
5 / 5
2014-11-17 16:53:18
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 16:35:25
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-10-16 13:04:48
Idzi
Strona interntowa sklepu jest bardzo wygodna w obsłudze, jednak na zamówienie czeka się ponad miesiąc oraz nie zostało wykupione przez sklep u kuriera wniesienie paczki - a ważyła 170kg, trzeba było sobie radzić samemu.
5 / 5
2014-10-10 11:28:44
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-09 10:05:01
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Aczkolwiek byłabym uskrzydlona, gdyby zamówienie zostało zrealizowane kilka dni przed upływem ostatecznego terminu.
5 / 5
2014-09-22 09:23:19
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 11:15:34
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-13 17:56:22
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-09 11:09:02
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 13:40:02
Janina
SUPER PRODUKTY, SUPER CENY, SUPER SKLEP!!!
5 / 5
2014-08-26 11:30:27
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar dostarczony wcześniej niż się spodziewałem, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Profesjonalna obsługa a ceny rzecz jasna bardzo konkurencyjne.
5 / 5
2014-08-12 12:20:03
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-27 10:55:00
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Drzwi dostarczono mi 2 tygodnie wcześniej :):) przed planowanym dostarczeniem. Drzwi bardzo mi jak i moim najbliższym się podobają. Świetne wykonanie w dobrej ceny - ceny rzecz jesna bardzo konkurencyjne. Polecam gorąco tak samo jak sklep internetowy 1000 podłóg :):)
4 / 5
2014-07-23 18:12:48
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-21 14:22:05
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 17:38:08
Irena
Drzwi, które kupiłam są bardzo solidne i jednocześnie ładne, dotarły w terminie, fachowo zapakowane. Chciałam też podziękować Panu sprzedającemu za pomoc w ich wyborze, za dobór klamek, ościeżnicy, cierpliwość okazaną niezdecydowanej klientce, która w dodatku wykazała się sporą nieznajomością tej dziedziny. I jak tu nie być zadowoloną z tego sklepu? Polecam wszystkim! :)
4 / 5
2014-07-03 11:23:11
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 11:34:33
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 21:29:58
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Warto.
5 / 5
2014-06-17 11:07:04
Bogdana
Transakcja przebiegła sprawnie, szybko i pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-03 23:02:52
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 13:54:30
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 10:37:09
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-20 11:27:48
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-16 11:30:44
Bernard
Okres oczekiwania na drzwi długi (5 tyg), ale zgodny z informacją, jaką otrzymałem podczas zamawiania.
5 / 5
2014-04-26 14:44:01
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Przesyłka bardzo dobrze spakowana.
4 / 5
2014-04-17 07:22:27
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-08 16:25:23
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-02 16:13:46
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 23:19:16
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 21:20:27
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, bardzo rzetelna firma
5 / 5
2014-03-17 11:04:40
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 10:26:18
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 21:31:17
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 10:50:49
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 16:43:50
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 14:20:53
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 23:46:01
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 19:21:49
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar przyjechał wcześniej niż było zakładane. :)
5 / 5
2014-02-28 15:26:44
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dotarł następnego dnia po dokonaniu płatności. Ceny konkurencyjne, a obsługa miła i chętna do pomocy i udzielania informacji. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 23:11:56
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 13:10:30
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 21:28:49
Daniela
Przesyłka profesjonalnie zapakowana. Świetny kontakt ze sklepem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-01-25 19:51:40
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem sklepu. Polecam.
4 / 5
2014-01-24 17:43:07
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 18:55:48
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 14:24:16
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-05 15:37:43
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 15:50:33
Oliwier
Zakupy w skleie to sama przyjemność. Drzwi przyszly w ciagu 4 tyg. od zamowienia i to pomimo okresu swiatecznego. szybka i fachowa obsluga oraz dobry kontakt z obsluga klijenta. polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-12-14 12:43:14
Sebastian
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie-profesjonalny sklep, super ceny i duży wybór.
5 / 5
2013-12-12 13:23:02
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 15:17:10
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-10 09:38:06
Cecylia
Nie dotrzymano deklarowanego 30 dniowego terminu realizacji. Rozbieżności pomiędzy regulaminem zamieszczonym na stronie internetowej a regulaminem w pliku pdf do pobrania ze strony.
5 / 5
2013-12-06 11:27:33
Wojciech
Bardzo dobry kontakt z obsługą. Mimo ciągłych telefonów z mojej strony Państwo bardzo mili i starali się o jak najlepszą obsługę. Drzwi dotarły w ustalonym terminie, dobrze zapakowane bez uszkodzeń. Dziękuję i gorąco polecam.
5 / 5
2013-11-29 19:44:40
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 13:01:22
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 14:41:55
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bardzo dobrej jakości w bardzo dobrej cenie, POLECAM.
5 / 5
2013-11-06 13:27:32
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 11:42:41
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam., Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, dobrej jakości, profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony.
4 / 5
2013-10-11 23:30:29
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-29 17:40:13
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem baaardzo zadowolona. Drzwi udało się kupić dużo taniej niż w popularnym sklepie stacjonarnym. Na moją prośbę dostarczono drzwi o tydzień wcześniej, towar spełnia moje oczekiwania, komunikacja wzorowa, ogólnie sklep oceniam na 5+ i serdecznie polecam!!!
4 / 5
2013-09-25 11:13:32
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 20:34:43
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-19 21:10:38
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 09:25:24
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 07:07:20
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 17:54:38
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Komunikacja bardzo dobra. Szybka dostawa.
5 / 5
2013-07-25 10:51:47
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-23 20:45:03
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-05 17:25:12
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 09:28:57
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 22:25:29
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mega fajny sklep. Miła obsługa i niesamowicie szybki sklep.
5 / 5
2013-06-28 11:26:34
Łucja
Transakcja przebiegła doskonale. Serdecznie polecam.
5 / 5
2013-06-17 21:42:36
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-09 12:01:45
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-03 09:40:40
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-30 08:23:49
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar fachowo zabezpieczony przed daleką podróżą. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 12:29:04
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 07:23:43
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-04 16:21:12
Aldona
Bardzo miła obsługa. Zależało mi na czasie więc Pani się postarała i wysłała towar błyskawicznie po otrzymaniu dowodu wpłaty. Bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2013-04-29 22:38:24
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-07 09:15:29
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 08:19:13
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 11:20:04
Olaf
towar,dostawa,obsługa na najwyższm poziomie.
4 / 5
2013-02-06 18:41:07
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-01 09:07:07
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-30 20:31:19
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-23 08:48:17
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-02 18:19:18
Martyna
Transakcja przebiegła rewelacyjnie. Sprawna, kompetentna i miła obsługa. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-12-30 16:49:00
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka przesyłka i miła obsługa sklepu. Polecam.
4 / 5
2012-12-14 07:22:31
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-06 14:33:27
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-11-30 23:17:24
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-29 08:11:38
Nadia
Wszystko przebiegło baz najmniejszych problemów.
5 / 5
2012-11-28 15:51:01
Maksymilian
Wszystko bez zarzutu, jasno i sprawnie, polecam.
5 / 5
2012-11-26 07:39:58
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar dokłddnie taki, jak w opisach, obsługa bardzo dobra. Dziękuję i polecam wszystkim.
5 / 5
2012-11-25 11:31:13
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-17 12:00:16
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-15 16:18:44
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 13:07:02
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-09 15:04:29
Felicjan
Bardzo uprzejma obsługa, fachowa i pomocna. Polecam innym współpracę z tym sklepem.
4 / 5
2012-10-08 15:00:00
Julian
Polecam zakup w tym sklepie.Ogólna ocena dobra.
5 / 5
2012-09-26 22:24:05
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 20:47:18
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-06 20:15:24
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-07-19 06:53:36
Izolda
polecam zakupy w tym sklepie. obsługa super. dpstawa bez problemu.
5 / 5
2012-06-28 09:25:06
Oliwia
wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2012-04-28 19:53:05
Marcin
Szczególnie pomocni przy dokonywaniu pomiarów, dopasowaniu typu i rodzaju klamek oraz zamków do już istniejących otworów w drzwiach. Obsługa miła i profesjonalna. Teraz wybieram podłogi bo widziałam, że mają bogaty asortyment.
5 / 5
2012-04-27 09:26:13
Luba
Zakup przebiegł bez problemów. Żadnych opóźnień czy problemów z komunikacją. Polecam gorąco.
5 / 5
2012-04-27 09:08:22
Magda
Bardzo chciałabym wszystkim polecić ten sklep. Doskonała komunikacja, ekspresowa wysyłka, towar najwyższej jakości.
5 / 5
2012-04-26 11:23:51
Celina
Bardzo dobra komunikacja. Widać, że znają się na rzeczy. Super zakupy!

Rzetelne opinie o 1000drzwi.pl