Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1000karm.pl

1000karm.pl Opinie 4.7 (289)

Dekabrystów 44
42-200
Częstochowa
792 955 303
opinie 1000karm.pl
speedtest
4.7
289
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 22:26:33
Wanda
Szybka i porządnie zapakowana paczka
5 / 5
2020-02-14 20:33:07
Iwo
Wysyłka online bez problemu,super
5 / 5
2020-02-06 09:13:30
Przemysław
Jednej karmy niestety nie było i musiałabym czekać, jednak sprzedawca zaproponował podmienienie na inny smak. Dodatkowo do przesyłki została dodana niespodzianka w postaci myszki-zabawki dla kotków. Współpraca bezproblemowa. Można też wybrać opcję dostawy do domu bezpośrednio przez sklep, a nie pośredników (Częstochowa).
4 / 5
2019-12-26 23:30:16
Włodzimierz
Generalnie ok. Towar oryginalny. Niestety czas oczekiwania trochę się wydłuzyl. Koty byly zawiedzione ale wrócę do was ponownie.
5 / 5
2019-12-25 09:51:28
Zygmunt
Bardzo dobry i szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-04 21:13:15
Roman
Towar oryginalny co bylo dla mnie najwazniejsze.
5 / 5
2019-11-04 12:52:02
Marzena
gorąco polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-10-28 17:19:19
Oskar
Praktycznie za każdym razem nie ma problemu.
4 / 5
2019-10-10 15:33:35
Danuta
Zgodnie z moimi oczekiwaniami,towar taki jak zamówiony,termin podany dotrzymany. Polecam.
5 / 5
2019-10-08 00:37:43
Weronika
zamówiłam towar i niestety oferta się wyczerpała. Obsługa na drugi dzień zgłosiła telefonicznie problem i natychmiast był zwrot kosztów. JESTEM MEGA ZADOWOLONA - profesjonalne traktowanie klienta, zainteresowanie problemem. Jeśli bede robic robić zakupy dla zwierzaka to tylko w 1000karm.pl . POLecam i preferuję.
5 / 5
2019-09-20 14:55:40
Marcelina
paczka zgodna z zamówniem, produkty w dobych cenach
5 / 5
2019-09-19 11:58:52
Stefan
Super kontakt , wszystko jak należy
3 / 5
2019-09-18 05:47:10
Aleksandra
Ponad tydzień czekania za zamówieniem... :/
5 / 5
2019-09-12 23:01:09
Oleg
Profesjonalnie i w szybkim terminie
5 / 5
2019-08-23 13:05:53
Eliza
Super sklep z bardzo szybką realizacja zamówień. Gorąco polecam
1 / 5
2019-08-13 10:27:08
Lucyna
Sklep już prosi o opinie a ja nadal czekam na wysłanie towaru (który miał być dostępny).
5 / 5
2019-07-26 09:32:55
Julita
Polecam w 100%. Bardzo mila i fachowa obsługa sklepu. Towar odebrałam osobiście tego samego dnia :) POLECAM
5 / 5
2019-07-19 09:48:18
Filip
Super,polecam ...Jest szybko i bez problemowo
5 / 5
2019-06-27 12:55:01
Michał
Jak zwykle wszystko przebiegło bez zarzutów 😁.
5 / 5
2019-06-20 13:28:28
Jolanta
Sklep i sama transakcja ok, niestety opakowanie zostało zmienione i sama karma też nie to co wcześniej same czarne duże granulki których królik wogole nie je... 😲
5 / 5
2019-06-13 15:32:44
Bogdana
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalna obsługa i dobra jakość. Zostałam stałym klientem!
4 / 5
2019-06-06 11:38:22
Oliwia
Towar zgodny z opisem. Niestety dłuższy czas realizacji o czym zostałam poinformowana dopiero gdy zaczęłam dopytywać (mimo dostępności towaru w sklepie internetowym)
5 / 5
2019-06-04 12:59:31
Marek
Nie mam zastrzeżeń - dobra i sprawna obsługa.
5 / 5
2019-06-03 11:07:03
Marcin
Bardzo dobra i szybka obsługa; otrzymywanie wiadomości o zamówieniu na każdym jego etapie. Serdecznie polecam - super sklep dla czworonogich przyjaciół człowieka!
5 / 5
2019-05-27 12:32:01
Olga
Karmy bardzo dobrej jakości z długa datą do spożycia, fachowa obsługa - zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-05-16 15:01:51
Sofia
Profesjonalny sklep. Duży wybór karm.
4 / 5
2019-05-06 10:30:07
Malwina
długi czas realizacji zamówienia
1 / 5
2019-05-05 18:17:46
Amelia
Sklep nie miał na stanie zmówionej karmy, która w dniu zmówienia widniała jako dostępna. Czekałam 5 dni i dopiero po moim telefonie okazało się , ze zmówili karmę poprzedniego dnia wiec nie miałam gwarancji zeby dotarała do mnie w piątek, czyli tydzien od złozenia zmówienia z opcją kurierskiej dostawy!. NIE POLECAM
1 / 5
2019-05-05 16:28:18
Gustawa
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Towar niezgodny ze zdjeciem! Na zdjeciu karma w starym wydaniu versele laga a otrzymalam w nowym! Szukam produktu w starym wydaniu bo rozni sie skladem karmy. Niestety nie bylo mnie w domu gdy przyszla paczka i czas na zwrot juz minal. Prosze nie wprowadzac ludzi w blad bo stare opakowanie jakim reklamujecie produkt to nie to samo co nowa versele laga dla krolikow, jest ona znacznie ubozsza w warzywa!
5 / 5
2019-04-02 14:36:04
Jan
Towar zgodny z opisem. Na pewno do nich wrócę.
5 / 5
2019-03-20 16:25:20
Karolina
Kupiony w dobrej cenie otrzymałem.
5 / 5
2019-03-14 13:39:52
Bartosz
realizacja bardzo szybka przesyłka zgodna z zamówienie,
5 / 5
2019-03-04 20:28:16
Bernard
Szybka obsługa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-02-28 14:30:31
Anastazja
Towar zgodny w 100%, bardzo dobry kontakt z obsługą.
5 / 5
2019-02-28 09:46:29
January
Bardzo dobre rezultaty zamówień.
1 / 5
2019-02-27 13:45:32
Franciszka
Sklep absolutnie nie spełnił oczekiwań. Czas oczekiwania jak do tej pory tydz. Absolutnie nie polecam.
5 / 5
2019-02-15 14:19:00
Filip
Bardzo profesjonalne podejscie do klienta.
3 / 5
2019-01-28 20:26:23
Walenty
Szelki dla psa miały być czerwone i status towaru był że towar jest dostępny od ręki ale... Szkoda że sprzedawca nie skontaktował się pierwszy tylko ja musiałem się dowiedzieć dlaczego towar nie jest wysłany. Kontakt telefoniczny dobry sprzedawca miły wyraził skruchę i zaproponował rozwiązanie na które się zgodziłem. Szelki niebieskie 😉. + Smaki dla psa gratis. Wysyłka szybka .
5 / 5
2019-01-24 11:33:09
Emanuel
Super. Ekspres! Milo zaskoczony
5 / 5
2018-12-27 08:49:02
January
Wszystko zawsze w porządku :)
5 / 5
2018-12-19 13:40:39
Urszula
Wszystko super i bardzo szybko
5 / 5
2018-12-18 13:14:51
Kinga
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-12-10 12:42:32
Karolina
tanio, szybko, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-11-27 13:27:37
Oleg
Szybko,sprawnie bez problemu tak można krótko podsumować. Produkt dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2018-11-09 21:00:26
Sabina
Profesjonalna obsługa. Od razu odpowiadają na maile i pomagają rozwiązać problem. Niestety ubranko na psa okazało się za małe. Zwrot odbył się szybko i bez problemu. Na pewno zrobię tu ponownie zakupy. POLECAM
5 / 5
2018-11-01 13:02:14
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-10-25 15:16:29
Kazimiera
Chciałbym żeby informowali o wysyłkach, bo do tej pory ani sms, ani mail, nic. Ale towar przychodzi i wszystko OK.
5 / 5
2018-10-17 13:25:39
Longin
Bardzo sprawna i szybka dostawa !
5 / 5
2018-10-04 11:17:45
Jakub
Polecam . Profesjonalne podejście do klienta szybki dowóz a karma świeżutka .
5 / 5
2018-09-27 20:42:13
Angelika
Brak jakich kolwiek zastrzeżeń,pełen profesjonalizm.Polecam!
5 / 5
2018-09-20 12:49:05
Eryk
Ok, sklepowi zależy na kliencie
1 / 5
2018-09-20 10:42:05
Benedykt
Dramat, zamówiłem karmę i dzwoniłem, ponieważ z karmą był problem już od paru dni, wobec czego wykonałem kilka telefonów, szybkie sprawdzanie w internecie - OK 1000karm. I to był błąd.. Najpierw Pani odbierająca mój telefon stwierdziła, że u dostawcy jest jeszcze 7 puszek - mówie super biorę wszystko, bardzo zalezy mi na czasie proszę o informację jak tylko producent/hurtownia wyśle towar. Następnego dnia napisałem maila, zapytałem o status, otrzymałem informację: dziś będzie wysłane.. Pomyślałem noo okej, zamówienia czasem trzeba kompletować dłużej. Tego samego dnia o godzinie 14:00 ktoś dzwonił na mój telefon, niestety miałem wtedy telekonferencję. Nie odebrałem oddzwoniłem po pracy. Pani że producent miał złe stany magazynowe - nadal nie ma jedzenia!? Zapłaciłem dnia poprzedniego o 10:00 rano ponad 110zł i poinformowała mnie, że wysłała do mnie maila z tą informacją oraz z alternatywnym rozwiazaniem. Sprawdzam skrzynkę, nie ma nic, piszę do Pani na NASTĘPNY DZIEŃ otrzymuję maila z informacją, że Pani napisała maila, do siebie... W mailu dostałem informację, że jednak da się wysłać mniejsze opakowania tej karmy, mniej korzystnie, ale będzie jej mniej niż za 100zł czyli nie spełnia minimum logistycznego. W związku z tym uwagaaaa: muszę zapłacić za wysyłkę... NAPRAWDĘ?? To jest rozwiązanie trwającego 3 dni prostego zamówienia 1 rodzaju karmy? Poprosiłem o anulowanie zamówienia, ponieważ nie jestem przyzwyczajony do tak niefrasobliwej i niekompetentnej formy obsługi klienta i nie będę takowej tolerował, Na osłodę dodam, że Pani była grzeczna i miła, niestety nie jest w stanie wypełnić to luki kompetencyjnej i braku ogarnięcia związanego chociażby z odpisywaniem na maile. Ja rozumiem brak czasu itd itp. ale mamy w chwili obecnej walkę o klienta, ten kto się nie dostosowuje smutno kończy właśnie przez takie wpadki. Pozdrawiam
5 / 5
2018-09-19 20:14:42
Ilona
Oceniam Wasz Sklep na 10 pkt w skali do 10.
5 / 5
2018-09-15 11:19:07
Hanna
Nie pierwsze zakupy, ale też nie ostatnie. Duży wybór karm.
5 / 5
2018-09-07 08:19:27
Longin
Jestem zadowolona z produktów i dostawy polecam :))
3 / 5
2018-08-29 21:16:56
Aurelia
W ofercie sklepu są produkty, których nie mają na stanie i których nie ma u dystrybutora. Braki są takie, że sklep nie mógł zaoferować wystarczającej ilości innego rodzaju karmy tego samego producenta ani mniejszych/większych opakowań (w tym czasie produkty były dalej dostępne na stronie). Informacje o statusie zamówienia i brakach towaru są dostępne tylko w historii zamówienia na stronie - system nie wysyła żadnych informacji na email. W związku z brakami towaru musiałam anulować zamówienie i złożyć w innym sklepie. Na plus miły kontakt telefoniczny (w reakcji na mój email wysłany do sklepu) i szybki zwrot pieniędzy.
4 / 5
2018-08-25 09:25:49
Łucja
można kilka rzeczy ulepszyc ale generalnie jest ok
5 / 5
2018-08-22 10:36:35
Małgorzata
Jestem bardzo zadowolona, a najwazniejsze, że moje zwierzątko jest zadowolone. Polecam ten sklep każdemu zwierzolubnemu. Dziękuję, że Jesteście
5 / 5
2018-08-09 12:30:22
Martyna
szybko, bez problemowo. polecam
5 / 5
2018-08-02 11:54:59
Luba
Ardzo fajna obsluga,goraco polecam.
5 / 5
2018-08-02 11:54:59
Cecylia
Ardzo fajna obsluga,goraco polecam.
5 / 5
2018-07-25 13:33:21
Kazimierz
Super. Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-07-20 22:08:24
Barbara
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2018-07-18 12:07:04
Antoni
Z czystym sumieniem polecam :) bardzo szybka przesyłka,a na tym mi bardzo zależało.
4 / 5
2018-07-11 15:10:39
Konstancja
Nie było zamówionego towaru, zastąpiono go rownorzednym
1 / 5
2018-07-06 17:45:39
Julianna
Zdecydowanie nie polecam. Brak informacji o kilkudniowym opóźnieniu, brak zwykłego przepraszam. Sklep nie szanuje klientow.
3 / 5
2018-07-06 17:44:00
Kornelia
Niestety zamówienie było mocno opóźnione, a sklep nie raczył mnie o tym poinformować. Nie usłyszałam nawet słowa „przepraszamy” kiedy odbierałam karmę. Żadnej rekompensaty, generalnie nie polecam jeśli komuś zależy na czasie lub choćby punktualności.
5 / 5
2018-07-05 21:06:12
Lucyna
Bezproblemowo, szybko, polecam
5 / 5
2018-07-04 09:06:22
Albert
Dobry sklep z dużym asortymentem i niezłymi cenami.
4 / 5
2018-06-19 13:12:06
Edmund
Na fotkach szampon figurował z pompką do nalewania a otrzymałem bez :((
5 / 5
2018-06-18 15:21:40
Stanisława
Dałabym więcej gwiazdek gdyby była taka możliwość!!! Bardzo polecam, wszystko sprawnie i szybko, paczka bez zarzutu, bardzo miła obsługa, naprawdę dbają o klienta. 1000 karm.pl sklep na najwyższym poziomie. POLECAM !!!
5 / 5
2018-06-14 09:37:09
Daniela
Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko.
5 / 5
2018-06-12 12:05:35
Malwina
Bardzo szybka wysyłka i zgodna z zamówieniem . Polecam ten sklep
4 / 5
2018-06-06 12:31:57
Justyna
Sklep ma korzystne ceny na niektóre towary.
5 / 5
2018-06-05 10:32:46
Klaudia
Szybko i solidnie. Produkty bardzo dobrej jakości. Polecam :)
4 / 5
2018-05-31 16:45:02
Lidia
Zamówienie zostało zrealizowane w krótkim czasie jakkolwiek jakość zamówionej rękawicy pozostawia wiele do życzenia - w dwóch miejscach była niezaszyta. Niemniej jednak ze względu na szybką i bezproblemową dostawę sklep oceniam dobrze.
5 / 5
2018-05-24 15:24:48
Remigiusz
Super! Firma godna polecenia. Sprawnie, solidnie z pełnym profesjonalizmem.
5 / 5
2018-05-23 12:23:16
Leon
Polecam! Szybka wysyłka. Super produkt.
4 / 5
2018-05-19 21:20:00
Marta
Zwykła rękawica bez szału którą można kupić wszędzie jeszcze słabo zbiera włosie
5 / 5
2018-05-18 18:55:59
Iwona
Szybka,profesjonalna transakcja;)
5 / 5
2018-05-18 15:21:44
Michał
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam:)
4 / 5
2018-05-17 16:11:43
Henryk
Towar zgodny z zamówieniem, szybko dostarczony.
5 / 5
2018-05-17 07:42:08
Milena
Sprawnie, szybko i profesjonalnie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-05-15 09:55:18
Kalina
Super! Pełen kontakt, info o statusie realizacji zamówienia na bieżąco. Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam!
5 / 5
2018-05-11 12:56:43
Bartłomiej
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie
5 / 5
2018-05-09 10:09:48
Ziemowit
Nie ma się do czego przyczepić :)
5 / 5
2018-05-04 15:30:40
Cecyl
Super, wprawdzie towar dotarł po 2 dniach ( w pon zaksięgowała się dopiero wpłata), ale nie ma się do czego przyczepić :)
5 / 5
2018-05-03 10:55:41
Dominika
Szybka wysylka, dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem
2 / 5
2018-04-24 14:11:54
Kornel
czekam na paczke juz szósty dzień, koty głodne, nie chcą jeśc nic innego,sklep nie ponosi odpowiedzialności za kuriera, kurier, lekcewazy informacje do niego, nieodpowiedzialny, masakra jakaś
5 / 5
2018-04-24 12:00:37
Felicja
Sklep najbardziej godny polecenia. Towar dostarczany szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-04-23 13:40:28
Gustaw
Błyskawiczna wysyłka, wszystkie informacje na mailu chwilę po wysłaniu zamówienia - polecam!
5 / 5
2018-04-21 08:06:28
Antoni
błyskawiczna odpowiedz, fachowo, bardzo zadowolona jestem
5 / 5
2018-04-20 13:45:45
Ludwika
Polecam serdecznie! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Poinformowano że dostawa się opóźni. Miło ze strony sklepu, że dodano do paczki mały upominek :)
5 / 5
2018-04-16 14:34:01
Paula
Sklep w porządku. Ceny w miarę ok, duży wybór produktów, szybka realizacja zamówienia. Na plus możliwość odbioru osobistego w sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2018-04-12 12:18:22
Agata
Otrzymałam co innego niż zamówiłam, ale otrzymałam kilkakrotne przeprosiny i ponowne błyskawiczne wysłanie poprawnego zamówienia. Polecam -obsługa bardzo sympatyczna.
5 / 5
2018-04-10 14:01:19
Dominik
ekspresowa realizacja, bardzo miła obsługa. Polecam wszystkim
4 / 5
2018-04-10 07:15:32
Emilia
Szybko, zgodnie ze stanem w magazynie i bez naciągania na drobne - czyli zupełnie odwrotnie niż w Tofivecie.
5 / 5
2018-04-07 10:59:33
Adrian
Bardzo polecam, szybka wysyłka - jeszcze tego samego dnia, na drugi dzień zakupiona karma była u mnie.
2 / 5
2018-03-30 09:30:31
Marcin
niestety zrezygnowąłem z zamówienia poniewaz 2krotnie chccąc sfinalizowac transakcje nie wyświetlała sie strona z wyborem banku do przeleu naleznosci. Nie mogłem pójść dalej.
5 / 5
2018-03-29 09:55:31
Piotr
Jak zwykle wszystko ok!!! POLECAM!!!
5 / 5
2018-03-28 15:59:08
Gracjan
Rzetelny sprzedawca, szybka wysyłka
3 / 5
2018-03-28 14:01:10
Edyta
Strona do zamawiania produktów Ok. Dostałam maila o przygotowywaniu zamówienia ale jeszcze nie dostałam maila o możliwości jego odbioru a już mam ocenić sklep. Myślałam ze zamowienie z możliwością odbioru osobistego będzie najszybszym sposobem aby mieć towar w domu. Niestety nie.
5 / 5
2018-03-27 13:17:08
Maksymilian
Towar szybko dostarczony, przesyłka dokładnie zabezpieczona.
5 / 5
2018-03-16 10:02:47
Luiza
Bardzo dobry sklep, fajne ceny.
5 / 5
2018-03-14 18:57:40
Paulina
wszystko okej bardzo fajny sklep robie zakupy juz od dawna i jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2018-03-14 13:42:30
Renata
Szybko i solidnie. Karma bardzo dobrej jakości.
4 / 5
2018-03-08 11:13:32
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-03-07 08:43:54
Oksana
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Paczka zgodna z zamówieniem byłam u mnie juz na drugi dzień :)
5 / 5
2018-03-06 12:47:52
Kalina
Wszystko w porządku, zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2018-02-28 19:59:16
Bronisława
Szybko i profesjonalnie! Polecam!
5 / 5
2018-02-28 11:21:58
Izabela
Wszystko w porządku, towar był dostępny na miejscu w sklepie wiec jeszcze tego samego dnia odebrałam zamówione produkty.
5 / 5
2018-02-23 18:42:05
Józef
Profesjonalni. W razie watpliwości kontaktują się z klijętem.
5 / 5
2018-02-21 13:05:26
Julianna
Super. Jak zwykle jestem bardzo zadowolona :)
5 / 5
2018-02-18 18:58:28
Angelika
Dobra i szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2018-02-14 12:29:25
Rozalia
towar zgodny z opisem, nowy, bardzo porządnie zapakowany. Jedynie zamówienie mogłoby być szybciej zrealizowane, szczególnie, że płatności dokonałam natychmiastowo po złożeniu zamówienia (przy pomocy przelewy24.pl).
5 / 5
2018-02-08 21:05:52
Elwira
Transakcja szybka i bezproblemowa, ubranko świetne, kontakt z firmą bardzo przyjemny :)
5 / 5
2018-02-07 11:16:49
Katarzyna
Szybko i solidnie zrealizowane
5 / 5
2018-01-28 13:28:34
Iga
Transakcja przebiegła pomyslnie
5 / 5
2018-01-22 11:04:34
Beata
Sprawne i szybkie zakupy. Polecam.
4 / 5
2018-01-19 13:41:05
Zbigniew
Dobra realizacja zamówienia, ale poprzednie były realizowane szybciej.
5 / 5
2018-01-18 19:12:35
Marcelina
zamówiłam po Świętach, dostałam przed Nowym Rokiem. ekspresem!
5 / 5
2018-01-16 12:11:02
Kaja
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2018-01-14 00:30:10
Franciszek
Sklep szybko zrealizował zamówienie.Polecam
5 / 5
2018-01-11 20:00:39
Irma
Rewelacyjny sklep. Dotrzymał terminu realizacji. Polecam.
5 / 5
2017-12-27 23:29:17
Alfred
Polecam, dobry sklep, duży wybór, niezłe ceny.
1 / 5
2017-12-27 21:50:07
Eugeniusz
Od daty zamówienia minęły 2 tygodnie dotąd przesyłki nie otrzymałem Stanowczo odradzam nie polecam
5 / 5
2017-12-27 16:27:55
Aniela
Szybka, profesjonalna obsługa. Otrzymany towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-26 23:20:14
Weronika
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Są to moje pierwsze i nieostatnie zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-12-22 16:55:48
Beniamin
Bardzo profesjonalny sklep. Polecam
5 / 5
2017-12-21 15:25:53
Irmina
Polecam jak najbardziej, szybko sprawnie
5 / 5
2017-12-21 05:56:53
Krystian
żeby wszystkie sklepy tak działały, byłoby świetnie
5 / 5
2017-12-20 22:19:40
Lech
Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania na każdym etapie.
5 / 5
2017-12-20 13:31:06
Jarosław
Od przeszło 4 lat stali klienci ;o) bez zarzutów, rewelacja! Pozdrawiamy
5 / 5
2017-12-19 17:28:37
Adrian
SUPER SPRZEDAWCA POLECAM KAŻDEMU :)))
5 / 5
2017-12-19 13:03:25
Seweryn
Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam gorąco!
5 / 5
2017-12-16 14:59:20
Jarosław
Wszystko super, jedynie trzeba było czekać na dostawę karmy, której sklep już nie miał, ale załatwił bardzo szybko i sprawnie. Jedzenie memu kotu smakuje, aż mu się uszy trzęsą, a je produkty te po raz pierwszy. Jest uczulony na wołowinę, a sklep ma bardzo szeroki wybór karmy.
5 / 5
2017-12-15 16:40:55
Sofia
Szybko, sprawnie i dość tanio. Polecam.
5 / 5
2017-12-14 19:51:00
Oleg
Sklep godny polecenia...kontakt idealny...pomoc w każdej sprawie dotyczącej zamówienia i towaru.Polecam
5 / 5
2017-12-14 14:35:10
Martyna
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Szybko, sprawnie, beż żadnych problemów. Obsługa sklepu bardzo miła, w kontakcie telefonicznym zostały mi udzielone wszystkie informacje odnośnie zamawianego towaru. Sklep oferuje również atrakcyjne promocje z których miałam okazję skorzystać. Darmowa przesyłka kurierska która obejmowałam moje zamówienia to dodatkowy + dla sklepu. POLECAM.
5 / 5
2017-12-14 12:18:08
Apolonia
super sklep. robie zakupy regularnie. wszystko chodzi jak w zegarku polecam wszystkim :)
5 / 5
2017-12-14 06:08:02
Halina
Wszystko otrzymałam ale termin oczekiwania był dlugi.
5 / 5
2017-12-13 16:23:20
Elwira
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja (po raz kolejny).
5 / 5
2017-12-10 21:20:54
Oliwier
Bardzo szybko i sprawnie. przesyłka zapakowana w taki sposób, że zawartość była BEZPIECZNA ! SUPER ! ATRAKCYJNA CENA! POLECAM !
5 / 5
2017-12-08 17:37:11
Otylia
to nie jest pierwszy mój zakup w tym sklepie, lubię tu kupować- szybka dostawa, bardzo atrakcyjna forma zakupu-darmowa przesyłka
5 / 5
2017-12-08 15:20:27
Ilona
Jak zwykle profesjonalnie i szybko towar dobrze zapakowany polecam
5 / 5
2017-12-08 13:20:13
Krystyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia, 100% zadowolenia
5 / 5
2017-12-08 12:15:55
Barbara
Bardzo szybka obsługa, dobra cena, a do tego darmowa wysyłka - świetny sklep :) Brakowało mi tylko przelewu elektronicznego, ale może coś źle zaznaczyłam i taka możliwość była. Mam nadzieję, że kulki posmakują sikorkom i zapas szybko zniknie.
5 / 5
2017-11-29 17:08:26
Celina
Sklep OK. Usługi kurierskie trochę gorzej.
5 / 5
2017-11-28 11:06:28
Norbert
Chociaż artykuły zostały przeze mnie zwrócone kontakt był wzorowy . Natychmiastowy zwrot gotówki. Bardzo miła obsługa
5 / 5
2017-11-25 18:51:49
Jacek
Oceniam bardzo dobrze, takie robienie zakupów dla zwierzaków to przyjemność. Bardzo mili ludzie !
5 / 5
2017-11-22 12:25:51
Miłosz
Najlepsza strona z karmą dla zwierząt. Wszystkie rodzaje dostępne w przystępnych cenach.
5 / 5
2017-11-21 21:29:03
Janusz
Super. Dostarczone super szybko.
5 / 5
2017-11-10 14:38:20
Teresa
Sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja.
5 / 5
2017-11-06 20:24:58
Dymitr
Szybko, konkretnie, bezproblemu
5 / 5
2017-11-03 15:00:47
Janusz
Bardzo szybko i bardzo dobry kontakt
5 / 5
2017-11-02 22:46:29
Bronisław
Skorzystam jeszcze raz! Polecam innym.
5 / 5
2017-10-30 19:24:49
Nina
Bardzo udane zakupy bardzo szybki termin realizacji
5 / 5
2017-10-30 11:13:29
Celestyn
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2017-10-26 14:20:39
Gabriela
Pomimo dłuższego czasu oczekiwania jestem zadowolona z zakupu w sklepie 1000karm Ceny są przystępne, duży asortyment, miła obsługa.
5 / 5
2017-10-23 15:30:29
Karina
Jestem jak zwykle bardzo zadowolona z dostawy :)
1 / 5
2017-10-18 09:46:59
Jowita
Sklep nie dotrzymuje terminów realizacji Sklep nie posiada towaru w magazynie. Sklep nie informuje klienta o przebiegu realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-10-15 20:59:03
Aniela
Bardzo profesjonalna i szybka obsługa zamówienia. Sklep oferuje bezpłatną dostawę. Polecam.
5 / 5
2017-10-14 16:05:15
Jarosław
podoba mi się wspułpraca, polecam
5 / 5
2017-10-02 11:27:29
Inga
Doskonała realizacja zamówienia i kultura dostarczenia. Bardzo polecam
5 / 5
2017-09-27 10:05:03
Marta
Jestem bardzo zadowolona,wysyłka jest zawsze ekspresowa,karma w super cenie .
5 / 5
2017-09-27 10:05:03
Monika
Jestem bardzo zadowolona,wysyłka jest zawsze ekspresowa,karma w super cenie .
5 / 5
2017-09-25 10:12:46
Emanuela
Brak zastrzeżeń. Z szybką dostawa. Z kompletem zamówienie.
5 / 5
2017-09-20 21:04:48
Kinga
Zamówiłam 30 szt- saszetki karmy Royal Canin Renal dla psa. Niestety prawdopodobnie z winy producenta (saszetki były słabo zgrzane na łączeniach - 5 sztuk) sos i kawałki mięska wydostały się do reszty kartoników. Zgłosiłam ten problem do sklepu 1000karm.pl a tam bezzwłocznie otrzymałam wyrównanie tych 5 saszetek do domu. Dla mnie WIELKI PLUS za to, bo takie rzeczy mogą się zdarzyć, ale różnie sprzedawcy reagują. Polecam zakupy w tym sklepie- ja wiem, że będę tu wracać :)
5 / 5
2017-09-19 12:33:20
Lucjan
Bardzo dobry sklep, świetne ceny.
5 / 5
2017-09-19 12:11:20
Jan
Wszystko ok, gorąco polecam 😁
5 / 5
2017-09-17 23:19:18
Mieczysław
Sklep zaopatrzony bardzo dobrze . Realizacja zamówienia bardzo sprawna.
5 / 5
2017-09-14 13:39:00
Szczepan
Polecam każdemu zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2017-09-08 10:19:22
Arlena
Wszystko w porządku, sklep godny polecenia
5 / 5
2017-09-06 18:02:48
Jadwiga
Robię w tym sklepie regularnie zakupy karmy weterynaryjnej. Trzymają jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
5 / 5
2017-09-06 10:27:24
Tobiasz
Bardzo dobry sklep,komunikacja bez zarzutu i obsługa
5 / 5
2017-09-01 19:54:22
Sofia
Kupuję tu kolejny raz i jak zwykle wszystko w najlepszym porządku.
4 / 5
2017-09-01 00:47:16
Olga
Towar w miarę szybko skompletowany, bardzo dobrej jakości, jedyny minus za to, że internetowe zamówienia wyłączone są z możliwości zbierania pieczątek do rabatu....
5 / 5
2017-08-31 14:13:44
Kornel
SUPER SPRZEDAJĄCY !!! BARDZO POLECAM. :))
5 / 5
2017-08-31 12:38:56
Aleksandra
Bardzo rzetelny sprzedawca. Bogata oferta karm i przysmaków, szybka wysyłka. Czego tu nie polecać :)
5 / 5
2017-08-31 09:08:49
Włodzimierz
Karmę zamówiłem w czwartek. Wysłana była w poniedziałek. Otrzymałem ją we wtorek. Daje 5* na zachętę mimo że jestem wymagającym klientem i uważam, że powinna być wysłana dnia następnego. Na tę chwilę bardzo polecam i będę na pewno w tym sklepie zaopatrywał się w karmę Junior z RC dla mojego Jacka Russella o ile terminy dostarczania jej będą dobre.
5 / 5
2017-08-28 15:38:20
Liwia
Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep.
5 / 5
2017-08-28 15:38:20
Nina
Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep.
5 / 5
2017-08-14 12:09:48
Michał
Robię w tym sklepie zakupy od 6 miesięcy ,i będę robić nadal- jakość ,obsługa i ceny dla mnie są na najwyższym poziomie a nie zadawalam się byle czym .Sklep GODNY polecenia ! Klientka z Wrocławia
5 / 5
2017-08-10 11:59:55
Edward
wszystko sprawnie zgodnie z opisem polecam ;-)
2 / 5
2017-08-09 09:55:08
Adam
Chyba zapomnieli o moim zamówieniu po tygodniu się przypomniałem i w tedy przesyłka poszła natychmiast.
5 / 5
2017-08-04 18:45:12
Genowefa
Wszystko w najlepszym porządku; tylko na początku, zaraz po przyjęciu zamówienia, komunikacja "szwankowała", ale wszystko się skończyło bardzo dobrze.
5 / 5
2017-08-02 13:27:13
Paulina
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, bez zarzutu. P
1 / 5
2017-07-31 11:04:07
Bernardeta
Jedna wielka tragedia, pierwszy i ostatni.raz co kolwiek u nich zamówiłam
5 / 5
2017-07-28 12:51:59
Ismena
Jestem zadowolona,sklep jak najbardziej polecam,szybka wysyłka, towar zgodny z zam.
5 / 5
2017-07-27 13:51:24
Lucyna
Regularnie robię tu zakupy i jak zawsze dostawa błyskawiczna, a towar jak należy. Bardzo solidna firma. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2017-07-24 10:05:55
Beata
Fachowa opinia. Wiedza i znaja siie na zwierzetach ktora karma jest odpowiednia dla psa.
5 / 5
2017-07-21 15:36:34
Teresa
Wszystko spoko. Bardzo dobry kontakt przystępne ceny...
5 / 5
2017-07-19 07:51:58
Felicjan
Ogólnie jestem zadowolona. Odbiór mam zazwyczaj osobisty zamówienia więc nie określę się jak to wygląda od strony wysyłek.
5 / 5
2017-07-15 17:50:41
Irma
Polecam sklep, zamówiony towar bez zarzutu.
3 / 5
2017-07-10 08:37:47
Gabriela
Bardzo dlugi czas oczekiwania na realizację zamówienia
5 / 5
2017-07-05 10:33:57
Katarzyna
Szybko, sprawnie i w dobrych cenach. Polecam.
5 / 5
2017-07-04 09:33:13
Bogusława
Polecam. Szybko i sprawnie, bez problemów.
4 / 5
2017-07-03 19:05:53
Agnieszka
super jestem zadowolona towar doszedl szybko ;)
5 / 5
2017-07-02 14:05:45
Celina
Oceniam sklep bardzo dobrze. Strona przejrzysta, łatwa w obsłudze. Zamówienie docierało w ciągu jednego, dwóch dni roboczych (300km)
5 / 5
2017-06-26 11:34:54
Klemens
Pani w sklepie bardzo sympayczna, zawsze pomoże :)

Rzetelne opinie o 1000karm.pl