Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1000podlog.pl

1000podlog.pl Opinie 4.7 (394)

Bielska 117
43-400
Cieszyn
511 170 110
opinie 1000podlog.pl
speedtest
4.7
394
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-03 02:44:15
Zbigniew
Zdecydowanie odradzam. Zakup podłogi drewnianej Barlinek w kwocie ponad 2800 złotych. Na stronie sklepu przy zakupionej podłodze : " od ręki, promocja,dostawa gratis, wysyłamy w ciągu 1 dn.roboczych". W otrzymanym mailu informacja " Twoje zamówienie zostanie niezwłocznie wysłane po zrealizowaniu płatności". Zamówienie złożone w niedzielę 30.10.2022 r. Przelew dokonany w ten sam dzień. Na rachunku sklepu należność zaksięgowana na sesji Elixir w poniedziałek 31.10.2022 r około 12-tej. W ten sam dzień dzwonię do sklepu. Jak się okazuje sklep zrobił sobie wolne w ten dzień ( o czym nie poinformował na stronie ) , więc już jeden dzień "w plecy". Dzwonie dzisiaj 02.11.2022 r. do sklepu, czy zamówiona i opłacona podłoga zostanie wysłana dzisiaj lub najdalej jutro ( zgodnie z ofertą ze strony, na podstawie której została podjęta decyzja o zakupie ). Obojętnie poinformowano mnie, że podłoga zostanie wysłana w piątek ( o ile zostanie wysłana ), gdyż sklep nie posiada oferowanego towaru i musi go sprowadzić. UWAGA NA TEN SKLEP- OSZUKUJE KLIENTÓW W OPISACH OFERTY I ZA NIC MA SWOJE ZOBOWIĄZANIA. OFERUJE TOWAR KTÓREGO NIE POSIADA. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.
5 / 5
2020-02-21 14:04:10
Adam
Wszystko załatwione bezproblemowo , miła obsługa nic tylko polecać sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-21 13:05:30
Mikołaj
Super sprawa, szybko, tanio. Super kontakt, masz pytanie dzwonisz i wiesz.
5 / 5
2020-02-18 13:40:12
Jan
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-17 21:44:02
Urszula
Obsługa i wysyłka szybka ,tylko kurier PEKAES po za standardem- 3 dni robocze
5 / 5
2020-02-17 10:30:40
Leszek
Bardzo dobry kontakt ze sklepem serdecznie polecam towar był szybciej niż myślałem super
5 / 5
2020-02-13 15:32:58
Kacper
Doskonały kontakt, wyczerpująca telefoniczna informacja w razie pytań, szybka realizacja zamówienia. Brak zarzutów.
5 / 5
2020-02-08 19:44:09
Franciszek
Jestem wstrzemięźliwy przed zakupami poprzez internet. Szybka wysyłka, wszystko na czas i tak jak w opisie. Dobrze spakowane, bez żadnych wad i uszkodzeń. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-06 22:47:46
Fryderyka
Korzystałam dwa razy z zakupów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2020-02-06 11:36:24
Wanda
Jestem zadowolona, zakupy bez przeszkód.
5 / 5
2020-02-04 12:56:50
Marek
Zamówione palene super cenie w porównaniu z innymi sklepami. Po doliczeniu kosztów przesyłki cena nadal atrakcyjna.
3 / 5
2020-02-03 08:21:09
Renata
Bardzo utrudniony kontakt ze sprzedawcą, ciężko się dodzwonić, nikt nie podpowiedział, że do podkładu pod panele trzeba również taśmę, została nam paczka paneli oraz rolka podkładu, dzwoniłam, prosiłam o możliwość zwrotu, kazano mi napisać e-mail, minął tydzień żadnej odpowiedzi.
5 / 5
2020-02-02 21:25:00
Iwo
Obsługa bardzo profesjonalna!! Polecam!
5 / 5
2020-01-31 04:33:34
Brunon
Super kontakt z sprzedawcą. Sklep posiada duży asortyment a ceny są niższe niż w sklepach sieciowych.
5 / 5
2020-01-30 20:41:48
Sylwester
Bardzo solidna firma. Polecam.
5 / 5
2020-01-29 13:23:31
Konrad
Wszystko działało sprawnie towar dotarł w całości polecam sklep .
5 / 5
2020-01-29 10:56:05
Eliza
dokonałam dwóch zakupów w sklepie 1000pogłóg, jestem zadowolona z towaru jak i szybkości dostawy, biorąc pod uwagę odległości. A najbardziej cieszy mnie to ,że dostałam towar którego szukałam w innych sklepach, magazynach.
5 / 5
2020-01-28 11:20:04
Seweryn
Bardzo szybka wysyłka. Panele podłogowe niezwykle pieczołowicie i bezpiecznie zapakowane. Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-24 22:14:34
Marcelina
Świetna i szybka obsługa. Polecam bardzo
5 / 5
2020-01-22 13:49:15
Tomasz
Kontakt i dostawą bez problemowa
5 / 5
2020-01-20 15:49:25
Grażyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Listwy nie sa uszkodzone i takie jak w opisie. Polecam
5 / 5
2020-01-17 15:11:10
Celestyn
Wszystko super, gorąco polecam
5 / 5
2020-01-15 20:51:13
Marina
Wszystko zostało załatwione sprawnie bez jakiegokolwiek problemu.
5 / 5
2020-01-11 00:07:07
Fryderyk
Zamowienie zostalo szybko zrealizowane. Sklep sprawnie odpowiada na maile. Trochę zaskakuje prowizja za płatność PayU, jednak na wielki plus zasluguje Darmowa dostawa do części produktow.
5 / 5
2020-01-10 17:29:27
Marlena
Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt, towar zgodny z zamówieniem, z czystym sumieniem polecam
4 / 5
2020-01-08 15:25:05
Ireneusz
Wszystko Ok poza transportem gdzie jedna listwa na 24 była uszkodzona pudło obdarte jakby spadła z 2 piętra i dostało jeszcze kopniaka 9/10 bo nie ma się więcej do czego przyczepić szybko i sprawnie .
5 / 5
2020-01-06 22:53:22
Józefina
Rewleka, bardzo pomocni i pomimo napiętego terminu dołożyli wszelkich starań, aby przesyłka do mnie dotarła w trybie pilnym. Dziękuję!
5 / 5
2020-01-06 21:24:19
Benedykt
Całość transakcji przebiegła prawidłowo. Bardzo dobry kontakt i jasne informacje na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 17:38:45
Sabina
Jestem bardzo zadowolony z zakupionych paneli. Zakupy w tym sklepie robię po raz drugi zawsze przebiegały profesjonalnie. Bardzo polecam!!!
5 / 5
2019-12-30 13:11:02
Klementyna
Miła sympatyczna i szybka obsługa :)
3 / 5
2019-12-29 19:03:29
Żaneta
w każdej paczce była uszkodzona przynajmniej jedna dwie panele rozwarstwienie jej powodowały trudności ze złożeniem.paczka nie była uszkodzona natomiast panela tak,podejrzewam że zostały uszkodzone przy pakowaniu.
5 / 5
2019-12-29 00:08:35
Dorota
Dobry kontakt. Ceny korzystne. Szkoda, że malutkich zamówień nie można wysyłać inaczej niż kurierem (cena wysoką w stosunku do zamówienia).
5 / 5
2019-12-24 21:48:34
Ludwika
Niemal ekspresowa dostawa, świetny kontakt ze sklepem i towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-24 11:44:37
Malina
Rewelacyjny wybór i świetna obsługa. Wysłane tego samego dnia mimo gorącego okresu przedświątecznego. Polecam.
1 / 5
2019-12-22 18:35:20
Pola
FATALNIE, ZAKUP PANELI PODŁOGOWYCH WŁAŚCIWIE W SKLEPIE 1000PODŁÓG JUŻ SIĘ ZAKOŃCZYŁ, NIE OTRZYMAŁAM PANELI A PIENIĄŻKI ZAPŁACIŁAM. NIE MAM ANI PANELI ANI PIENIĘDZY. NA MOJE ZAPYTANIE MAILOWE KIEDY DOSTANĘ PRZESYŁKĘ NIE DOSTAŁAM ODPOWIEDZI. TAKŻE JAK CHCESZ WYDAC PIENIĄDZE I NIE OTRZYMAĆ TOWARU TO ZAPRASZAM DO SKLEPU 1000PODŁOG.PL. A ILE MAILI DOSTAŁAM WCZEŚNIEJ, ŻE WPŁATA ZAKSIĘGOWANA, ŻE WYSYŁAJĄ TOWAR 13 GRUDNIA I W CIĄGU 2 DNI DOJDZIE. A DZIŚ MAMY 22 GRUDNIA I NIE MA NIC. ANIE PANELI ANI PIENIĘDZY ANI ODPOWIEDZI.
5 / 5
2019-12-20 19:20:54
Kacper
Bardzo miła i pomocna obsługa, zawsze stara się by klient był zadowolony.
5 / 5
2019-12-18 13:20:58
Tomasz
Pomimo gorącego okresu przedświątecznego realizacja zamówienia w ekspresowym tempie. Dziękuję.
5 / 5
2019-12-17 12:49:47
Leopold
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, cena niższa niż u konkurencji :)
5 / 5
2019-12-16 12:34:34
Brunon
Polecam! Szybko, łatwo i towar pierwsza klasa :) To kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-14 18:14:41
Zofia
Bardzo polecam, jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkiej wysyłki.
4 / 5
2019-12-13 12:29:11
Zdzisława
Szybko, sprawnie, porządnie zabezpieczone, dobry transport. Polecam :)
5 / 5
2019-12-12 19:00:49
Jarosław
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-12-12 13:48:46
Klaudia
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, w dodatku bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-12 11:26:45
Apolonia
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-10 13:20:34
Mateusz
Kupowałem wiele rzeczy w internecie ale ta firma pod względem całości jest najlepsza.
5 / 5
2019-12-04 23:54:02
Marcel
Wszytko przebiegło Ok z godnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-04 14:13:47
Paula
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-04 08:10:25
Szymon
Wszystko ok, przesyłka doszła szybciej niż było to spodziewane. Polecam
5 / 5
2019-11-29 12:53:47
Lech
Szybka realizacja i bardzo atrakcyjna cena.
5 / 5
2019-11-24 18:28:46
Krzysztof
Wszystko ok. !00% zadowolenia.
5 / 5
2019-11-22 22:09:01
Natasza
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-11-21 17:19:23
Jarosław
Niesamowicie szybka realizacja zamówienia, miła i kontaktowa obsługa. Polecam bardzo!!!!
5 / 5
2019-11-19 13:53:49
Greta
Zamówienie zgodne z opisem, dostawa natychmiastowa, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-11-17 14:51:51
Marina
Towar zgodny z opisem super opakowanie przesyłki polecam sklep.
5 / 5
2019-11-16 10:31:58
Emanuela
Konkurencyjne ceny, duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Polecam !!!
5 / 5
2019-11-15 14:03:29
Marzena
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybko. Miła obsługa i bardzo miły Pan kurier, który przywoził panele. Super. Skorzystam na pewno jeszcze z Państwa firmy bo za chwilę robię kolejny remont:-).
5 / 5
2019-11-15 11:54:37
Kazimierz
wszystko przebiegło prawidłowo bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-11-12 10:37:32
Elwira
Najniższa cena (panele dąb celtycki) i błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-12 10:05:43
Luba
Bezproblemowo i szybko Polecam!
1 / 5
2019-11-11 12:44:02
Konrad
Wiadomość otrzymaną dzień po złożeniu zamówienia "W nawiązaniu do złożonego zamówienia informuję, że niestety produktów firmy Quick Step nie realizujemy z płatnością za pobraniem. Wymagana wpłata 100% wartości zamówienia z góry. W załączeniu przekazuję fakturę pro-forma. Proszę o dokonanie wpłaty, w przeciwny razie zamówienie zostanie anulowane" Nie rozumiem tej sytuacji, bo jesli coś jest dostępne od ręki to wówczas szybciej byłoby wysłać towar i otrzymać kwotę za pobraniem. W tej sytuacji prawdopodobnie sklep nie posiada towaru i nie jest w stanie sfinansowac jego zamówienia od producenta. Oczywiście zrezygnowałem z zamówienia.
5 / 5
2019-11-10 22:35:30
Ludmiła
Polecam z czystym sumieniem. Potrzebowaliśmy paneli na już i dzięki uprzejmości pracowników zlecenie zostało zrealizowane w trybie natychmiastowym bez żadnych zarzutów. Jeszcze raz polecam
5 / 5
2019-11-08 19:32:00
Klemens
Wszystko przebiegło super.Polecam.
5 / 5
2019-11-07 18:47:48
Nastazja
Szybko, sprawnie i na temat. Wszystko OK.
1 / 5
2019-11-04 20:54:06
Radosław
Bardzo zła opinia. Podłoga przyszła uszkodzona. Do dziś nie ma żadnej odpowiedzi co do reklamacji . 2 paczki uszkodzone . Przy zamówieniu szybki kontakt .. w razie problemu klient zlekceważony .
5 / 5
2019-11-04 12:32:40
Bożena
Dobry dostawca, rzetelna i kontaktowa obsługa, oraz oferta korzystna cenowo i na należytym poziomie jakościowym. Transakcja przebiegła bez problemu a towar dotarł szybko, dobrze zabezpieczony iw nienagannym stanie.
5 / 5
2019-10-31 10:46:17
Mariusz
Wszystko ok, towar bardzo dobrze zapakowany, a przesyłka bardzo szybka. Polecam
5 / 5
2019-10-30 17:53:20
Stefania
Miła i kompleksowa obsługa telefoniczna, szybka realizacja. Sklep na pewno godny polecenia.
5 / 5
2019-10-24 13:15:34
Zdzisław
Super sprzedawca oferta zgodna z zamówieniem,szybką dostawa !
3 / 5
2019-10-23 16:01:15
Maria
Zamówienie po kilku dniach zostało anulowane przez 1000podlog.pl Po moim telefonie potwierdzającym zapłatę sprawa została wyjaśniona.
4 / 5
2019-10-22 16:05:15
Daniel
Przebieg transakcji oceniam na dobry,zastrzezenia mam do zdjęć paneli w rzeczywistości nie odzwierciedlają realnego wyglądu i koloru , odcienia paneli.
5 / 5
2019-10-21 13:49:57
Adrian
Polecam z czystym sumieniem. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-21 12:33:14
Maksymilian
Szybka wysyłka. Towar nieuszkodzony. Zgodny z opisem. Polecam :)
5 / 5
2019-10-21 11:49:37
Oksana
Szybko sprawnie i profesjonalnie. Zamówienie dostarczone ekspresowo. Polecam
5 / 5
2019-10-17 16:30:57
Eugenia
Wszystko Tak Jak trzeba, polecam
5 / 5
2019-10-15 21:22:52
Adam
Polecam, szybko, bezproblemowo, świetna jakość towaru i usług
3 / 5
2019-10-12 20:29:15
Jolanta
Do samych zakupów w sklepie nie mam zastrzeżeń, kontakt ze sklepem bardzo dobry, dostawa ekspresowa. Natomiast mam zastrzeżenia do jakości produktu, panele jakby z drugiego gatunku, w paczce różniły się odcieniem i widoczne wady na produkcie (białe paski). Z uwagi na kolejne prace wykończeniowe nie mam czasu na reklamacje i musiały zostać ułożone z wadą 😕
5 / 5
2019-10-10 19:55:25
Paula
Wszystko ok! Polecam! Szybka dostawa!
5 / 5
2019-10-09 23:08:28
Longin
Obsługa sprawna. We wstępnym opisie zobaczyłem, ze powyżej 2000zł transport gratis. ale okazało się, że tylko promocyjny produkty. Moje niedoczytanie
4 / 5
2019-10-07 15:11:33
Aleksandra
Problem z prawidłowym wystawieniem faktury ale poza tym bez problemu
5 / 5
2019-10-06 11:20:32
Alberta
Przesyłka dotarła szybko i w idealnym stanie.
4 / 5
2019-09-30 13:15:55
Tobiasz
Polecam, fachowa obsługa, dobry kontakt z firmą, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-30 13:01:54
Marcelina
Polecam!!! Wszystko przebiegło bez problemu!
5 / 5
2019-09-28 00:25:49
Gerard
Świetna obsługa klienta, dopasowywanie do klienta potrzeb. Konkurencyjne ceny, bardzo polecam!
5 / 5
2019-09-27 22:04:54
Stefan
Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, przesyłka zabezpieczona,panele bardzo ładne.Polecam sklep.
5 / 5
2019-09-25 07:21:41
Sylwia
Zamówienie zrealizowane w ciągu 4 dni. Tak jak było napisane, w ten dzień panele do mnie dotarły.
5 / 5
2019-09-20 08:59:14
Gustaw
Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt, rzetelne informacje, a towar wysokiej jakości
5 / 5
2019-09-13 09:13:40
Alina
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2019-09-12 18:03:31
Jan
Polecam wszystkim ten sklep, profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-09-11 20:38:46
Henryka
Jestem bardzo zadowolony za zakupów w tym sklepie. Panele dotarły w idealnym stanie.
5 / 5
2019-09-11 11:03:49
Marcin
I am very pleased The transaction was successful. Fast and professional. I will definitely make purchases again.
5 / 5
2019-09-10 15:21:57
Kamila
Bardzo polecam ten sklep,wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-09-09 16:18:44
Fabian
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-09 16:09:30
Aleksandra
wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-09-02 12:34:39
Klaudia
Zamówienie zostało złożone na listwy przypodłogowe, z wysyłką za pobraniem (była możliwość wyboru za dodatkową opłatą). Sklep stwierdził że wysyła takie zamówienia za pobraniem za zakupy powyżej 1500 zł. Nigdzie taka informacja na stronie nie widnieje tym bardziej przy składaniu zamówienia. Kontakt z pracownikami jest bardzo ograniczony, nieprofesjonalny i fatalny. Zlecenie zostało anulowanie przez sklep w trakcie prowadzenia korespondencji mailowych. Nie polecam. Teraz dopiero zaczynam doceniać sieci ogólnopolskie marketów budowlanych.
5 / 5
2019-09-02 10:48:20
Paulina
Super! Jestem pełna podziwu, panele były u mnie następnego dnia roboczego. Jedyne co zawaliło, tu kurier, który był niezbyt przyjemny.
5 / 5
2019-08-30 13:11:24
Edmund
Fachowa obsługa, szybko sprawnie, jako sklep mega pozytyw. Podłogi jeszcze nie położyłem więc nie odniosę się do tego natomiast sama obsługa w pełni profesjonalna.
5 / 5
2019-08-30 11:05:24
Rudolf
Dobry i solidny sklep. Dobre ceny, porządna obsługa.
5 / 5
2019-08-29 12:23:08
Ziemowit
Polecam. Dobry kontakt i ekspresowa dostawa. Jeszcze nie polozylismy paneli ale mam nadzieję, że będą ok
4 / 5
2019-08-28 11:33:39
Ilona
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Jedynie gwiazdka mniej za to, że mimo prośby i ustaleń po przesunięcie dostawy zamówienia nie uwzględniono tego i towar przyszedł szybciej. Dostawa - towar dobrze zabezpieczony, do niczego nie można się przyczepić.
5 / 5
2019-08-27 22:28:13
Mariusz
Wszystko super,tylko przy wiekszych kwotach (pow.3tys.)fajna opcją byłaby wysyłka za darmo.Poza tym naprawde polecam sklep a panele mega!
5 / 5
2019-08-27 13:13:29
Olaf
Kontakt jak i fachowość na bardzo wysokim poziomie
5 / 5
2019-08-22 17:19:40
Klaudia
Tranzakcja przebiegla bez problemowo.towar 100 % .polecam
5 / 5
2019-08-22 11:02:25
Aurelia
Jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2019-08-21 20:29:20
Ignacy
Sklep godny polecenia,kupiłem panele w tym sklepie w bardzo dobrej cenie + szybka wysyłka.Jestem bardzo zadowolony
3 / 5
2019-08-21 11:44:25
Daria
Jeśli chodzi o sklep to nie było problemu z zamówieniem, niestety jakość produktów bardzo się pogorszyła, pierwsze 2 zamówienia było ok,
5 / 5
2019-08-20 14:17:21
Aniela
Wszysko w porzadku. Szybka realizacja i dostawa. Duzy plus:)
5 / 5
2019-08-13 11:44:05
Weronika
Na daną chwilę bez zarzutów.Czekam za panelami.Nie mogę się doczekać!
5 / 5
2019-08-10 21:03:40
Agata
Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Dostawa była później bo tak było uzgodnione.
4 / 5
2019-08-09 13:35:33
Kinga
Wszystko ok, reklamację tez załatwili pozytywnie.
5 / 5
2019-08-07 22:05:42
Maksymilian
Polecam, bardzo dobry kontakt, doradztwo, szybka realizacja (stany magazynowe - co nie jest wcale oczywistością)
5 / 5
2019-08-01 12:05:52
Paulina
Panele dotarły w całości, nic nie uszkodzone, szybko sprawnie i tanio. Polecam
5 / 5
2019-07-29 11:33:54
Dariusz
Polecam. Szybko i co najważniejsze - panele dotarły nieuszkodzone :)
3 / 5
2019-07-29 08:33:11
Marzena
W moim przypadku porażka. Pewnie dlatego, że małe zamówienie. Zabrakło nam łączników do desek przypodłogowych. Zamówienie kosztowało 16zł, a przesyłka 40. Po czym jeszcze czekałam 7dni na tę cenną przesyłkę a listwy leżały pod ścianą.
5 / 5
2019-07-26 14:02:43
Apolonia
wszystko szybko i sprawnie... miły kontakt telefoniczny... 28m2 paneli 10mm dobrze zabezpieczone - tj. zero uszkodzeń.... polecam ;)
5 / 5
2019-07-25 19:45:17
Iga
Naprawdę polecam. Obsługi i podejścia do Klienta powinni uczyć się od 1000podlog.pl pozostałe sklepy.
5 / 5
2019-07-25 13:54:29
Elwira
Sprawnie, szybko. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam.
2 / 5
2019-07-25 13:17:03
Bartosz
W zamówieniu brakowało złączek, napisałem maila nie dostałem żadnej odpowiedzi.
1 / 5
2019-07-25 11:58:31
Edmund
Z przyczyn losowych musiałem zrezygnować ze zmiany paneli więc dokonałem zwrotu. Sklep zwrócił mi jedynie pieniądze za panele a zgodnie z prawem powinien zwrócić poniesione przeze mnie koszty dostawy ze sklepu do mnie: „Oprócz równowartości ceny towaru sprzedawca powinien zwrócić konsumentowi koszty doręczenia mu zamówionego towaru – do wysokości odpowiadającej najtańszej opcji przesyłki dostępnej w danej ofercie.” Źródło [...] Po informacji mailowej, że zgodnie z prawem należy mi się jeszcze zwrot kosztów dostawy czyli 169 zł, kontakt ze sprzedawcą się urwał. Jako, że sklep łamie przepisy konsumenckie, sklepu nie polecam, a sprawę skieruje do UOKiK i innych instytucji konsumenckich.
5 / 5
2019-07-24 14:22:09
Maria
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-07-22 20:13:54
Cezary
Bardzo dobry kontakt z Działem Obsługi Klienta, szybka o bezproblemowa realizacja. Towar solidnie zapakowany i bez żadnych uszkodzeń. Zdecydowanie polecam 🙂
5 / 5
2019-07-19 17:51:38
Izydor
Towar zgodnie z zamówieniem i na czas.
5 / 5
2019-07-16 17:25:40
Miłosz
Profesjonalnie ;) Nic nie poniszczone. Sam dużo szukałem gdzie kupić, polecam.
5 / 5
2019-07-16 16:38:42
Lucjan
Panele dostałem od razu, na listwy czekałem tydzień dłużej
5 / 5
2019-07-15 23:31:58
Sławomir
Sklep w porządku, zrealizował wysyłkę bardzo szybko, tylko wybrał przewoźnika pekaes, który wyręczył się DPD; zatem przesyłka jechała 3 dni, zamiast być następnego dnia, jak było napisane w liście przewozowym, jaki otrzymałam
5 / 5
2019-07-15 13:59:19
Witold
Przed zamówieniem dzwoniłem do sklepu aby upewnić się,że interesujący mnie towar jest na stanie i zostanie bezzwłocznie wysłany. O czym zresztą zostałem zapewniony. Po 2 dniach dostałem telefon iż towaru jednak nie ma na stanie i muszę czekać na dostawe od producenta. Pani wyjaśniła jednak wszystko dokładnie i w zasadzie na drugi dzień po telefonie dostałem info że panele zostały już wysłane, a na 3 były już u mnie. Podsumowując - zamowienie nie przebiegło idealnie, ale o wszystkim zostałem poinformowany i w sumie duzo dłużej nie musiałem czekać. Więc jest OK :)
5 / 5
2019-07-14 13:29:28
Leopold
Wszystko w naljepszym porządku
5 / 5
2019-07-12 16:25:42
Oliwia
Transakcja przebiegła bezproblemowo
4 / 5
2019-07-12 15:31:57
Jacek
Szybka realizacja, kompetentna obsługa, polecam w 100%.
5 / 5
2019-07-12 15:15:25
Lucjan
Ciężko się dodzwonić do firmy, ale wszystko pozostałe sprawnie.
5 / 5
2019-07-11 13:28:24
Brunon
Świetny kontakt i szybka reakcja.
5 / 5
2019-07-09 22:24:35
Beniamin
Dobra cena, szybka dostawa, polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-07-08 20:45:21
Walenty
Super sklep , bezproblemowa obsługa,szybki termin realizacji zamówienia.Polecam
5 / 5
2019-07-08 11:57:16
Jacek
Dobry kontakt i pomoc w doborze. Wysyłka zgodnie z dyspozycją. Brak zastrzeżeń
5 / 5
2019-07-08 09:08:44
Violetta
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Odpowiedzialny i rzetelny sprzedawca - polecam wszystkim.
5 / 5
2019-07-08 07:38:16
Brygida
Bezproblemowy przebieg transakcji. Dziekuje :)
5 / 5
2019-07-07 16:13:18
Kornelia
bardzo pomyślna realizacja transakcji począwszy od zamówienia do dostarczenia towaru polecam
5 / 5
2019-07-05 11:49:30
Stefan
Super, dostawa ekspresowa, bardzo miła i słowna Pani z obsługi.
5 / 5
2019-06-28 22:58:35
Klara
Rewelacyjny sklep. Pierwszy raz robimy w nim zakupy i zapewne nie ostatni. Panele przyszły na palecie dokładnie zapakowane bez żadnych uszkodzeń. Kontakt telefoniczny z obsługą sklepu rewelacyjny. Obsługa kurierska też z czystym sumieniem każdą mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2019-06-27 15:35:41
Ryszard
Swietnie, szybko i profesjonalnie. Super sklep.
1 / 5
2019-06-26 23:26:37
Konrad
Trafił do mnie towar niezgody z umową. Połamane panele w paczce. Po 13 dniach od złożenia reklamacji i przesłaniu protokołu szkody spisanego przy odbiorze sprzedający zasłania się brakiem odpowiedzi na reklamację przez przewoźnika ale w ostatnim zdaniu stwierdza niezasadność reklamacji. Inaczej mówiąc - kombinuje. Przewoźnik nie jest dla mnie stroną reklamacji.
5 / 5
2019-06-26 11:43:28
Grażyna
Bardzo porztywnie, Miła obsługa.
4 / 5
2019-06-24 13:02:11
Przemysław
Dobrze, wszystko przebiegło bez zadnych problemow i ukrytych opłat. Polecam
5 / 5
2019-06-24 12:32:18
Wiktor
Miła obsługa, fachowe doradztwo zarówno przez telefon jak i na miejscu. Polecam.
5 / 5
2019-06-23 16:36:47
Kazimiera
Zdecydowanie polecam ten sklep. 😊
4 / 5
2019-06-21 12:38:50
Marzena
Kontakt ciężki - trudno się dodzwonić. Opiekun mojego zamówienia trudny w kontakcie. Dopiero osoba zastępująca stanęła na wysokości zadania. Wtedy było o niebo lepiej - do mnie dzwoniono, można było wszystko dobrze ustalić i dograć. Pojawiła się sytuacja stresowa - okazało się że nie ma 3 czy 4ch paczek towaru ale człowiek do mnie zadzwonił - nie czekał, nie podjął decyzji sam o wstrzymaniu transportu. Tu było ok.
5 / 5
2019-06-18 14:10:04
Leopold
Super kontakt ze sprzedającym, panele są piękne (dokładnie takie same jak na zdjęciach). Sklep wart polecenia.
5 / 5
2019-06-18 11:19:25
Paweł
Super sklep. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-06-17 22:12:31
Remigiusz
Dobry kontakt, bez zastrzezen, zamówione panele w dobrej cenie według ekipy remontowej najlepsze jakościowo z tych które do tej pory zamawiałem ( kupilem u was panele za 35 zł a w marketach kupowałem panele po 50-60 zł ) Polecam
5 / 5
2019-06-17 12:45:38
Felicja
Wszystko super. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-06-16 10:43:23
Janina
Jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep
5 / 5
2019-06-14 14:25:50
Celina
Ogólnie jesteśmy zadowoleni z zakupu, obsługi, możliwości wyboru terminu dostawy, natomiast towar będziemy mogli ocenić dopiero po jego dłuższym użytkowaniu.
5 / 5
2019-06-12 14:33:03
Igor
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-06-11 22:48:12
Barbara
Rzetelna firma. Dostawa w terminie jaki obiecali. Na każdym etapie realizacji zlecenia klient otrzymuje maila informacyjnego. Towar dobrze zapakowany. Brawo za korzystanie z usług dobrej firmy kurierskiej- paczka doszła w stanie nienaruszonym. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-06-10 23:05:47
Kamil
super sklep, towar zgodny z opisem, udana transakcja
4 / 5
2019-06-10 14:51:22
Genowefa
Moje zamówienie dotarł o do mnie w 2 paczkach w różnych dniach z czego w 1 paczce brakowało łączników do listew- kolej e kilka dni zwłoki po stronie firmy w celu wyjaśniania problemu. Jednak wszystko dobrze się skończyło i łączniki dostarczył pracownik firmy.
5 / 5
2019-06-08 22:01:57
Izydor
Wszystko zgodnie z obowiązującymi standardami. Polecam.
5 / 5
2019-06-05 19:40:45
Maksym
Na razie otrzymałem jedną paczke, czekam na następną Pozdrawiam.
5 / 5
2019-06-05 11:44:12
Amelia
Wszystko ok, kontakt bardzo dobry informacje o zamówieniu również! Polecam!
5 / 5
2019-06-04 11:55:19
Elwira
Jestem bardzo zadowolona. Złożyłam zamówienie na panele, a po kilku godzinach przypomniało mi się o podkładach:) wystarczył jeden telefon i mail, dodatkowe produkty zostały dołożone do przesyłki. Dodatkowa opłata za pobranie bardzo przyzwoita (nie ma konieczności niczego zaliczkować!). Zdecydowaliśmy się także na listwy w tym sklepie. Tutaj już nie płaciliśmy za przesyłkę (hura!). Fajny sklep!
5 / 5
2019-06-03 10:43:38
Leszek
Super szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-05-30 12:39:54
Diana
Kontakt bardzo dobry, szybka wysyłka, towar zgodny i pełnowartościowy.
5 / 5
2019-05-29 15:35:24
Cyprian
Profesjonalna obsługa klienta konkurencyjne ceny dobry towar
5 / 5
2019-05-29 14:13:12
Bogusław
drugi raz korzystam-zawsze wszystko jest SUPER
5 / 5
2019-05-24 21:50:13
Faustyna
Bardzo szybka dostawa. Podkład dotarł do mnie prawie 2 tygodnie przed dostawą paneli, choć zamawiałam tego samego dnia w dwóch różnych sklepach.
5 / 5
2019-05-22 20:02:19
Edward
Fantastyczna obsługa klienta, duże zaangażowanie w realizację zamówienia, świetny kontakt mailowy i telefoniczny.
4 / 5
2019-05-21 14:58:11
Krystian
Kupiłem 10 paczek paneli ale kilka desek było uszkodzonych które miały wyłamane zamki lub uszkodzoną okleinę. Zaznaczam że paczki nie były uszkodzone więc myślę że w sklepie nie mieli wiedzy o zniszczonych pojedynczych deskach w paczce.
5 / 5
2019-05-21 00:42:48
Ida
Super kontakt ze sprzedającym. Terminowa dostawa. Panele zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-05-20 18:03:09
Bogna
Kolejny zakup w tym sklepie. Dostawa i towary na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-05-17 22:03:30
Dominik
Solidna firma. Towar zgodny z opisem, dobrej jakości. Kontakt bezproblemowy
5 / 5
2019-05-17 20:19:51
Władysław
Bardzo dobra i przystępna cena... Markety mogą się schować
5 / 5
2019-05-16 12:31:39
Krystyna
Wszystko szybko i sprawnie bez żadnych problemów. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2019-05-14 18:22:21
Halina
Moja opinia jest w 100 % pozytywna co do moich zakupów gwiazdek 5.Polecam
5 / 5
2019-05-13 13:42:40
Grażyna
Towar został dostarczony bardzo sprawnie, w terminie, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-05-11 06:57:29
Kamil
Wszystko szybko i sprawnie. Towar Ok.
5 / 5
2019-05-10 18:10:07
Nina
Wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-05-10 15:43:38
Bolesław
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i tak samo szybka była dostawa! Polecam
5 / 5
2019-05-09 11:58:31
Walenty
Polecam, przesyłka szybko dotarła, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-07 12:07:22
Mieczysław
Szybka realizacja, dobry kontakt i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-05-01 21:13:07
Kornelia
Mimo małego problemu oceniam na 5 kontakt również dobry z sprzedającym
5 / 5
2019-05-01 18:20:35
Wiesława
Tens sklep i obsluga jest profesjonalny, napewno bede korzystal z ich uslug.
5 / 5
2019-04-29 14:21:55
Dorota
Polecam!!! Miła i pomocna obsługa .Szybka realizacja zamówienia.Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-26 15:24:41
Kamila
Wszystko ok, panele takie jak chcieliśmy, obsługa w porządku.
5 / 5
2019-04-25 22:03:28
Sylwia
Panele piękne!!!! Bardzo przypominają naturalne drewno, wielu się pomylilo😉
3 / 5
2019-04-25 11:06:21
Emilia
Wszystko byłoby okej gdyby nie brak kontaktu po prośbie o wystawienie korekty faktury. Do czasu zakupu kontakt wzorowy po zakupie totalna porażka...
4 / 5
2019-04-20 15:25:30
Sebastian
rogi były uszkodzone w niektórych paczkach, ale nie wiem może to przy noszeniu, dlatego nie czepiam się. Ogólnie myślałem że będą lepsze panele, ale nie jest źle. Polecam
5 / 5
2019-04-19 19:54:16
Anastazja
super. Sprawnie, szybko, na miejsce.
5 / 5
2019-04-19 19:11:35
Lesław
Rewelacja ! Polecam. Pełen profesjonalizm !!!
4 / 5
2019-04-19 10:15:51
Albert
przystepna cena, szybki kontakt
5 / 5
2019-04-14 15:46:41
Marzena
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-04-14 11:47:00
Renia
Polecam przyjemny kontakt, towar zgodny, cena konkurencyjna.
5 / 5
2019-04-12 17:57:49
Gracjan
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-04-12 10:39:49
Liza
Panele doszły fabrycznie zapakowane, w całości - zgodnie z dokonanym zamówieniem.
5 / 5
2019-04-11 21:56:14
Wojciech
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-11 13:17:20
Genowefa
Gorąco polecam. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2019-04-11 00:31:43
Longin
Zamówiony towar przyszedł do sklepu uszkodzony. Sklep musiał ponownie zamówić panele dla mnie. Wszystko sprawnie poszło. Zostałem o wszystkim poinformowany. Super!
1 / 5
2019-04-10 20:48:34
Dorota
Bez zarzutu. Zdjęcia towaru nie oddają faktycznej kolorystyki.
4 / 5
2019-04-10 20:37:09
Rozalia
Bardzo wysokie koszty dostawy a dostawca nie wnosi do domu.
5 / 5
2019-04-10 11:46:26
Malina
Dobry kontakt, zgodnie z ofertą.
5 / 5
2019-04-09 13:40:08
Mariola
Bardzo dobry sprzedawca. Jestem zadowolona. Dziękuję:)
5 / 5
2019-04-05 17:18:54
Maksymilian
Wszystko zgodnie z ustaleniami. Pełen profesjonalizm

Rzetelne opinie o 1000podlog.pl