Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1001mebli.pl - Sklep Meblowy

1001mebli.pl - Sklep Meblowy Opinie 4.8 (46)

Osiek 97
55-200
Oława
667489979
opinie 1001mebli.pl - Sklep Meblowy
speedtest
4.8
46
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-01-22 21:57:33
Lesław
Bardzo profesjonalnie, szybko i konkretnie.
5 / 5
2018-01-20 13:25:59
Daria
Szybko, dobry kontakt z nimi, polecam.
5 / 5
2018-01-18 17:19:26
Brygida
ten sklep cechuje szybkość realizacji i dostawy, do tego zakupiony produkt zgodny z tym, co stanowiło ofertę;
5 / 5
2018-01-18 12:34:43
Genowefa
Towar zgodny z opisem , solidny. Jestem bardzo zadowolona i skorzystam jeszcze raz z oferty tej firmy.
5 / 5
2018-01-12 11:38:35
Halina
wszystko w porządku jestem zadowolony
5 / 5
2018-01-04 14:01:32
Łukasz
Niespodziewanie błyskawicznie.
5 / 5
2018-01-03 19:36:40
Kaja
Miły kontakt szybka realizacja, towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2018-01-03 11:44:39
Jolanta
sklep warty polecenia choć drogi.
5 / 5
2018-01-02 23:04:30
Róża
Polecam . Szybka i bardzo miła obsługa :)
5 / 5
2017-12-28 19:37:03
Teresa
Polecam. Szybko, profesjonalnie, skutecznie
5 / 5
2017-12-28 16:27:59
Mieczysław
Przesyłkę otrzymałem następnego dnia rano .
5 / 5
2017-12-28 08:25:11
Oleg
godny polecenia, bardzo szybka dostawa, z produktu jestem bardzo zadowolona !
5 / 5
2017-12-27 12:38:36
Zdzisław
Sprawna, bezproblemowa transkacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-21 20:26:48
Jędrzej
Sympatycznie i profesjonalnie.
5 / 5
2017-12-21 18:31:11
Ida
Zakupy przebiegły b.sprawnie mimo wzmożonych przedświątecznych zakupów.Sklep jak najbardziej godny polecenia
5 / 5
2017-12-21 17:38:28
Lech
Jestem zadowolona z zakupu oraz z obsługi i kontaktu ze sklepem.
5 / 5
2017-12-20 18:10:59
Szymon
Jedyne co to nie dostałem potwierdzenia o zamówieniu. Ale zostało szybko zrealizowane
5 / 5
2017-12-20 16:34:12
Sylwia
Fachowa obsługa,towar dobry gatunkowo.Polecam
5 / 5
2017-12-19 23:53:44
Arnold
Dobry, solidny, terminowy, godny polecenia
5 / 5
2017-12-18 11:14:07
Matylda
Sklep rewelacja mimo ,że zamawiałam przed świętami bez problemu dostarczone, zgodne z opisem , kontakt rewelacyjny ,nic dodać , nic ując.Polecam na 100 %
5 / 5
2017-12-15 13:00:06
Wiktoria
Świetna, kompetentna, pomocną obsługa. Zamawialam produkt z pomocą konsultanta on-line. I otrzymałam dużą pomoc, łącznie z doradztwem w kwestii doboru odpowiedniego rozmiaru produktu do konkretnej potrzeby. I jeszcze zadzwonili do mnie, że przesyłka może się opóźnić danego dnia. Towar zgodny z opisem. Brawo Wy!
5 / 5
2017-12-13 15:24:57
Aurelia
Super szybka dostawa-towar bez zarzutów.
5 / 5
2017-12-13 13:08:52
Jarosław
Szybko, profesjonalnie i odpowiedzialnie (za mniejszy produkt, którego nie było a był wystawiony na www otrzymałem większy i droższy w niższej cenie!)
5 / 5
2017-12-12 22:07:08
Joachim
Lampki zewnętrzne / kurtyna sople, girlanda dł. 24,5 m / 500 LED / migające / wył. czasowy / oświetlenie świąteczne NR 0447 Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Zależało mi na czasie zadzwoniłem i umówiliśmy się na wysyłkę tego samego dnia. Następnego dnia kurier przywiózł lampki. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2017-12-12 21:56:17
Angelika
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, słowem super sklep! Polecam.
5 / 5
2017-12-12 19:26:11
Konstanty
Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Paczka szybko i w całości dotarła do mnie. Lampki już wiszą i wyglądają pieknie.
5 / 5
2017-12-12 19:13:21
Nastazja
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka przesyłka. Polecam.
5 / 5
2017-06-02 12:44:46
Zofia
Sklep warty polecenia. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-04-27 12:18:45
Klara
Towar super, kontakt bardzo szybki, rzetelny i miły
5 / 5
2017-04-25 16:41:55
Aleksandra
Wszystko w porządku. Szybko, bez problemów, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2017-02-24 20:12:30
Ludwik
Szybko i konkretnie! W przesyłce brakowało korbki do parasola, jedna wiadomość i sklep dosłał bez gadania. Oby takich więcej.
5 / 5
2017-01-24 19:56:43
Klaudia
Mimo okresu przedświątecznego towar dotarł następnego dnia po złożeniu zamówienia (23.12). Personel sklepu stanął na wysokości zadania, gdyż zamówiłam lampki choinkowe i po świętach byłyby mało przydatne. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-01-18 21:28:50
Kazimiera
Szybka wysyłka miła obsługa. Polecam
5 / 5
2017-01-06 16:38:09
Emilia
Bezproblemowo, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2016-12-27 11:56:51
Violetta
Wszystko w porządku. Sklep godny polecenia. Ledy choinkowe zewnętrzne solidne.
5 / 5
2016-12-24 11:44:51
Róża
Bardzo fajny sklep.Miła obsługa. Szybka wysyłka.Polecam.
5 / 5
2016-12-16 12:05:48
Bogusław
Bardzo sprawnie i szybko. Gorąco Polecam.
5 / 5
2016-12-13 11:46:36
Aleksander
Zakupy robiłem po raz pierwszy. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam.
5 / 5
2016-12-13 10:51:43
Genowefa
Szybka realizacja zamówienia, kontakt sklepu w sprawie wyboru koloru towaru, po prostu super!
1 / 5
2016-12-10 22:52:41
Felicjan
bardzo dobrze , towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-11-27 15:10:11
Lucyna
Bardzo szybka dostawa. Widać że dbaja o klienta!!
5 / 5
2016-11-18 22:42:09
Piotr
Wszystko w porządku, bardzo sprawnie otrzymałem zamówienie, oświetlenie świąteczne wysokiej jakości, sprzedawca mówił prawdę a to nie częste.
5 / 5
2016-08-18 18:40:38
Zygmunt
Wszystko bardzo fajnie i bezproblemowo. Do tego dobra komunikacja z obsługą. Towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Polacam
5 / 5
2016-08-18 11:25:09
Zdzisława
Szybko otrzymałam Altane, bardzo fajna, solidna już stoi w ogrodzie ;-) Miły kontakt ze sklepem. Pozdrawiam
5 / 5
2016-08-18 11:18:27
Ignacy
Wszystko przebiegło wzorowo, szybko otrzymałem towar. Leżanka z naturalnego rattanu, bardzo wygodna i solidnie wykonana. Sprzedawca zapewniał mnie że to produkt wysokiej jakości, nie kłamał. Polecam wszystko ok.
2 / 5
2016-07-21 22:00:43
Anna
składając zamówienie otrzymałam informację, że towar zostanie wysłany w ciągu 5 dni roboczych, dziś minęło 5 dni ,a ja nadal czekam na informację kiedy zostanie dostarczony, wybrany przeze mnie produkt.

Rzetelne opinie o 1001mebli.pl - Sklep Meblowy