Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1001soczewek.pl

1001soczewek.pl Opinie 4.7 (550)

Toruńska 52d/7
86-050
Solec Kujawski
523870235
opinie 1001soczewek.pl
speedtest
4.7
550
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-07 13:02:32
Bernadeta
Wysłano soczewki które utknęły w Niemczech. Sklep wysłał zamówienie ponownie i poprosił mnie o nieodbieranie zamówienia nr 1, tego co utknęło w Niemczech, to wtedy do nich wróci, a ja dostałam zamówienie nr 2 po 6 dniach oczekiwania. Sklep nie zaoferował żadnej zniżki, rabatu, zadośćuczynienia w zamian z poślizg z dostawa. NIE POLECAM!!!!
5 / 5
2020-01-24 23:39:26
Ziemowit
Szeroki asortyment sklepu w dobrej cenie!
1 / 5
2019-12-06 08:02:08
Gabriela
Brak informowania o statusie zamówienia, obawiam się czy towar w ogóle przyjdzie do mnie.
5 / 5
2019-11-27 17:52:47
Konstanty
Super. Od lat zamawiam na tej stronie. Polecam
5 / 5
2019-11-04 09:42:35
Leokadia
Towar zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-30 20:32:26
Helena
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-10-29 21:36:54
Gabriela
Szybka realizacja i towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-10-29 07:20:48
Dawid
Profesjonalne podejście do klienta. Szybki czas realizacji zamówienia. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam!!!
5 / 5
2019-10-28 15:57:49
Daniel
Dostałem dokładnie to co zamówiłem.
5 / 5
2019-10-25 17:02:52
Bronisława
Solidna firma, warta zaufania, będę korzystać w przysłości :)
5 / 5
2019-10-25 12:58:03
Władysława
Tani sklep, z ogromnym wyborem soczewek. Rewelacyjne ceny. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-10-15 13:39:52
Justyna
Polecam!! Szybka wysyłka, świetny kontakt mailowy. Po tym jak w ciągu dwóch tygodni pękły mi dwie soczewki bez problemu przyjęto moją reklamację i wysłano nowe, pełne opakowanie! Wrócę na pewno po kolejne zamówienie ;)
5 / 5
2019-10-08 13:39:17
Gracjan
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i czasu realizacji.
5 / 5
2019-09-27 11:08:01
Lilianna
Polecam. Zamówienie otrzymałam zgodnie z terminem.
5 / 5
2019-09-25 21:55:44
Włodzimierz
Szybka realizacja. Promocyjne ceny.
5 / 5
2019-09-24 17:22:35
Zofia
Przesyłka doszła w mgnieniu oka wszystko bez najmniejszego problemu
5 / 5
2019-09-23 16:44:41
Zuzanna
Bardzo polecam, tanie i dobre soczewki, szybka dostawa :)
5 / 5
2019-09-11 13:21:51
Elwira
Polecam zakupy. Trochę się obawiałam bo tak jak by było kilka stron tej firmy pod różnymi nazwami, ale jestem bardzo zadowolona. Soczewki takie jakich szukałam a w niższej cenie. Ekspresowa wysyłka. Towar otrzymałam na następny dzień po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2019-09-06 12:22:57
Sylwester
Bardzo sprawnie. Wszystko na plus
5 / 5
2019-09-03 20:42:44
Piotr
Szybka kompletacja zamówienia i wysyłka. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-07-26 11:52:21
Błażej
Szybka wysyłka i dostawa. Polecam ten sklep.
1 / 5
2019-07-16 10:01:23
Katarzyna
Nie polecam sklepu ani jego produktów! Wysyłka kurierem a muszę odebrać paczkę w Żabce. Od sklepu żadnych wiadomości o wysłaniu produktu, zero namiarów na kuriera czy wysłania listu przewozowego soczewki zamówione 24.06.2019r. , 25.06.2019r. jedyna wiadomość, że zamówienie zostało zrealizowane. Czekałam i czekałam, zero innych informacji w końcu skontaktowałam się z firmą i dostałam informację, że paczka czeka na mnie w Żabce!!! (NIigdy wcześniej nie miałam takiego problemu z kurierem).To mogłabym wytrzymać, odebrałam, zapomniałam jednak przy nakładaniu soczewek już czułam lekki nie pokój, gdyż wyglądały one nieco inaczej niż te, które miałam na drugim oku (zamówione z innej firmy). Różnice było widać w kolorze soczewki z 1001soczewek.pl były tak jakby z poświatą niebieską, w opakowaniu było one inne litery były jakby pogrubione w porównaniu do opakowania, które miałam w domu no i najważniejsze do komfortu użytkowania! Od razu po nałożeniu czułam dyskomfort. Podsumowując nie polecam, jedyny plus szybki kontakt przez czat, z drugiej strony minus po trzeba się zalogować przez messengera.
1 / 5
2019-07-08 12:31:56
Zygfryd
Absolutnie nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówienie nie zostało zrealizowane w terminie, który sklep sam zadeklarował, chociaż płatności dokonano przedpłatą na konto. Po przekroczeniu terminu żadnego kontaktu z klientem, żadnej informacji, dlaczego zamówienie nie zostało zrealizowane albo ile jeszcze trzeba będzie czekać? I tak ani soczewek, ani pieniędzy. Ceny w sklepie są kuszące, jednak obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia. Odradzam, szkoda czasu i nerwów.
5 / 5
2019-07-01 10:54:15
Wioletta
Niedrogo, szybko i bezproblemowo, polecam serdecznie
4 / 5
2019-06-14 17:14:11
Albert
Wszystko super, sprawnie. Minus za brak wygodnych form płatności.
5 / 5
2019-05-15 14:14:48
Marlena
Rewelacja. W niedzielę zamówiłam towar a w poniedziałek paczka była już u mnie!
5 / 5
2019-05-10 15:07:52
Agata
bardzo dobra obsługa zamówienia
5 / 5
2019-04-25 12:16:46
Arnold
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja.
5 / 5
2019-01-18 13:00:59
Oleg
Polecam zakupy w 1001 soczewek. pl
3 / 5
2018-12-25 12:31:56
Idzi
Towar zgodny z opisem, ale czas oczekiwania był długi. Dopiero po telefonie ode mnie sprawdzono, czy środki na zakup przelane kilka dni wcześniej wpłynęły. Niemniej kontakt ze sklepem w porządku.
5 / 5
2018-12-13 16:30:56
Emilia
Super, rewelacyjny sprzedawca. Polecam
5 / 5
2018-12-12 12:17:07
Daria
Bardzo szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2018-11-12 14:14:41
Wiktor
Wszystko przebiegło bardzo szybko
5 / 5
2018-10-28 20:07:53
Pola
Sprawnie, szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2018-10-08 12:40:22
Konstanty
Bardzo szybko, brakowalo oryginalnego opakowania
4 / 5
2018-09-27 21:53:14
Sara
szybka realizacja zanowienia, dobry kontakt, ale rozczarowana jestem tym ze nie zostałam wczesniej poinformowana, że soczewki nie beda w oryginalnym opakowaniu
1 / 5
2018-09-26 17:18:49
Magdalena
Jak można tak długo czekać na paczkę, proszę o wyjaśnienia. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-09-26 14:59:47
Zbigniew
Bardzo szybka wysyłka jedynie problem jest z płatnością visa.
4 / 5
2018-09-20 11:56:38
Izyda
Bardzo szybka wysyłka i dostawa, problem jedynie taki że płatność kartą visa nie funkcjonuje.
4 / 5
2018-09-19 15:17:01
Krystyna
Soczewki nie przyszły w oryginalnym opakowaniu, tylko w woreczku strunowym z paragonem
5 / 5
2018-09-04 13:28:25
Izabela
Ekspresowo,solidnie, po przystępnej cenie
5 / 5
2018-09-04 10:11:01
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-08-31 12:52:53
Helena
Szybka wysyłka, łatwość zamawiania i płatności. Polecam!
5 / 5
2018-08-01 10:39:21
Karina
Szybka , sprawna obsługa. Towar bez zarzutu, dobrze opakowany.
5 / 5
2018-05-23 11:05:42
Wanda
Jak zwykle szybki i bezproblemowy zakup
5 / 5
2018-05-23 10:32:17
Jacek
Kupuję tu zawsze jestem zadowolona
5 / 5
2018-05-15 08:06:39
Ludwika
Po raz kolejny zakupilem soczewki z dostawa za granice za granice. Dotarly na czas, bez problemu, zrosnie z oczekiwaniami. Bardzo konkurencyjna cena. Na pewno zloze kolejne zamowienie.
5 / 5
2018-04-25 12:57:00
Ilona
polecam sklep 1001soczewek.pl zakupu dokonałam szybko i bezproblemowo
3 / 5
2018-04-11 17:19:42
Daria
Jestem zadowolony z waszych towarów i cen,tylko trochę długi okres dostawy.
5 / 5
2018-03-26 21:23:42
Kacper
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-03-18 21:15:29
Miłosz
Od lat zamawiam soczewki do różnych krajów w którym mieskzałem/ mieszkam i NIGDY nie miałem żadnych problemów. Przesyłki zagraniczne otrzymywałem max. w ciągu 7 dni. Cena, jakość, solidny sprzedawca. Polecam 1001 soczewek !!!!!!
5 / 5
2018-02-11 14:22:34
Piotr
Niezmiennie od lat polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2018-01-22 09:41:35
Emil
Obsługa sprzedaży profesjonalna i błyskawiczna. Polecam .
5 / 5
2018-01-07 15:52:34
Żaneta
Super. Nie pierwszy raz zresztą. Z czystym sumieniem polecam!
5 / 5
2018-01-02 13:42:31
Genowefa
Nie kupię soczewek w żadnym innym sklepie ! POLECAM 1001 SOCZEWEK.PL !
5 / 5
2017-12-19 23:01:16
Ksenia
POLECAM. bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2017-12-02 11:18:17
Regina
Good lenses, good prices and fast delivery
4 / 5
2017-12-01 11:30:23
Herbert
Do tej pory zamówienie były wysyłane w jeden-dwa dni. W przypadku ostatniego zamówienia, od poczatku realizacji do wysłania towaru minęło 5 dni.
5 / 5
2017-11-24 11:36:40
Wiktor
Bardzo szybka realizacja zamówienia, a towar zawsze dostępny.
5 / 5
2017-10-12 13:04:17
Aneta
Super!Nie liczyłem,że tak szybko moje zamówienie dotrze do mnie👍Polecam wszystkim!
5 / 5
2017-10-05 10:40:13
Ernest
Szybko i zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2017-09-07 10:14:16
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-08-30 22:27:38
Jolanta
Korzystam od lat i nie mam zamiaru zmieniać. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2017-08-27 11:37:07
Konstanty
Dobre produkty w przystępnej cenia
5 / 5
2017-07-24 22:23:55
Bronisław
Super sklep, szybko i sprawnie. POLECAM !
5 / 5
2017-06-17 23:00:53
Bernardeta
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2017-06-07 12:27:32
Izabela
Bardzo szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-06-07 09:48:06
Felicja
Super obsluga, szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2017-05-18 08:38:26
Mieczysław
Transakcja jak zwykle przebiegła szybko i pomyślnie.
5 / 5
2017-05-04 19:54:36
Wiktor
Bardzo dobre produkty, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2017-05-04 10:31:55
Bogusława
super,super i jeszcze raz super!!!!!!
5 / 5
2017-04-26 12:31:28
Ismena
wszystko super, tylko te wysyłki pocztą polską są tragiczne :(
5 / 5
2017-04-17 21:00:36
Sofia
Łatwo złożyć zamówienie, szybka dostawa.
5 / 5
2017-04-14 17:41:10
Ernest
Doskonały sprzedawca, niedrogi towar i natychmiastowa wysyłka. Polecam gorąco
5 / 5
2017-04-14 14:48:21
Maciej
Polecam: szybko, sprawnie i cena OK!
5 / 5
2017-04-08 18:02:59
Eleonora
Jak zwykle, szybko, sprawnie, bez zarzutu
5 / 5
2017-04-05 19:24:13
Joachim
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie jak zawsze
5 / 5
2017-03-17 11:13:06
Albert
Bardzo duży wybór, soczewki najwyższej jakości, świetnie się je zakłada i zdejmuje bez żadnych problemów. Towar został dostarczony po 4 dniach od wpłaty. Jak najbardziej polecam!
5 / 5
2017-03-17 09:44:35
Eliza
Profesjonalny sklep z produktami najwyższej jakości ! Do tego ekspresowa wysyłka za granicę. POLECAM POLECAM POLECAM !
2 / 5
2017-03-15 19:02:11
Alberta
I had to cancel my order because I was informed that I must pay 21 złoty for delivery in Austria. There was no such information when ordering. I have lost about 3-5 days. My suggestion: inform you customers adequately and in advance: - Before ordering: inform about shipping costs in Austria - Before accepting: an information like "When you click the button, your order will be accepted" *** ORIGINAL-VERSION AUF DEUTSCH: *** Ich musste meine Bestellung stornieren, weil ich informiert wurde, dass ich 21 Zloty für die Lieferung in Österreich nachzahlen muss. Es gab keine diesbezügliche Information beim Bestellen. Ich habe etwa 3-5 Tage Zeit damit verloren. Außerdem war für mich etwas unerwartet, dass nachdem ich meine Adresse eingegeben habe, war die Bestellung automatisch abgeschlossen, ohne alle Angaben nachkontrollieren zu können. Mein Vorschlag: ausreichend zuvorkommend informieren: - Vor dem Bestellen: bezüglich der Versandkosten informieren - Vor dem Akzeptieren von Bestellung: eine Infomeldung wie "Wenn Sie den Button klicken, wird Ihre Bestellung kostenpflichtig angenommen"
5 / 5
2017-02-26 12:56:08
Agnieszka
Niezawodny sklep - korzystam od lat
5 / 5
2017-02-22 14:55:01
Władysław
super sklep internetowy-szybka ale to bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2017-02-12 09:42:35
Michał
Paczka do Irlandii przyszła po 4 dniach. Zc zamówieniem tez nie było problemu
5 / 5
2017-02-09 14:39:36
Marcin
Sklep jak każdy inny tylko ceny mają najlepsze do tego dodają super jakość obsługi i mamy to na czym nam wszystkim zależy. Polecam
5 / 5
2017-02-02 21:07:14
Paulina
Szybko i sprawnie. Dla mnie na 6.
5 / 5
2017-01-26 16:45:32
Felicja
super,jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2016-12-18 12:45:51
Norbert
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-12-18 11:11:03
Bernard
Polecam zakupy w sklepie 1001 soczewek.pl. Szybko i tanio!
5 / 5
2016-12-14 14:07:57
Wojciech
Bardzo dobry sklep. Miły kontakt, szybka wysyłka towaru. NA pewno następne zamówienie również będę realizował w tym sklepie.
5 / 5
2016-12-03 11:20:50
Kamila
Sklep funkcjonuje bardzo sprawnie.
5 / 5
2016-11-28 15:38:41
Róża
Polecam wszystkim! Korzystam już od kilku miesięcy z zakupów w tym sklepie i naprawdę wszystko przebiega pomyślnie.
5 / 5
2016-11-22 20:53:57
Marina
Ekspresowa wysylka w 24 godz. Od zakupu!!!
5 / 5
2016-11-13 22:34:18
Sandra
Super sprzedawca towar dostarczony szybko. Sprzedawca godny polecenia.
4 / 5
2016-11-13 22:04:17
Kazimierz
Generalnie polecam. Raz zaliczyli wpadkę, bo nie zgadzała się ilość sztuk w opakowaniu. Poza tym w porządku. Szkoda tylko, że nie ma dostawy do paczkomatów.
5 / 5
2016-11-08 20:43:31
Lucyna
Gorąco polecam, szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2016-10-29 10:45:03
Sara
Sklep ok, ceny mają najlepsze znaczy się najmniejsze.
4 / 5
2016-10-19 22:22:15
Monika
Za długi czas oczekiwania na przesyłkę a po za tym o'k
1 / 5
2016-09-30 23:15:25
Magdalena
Oszustwo dotyczy sposobu zapłaty i dostarczenia towaru! Po pierwsze za przesyłkę płacąc przelewem zapłaciłam kwotę ktorej nawet nie było podanej 14 zł a miało być 10 zl. Po drugie miał się ze mną skontaktować kurier a okazało się ze otrzymalam wiadomość ze przesyłkę mam do odbioru na poczcie.Nie polecam.
5 / 5
2016-09-30 09:48:18
Jagoda
Jestem stałą klientką sklepu już od 6 lat i nigdy nie zawiodłam się. Szczerze polecam :-).
3 / 5
2016-09-27 19:29:01
Idzi
towar jeszcze nie dotarł mimo zamówienia 21.09.2016 czekam
5 / 5
2016-09-08 20:47:42
Bożena
przesylka przyszla w ciagu dwoch dni, bardzo dobra organizacja
5 / 5
2016-09-07 21:11:04
Jerzy
Soczewki bardzo delikatne, łatwe w założeniu, zgodne z opisem na stronie. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2016-08-31 09:05:07
Stanisław
Zawsze tu kupuję i będę nada Polecam.
5 / 5
2016-08-20 00:48:59
Sabina
Duży wybór produktów w dopasowanych do potrzeb cenach, szybka i sprawna dostawa. :) Szczerze polecam!
5 / 5
2016-08-12 22:49:08
Rudolf
bardzo miła obsługa. Zadzwoniono, żeby upewnić się co do rozmiaru wady wzroku
5 / 5
2016-08-12 10:23:07
Łukasz
Bardzo szyba dostawa, korzystna cena. Polecam!
5 / 5
2016-07-22 10:25:24
Jeremiasz
Z pewnością dokonam ponownego zakupu!
5 / 5
2016-07-11 19:37:52
Celina
Szybko i sprawnie. Zadnego problemu.
5 / 5
2016-07-08 19:29:57
Sara
Wszystko super! Solidny sklep.
5 / 5
2016-07-05 14:50:08
Cyprian
Kupuje tu soczewki od wielu lat. Niskie ceny i zawsze szybka obsluga. Polecam
5 / 5
2016-07-01 15:23:56
Marcelina
Pierwszy raz zamawiałam, ale teraz juz wiem, ze nie ostatni.
5 / 5
2016-07-01 11:39:37
Bogna
Sklep godny zaufania. Polecam!
5 / 5
2016-06-25 10:25:02
Malina
Solidność i kompetencja, zakupy w 1001soczewek.pl to przyjemność i oszczędność. Nigdzie nie kupisz taniej. Polecam gorąco!
5 / 5
2016-06-24 18:59:29
Łucjan
bardzo dobry sklep. kupuję tam od lat.
5 / 5
2016-06-24 12:14:13
Kacper
Jestem bardzo zadowolona z państwa produktów.
5 / 5
2016-06-17 18:14:58
Żaneta
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2016-06-17 10:07:10
Ludwika
Zamówienie dotarło ekspresowo. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, zawsze mogę liczyć na bezbłędną obsługę tej firmy. Polecam wszystkim! Korzystne ceny, szybka dostawa, brak problemów.
5 / 5
2016-06-13 07:55:05
Konstancja
Bardzo dobry kontakt. Pomimo braku przy zamówieniu opcji darmowej dostawy, towar został wysłany na koszt dostawcy.
5 / 5
2016-05-26 10:42:52
Aneta
polecam wszystkim i jetem bardzo zadowolona:)
1 / 5
2016-05-23 01:03:25
Adam
Totalna porażka - soczewki zamówione 27.04.2016 a dopiero 16.05.2016 zostały wysłane.
5 / 5
2016-05-17 12:42:24
Szczepan
Inne firmy powinny brać przykład.
4 / 5
2016-05-16 11:30:12
Igor
Gdybym chciała sprezentować komuś soczewki , nie nadawały by się - nie były w oryginalnym opakowaniu (Dailies Total one)
3 / 5
2016-05-12 14:15:13
Ida
Długi czas dostawy pomimo dopłaty do szybszego dostarczenia towaru. Zamuwienie złożone w dniu 5.05 do dzisiaj tj. 12.05 brak towaru.
1 / 5
2016-05-02 11:47:53
Edyta
brak informacji np dlaczego przesyłki nie jest wysłana? termin wysłania w ofercie nie pokrywa się z terminem wysyłki , a dotyczy to soczewek czyli funkcjonowania codziennego, brak informacji od sprzedawcy dlaczego termin wysłania jest przedłużony nie można dodzwonić się do sprzedawcy
5 / 5
2016-05-01 09:45:55
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyny minus to brak informacji o zaksięgowaniu wpłaty i wysłaniu przesyłki. Plus za szybką wysyłkę. Polecam.
4 / 5
2016-04-26 12:39:09
Kornel
Może być nie było kłopotu jak ostatnim razem
5 / 5
2016-04-25 08:27:05
Dalia
Kompetencja i szybka realizacja. Serdecznie polecam tego rzetelnego sprzedawcę.
5 / 5
2016-04-24 20:28:59
Judyta
korzystne ceny i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-04-21 17:56:21
Albert
bezproblemowe zakupy, szybki i miły kontakt z obsługą. Polecam
5 / 5
2016-04-21 10:16:34
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2016-04-17 18:59:38
Jonatan
BARDZO SPRAWNE ZAKUPY. DUŻY WYBÓR I DOBREJ JAKOŚCI PRODUKTY.
5 / 5
2016-04-16 09:37:48
Radosław
Jestem zadowolona, towar dotarł szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-04-12 11:57:24
Kinga
Bardzo dobry sklep, łatwy do obsługi, szybka dostawa. Polecam!
4 / 5
2016-04-10 18:13:57
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Za wyjatkiem tego ze soczewki zostały dostarczone bez opakowania zbiorczego, wszystko jest ok
4 / 5
2016-04-06 12:06:11
Olga
Ok polecam lecz trochę droga wysyłka
5 / 5
2016-04-05 20:27:10
Ferdynand
Wszystko przebiegło pomyślnie - polecam
5 / 5
2016-03-23 14:50:24
Ireneusz
Na pewno skorzystam ponownie z zakupów.
4 / 5
2016-03-16 10:44:00
Klemens
"Minusem" jest firma kurierska
5 / 5
2016-03-10 17:33:18
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-03-07 12:48:05
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dziękuję.
5 / 5
2016-03-05 16:54:48
Patryk
Wszystko super, bez żadnych problemów. Bardzo szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2016-02-29 10:40:37
Zdzisław
Miły kontakt, fachowa obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2016-02-28 18:50:09
Magda
polecam gorąco , szybko sprawnie bez problemów .
5 / 5
2016-02-26 09:01:08
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
5 / 5
2016-02-18 19:12:37
Patrycja
Jestem w 100% zadowolona...POLECAM
5 / 5
2016-02-18 16:25:06
Natasza
Jestem bardzo zadowolona.zamowienie zgodne z opisem. Serdecznie polecam
5 / 5
2016-02-18 10:48:34
Przemysław
Szybko, sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2016-02-16 11:14:00
Angelika
Świetny kontakt. Szybka dostawa. Polecam serdecznie.
5 / 5
2016-02-15 13:00:23
Arlena
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona profesjonalizmem i szybkością wykonania zamówienia.
5 / 5
2016-02-12 17:12:56
Violetta
bardzo bobry sklep, z pewnością zostanę stałym klientem
5 / 5
2016-02-12 15:24:03
Faustyna
Prosty sposób zamawiania, szybka realizacja. Szkoda że nie można odbierać towaru w paczkomatach. Ale i tak Polecam
3 / 5
2016-02-05 09:37:55
Helena
Realizacja zamówienia bez problemów, ale mam jeden zasadniczy zarzut do przesyłki. Zakupione soczewki na blistrze zostały przez dostawcę wyjęte z oryginalnego opakowania papierowego (pudełeczko) i włożone do woreczka foliowego. Nigdy jeszcze się z tym nie spotkałam; po to jest opakowanie producenta aby w nim dostarczać - zwłaszcza tak wrażliwy produkt jak soczewki.
5 / 5
2016-02-03 13:45:02
Sandra
Super. Sklep nie robi problemów. Mozna zwracać i wymieniać produkty bez problemowo. Polecam !!
5 / 5
2016-01-20 12:25:16
Gerard
Sprawne robienie zakupów, polecam.
2 / 5
2016-01-13 12:30:01
Ida
Po dwóch tygodniach od zamówienia przyszedł mail z informacją, ze sklep może zrealizować tylko część mojego zamówienia. Czyli oferują coś czego nie są w stanie później spełnić. Muszę więc szukać dalej potrzebnego towaru. Do 1001 soczewek już w przyszłości raczej nie wrócę
5 / 5
2016-01-12 20:04:35
Jowita
Bardzo dobry sklep. Kupuje tam od kilku lat.
5 / 5
2015-09-06 16:45:35
Patryk
Zawsze jestem zadowolona z zakupów dokonanych w tym sklepie.
5 / 5
2015-09-02 13:58:54
Maria
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
4 / 5
2015-08-14 17:12:46
Felicja
Rzetelna i dobra firma. Szybki kontakt mailowy. Informowanie o statusie zamówienia. Niestety przelewy trzeba wykonywać "ręcznie".
5 / 5
2015-08-13 14:38:22
Jadwiga
Bardzo dobry towar po naprawdę przystępnych cenach. Akurat trafiłam na promocję, więc jeszcze bardziej mi się to opłacało. Zakupy uważam za udane.
5 / 5
2015-08-10 12:08:13
Emil
Wszystko super. Zadzwoniłem późnym popołudniem a Pani jeszcze spakowała dla mnie przesyłkę i miałem soczewki na następny dzień::):):) polecam:):)
4 / 5
2015-08-07 20:04:59
Waldemar
Trochę za duże koszty dostawy. Brak opcji paczkomatów, które są po porostu tańsze i wygodniejsze.
5 / 5
2015-07-30 10:40:06
Franciszek
Szybka dostawa. Soczewki nienaruszone .
4 / 5
2015-07-28 09:32:29
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2015-07-06 19:24:10
Ludmiła
Opinia pozytywna. Kupuję od 2 lat i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-06-26 19:31:19
Julian
Bardzo szybka wysyłka i fachowa obsługa
1 / 5
2015-06-20 13:53:33
Marzena
Czuję się oszukana i okradziona!!!!!!Zakup czegokolwiek w tym sklepie to jedna wielka pomyłka!!!Zapłaciłam za towar 9 dni temu i jak widać nie doczekałam się !!!!Z firmą pod nazwą 1001 soczewek nie mam kontaktu ,po prostu nikt nie odpisuje na moje podstawowe zapytanie ,kiedy będzie dostarczony towar???Żenujące ,że firmy takie jak ta jeszcze prosperują!!!Waszą firmą powinna zainteresować się policja,a w szyldzie powinniście umieścić napis [...]!!!!!!
5 / 5
2015-06-10 15:57:53
Damian
jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam serdecznie
5 / 5
2015-05-02 22:35:30
Izolda
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-04-30 16:23:30
Stanisława
Duzy wybor przystepna cena soczewek.
5 / 5
2015-04-24 12:45:57
Paulina
Łatwość zamówienia i żadnych komplikacji
5 / 5
2015-04-24 10:58:17
Mariusz
Pełny profesjonalizm, polecam
5 / 5
2015-04-15 17:50:57
Bernardeta
bardzo sprawna transakcja, bezproblemowy i szybki kontakt ze sklepem, szczerze polecam
5 / 5
2015-04-15 06:51:45
Sergiusz
Jestem bardzo zadowolona-polecam
5 / 5
2015-04-10 10:08:25
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2015-04-07 11:35:14
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-29 17:29:53
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 19:59:48
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 09:48:29
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 11:04:50
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 18:07:44
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 14:24:39
Zbigniew
Oferta i ceny sa dobre jednak moje watpliwosci budzi sposob dokonywania platnosci. Przygotowalem karte platnicza tymczasem jedyna opcja jaka wchodzila w gre to przelew - mało nowoczesne i wygodne. W informacji sklep daje mozliwosc platnosci karta jednka ja nie odkrylem tej mozliwosci lub strona nie dala mi takiej mozliwosci jako opcji. Mimo to sklep i obsluga sa OK Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 23:11:50
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-09 16:22:41
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 12:16:53
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 15:54:40
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-18 20:40:22
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 17:06:13
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 13:14:44
Natalia
Jestem bardzo zadowolona , nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i z pewnością nie ostatni
5 / 5
2015-01-09 18:44:49
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 09:42:19
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 16:58:14
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-04 18:56:44
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-26 14:17:41
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednak towar zdecydowanie mnie zaskoczył. Po pierwsze - soczewki nie były w oryginalnym opakowaniu. Po drugie - każda z soczewek była z innej partii, daty ważności soczewek były bardzo krótkie - do pół roku, co przy fakcie, że zamawiałam dokładnie na pół roku może stanowić problem. Muszę teraz bardzo dokładnie uważać, żeby brać je po kolei, tak, żeby te z najdłuższą datą ważności zostały właśnie na koniec. Kupuję soczewki już od bardzo dawna, ale po raz pierwszy spotkałam się z taką sytuacją. Więcej w tym sklepie nie kupię i nie polecam innym.
3 / 5
2014-12-19 12:24:19
Przemysław
Niestety oczekuję 10 dzień na dostawę towaru. Niestety nie mogę polecić tego sklepu z uwagi na długą dostawę.
5 / 5
2014-11-29 09:32:02
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 16:28:40
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam , ale prosiłam kolejny raz o próbkę płynu pielęgnacyjnego i mimo ,iż jestem stałym klientem zignorowano moją prosbę
5 / 5
2014-11-25 13:35:38
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie - JAK ZAWSZE!!. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 13:33:45
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-17 18:10:04
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wysyłka za granicę trwała stosunkowo krótko. Polecam.

Rzetelne opinie o 1001soczewek.pl