Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 100opon.pl

100opon.pl Opinie 4.8 (42)

Grabin 21
14-106
Szydlak
896470304
opinie 100opon.pl
speedtest
4.8
42
Opinii

Doskonale

1 / 5
2016-04-06 15:42:09
Żaneta
Opony zamówione w niedzielę a do środy (3 razy dzwoniłem) nikt nie był w stanie mi odpowiedzieć co się dzieje z moimi oponami. Odradzam.
5 / 5
2015-07-30 12:17:33
Andrzej
Początkowo miałem obawy ze względu na najniższą na rynku cenę - 4 szt. opony Kormoran Runpro 195/65/R15, 135 za sztukę. Przekonałem się jednak, że to solidna firma. Zamówienie zleciłem w środę rano, a już w czwartek kurier był na miejscu. Chylę czoła, ekspresowa przesyłka no i tańsza niż u konkurencji bo tylko 25 zł. Opony bez zarzutu, tak jak prosiłem rocznik 2015. No i możliwość zakupu bez rejestracji (to ważne bo potem cała skrzynka w śmieciach).
5 / 5
2015-04-09 18:40:23
Elżbieta
Super sklep, towar otrzymany w pełni zgadza się z zamówieniem (data prod i miejsce prod opon zgodne z prośbą w opisie zamówienia). Szybka wysyłka. Polecam sklep!!!
5 / 5
2015-03-11 08:23:11
Franciszek
Kupiłem opony Michelin ENERGY SAVER+ 205/55 R16 2szt. uważam, że w dobrej cenie. Towar pierwsza klasa, szybka wysyłka, dobry kontakt, polecam wszystkim.
5 / 5
2015-02-02 10:45:20
Celestyn
Witam, Kupiłem w tym sklepie opony Dunlop SP Sport Blueresponse 255/55/16. Cena byla najnizsza na Ceneo, ale 0 opinii użytkowników o sklepie. Zaryzykowalem i nie żałuję! Opony zamówiłem o godz. 15.09, a o 15.55 dostałem już info od kuriera (Fedex), że opony do mnie jadą! Miałem je w domu następnego dnia! Z oponami wszystko się zgadza - 48 tydzień 2014, tak jak informowano mnie telefonicznie. Kontakt telefoniczny i mailowy też super. Do takiego sklepu na pewno wrócę. Tak trzymać 100opon! Polecam wszystkim!
5 / 5
2014-11-13 18:50:24
Zbyszko
Kontakt bardzo dobry. Zamówiłem opony w czwartek w nocy i otrzymałem je już w poniedziałek o 9 rano, także czas realizacja super. koszty przesyłki najniższe w porównaniu z innymi sklepami; za 4 opony - 25zł !! Jako jedyni posiadali opony Niokian WR D3 Made in Finland. Jedyne do czego mogę się doczepić to jakaś informacja że przesyłka została już nadana, wyatrczyłby email z nr przewozowym :) ale poza tym naprawdę POLECAM !!
4 / 5
2014-09-16 08:41:38
Ernest
Sklep trochę słabo wygląda. Wręcz w ogóle na tle innych. Z tego powodu miałem obawy. Polecam zrobić coś w tym kierunku. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, zgodnie ze specyfikacją. Rok produkcji zgodnie z ofertą. Minus, że klient przed dostawą nie dostaję maila że przesyłka wysłana. Można by sie przygotować z pieniędzmi i czasem.
5 / 5
2014-06-12 17:39:07
Benedykt
Zakupiłem komplet opon zimowych. Już na drugi dzień po złożeniu zamówienia były u mnie. Opony w atrakcyjnej cenie, niski koszt opłaty za przesyłkę- kurier, przesyłka za pobraniem. Oponki zgodne z opisem. Nówki sztuki - 1914. Znakomity kontakt zarówno mailowy jaki telefoniczny! Zdecydowanie polecam tę firmę!
5 / 5
2014-04-02 16:38:24
Jarosław
Wszystko w jak najlepszym porządku! Cena, jakość, dostawa SUPER!
5 / 5
2014-03-23 08:59:09
Joanna
Dla mnie zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów, bardzo dobra cena, tania przesyłka, płatność przy odbiorze i co istotne opony wyprodukowane miesiąc przez zakupem, czego chcieć więcej?
5 / 5
2014-02-22 11:13:43
Piotr
Gorąco polecam! Opony zamówiłem 18/02/2014, dostawa była 20/02/2014. Opony zgodne z opisem na stronie, wyprodukowane miesiąc wcześniej (DOT 0214). Cena opon - najniższa jaką udało mi się znaleźć. Koszt dostawy niski. Jedyna dostępna forma płatności - za pobraniem - sprawia, że transakcja jest bezpieczna. Gdyby jeszcze potwierdzali wysyłkę, telefon od Kuriera nie byłby takim zaskoczeniem. :) No, ale napisali że opony dostarczą w 1-2 dni i tak właśnie było.
5 / 5
2014-02-10 11:59:50
Elwira
Opony zamówione w piątek popołudniu, dostarczone w poniedziałek rano. Data produkcji 5 tydzień 2014 - super cena. Tylko polecać!!!
5 / 5
2014-02-05 15:51:38
Witold
Oponki zamówiłem w sobotę, we wtorek rano dzwonił kurier! Gorąco polecam wszystkim ten sklep, PEŁNA PERFEKCJA i opony w 100% zgodne z opisem! POLECAM!!!!!
5 / 5
2014-01-31 20:26:12
Rudolf
W 5 tygodniu roku kupiłem opony Dunlop wyprodukowane w tygodniu 2-im tego samego roku! Super szybka dostawa i dobry kontakt ze sprzedającym. Pełen profesjonalizm w najlepszym wydaniu.
5 / 5
2013-12-11 14:16:48
Walenty
Błyskawiczna dostawa ,towar zgodny z opisem.Polecam ten sklep !!!!!!
5 / 5
2013-11-12 20:45:25
Dariusz
Rocznik opon zgodny z opisem towar w 24h mimio sporej odległości .Polecam
5 / 5
2013-05-29 22:32:21
Fryderyk
Opony otrzymalem na drugi dzien.Bardzo szybka dostawa.Rocznik opon zgodny z opisem.Cena tez dobra.Szczerze polecam.
5 / 5
2013-05-29 09:59:44
Leopold
Zakupiłem zestaw opon w najlepszej dostępnej cenie. Po 24 godzinach dostarczono mi je do Krakowa. Wyśmienita obsługa.
5 / 5
2013-04-08 22:29:33
Konstanty
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2012-07-19 12:27:58
Sławomir
Nie mam zastrzeżeń. Zamówiłem opony, dostałem je następnego dnia
5 / 5
2012-07-14 10:07:08
Mieczysława
wszystko zgodne z opisem , towar w bardo dobrej cenie , polecam
5 / 5
2012-04-02 15:40:59
Dominika
Wszystko jak najbardziej OK. Polecam.
5 / 5
2012-02-03 18:39:12
Eugeniusz
SZybko, sprawnie, bez kłopotów.
5 / 5
2011-10-14 22:25:48
Eugenia
Towar zgodny z informacja otrzymana ze sklepu. Doskonala obsluga. Towar zamowilem o godzinie 8.30 a w dniu nastepnym dotarl do mnie na godzine 16.00 duza odleglosc bo mieszkam w Olkuszu. Polecam ten sklep internetowy i reklamuje znajomym
4 / 5
2011-08-27 08:34:45
Jarosław
Dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Można liczyć na porade. Sprawa załatwiona szybko. Bardzo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2011-08-11 17:31:54
Oliwia
Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
5 / 5
2011-08-05 07:45:38
Zofia
Brak zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2011-07-22 09:58:36
Bronisław
Wszystko bez zarzutu, sklep mógłby jedynie pomyśleć o gratisowej wysyłce opon, przynajmniej tych droższych
5 / 5
2011-06-04 13:58:27
Nina
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem,gorąco polecam:)
5 / 5
2011-04-01 10:53:26
Ryszard
Jestem bardzo zadowolony.Towar otrzymałem po niecałych 2 dobach od zamówienia -zgodny w 100% z moimi oczekiwaniami i zamówieniem.
5 / 5
2011-02-12 15:28:34
Sergiusz
zakupilem opony i jestem bardzo zadowolony rewelacyjna obsluga polecam wszystkim
5 / 5
2011-02-11 08:53:49
Wiktor
Konkretny sprzedawca, bardzo pomocny. Świetny i szybki kontakt poprzez e-mail i telefon. Dostałem najlepszą cenę w Polsce. Wysyłka za pobraniem kurierem na następny dzień u mnie. Polecam bez wahania.
5 / 5
2010-11-26 19:07:39
Alicja
dostawa w ciągu 1,5 dnia opony zgodnie z zamówieniem jestem bardzo zadowolony . Gorąco polecam
5 / 5
2010-11-25 15:50:49
Ludmiła
bardzo szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2010-11-02 11:39:55
Ksenia
Szybko i sprawnie, przed złożeniem zamówienia uzyskałam telefonicznie wszystkie niezbędne informacje. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-10-27 20:58:13
Idzi
Spoko - szybko, sprawnie, POLECAM
4 / 5
2010-10-26 14:08:55
Anastazja
sklep nie informuje przy opisie opon o ich roku produkcji - należy każdorazowo pytać. Moje miały 2 lata ale o tym wiedziałęm i to był mój wybór. Poza tym dobra cena.
5 / 5
2010-08-12 17:46:39
Sofia
Niestety opony miały byc z datą 2009 lub 2010, a były z 2008 roku, czyli leżaki.
5 / 5
2010-07-01 11:53:52
Jeremiasz
Mój drugi zakup w tym sklepie i drugi raz jestem bardzo zadowolony- jedynym problemem było dodzwonienie się, ale jak się już udało to 100% kompetencji.
5 / 5
2009-04-18 21:21:16
Marcel
Opony tanie. Dostawa bez zarzutów. Polecam Goodyear Excellence, fantastyczne opony
5 / 5
2008-09-26 13:33:58
Eugenia
Wszystko szybko i na temat. Polecam
5 / 5
2008-09-25 13:09:46
Arnold
Wszystko szybko i sprawnie. Nigdzie nie znalazłem opon w tak niskiej cenie.

Rzetelne opinie o 100opon.pl