Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 100wat.pl

100wat.pl Opinie 4.6 (147)

Oś.Albertyńskie 37A
31-855
Kraków
12 647 35 68
opinie 100wat.pl
speedtest
4.6
147
Opinii

Dobrze

5 / 5
2013-10-03 09:47:51
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 21:00:09
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-09 15:37:48
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-08-27 17:54:13
Bernardeta
Niestety, po interwencjach okazało się , że zamówionego okapu nie ma, był ostatni ale ponoć popsuty.
5 / 5
2013-08-20 09:46:21
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-08-07 12:52:47
Jacek
Towar zamówiony za pobraniem, Pani która odebrała telefon podany na stronie nie miała zielonego pojęcia co mają na sklepie a czego nie, obiecała sprawdzić i oddzwonić. Na telefon czekałem 2 dni aż w końcu dostałem maila, że nie mają towaru :) Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Ja osobiście już nic z tego sklepu nie zamówię. Może miałem po prostu pecha ?
5 / 5
2013-08-02 10:44:02
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 17:11:01
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-17 17:36:10
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-05 17:06:37
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 17:25:26
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 11:50:05
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 13:34:01
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-18 08:51:22
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jedyną rzeczą do ktorej mam zastrzeżenie to pomyłka w kolorze fotelika który zamawiałam. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 14:34:52
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-16 10:58:02
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie, materiał zabezpieczony wzorcowo. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 19:54:09
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-29 14:36:17
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-27 00:08:41
Paulina
NIE POLECAM , SPRZEDAJĄ TOWAR BEZ GWARANCJI , WIĘC GO ODESŁAŁEM.
5 / 5
2013-05-20 12:39:11
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-15 16:18:39
Oskar
Bardzo dobrze zapakowane produkty, towary zgodne z opisem. Polecam !
5 / 5
2013-05-11 07:56:24
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 22:18:24
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 10:09:44
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-01 08:58:48
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 12:48:59
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 22:28:59
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 13:13:32
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobra obsługa, konkurencyjne ceny.
3 / 5
2013-04-21 22:05:30
Konstanty
Komunikacja po zamówieniu była perfekcyjna,szkoda tylko że jak się pojawił problem z dostępnością sam musiałem się upominać o produkt. Z obiecanych 7 dni opóźnienia towar dostępny był do odebrania po 14 dniach, co ciekawe gdy towar był w sklepie a ja akurat miałem mało czasu aby go odebrać, personel bez problemu odnalazł do mnie nr tel i sukcesywnie przypominał telefonicznie o produkcie...
5 / 5
2013-04-20 15:40:25
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 11:29:55
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 11:23:40
Karol
Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep. Szkoda tylko, że nie było propozycji wykupienia przedłużonej gwarancji.
4 / 5
2013-04-12 14:00:14
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-05 10:37:27
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Robiac zamowienie nie mozna skontaktowac sie telefonicznie a na zadane pytanie poprzez mail po dziem dzisiejszy nie otrzymalam odppwoedzi.
5 / 5
2013-04-04 09:48:01
Jacek
Nie polecam opisów znajdujących się na stronie ceneo...!!
5 / 5
2013-04-03 19:40:28
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-01 14:39:40
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-01 11:31:49
Adrian
Sklep i towar Ok, ale przesyłkę kurierską otrzymałem z dużym opóźnieniem i dostarczona została dopiero po mojej telefonicznej interwencji - niby to nie wina sklepu, no ale to sklep wybiera przecież firmę kurierską, z którą współpracuje, a dla klienta zakupy w internecie kończą się w momencie otrzymania towaru! Omijajcie kuriera K-ex z daleka !!!
5 / 5
2013-03-30 12:51:14
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 11:07:42
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-28 19:23:03
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-28 16:57:07
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-27 22:11:00
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-27 14:18:09
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-23 08:43:35
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 10:26:52
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-21 10:21:36
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-03-20 12:03:21
Bolesław
Oferta sprzedającego na stronie internetowej brzmiała "Piekarnik WHIRLPOOL AKP 468 IX + PROFESJONALNA PATELNIA TUPPERWARE O WARTOŚCI 675 ZŁ GRATIS OD RĘKI! BEZ WYSYŁANIA ZGŁOSZEŃ! ILOŚĆ OGRANICZONA" niestety wyprowadzono mnie z błędu, że nie dotyczy to tej oferty. Dostarczono jedynie piekarnik firmy AMICA. Po interwencjach w sklepie i u kurierów zamówiony piekarnik trafił do mnie dopiero18.03.2013r. Potencjalni klienci sklepu 100Wat muszą czytać całą ofertę nawet to co jest napisane drobnym drukiem, żeby się nie mile nierozczarować.
5 / 5
2013-03-20 09:59:08
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-17 22:00:32
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Warto robić zakupy w tym sklepie ceny są bardzo konkurencyjne i bardzo szybki termin realizacji tak jak w opisie 24 godz. polecam
1 / 5
2013-03-17 11:10:15
Edward
Dokonałem zakupu i bez żadnej zwłoki dokonałem zapłaty. Mija dwa tygodnie a ja towaru ciągle nie mam. Uważam to za niepoważne. Na pewno była to ostatnia transakcja z tym sklepem!
2 / 5
2013-03-17 00:27:47
Piotr
Brak dbałości o klienta. Można było zadzwonić i przekazać info o uszkodzonym towarze.Dowiedziałem się o tym z maila dopiero po dwóch dniach.
5 / 5
2013-03-16 15:02:44
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 10:14:39
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 18:19:23
Walentyna
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar bez zastrzeżeń. Ocena na piątkę z plusem.
5 / 5
2013-03-15 08:36:35
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Przy drugim zakupie termin realizacji wydluzyl sie do pieciu dni. A tak pozatym transakcja super. :)
5 / 5
2013-03-14 07:51:32
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 18:28:08
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-11 07:50:14
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety kurier nie respektuje uwagi, że towar mogę odebrać dopiero po 17-tej. Musiałem urwać się z pracy, żeby odebrać towar. Poza tym OK.
5 / 5
2013-03-08 13:56:05
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-08 09:42:31
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-08 07:37:14
Klementyna
Sklep OK ale kurier firmy K-ex (dawny kolporter) nas okradł sprawa na policji ..... niestety trudna do udowodnienia ....
5 / 5
2013-03-07 19:06:03
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 09:42:04
Karolina
Pomimo mego błędu w zamówieniu obsługa sklepu zdołała mi pomóc.Towar został dostarczony bardzo szybko i bez trudności. Polecam serdecznie!
5 / 5
2013-03-04 20:13:12
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-01 17:41:03
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 08:54:30
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-25 11:50:21
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-21 18:06:24
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-02-19 07:42:28
Maciej
wszystko było by ok jesli przysłali mi produkt ,który zamawiałem,a nie przerabiali faktury nie zgodnej z zamówieniem:(
5 / 5
2013-02-12 09:02:33
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 08:20:06
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 13:40:45
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-05 00:13:27
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 19:36:35
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 22:39:36
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-28 15:09:32
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Oczekiwałem na informacje tel.,była tylko e-mailowa(jak dla mnie, kurier przyjechał niespodziewanie, przypadek że byłem w domu i mogłem odebrać) ...Jednak Polecam :-)
5 / 5
2013-01-25 10:28:48
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-23 21:00:05
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-21 18:09:12
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-21 16:15:32
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Troszkę długo trwało dostarczenie, ale towar ok, żona zachwycona.
5 / 5
2013-01-17 11:01:46
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-11 08:45:09
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-31 07:56:22
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-30 10:00:07
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-28 13:51:29
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 10:06:48
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-22 08:41:39
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 12:09:57
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 08:02:11
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko szybko i bez problemów. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2012-12-19 07:32:00
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-18 12:04:32
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 09:11:55
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 23:05:23
Konstanty
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dokładnie tak jak sprzedawca opisuje w swojej ofercie. Sprzęt działa doskonale. Kurier wcześniej się umówił na dostarczenie przesyłki. Gratulacje za profesjonalizm.
5 / 5
2012-12-13 14:27:43
Eryk
Szybko, sprawnie i bez usterek, polecam.
4 / 5
2012-12-12 18:44:49
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-12 10:46:03
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-10 12:14:30
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam wszystkim. Małe zastrzeżenie do Firmy przewozowej ponieważ telefonicznie sami dodali że przyjadą w godz.13-14,00 Dlatego w tym czasie czekaliśmy na nich w domu ale nie przyjechali. W teleficznej rozmowie usłyszałam, że maja tyle towaru do rozwiezienia, że nie są w stanie podać dokładnej godz. Ostatecznie dowieźli i dobrze. Trudno w tym temacie mieć jakiekolwiek uwagi do sprzedajacego !!! Dzięki narazie za pralkę - na resztę czekam okaże się " w praniu" Pozdrawiam
5 / 5
2012-12-09 20:47:50
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-07 23:12:41
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-06 20:06:18
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-05 11:01:44
Ida
Tranzakcja przebiegła bardzo dobrze.Towar został przesłany w stanie idealnym,bardzo dobrze zapakowany i zabiezpieczony przed uszkodzeniem.przy takim masywnym opakowaniu towaru nie miał prawa ulec uszkodzeniu to jest rzetelna firma.Jedno jest pewne jeśli będe coś kupywał to tylko w tym sklepie.Naprawdę POLECAM.LESŁAW Oby tak dalej.
5 / 5
2012-12-03 19:08:18
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-02 22:54:04
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Brakowalo mi jedynie mozliwosci monitorowania przesylki.
5 / 5
2012-12-02 15:03:43
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-23 05:57:39
Jędrzej
Sprzęt dojechał na czas żadnych problemów z realizacją zamowienia
5 / 5
2012-11-16 19:26:50
Filip
Super kontakt ze sklepem, bardzo szybka realizacja zamówienia, kurier przed dostawą kontaktuje się z klientem! Rewelacja!
5 / 5
2012-10-26 20:49:09
Leokadia
Sklep godny polecenia, bardzo miła obsługa, towar zgodny z zamówieniem, dostawa terminowa! Piekarnik śliczny!!
5 / 5
2012-09-10 17:04:49
Izolda
Polecam zakup w sklepi internetowym 100 Wat.pl. Bardzo dobrze zorganizowane przedsiębiorstwo, szybka realizacja zamówienia, dardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2012-09-09 15:22:41
Arnold
Jestem bardzo zadowolony z dostarczonego towaru , wszystko zgodnie z opisem a także mile zaskoczony szybkością dostawy......zamówienie pisałem w niedzielę a w wtorek rano był już kurier.....do podziwu......... gorąco polecam
5 / 5
2012-09-07 22:39:04
Olga
Wszystko świetnie zakoczoe , towar ok, dostawa ok
5 / 5
2012-09-06 22:48:33
Damian
Jestem bardzo zadowolona z produktów jak i z jakości obsługi. Zakupy u sprzedawcy to czysta przyjemność :) Profesjonalne, rzetelnie i uczciwie. POLECAM!!!
5 / 5
2012-09-06 17:17:24
Bronisław
Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam!
5 / 5
2012-09-06 17:15:21
Jędrzej
Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Bardzo polecam sprzedawcę.
5 / 5
2012-08-31 08:33:59
Iwona
dobry kontakt, szybka realizacja, towar super.
5 / 5
2012-08-28 19:24:46
Witold
W sklepie kupiłem telewizor. Transakcja przebiegła wyśmienicie- znakomity kontakt i bardzo szybka dostawa. Sklep naprawdę godny polecenia .Z telewizora też jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2012-08-27 16:19:23
Mariusz
Zakupiłem w sklepie zmywarkę do zabudowy Mastercook.Przy odbiorze paczki nie sprawdziłem jej dokładnie a później okazało się, że jest uszkodzona. Po kontakcie telefonicznym ze sklepem zostało mi zaproponowane rozwiązanie następujące: proszę odesłać zmywarkę uszkodzoną a my przyślemy nową. Rzeczywiście tak się stało i otrzymałem nową zmywarkę, tym razem już bez uszkodzeń. Fajny kontakt ze sklepem, kompetentna obsługa.
5 / 5
2012-08-23 11:15:38
Oliwia
Dobry i szybko kontakt w celu sfinalizowania sprawy.
5 / 5
2012-08-07 19:28:13
Dominika
Szybka i bezproblemowa transakcja. Gorąco polecam :)
5 / 5
2012-08-04 14:16:24
Fryderyk
transakcję oceniam wzorowo. miły kontakt, towar w 100% zgodny , szybka dostawa. naprawdę polecam.
5 / 5
2012-08-04 07:17:58
Zenon
Szybka przesyłka, dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2012-08-03 12:19:44
Wiola
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, nawet szybciej niż informacje ze sklepu o wysłanym towarze:)
5 / 5
2012-08-02 16:06:47
Alicja
Towar zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2012-08-02 16:00:42
Arlena
Wszystko odbyło się sprawnie i profesjonalnie. TV działa, bez uszkodzeń, kompletny. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2012-08-02 13:47:09
Aneta
Uprzejmie i sprawnie zamówienie zrealizowane
5 / 5
2012-07-26 13:33:00
Dominik
Profesjonalizm w każdym calu.Bardzo gorąco polecam ten sklep.To nie są puste banały ale zostałem załatwiony na najwyższym światowym poziomie.Sławomir wojciech Kozaczka -seafarmer
5 / 5
2012-06-21 08:15:41
Radosław
Piekarnik sprawuje się rewelacyjnie Małym mankamentem jest mało komunikatywna instrukcja użytkownika. Za to obsługa sklepu , kontakt i szybkość działania zasługują na duże uznanie
5 / 5
2012-06-20 23:09:44
Klementyna
Zakupiłam w tym sklepie tv plazmowy muszę przyznać, że jeszcze nigdzie nie spotkałam się z tak miłą i fachową obsługą. Kontakt pierwsza klasa, realizacja zamówienia expresowa. Z czystym sercem polecam ten sklep.
5 / 5
2012-06-20 22:39:42
Aurelia
Zakup zrealizowany bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2012-06-19 13:09:24
Renata
Zakupy w sklepie 100wat.pl oceniam bardzo dobrze. Zero problemów, dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem, a co najważniejsze cena najniższa w moim regionie. Polecam kupującym ten sklep.
5 / 5
2012-05-30 12:04:40
Marcin
Transakcja przebiegła w miłej i sympatycznej atmosferze. Wszytko OK
5 / 5
2012-05-10 21:07:56
Luiza
Towar zgodny z opisem, idealny kontakt, wzorowe podejście do transakcji, fachowa i miła obsługa, profesjonalne doradztwo, konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2012-05-09 14:05:54
Remigiusz
Wszystko w porządku, towar zgodny z zamówiniem, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2012-05-08 18:56:29
Witold
Serdecznie polecam sklep 100 wat. Dobra komunikacja ze sprzedającym, towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny. Warto!
5 / 5
2012-05-05 10:30:37
Walentyna
Z pełną odpowiedzialnością polecam ten sklep. Sprawna obsługa, komunikacja i dostawa oraz duża odpowiedzialność w działaniu. Zamówiłam mikrofalówkę niestety produkt został uszkodzony (nie z winy sklepu) i w ciągu trzech dni otrzymałam sprawne urządzenie. Pełen profesjonalizm i dokładny instruktaż postępowania w przypadku wystąpienia nieprzewidzianego zdarzenia. Troska przede wszystkim o klienta. Kupowałam w tym sklepie pierwszy raz ale na pewno nie ostatni!
5 / 5
2012-05-03 22:06:59
Mirosław
Super sprzedawca gorąco polecam kupiłem u nich mikrofalówkę ( z mojej winy nie taką ) przyjeli ją bez problemów i sprzedali inną - kontakt profesjonalny i bardzo miłą obsługa- jeszcze raz gorąco polecam 100%
5 / 5
2012-04-27 21:10:48
Gabriela
Szybko, bezproblemowo, bardzo profesjonalnie
5 / 5
2012-04-12 22:14:15
Ernest
Wszystkim polecam ten sklep za szybką i miłą obsługę. Ja rano upewniłem się telefonicznie czy dany towar jest dostępny a popołudniu już go odebrałem. Polecam!
5 / 5
2012-04-10 10:04:16
Anna
Dobra, sprawna i szybka transakcja oraz pełna informacja. Polecam
5 / 5
2012-03-28 18:42:18
Honorata
Polecam ten sklep. Zakupiłam tu zamrażarke do programu Szlachetna Paczka, zapłaciłam wcześniej, sprzęt był dostarczony do podanego przeze mnie magazynu, generalnie bez problemu. Polecam!
5 / 5
2012-03-28 12:18:02
January
Usługa bez zarzutu. Mogę śmiało polecić wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2011-11-29 10:27:09
Piotr
Sklep 100wat oceniam bardzo pozytywnie. Jestem zadowolona zarówno z zakupionego sprzętu jak i z miłej obsługi i bardzo szybkiej dostawy. Duży pozytyw. Pozdrawiam.
4 / 5
2011-11-28 19:25:24
Lesław
Podukt zgodny z opisem ok, kontakt z klientem nie dokońca zadowalający brak informacji o stanie zamówienia,dostawa przez kuriera z małą pomyłką.Ogólna ocena sklepu pozytywna.
5 / 5
2011-11-28 18:11:50
Aleksandra
transakcja przeprowadzona bardzo dobrze szybko i bez zadnych problemów .
5 / 5
2011-05-16 22:33:15
Ziemowit
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, sprzęt zgodny z opisem
5 / 5
2011-05-09 21:08:23
Hubert
towar zgodny z opisem,szybko i sprawnie
5 / 5
2011-04-27 22:31:17
Juliusz
Płyta Mastercook ok odebrałem osobiści w sklepie, towar zgodny z opisem polecam

Rzetelne opinie o 100wat.pl