Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 101minut

101minut Opinie 3.6 (93)

16 Thornberry Court, Craven Park
NW10 8
London
brak
opinie 101minut
speedtest
3.6
93
Opinii

Umiarkowanie

3 / 5
2013-02-25 22:16:16
Henryk
polecam mimo że towar był nie zgodny z zamówieniem a na dodatek uszkodzony. po sprawnej wymianie maili i stosunkowo krótkim czasie został mi dosłany dobry produkt. Kontakt ze sklepem dobry i bezproblemowa szybka reklamacja.
1 / 5
2013-02-23 17:35:09
Róża
Transakcja do tej pory nie została zrealizowana
3 / 5
2013-02-21 23:36:07
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 10:35:01
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-02-15 14:07:05
Krystyna
Transakcja przebiegła wolno, ale pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-15 08:42:57
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 20:31:39
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-02-11 10:54:22
Dorota
zakupionego towaru ani widu, ani słychu... Na mojego maila od piątku też nikt nie odpowiedział. Myślałem, że takie traktowanie klienta odeszło jakieś 30 lat temu. No, ale... Nie polecam.
1 / 5
2013-02-10 15:10:14
Dalia
Czekam na dostawę już 10 dni. Napisałam maila do sklepu z zapytaniem kiedy będzie przesyłka i do dziś ZERO odpowiedzi. Zdecydowanie odradzam !!!
5 / 5
2012-12-28 07:39:57
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 16:26:30
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-14 22:13:33
Fabian
Czekam na realizację towaru już 10 dni. To zbyt długo, więc nie polecam.
5 / 5
2012-12-08 01:11:39
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-06 09:52:09
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dziękuję bardzo za przesłanie towaru zgodnie z prośbą. a nie wg zamówienia, nie było dostępnego koloru, a jednak otrzymałam produkt w kolorze, o który prosiłam. Jeszcze raz dziękuję :) Naprawdę polecam.
5 / 5
2012-12-06 07:52:29
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-05 06:36:30
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-02 20:53:22
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-29 11:09:43
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-29 07:17:51
Włodzimierz
Kupowałem za pośrednictwem serwisu zakupów grupowych. Coś pokręciłem przy zamawianiu konkretnego towaru. Nie było problemu ze strony sklepu. Wysłałem kupony mailem i sprawa się wyjaśniła bez zbędnych komplikacji.
4 / 5
2012-11-28 12:03:11
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 20:49:27
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-24 20:19:17
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-23 08:57:36
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-11-23 07:33:44
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-22 20:42:54
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-25 11:20:11
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-09-17 20:38:10
Aleksander
Jak poprawią czas dostawy opinia będzie lepsza.
5 / 5
2012-09-14 07:09:35
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-12 09:41:51
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar moim zdaniem trochę przeszacowany. Gdyby nie kupon Citeam, nie kupiłbym go.
3 / 5
2012-09-11 20:52:58
Józefina
Długi czas realizacji zamówienia, poza tym bez zastrzeżeń.
4 / 5
2012-09-10 23:51:03
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 23:47:18
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 07:43:07
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 17:13:39
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 09:14:36
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-07 08:23:01
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-07-18 08:12:22
Władysław
Rzetelny sprzedawca, godny polecenia!
4 / 5
2012-07-16 08:32:42
Ludmiła
Z przykrością stwierdzam, że bardzo się zawiodłam na kupionym produkcie, ponieważ opis, cytowany poniżej, a mianowiecie: "Portfel umożliwia bezpieczne przechowywanie: - kart kredytowych i bankomatowych - kart lojalnościowych - identyfikatorów - monet - banknotów" jest nieprawdziwy. Nie ma w nim miejsca na banknoty (chyba że złoży się je, lub prawie zwinie) i monety, owszem na karty wszelkiego rodzaju, tak. A więc nazwa "portfel" i jeszcze do tego opis, j.w. jest mocno wprowadzający w błąd.
5 / 5
2012-07-15 19:58:50
Longin
Jestem zadowolona z jakości obsługi. Polecam wszystkim ten sklep.
4 / 5
2012-07-13 20:07:46
Mateusz
NIE WIEM JAK MAM OCENIĆ,BO TOWAR NIE DOTARŁ DO MNIE A POWINIEN JUŻ BYĆ
5 / 5
2012-07-12 18:13:34
Romana
Szybko, uczciwie i tak jak chciałem. POLECAM .
4 / 5
2012-07-02 16:32:46
Olga
Tranzakcja przebiegła dość sprawnie i pomyślnie.
5 / 5
2012-07-01 12:49:31
Wioletta
Moja opinia o sklepie 101minut.istore.pl jest b. dobra, o ile można taką opinię mieć po jednym zakupie.
5 / 5
2012-06-28 14:42:48
Matylda
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem,bardzo szybka realizacja zamówienia,towar dobrej jakości Polecam
1 / 5
2012-06-28 13:19:33
Stanisława
Sklep pod względem czasu realizacji zamówienia oraz komunikacji fatalny!!! Na pewno nic w nim nie kupię i nikomu nie będę polecał.
4 / 5
2012-06-28 09:10:36
Jagoda
Zarówno zakupy jak i kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry.To był mój drugi zakup ...udany.
5 / 5
2012-06-27 10:50:11
Stefania
Udany zakup, złożyła przypadkowo dwa zamówienia na ten sam adres - doszły w jednej paczce
5 / 5
2012-06-27 10:01:43
Sandra
Skorzystałam z promocji więc jestem bardziej niż zadowolona.Na stronie dokładny opis towaru i wyraźne zdjęcia.Chciałabym aby wszędzie tak było.
2 / 5
2012-06-27 09:53:03
Olaf
wszystko ładnie pieknie wyglada, lecz funcjonalnośc strony mnie zawiodła, brak produktów. Dopiero po kontakcie mejolwym produkty zostaly dodane na strone i można było zamowić. Niepokojący fakt że brak produktów skutkuje nie dodaniem produktu do koszyka, ale informacji o tym że brak produktu juz nie ma, mozna w nieskończoność klikać. Na plus oceniam szybka reakcję na mejla o braku możliwości zamowienia, po kilku minutach odpowiedz na mejla i udostepnienie nowych produktów w odpowiedniej ilości. Ale termin wysyłki znów mnie zawiódł, czekam już 11 dni od zaksięgowania wpłaty, czyli tydzień od teoretycznej wysyłki. Inne sklepy maja wysyłke w 24h a tutaj w 4 dni. Produkt dociera po 48-72h a ja czekam 11dni i na razie nic. Nawet odpowidzi na moje pytanie jaki jest status wysyłki. Mam nadzieje że sklep poprawi standard obsługi klienta, bo ma bardzo ciekawe produkty i chcialbym tam kupowac w przyszłości.
1 / 5
2012-05-22 09:57:42
Łucja
Sklep to jedna wielka porażka zamówiłam i zapłaciłam za towar 12.05 dziś jest 22.05 a ja nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Napisano mi, ze pieniądze dotarły i że wysyłają już towar jednak nadal nic nie dotarło. Na maila również nikt nie odpisał... Miałam ochotę zamówić tam jeszcze kilka rzeczy jednakże uważam, że są to sami [...] nikomu nie polecam...chyba, że chce stracić własne pieniądze...
1 / 5
2012-05-19 11:55:52
Tomasz
Słaby kontakt ze sklepem, na zakupiony przedmiot czekałem 10 dni. Sprzedający nie informuje o wysyłce, a na maile odpowiada bardzo zdawkowo.
5 / 5
2012-05-17 11:45:33
Magdalena
jestem bardzo zadowolona i przepraszam za kłopot z podaniem numeru kuponu -dziękuję
4 / 5
2012-05-12 10:00:50
Rafał
Wprawdzie był to pierwszy zakup ale towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i nie mam żadnych zastrzeżeń do sklepu.
5 / 5
2012-05-07 10:23:21
Teresa
Bardzo dobra i rzeczowa komunikacja, pomoc i doradztwo. POLECAM
2 / 5
2012-04-11 10:47:44
Luiza
Czas realizacji strasznie sie wydluzyl przez niedosteppnosc towaru, a sam portfel aluminiowy raczej nie jest wart swojej ceny, nawet po promocji.
5 / 5
2012-04-10 12:22:29
Roma
Profesjonalnie i fachowo. Polecam
1 / 5
2012-04-09 07:48:10
Oksana
Brak komunikacji między kupującym a sprzedającym - sprzedający nie odpowiada na mejle brak kontaktu telefonicznego( kasa wpłacona za towar i przesyłkę przepadła ) . Nikt się nie odezwał . brak informacji po zakupie towaru czy tranzakcja doszła do skutku czy nie , czy sprzedający dostał wpłatę czy nie. ogólnie jedna wielka lipa ( czas oczekiwania na zakupiony towar drugi miesiąc ale nadzieja na już umarła )
5 / 5
2012-04-07 18:04:35
Barbara
Wszystko przebiegło tak jak powinno. Towar dokładnie taki jaki powinien być. Czyli podsumowując : POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM
4 / 5
2012-04-06 23:37:17
Zygmunt
Towar zgodny z opisem, czas realizacji zgodny z opisem na stronie, dobra informacja o statusie zamówienia - POLECAM SKLEP.
3 / 5
2012-04-05 13:00:40
Matylda
Brakuje informacji o czasie realizacji transakcji. Otrzymuje się maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia i nic więcej. A czas dostawy, jak na sklep internetowy nie powala na kolana. Co do jakości towaru - średnio, portfel miał być z aluminium, a jest z plastiku, aluminiowe są tylko zewnętrzne dekielki na plastiku. Nawet przyjmując ceny promocyjne, towar jest słabej jakości.
2 / 5
2012-04-05 11:47:03
Mieczysława
Długi czas oczekiwania, brak dowodu zakupu (była prośba o fakturę), towar wybrakowany - otarcia i rysa na obudowie portfela
4 / 5
2012-04-05 10:44:28
Bogdana
Trudno ocenić po jednym zakupie. Nie mam jeszcze wyrobionego zdania.
1 / 5
2012-04-05 09:46:23
Franciszka
Po 10 dniach od zapłaty i potwierdzenia zakupu zero informacji.
4 / 5
2012-04-04 18:40:01
Paula
brak dowodu zakupu - paragonu oraz warunków gwarancji, pomimo że w uwagach o to prosiłem.
4 / 5
2012-04-04 11:04:15
Lesław
generalnie wszystko ok, trzeba było czekać kilka dni na wysyłkę, ale informacja o tym była wyraźnie zaznaczona na stronie przedmiotu, nie ma się do czego przyczepić :)
4 / 5
2012-03-31 14:08:27
Liwia
Bez rewelacji, ale też bez konkretnych zarzutów.
5 / 5
2012-03-30 09:47:15
Karolina
bardzo dobrze mile panie mozna sie poradzic nie ma problemu zwymiana towaru jest okejzofia
5 / 5
2012-03-30 01:17:12
Benedykt
Nic dodac, nic ujac. 100% satysfakcji
5 / 5
2012-03-29 21:58:24
Eliza
Super komunikacja, przychylność wobec klienta, profesjonalna obsługa. Przy tym zakupie czułem, że dla sprzedawcy kazdy, nawet mały klient, jest ważny. ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
1 / 5
2012-03-29 20:20:27
Danuta
Zakupu dokonałam w sklepie sweetorange.pl a nie w 100minut.istore.pl, w sprawie oceny którego dostałam ankietę. Jak się okazało oba sklepy należą do tego samego właściciela. Są to sklepy widma, gdyż nie ma na ich stronach ani w regulaminie żadnej informacji o siedzibie i gdzie kierować zwroty. Spółka jest zarejestrowana w Londynie a w Polsce towar wysyła,jak wynika ze stempla na kopercie, pani Irmina ze Skarżyska-Kamiennej. Kupiłam wg oferty portfel. Jest to jednak nie portfel, ale etui na karty. Żaden polski banknot nie zmieści się, chyba że złożony wielokrotnie. Nie mam zamiaru niszczyć banknotów. Nie polecem ani sklepu ani sprzedawanych w nim "portfeli" aluminiowych.
1 / 5
2012-03-29 13:10:56
Seweryn
MOIM ZDANIEM SZKODA NERWOW NA ZAKUPY TUTAJ I NIC WIECEJ.BRAK PROFESJONALIZMU TUTAJ GÓRUJE NAD WSZYSTKIM,NIE POLECAM!!!
3 / 5
2012-03-29 11:13:07
Otylia
Poprawna obsługa, bez fajerwerków, bo w przypadku braku bezpośredniego kontaktu i wysyłki dokonywanej nie w ciągu 24 godzin każda zmiana statusu zamówienia (szczególnie moment i operator wysyłki) powinny być przekazywane klientowi drogą mailową. Takie w tej chwili obowiązują standardy w profesjonalnych sklepach internetowych.
5 / 5
2012-03-29 10:58:40
Kamila
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie.
3 / 5
2012-03-28 19:54:39
Kazimierz
Sklep godny polecenia ,jednak zbyt długi okres oczekiwania. To jedyny minus.
1 / 5
2012-03-28 16:53:41
Maksym
Na prawdę długi czas wysyłki towaru.
4 / 5
2012-03-28 13:34:45
Zenon
Dokonałem zakupu aluminiowego portfela, który wydaje się być bardziej plastikowy, niż aluminiowy. Jakość wykonania fatalna - w środku 8 plastikowych przegródek i to wszystko. Portfel miał być nieprzemakalny, a w rzeczywistości jest nieszczelny. Jak się go otworzy to światło prześwituje od spodu. Transport wykonany zwykłym listem za 2,30zł (bo był gratis). A tak mogłem zwrócić - to jednak sobie darowałem. Nie polecam.
2 / 5
2012-03-27 21:30:11
Przemysław
ponad 2 tygodniowe oczekiwanie na dostarczenie zakupu
5 / 5
2012-03-27 18:38:14
Marcin
super. bardzo miły pan nawet poprawił mój błąd w zamówieniu i nie naraził mnie na dodatkowe koszty.
1 / 5
2012-03-27 13:27:03
Wera
Kontakt telefoniczny z obsługą był bardzo dobry, ale informacja, że towar ma być wysłany 19 marca była nieprawdziwa - dziś jest 27 marca, a towaru ani widu ani słychu.
3 / 5
2012-03-27 10:53:54
Ryszard
Jak w ocenach - komunikacja bardzo dobra, szybka reakcja, ale towar będzie wysyłany po 2. kwietnia, dlatego polecam z zastrzeżeniem, bo transakcja jeszcze niezakończona
3 / 5
2012-03-26 19:29:35
Zofia
Czas oczekiwania się wydłuża, oceny za towar nie wystawie bo jeszcze go nie otrzymałem.
5 / 5
2012-03-26 16:32:08
Renata
Duży wybór dobre artykuły.Polecam!
5 / 5
2012-03-26 11:36:02
Eugeniusz
Cieszę się, że sprzedający myśli za kupującego, tak było w moim przypadku gdzie przez p[ośpiech coś przeoczyłem. Pozdrawiam
5 / 5
2012-03-26 08:04:47
Walenty
Dobry opis produktu, b. profesjonalna obsługa, gorąco polecam
2 / 5
2012-03-25 23:46:24
Bolesław
Lakoniczna odpowiedź na zadane pytanie
3 / 5
2012-03-25 22:03:49
Wojciech
Zakup za dobrą cenę, ale dlatego, że korzystałem z kuponu rabatowego. Długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2012-03-25 21:40:56
Lesław
Sklep solidny, godny polecenia.Towar do sklepu dotarł zgodnie z terminem dostawy.
1 / 5
2012-03-25 00:24:09
Felicja
Masakra czekam już drugi tydzień na realizacje zamówienia. NIE POLECAM!!!
2 / 5
2012-03-24 23:05:00
Zofia
towar wysyłany od 19 marca (pon) a jeszcze (sob) nie mam go u siebie ani widu ani słychu
1 / 5
2012-03-24 10:31:57
Gustaw
Na dostarczenie zamówionego towaru czekam już ponad dwa tygodnie. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2012-03-24 07:23:51
Bernadeta
Sklep raczej sumienny, towar zgodny z opisem, dołączają gratisy.
4 / 5
2012-03-24 06:48:55
Walentyna
Wszystko ok,fajnie jakby realizacja trwala krocej..ale jest ok:)
1 / 5
2012-03-24 06:14:50
Arnold
Do dzisiaj nie otrzymałem towaru, choć minął już ponad tydzień od zapłaty za towar

Rzetelne opinie o 101minut