Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 10PM Factory Wrocław

10PM Factory Wrocław Opinie 4.9 (173)

Graniczna 2
54-610
Wrocław
501201519
opinie 10PM Factory Wrocław
speedtest
4.9
173
Opinii

Doskonale

4 / 5
2019-01-29 16:31:23
Kornelia
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Na minus - niedokładnie ustawiony zegarek i brak odpowiedzi na rozmowę telefoniczną. Sklep warty uwagi. Atrakcyjna cena, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Paragon i wypełniona karta gwarancyjna. Polecam.
5 / 5
2019-01-26 00:12:05
Fryderyka
Sklep godny polecenia. Jedna z najtańszych ofert sprzedaży. Zegarek bardzo ładny.
5 / 5
2019-01-25 11:02:03
Eugeniusz
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt z klientem. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2019-01-17 09:06:48
Dalia
Towar okej, brakuje informacji na stronie kiedy można odebrać produkt, kontakt telefoniczny rozwiązał problem
5 / 5
2019-01-12 21:40:23
Danuta
Wszystko ok polecam ten sklep bardzo szybka wysyłka i miła obsługa :)
5 / 5
2019-01-02 11:20:01
Danuta
wszystko w jak najlepszym porządku
4 / 5
2018-12-28 18:18:21
Rafał
Szybko, Spawnie, Najtaniej, Bez Zarzutu. Polecam!!!
5 / 5
2018-10-17 19:54:58
Waldemar
Sklep bardzo wiarygodny, zegarek najwyższej jakości, szybka dostawa, gorąco polecam!
5 / 5
2018-10-17 09:52:58
Włodzimierz
Świetnie wszystko zorganizowane. Błyskawiczna wysyłka , na kazdym etapie solidna informacja. Bezpieczna i komfortowe zakupy, polecam!
5 / 5
2018-08-23 10:17:44
Leszek
Bardzo miła obsługa,towar zgodny z opisem.Mogę śmiało polecić:)
5 / 5
2018-07-16 13:02:55
Matylda
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i ekspresowo. Zegarek śliczny.
5 / 5
2018-06-07 09:57:54
Dawid
Wszystko przebiega sprawnie, towar zgodny z opisem polecam w 100%
5 / 5
2018-05-15 22:19:21
Julita
Tego samego dnia sprzedawca przygotował paczkę do wysyłki. Produkt zgodny z opisem. Chyba najtańszy Timex Ironamn Sleek jaki udało mi się znaleźć. Nie potrzeba instrukcji obsługi, zegarek jest intuicyjny. Pozdro elo
5 / 5
2018-04-19 13:18:45
Grażyna
Zostałam dobrze obsłużona i szybko otrzymałam towar.
5 / 5
2018-04-18 14:36:07
Jacek
Wszystko w porządku. Szybko, sprawnie. Nie mam żadnych zarzutów.
5 / 5
2018-04-12 06:26:14
Cecylia
W jak najlepszym porządku. Polecam. Ceny konkurencyjne. Można wypatrzeć dla siebie okazje.
5 / 5
2018-04-04 16:14:24
Izolda
Szybka wysyłka i konkurencyjne ceny. Produkt zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-27 19:35:04
Krzysztof
Wszysko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2018-03-13 13:26:34
Lech
Super szybka realizacja mąż zadowolony z prezentu
5 / 5
2018-03-09 09:13:00
Igor
Bardzo dobra obsługa klienta. Zegarki oryginalne w niższych cenach.
5 / 5
2018-02-19 12:54:09
Seweryn
Towar zgodny z opisem , bardzo szybka wysyłka :) Polecam
5 / 5
2018-02-05 12:59:41
Daniela
Jest w porządku i zgodnie z informacjami...
5 / 5
2018-01-27 13:01:45
Jan
Fachowe doradztwo. Szybka i bardzo dobrze zabezpieczona wysyłka.
5 / 5
2018-01-21 16:42:10
Marian
Błyskawiczny, bezproblemowy zakup. Polecam!
5 / 5
2018-01-14 15:08:57
Beata
Profesjonalizm na najwyższym poziomie
5 / 5
2018-01-08 13:32:02
Gabriela
Wszystko sprawnie. Towar zgodny z opisem.
1 / 5
2018-01-04 08:53:52
Idzi
Po odstąpieniu od umowy, towar został przeze mnie odesłany, otrzymałem informacje, że paczka dotarła i pieniądze zostaną zwrócone w ciągu 7 dni. Niestety po 10 dniach, zwrotu pieniędzy w dalszym ciągu nie otrzymałem, sklep nie odpowiada na maile. Ciągle czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2017-12-28 21:59:28
Greta
piękny zegarek, błyskawiczna dostawa. Bardzo udana transakcja.
5 / 5
2017-12-27 19:16:23
Ismena
Szybkie i sprawne zrealizowanie zamówienia. Produkt w bezbłędnym stanie.
5 / 5
2017-12-22 18:44:15
Cyprian
Świetna i profesjonalna firma. Wszystko przebiegło bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-12-20 17:57:12
Leon
super zegarek. ekstra szybka wysyłka
5 / 5
2017-12-20 13:47:43
Kamil
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar solidny, dobrze zapakowany.
5 / 5
2017-12-18 15:54:10
Adrian
Fajny sklep na pewno tu wrócę
5 / 5
2017-12-15 19:11:29
Henryka
Solidnie, sprawnie, bez uwag. Polecam.
5 / 5
2017-12-15 16:12:19
Patryk
Bardzo dobry sklep, nie wiem jak z obsługą ewentualnej reklamacji, ale zegarki są w 100% oryginalne, w dobrych cenach i sprawują się dobrze. Odbiór osobisty.
4 / 5
2017-12-08 07:21:02
Emanuela
Sklep godny polecenia. Tylko 4 gwiazdki za delikatnie uszkodzony pasek, ale wymiana (reklamacja) błyskawiczna i bezproblemowa. Jednakże wada ta powinna być zauważona przy realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-12-06 11:16:09
Robert
Super! Polecam - szybko i tanio!
5 / 5
2017-12-04 14:45:25
Aldona
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-11-20 16:23:02
Aneta
Polecam wszystkim, drugi raz robię zakupy na ich stronie, jezeli bede jeszcze kiedys kupować zegarek to z pewnością u nich :)
5 / 5
2017-10-30 12:47:17
Jędrzej
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2017-10-24 09:12:18
Eleonora
WSPANIAŁA OBSŁUGA !!!! Pani przyjmująca moje zgłoszenie wykazała się wielkim sercem i ludzką życzliwością ! Gorąco polecam! i Bardzo serdecznie pozdrawiam pomocną Panią ;) prezent był na czas !!!!
5 / 5
2017-10-02 10:23:28
Eryk
Bardzo szybka przesyłka. Bezproblemowe dostarczenie.
5 / 5
2017-09-13 12:14:46
Jerzy
super towar, jestem zadowolona
5 / 5
2017-08-30 10:49:52
Natasza
Polecam 10pm.pl, bardzo szybka wysyłka. W 100% zakochana w zegarku.
5 / 5
2017-08-22 20:30:27
Wiktoria
Firma rzetelna godna polecenia.
5 / 5
2017-08-03 09:55:14
Cyprian
szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2017-07-28 08:00:56
Marta
Niezawioflem się jeszcze a to drugi zakup
5 / 5
2017-07-24 21:58:40
Dominik
SUPER SKLEP! SUPER OBSŁUGA! SZYBCIUTKA WYSYŁKA! WSZYSTKO OK! PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA!
5 / 5
2017-07-14 10:07:00
Roma
Bardzo sprawna i szybka wysyłka towaru. Towar w atrakcyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2017-07-06 10:57:11
Mariola
Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
5 / 5
2017-07-03 16:01:21
Milena
Bardzo mily kontakt telefoniczny. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2017-06-12 09:51:09
Lidia
Super rozmowy telefoniczne poprzedzające zakup
5 / 5
2017-06-06 22:54:31
Tobiasz
Polecam. Szybko, miło i można się "normalnie" dodzwonić
5 / 5
2017-06-02 23:50:05
Luiza
Dobre ceny, możliwość zapłaty za pobraniem, kurier za darmo - polecam!
5 / 5
2017-05-31 22:20:25
Wiesław
szybko zrealizowane zamówienie zgodnie z informacją sprzedawcy.
5 / 5
2017-05-25 11:46:52
Zuzanna
Działają sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2017-05-24 20:43:10
Milena
Szybka wysyłka. Zakupiony zegarek dla dziecka okazał się za duży, wymiana na inny bez problemu. Polecam sklep bo warto.
5 / 5
2017-05-09 12:30:50
Liliana
Polecam sklep. Miła obsługa, dobry kontakt
5 / 5
2017-05-06 10:14:10
Gabriel
Dostałem paczkę w 2 dni robocze. Była solidnie zabezpieczona, jestem zadowolony
5 / 5
2017-04-25 10:50:38
Ida
Ekspresowa realizacja zamówienia. Mam nadzieje, że zegarek też nie zawiedzie...
5 / 5
2017-03-30 14:32:02
Ilona
Wszystko w porządku, jestem zadowolona
5 / 5
2017-03-16 20:11:14
Łucja
bardzo szybka przesyłka,towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-02-14 10:34:31
Robert
wart polecenia-szybka realizacja
5 / 5
2017-02-12 10:21:49
Leon
Świetny sklep, duża oferta, bardzo dobę ceny.
4 / 5
2017-01-28 15:22:11
Joanna
Bez problemów. Szybko. Towar zgodny z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2017-01-27 10:53:24
Olaf
Produkt oryginalny, oryginalna opakowanie.
5 / 5
2017-01-10 22:10:59
Ludmiła
Z radością będę polecała ten sklep, rodzinie, znajomym i przyjaciołom.
5 / 5
2016-12-27 13:54:49
Aldona
Kontakt ze sklepem bez zarzutu: wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Obsługa bardzo miła i pomocna- szczególnie w kontakcie z firmą kurierską.
3 / 5
2016-12-27 11:22:59
Anna
BRAK INSTRUKCJI OBSŁUGI W JĘZYKU POLSKIM
5 / 5
2016-12-21 12:06:59
Aniela
Bardzo dobry kontakt, wszystko ok- Polecam
5 / 5
2016-11-18 09:35:34
Arnold
Zdecydowanie POLECAM!!!! Bardzo dobra komunikacja, paczka została wysłana następnego dnia po dokonaniu płatności. Najbardziej polecam za zaangażowanie i pomoc. Zaraz po nadaniu pojawił się problem z firma dostarczającą paczki do ,,żółtych punktów'', paczka przez 10 dni miała status ,,w drodze do...", a obsługa z infolinii bagatelizowała sprawę. Zegarek ewidentnie zaginął, a obsługa twierdziła, że jest w magazynie. Po zgłoszeniu do 10 P.M., za dwa dni dostałem nowy zegarek. Sklep, do którego na pewno wrócę :). POLECAM!!!
2 / 5
2016-11-14 19:51:33
Longin
słaby sklep, widać że towar nie był nowy, mimo iż miał być taki, widać że był powystawowy o czym nie zostałem uprzedzony.
5 / 5
2016-08-23 21:43:26
Cezary
Szybko i sprawnie. Zgodnie z opisem
5 / 5
2016-08-18 09:10:05
Regina
Fachowe doradztwo i miła obsługa.
5 / 5
2016-08-12 07:15:44
Adrian
Świetny sklep, świetny kontakt, bardzo miła i fachowa obsługa. Kupując od nich można mieć pewność, że produkt będzie najwyższej jakości.
5 / 5
2016-08-10 21:03:50
Greta
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-08-05 10:49:30
Michał
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam :)
5 / 5
2016-07-27 15:55:59
Otylia
Byłam mile zaskoczona szybkością z jaka zostało zrealizowane moje zamowienie :)
5 / 5
2016-07-27 11:56:27
Herbert
Zegarek bomba lepszy w rzeczywistości niż na zdjęciach. Mega pozytywnie.
5 / 5
2016-07-26 11:14:37
Milena
Świetny sklep. I kontakt. Cala transakcja odbyła się błyskawicznie. Polecam gorąco.
5 / 5
2016-07-24 14:51:12
Genowefa
Towar zgodny z opisem, Szybka wysyłka.
5 / 5
2016-07-22 10:29:42
Hanna
Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt. Miła obsługa.
5 / 5
2016-07-22 09:53:19
Cezary
Rewelacja, gorąco polecam! Konkretnie i szybko. A zegarek bardzo dobry.
5 / 5
2016-07-20 21:54:56
Apoloniusz
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, ekspresowa realizacja zamówienia. Produkt bez zarzutu, zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2016-07-20 19:41:09
Filip
Bardzo podoba mi się ten sklep i korzystam z niego za każdym razem przy kupnie zegarka.
5 / 5
2016-07-18 10:16:29
Stanisław
Bardzo dobry sklep. W środę kupiłem, w czwartek rano zegarek dojechał kurierem, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2016-07-12 15:45:54
Mirosław
Serdecznie polecam sklep 10pm.pl, towar zgodny z opisem, w atrakcyjnej, konkurencyjnej cenie, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-06-28 19:57:49
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo kompetentna i miła obsługa, niemal natychmiastowe odpowiedzi na pytania dotyczące przedmiotu zakupu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. POLECAM w 100%
5 / 5
2016-06-18 11:28:32
Malwina
Bardzo szybka obsługa, dobry kontakt z klientem. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-06-13 17:32:10
Mariusz
Profesjonalne podejście do klienta, zastanówcie się nad zmianą firmy kurierskiej z GLS na inną bo będziecie tracić klientów. W moim przypadku przesyłka nie była darmowa musiałem sam fatygować się po odbiór zegarka do siedziby GLS przez co straciłem pieniądze na paliwo oraz cenny czas. A niby tacy elastyczni są.... szkoda gadać.
5 / 5
2016-06-10 10:30:37
Halina
BARDZO SZYBKO I PROFESJONALNIE
5 / 5
2016-05-31 14:30:03
Liwia
Szybka sprawna obsługa,bardzo miła Pani!chociaż trochę się namieszało z Bisset'em,za to z Lorusa RP674CX9 jestem bardzo zadowolony,mimo iż mocno błyszczy..Polecę sklep znajomym.Pozdrawiam serdecznie,zwłaszcza tą Panią... Marcin Grzegorz Balcerzak
4 / 5
2016-05-19 22:20:56
Filip
Ok jednak podczas zamawiania towaru do końca nie bylem pewny czy przesyłka będzie darmowa. Po wpłacie pieniędzy nie wiedziałem czy ja otrzymam czy musze coś dopłacić. Było jak powinno bez dopłaty.
5 / 5
2016-05-06 13:25:35
Milena
Perfekcyjna obsługa. Bonus za darmowa wysyłkę. Rewelacyjna cena.
5 / 5
2016-04-01 08:05:49
Bogusława
Bardzo dobry kontakt z obsługą, błyskawiczna wysyłka towaru.
5 / 5
2016-03-29 17:21:21
Łucja
Sklep warty uwagi, posiada asortyment, który może każdego zadowolić.
5 / 5
2016-03-24 10:02:00
Irmina
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2016-03-19 09:51:16
Miłosz
Towar dobrze zapakowany, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2016-02-22 13:28:44
Dymitr
Szybka dostawa i świetny kontakt. Produkt zgodny z opisem. Polecam! Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2016-01-19 17:42:24
Aneta
Zdecydowanie polecam! Profesjonalizm i rzetelnosc w każdym calu:) nie zastanawiaj sie dłużej, warto !:)
5 / 5
2016-01-13 16:37:48
Waldemar
Gorąco polecam. Towar dokładnie taki jak na zdjęciach. Przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2016-01-13 15:47:22
Sławomir
Dobry kontakt, na bieżąco przesyłane informacje o statusie paczki. Produkt bez zarzutu, dobrze zabezpieczony w przesyłce. Obdarowany zachwycony prezentem :)
5 / 5
2016-01-10 12:30:43
Renata
Zegarek super jakości. Nie spodziewałam się, że za niespełna 200 zł kupię tak fajny zegarek dla ojca. Prezent miło go zaskoczył.
5 / 5
2015-12-30 11:46:51
Róża
Szybko, sprawnie i profesjonalna obsługa. Zamówiłam zegarek pierwszego dnia świąt i w poniedziałek był już telefon, że wysłane :) We wtorek był już kurier. Polecam
5 / 5
2015-12-28 17:05:57
Bartosz
Zamówienie było realizowane od razu oraz na każdym kroku informacja mailowa o statusie zamówienia.
5 / 5
2015-12-27 16:37:15
Barbara
Zdecydowanie polecam sklep - dobry kontakt, mimo okresu przedświątecznego zegarek został do mnie wysłany ekspresowo!
5 / 5
2015-12-25 01:05:37
Wiola
100% pozytyw naprawdę polecam super kontakt expres .
5 / 5
2015-12-23 14:38:19
Iga
szybko otrzymałam towar, był w idealnym stanie, jak w opisie
5 / 5
2015-12-21 21:21:05
Anna
TRANSKACJA PRZEBIEGŁA BARDZO POMYŚLNIE
5 / 5
2015-12-19 23:09:19
Wiktor
Super! Szybko i bez problemow. Polecam! :)
5 / 5
2015-12-19 00:27:47
Cecyl
Super ekspresowa dostawa ,bardzo miły kontakt, dziękuję za gratisy!!!!
5 / 5
2015-12-18 18:41:01
Błażej
Bardzo szybka i bezpieczna transakcja. Informowanie klienta o kazdym statusie zamowienia i profesjonalne podejscie do klienta. Polecam!
3 / 5
2015-12-18 10:04:18
Marta
Kontakt ze sklepem dobry , ale akurat w moim przypadku sklep skorzystał z usług takiego doręczyciela, że na towar czekałam 12 dni i w końcu zrezygnowałam
5 / 5
2015-12-04 19:27:16
Apolonia
Polecam ten sklep chociażby ze względu na szybkość transakcji, dostawa w ciągu 24h i towar w 100% zgodny z zamówieniem !
5 / 5
2015-12-01 13:37:31
Ryszard
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2015-11-25 17:37:35
Cecyl
Bardzo dobra realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-11-20 13:06:36
Kamila
Zamówienie zrealizowane szybko i zakupiony zegarek zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-11-04 11:49:04
Arlena
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2015-10-16 20:50:22
Fabian
Solidnie,profesjonalnie i szybko
5 / 5
2015-10-02 21:45:13
Stefan
Bardzo miła obsługa, polecam serdecznie
5 / 5
2015-09-17 09:57:48
Anastazja
Świetny kontakt, dobre ceny i szybka wysyłka. Zero problemów, na pewno jeszcze nie raz wrócę
5 / 5
2015-09-15 22:50:27
Aleksander
Bardzo miły kontakt z Panią z Działu Sprzedaży oraz troska o klienta wywarły na mnie duże wrażenie tak, że na pewno następny zegarek kupię także w 10pm.
5 / 5
2015-09-14 12:36:40
Oliwia
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam.
5 / 5
2015-09-08 20:46:45
Wioletta
Jestam bardzo zadowolona, obsługa sklepu przesympatyczna, naprawdę bardzo polecam. Zegarek jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu.
5 / 5
2015-09-07 11:33:32
Władysław
rewelacja, bardzo dziękuję za szybką dostawę zegarka
5 / 5
2015-09-04 21:48:25
Kacper
miła obsługa, towar ładnie zapakowany , dokumentacja zakupowa i gawrancja kompletne
5 / 5
2015-09-03 09:26:28
Kalina
jednym słowem: REWELACJA. Przemiły kontakt ze sklepem, towar najwyższej jakości, błyskawiczna realizacja zamówienia. Nie pierwsze, a na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie
5 / 5
2015-08-29 11:14:30
Wioletta
Super szybka obsługa. Polecam!
5 / 5
2015-08-27 08:48:11
Fryderyk
Transkacja przebiegla pomyślnie. Naprawdę polecam.
5 / 5
2015-08-10 16:28:54
Wojciech
wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2015-07-16 09:39:50
Eugeniusz
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka i sprawna transakcja. POLECAM!
5 / 5
2015-07-13 09:39:38
Gabriel
Towar zgodny z opisem i zdjęciem . Szybka wysyłka . polecam !!
5 / 5
2015-07-10 16:13:19
Franciszek
Szczerze polecam, jeszcze nie raz skorzystam z oferty.
5 / 5
2015-07-02 12:44:20
Józef
Towar zgodny z opisem, super kontakt, bardzo miła obsługa i dostawa już następnego dnia. Polecam w 100%
5 / 5
2015-06-26 22:38:19
Bronisława
Dobry kontakt ,szybka wysyłka.
5 / 5
2015-06-11 10:17:19
Joachim
Wysylka ekspresowa, towar zgodny z opisem i sprawny. Bardzo jestem zadowolona.
5 / 5
2015-06-01 13:54:10
Przemysław
Zegarek prezentuje się świetnie, sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-05-29 23:45:09
Kamil
Świetna obsługa, doskonały kontakt i szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 17:11:50
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 10:55:15
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 15:03:50
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 13:58:38
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-09 10:48:45
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 12:53:54
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 09:35:49
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 15:49:44
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 10:23:53
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 19:01:34
Ziemowit
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-02 11:20:12
Klaudia
jestem zadowolona. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2015-01-28 21:43:59
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 14:37:43
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 09:55:37
Tomasz
Mimo niewielu opinii ten sklep jest godny polecenia.Bardzo dobry kontakt telefoniczny.Ekspresowa dostawa kurierem w ciągu dwóch dni od dokonania zakupu i do tego gratis dostawa.Pani przy telefonie bardzo uprzejma i dokładnie udzielila mi informacji o zegarku który chciałem zakupić.Zegarek rewelacyjny i za jedna z najniższych cen.Polecam w ciemno ten sklep..
5 / 5
2015-01-22 02:47:43
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 11:12:29
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 21:13:22
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 12:06:47
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 10:15:21
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 08:27:01
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar w 100% zgodny z opisem. Atrakcyjna cena zakupu.
5 / 5
2014-12-24 15:10:12
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówienie złożyłam w czwartek kurier był już w poniedziałek rano. Szybko sprawnie i przyjemnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 11:54:04
Zbigniew
Zapalniczka w atrakcyjnej cenie, bardzo miły kontakt ze sprzedawcą... Ekspresowa wysyłka- mimo świątecznej gorączki, paczka otrzymana następnego dnia po złożeniu zamówienia... Polecam gorąco!!!
5 / 5
2014-12-18 19:46:19
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 18:10:21
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-14 23:53:35
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 19:48:09
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 00:24:05
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 10:55:16
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 07:47:07
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 13:46:07
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 15:04:51
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 09:06:01
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-27 12:52:46
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 10:20:38
Natalia
Dział sprzedaży sklepu bardzo komunikatywny, świetny kontakt, przemiła obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia, spełnione dodatkowe prośby klienta, szybka dostawa. Zegarek przyszedł w idealnym stanie, na pewno go nie zwrócę. Będę jeszcze kupować w tym sklepie. Polecam wszystkim!!!
4 / 5
2014-10-23 18:36:06
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 10PM Factory Wrocław