Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 12 o'clock

12 o'clock Opinie 4.9 (367)

Bema 5A
57-320
Polanica Zdrój
501 47 99 38
opinie 12 o'clock
speedtest
4.9
367
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-11-29 05:47:23
Marcin
Nie polecam. Oszust. Nie respektuje naprawy gwarancyjnej. Winę zrzuca na użytkownika. Zasłania się opinią serwisanta ....
1 / 5
2022-10-25 05:38:35
Kinga
Ludzie nie kupujcie tutaj nic, nie respektuje gwarancji nawet przy 8nterwencji rzecznika praw konsumenta.
1 / 5
2022-10-25 05:38:33
Kinga
Ludzie nie kupujcie tutaj nic, nie respektuje gwarancji nawet przy 8nterwencji rzecznika praw konsumenta.
1 / 5
2022-10-25 05:38:31
Kinga
Ludzie nie kupujcie tutaj nic, nie respektuje gwarancji nawet przy 8nterwencji rzecznika praw konsumenta.
1 / 5
2022-04-01 12:38:40
Maciej
UWAGA! Sprzedawca nie uznaje gwarancji. Zgłosiłem reklamację z powodu uszkodzenia datownika w zegarku Timex TW2P8440. Zegarek był na gwarancji. Sprzedawca stwierdził, że mechanizm zegarka posiada uszkodzenia, był otwierany, dekiel był niewłaściwie zamknięty i obrócony. Dlatego nie uznał gwarancji. Z doświadczenia wiem, że w tym modelu obrócenie dekla nie ma znaczenia i nie uszkadza żadnej z części mechanizmu! Prace serwisowe utrwalił na filmie, ale na mailową prośbę o ich przesłanie, nie odpowiada. Szkoda czasu na takiego sprzedawcę.
1 / 5
2022-03-22 12:04:46
Sławek
Przede wszystkim nie kupować u tych cwaniaków. Oszuści sprzedają uszkodzone zegarki albo "leżaki"( być może nawet kradzione, stąd boją się wysyłać do serwisu centralnego). Po reklamacjach odrzucają je z pierwszego lepszego powodu. Sugerują zużytą baterię, a później odrzucają reklamację z powodu "wymiany baterii". Tyle, że ja tę baterię wymieniałem w serwisie... i tak, skoro twierdzą, że mają film z otwierania, to poproszę. Chciałbym wiedzieć, co na to powie serwis.
5 / 5
2020-02-21 13:57:11
Regina
Super sprawnie i szybko. Polecam
4 / 5
2020-02-21 11:29:22
Paweł
Atrakcyjna cena, szybka realizacja, dobry opis towaru. Nie mam uwag.
5 / 5
2020-02-21 11:12:40
Klaudiusz
Jak najbardziej Polecam zakupy w zegarki24h.pl, To już drugi zegarek Casio który u nich kupiłem, pierwszy miałem ponad 3 lata i poszedł dalej w świat...
5 / 5
2020-02-20 21:19:04
Tomasz
Polecam sklep, szybka wysyłka I towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2020-02-20 20:57:22
Aneta
Wszystko w jak najlepszym porządku 😁polecam sklep 👍towar w 100% oryginalny
5 / 5
2020-02-19 20:57:11
Renata
Wszystko super duży plus za szybką dostawę
5 / 5
2020-02-18 21:00:48
Renata
Polecam ten sklep, cena jest atrakcyjna i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-18 12:52:57
Karina
Wszystko ok, zegarek super. Polecam!
5 / 5
2020-02-18 11:46:13
Seweryn
Przesyłka doszła po 2 dniach od zakupu, cała i zdrowa. Polecam!!! :)
5 / 5
2020-02-18 11:43:37
Oksana
Bardzo szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-02-18 07:45:55
Klementyna
Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybka wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-18 07:38:28
Gustaw
Super kontakt, szybkie odpowiedzi na maile, zwrot towaru przeprowadzony w sposób wzorcowy
5 / 5
2020-02-18 07:21:27
Magda
Duży asortyment w bardzo dobrych cenach. Nie znalazłam nigdzie taniej zegarka, który mnie interesował. Sprzedawca bardzo uprzejmy. Z czystym sumieniem mogę polecić.
5 / 5
2020-02-17 10:20:21
Felicja
Szybko i wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-16 23:18:40
Lech
Sprzedawca prezentuje pełen profesjonalizm w tym co robi.
5 / 5
2020-02-16 16:34:56
Maksymilian
Bardzo szybka wysyłka ,miła obsługa klienta .
5 / 5
2020-02-15 18:31:03
Mariusz
Szybka wysyłka. Zegarek piękny, bardzo ładnie prezentuje się na ręce.
5 / 5
2020-02-14 21:33:55
Irena
Wszystko ok. Szybka dostawa, dobra obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 18:42:33
Kalina
Bardzo zadowolony z zakupów 👍
5 / 5
2020-02-14 15:37:54
Witold
Bardzo szybka wysyłka. Zegarek taki jak na zdjęciu. Wszystko się zgadza.
5 / 5
2020-02-14 11:17:41
Kornelia
Super oferta szybki kontakt ze sprzedawcą polecam
5 / 5
2020-02-14 10:58:44
Angelika
Szybko, sprawnie, super jakość i cena.
5 / 5
2020-02-14 09:58:50
Lech
Bdb kontakt, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim!
5 / 5
2020-02-13 12:13:18
Romana
Polecam sklep, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-13 12:10:35
Sonia
Dobry kontakt. Było to jedyne miejsce w Polsce gdzie był jeszcze szukany przeze mnie zegarek.
5 / 5
2020-02-12 09:43:50
Rudolf
Zakupy w zegarki24h.pl pochwalam i daję duże 5.
5 / 5
2020-02-11 19:14:28
Felicjan
Polecam, bardzo szybka wysyłka, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-02-11 13:59:54
January
Wszystko ok, tylko mogli by wprowadzić szybką metodę płatności, aktualnie trzeba robić ręcznie przelew na konto podane w mail.
5 / 5
2020-02-11 13:00:27
Norbert
Bardzo dobra kontakt, bezproblemowa wymiana zegarka na inny model.
5 / 5
2020-02-11 11:55:10
Jacek
Wszystko przebiegało pomyślnie, zegarek sprawdza się super. Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-11 10:17:05
Jagoda
Wszystko profesjonalnie ,będę kupował tylko Zegarki24pl
5 / 5
2020-02-10 16:20:15
Miłosz
Nic dodać, nic ująć. Profeska!
5 / 5
2020-02-10 13:24:40
Judyta
Szybki, profesjonalny kontakt. Wyczerpujące informacje. Wszystko, zgodnie z opisem na stronie. Bardzo dobry i solidny sklep. Świetne ceny.
5 / 5
2020-02-10 12:22:03
Radosław
Zegarek oryginalny ,wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-08 15:10:51
Konrad
Moim zadaniem 6+dla sprzedawcy
5 / 5
2020-02-08 08:42:43
Martyna
Towar zgodny. Zegarek zapakowany oryginalnie, dobrze zabezpieczony do transportu.
5 / 5
2020-02-07 14:15:38
Władysława
Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-07 12:34:30
Wioletta
Znakomity kontakt z konsultantem.
5 / 5
2020-02-07 11:32:25
Olaf
Zamówiłem już drugi zegarek. Pierwszy musiałem zwrócić, był za mały. Szybki zwrot pieniędzy. Drugi zegarek jest już ok rozmiarowo. Szybka wysyłka, dobry kontakt. Produkty oryginalne.
5 / 5
2020-02-07 11:27:53
Juliusz
Polecam sklep, dobre ceny i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-06 19:06:50
Helena
Szybka dostawa, najkorzystniejsza cena, polecam
5 / 5
2020-02-06 12:11:44
Kazimierz
Wszystko Ok. Żadnych problemów
5 / 5
2020-02-06 11:09:19
Maciej
Wysyłka w cenie zegarka, doszła zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-06 08:25:49
Józef
Błyskawicznie, rzeczowo. Polecam!
5 / 5
2020-02-05 19:16:33
Matylda
szybka transakcja, dobra cena, super zegarek
5 / 5
2020-02-05 17:01:12
Edward
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie😀
5 / 5
2020-02-05 14:06:15
Klara
Kupowałam zegarek Casio G-shock na prezent. Pięknie zapakowany, ekspresowa dostawa i szybka sprawna obsługa. Jedyny minus przy produkcie to brak instrukcji ustawiania po polsku, ale znalazłam filmiki na You Tube. Trochę się obawiałam, bo nie znałam tego sklepu i zamawiałąm tam pierwszy raz, ale wszystko wyszło super. 3 dnia miałam produkt.
5 / 5
2020-02-05 13:41:17
Andrzej
Obsługa klienta pierwsza klasa.
5 / 5
2020-02-05 00:29:46
Natalia
Perfekt! Szczerze Polecam. Dziękuję!
5 / 5
2020-02-04 18:45:03
Wiesław
Zegarek kupiony a prezent, bardzo się podobal
5 / 5
2020-02-04 12:30:22
Inga
Super szybka wysyłka i dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 23:16:05
Edyta
Bezproblematyczna przesyłka. Zegarek dotarł szybko, w idealnym stanie. Dobrze zabezpieczony. Polecam ten sklep!
5 / 5
2020-01-31 16:03:53
Daniela
Wszystło super zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2020-01-31 15:41:42
Faustyna
Wszystko sprawne i w 100% zgodne z opisem. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-01-31 12:05:19
Władysława
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-31 10:14:18
Konrad
Zegarek przyszedl bardzo szybko. Wszystko w najlepszym porzadku. Polecam
5 / 5
2020-01-30 13:08:22
Violetta
Bardzo dobra i szybka obsługa w przypadku, gdy pojawią się jakieś niespodziewane problemy
5 / 5
2020-01-30 11:13:30
Grzegorz
Opis produktu idealnie oddaje rzeczywistą funkcjonalność zegarka
5 / 5
2020-01-29 13:37:22
Olga
Super sklep. Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie. Polecam!
5 / 5
2020-01-28 22:31:35
Rozalia
Bezproblemowo i na czas. Towar jak w opisie i na foci. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 21:03:05
Eugeniusz
Kontakt ze sklepem bdb. Towar zgodny z zamówieniem. Dobrze zapakowany, szybko wysłany. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 14:21:05
Maria
Wszystko na najwyższym poziomie. Szczerze polecam
4 / 5
2020-01-28 07:59:15
Bogna
Rabatu nie było, towar kosztował więcej niż na innych stronach.
5 / 5
2020-01-28 05:30:13
Sergiusz
Sprawna obsługa i realizacja wysyłki, bardzo korzystne ceny. Polecam z czystym sercem
5 / 5
2020-01-26 21:34:59
Władysław
Kupiłem tam już drugi zegarek, jestem bardzo zadowolony, zegarek swietny, wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2020-01-26 10:50:31
Marek
Zegarek był na prezent, bardzo się podobał.
5 / 5
2020-01-25 22:36:28
Kaja
Bardzo duży wybór, błyskawiczna wysyłka, bardzo dobre ceny markowych zegarków.
5 / 5
2020-01-25 08:42:37
Kazimierz
Szybko ,sprawnie bez problemów
5 / 5
2020-01-25 07:09:42
Szczepan
Bardzo dobry sklep internetowy
5 / 5
2020-01-24 23:27:10
Ryszard
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-01-24 15:44:39
Monika
Znakomita, szybka i kompetentna obsługa.
5 / 5
2020-01-24 11:50:40
Tomasz
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-24 11:25:49
Lech
Wszystko na najwyższym poziomie. Zegar Super
5 / 5
2020-01-24 10:38:22
Bartłomiej
Bardzo rzetelny sprzedawca. Towar super zapakowany. Polecam
5 / 5
2020-01-23 11:02:45
Konstancja
Zegarek wysłany tego samego dnia. Wszystko szybko i sprawnie. Kontakt super, zegarek ciezki mimo delikatnego wyglądu.
5 / 5
2020-01-23 01:18:30
Sebastian
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Darmowa dostawa...cóż więcej chcieć.
5 / 5
2020-01-22 09:29:26
Witold
Dostawa szybka na 2 dzień, kontakt ze sprzedawcą- plus. Super zegarki w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2020-01-21 22:59:33
Izolda
Zegarek zachwycający, obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-01-21 21:06:43
Agata
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, sprawnie odpisuje na zapytania drogą mailową. Brak jakichkolwiek problemów podczas realizacji zamówienia. Szybko, sprawnie, dokładnie !!!
5 / 5
2020-01-21 17:23:00
Daniel
Bogaty asortyment. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-21 15:38:53
Jerzy
Zamówienie przebiegło bez problemu. Polecam
5 / 5
2020-01-21 15:26:09
Mariola
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-21 14:50:29
Edyta
Wszystko przebiegało bez problemu . Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-21 14:43:58
Sławomir
Fachowe podejście do klienta.Szczerze polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2020-01-20 10:41:21
Tamara
Kontakt bardzo bobry. Zegarek Casio z kalkulatorem stan idealny , nie mam do czego się przyczepić . Pozdrawiam cały zespół zegarki24h.pl.
5 / 5
2020-01-17 15:54:46
Dymitr
Zegarek zamówiłem w sobotę a otrzymałem we wtorek przed południem. Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt mailowy. Towar absolutnie zgodny z opisem. Jestem pewien, że to nie jest mój ostatni zakup w zegarki24h.pl :) Dziękuję :)
5 / 5
2020-01-15 22:26:06
Jakub
Polecam zadowolona jestem z zakupu i obsługi
5 / 5
2020-01-15 19:41:10
Jerzy
Zakupy udane. Zegarek oryginalny, a opakowanie przesyłki było porządne.
5 / 5
2020-01-15 09:34:25
Krzysztof
Wszystko na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2020-01-15 00:41:42
Matylda
Jestem bardzo zadowolona z zakupu (opinia po dwóch tygodniach użytkowania), zegarek prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu :) -elegancki i profesjonalnie wykonany Bardzo szybka wysyłka - pomimo zamówienia w okresie świątecznym produkt dotarł do mnie po dwóch dniach roboczych
5 / 5
2020-01-14 20:38:34
Dawid
Zegarek taki jak na zdjęciu, piękny, dość duży. Polecam;-)
5 / 5
2020-01-14 20:30:08
Olga
Szybka wysyłka, wszystko ok Polecam !
5 / 5
2020-01-13 20:57:15
Liwia
Zakupy bezproblemowe, wszystkie wymagania
5 / 5
2020-01-13 18:53:02
Albert
Polecam ten sklep. Tanio szybko i rzetelnie.
5 / 5
2020-01-13 12:00:23
Klaudiusz
Super sklep, super towar, konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-01-12 22:58:40
Nastazja
Bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-11 20:24:21
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Szybko i na czas:) Zegarek, który zamówiłam jest zgodny z opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-10 18:13:00
Juliusz
Fajny Sklep kupiłem już tam drugi zegarek i jestem zadowolony Darmowa dostawa płatna przy odbiorze super
5 / 5
2020-01-10 17:28:30
Wiktor
Sklep spelniłmoje oczekiwana . Szybka realizacja zamowienia. Towar był zabezpieczony prawidłowo, gwarancja na 3 lata, darmowa wysyłka . Napewno skorzystam ponownie !Goraco polecam!
5 / 5
2020-01-10 16:55:52
Sandra
Ja jestem zadowolony. Polecam innym.
5 / 5
2020-01-10 14:49:37
Emilia
To już kolejny zakup w zegarki24h.pl i po raz kolejny szybka i darmowa dostawa oraz 100% zadowolenia z zakupionego towaru.
5 / 5
2020-01-10 13:41:06
Konrad
Szybko, sprawnie i bezpiecznie
5 / 5
2020-01-10 12:46:33
Dorota
Niska cena, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze strony sklepu.
5 / 5
2020-01-09 09:35:51
Martyna
Super sklep, niskie ceny i doskonała obsługa. A zegarek zapakowany super. Polecam.
5 / 5
2020-01-08 22:33:24
Elwira
Świetna i rzetelna obsługa, polecam.
5 / 5
2020-01-08 20:02:32
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie!!!
5 / 5
2020-01-08 18:14:07
Walenty
Bardzo sprawna transakcja. Polecam
5 / 5
2020-01-08 12:27:33
Sylwia
Szybko, tanio , bezproblemowo. Oryginalne produkty. Zegarek posiadam co prawda tylko od tygodnia, ale jestem bardzo zadowolony i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 18:09:21
Nastazja
Bardzo fajny sklep i dobre ceny. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2020-01-07 17:53:52
Marcelina
Polecam w 100%, towar zgodny z opisem. 👊
4 / 5
2020-01-07 17:28:28
Bronisław
Dobry kontakt ze sklepem, poprosiłem o zamianę opakowania ( puszki ) na zegarek i na drugi dzień miałem tą której oczekiwałem.
5 / 5
2020-01-07 14:47:07
Seweryn
Jestem zadowolona z usługi, serdecznie polecam!
5 / 5
2020-01-07 14:15:20
Franciszka
Zegarek zgodny z opisem, polecam sklep.
4 / 5
2020-01-07 11:06:21
Kacper
Bardzo szybka obsługa, natychmiastowa odpowiedź na maile. Instrukcja obsługi w pdf, jedyne do czego bym sie przyczepiła to to że była bardzo niewielka i mało szczegółowa. Jednakże obsługa starała się wyjaśnic moje wątpliwości mailowo.
5 / 5
2020-01-07 10:45:31
Jeremiasz
Szybko, bezproblemowo, towar najwyższej jakości, polecam.
5 / 5
2020-01-06 11:57:03
Katarzyna
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem zadowolona i serdecznie polecam tą stronę :)
4 / 5
2020-01-05 20:53:40
Remigiusz
Otrzymany model zgadza się z wybranym.
5 / 5
2020-01-04 15:47:41
Sylwester
Szybko, tanio i BEZPIECZNIE! Zadowolony jestem z zabezpieczenia zegarka i pudełka w trakcie transportu!
5 / 5
2020-01-04 14:16:51
Zofia
Już drugi raz robiłam zakupy w tym sklepie i wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Szczerze polecam sklep zegarki24h.pl
5 / 5
2020-01-03 23:40:21
Kamila
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-03 15:08:50
Iga
Wszystko się zgadza, polecam!
5 / 5
2020-01-03 14:31:59
Antoni
Towar najlepszej jakości w rewelacyjnej cenie
5 / 5
2020-01-03 14:04:16
Waldemar
Bardzo szybka wysyłka i to przed świętami! Oryginalne pudełko a wnim wszystko sie zgadza :)
5 / 5
2020-01-03 11:30:15
Magda
Paczka dobrze zabezpieczona,wszystko w jak najlepszym porządku:) polecam
5 / 5
2020-01-03 10:52:42
Małgorzata
Pełen profesjonalizm zegarek bardzo dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-03 10:45:14
Walentyna
Polecam, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-02 19:27:19
Natalia
Zegarek zgodny z oczekiwaniami, a zamówienie zrealizowane natychmiastowo
5 / 5
2020-01-02 12:17:31
Rozalia
Zegarek był super. Niestety musiałam odesłać bo "Mikołaj " podarował mi dokładnie taki sam. Obsługa sklepu Rewelacja. Szybka wysyłka. Bezproblemowy zwrot. Polecam
5 / 5
2020-01-02 11:44:50
Żaneta
Terminowo. Towar spełnia oczekiwania.
5 / 5
2020-01-02 11:37:11
Wieńczysła
Bardzo sprawna obsługa. Przez pomyłkę zamówiełm 2 takie same egzemplarze zegarka Casio BabyG. Po moim telefonie panowie szybko wstrzymali wysyłkę i zwrócili pieniądze. Super.
5 / 5
2020-01-01 22:06:09
Gustaw
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dodatkowy gratis. Szybka wysyłka. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-01 13:00:32
Walentyna
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, natychmiast odpowiadal na pytania. Zegarek sprawny, zgodny z opisem, natomiast kiepska jakość opakowania, ale to już raczej kwestia producenta
5 / 5
2019-12-31 18:41:16
Kajetan
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2019-12-31 13:01:37
Brunon
Porządny sklep polecam w 100%
4 / 5
2019-12-31 12:50:06
Edmund
Stronka fajna duży wybór ale trochę ciężki kontakt przez emaila
5 / 5
2019-12-30 20:09:48
Rudolf
Wszystko przebiegało bardzo sprawnie i szybko zegarek wygląda super lepiej niż na zdjęciach bardzo polecam sklep
5 / 5
2019-12-30 14:09:04
Remigiusz
Wszystko super. Zegarek bardzo bezpiecznie zapakowany do przesyłki.polecam
5 / 5
2019-12-30 14:04:31
Eligiusz
Transakcja udana, towar jak najbardziej ok
5 / 5
2019-12-30 13:51:19
Szczepan
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-12-30 13:36:20
Barbara
Polecam sklep, bezproblemowy zakup, szybka i tania przesyłka, towar dotarł zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-30 13:10:31
Zbyszko
Sklep spisał sie bardzo dobrze. Błyskawiczna wysyłka. Solidnie zapakowany zakupiony produkt. Polecam.
5 / 5
2019-12-30 08:27:31
Jadwiga
Zegarek prezentuje się świetnie. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-29 21:30:46
Oskar
bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-29 17:54:15
Aleksander
Bardzo szybka wysyłka przed świętami. Polecam
5 / 5
2019-12-28 10:15:27
Sylwester
polecam,sklep działa bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-27 23:21:11
Waldemar
-Jestem na Tak, -Tak, - jestem na Tak..... 3 x Tak
5 / 5
2019-12-27 17:59:51
Brunon
Wszystko świetne , polecam :)
5 / 5
2019-12-27 17:50:09
Kajetan
Jestem bardzo zadowolona. Tak jak na stronie opisane. Szybko, solidnie. Będę stałym klientem. Pozdrawiam i do usłyszenia
5 / 5
2019-12-27 17:47:01
Anita
Znakomita i szybka obsługa. Rewelacyjny kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-12-27 17:20:40
Marek
Szybka przesyłka, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-27 17:00:05
Alicja
Zegarek jak i cena Super :) Polecam sklep kazdemu :)
5 / 5
2019-12-27 16:09:31
Regina
Polecam wszystkim. Towar dokładnie taki jak na zdjęciu.zakupy szybko i bez zbędnych formalności.100%pozytyw
5 / 5
2019-12-27 16:00:47
Ksenia
polecam, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-27 15:17:56
Mariola
Polecam, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Wszystko na plus!
5 / 5
2019-12-27 14:40:33
Janina
Zamówiony zegarek zdecydowanie działa jak należy, wszystko zgodne z opisem, pięknie prezentuje się na ręce. Towar został dobrze zabezpieczony i w idealnym stanie dotarł.
4 / 5
2019-12-27 14:36:59
Jowita
Wszystko w porządku, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-27 14:27:20
Sonia
Wszystko sprawnie, szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-27 10:53:17
Eryk
obsługa bardzo profesjonalna, towar zgodny z opisem, polecam
4 / 5
2019-12-27 08:16:57
Aldona
Zamówienie zrealizowane przez internet, szybko i sprawnie. Kontakt telefoniczny, bardzo słabo, mało kompetentnie.
5 / 5
2019-12-26 22:37:17
Oksana
G-shock zgodny z opisem. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-26 21:04:01
Marta
Gorąco polecam ten sklep dobre ceny szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-26 20:39:46
Edward
Rzetelna firma. Dostałem to, za co zapłaciłem.
5 / 5
2019-12-26 15:42:05
Oleg
Szybka wysyłka. Dobra informacja o przesyłce. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-25 16:41:37
Greta
Polecam. Wszystko sprawnie i szybko
5 / 5
2019-12-25 11:11:56
Kacper
Polecam, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-25 10:37:10
Feliks
Szybko, sprawnie i bezpiecznie, produkty ładnie i stabilnie zapakowane, oryginalne
5 / 5
2019-12-24 23:03:52
Aleksandra
Jestem zadowolony, zakup na prezent, obdarowany był zachwycony.
5 / 5
2019-12-24 22:52:11
Jacek
Wszystko przebiegło bez zarzutów
5 / 5
2019-12-23 18:51:27
Regina
Bardzo rzetelna obsługa. Regulamin sklepu jest bardzo czytelny. Duży wybór produktów na stronie internetowej sklepu. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-23 17:59:05
Sylwia
Jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka.
5 / 5
2019-12-23 17:28:35
Apoloniusz
Bardzo solidna firma, polecam.
5 / 5
2019-12-23 17:22:34
Emilia
Zegarek pierwsza klasa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-12-23 16:18:32
Angelika
Wszystkie przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 15:16:12
Zbigniew
Witam z całego serca mogę polecić sklep, super kontakt szybka realizacja zamówienia oraz jakość produktu naprawdę mogę polecić ☺️
5 / 5
2019-12-23 15:14:53
Tamara
Zegarek zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-23 14:34:09
Genowefa
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2019-12-23 00:44:41
Cecyl
Super kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Dodatkowe uwagi uwzględnione. W okresie 5 dni przed świętami wszystko dotarło na czas a nawet przed. Polecam
5 / 5
2019-12-22 09:17:52
Filip
Transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2019-12-21 09:45:11
Angelika
Super sklep. Wzorowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-21 00:56:43
Bernard
jestem bardzo zadowolona!!!!:)
5 / 5
2019-12-20 19:09:24
Sonia
Jestem zadowolony ze sklepu, zamówionego produktu i dostawy.
5 / 5
2019-12-20 17:25:36
Eryka
Polecam, sprawnie, szybko i bezpiecznie
5 / 5
2019-12-20 17:17:05
Kajetan
Bardzo szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-20 17:12:23
Oliwia
Wszystko przebiegło sprawnie, nie mam żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam :)
5 / 5
2019-12-20 15:08:22
Otylia
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-20 15:05:39
Beniamin
Wszystko w porządku, dostawa zrealizowana szybko, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-20 13:26:22
Leszek
Polecam- realizacja zamówienia z dnia na dzień.Towar zgodny z opisem.Bardzo dobra komunikacja mailowa i telefoniczna.Polecam w 100% 👍
5 / 5
2019-12-20 12:49:18
Zuzanna
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Bardzo szybka wysyłka mimo ze była w okresie przedświątecznym. Kontakt tez bez zarzutu. Polecam
4 / 5
2019-12-20 12:42:40
Janusz
Otrzymałem zamówiony zegarek. Rozczarował mnie datownik z nazwami dni tygodni w języku arabskim - na zdjęciu na stronie były skróty nazw angielskich. Czy można to zmienić?
5 / 5
2019-12-20 12:00:28
Felicja
Bardzo dobry sklep szybki i sprawny proces obsługi zamówienia
5 / 5
2019-12-20 11:50:25
Rudolf
Dobre powiadomienia. Towar zgodny z opisem jak narazie wszystko Ok
5 / 5
2019-12-20 11:31:57
Igor
Towar zgodny z opisem. Zegarek jest mega! Czekam na Święta aby móc go w końcu wręczyć chłopakowi 😄
5 / 5
2019-12-20 01:59:41
Bogusław
Szybko, sprawnie, kontakt że sklepem ok. Towar wysłany błyskawicznie z dostawą w sobotę co tym bardziej mnie zaskoczyło. Dziękuję i polecam ....
5 / 5
2019-12-19 19:38:35
Renata
Rewelacja , szybko, sprawnie bardzo dobrze zapakowane

Rzetelne opinie o 12 o'clock