Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123dobreopony.pl

123dobreopony.pl Opinie 4.9 (327)

Filipokowskiego 20A
81-578
Gdynia
(12)655 16 71
opinie 123dobreopony.pl
speedtest
4.9
327
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-06-29 14:30:06
Lucjan
Bezproblemowy kontak i miła obsługa.
4 / 5
2015-06-10 18:13:19
Oliwier
Wszystko jak należy. Opony które zamowiłem ( 6 szt) Nowe Bridgestony Potenza S001 przyszły takie jak chciałem czyli 94Y. Szkoda, że jedna opona z początku 2013 r. Pozostałe 2014, ale może czepiam się szczegółów. Dobra cena, dobre opony. Polecam
5 / 5
2015-05-15 16:22:43
Żaneta
Bardzo konkurencyjny, wysoki standard informacji (konkretnie i bez zbędnych dodatków), bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa zarejestrowanego klienta! Zdecydowanie bardzo polecam sklepy 123!
5 / 5
2015-04-24 15:50:48
Kalina
Удобно расположен ( в зоне МПП для Россиян). Хорошо работает служба поддержки интернет магазина.
5 / 5
2015-04-08 12:02:50
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 08:05:29
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 19:58:09
Henryka
Zamówione opony były do odbioru już następnego dnia. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2014-12-02 10:12:34
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa . Dobra nawigacja w sklepie . Brakowało mi dobrej informacji o tym jak dokonać płatności oraz możliwości płacenia np przez PAYU lub e-płatności lub podobny serwis
5 / 5
2014-12-01 08:14:30
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-30 19:48:19
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt. Obsługa sklepu sama, już po zakupie, poinformowała o dodatkowej promocji
5 / 5
2014-11-20 17:00:00
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 13:24:55
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 16:49:20
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 09:17:17
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 09:26:53
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 05:58:05
Aneta
Naprawdę gorąco polecam ten sklep oponki nówki data produkcji 1414 nie to co na aukcjach z allegro piszą rok produkcji 2013/2014 a przychodzą opony z roku 2010 , kontakt i jakość obsługi w jak najlepszym porządku następne oponki także będę kupował w tym sklepie ceny na prawdę tanie w porównaniu z innymi portalami :) POLECAM
5 / 5
2014-09-12 15:29:43
Longin
Wieczorem 09.09 wysłałem zamówienie. Następnego dnia gotowe do odbioru. Błyskawiczny kontakt sms. Opon nie oceniam, bo dopiero założyłem, ale po zimówki też się zapewne zgłoszę.
5 / 5
2014-09-11 18:10:18
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 09:10:54
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 09:25:53
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. wszystko OK
5 / 5
2014-05-31 12:37:37
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Opony z dobrą datą produkcji i w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2014-05-30 14:15:15
January
Trudno ich znaleźć, chociaż opis na stronie jest dokładny, ale sztukę kamuflażu opanowali w sposób biegły :). Ale reszta - OK.
5 / 5
2014-05-23 14:54:02
Fabian
Zamówienie złożyłem w sobotę (w teorii powinno być potwierdzone w poniedziałek) w niedziele dostałem potwierdzenie o przyjęciu zamowienia i roczpoczeciu jego realizacji, w poniedziałek paczka z oponami już wędrowała do Kuriera,a we wtorek rano kurier był u Mnie. Polecam Serdecznie
5 / 5
2014-05-13 19:13:49
Henryka
szybka transakcja miła obsługa
5 / 5
2014-05-02 22:38:10
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 13:31:03
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-23 19:13:34
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 09:49:15
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Krótki czas realizacji zamówienia i możliwość osobistego odbioru z magazynu internetowego na terenie Warszawy, co obniża koszty transportu. Towar zgodny z opisem.Cena również atrakcyjna w porównaniu z konkurencyjnymi ofertami z innych sklepów internetowych, gdzie trzeba dodatkowo ponosić koszty wysyłki, gdyż nie oferują odbioru osobistego. Tak trzymać!!!!!!!!!
5 / 5
2014-04-14 11:16:32
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 12:11:24
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 11:43:10
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 15:25:28
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 08:27:36
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 20:33:42
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 10:04:28
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 12:59:02
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 23:22:49
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 23:03:12
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 16:07:03
Fryderyk
szybko sprawnie w dobrej cenie dobrej jakości opony
5 / 5
2014-03-28 18:44:10
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 15:02:03
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 12:19:54
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 11:54:53
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 11:09:24
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 10:55:03
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 09:54:25
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 11:12:24
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 10:54:45
Julian
Brak uwag, Wszystko było ok, Rewelacyjny czas realizacji zamówienie w moim przypadku. Zamówienie złożyłem wieczorem, następnego dnia po południu towar już był do odbioru.
5 / 5
2014-03-25 10:22:13
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 19:05:47
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 13:22:12
Donata
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-23 12:04:54
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 14:10:43
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Krótki czas realizacji zamówienia i możliwość osobistego odbioru z magazynu internetowego na terenie trójmiasta, co obniża (praktycznie likwiduje)koszty transportu. Cena również atrakcyjna w porównaniu z konkurencyjnymi ofertami z innych sklepów internetowych, gdzie trzeba dodatkowo ponosić koszty wysyłki, gdyż nie oferują odbioru osobistego. Tak trzymać!!!!!!!!!
5 / 5
2014-03-20 09:25:18
Małgorzata
Bez nalotu, bez kłopotu. Opony są nowiutkie, obsługa miła, do polecenia, ja na zajrzę do nich przy kolejnej nadarzającej się okazji.
5 / 5
2014-03-20 09:20:27
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 21:27:22
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 08:57:51
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 13:42:56
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 11:48:10
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 09:40:56
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 14:45:32
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 11:24:03
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 10:52:27
Wieńczysła
Szybka i pomyślna transakcja. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 09:49:21
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-12 11:22:54
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 09:20:15
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Uwagi dotyczące punktu odbioru w Warszawie - nieaktualne godziny i dni otwarcia punktu podane na stronie internetowej. Brak szyldu utrudnia znalezienie punktu odbioru.
5 / 5
2014-03-11 12:07:56
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szeroki wybór asortymentu Akurat kupował opony bo mieli najniższa cenę. Opony bardzo dobre - świezo od producenta przywiezione nigdzie nie leżały.
5 / 5
2014-03-06 20:39:31
Ryszard
Zakupiłem opony letnie, jednego dnia zamówiłem, drugiego potwierdziłem zamówienie, trzeciego w południe odebrałem. Przez cały czas na pocztę otrzymywałem informację o przebiegu realizacji zamówienia. Muszę przyznać, że choć nie spotkałem nikogo z obsługi sklepu, to czuję się jakbym był najważniejszym Ich klientem. Aha, cena - najniższa na rynku (nawet z kosztem dostawy). Towar zgodny z zamówieniem. Zespołowi "123dobreopony.pl" życzę tylko takich transakcji i tylko zadowolonych klientów - co przełoży się na niewyobrażalne zyski. POLECAM.
5 / 5
2014-03-06 11:22:44
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 09:33:00
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 09:25:06
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 22:46:16
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 09:52:05
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 15:04:12
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 21:31:26
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 14:47:42
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety nie ma możliwości płatności bez prowizji 1%, przy płatności kartą (odbiór osobisty). Polecam.
5 / 5
2014-02-06 22:04:18
Albert
Opony dostarczone na następny dzień po otrzymaniu przelewu przez sklep! Dotychczas kupując nowe opony dostawałem takie, które zostały wyprodukowane w przeciągu ok. 6-8 miesięcy. Korzystając s serwisu 123dobreopony.pl dostałem opony z DOT 5113, a mamy dopiero początek lutego, więc mają ledwie miesiąc! Informowanie o statusie przesyłki "na bieżąco" także plusuje w oczach klientów. Z pewnością polecę sklep znajomym i skorzystam z jego usług przy następnym zakupie!
5 / 5
2014-02-04 13:11:41
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 12:44:38
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie -towar dostarczony niż następnego dnia. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 12:43:40
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-04 11:51:18
Kornelia
Transakcja ok. Kurier dostarczył przesyłkę w ciągu 2 dni. Towar zgodny.
5 / 5
2014-01-31 10:28:51
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-31 09:37:11
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 07:27:07
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 18:13:18
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 09:20:40
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 14:49:56
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 12:06:59
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 09:23:20
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 23:43:28
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 13:08:04
Oskar
Trochę ciężko trafić na placu na punkt odbioru, najlepiej zapytać od razu portiera na bramie. W momencie, gdy ja kupowałem, u wulkanizatora naprzeciwko była promocja, przekładka zakupionych u nich opon 25zł/2 szt.
5 / 5
2014-01-03 08:18:23
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 22:24:41
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 10:50:51
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-26 22:36:34
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-26 12:15:53
Iwona
Transakcja w miarę przebiegała pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 13:47:12
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 11:44:24
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 08:09:58
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 20:53:24
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-07 19:17:19
Iwo
Kupowalem opony. Towar zgodny z opisem, plus za możliwość odbioru osobistego, mozliwosc dogadania sie w kwestii godzin odbioru. Ogolnie polecam.
5 / 5
2013-12-06 11:20:55
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 19:04:04
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 10:18:04
Karina
Miła obsługa, doskonała komunikacja, szybka dostawa, transakcja przebiegła pomyślnie, polecam Sklep.
5 / 5
2013-11-27 18:08:27
Iwo
Bardzo dobry kontakt. W każdej chwili widziałem co się dzieje z zamówieniem i przesyłką. Towar zgodny z zamówionym. Cena konkurencyjna. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 15:53:01
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 14:15:48
Pola
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko. O każdym etapie realizacji zamówienia sklep informuje mailowo. Profesjonalna obsługa.
4 / 5
2013-11-20 21:22:24
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 18:36:16
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 12:19:38
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie-bardzo dzybki czas realizacji, na prawde polecam.
5 / 5
2013-11-18 18:49:56
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 11:39:10
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 09:54:17
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 17:40:09
Marcelina
Bardzo szybki kontakt, można powiedzieć ,że czas realizacji błyskawiczny no i oczywiście najlepsza cena na rynku. POLECAM!
5 / 5
2013-11-08 10:04:11
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-07 20:29:22
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-07 15:59:12
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 14:51:15
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 21:46:35
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo Polecam.
5 / 5
2013-11-03 21:04:40
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 18:38:46
Marcin
Towar zgodny z opisem.Dobry kontakt ze sprzedajacym. Miła obsługa .GORĄCO POLECAM
5 / 5
2013-10-30 09:04:29
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 08:31:39
Tomasz
Bardzo dobry kontakt, sprawna realizacja zamówienia. Kupiłem 2 sztuki opon Fulda Kristall Montero 3, data produkcji jak pamiętam to 37 tydzień 2013 a co za tym idzie opony ŚWIEŻUTEŃKIE, do tego w na prawdę świetnej ceny.
5 / 5
2013-10-29 13:17:48
Iga
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka obsługa.Polecam
5 / 5
2013-10-28 19:43:57
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 10:30:49
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-26 17:53:58
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 11:24:10
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt, pomocni ludzie Polecam.
5 / 5
2013-10-16 17:03:53
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 16:19:15
Błażej
Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 19:06:02
Albert
na bardzo wysokim i profesjonalnym poziomie
5 / 5
2013-10-10 13:48:43
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-10 13:23:07
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 20:03:59
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 19:06:17
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 16:52:36
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 21:48:28
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt . Polecam.
5 / 5
2013-10-01 16:21:37
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-01 09:57:34
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 16:52:38
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 10:19:08
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 16:26:35
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.bardzo dobre opony w dobrej cenie!!
5 / 5
2013-09-16 13:08:38
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 13:06:00
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 06:52:29
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 18:45:11
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 10:50:38
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Pełen profesjonalizm Gorąco polecam.
5 / 5
2013-07-29 10:18:48
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 10:17:29
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-23 13:27:51
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-22 10:52:49
Gustaw
Wzorowy sprzedawca!:) Super kontakt i expresowa wysyłka. POLECAM!
5 / 5
2013-07-18 14:31:23
Piotr
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Odbiór osobisty po 1,5 dniu.
5 / 5
2013-07-17 22:28:56
Ziemowit
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2013-07-11 21:36:42
Longin
Błyskawiczny czas realizacji (zamówienie złożone w noc z soboty na niedzielę - towar dostarczony w poniedziałkowe południe - imponujące!)
5 / 5
2013-07-07 16:07:59
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 21:36:41
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 09:34:50
Jerzy
Bardzo dobra cena i podejście do klienta (inne hurtownie przy jednej oponie doliczały 20% jej wartości)
5 / 5
2013-06-24 14:08:11
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 06:39:53
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-03 19:40:32
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 10:07:12
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 20:28:40
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 10:06:28
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-21 16:37:05
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 15:58:19
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 22:21:10
Eryka
Wszystko bardzo sprawnie, dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2013-05-20 09:55:00
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 19:02:17
Ignacy
Witam. Polecam sklep. Towar zgodny z zamówieniem, cena bardzo korzystna, szybka i sprawna realizacja.
5 / 5
2013-05-01 21:49:03
Stefan
Transakcja przebiegła błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 18:00:02
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 17:36:50
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 12:41:47
Szymon
Jestem zadowolony - potrzebowałem opon w rozsądnej cenie i szybko, stąd odbiór osobisty. Sklep mogę polecić bez wahania.
5 / 5
2013-04-29 12:26:56
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-22 20:27:38
Halina
Udana i szybka transakcja. Z usług sklepu korzystam nie pierwszy raz i jest ok. Polecam!
5 / 5
2013-04-20 10:36:00
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 10:14:57
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 14:08:52
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 10:33:36
Irena
Kupiłam opony i jestem zachwycona realizacją mojego zamówienia. Nie znam się na oponach, ale potraktowano mnie bardzo poważnie, doradzono, jakie opony będą odpowiednie do mojego samochodu i sposobu jego eksploatacji, no i na miarę moich możliwości finansowych. Realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna. Towar zgodny z oczekiwaniami. Jestem zachwycona obsługą i polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-03-26 14:33:32
Henryka
W Warszawie odbierałam opony, bardzo miła obsługa, szybka dostawa, dobry kontakt; polecam!
5 / 5
2013-03-24 20:24:08
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 10:51:27
Marlena
Szybki kontakt ze sprzedawcą. Szybkie informacje o stanie zamówienia. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-13 19:14:50
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-11 15:21:26
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-04 16:09:34
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-02 21:16:00
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-02 09:18:30
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-17 13:58:53
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 20:49:22
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 10:32:21
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 08:50:35
Eryka
Bardzo dobra cena, sprawnie zrealizowana transakcja. Sam proces zakupu mógłby być odrobinę jaśniej opisany (np. że przelew należy wykonać po statusie "Gotowe do wysyłki"), ale to w sumie drobnostka. Jestem zadowolony, polecam!
5 / 5
2013-02-02 09:17:00
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Dostawca nie kontaktował się ze mną przed przywiezieniem opon.Odebrali sąsiedzi.
5 / 5
2013-01-08 10:35:16
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry przepływ informacji i szybkość realizacji zamówienia.
5 / 5
2013-01-06 20:30:10
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-06 12:38:44
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-02 10:50:53
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-30 22:13:08
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-30 20:43:19
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 21:18:14
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-22 23:12:16
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-19 23:40:24
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 123dobreopony.pl