Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123dobreopony.pl

123dobreopony.pl Opinie 4.9 (327)

Filipokowskiego 20A
81-578
Gdynia
(12)655 16 71
opinie 123dobreopony.pl
4.9
327
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-06-29 14:30:06
Lucjan
Bezproblemowy kontak i miła obsługa.
4 / 5
2015-06-10 18:13:19
Oliwier
Wszystko jak należy. Opony które zamowiłem ( 6 szt) Nowe Bridgestony Potenza S001 przyszły takie jak chciałem czyli 94Y. Szkoda, że jedna opona z początku 2013 r. Pozostałe 2014, ale może czepiam się szczegółów. Dobra cena, dobre opony. Polecam
5 / 5
2015-05-15 16:22:43
Żaneta
Bardzo konkurencyjny, wysoki standard informacji (konkretnie i bez zbędnych dodatków), bardzo sprawna i bezproblemowa obsługa zarejestrowanego klienta! Zdecydowanie bardzo polecam sklepy 123!
5 / 5
2015-04-24 15:50:48
Kalina
Удобно расположен ( в зоне МПП для Россиян). Хорошо работает служба поддержки интернет магазина.
5 / 5
2015-04-08 12:02:50
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 08:05:29
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 19:58:09
Henryka
Zamówione opony były do odbioru już następnego dnia. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2014-12-02 10:12:34
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa . Dobra nawigacja w sklepie . Brakowało mi dobrej informacji o tym jak dokonać płatności oraz możliwości płacenia np przez PAYU lub e-płatności lub podobny serwis
5 / 5
2014-12-01 08:14:30
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-30 19:48:19
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt. Obsługa sklepu sama, już po zakupie, poinformowała o dodatkowej promocji
5 / 5
2014-11-20 17:00:00
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 13:24:55
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 16:49:20
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 09:17:17
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 09:26:53
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 05:58:05
Aneta
Naprawdę gorąco polecam ten sklep oponki nówki data produkcji 1414 nie to co na aukcjach z allegro piszą rok produkcji 2013/2014 a przychodzą opony z roku 2010 , kontakt i jakość obsługi w jak najlepszym porządku następne oponki także będę kupował w tym sklepie ceny na prawdę tanie w porównaniu z innymi portalami :) POLECAM
5 / 5
2014-09-12 15:29:43
Longin
Wieczorem 09.09 wysłałem zamówienie. Następnego dnia gotowe do odbioru. Błyskawiczny kontakt sms. Opon nie oceniam, bo dopiero założyłem, ale po zimówki też się zapewne zgłoszę.
5 / 5
2014-09-11 18:10:18
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 09:10:54
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 09:25:53
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. wszystko OK

Rzetelne opinie o 123dobreopony.pl