Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123drukuj.pl

123drukuj.pl Opinie 4.8 (200)

Strzelińska 21
55-010
Żerniki Wrocławskie
123 123 270
opinie 123drukuj.pl
speedtest
4.8
200
Opinii

Doskonale

2 / 5
2022-12-15 03:22:11
Jarosław
Tusz słabej jakości. Przy drukowaniu tekstu rozmazuje się. Tekst nie jest ostry i wyraźny.
1 / 5
2022-12-02 12:27:35
Bogdan
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem na firmę urządzenie wielofunkcyjne, którego dostępność deklarowali, zapłaciłem za nie i otrzymałem maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia: "Twoja płatność została przetworzona przez Przelewy24. Zamówienie jest przekazane do realizacji". Po dwóch godzinach dostałem drugiego maila z wiadomością, że moje zamówienie zostało anulowane na podstawie jakichś bzdurnych zapisów regulaminu o możliwości odstąpienia od umowy bez podania przyczyny. Oszuści i dziady. Omijać szerokim łukiem.
5 / 5
2022-10-20 01:56:12
Tomek
Szybko i sprawnie. Polecam
1 / 5
2022-10-12 07:56:40
Stanisław
Dostarczony toner nie miał żadnych zabezpieczeń, sprawiał wrazenie uzywanego. Wyjaśnienie sklepu jest zenujace. Nie polecam!
1 / 5
2022-06-24 04:12:05
reprotech
Odradzam współprace z tym sklepem. Zamówiłem na firmę, w związku z tym zostałem poinformowany, że wyślą mi za tydzień, mimo iż informacja pod produktem wskazuje, że wyślą tego samego dnia. Jakiś zapis w regulaminie pozwala im na opóźnianie zamówień do firm. Dodatkowo po zamówieniu i opłaceniu zamówienia dowiedziałem się, że jednak nie mają zamówionej ilości. o jakości obsługi na infolinii nawet nie wspomnę - rzucenie słuchawką najlepiej to opisuje.
5 / 5
2022-06-09 04:59:02
Eugeniusz
Szybka realizacja i prosty zakup. polecam
5 / 5
2021-11-16 18:20:04
Piotr
Szybka dostawa B. Dobre i tanie produkty Dobry kontakt i pełna informacja Polecam każdemu 🙂 Ps. Zawsze jakiś mały podarek gratis
5 / 5
2020-02-18 11:59:16
Dominika
Rewelacyjny sklep, dostawa z prędkością światła, ceny szokująco niskie. Dziękuję:)
5 / 5
2020-02-18 11:05:08
Leszek
Szybkość działania - to normalnie szok! Toner dotarł do mnie w ciągu dosłownie 19godzin! jednego dnia po południu zamówiłem ok.14 na drugi dzień o poranku toneru już pracował w drukarce :) POLECAM zakupu w 123drukuj każdemu kto ceni sobie jakość obsługi, ale także jakość i dobre ceny oferowanego towaru!
5 / 5
2020-02-15 17:45:03
Luba
Super obsługa,towar dobrej jakości, wysłany zgodnie z zamówieniem ,bardzo szybko otrzymałam ( dwa dni ).Sklep godny polecenia.Pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-11 21:12:45
Alfred
Kupuję w tym sklepie systematycznie od kilku lat. Zamówienie zawsze realizowane bardzo szybko, a produkty dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2020-02-06 20:37:02
Olaf
Super szybka transakcja, polecam :)
5 / 5
2020-02-03 20:46:38
Rozalia
super szybka transakcja, drukarka opakowana bez zarzutu i miło było jak zobaczyłam male gratisy :). polecam za szybkosc, sprawnosc i profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-01 13:07:31
Gabriel
Szybko, tanio i solidnie. Zapomniałem wystawić opinie a właśnie zamawiam następny zestaw tuszy :)
5 / 5
2020-01-30 16:30:56
Janusz
W przeciwieństwie do konkurencji, szybko i najważniejsze, że produkty bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-23 17:50:29
Karol
Super szybka obsługa, czytelne warunki zakupu. Nie podałem dość dokładnego adresu, więc od razu skontaktowali się ze mną iodbyłem bardzo przyjemną rozmowę z Panią z biura!
5 / 5
2020-01-23 02:05:19
Klemens
Super,SZybko i Fantastycznie.Polecam.
5 / 5
2020-01-18 11:01:20
Bogdana
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2020-01-10 13:28:44
Ilona
Bardzo profesjonalny sklep. Zaopatrujemy się w nim od lat i zawsze towar dostarczany jest szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-10 11:39:54
Kamila
Towar zgodny z oczekiwaniami. Dostawa szybka z możliwością śledzenia przesyłki. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-09 11:52:28
Dariusz
Szybko. Sprawnie. Jak najbardziej klarownie
5 / 5
2020-01-08 23:57:12
Kazimiera
Zamówienie realizowane jest szybko i sprawnie. Firma godna polecenia
5 / 5
2020-01-08 17:16:42
Bożena
Rzetelna firma, dba o swoich klientów.
5 / 5
2020-01-08 12:13:02
Michalina
Szybko, solidnie. Tusze sprawdzają się, kupuję w tej firmie od kilku lat. Polecam.
5 / 5
2020-01-08 11:07:10
Ludmiła
bardzo dobrze - bez zacięć i nieporozumień - towar (tusze) bardzo dobrze zapakowany - dostarczony bez zbędnej zwłoki- na każdym etapie wystarczająca informacja
5 / 5
2019-12-13 12:15:08
Luba
Od lat korzystam z usług tej firmy. Najlepszy sklep z tonerami. Duży wybór tonerów, wysoka jakość, dodatkowo atrakcyjne ceny, szybka wysyłka. Zamówienie ekspresowo wykonane. Toner zamówiony po godz. 14, już następnego dnia był u mnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 14:12:52
Wiesław
Zamówienie złożone w niedzielę, wysłane w poniedziałek o 10:30 rano, dostarczone dziś o 14:05. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem.
1 / 5
2019-12-03 18:52:27
Katarzyna
Dostałam nie swoją paczkę, już w mailu otrzymałam informację, że zdarzają się pomyłki.Od wielu lat korzystam ze sprzedaży internetowej, po raz pierwszy spotkałam się z taka niefrasobliwością sprzedającego. Dla mnie to strata czasu.Nadal nie mam zamówionego towaru i dodatkowy problem do rozwiązania.
5 / 5
2019-11-30 12:08:31
Wincenty
Zamówione tusze dostałem szybko i sprawnie.
1 / 5
2019-11-28 17:22:29
Sergiusz
Zestaw kałamarzy do mojej drukarki nie jest przez nią odczytywany. Dwa pojemniki z tuszem nie były tanie i nie działają. Sklep nie odpowiedział na mój email.
5 / 5
2019-11-26 18:06:20
Lech
Bardzo solidna firma, do tego przystępne ceny, naprawdę polecam a z 123 drukuj mam przyjemność współpracować już jakiś czas. Zasługuje na miano "SOLIDNA FIRMA". do tego współpracują z firmą kurierską DPD która jest solidna i punktualna.
5 / 5
2019-11-22 12:39:01
Anna
Bardzo konkurencyjne ceny i szybka wysyłka. Polecam szczególnie tym, którzy zapominają wcześniej zamówić tonery ;-)
5 / 5
2019-11-16 21:29:45
Jan
Wszystko super . Serdecznie polecam
5 / 5
2019-11-10 19:23:56
Gabriela
super towar, solidny sprz3edawca, błyskawiczna dostawa , w3szystkim zainteresowanym polecam ten sklep i takiego solidnego sprzedawcę. pozdrawiam.
5 / 5
2019-11-04 10:22:13
Zbigniew
Wszystkie tonery i akcesoria do drukarek zamawiam w tym sklepie od dłuższego czasu i jeszcze nigdy się nie zwiodłem. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-10-29 15:29:21
Patryk
Firma działa b. szybko i sprawnie. Dostarcza także własne tusze wysokiej jakości o czym świadczy fakt, że moja pixma 550 wytrzymała 10 lat (dwa razy korzystałem z kartridży czyszczących)
5 / 5
2019-10-23 14:48:18
Kacper
Bardzo dobry sklep! Szeroka oferta, dobre ceny. Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Polecam!
5 / 5
2019-10-14 10:19:55
Piotr
Bardzo dobry sklep, od lat robię w nim zakupy. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-10-11 22:40:27
Iwona
Zamówienie zgodne z opisem dostarczone bardzo szybko. :)
5 / 5
2019-10-11 18:07:46
Leopold
Bardzo szybka dostawa i ceny konkurencyjne, zamawiałem oryginalne tonery HP, droższe niż zamienniki, ale na pewno lepsze. Jedyny minus to kurier, któremu nie chciało się podwieźć produktu i musiałem udać się do punktu nadania/odbioru, ale to już nie jest winą sklepu
1 / 5
2019-10-05 22:09:20
Arkadiusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia to z pewnością duży atut. Tusze marnej jakości, zakupiłem rzekomo o zwiększonej pojemności, drukowanie sporadycznie, żadnych zdjęć. Status pokazuje poziom napełnienia tuszy w połowie a druki wychodzą jakby drukowało resztkami. Czyszczenie dysz nie pomogło, dopiero zakup tuszy z innego źródła poprawiło wydruki.
5 / 5
2019-09-30 13:26:16
Luba
Sklep godny polecenia!!! Szybka, sprawna wysyłka, ceny też ok. Dzięki i polecam!
5 / 5
2019-09-25 11:49:55
Daniela
Polecam ten sklep, fachowe i miłe doradztwo, szybka płatność i dostawa
5 / 5
2019-09-13 17:49:46
Judyta
Super sprzedawca. Towar zamówiony rano, opłacony przez dotpay, na drugi dzień był u mnie.
5 / 5
2019-09-09 18:59:32
Lucjan
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar wysłany błyskawicznie po uiszczeniu opłaty.
5 / 5
2019-07-19 15:07:18
Zbyszko
Zamówienie zrealizowane szybko, zgodne z ofertą , przystępne cenowo .Dobra komunikacja i śledzenie produktu.Polecam
5 / 5
2019-07-16 07:05:47
Wera
Zakup w tym sklepie to przyjemność. Szybko, fachowo i dobre ceny.
5 / 5
2019-07-05 12:23:54
Amelia
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i dostawa. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2019-07-03 16:42:57
Dymitr
zamówienie wysłane tego samego dnia, łatwe płatności
5 / 5
2019-07-02 15:21:47
Luba
Bardzo szybka realizacja, wygodny sposób płatności, automatyczny system potwierdzenia zamówienia. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-06-25 18:16:00
Henryka
Kolejny raz bardzo pozytywnie.
5 / 5
2019-06-24 14:13:22
Józef
Super towar, super sprzedawca, błyskawiczna dostawa. Same pozytywy.
5 / 5
2019-06-02 11:57:31
Robert
Nie zawiodłem się robiąc zakupy w 123 drukuj i Ty też się nie zawiedziesz.
5 / 5
2019-05-30 23:19:55
Konstancja
super towar, super sprzedawca, błyskawiczna dostawa, serdeczne dzięki, wszystkim polecam tego super sprzedawcę A.K.
5 / 5
2019-05-17 13:19:15
Antonina
Najlepsza cena i bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-05-16 08:30:39
Kinga
Jak zawsze : bardzo szybko, tanio i wysoka jakość towaru. Polecam
5 / 5
2019-05-02 19:07:41
Weronika
Polecam , szybko,tanio i profesjonalnie
5 / 5
2019-04-30 13:01:16
Ada
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim użytkownikom drukarek.
5 / 5
2019-04-29 15:05:53
Maksymilian
Jak zawsze : bardzo szybko, tanio i wysoka jakość towaru. Polecam
5 / 5
2019-04-09 18:01:28
Wera
polecam ,bardzo sprawna i szybka przesyłka
5 / 5
2019-04-05 20:52:12
Kacper
Zawsze błyskawiczna przesyłka i towar dobrej jakości.Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-03-15 18:49:09
Arleta
Jak zawsze: bardzo szybko, tanio i wysoka jakość towaru.
5 / 5
2019-03-08 20:07:15
Edyta
Szybka i profesjonalna obsługa oraz znakomity asortyment w dobrych cenach. Polecam
5 / 5
2019-03-07 13:50:31
Joachim
Bardzo szybka konkretna obsługa, koszty dostawy na poziomie, bardzo szybko przepływ informacji/polecam
5 / 5
2019-03-06 17:48:59
Ignacy
Witam, szybko, sprawnie, profesjonalnie. Kupiłem zamiennik HP ,i jestem bardzo zadowolony. Drukuje lepiej jak oryginał. Polecam.
5 / 5
2019-03-02 09:11:44
Apoloniusz
Od lat kupuję tusz do drukarki i nigdy się nie zawiodłam. Polecam swoim znajomym bez obaw, że mogą być oszukani czy źle załatwieni.Produkty są godne polecenia. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-02-28 11:29:58
Jakub
Produkty zgodne z opisem .Polecam ten sklep . Szkoda tylko że nie ma w opcji dostawy ''paczkomat''.
5 / 5
2019-02-27 13:32:31
Fabian
Sklep b.dobry, ceny umiarkowane, realizacja zamówienia odwrotna, polecam korzystać z tego sklepu.
5 / 5
2019-02-21 23:13:53
Fabian
super towar, super sprzedawca, błyskawiczna dostawa, bardzo gorąco polecam wszystkim zainteresowanym, pozdrawiam serdecznie.A.K.
5 / 5
2019-02-15 11:34:22
Kajetan
Szybko , sprawnie, przystępne ceny
5 / 5
2019-01-31 14:52:52
Wiktoria
Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-01-30 21:22:10
Hanna
Realizacja nastąpiła tego samego dnia, a paczkę dostałam następnego. Firma bardzo dobra, tusze do drukarki jeszcze lepsze. Tanio i bardzo dobrze jakościowo. Dziękuję, zamówię od Państwa ponownie :)
5 / 5
2019-01-24 20:25:40
Sara
Bardzo szybka realizacja i świetne ceny, bieżąca informacja o statusie realizacji zamówienia. Firma godna polecenia!
5 / 5
2019-01-20 05:44:57
Maksymilian
Ten sklep sprawił że użytkowanie mojej drukarki to przyjemność, a nie koszmar.
5 / 5
2019-01-17 11:10:39
Apoloniusz
Bardzo fajny sklep, tanio i szybko
5 / 5
2019-01-16 11:57:24
Ewelina
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu, błyskawiczna wysyłka towaru.
5 / 5
2019-01-11 21:28:27
Fryderyka
Produkty oferowane przez firmę - tusz Canon były w najkorzystniejszej cenie. Dostawa bardzo szybka.
5 / 5
2019-01-11 11:01:13
Marlena
wysoka jakość produktów, dobra informacja, szybka dostawa
5 / 5
2019-01-10 20:25:10
Wincenty
Drugi raz robiłem zakupy w 123drukuj i po raz drugi się nie zawiodłem. Szybko, zgodnie z zamówieniem, bez zbędnych komplikacji. Polecam
5 / 5
2018-12-24 11:15:08
Leopold
Szybka dostaw tuszy i jeszcze dostałem prezent w formie długopisu Pozdrawiamy zespół 123drukuj.pl
5 / 5
2018-12-11 08:10:37
Tadeusz
Polecam. Kolejny raz się nie zawiodłem. Szybka dostawa i super cenki do mojej drukarki. Napweno jeszcze wrócę.
5 / 5
2018-12-08 13:47:47
Konstancja
Jestem zadowolony , szybka wysyłka , towar wartościowy.
5 / 5
2018-12-07 17:56:25
Przemysław
Bardzo solidy sklep internetowy, precyzyjna i szybka dostawa. Akceptowalna cena zamienników , Polecam Mark
5 / 5
2018-12-06 17:00:05
Wiesława
Serio nie znam lepszego sklepu z tak solidnymi tuszami. Korzystam od lat.
5 / 5
2018-12-06 11:21:44
Anita
Jestem bardzo zadowolona :). Kupiłam zamienniki do Canon MG2455. Nie minęła nawet doba od zamówienia a tusze mam już u siebie i drukarka drukuje. Obsługa sklepu super, przesyłka odpowiednio zapakowana, dostawa błyskawiczna. Sprawdziła się deklaracja z e-mail'a z potwierdzeniem zamówienia: "Staramy się robić wszystko, by wyjść naprzeciw Państwa oczekiwaniom. Mamy nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze i będziemy mogli w przyszłości jeszcze wiele razy Państwu udowodnić, że są Państwo w dobrych rękach". Udowodnili :).
5 / 5
2018-11-28 21:57:43
Iga
Jestem zawsze bardzo zadowolony z realizacji swoich zamówień w 123drukuj.
5 / 5
2018-11-27 20:44:12
Waldemar
Polecam wszystkim Profesjonalnie i bardzo szybko
5 / 5
2018-11-14 07:25:13
Gerard
Ekspresowa wysyłka, niska cena, udana współpraca. Polecam!
5 / 5
2017-09-18 12:49:15
Joanna
Super firma! Bardzo serdecznie polecam.Ekspresowa przesyłka, tusze działające bez zarzutu i bardzo niska cena.
5 / 5
2017-09-05 18:23:59
Gabriela
Zakupy zrealizowane sprawne i szybkie. Towar dostarczony szybko zgodnie z zamówieniem. Cena oryginalnych tuszy HP na satysfakcjonującym poziomie. W przyszłości istnieje poważna możliwość ponownych zakupów w tym sklepie. Polecam!!
5 / 5
2015-10-08 23:28:29
Zygmunt
Zakupy sprawne i szybkie. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam!
4 / 5
2015-10-02 10:37:15
Tobiasz
RZETELNA FIRMA , SZYBKA WYSYŁKA, POLECAM W 100%
5 / 5
2015-09-23 14:43:10
Karol
SUPER! Rzetelna informacja, dogodne formy płatności, szybka realizacja.
5 / 5
2015-08-21 09:16:45
Władysława
Współpracuję dłuższy czas. Polecam firmę
5 / 5
2015-08-20 16:18:23
Jędrzej
polecam, robię tam zakupy regularnie już od dłuższego czasu, dobra cena i jakość
5 / 5
2015-08-06 17:58:07
Jan
Po raz kolejny kupuję tusze w tym sklepie i po raz kolejny jestem z zakupów zadowolony.
5 / 5
2015-07-30 15:43:02
Andrzej
towar zgodny z opisem na stronie, dostarczony szybko, bardzo dobrze zapakowany.
1 / 5
2015-07-16 17:22:25
Barbara
NIE POLECAM - zamowienie realizowane z opóźnieniem a nawet nie potrafią wystawić prawidłowej faktury. Dla firm stanowczo nie polecam
5 / 5
2015-07-01 15:04:20
Sergiusz
Bardzo szybka realizacja. Miła obsługa klienta.
5 / 5
2015-06-16 19:55:20
Remigiusz
SKLEP GODNY POLECENIA, FACHOWA OBSŁUGA , BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA TUSZY ,JAK TEŻ POMOC PRZY WYBORZE PRZESYŁKI.POLECAM I POZDRAWIAM MARIUSZ Z WĘGOJA.
5 / 5
2015-06-16 02:46:46
Danuta
Doskonaly sklep i profesjonalna obsługa. Nigdy się na nich nie zawiodłem. Polecam!!!
2 / 5
2015-06-06 08:05:31
Jędrzej
Najgorszy sklep z jakim miałem doczynienia, kontakt z konsultantem tragiczny nikt nic nie wie .
5 / 5
2015-06-05 13:59:07
Bronisława
Bardzo miła i kompetentna obsługa . Termin realizacji super /wysyłka w dnu złożenia zamówienia / no i ceny też ok . Polecam wszystkim ;o)
5 / 5
2015-06-05 09:39:35
Agnieszka
Zawsze kupuję w sklepie 123 DRUKUJ,PL Towar dostarczany dokładnie jaki chcę. Szybka realizacja dostawy. Polecam!
5 / 5
2015-06-04 14:40:56
Daria
Sklep bardzo profesjonalnie realizuje zamówienia, jak zwykle szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2015-06-01 11:26:05
Mateusz
Zawsze kupuję tam tusze do mijej drukarki i zawsze jest odpowiedni standard. Pozdrawiam reja14
5 / 5
2015-05-21 22:13:32
Feliks
rewelacyjny czas dostawy, polecam
5 / 5
2015-05-15 20:34:24
Kinga
Bardzo profesjonalna obsługa i szybka realizacja transakcji.
5 / 5
2015-05-11 18:01:21
Wera
bardzo szybka i rzetelna wysyłka bardzo dobre ceny korzystam nie pierwszy raz polecam wszystkim
5 / 5
2015-05-11 17:49:47
Helena
szybka i rzetelna wysyłka polecam
5 / 5
2015-05-06 20:36:49
Adrian
Bardzo szybka realizacja transakcji.
5 / 5
2015-05-06 20:36:49
Michalina
Bardzo szybka realizacja transakcji.
5 / 5
2015-04-11 18:24:01
Benedykt
Szybka realizacja zamówienia,tusze do drukarek - bardzo dobra jakość i konkurencyjna cena. Korzystam nie pierwszy raz. Polecam
5 / 5
2015-04-08 18:43:47
Szczepan
Towar dokładnie taki jak chciałem - z bardzo długą datą ważności. Bardzo przejrzysty i wygodny sposób zamawiania. Transakcja bardzo szybka i bezproblemowa. Zawsze będę tu kupował. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-04-08 15:03:10
Eugeniusz
Doskonały sklep i towar- wszystko profesjonalnie!!!
5 / 5
2015-03-26 10:17:43
Antoni
transakcja błyskawiczna typu dziś zamówienie - jutro towar. W sumie od zamówienia do otrzymania przesyłki nie minęła doba.
5 / 5
2015-03-20 17:49:22
Patryk
Firma godna polecenia. Dwa dni temu zamówiłem, dzisiaj dostałem. Towar zgodny z zamówieniem dostarczony w stanie idealnym. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2015-03-20 17:25:21
Eugenia
Zamówiłam tusze do drukarki któryś raz z rzędu. Jestem bardzo zadowolona. Ceny niskie,jakość bardzo dobra.
5 / 5
2015-03-18 21:52:50
Karol
Jak najbardziej polecam robienie zakupów w tym sklepie. Dotychczas kupowałem na Allegro, ale różnie bywało z tymi tuszami. Wszystkie niby miały gwarancję, fachowa regeneracja, żywe kolory niska cena i szybka wysyłka która trwała min.tydzień. W sklepie 123 drukuj,pl zamówiłem tusz i za 2 dni był u mnie w domu. Podkreślam bardzo dobry kontakt wyczerpujące informacje o realizacji zamówienia oraz śledzenie przesyłek. Teraz wiem gdzie kupować!
5 / 5
2015-03-17 14:55:04
Celestyna
Wszystko super,ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2015-03-14 21:08:27
Magdalena
Profesjonalnie i szybko. Korzystam regularnie, polecam.
5 / 5
2015-03-08 14:21:21
Szymon
Realizacja dostawy zakupionych tuszy odbyła się na czwarty dzień od zamówienia. Opakowanie estetyczne z fakturą i długopisem gratis.
5 / 5
2015-03-04 11:55:31
Milena
Sklep solidny , transakcja przebiegła pomyślnie . Pełne zadowolenie.
5 / 5
2015-03-02 16:28:26
Jolanta
Polecam , szybka wysyłka , dobry kontakt .
5 / 5
2015-02-28 13:28:54
Monika
W 123drukuj kupuję tusze do drukarki Epson, jestem z nich bardzo zadowolony, w niczym nie ustępują tuszom Epsona, a są bardziej wydajne.
5 / 5
2015-02-24 18:35:30
Edyta
Przyjazna strona zamówień i ekspresowa wysyłka, do tego z gratisami. Polecam!
5 / 5
2015-02-23 16:50:21
Angelika
Błyskawiczna wysyłka. Informacje o jej statusie na bieżąco. W dodatku w środku miły upominek. Nie można chcieć wiecej. Gorąco polecam zakupy w tej firmie. U mnie ląduje w ulubionych.
5 / 5
2015-02-23 13:53:36
Edward
Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy. Szybka przesyłka mimo opcji ekonomicznej, dobra cena, gratis długopis i taki zabawny ocieplacz do rąk. Bardzo pozytywnie, godne polecenia. Nie jeden sklep mógłby się uczyć, bez wciskania zbędnych ulotek i innej makulatury.
5 / 5
2015-02-21 12:42:30
Miłosz
Towar przysłali błyskawicznie. doskonałe informacje mejlowe.
5 / 5
2015-02-18 20:17:42
Jarosław
Doskonały sklep, wysyłka bardzo szybko, następnego dnia towar dotarł zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 13:56:53
Karol
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar dostarczony w krótkim terminie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 12:23:44
Jarosław
Wyrób dobry, relatywnie tani, obsługa profesjonalna. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2015-02-13 18:28:45
Klementyna
moje zamówienie przebiegło zadowalająco polecam!
5 / 5
2015-02-06 11:17:12
Danuta
Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny towar, POLECAM!!!
5 / 5
2015-02-05 20:29:30
Aleksander
Sklep godny zaufania - polecam.
5 / 5
2015-02-03 22:31:58
Izabela
Szybko , sprawnie, na najwyższym poziomie
5 / 5
2015-01-29 15:21:20
Bogdan
Polecam gorąco, wysyłka natychmiastowa a dodatkowo gratisy w paczce.
5 / 5
2015-01-28 11:53:44
Paweł
Bardzo dobra obsługa. Sklep, który dba o klienta, kontaktuje się telefonicznie z informacjami odnośnie zamówienia. Szybka wysyłka o i najważniejsze sprzęt, który oferują jest na najwyższym poziomie. Polecam
5 / 5
2015-01-27 12:17:19
Józef
Transakcja przeprowadzano sprawnie i pomyślnie. Produkt zgodny w 100% z opisem. Polecam bardzo serdecznie!
5 / 5
2014-10-24 13:00:19
Stanisława
Bardzo szybko, sprawnie i rzetelnie. Kolejny udany zakup.
5 / 5
2014-10-19 17:02:15
Karol
Jak najbardziej polecam! Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Jestem zadowolona z zakupionych produktów.
5 / 5
2014-08-01 16:34:31
Nadia
Transakcja bardzo szybka. Termin ważności z dużym zapasem. W paczce niespodzianka. Bardzo polecam
5 / 5
2014-07-30 13:37:48
Bernadeta
Bardzo rzetelna firma. Będę polecał znajomym.
5 / 5
2014-07-29 13:33:00
Wioletta
Dobra obsługa, szybka wysyłka , a co najważniejsze tusze działają bez zarzutu.
5 / 5
2014-07-28 08:27:40
Teodor
Bardzo przyjemnie robi się zakupy w tym sklepie. Szybko, profesjonalnie a termin realizacji zachęca do ponownych zakupów
5 / 5
2014-07-17 19:39:42
Aneta
Dobra i szybka obsługa .Jestem zadowolona polecam ten sklep.
5 / 5
2014-07-17 14:36:05
Magdalena
Szybko,solidnie,profesjonalnie.Sklep godny polecenia
5 / 5
2014-07-17 11:35:15
Wiktor
Raz dwa i tusz do drukarki, którego próżno szukać w innych sklepach, jest u mnie. Tak trzymać.
5 / 5
2014-07-15 22:17:42
Oskar
Super obsługa. bardzo szybki czas dostawy. Polecam serdecznie :-)
5 / 5
2014-07-08 10:49:47
Adrian
Zamówienie i realizacja sprawna.Fachowość dostarczonych towarów.Profesjonalizm w obsłudze.
5 / 5
2014-07-02 11:59:12
Leszek
Dobry towar za sensowne pieniądze. Sprawna obsługa, polecam
5 / 5
2014-07-02 11:59:12
Tymon
Dobry towar za sensowne pieniądze. Sprawna obsługa, polecam
5 / 5
2014-06-24 20:52:23
Inga
Szybko i bezpiecznie. Dobry kontakt z klientem i dobre zabezpieczenie tuszy. POLECAM!!!
5 / 5
2014-06-20 17:16:36
Remigiusz
Zamówiłem toner do drukarki 18.06, przesyłka została szybko dostarczona, bo zamówiony produkt otrzymałem 20.06. Toner odpowiednio zabezpieczony, działa bez zarzutu (pierwszy wydruk został już wykonany i wszystko ok). Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2014-06-12 15:42:13
Zenon
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra informacja, tusze dobrej jakości, przystępna cena. Jestem stałym klientem, POLECAM sklep 123.drukuj.pl.
5 / 5
2014-06-11 14:18:57
Antonina
Zamówienie zrealizowane poprawnie i szybka dostawa
5 / 5
2014-06-06 09:09:30
Kamila
Tusze wychodzą bardzo tanio. Ilość wydrukowanych stron i jakość wydruku jak przy innych tuszach. nie zauważyłam różnicy w ilości stron przy większych pojemnikach z tuszem - epson stylus T1285 ale nie mam tego czegoś do resetowania kadridży a i drukarka działa na mnie bardzo nerwicogenne. Jeśli już się wkopał w epson stylus to mimo wszystko polecam tusze w tym sklepie;)
5 / 5
2014-06-05 17:33:33
Konstanty
Łatwe wyszukiwanie odpowiedniego produktu. Przejrzyste "poruszanie się" po sklepie i bezproblemowa realizacja zamówienia. Jestem stałym klientela i polecam sklep innym.
5 / 5
2014-06-04 17:57:43
Martyna
Realizacja zamówienia w pełni profesjonalna, tusze dobrej jakości i w przystępnych cenach. Polecam!
5 / 5
2014-06-03 20:00:58
Leopold
super obsługa, bardzo dobry kontakt, jakość towaru bardzo dobra
5 / 5
2014-06-03 07:49:18
Dawid
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Bardzo szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2014-05-30 21:51:22
Żaneta
Bardzo dobra i miła obsługa.Transakcja przebiegła bezbłędnie.
5 / 5
2014-05-28 18:58:25
Joachim
Transakcja przebegła sprawnie.
5 / 5
2014-05-26 23:44:28
Wacław
Kupuje tusze zamienniki do drukarki Canon bez chipów, bo są najtańsze, i po przełożeniu chipów, drukarka pracuje prawidłowo. Zdarzało się że na niektórym kolorze, chip nie bardzo przylegał w swoim gnieżdzie, ale jakoś sobie z tym radze, podkładając mikro kawaleczek gąbki. Ostatnio to się nie zdarza. Ale dla mniej zaanwasowanych z tym przekładaniem chipów, polecam zamienniki do Canona z chipami, które to, po włożeniu kasetki z tuszami, drukarka odrazu pracuje prawidłowo. Polecam ten sklep. Zawsze wpłacałem przelewem z banku. Przesyłke otrzymywalem przez poczte za 11 złotych. Ostatnio kupowałem tusze dla mojej drukarki tusze bez chipów po 7.5 złotych, i dla drukarki mojego kuzyna. Więc zakup był większy od 300 złotych, to przesylka byla gratisowa. Po wpłacie np w nocy, to już w połódnie, pieniądze były we firmie 123drukuj.pl. I szybko przesyłka nadesla. Informacja od firmy jest natychmiastowa. Tusze prawie że się nie różnią od oryginałów. Polecam ten skep 123drukuj.pl. Pozdrawiam Roman Józefów koło Otwocka i Warszawy.
5 / 5
2014-05-23 22:13:14
Wera
Profesjonalna i kulturalna obsługa. Zakupione produkty w pełni zgodne z ich opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-05-23 22:13:14
Wieńczysła
Profesjonalna i kulturalna obsługa. Zakupione produkty w pełni zgodne z ich opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-05-19 16:01:19
Norbert
Jak zawsze - szybko, tanio i najwyższa jakość;))
5 / 5
2014-05-14 21:20:45
Roksana
Kupuje tam tusze do drukarki , dobra cena ,szybka dostawa i w ogule jest ,,cacy,, ;) Polecam ten sklep tym , którzy nie lubią ,, ceregieli,, ;)
5 / 5
2014-05-12 13:58:50
Stefan
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, szybkość realizacji zamówienia oraz jakość produktu
5 / 5
2014-05-09 21:51:06
Bogna
Wszystko szybko i sprawnie, polecam w 100%.
5 / 5
2014-05-09 20:18:47
Józef
Po raz kolejny kupiłem tusze w tym sklepie. Dostarczono je błyskawicznie. Polecam
5 / 5
2014-05-08 11:11:42
Teodor
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2014-05-03 15:33:40
Tomasz
Transakcję oceniam na bardzo dobrą, szybka wysyłka!
5 / 5
2014-05-01 20:01:27
Janina
Jak napisali tak jest.Dostawa błyskawiczna ,jakość druku bardzo dobra.
5 / 5
2014-04-22 13:10:52
Arnold
przesyłka błyskawiczna, zawsze 100% wartościowy towar!!!
5 / 5
2014-04-17 23:24:52
Lidia
ZAMÓWIENIE, DOSTAWA ORAZ DOSTARCZONY PRODUKT BARDZO DOBREJ JAKOŚCI I ZGODNY Z REKOMENDACJAMI SPRZEDAWCY
5 / 5
2014-04-17 14:10:49
Otylia
Zamówienie przyjęte, towar dostarczony w terminie oraz komunikacja wspaniała.
5 / 5
2014-04-17 11:17:59
Aleksandra
Transakcja przebiegła bez problemów . Polecam
5 / 5
2014-04-17 11:00:40
Luiza
Blyskawiczna dostawa,doskonały kontakt;materiały w super cenie i jakosci
5 / 5
2014-04-15 20:20:22
Eliza
Szybko, miło , bez zbędnych ceregieli. Polecam!!!!!!!!
5 / 5
2014-04-15 10:03:08
Agata
Kupiłam tusze do drukarki -zamienniki są bardzo dobre i właśnie będę zamawiać ponownie Obsługa bardzo dobra.
5 / 5
2014-04-13 23:38:43
Anastazja
Z każdego zakupu jestem zadowolona. Zarówno z obsługi, terminu dostawy jak i z jakości towaru.
5 / 5
2014-04-12 20:32:46
Sebastian
super transakcja, szybka obsługa i dostawa świetny towar w dobrej cenie
5 / 5
2014-04-11 14:49:51
Kamil
Szybka obsługa i konkurencyjne ceny
5 / 5
2014-04-10 19:06:08
Magda
Bardzo konkretny sklep. Czytelny układ strony sklepu pozwala szybko wybrać interesujący nas asortyment. Polecam wszytkim
5 / 5
2014-04-10 15:34:16
Donata
Cała transakcja przebiegła bez problemu, szybko i sprawnie. Jest to bardzo dobry sklep oferujący szeroki wybór produktów w bardzo korzystnej cenie.
5 / 5
2014-04-10 15:20:51
Bogdan
jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie 123 drukuj. Polecam wszystkim, sama korzystam z niego drugi raz i z pewnością nie ostatni.
5 / 5
2014-04-10 14:33:39
Idzi
Bardzo pozytywna.Polecam wszystkim solidnego dostawcę.
4 / 5
2014-04-10 12:57:47
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-04-10 11:49:52
Zygfryd
Akcesoria do mojej drukarki kupuję wyłącznie w tym sklepie od 7 lat i nie zamierzam tego zmieniać. Polubiłem ten sklep ze względu na korzystne ceny, wysoką jakość produktów, stosowane promocje, terminową dostawę i wzorowy kontakt z klientem.
5 / 5
2014-04-10 11:32:49
Mieczysław
Szybka dostawa i wzorowe załatwianie reklamacji, które czasem dotyczą zamienników.
5 / 5
2014-04-09 09:35:07
Edyta
Zawsze szybko, tanio i tusze najwyzszej jakosci. Zadowolony poraz kolejny. Polecam wszystkim zamienniki tego producenta
5 / 5
2014-04-08 15:32:15
Franciszek
ocena zakupu bardzo dobra , jestem zadowolona z usługi , polecam .
5 / 5
2014-04-03 15:40:11
Eryka
Wszystko w idealnym porządku, polecam.
5 / 5
2014-04-02 17:36:30
Regina
Rewelacyjny sklep. Już tylko tutaj zamawiam tonety. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - na bieżąco informuje co się dzieje. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wczoraj zamawiałam towar- dziś już go otrzymałam. Tonery bardzo dobrej jakości. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-03-26 21:12:53
Lucyna
Szybko, solidnie, sklep godny polecenia
5 / 5
2014-03-22 16:35:09
Nadia
Zamówione tusze otrzymałam bardzo szybko,ceny są atrakcyjne,miła obsługa- polecam
5 / 5
2014-03-18 15:38:53
Wanda
transakcja przebiegła bez problemów, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. polecam
5 / 5
2014-03-17 21:08:48
Mariola
Towar (tusze) przysłano mi szybko, ceny są najniższe - nic tylko kupować.
5 / 5
2014-03-17 18:17:42
Ryszard
Kupuję kolejny raz w tym sklepie i oceniam ten sklep dobrze.

Rzetelne opinie o 123drukuj.pl