Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123klik.pl

123klik.pl Opinie 4.7 (638)

Ul. Zakładowa 48
39-400
Tarnobrzeg
022 417 99 88
opinie 123klik.pl
speedtest
4.7
638
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-06-02 10:54:56
Bronisław
[...],są w stanie upadłości a przyjmują zamówienia ,nie oddają kasy za niezrealizowane!UAWAGA!!!!!!!
5 / 5
2014-03-05 10:38:19
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar swietnie zapakowany, zabezpieczony przed możliwymi skutkami transportu. Przesyłka expresowa. Kontakt znakomity. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-01-17 09:32:35
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 20:16:16
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 15:58:04
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 21:17:35
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 13:29:32
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 12:23:42
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 15:24:27
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 07:38:00
Tamara
Bez konieczności umawiania się na inne terminy..towar miał być i był..polecam
5 / 5
2013-10-27 19:03:21
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Nic dodać nic ująć.
5 / 5
2013-10-21 08:19:02
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 12:05:55
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 10:40:12
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-13 06:51:41
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-12 21:19:13
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-11 19:09:06
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2013-10-11 15:47:41
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 14:55:21
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 12:00:31
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 21:26:24
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 15:31:48
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 09:40:47
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-05 21:00:27
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 16:15:45
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 10:29:43
Jeremiasz
Polecam. Dobra cena, szybka dostawa.
5 / 5
2013-09-30 22:56:56
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-27 11:46:18
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 21:09:26
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 20:51:39
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 13:25:32
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-24 09:23:12
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 22:34:09
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 13:13:19
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 16:05:00
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-20 14:24:21
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 11:41:04
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 09:55:54
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 13:31:13
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 14:36:04
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 11:04:38
Paula
Super sklep i super sprzęt, kupilam falownicę remingtona i suszarkę philipsa (obie extra i w dovbrej cenie) Produkty zamowiłam w piątek ok. 10.30 a w sobotę dotsalam maila, że mogę odebrać towar :)
5 / 5
2013-09-11 10:02:36
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-09 10:13:44
Remigiusz
Przedmiot zamówiony odebrałem i spełnia swoje zadanie. Było szybko i wydawało się idealnie, choć informację dostałem tylko sms, a korespondowałem mailem. Natomiast w sklepie (Warszawa, Burakowska) wydano mi pomyłkowo kopię faktury i po daremnym oczekiwaniu przez dobę na skan oryginału, musiałem fatygować się osobiście żeby ją wymienić. Nie padło też słowo przepraszam. Szkoda, że takim podejściem psują swój wizerunek.
5 / 5
2013-09-07 10:52:15
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 16:04:26
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 22:00:08
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 09:51:36
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 20:46:34
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Za droga dostawa.
5 / 5
2013-09-03 17:33:59
Olaf
miła obsługa, wszystko szybko i sprawnie, polecam
5 / 5
2013-09-03 11:26:09
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-02 10:22:36
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-01 15:26:23
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-01 11:55:18
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miła obsługa.Polecam.
3 / 5
2013-08-31 00:50:18
Jerzy
Polecam pod jednym warunkiem! jeśli nie zależy Ci na czasie i możesz czekać na przesyłkę ok tygodnia to śmiało. Sklep ma najniższe ceny na rynku obsługa też wporządku tylko ta dostawa i księgowanie przelewu przez 4dni...
5 / 5
2013-08-29 09:49:42
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-27 06:56:09
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czemu tylko doliczają przesyłkę z hurtowni do sklepu?? Niby 7 zł ale zawsze. Mimo to polecam.
5 / 5
2013-08-26 11:17:27
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 09:47:57
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 09:45:54
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 22:02:04
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 13:54:52
Eugenia
Polecam zakupy w tym sklepie - bardzo profesjonalna obsluga, dobry kontakt z klientem
5 / 5
2013-08-16 12:59:11
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-15 23:52:23
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 21:29:44
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-12 12:42:25
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zwroccie uwage na wybrane opcje platnosci - ja wybralem platnosc karta, po czym wrocilem do poprzedniego okna i nie zwrocilem uwagi, ze wrocilo mi do "za pobraniem".No ale to drobiazg, wlasciwie to moje niedopatrzenie.
4 / 5
2013-08-12 12:36:18
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 11:20:33
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 11:13:02
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 10:19:00
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-08-02 09:56:02
Jadwiga
Fatalnie, dużo błedów i komunikacja ograniczona, spychanie od jednego do drugiego sprzedawcy i nie potrafią wystawić FV bo brak jest na niej numeru NIP !!! A towar kupowany na firmę !!! Mimo dobrej ceny obsługa fatalna! Nie polecam osobą, które chcą dostać towar solidnie i szybko.
5 / 5
2013-08-01 15:07:24
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-31 23:22:14
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka wysyłka.Jeżeli chodzi o zwrot zakupionego towaru to bezproblemowo można zwrócić towar i sprzedawca szybko zwraca pieniądze.Przyszedł mi trochę inny model piekarnika ale bezproblemowo zwróciłam oczywiście sprzedający pokrył koszty wysyłki.Naprawdę polecam wszystko w porządku każdemu się zdażają pomyłki.
5 / 5
2013-07-31 11:41:56
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 09:27:44
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-29 10:21:32
Mirosław
Wszystko dobrze, ale nie otrzymalam ani paragonu ani podstęplowanej gwarancji...
3 / 5
2013-07-27 13:18:42
Ismena
Zamówiłam biało-niebieski wentylator(takie zdjęcie i opis widnieje na stronie produktu)bez porozumienia ze mną przysłano biało-szary,nie odesłałam bo to drobny sprzęt i szkoda zachodu jednak następne zakupy zrobię raczej w innym sklepie,szczegóły też są istotne.Na plus,szybka wysyłka.
5 / 5
2013-07-25 09:13:18
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-19 21:45:06
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie ale w 21 wieku czas realizacji zamówienia woła o pomstę do Najwyższego. Polecam tym, którzy mają czas...
5 / 5
2013-07-18 13:37:45
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-17 12:31:36
Cyprian
Wszystko ok, dzwoniłem rano by dowiedzieć się czy wyślą mi paczkę tego samego dnia. Dostałem informację, że tak. Niestety, paczka została wysłana dopiero na drugi dzień...
4 / 5
2013-07-15 14:22:35
Jagoda
Szybkość zamówienia imponująca ale jakość towaru poniżej wszelkiej krytyki. Nie złożyłam reklamacji tylko dlatego , że rowerek dziecięcy który zamówiłam wyjechał jako prezent za granicę. Pomijając fakt , że osłona na łańcuch była połamana (może to wina transportu) rama była pełna zadrapań i odprysków , a miejscami niedomalowana. Zdecydowanie nie polecam !
5 / 5
2013-07-13 14:53:42
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miły kontakt. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 10:30:26
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-09 09:17:43
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 17:44:28
January
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-27 19:32:08
Rudolf
Po raz kolejny zrobiłem zakupy w tym sklepie i znowu jestem bardzo zadowolony. Same plusy. Na pewno jeszcze wrócę. Dziękuję i pozdrawiam.
1 / 5
2013-06-25 13:08:59
Leon
Sklep zapomniał o realizacji mojego zamówienia, po przypomnieniu wysłał bez słowa, bez przeprosin. Bardzo nieprofesjonalne.
5 / 5
2013-06-19 10:09:21
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 09:22:16
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-15 22:25:49
Eryka
Wszystko sprawnie, kontakt bezproblemowy, mimo, że zamawiała inna osoba, a inna odbierała.
5 / 5
2013-06-11 22:15:13
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 19:36:44
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 09:35:32
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 09:26:33
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-19 15:59:52
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-18 11:00:35
Janina
Towar jest nawet fajny tylko mam problemy z pobieraniem rzeczy przez internet ale sprzęt za taką cene jest rewelacyjny :D polecam
5 / 5
2013-05-18 09:06:03
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-16 14:54:35
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 09:30:47
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 11:31:14
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-07 22:03:34
Tamara
Nie polecam, sklep sprzedaje towar którego nie ma na stanie i nie wiadomo kiedy będzie... Zwrot zapłaconej należności dopiero po moim monicie.
5 / 5
2013-04-30 22:36:09
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-26 08:53:33
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 17:55:42
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 16:29:54
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Cena była atrakcyjna w porównaniu z innymi sklepami. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 15:11:57
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-21 14:11:18
Gabriel
Obsługa, informacje i realizacja zamówienia na poziomie. Powiadomienie o wysyłce przesyłki, miałem aparat w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia, opakowanie profesjonalne, produkt nie mógł ulec uszkodzeniu w normalnym transporcie. polecam korzystanie z usług Sklepu 123klik.
4 / 5
2013-04-20 15:53:32
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-17 14:54:28
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 18:51:41
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-12 08:24:57
Idzi
Nie polecam z uwagi na 3 tyg oczekiwanie na osłonę zawiasu do lodówki, która stała przez 3 tyg bezużytecznie. Obsługa reklamacji przebiegła fatalnie. W piątek powiadomienie przyszło ze osłona jest i będzie wysłana w poniedziałek ale otrzymałem w czwartek (kurierem)
4 / 5
2013-04-07 18:17:44
Sylwia
Kontakt mailowy - zerowy. Powiadamiania mailowe o dostarczeniu towaru do sklepu w celu odebrania - jest. Szybkość realizacji - 4 dni robocze. Jak ktoś nie potrzebuje na gwałt to można polecić sklep.
5 / 5
2013-04-06 12:52:50
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-04-04 23:22:50
Kamil
Sklep anulował zamówienie z powodu braku towaru, pomimo informacji o jego dostępnosci. Ponadto nie poinformował o anulowaniu zamówienia. Dowiedziałem się o tym dopiero po kilku dniach przypadkowo po zalogowaniu na stronie sklepu. Wyjaśnienia uzyskałem dopiero na infolinii- która była w porządku, starając się załagodzić sytuację.
5 / 5
2013-04-04 11:59:10
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-03 17:49:23
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale na pewno więcej nie skorzystam z tego sklepu. Ceny są niższe niż w innych sklepach, ale doliczają duże kwoty za dostawę. Musiałam nawet zapłacić za możliwość odbioru osobistego.
5 / 5
2013-03-28 17:38:57
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 20:24:55
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, dobry początek współpracy. Polecam.
4 / 5
2013-03-25 11:44:33
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 08:01:36
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-20 20:14:31
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 09:07:19
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 08:16:02
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-11 08:46:01
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-03-09 19:29:35
Henryk
Nie polecam sklepu, uważam, że [...] klientów.
5 / 5
2013-03-09 06:42:26
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-08 22:11:05
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zamówienie odebrałam w punkcie odbioru w Al. Wilanowskiej w Warszawie i przed opłaceniem obejrzajam zamówiony okap.
5 / 5
2013-03-08 18:44:26
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-07 22:01:51
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-06 10:09:08
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-05 09:09:28
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-05 06:26:29
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-02 08:25:09
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-28 07:42:15
Patrycja
Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2013-02-27 12:45:20
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-26 20:03:15
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 20:31:05
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-22 07:40:20
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 14:03:16
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam :-)
5 / 5
2013-02-16 08:22:32
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 13:32:58
Irmina
Jeden z zamówionych towarów nie znajdował się w przesłanym opakowaniu. Czekam na informację z działu reklamacji i mam nadzieję na szybkie załatwienie sprawy.
5 / 5
2013-02-15 10:53:37
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 20:02:12
Malwina
Zamówiłam towar (sokowirówkę) rano, następnego dnia rano miałam informację, że towar jest już do odbioru. Bardzo polecam. Nie lubię kupować przez internet bo się nasłuchałam, kupowałam pierwszy raz ale nie ostatni.
5 / 5
2013-02-11 08:50:21
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-08 14:09:33
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 12:40:42
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-05 12:55:19
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 22:59:50
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-04 09:31:23
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-03 01:05:29
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
5 / 5
2013-01-31 18:23:07
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-25 08:08:17
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 16:46:04
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-18 12:49:46
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 09:15:28
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 07:45:13
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-17 06:46:18
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 15:50:40
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam pomimo, że z towarem miał być dostarczony gratisowy zetaw a nie był, to po krótkiej rozmowie telefonicznej i reklamacji, którą w takich przypadkach się składa GRATIS automatycznie został dostarczony firmą kurierską. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 09:28:49
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-12 17:27:34
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-09 20:05:53
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie,ale towar otrzymałam niekompletny.Reklamowałam brakujący produkt-bez skutku-czekam już trzy tygodnie na dosłanie płyty CD-dokumentacja aparatu fot.Nkon Coolpix P 510.Czy się doczekam?
5 / 5
2013-01-09 15:10:51
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-08 09:16:33
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-07 20:42:31
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie.Zamówiłem przez InPost. Przebieg dostawy i informacja o realizacji dostawy wzorowa. Może trochę długo czekałem ale to kwestia księgowania przelewu w banku odbiorcy.Ogólnie bardzo polecam.
5 / 5
2013-01-07 16:16:41
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-07 13:36:44
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-07 09:32:36
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-07 09:15:48
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-06 13:03:12
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-06 11:25:33
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-04 08:56:48
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Trochę czekałam na realizację, ale nie ma czemu się dziwić, był to okres przedświąteczny, więc nie mam mieć o co pretensji:) Polecam!!!
5 / 5
2013-01-01 20:39:00
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-31 09:38:30
Eliza
Robią jak obiecują. Miało być szybko i przed świętami i było. Kontakt ok.
4 / 5
2012-12-30 08:42:18
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-29 12:51:22
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-29 09:18:03
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2012-12-28 18:21:54
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-28 12:03:44
Gabriel
braknmo0dpowiedzialnosci za pakowanie towaru
5 / 5
2012-12-27 20:28:13
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-27 18:09:32
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 12:44:15
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 23:31:59
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-26 21:29:15
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 20:22:21
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 15:25:36
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-26 13:40:06
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wysyłka towaru z lekkim opóźnieniem (7 dni), ale po reklamacji dotarła po 2 dniach.Polecam.
4 / 5
2012-12-26 13:16:22
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 09:05:37
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 01:04:17
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-25 14:56:51
Agata
Telefoniczny kontakt w celu potwierdzenia stanu magazynowego zakończony sukcesem (towar na stanie można zamówić). Złożenie zamówienia przez internet. Kolejny kontakt po ok.5 godzinach info czy towar będzie wysłany jeszcze w tym samym dniu oraz uzupełnienia adresu dostawy ( podanie firmy - w budynku jest kilka firm)-wszystko OK. Zadowolony czekam. Informacja mailowa bo rzekomo nie można było się skontaktować telefonicznie, że niestety brak towaru. Konkluzja nigdy nie będę kupował u tego klienta i będę wszystkim odradzał.
5 / 5
2012-12-25 12:18:42
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-24 13:43:00
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-24 08:41:47
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 15:20:09
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 12:52:34
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-22 12:30:30
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 22:33:12
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 17:49:43
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 17:09:11
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 11:30:25
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 123klik.pl