Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123łazienka

123łazienka Opinie 4.3 (374)

Strażacka 6
05-084
Leszno
22 721 07 09
opinie 123łazienka
speedtest
4.3
374
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-22 19:29:17
Emanuela
Niestety minęło sporo dni od zakupu i nawet dzwoniłam i otrzymałam zapewnienie że zostanie wysłane chociaż to co mają u siebie a reszta później i nadal nic .
5 / 5
2020-02-21 20:45:43
Aleksandra
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-21 19:14:31
Aldona
Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-02-21 14:36:12
Paula
Profesjonalna, szybka obsługa.
1 / 5
2020-02-21 13:30:11
Eryka
Moja ocena nie może być pozytywna. Od ponad miesiąca oczekuję na dostawę towaru, za który zapłaciłam. Kontakt ze sprzedającym drogą mailową praktycznie od 2 tygodni żaden - nie odpowiadają na wiadomości. Przez infolinię - oczywiście. Pani uprzejma, ale mało kompetentna. Przedmiotu zamówionego przeze mnie ponoć nie ma w magazynie, ale w ofercie dalej figuruje. Radzę zachowanie ostrożności przy zamawianiu przez internet, może lepiej upewnić się czy towar faktycznie jest dostępny. Mimo wszystko nie tracę nadziei ...
1 / 5
2020-02-21 12:26:06
Anastazja
Fatalna obsługa klienta, długi czas realizacji, polityka reklamacyjna istnieje w regulaminie, ale nie polecam testować jej w rzeczywistości. Opinie w internecie na temat tego podmiotu są prawdziwe. Przestrzegam przez korzystaniem.
5 / 5
2020-02-21 09:25:06
Jowita
bardzo dobry sklep, szybka dostawa polecam w 100%
5 / 5
2020-02-20 22:26:44
Romuald
Sprawnie przeprowadzona transakcja i szybka dostawa
1 / 5
2020-02-20 20:09:05
Cecyl
Czekałem na realizację zamówienia od 24 listopada 2019 do 20 lutego 2020 (deklarowany termin realizacji to 2 dni). Pomimo dwukrotnie zgłaszanej reklamacji towar nie dotarł. Firma zachowuje się nieodpowiedzialnie i niepoważnie podchodzi do klienta.
5 / 5
2020-02-20 20:04:58
Regina
Szybko i bez zarzutow. Atrakcyjna cena.
4 / 5
2020-02-20 15:01:17
Stefania
Towar ok. łączność e-mail trochę zawodzi, niektóre meile są z lekka zlewane. Ale tak to się idzie dogadać i w efekcie Nie jest żle. Można moim zdaniem kupować bez problemu.
5 / 5
2020-02-20 11:24:45
Kazimiera
Dobra cena, szybka dostawa - możliwość płatności przy odbiorze
5 / 5
2020-02-20 10:36:30
Sonia
Zamówione za pobraniem, wysłane tego samego dnia - następnego dnia było już u mnie. Deska sedesowa bardzo dobrze zabiezpieczona - towar doszedł nieuszkodzony.
1 / 5
2020-02-19 23:42:46
Oleg
Słabo. Zapłaciłem i kilka dni komplementują zamówienie (2-3 dni robocze). Brak informacji o terminie realizacji. Deklarowana wysyłka gratis jest fikcją. Naliczenie 15zł wynika cytat : Sklep 123lazienka.pl pon., 17 lut, 09:29 (2 dni temu) do mnie Witam, jest to koszt prowizji za przelew szy koniec cytatu. Słabo.... Towaru nie mam, informacji też nie....
5 / 5
2020-02-19 18:15:55
Elwira
Bardzo szybka transakcja. Przesyłka dobrze zabezpieczona, wiadomości o każdym etapie transakcji. Wszystko jasno i przejrzyście. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-19 13:01:05
Eleonora
Okazało się, że ostatnia bateria wannowa będąca w magazynie jest uszkodzona i czas oczekiwania na nową to około 14 dni. I nie mam tu niczego za złe firmie, ponieważ poinformowano mnie o tym. Niestety tym razem mi się spieszylo i zrezygnowałem. Pieniądze bardzo szybko zwrócili - na drugi dzień. Polecam i pozdrawiam. P.S. Moja dziewczyna była bardzo zaskoczona szybkością zwrotu pieniędzy :-).
5 / 5
2020-02-19 12:28:04
Judyta
SUPER SPRZEDAWCA -POLECAM -WSZYSTKO OK.
5 / 5
2020-02-19 11:11:49
Radosław
Napowietrzacz KFA z perlatorem
5 / 5
2020-02-19 09:54:43
Kornelia
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, polecam
1 / 5
2020-02-19 09:39:56
Grażyna
Nie polecam sklepu, przedłużanie wysyłki z ciągle inna wymówka. Teoretyczne zapewnienia na infolinii że wysyłka jest wysłana lub mowa o wysłanych mailach które nie docierają. Śmiech może osobiście bym się skusiła do nich pójść ale nigdy więcej wysyłką. Kontakt miły ale nie rzeyelny
5 / 5
2020-02-18 10:59:50
Gracjan
Takiej obsługi właśnie oczekiwałam. Polecam
1 / 5
2020-02-18 10:50:03
Szczepan
Przygotowując zamówienie na cztery elementy prysznicowe system pokazywał przy wszystkich "towar w magazynie", zamówiłem zapłaciłem ponad 3 tysiące,następnego dnia dzwoni pracownik że na dwa elementy muszę poczekać dwa tygodnie. Wynika z tego że stany magazynowe to oszustwo, ani towaru, ani pieniędzy, ani moja budowa nie posunęła się do przodu. Życzę wszystkim rozwagi
5 / 5
2020-02-18 07:40:10
Inga
Polecam sklep,konkurencyjne ceny
4 / 5
2020-02-17 15:39:12
Ilona
Kontakt łatwy ale długo czekaliśmy na dostawę.
4 / 5
2020-02-17 00:12:13
Cezary
Towar zgodny z opisem zamówienie zrealizowane sprawnie
5 / 5
2020-02-16 20:47:33
Daniel
Wszystko ok, zakupiony towards zgodny a opisem
5 / 5
2020-02-16 18:08:01
Franciszek
Zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2020-02-16 16:48:09
Jacek
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
4 / 5
2020-02-15 07:37:24
Sylwia
Dobra cena, ale drogi transport. Długi okres oczekiwania na towar, ale o tym uprzedzono. Grunt, że oczekiwany towar przyszedł.
4 / 5
2020-02-14 15:13:31
Nina
Realizacja zamówienia bardzo sprawna , pełne zadowolenie polecam.
5 / 5
2020-02-14 14:31:16
Jeremiasz
Bardzo profesjonalna obsługa, telefoniczna rozmowa z osobą kompetentną,
5 / 5
2020-02-14 13:08:19
Kinga
Kontakt łatwy i informatywny.
5 / 5
2020-02-14 07:42:25
Lucyna
Zakup odbył się bez problemu i dostawa również , jestem zadowolony i polecam innym ten sklep.
1 / 5
2020-02-13 20:44:43
Damian
Otrzymałem porysowana baterię omnires a sklep 123lazienka.pl twierdzi ze mam się zgłosić do producenta i to nie ich wina. Jakieś nieporozumienie. Nie polecam!
5 / 5
2020-02-13 20:22:34
Sonia
PEŁEN PROFESJONALIZM - POLECAM
5 / 5
2020-02-13 14:34:13
Gustaw
Szybka wysyłka, towar nowy w oryginalnych opakowaniach, przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-12 21:36:56
Malwina
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-02-12 20:47:18
Bronisław
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem
2 / 5
2020-02-12 20:06:54
Idzi
Zakupy i dostawy szybkie, realizowane sprawnie. Kiepska jakość jest pewnie odzwierciedleniem umiarkowanych cen. Koszty dostaw wysokie.
5 / 5
2020-02-12 19:59:57
Bogusława
Dobra firma, bardzo dobry kontakt i przyjemna obsługa :)
4 / 5
2020-02-12 17:03:11
Adrian
zamówiona wanna zgodna z oczekiwaniami jednakże czas oczekiwania na nią znacznie dłuższy niż deklarowany. wysyłka towaru miała nastąpić w ciągu 24 h niestety towar został wysłany dopiero 4 dni po wpływie środków na konto.
1 / 5
2020-02-11 11:04:30
Radosław
Szczerze nie polecam tego sklepu. W mniej więcej jednym czasie zamówiłem dwa produkty. Na stronie było napisane, że jeden jest dostępny w ciągu 21 dni roboczych, drugi 14. Wykonałem telefon, czy te terminy są aktualne. Odpowiedziano, że oczywiście. Oba towary otrzymałem z opóźnieniem 2-tygodniowym do deklarowanego terminu. Przez tydzień wydzwaniałem, żeby cokolwiek dowiedzieć się kiedy otrzymam zamówienie. Odpowiedź była, że oddzwonią. Oczywiście nie oddzwonili.
5 / 5
2020-02-11 08:40:57
Roman
Brak drzwi prysznicowych, mimo że figurowały jako dostępne, ale po konsultacji telefonicznej przyjechały w uzgodnionym terminie. Jestem zadowolony z reakcji w tej sytuacji.
2 / 5
2020-02-10 18:00:44
Tymon
Wysyłka w 14 dni. Zamówienie złożyłem 17 grudnia, dzisiaj otrzymałem paczkę. Kontakt ze sprzedawcą przez portal - problematyczny.
5 / 5
2020-02-10 13:21:39
Justyna
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-10 13:13:21
Barbara
Bardzo dobry kontakt i uczciwość.Szafka, którą zamówiłam okazała się uszkodzona. Pracownik firmy od razu mnie o tym poinformował, a przecież mogła być wysłana, a potem reklamacje. Dzięki tej inf. mogłam zamówić gdzie indziej. bardzo dziękuję.
1 / 5
2020-02-10 11:40:39
Monika
Bardzo słabo, bo uszkodzone zostaly kabiny
5 / 5
2020-02-09 19:52:27
Wiesława
Wszystko w porządku. Zamówienie dostarczono zgodnie z oczekiwaniem. Polecam
5 / 5
2020-02-08 11:47:02
Franciszek
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-07 18:49:09
Karina
Zamówiłam deskę sedesową , niestety okazała się mieć zły rozmiar , oddałam ją do sklepu i już na następny dzień dostałam zwrot pieniędzy na konto. Pracownik sklepu pomógł wybrać odpowiedni rozmiar , po dwóch dniach otrzymałam produkt , który był mi potrzebny. Gorąco polecam.
1 / 5
2020-02-07 18:49:06
Wacław
Długi termin realizacji zamówienia
3 / 5
2020-02-07 16:31:28
Klaudia
Wszystko ok, po za tym ze na zamkówienie czekałam 8 dni, mimo iż na stronie była informacja ze wysyłka już w 24h.
5 / 5
2020-02-07 13:41:49
Ryszard
Bardzo ładna umywalka, akurat takiej szukałem i nigdzie nie mogłem znaleźć
5 / 5
2020-02-07 13:38:21
Iwo
Umywalka i chromowany syfon pięknie się prezentują w łazience. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-07 13:21:46
Franciszek
DEANTE - PREPARAT DO IMPREGNACJI ZLEWOZMYWAKÓW GRANITOWYCH
5 / 5
2020-02-07 13:10:27
Władysława
Cały zakup przebiegł bez żadnych komplikacji, wszystko zgodnie z terminem
1 / 5
2020-02-07 12:07:50
Aleksander
Zlewozmywak był zle zapakowany przez sklep.Zlewozmywak doszedl w 3 czesciach, styropian rozsypany w mak.Ewidentnie za duzy karton do produktu.Poniewaz kurier zostawil przed domen przesylke nie kontaktujac sie ze mna,nie mam mozliwosci zlozenia reklamacji.Dodzwonic siw do DHL nie mozna,nie mam jak spisac protokolu.Sklep nie widzi problemu.
5 / 5
2020-02-07 11:21:22
Tobiasz
bardzo fachowo, sprawnie obsługa zamówienia , odebrałem osobiście towar zgodny ze specyfikacją
3 / 5
2020-02-07 09:44:47
Lech
Długo by pisać o tym ile się działo przez 4 tygodnie w kwestii mojego zamówienia, ale krótko nie można wierzyć w "na magazynie" i "wysyłka dzisiaj/jutro". Wiele towaru który ciągle jest na stronie jako dostępny po prostu nie mają na miejscu. Ja czekałem 2 tygodnie, gdzie informacja była że za 2/3 dni będzie u mnie, podczas gdy na ich stronie ciągle widniała informacje "na magazynie". Koniec końców dosłali mi część zamówienia, zwrócili pieniądze za niedosłany towar, ale na początku nie zwrócili pieniędzy ze różnice w kosztach dostawy (2 palety zamiast 3-ech). O wszystko musiałem się prosić i ubiegać. Po za tym później okazało się, że wysłali mi zły syfon. Na szczęście koniec, końców zwrócili mi pieniądze za niedostarczony towar i różnicę w kosztach dostawy oraz dosłali prawidłowy syfon. Jednak w tym czasie mój wykonawca się wynióśł z budowy i musiałem szukać kogoś innego. Straciłem na to dużo energii i czasu. 3 gwiazdki za to, że przynajmniej pomimo wpadek zachowali się fair na moje reklamacje.
1 / 5
2020-02-07 08:38:22
Eligiusz
Sprzedawca ma niesamowity problem z wystawieniem faktury z pełnymi danymi i nie trafiają do niego żadne prośby.
5 / 5
2020-02-07 04:42:59
Dominik
Nie spodziewałem się tak dobrze wykonanej kabiny za takie pieniążki.
4 / 5
2020-02-06 22:53:32
Sofia
Kontakt super, sklep wysyłam mi początkowo mniejszą umywalkę niż było w zamówieniu ( stąd ocena 4/5), ale reklamacja załatwiona w płynny i szybki sposób, cały czas mialam kontakt ze sklepem. Polecam
1 / 5
2020-02-06 21:12:46
Benedykt
W życiu każdego mężczyzny nadchodzi chwila, gdy musi stać się bohaterem w swoim domu... Trafiło też na mnie, kupiłem w 123lazenka.pl deskę toaletową. Towar przyjechał dwa dni po wysłaniu. Dostawa kurierem. Paczka została na ochronie. Po powrocie do domu dobrałem się do niej. Zapakowana jak na zrzut w Afganistanie. Czarny stretch i profile styropianowe osłaniały pudełko. Paczka była nienaruszona. Pudełko było całe. Można wyobrazić sobie moje zdziwienie, gdy okazało się, że sam towar jest uszkodzony, deska jest pęknięta. 29 stycznia, w dniu odbioru, poinformowałem mailowo sklep, wysłałem zdjęcia. Zabawa zaczęła się 30 stycznia. Kontakt ze sklepem poprzez mail. Zostałem od razu zapytany o protokół szkody. Na moje pytanie o to co to takiego, zostałem odesłany do firmy kurierskiej i poinformowany o tym, że mam 7 dni na spisanie protokołu. Nie chciałem bawić się z kurierami, nie mam na to czasu, poinformowałem sklep, że odstępuję od umowy. Chciałem odwieźć towar, takie mam prawo jako klient sklepu internetowego - nie musze dochodzić odszkodowania od firmy przewozowej tylko od podmiotu, który mi towar sprzedał, sklep musi zadbać o to abym dostał towar pełnowartościowy - wynika to z art. 548 Kodeksu cywilnego. Na moją informację, że chcę odstąpić od umowy i zwrócić przesłany mi towar, sklep poinformował, że zwrócony towar musi być pełnowartościowy, jeśli tak nie będzie to zostanę obciążony kosztami. Zasięgnąłem więc opinii w UOKiK. Okazuje się, że uszkodzony towar kupiony w sklepie internetowym mogę zwrócić w ciągu 14 dni. Pan poinformował mnie tylko, że warto abym to ja spisał protokół uszkodzenia z firmą kurierską, aby sprzedawca nie miał problemów i wyrobił się z terminem 7 dni jaki na to jest. Zwracając towar mam dać też informację, że zrzekam się wszelkich praw do odszkodowania od firmy kurierskiej na rzecz sklepu. Na pytanie o obciążenie mnie kosztami za uszkodzenia, pan na infolinii konsumenckiej powiedział, że oczywiście mają prawo to zrobić ale muszą najpierw udowodnić mi, że ja to zrobiłem, a nie nastąpiło to w innych okolicznościach, na co nie ma szans. Sklep odpisał, że nie mają informacji o tym, że towar był uszkodzony, na co poinformowałem, że przecież ja to zgłaszam do nich, więc informacja już jest. Poinformowano mnie, że bez sprawdzenia przesyłki przy kurierze i spisania protokołu szkody potwierdza Pan odbiór przesyłki pełnowartościowej. Zadzwoniłem więc do firmy kurierskiej i umówiłem się z nimi na spisanie protokołu 3 lutego, 5 dni po odebraniu paczki, informując sklep, że odezwę się do nich, gdy odpowiedni papier będzie w mojej dłoni. Pojechałem oddać towar z pismem o odstąpieniu, rachunkiem i oświadczeniem od firmy kurierskiej. Było to 6 lutego. W myśl art. 27 ustawy z 30.05.2014 o prawach konsumenta, mam na to 14 dni. Zostałem odprawiony z kwitkiem, a "sympatyczny" Pan poinformował mnie, że jeśli towar odbieram 29.01, a protokół mam spisany 03.02 to on nie wie co ja z tym towarem robiłem przez te dni, a oni uszkodzonego towaru nie przyjmą. Dostałem też oficjalną odpowiedź sklepu, że odrzucają moją reklamację, a ja bez sprawdzenia przesyłki w chwili odbioru i spisania protokołu szkody w momencie odbioru, potwierdzam, że towar jest pełnowartościowy. Moja uwaga, że wg art. 74 ust 3 ustawy z 15.11.1984- prawo przewozowe, mam na to 7 dni od odbioru przesyłki, gdy opakowanie nie budzi zastrzeżeń, pozostała bez echa. Sprawę oddaje do Rzecznika Praw Konsumenta. Jestem wdzięczny pracownikom sklepu 123lazienka.pl za to, że podszkoliłem się w prawach konsumenckich i wiem, że nie dam sobie już w kaszę dmuchać... i to jest jedyny pozytyw z kontaktów z tym sklepem, szczerze nie polecam Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-06 20:32:17
Emil
Pełny profesjonalizm fajna opcja że na bieżąco mogę śledzić etapy mojego zamówienia. Zdecydowanie Polecam
5 / 5
2020-02-06 18:58:42
Faustyna
Obchod má velmi široký sortiment za jedny z absolutně nejnižších cen na polském e-shopovém trhu. Komunikace byla rychlá a bezproblémová. Velmi jsem ocenil možnost nechat si zboží zaslat na odběrné místo, kde je provoz 24/7: pumpu Orlenu. Odebrat to pak lze opravdu kdykoli se vám to hodí.
5 / 5
2020-02-06 16:10:49
Joachim
Realizacja zamówienia bezproblemowa, szybka wysyłka
4 / 5
2020-02-06 15:37:14
Wacław
Wszystko w porządku, towar dostarczony bez zniszczen
5 / 5
2020-02-06 15:36:11
Zbyszko
Szybka wysyłka towaru, zautomatyzowana komunikacja - sprawnie. Jakości nie oceniam, to nie był towar dla mnie.
5 / 5
2020-02-06 15:17:07
Ignacy
Towar dobrej jakości. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2020-02-06 12:05:23
Eryka
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2020-02-06 11:26:07
Sofia
Jestem bardzo zadowolony ze sklepu oraz z zakupionego ekranu . Polecam .
5 / 5
2020-02-05 19:36:28
Jarosława
Kupiłam wannę Koło, baterie Hansgrohe umywalkowe, wannową, kuchenną, miski wc mexen, umywalkę rea, generalnie zakupy oceniam pozytywnie, bardzo szybka dostawa. Jedyne co jest na minus to kontakt telefoniczny, pomimo tego, że jest to sklep internetowy to oczekuję porady. Tego było niestety brak.
4 / 5
2020-02-05 17:16:53
Ludwika
Na 123lazienka.pl sme nakupovali prvýkrát. Snažili sme sa objednať tovar, ktorý bol skladom. Nakoniec sa ukázalo, že niektoré položky nemali skladom. Ospravedlnili sa a naskladnené položky po komunikácii ihneď poslali. Chýbajúce položky doposlali zadarmo hneď ako ich mali na sklade.
5 / 5
2020-02-05 17:11:52
Barbara
Super konrakt.dokonałam zwrotu i szybko otrzymałam zwrot pieniędzy na konto
2 / 5
2020-02-05 14:51:22
Wiesław
Długo oczekiwałem na przygotowanie towaru do odbioru osobostego. Finalnie zrezygnowałem z zakupu.
5 / 5
2020-02-05 14:36:34
Kacper
Bardzo solidny sprzedawca. Polecam!!!
4 / 5
2020-02-05 14:04:02
Romana
zamówienie było duże, parę rzeczy umknęło przy kompletowaniu ale zostały dosłane. Generalnie cenowo i operacyjnie do polecenia
5 / 5
2020-02-05 12:14:21
Edward
Wszystko zgodnie z prezentacją na stronie internetowej.
5 / 5
2020-02-05 11:48:00
Aniela
OMNIRES VITA - BATERIA KUCHENNA CZARNA - VI6350 BL
5 / 5
2020-02-05 09:37:13
Ferdynand
Szybka odpowiedź na zakup i bardzo szybka wysyłka! odpływ, którego nie mogłem dostać gdzie indziej w tej cenie (dobrej cenie!)
5 / 5
2020-02-05 09:01:28
Kazimiera
Bateria Franke Maris Chrom/Mokka
4 / 5
2020-02-05 07:48:25
Albert
kabinę odebrałem sam z magazynu
5 / 5
2020-02-04 22:37:31
Pola
Kupno bez problemu. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-04 18:03:17
Eliza
Szczerze polecam, szybka wysyłka, bogaty asortyment, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2020-02-04 14:20:57
January
Dobre ceny i szeroki wybór produktów.
1 / 5
2020-02-04 11:27:51
Kinga
Zakupy oceniam bardzo słabo. Towar przyjechał na półpalecie, ceramika niezabezbieczona (bez kartonów luzem). Jako zabezpieczenie ceramicznych misek połamane kawałki styropianu, który w żaden sposób nie został ustabilizowany i ostatecznie nie chronił misek w transporcie. Towar rozpakowany w obecności kuriera (świadk że część dostawy uszkodzona). Uszkodzone i niezapakowane elementy odesłane do firmy następnego dnia na mój koszt , jednak reklamacja pękniętej miski wc nie uznana ze wzgl. na brak zrobionych zdjęc dokumentujących. Moja przestroga na przyszłość aby aby w przypadku jakiegokolwiek uszkodzenia zwracać całość dostawy.
5 / 5
2020-02-04 07:13:38
Jarosława
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
4 / 5
2020-02-03 19:06:31
Fabian
towar zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2020-02-03 18:22:49
Sergiusz
Kontakt bardzo dobry, wysyłka expresowa. Został mi wysłany zły syfon do brodzika, ale szybko błąd został naprawiony.
4 / 5
2020-02-03 17:10:36
Alfred
kontakt dobry, długi czas wysyłki
5 / 5
2020-02-03 08:57:12
Julita
Bardzo udane zakupy, przesyłka dotarła w terminie.
5 / 5
2020-02-02 18:39:10
Judyta
Szybko,sprawnie i bez problemu
1 / 5
2020-02-02 18:15:56
Lesław
Zamówienie złożone 09 stycznia 2020 a mamy 02 lutego i cisza... Koszmar.. jedna gwiazdka to stanowczo za dużo. Nie polecam sklepu
1 / 5
2020-02-02 16:48:17
Genowefa
Wciąż czekam na zamówiony towar już ponad 3 tygodnie!
5 / 5
2020-02-02 11:07:04
Sylwia
GEBERIT SIGMA PRZYCISKI SPŁUKUJĄCE
5 / 5
2020-02-01 18:35:32
Kaja
Wszystko w porządku, żadnych problemów, szybka przesyłka, polecam.
1 / 5
2020-02-01 12:26:00
Kornelia
Przyjmują zamówienia na produkty, których nie mają. Po dwóch tygodniach na pytanie kiedy dostanę zamówioną baterię, nonszalancja odpowiedź, że mają jeszcze czas. Po prawie miesiącu zażądałam zwrotu pieniędzy. Nigdy nie miałam tak nieprawdopodobnie złego kontaktu ze sklepem internetowym. Zdecydowanie odradzam.
5 / 5
2020-01-31 23:49:01
Klemens
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, starannie zapakowany.
5 / 5
2020-01-31 19:21:10
Antonina
Jestem zadowolona i z towaru i z przesyłki.
5 / 5
2020-01-31 16:41:02
Stanisław
Bardzo szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt, terminowa kompletacja
5 / 5
2020-01-31 15:31:02
Irmina
Wszystko zgodnie z opisem, żadnych uszkodzeń i naprawdę ładnie wszystko się prezentuje w łazienkach :-)
5 / 5
2020-01-31 14:42:01
Jan
Sprawna realizacja zamówienia. Na każdym etapie realizacji czytelna informacja.
5 / 5
2020-01-31 14:09:48
Sylwester
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamowienia
1 / 5
2020-01-31 14:02:24
Felicja
Witam juz czekam dość dlugo na towar zamówiony i narazie nie jestem zadowolony z przebiegu zakupu
5 / 5
2020-01-31 13:01:02
Ada
Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2020-01-31 12:16:35
Wieńczysła
Poza dostawą wszystko ok :) kurier powinien dzwinicprzed przyjazdem wg mnie A nie że trzeba koczowac w domu x godzin bo niewiadomo o której się pojawi
5 / 5
2020-01-31 11:28:27
Wiesława
W porządku, zamówienie szybko zrealizowane. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2020-01-31 11:09:43
Dorota
Dobry kontakt ze sklepem. Towar czeka na instalację
2 / 5
2020-01-31 06:58:38
Leokadia
Niestety wąż nie spełnił moich oczekiwań. Bardzo sztywny...
5 / 5
2020-01-31 06:00:03
Romuald
Ceny niższe niż w lokalnych sklepach. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Następnego dnia roboczego po zamówieniu. Jestem zadowolona
1 / 5
2020-01-31 02:40:37
Radomir
Tragedia! Sprzedają chyba tylko obrazki na stronie bo na pewno nie towar. Nic nie ma na magazynie. Czeka się w nieskończoność mimo informacji na stronie, że jest na magazynie. I oczywiście zero informacji że wysyłka się opóźni. Nigdy więcej!
5 / 5
2020-01-30 22:15:13
Radomir
Bardzo ładna umywalka, idealna do nowoczesnego wnętrza
5 / 5
2020-01-30 21:14:30
Daniel
Dobry kontakt, duży wybór asortymentu oraz przystępne ceny.
2 / 5
2020-01-30 21:08:09
Oskar
zamówiłem syfon prysznicowy ROCA a dostałem MC ALPINE
4 / 5
2020-01-30 18:58:15
Edyta
Przedmiotem zakupu była bateria zlewozmywakowa VALVEX. Słaba komunikacja że sklepem. Osoba odpowiadająca na zapytanie e-mailem nie była zorientowana, że przedmiot już został wysłany.
5 / 5
2020-01-30 18:38:24
Marian
Bardzo dobry kontakt, informacja o każdym etapie zamówienia. Duży wybór. Możliwość darmowej przesyłki. Pełne zadowolenie. Polecam sprzedawcę.
3 / 5
2020-01-30 12:59:30
Ida
Generalnie realizacja zamówienia OK, ale chciałam 5 minut po złożeniu internetowego zamówienia uzupełnić je telefonicznie o dodatkowy artykuł, tak aby wszystko wyszło jedną przesyłką i spotkałam się z odmową. Finalnie dodatkowy artykuł zakupiłam u innego sprzedawcy.
5 / 5
2020-01-30 12:47:45
Radosław
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam.
4 / 5
2020-01-30 12:12:27
Wioletta
dobry kontakt ze sklepem mailowy i telefoniczny, stałe informowanie o etapie realizacji zamówienia, towar zgodny z zamównieniem, dobre ceny, jedyna uwaga do sposobu zapakowania - towar tak mocno zabezpieczony że opakowania dość mocno pogniecione,
5 / 5
2020-01-30 11:52:55
Róża
Jestem bardzo zadowolona i dziękuję. Zależało mi na jak najszybszej wysyłce wanny i uzyskałam ja tego samego dnia. W efekcie czego kurier też mógł się wyrobić w określonym czasie. Co prawda nic mi nie wiadomo o darmowej przesyłce jak zakłada to deklaracja firmy ale nie zaglebialam się w to. Może nie dotyczy to takich gabarytów np.
2 / 5
2020-01-30 11:42:34
Paulina
Zlew fajny ale powinien być zkompletowany brak kołków tylko przelewy bez kolanka. I tak cały syfon trzeba było dokupić , niema to dla mnie kompletnie sensu lepiej obniżyć cenę i wogule nie dodawać żadnego sensu.
5 / 5
2020-01-30 11:01:47
Kazimiera
Jestem zadowolona, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-30 09:43:24
Kamila
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt
1 / 5
2020-01-30 09:34:16
Wiesława
juz drugi tydzien czekam na dostawe
5 / 5
2020-01-30 09:08:30
Emilia
Wszystko szybko i sprawnie, dowóz wanny tirem pod blok.
5 / 5
2020-01-30 07:50:28
Marta
Szybko, profesjonalnie. Wszystkie potrzebne informacje blyskawicznie dostarczane droga elektroniczna.
5 / 5
2020-01-29 23:04:52
Marcelina
Wszystko zgodne z zamówieniem i o czasie.
5 / 5
2020-01-29 20:26:44
Herbert
Bardzo duży wybór na każdą kieszeń, szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2020-01-29 20:17:56
Stanisława
Kontakt wypada bardzo dobrze. Szybka reakcja na reklamacje czy inne roszczenia. Towar jest ponad dwuletni (mowa o baterii Deante Alpinia (BGA_021K) ). Zatem trochę przeleżał na magazynie a korek dołączony w zestawie zaśniedział... Został wymieniony przez serwis producenta.
5 / 5
2020-01-29 19:41:50
Jan
Zakup kotła duobiegowego. Sprawne zakupy, rzeczowa informacja telefoniczna. Polecam
5 / 5
2020-01-29 17:31:34
Filip
Co tu pisać. Jakby było coś nie tak to bym epopeję w 3 tomach napisał. Towar ja w opisie, szybka wysyłka zapakowany przyzwoicie. Polecam.
1 / 5
2020-01-29 14:08:17
Janina
NIE POLECAM tej firmy. Na stronie jest informacja ze towar będzie wysyłany w 24h w moim przypadku 14 dni. Zestaw prysznicowy zamówiłam 7 stycznia, w ten sam dzien status przesyłki zmienił się rzekomo na zrealizowany i czeka na odbiór kuriera. 14 stycznia napisałam z zapytaniem gdzie moja przesyłka , dostałam meila ze się zorientują i odezwą, nie odezwali. Po moim telefonie dostałam informacje ze w tym samym dniu (15 stycznia) zostanie wysłana paczka i w piątek (17) będzie na pewno u mnie. Chce nadmienić ze bardzo mi zależało ,bo Hydraulik miał zacząć prace 20 stycznia. W poniedziałek (20) paczki nie było, zadzwoniłam kolejny raz, nie powiem bo miły Pan, poinformował ze właśnie dzisiaj dotarła do nich jedna brakująca cześć zestawu i oni już dzisiaj mi na pawano wysyłają moje zamówienie. To pytanie czy przy pierwszej rozmowie Pani nie wiedziała ze nie ma części? a ten Pan teraz wiedział!? Po co te zbędne kombinacje i systemy ze śledzeniem paczki,skoro to nijak ma się do rzeczywistości! Nie można było powiedzieć ze nie ma całego zestawu i będzie opóźniona wysyłka. Od razu w poniedziałek zamówiłam podobny zestaw na allegro (dotarl w 2 dni) i poinformowałam firmę 123lazienka.pl ze rezygnuję z ich zamówienia i poprosiłam żeby juz nie wysyłali zamówienia . Finalnie kurier przywiózł paczkę w środe 22 i zabrał ją z powrotem.
5 / 5
2020-01-29 13:52:01
Manuela
Wszystko sie zgadza i dostarczone w terminie. Jeszcze tu wroce
5 / 5
2020-01-29 13:27:26
Izydor
Paczka doszła dzień po wysyłce. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-29 13:16:05
Julian
Szybka dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie.
5 / 5
2020-01-29 13:01:03
Alicja
spora wanna + 3 bidety, szybki czas realizacji, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-29 12:13:00
Irmina
Wszystko automatycznie i sprawnie
5 / 5
2020-01-29 11:57:04
Bolesław
Już któryś raz robię tam zakupy ...tanio ...solidnie...polecam
5 / 5
2020-01-29 11:27:06
Otylia
Zakupy szybkie sprawne i w dobrej cenie
5 / 5
2020-01-28 21:44:08
Zygmunt
olbrzymi wybór sprzętu - dla każdego
5 / 5
2020-01-28 21:33:22
Paulina
Dobry asortyment, konkurencyjne ceny, świetny kontakt z obsługą, szybka odpowiedź na wiadomości i pytania. POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-28 21:32:50
Sofia
Dobry asortyment, konkurencyjne ceny, świetny kontakt z obsługą, szybka odpowiedź na wiadomości i pytania. POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-28 21:32:30
Eryka
Wiedzą co dobre, a i cena przystępna.
5 / 5
2020-01-28 21:31:14
Tobiasz
Dobry asortyment, konkurencyjne ceny, świetny kontakt z obsługą, szybka odpowiedź na wiadomości i pytania. POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-28 21:11:11
Elwira
Chętnie odpowiadają na pytania
5 / 5
2020-01-28 20:25:11
Leopold
Kupiłem wanne Cersanit Virgo ,wszystko super ,bardzo polecam, pozdrawiam
5 / 5
2020-01-28 18:22:20
Sylwester
Bez zarzutów. Wszystko sprawnie.
5 / 5
2020-01-28 18:18:29
Julianna
Szybko, sprawnie i na temat. Polecam.
2 / 5
2020-01-28 17:43:59
Marian
Niestety sklep sprzedaje asortyment , którym nie dysponuje. Pomimo zapewnień konsultantów że paczka wyjdzie że sklepu na drugi dzień, na przesyłkę przyjdzie mi czekać być może aż tydzień. Dwie rozmowy na infolinii skończyły się brakiem informacji, pomimo zapewnień że Panie się odezwą. Jeśli komuś zależy na czasie polecam skorzystanie z innego sklepu. Ja na pewno nie wrócę.
1 / 5
2020-01-28 16:11:11
Sofia
Zrezygnowałam z zamówienia, czekalam po nad miesiąc, termin dostawy minął 27.01.2020 w dniu 28.01.2020 po telefonie do sklepu okazało się że zamówiony przeze mnie towar nie dotarł nawet do sklepu a pracownicy sklepu nie czuli obowiązku poinformowania mnie o tym fakcie.
2 / 5
2020-01-28 15:09:28
Tamara
Niestety sklep sprzedaje rzeczy których nie ma na stanie
5 / 5
2020-01-28 15:03:08
Wiesław
Wszystko sprawnie , towar bez zarzutów. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-28 12:51:39
Sebastian
Bardzo dobrze. Przesyłkę otrzymałem. Deska identyczna z poprzednią. Dziękuję bardzo.
5 / 5
2020-01-28 12:23:22
Ziemowit
Szybko, sprawnie, jakość dobra.
5 / 5
2020-01-28 11:49:58
Izabela
Szybka realizacja. Konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 11:13:18
Gracjan
Produkty zamówione dostarczone zostały zgodnie ze specyfikacją w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2020-01-28 09:47:30
Hanna
Wanna Cersanit z dopływem viega.
5 / 5
2020-01-27 19:52:30
Felicjan
Jestem mile i bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi. Polecam, nawet bardzo !
5 / 5
2020-01-27 18:57:08
Iwona
Szeroki asortyment. Asortyment którego szukałam był na stanie.
5 / 5
2020-01-27 16:39:24
Celestyn
wszystko zgodne z opisem,szybka dostawa
3 / 5
2020-01-27 15:06:34
Leokadia
3 stycznia 123lazenka otrzymała moją wpłatę za towar, którego nie otrzymałam jeszcze (jest obecnie 27 stycznia), a chcą już ocenę dostawy. Ludzie najpierw towar, a później wysyłajcie te emaile.
5 / 5
2020-01-27 13:32:31
Aleksandra
Zakupy w 123lazienka.pl poszły sprawnie.
5 / 5
2020-01-27 13:22:13
Marcin
Szybka reakcja, blyskawiczna wysylka, tylko koszt wysylki dosc wysoki.
5 / 5
2020-01-27 13:06:01
Izabela
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, kupiłam brodzik. Świetna jakość i rewelacyjna cena. jeden element był uszkodzony, sklep wysłał nowy następnego dnia. Polecam serdecznie
5 / 5
2020-01-27 10:48:14
Robert
Wszelkie informacje odnośnie statusu zamówienia przesyłane na bieżąco. Bardzo szybka realizacja, jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-01-27 10:09:40
Wera
Polecam wszystkim Kupujacym sklep 123 łazienka.. Towar spelnil moje oczekiwania. Szybka wysylka.
5 / 5
2020-01-27 09:26:31
Patrycja
dostarczono miskę klozetową zbiornik oraz deskę bez problemów
5 / 5
2020-01-27 09:08:26
Luba
Zakupy bardzo udane. Jakość dostarczonego produktu bez zastrzeżeń.
1 / 5
2020-01-27 08:43:09
Konrad
UWAGA! Unikajcie tego sklepu!!! To oszuści. Zamówiłem towar, który dotarł uszkodzony. Opakowanie nie nosi śladów uszkodzeń więc to nie wina kuriera, ewidentnie produkt wysłany w stanie uszkodzonym. Sklep nie ma zamiaru wysłać pełnowartościowego towaru, mimo że pilnie jest potrzebny, można tylko czekać trzy tyg na rozpatrzenie reklamacji przez kuriera lub kupić nowy produkt. Klienta mają w głębokim poważaniu! Ceny niskie bo pozbywają się uszkodzonych produktów z magazynu i okradają w ten sposób klientów! *****!
5 / 5
2020-01-27 07:50:25
Beata
wszystko w jak najlepszym porządku.
1 / 5
2020-01-26 13:43:54
Aleksandra
Zamówienie nie zostało zrealizowane,brak jakiejkolwiek odpowiedzi !!!!
5 / 5
2020-01-26 12:46:57
Tamara
super polecam produkt spelnia moje oczekiwania
5 / 5
2020-01-26 08:50:24
Emanuel
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem - jakość pierwsza klasa 👌🏼
5 / 5
2020-01-25 12:06:44
Mariola
Zamówienie ok. 12 jednego dnia u mnie na drugi dzień ok 12. Ekspresowo i wszystko bardzo dokładnie zapakowane
1 / 5
2020-01-25 09:29:53
Remigiusz
Złożyłem zamówienie ktorego status był 24h ,dzwonie po kilku dniach Pan z ironia mówi a co ma byc z paczka .Informuje ze trwa to juz kilka dni nastepnie wysyła mi numery listow ze juz wysyłaja.Mijają kolejne dni paczka nie dociera okazuje sie ze paczka została zrejestrowana ale nie wysłana.Proponuje aby sklep w tej sytuacji udzielił mi rabatu ale brak zainteresowania.Zdecydowanie NIE POLECAM!
5 / 5
2020-01-25 00:15:22
Emilia
Szybka dostawa po dokonaniu zapłaty. Produkt spełnia oczekiwania. Polecam
5 / 5
2020-01-24 20:58:11
Marina
Polecam. Drzwi do kabiny prysznicowe, świetnie się sprawdzają
5 / 5
2020-01-24 20:45:00
Mirosław
Wszystko super. Produkt zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-24 19:47:46
Karolina
Szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-24 19:44:53
Michalina
Kabina prysznicowa jest piekna
5 / 5
2020-01-24 18:46:29
Bernard
Rewelacja. Podmiotowe podejście do klienta.
1 / 5
2020-01-24 15:37:01
Mikołaj
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, trzy tygodnie pomimo deklaracji 24 godzinnej wysyłki. Na stronie widnieje produkt dostępny natomiast nie posiadają go w magazynie. Brak informacji o statusie przesyłki.
5 / 5
2020-01-24 15:06:07
Albert
Wszystko bardzo sprawny. To już kolejny zakup tutaj i na pewno nie ostatni
5 / 5
2020-01-24 14:56:46
Walenty
Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-24 13:54:49
Edward
Jestem zadowolona wszystko dobrze zapakowane
5 / 5
2020-01-24 13:54:04
Natalia
Jestem zadowolona z produktu grzejnik purmo w dobrej cenie,
5 / 5
2020-01-24 13:20:31
Renata
Zamowiona bateria byla taka jak producent opisywal, wszystko ok
5 / 5
2020-01-24 12:32:34
Gabriel
Wszystko ok, szybka wysylka. Przycisk dobrze zapakowany
5 / 5
2020-01-24 12:25:29
Julianna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-24 12:11:26
Władysław
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Miła współpraca. Polecam i pozdrawiam
5 / 5
2020-01-24 11:41:05
Mieczysław
Perfekcyjny asortyment, szybka wysyłka oraz dobry kontakt.
5 / 5
2020-01-24 09:33:45
Stefan
Bardzo prosty zakup, szybka dostawa i sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-01-24 09:30:31
Leszek
Świetny kontakt i ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-01-24 07:39:52
Aleksander
Bardzo dobry kontakt, miałem problem z płatnością, ale udało się go rozwiązać. Wygodny odbiór osobisty.
5 / 5
2020-01-24 03:28:17
Celestyn
Bardzo rzetelna firma. Szybka realizacja zamówienia . Towar najwyższej klasy. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2020-01-23 23:32:41
Matylda
Wszystko jak najbardziej ok! Asortyment który zamówiłam jest przepiękny, i taki jak sobie wyobrażałam :) . Polecam!
5 / 5
2020-01-23 20:11:44
Diana
Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-23 19:19:23
Felicja
Duży asortyment i przystępne ceny.
5 / 5
2020-01-23 11:38:14
Apoloniusz
Przyznam że, bałem się zakupu w sklepie internetowym ale cena przeważyła. Szybko otrzymałem towar, który widniał w sklepie jako dostępny w magazynie i co najważniejsze widać, że nie ze zwrotów bądź porysowany.
5 / 5
2020-01-23 11:04:37
Anita
Szybko, sprawnie, dokładnie to, co zamówiono.

Rzetelne opinie o 123łazienka