Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123MASTER

123MASTER Opinie 4.5 (373)

Krakowiaów 80/98
02-255
Warszawa
504078991
opinie 123MASTER
speedtest
4.5
373
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-01-16 09:34:51
Zygmunt
Od 29.12 brak realiacji zamowienia, dwa numery telefonow ktore sa na stronie internetowej nie odpowiadaja. Rok temu zamawialam, wszysko bylo idealnie, obecnie czyzby firma przestala istniec?
1 / 5
2019-07-12 11:56:45
Donata
Zero kontaktu ze sklepem (nie odbierają tel, nie odpisują na maile), przyjęte zamówienie z odbiorem osobistym. Sklepu fizycznie nie ma od 4 miesięcy pod wskazanym adresem. :///
1 / 5
2019-07-08 11:31:28
Zygfryd
Zero kontaktu telefonicznego ze sklepem. Na stronie podany adres pod którym firma nie funkcjonuje. Mimo to firma przyjmuje zamówienia z odbiorem osobistym pod wskazanym adresem.
2 / 5
2019-04-25 21:25:35
Dominik
Po złożeniu zamówienia PO TYGODNIU dowiedziałem się, że towaru nie ma i nie będzie.
3 / 5
2019-03-20 13:35:43
Jeremiasz
Sklep anulował zamówienie z powodu niezgodności oferty z dostępnością towaru u dystrybutora. Więc trochę strata czasu. Z drugiej strony szybka informacja, i dobre doświadczenie z poprzednich zakupów.
5 / 5
2019-03-15 20:20:46
Kamila
Jestem zadowolony ze współpracy ze sklepem 123master która trwa już kilka lat
1 / 5
2019-02-21 14:55:26
Olga
Z firmą nie da się skontaktować po dokonaniu zakupu. Odebrany już parawan nawannowy rozpakowałam w domu, okazało się, że zawias jest pęknięty. Chciałam wymienić zawias lub cały produkt. Sklep nie odpowiada na telefony i na maile, nie ma jak złożyć reklamacji. Nie dość że sprzedali wadliwy produkt, to ja zostałam z zepsutym produktem, bo nie mogę skontaktować się ze sklepem. Nie polecam! Więcej nic nie kupię w tym sklepie.
1 / 5
2019-02-19 13:29:57
Herbert
Towar okazał się być niedostępny w Polsce i należało go sprowadzić z zagranicy. Przy okazji musiałem zapłacić z góry i zrzec się prawa 14-dniowego zwrotu, bo skoro towar jest zamawiany to sklep w przypadku zwrotu nie ma co z nim zrobić, a trudno go upłynnić (to chyba nie jest zgodne z prawem, ale się zgodziłem, bo mi zależało na czasie). Realizacja zamówienia miała trwać 2 tygodnie i po tym czasie zacząłem wysyłać maile z pytaniami, ale niestety odpowiedzi nikt mi nie udzielił. Dzisiaj próbowałem się dodzwonić do sklepu, ale na obydwu podanych numerach zgłasza się poczta głosowa. Pieniądze zapłaciłem. Kontaktu brak, ale za to regularnie automat mailowy torpeduje mnie powiadomieniami, że "123MASTER.pl czeka na Twoją opinię" No to taka jest moja opinia!!! TRAGEDIA!!! NIE KUPOWAĆ W TYM SKLEPIE!!!
5 / 5
2019-02-07 12:24:27
Mieczysława
Wszystko w porządku, nie było problemu z wymianą na inny pasujący.
3 / 5
2019-02-04 18:54:29
Henryka
trochę o moim zamówieniu zapomnieli, musiałam się przypominać
5 / 5
2019-02-04 12:03:53
Alberta
Jestem zadowolony z realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-02-01 14:04:11
Karolina
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam
5 / 5
2019-01-30 10:53:37
Ida
Jestem.bardzo zadowolona, szybko, sprawnie i towar tez bez zarzutów
5 / 5
2019-01-22 13:48:29
Rafał
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2019-01-22 02:43:25
Łukasz
Proces rezygnacji przebiegł bez problemów
5 / 5
2019-01-17 10:13:11
Jan
Jestem mile zaskoczony tak szybką realizacją zamówienia
5 / 5
2019-01-16 17:14:48
Joachim
Zakup zrealizowany bez zarzutu
5 / 5
2019-01-15 11:48:41
Lesław
Szybka bezproblemowa obsługa - pomocny pan z hurtowni oglądał ze mną produkt (czy nie ma rys, obić) i dowiózł na wózeczku towar pod samochód. Ceny bardzo dobre. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-01-02 13:45:47
Dariusz
Wszystko OK. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-12-21 11:08:18
Felicjan
Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2018-12-19 07:56:10
Monika
Towar zgodny z opisem. Wszystko ok
5 / 5
2018-12-19 00:14:05
Radomir
Bardzo dobry sklep. Szeroki masortyment. Fachowa obsługa
5 / 5
2018-12-13 12:24:12
Filip
Towar zgodny z zamówieniem , prze moją pomyłkę musiałem zwrócić, zwrot bez problemu
4 / 5
2018-12-11 09:04:37
Krystyna
Po zamówieniu towar okazał się niedostępny. Sklep zorganizował towar od innego dostawcy za trochę wyższa cenę. Ogólnie 4
2 / 5
2018-12-10 21:07:19
Bartłomiej
Na stronie sklepu jest wanna z panelem, po zamówieniu okazuje się, że jest tylko wanna.
5 / 5
2018-12-05 11:16:21
Roma
Towar zgodny z opisem, łatwy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-12-01 13:24:07
Damian
Wszystko przebiegło sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-11-29 18:59:52
Teresa
Wszystko dobrze, transakcja przebiegła pomyślnie. Batdzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam z przyjemnością.
5 / 5
2018-11-29 16:59:25
Izabela
bardzo ładnie sklep odniósł się do mnie ,poinformował mnie że towar przed uszkodzeniem musi nadać na palecie i koszt wynosi 120zł., i czy się zgadzam . więc ja odmówiłam .
5 / 5
2018-11-29 10:23:21
Celestyn
Szybko, elastycznie i profesjonalnie
5 / 5
2018-11-21 17:34:23
Łucja
Jestem bardzo zadowolona .Miła obsługa.Transakcja poszła bardzo sprawnie,towar zapakowany sumiennie.
2 / 5
2018-11-19 11:27:57
Kacper
niestety wystawionego towaru już producent nie dostarcza
5 / 5
2018-11-16 20:29:08
Hanna
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.
3 / 5
2018-11-15 19:36:22
Zbyszko
Szybka odpowiedz o braku towaru.
5 / 5
2018-11-12 20:01:04
Zbigniew
Wszystko przebiegło sprawnie począwszy od zamówienia przez internet po odbiór osobisty następnego dnia
4 / 5
2018-11-05 13:02:02
Sofia
W zasadzie wszystko OK, poza nieco dłuższym czasem oczekiwania na towar, niż początkowo sklep deklarował. Ale akurat w moim przypadku nie miało to większego znaczenia.
5 / 5
2018-10-22 10:45:33
Władysław
Wszystko ok; odbiór osobisty w sobotę
5 / 5
2018-10-19 12:03:40
Władysława
Wszystko przebiegło sprawie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-10-18 16:39:15
Manuela
Na szóstkę. Szybko starannie polecam każdemu ☺😃
5 / 5
2018-10-11 13:40:12
Aleksander
Polecam na 100%. Jestem bardzo zadowolony z zakupów u tego sprzedawcy.
5 / 5
2018-10-09 20:34:15
Remigiusz
Perfekcyjnie. Z uwagi na brak towaru zamówienie zostało wycofane a pieniądze zwrócone błyskawicznie. Polecam partnera handlowego.
5 / 5
2018-10-08 13:36:07
Anita
wspaniale, w mega szybkim tempie dostalam wanne.
5 / 5
2018-10-03 13:57:45
Oksana
duży asortyment, dobre ceny, dobry kontakt
5 / 5
2018-09-29 07:31:01
Renia
Transakcja przebiegła sprawnie, bez najmniejszych problemów. Czas realizacji zamówienia zgodny z deklararowanym.
1 / 5
2018-09-25 13:26:08
Monika
Dramt fatalna obsluga, brak kontaktu
5 / 5
2018-09-21 09:25:56
Monika
Wszystko przebiegło bez zarzutów, sprawnie. Zamówienie złożone w czwartek do 12, a odbiór osobisty możliwy był już w piątek :)
5 / 5
2018-09-20 08:05:37
Dariusz
Wszystko w klasie, towar odebrany osobiście, szybko i sprawnie wydany, bez wad i uszkodzeń.
1 / 5
2018-09-18 19:54:04
Witold
Sklep oferuje towar, którego nie posiada i terminy dostawy, których nie może dotrzymać. Podany krótki termin dostawy jest tylko wabikiem dla Klientów aby zamówili i zapłacili za towar. Kontakt z pracownikami bardzo utrudniony lub prawie w ogóle go nie ma. Zdecydowanie nie polecam. Jestem zawiedziona, ponieważ niekompetencja pracowników, brak zamówionego towaru, zwlekanie z dostawą i brak kontaktu zmusiło mnie do rezygnacji z zamówienia, opóźniło prace remontowe spowodowało tylko frustrację i blokadę pieniędzy.
5 / 5
2018-09-11 09:42:24
Maciej
bardzo profesjonalna obsługa, dobre ceny
5 / 5
2018-09-10 11:41:57
Małgorzata
Brak płatności kartą przy odbiorze osobistym
4 / 5
2018-09-07 00:37:36
Ryszard
W porządku, ale długi czas oczekiwania na towar (powyżej 5 dni roboczych)
5 / 5
2018-09-04 18:00:45
Józef
Zamówienie zrealizowane bez problemów
3 / 5
2018-09-03 14:33:09
Sandra
Zamówienie zostało znacząco opóźnione. Dodatkowo sklep kazał mi dopłacić 8 złotych za pobranie, w momencie składania zamówienia nie było takiej informacji.
5 / 5
2018-08-29 21:52:41
Felicjan
Super kontakt.czas dostawy dłuższy ponieważ zamówienie było specjalnie przygotowywane z innego magazynu.polecam .
5 / 5
2018-08-28 17:53:07
Cezary
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2018-08-28 10:08:17
Jarosław
Sklep godny polecenia, informacja telefoniczna jasna, dostawa szybka, pod wskazany adres i w umówionym czasie, dostarczona przesyłka zgodna z zamówieniem, wszystko ok
4 / 5
2018-08-27 16:22:41
Mikołaj
Sklep zrealizował zamówienie szybko i bez problemów,informację o zamówieniu dostawałem na telefon. Towar odebrałem osobiście ,pracownik sklepu pomógł mi zapakować towar na samochód. Polecam .Dobry sklep.
5 / 5
2018-08-24 12:00:35
Edyta
Zdecydowanie polecam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, towar otrzymałam w stanie idealnym. Ogromnym plusem są również ceny sporo niższe niż w innych sklepach.
5 / 5
2018-08-23 11:06:55
Bernardeta
Wszystko w porządku, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-08-19 16:18:08
Sabina
polecam wszystko bylo jak nalezy
5 / 5
2018-08-17 13:48:13
Bogdana
Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
2 / 5
2018-08-15 22:04:25
Renata
Nie mają towaru który wystawiają.
5 / 5
2018-08-10 14:38:14
Anastazja
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, dziekuje
4 / 5
2018-08-09 18:33:52
Eugeniusz
Przebieg realizacji zamówienia bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-08-09 12:01:05
Agata
Bardzo miła i fachowa obsługa.Polecam
4 / 5
2018-07-31 10:17:39
Aleksander
Bardzo Dobra obsługa, bezproblemowy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-07-27 10:43:53
Sonia
Po złożeniu zamówienia pracownik sklepu zadzwonił i poinformował ile potrwa realizacja i z czego to wynika. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2018-07-25 22:45:55
Bożena
Bardzo dobry kontakt z klientem. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2018-07-18 12:41:18
Dalia
Choć nawigacja i przejrzystość strony internetowej sklepu pozostawia wiele do życzenia (np. brak możliwości sortowania produktów po rozmiarze, marce, cenie, zdjęcia słabej rozdzielczości), to kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry i spokojnie, cierpliwie udzielono mi informacji i rozwiano wszelkie wątpliwości. Konieczność sposobu zmiany płatności po złożeniu zamówienia nie stanowiła dla sklepu żadnego problemu. Wszystko poszło sprawnie, a towar, który odebrałam już po dwóch dniach od złożenia zamówienia, jest dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2018-07-17 21:02:06
Pola
Fachowa, rzetelna i szybka obsługa.
1 / 5
2018-07-11 12:52:40
Lilianna
Fatalnie, fatalnie i jeszcze raz fatalnie. Otrzymalam baterię prysznicową, która jak sie okazało po zamontowaniu nie działa prawidłowo. Sklep od początku zgłoszenia reklamacji wymiguje się od odpowiedzialności za wadliwy towar. Już trzy miesiące nie mogę korzystać z prysznica ponieważ serwis nie dojechal w wyznaczonm przez sklep czasie, pracownicy nic nie mogą zrobić bo szef zamuje się reklamacjami a z szefem kontakt zerowy. Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie bo można sobie tylko narobić problemów. Bardzo marny kontakt ze sklepem, trudno sie do nich dodzwonić , na maile nie odpisują.
5 / 5
2018-07-10 18:12:42
Zygmunt
trafna porada na etapie składania zamówienia. polecam.
5 / 5
2018-07-09 10:14:41
Remigiusz
Bardzo sprawnie, kontakt telefoniczny o doprecyzowanie wyboru i przesyłka następnego dnia u mnie. Jestem zadowolony z transakcji.
5 / 5
2018-07-03 09:26:16
Zuzanna
Jestem zadowolona z obsługi, z szybkości realizacji zamówienia
5 / 5
2018-06-25 10:21:11
Jarosław
Sklep i obsługa bardzo dobrze, ale trzeba dokładnie sprawdzać zamówiony towar, gdyż przyjeżdża z różnych magazynów. Moja umywalka była uszkodzona, ale w ciągu 2 dni została wymieniona na nową i nawet dowieziona do mnie.
1 / 5
2018-06-22 12:06:44
Grażyna
WYŁUDZANIE DANYCH = sklep zamieszcza informację i linki o posiadanym produkcie, a potem wysyła mail, że prduktu nie można zamówić. W efekcie zamówienie poszło do innego sklepu, a ja od 123 mam opóźnienie w remoncie i SPAM na mailu. ODRADZAM
1 / 5
2018-06-14 17:29:57
Damian
Nie polecam towar który na stronie był dostępny od ręki okazało się że nie był czekałem na towar ponad 2 tyg. Nie umieli powiedzieć kiedy będzie do odbioru.
5 / 5
2018-06-11 00:07:04
Dariusz
Zgodnie z umową, konkretnie, w ustalonym terminie.
5 / 5
2018-06-07 13:02:57
Oskar
Świetny kontakt. Wszystko miło i sprawnie, również ze zwrotem (zle dobrany element z mojej winy) nie było żadnych problemów
5 / 5
2018-06-04 23:52:21
Renia
Zamówione przed 16:00, na moją prośbę towar był już o 11:00 dnia następnego w punkcie odbioru. Dzięki!
1 / 5
2018-06-01 14:43:34
Karolina
Nie polecam gdyż sklep sprzedaje produkty których fizycznie nie posiada i nie jest w stanie zamówić w deklarowanym czasie "Dostępność: DOSTĘPNY - DZIEŃ ROBOCZY Czas realizacji: 3-5 DNI DOSTĘPNY - PIĘĆ DNI ROBOCZYCH" Jest kilka dni później gdy sklep wie że nie ma tego produktu i miał nie będzie a statusu dostępności nie zmiania wprowadzając kolejnych klientów w błąd i dlatego ta opinia.
1 / 5
2018-06-01 10:18:24
Ludwika
Zadzwoniłam do sklepu, aby sprawdzić, czy wszystko zamówiłam co trzeba. Pan potwierdził. Za moment (gdy już zapłaciłam) dzwoni do mnie inny pan z tego sklepu i mówi, że przysłuchiwał się naszej rozmowie i ma wrażenie, że chyba nie mam świadomości, że zamówiłam samą miskę sedesową. To prawda myślałam, że zamawiam cały kompakt (cena ponad 600 zł). Na zdjęciu był cały kompakt. Nazwa produktu nie świadczyła o tym, że jest to tylko sedes. W rozmowie Pan wyjaśnił, że fraza w opisie produktu "pasuje także" i linki do strony producenta miały spowodować, że się domyślę, że to sam sedes i trzeba dokupić zbiornik wody i deskę. Na szczęście dostałam zwrot pieniędzy. Nie polecam z uwagi na dramatyczne złe opisy na stronie i personel, który uważa, że zdjęcie nie jest ofertą w sensie oferty handlowej, więc może być na nim cokolwiek.
1 / 5
2018-05-30 20:52:15
Ignacy
Sklep omijać szerokim ....,jeden plus to ceny,wszystko związane z obsługą to trzeci świat .
5 / 5
2018-05-30 12:56:08
Bernadeta
Wszystko ok, sklep wywiązał się z realizacji zamówienia zgodnie z ustaleniami. Polecam.
5 / 5
2018-05-24 21:44:50
Luba
Sklep super. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
1 / 5
2018-05-22 21:01:28
Eleonora
obiecali dostarczyć towar w 24 max 48 godzin, nie dostarczyli przez tydzień. zero informacji odnośnie opóźnienia, to ja musiałam się upominać o informacje wiadomości, sprawdzania przesyłki itp. Moje drugie podejście do zakupów w tym sklepie i drugie rozczarowanie - tym razem ostatnie, bo do sklepu juz nie wrócę
3 / 5
2018-05-18 10:07:26
Sergiusz
Jedna z części zamówionego produktu była w innym kolorze niż w specyfikacji (okazło się po otwarciu opakowania w domu, przy zakupie sprzedawca tego nie zrobił). Podczas próby wymiany produktu odniosłem wrażenie, że obsługa nie ufnie podchodzi do mojej reklamacji. Straciłem czas i pieniądze ponownie przyjeżdżając do punktu wydania i mimo to nikt mnie nie przeprosił oraz pomimo mojej prośby nikt nie chciał mi pomóc w załadunku towaru do mojego auta (oddalonego o kilkadziesiąt metrów, przy wadze wymienianego urządzenia około 40 kg).
5 / 5
2018-05-16 21:48:12
Roman
Sklep godny polecenia. Dobry kontakt. Bezproblemowo.
5 / 5
2018-05-14 18:47:08
Nina
Wszystko okey bardzo dobry kontakt ze sprzedającym bardzo mi się spodobała opcja obejrzenia towaru na miejscu polecam wszystkim zastanawiam się nad kolejnym zakupem takiej samej szafki pod umywalkę 40 cm.
5 / 5
2018-05-11 22:18:37
Walentyna
Godny polecenia. Informacje na stronie pokrywają się z rzeczywistością.
5 / 5
2018-05-10 00:00:38
Tobiasz
Muszę pochwalić sklep 123master.pl. Tak wyszło, że okazałem się problematycznym klientem i dwukrotnie odstępowałem od umowy na zakup wanny. Najpierw okazało się, że symetryczna wanna, jaką mi projektant umieścił w łazience, zmusza mnie do karkołomnego slalomu, stąd odstąpienie nr 1 i wymiana wanny. Przy drugiej wannie okazało się, że na skutek błędu leżącego generalnie po mojej stronie, zamiast wanny lewej, zamówiłem prawą i stąd odstąpienie nr 2. W każdym wypadku towar był szybko wymieniany, za drugim razem okazało się, że cena się zmieniła (została obniżona). Sprzedawca chciał mi oddać różnicę w cenie. Duży plus za uczciwość i hiobową cierpliwość. Dodam też plus za fachowe porady, zwłaszcza co do zakupu i doboru różnych akcesoriów (syfony, hydraulika itp).
4 / 5
2018-05-09 14:13:02
Eliza
Można telefonicznie uzgodnić niedociągnięcia. Polecam.
5 / 5
2018-04-29 08:25:38
Gerard
Szeroki asortyment w dobrych cenach. Niskie koszty dostawy w Warszawie, czy szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-04-26 19:57:57
Roma
Towar zgodny z zamówieniem, oryginalny. Przesyłka szybka i sprawna. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2018-04-26 18:51:16
Alina
Zamowienie towaru przebiegło sprawnie. Ostateczną ocenę wystawię po jego otrzymaniu.
5 / 5
2018-04-26 10:08:41
Celina
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Duży wybór towarów. Przystępne i konkurencyjne ceny. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-04-21 07:58:32
Szymon
Bardzo dobrze. Wszystko jak w opisie sklepu.
5 / 5
2018-04-20 17:44:36
Jowita
Bardzo miła i kompetentna obsługa
5 / 5
2018-04-20 09:38:53
Emanuel
Szybko, profesjonalnie. Polecam!
3 / 5
2018-04-19 20:54:32
Marcelina
Towar, który był "dostępny" okazał się niedostępny. Komunikacja OK.
1 / 5
2018-04-17 10:23:39
Tomasz
skandaliczna obsługa klienta. zamówiłem towar, towar przyszedł nie ten który zamówiłem, po czym sklep powiedział ze to nie jego wina i mam się udać bezpośrednio do producenta . 15 lat działam w usługach, ale takiego poziomu handlu jeszcze nigdzie nie spotkałem
5 / 5
2018-04-12 13:15:18
Bogdana
Polecam! Dobry kontakt i szybka dostawa!
5 / 5
2018-04-09 21:41:46
Grzegorz
szybka realizacja zamowienie. Polecam
5 / 5
2018-04-08 13:57:29
Dymitr
Super sklep, był odbiór osobisty, niestety nie mogłem dojechać do 18:00 i Panowie poczekali na mnie już po zamknięciu sklepu abym mógł odebrać.
5 / 5
2018-04-04 10:47:14
Rafał
szybka reakcja na zamówienie i tanio
5 / 5
2018-04-03 15:35:56
Jerzy
Drugi zakup w tym sklepie. Bez zarzutu.
5 / 5
2018-04-03 12:56:56
Mariusz
Szybka realizacja! Super działający sklep!. Stałe powiadamianie o stanie realizacji zamówienia. Odbiór osobisty! Polecam.
5 / 5
2018-04-03 09:13:45
Marlena
Bardzo rzetelny sklep. Towar otrzymałam dużo szybciej niż się spodziewałam.
5 / 5
2018-04-02 17:51:37
Eugeniusz
Obsługa ok,kontakt ze sklepem również bez zarzutów
5 / 5
2018-03-29 21:29:30
Elżbieta
Szybko sprawnie bez problemu POLECAM
5 / 5
2018-03-28 12:35:16
Emanuela
Bardzo sprawnie i bez problemów
5 / 5
2018-03-27 16:27:23
Ludwik
Uczciwe podejście do klienta.
5 / 5
2018-03-25 20:11:46
Natasza
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia z odbiorem osobistym. Polecam.
5 / 5
2018-03-21 19:02:52
Roma
Rzetelni. Szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-03-21 10:34:21
Brygida
Swietny kontakt. Bardzo mila obsluga telefoniczna. Szybka wysylka. Bateria jeszcze nie zamontowana ale sklep za powyzsze oceniam na 5 z wielkim plusem :)
5 / 5
2018-03-20 18:09:37
Brygida
Obsługa w porządku, cena też, termin zgodny z tym z zamówienia.
5 / 5
2018-03-19 22:20:18
Olga
Wszystko OK. Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2018-03-15 14:41:20
Stanisław
Pomyliłem się ,sklep bez problemu przyjął moją rezygnację
5 / 5
2018-03-15 13:42:18
Stanisław
Polecam - zamówienie zrealizowane bez zarzutu.
5 / 5
2018-03-15 10:48:51
Manuela
Szeroka oferta produktów, atrakcyjne ceny, uprzejma obsługa.
5 / 5
2018-03-15 10:14:40
Kornel
Szybko i bez zbędnych formalności. Towar zgodny z zamówieniem. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Polecam.
5 / 5
2018-03-13 21:52:18
Tadeusz
Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i atrakcyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2018-03-12 18:15:24
Władysław
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt.
3 / 5
2018-03-09 15:35:17
Ismena
Towar najpierw nie dotarl, a pozniej sklep anulowal zamowienie, w sumie bylo mi to na rękę, no ale...
5 / 5
2018-03-09 09:47:46
Otylia
Sklep godny polecenia Ceny bardzo atrakcyjne. Polecam
5 / 5
2018-03-07 12:21:50
Konstancja
Towar był gotowy do odbioru zgodnie z informacja zawartą na stronie przy składaniu zamówienia. Wszystko Ok. Polecam i na pewno przy kolejnych zakupach powrócę do sklepu
5 / 5
2018-03-06 15:08:01
Kornel
Polecam , szczery i konkretny sprzedawca.
5 / 5
2018-03-03 18:59:09
Izolda
Szybko sprawnie i profesjonalnie polecam
5 / 5
2018-03-02 09:40:07
Sonia
Sprawnie, dobra cena, dobra komunikacja ze sprzedającym, zapewnie kupię coś u nich ponownie.
5 / 5
2018-03-01 15:37:51
Norbert
Z czystym sercem polecam firmę 123Master.pl. Produkt zgadza się z opisem.
5 / 5
2018-02-28 22:55:34
Tomasz
magazynowo/towarowo - ok, doradztwo - miernie
5 / 5
2018-02-28 19:11:30
Zdzisława
sprawna realizacja zamówienia i atrakcyjna cena, polecam
5 / 5
2018-02-28 14:06:01
Mieczysław
Wszystko tak jak się należy, szybko, tanio, profesjonalnie. Polecam!!!
5 / 5
2018-02-26 10:53:30
Dymitr
Kolejne udane zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-02-26 09:58:27
Barbara
Zakup towaru dostępnego, rezerwacja sprawna.
5 / 5
2018-02-26 07:49:58
Bartosz
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Obsługa miła i rzetelna.
5 / 5
2018-02-25 15:36:07
Jadwiga
Rzetelna i profesjonalna firma. Polecam
3 / 5
2018-02-23 14:42:06
Amelia
Jakieś trudności z płatnością, chyba błędne działanie serwisu www. Kilkudniowe opóźnienie w dostawie.
5 / 5
2018-02-15 13:25:42
Oksana
POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE , SOLIDNIE I SZYBKO ZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE
1 / 5
2018-02-13 10:06:58
Karolina
Towar widoczny jako dostepny w ciagu 1 dnia roboczego okazal sie niedostepny (czas oczekiwania min 1,5-2 tyg). To jest nie fair aby wprowadzac klientow w blad, ktorzy traca tylko czas.
5 / 5
2018-02-09 11:09:30
Konrad
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Towar pelnowartościowy. Polecam!!!
5 / 5
2018-02-06 13:00:37
Eleonora
Wszystko działa bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2018-02-02 14:31:58
Tadeusz
Cała operacja przeprowadzona na poziomie.
5 / 5
2018-02-01 09:55:07
Kacper
wszystko w jak najlepszym porządku .
5 / 5
2018-01-29 22:19:37
Izydor
Fachowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-01-29 21:16:05
Katarzyna
Polecam. Produkty w super cenie, tak jak i obsługa
5 / 5
2018-01-28 12:44:12
Tobiasz
Bardzo dobra obsluga kupującego plus dobre ceny.
5 / 5
2018-01-27 12:08:07
Bartłomiej
Idealny kontakt z klientem, szybko sprawnie i nie pierwsze zakupy i napewno nie ostatnie. Polecam, ceny są najlepsze!
5 / 5
2018-01-25 20:19:57
Władysława
sklep jest ok, szybko i solidnie
5 / 5
2018-01-25 18:05:40
Wieńczysła
Bardzo profesjonalnie,sprawnie,szybko,konkretnie.Kupuję-płacę-szybka dostawa-tak jak powinno być,Dziękuję
5 / 5
2018-01-25 12:46:55
Iwo
Po raz kolejny polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, błyskawiczne odpowiedzi na maile, doradztwo przy zakupie, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!!
2 / 5
2018-01-24 19:48:44
Liliana
Oryginalne zamknięcie paczki było uszkodzone, paczka była otwierana, poszczególne elementy w paczce również były otwierane i wyciągane, ponowne zapakowanie paczki było niewłaściwe, plastikowe elementy były bezpośrednio ułożone na elementach chromowanych (a ochronne woreczki były zwinięte w kartonie), przez co zostały porysowane podczas transportu. Zakupiony produkt miał być nowy i fabrycznie zapakowany.
5 / 5
2018-01-23 15:21:07
Otylia
Towar zgodny z oczekiwaniami. Dobry kontakt ze sklepem. Informacje przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2018-01-19 19:38:24
Jonatan
Transkacja bezproblemu, stały kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-01-19 07:50:18
Kazimierz
POLECAM !! Obsługa szybka i konkretną, informowali na bieżąco o statusie zamówienia i szybko odpowiadali na pytania mailowe czy telefoniczne. Chętnie udzielali informacji na temat interesujących mnie produktów.
5 / 5
2018-01-18 12:09:45
Bogna
dobry kontakt, miła obsługa, doskonały towar w korzystnej cenie, szczerze polecam!
5 / 5
2018-01-15 17:05:57
Inga
Dobra obsługa, niskie ceny ogólnie OK
3 / 5
2018-01-11 18:20:46
Monika
Brak towaru, mimo ze widniał jako dostępny. Szybki kontakt telefoniczny z informacja o braku
4 / 5
2018-01-11 12:00:06
Iwona
Bardzo ok. Jedyne do czego można się przyczepić, to oznaczenie magazynu odbioru osobistego (ciężko trafić) i brak możliwości płatności kartą
5 / 5
2018-01-05 22:20:10
Bogusława
Super towar w bezkonkurencyjnej cenie oraz super obsługa. Pomimo zmian w zamówieniu z mojej strony, wszystko przyszło na ustalony dzień solidnie zapakowane. Towar pierwszej klasy. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-01-02 10:01:56
Patrycja
Bez zarzutów. Wszystko sprawnie, szybko, w miłej atmosferze ! Polecam
5 / 5
2017-12-29 10:53:15
Anastazja
Super sklep, ceny bardzo konkurencyjne; Polecam
5 / 5
2017-12-29 10:18:17
Leokadia
Szybko i sprawnie załatwiona sprawa zakupu.
5 / 5
2017-12-28 22:03:46
Wiola
Doradzałam sie telefonicznie, bardzo miła i fachowa obsługa. Elastyczni,zmieniałam 3 pozycje po zamówieniu, bez najmniejszego problemu. Kurier -kierowca ze sklepu, pomocny, miły, szczegółowo sprawdziliśmy towar. Ceny najlepsze i bezkonkurencyjne!
5 / 5
2017-12-27 08:16:35
Alberta
Szybko zrealizowane zamówienie. Towar przygotowany w zasadzie od ręki.
5 / 5
2017-12-23 22:40:07
Mieczysław
Polecam, towar dostępny od ręki. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-22 21:49:02
January
Solidny sklep godny polecenia.
5 / 5
2017-12-21 11:28:30
Ignacy
Dobry kontakt, informowanie o statusie, jakość obsługi plus dobra cena.
5 / 5
2017-12-20 15:24:47
Edmund
Hurtownia spełnia oczekiwania, bogaty asortyment
5 / 5
2017-12-18 09:18:02
Róża
Szybka dostawa zamówionego towaru.
5 / 5
2017-12-16 17:36:00
Milena
Sklep posiadający szeroki asortyment branży hydraulicznej w przystępnych cenach.
5 / 5
2017-12-15 15:02:25
Grzegorz
BARDZO DOBRE WRAŻENIE, SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE
5 / 5
2017-12-14 09:13:48
Konrad
bez zarzutów, dobry kontakt ze sklepem :)
5 / 5
2017-12-13 12:26:18
Zuzanna
Wszystko w najlepszym porządku. Świetna firma!
5 / 5
2017-12-11 21:00:30
Apolonia
Bardzo dobry kontakt. Wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-12-08 13:23:12
Tomasz
Pomocni ludzie, potrzebowalem odplywu, w ciagu 2 dni zrealizowali zamowienie. Polecam sklep
5 / 5
2017-12-08 13:16:19
Marzena
Wszystko w najlepszym porządku. Bez wahania polecam.
4 / 5
2017-12-08 13:10:23
Cecyl
ok , informacja wyczerpujaca, asortyment ok.
5 / 5
2017-12-07 12:44:30
Faustyna
kolejna pozytywna współpraca
5 / 5
2017-12-07 08:59:57
Angelika
Bardzo dobre ceny, błyskawiczna realizacja, miła obsługa. Polecam
5 / 5
2017-12-06 22:42:29
Filip
Szybka realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm. Polecam bez obaw.
5 / 5
2017-12-06 13:51:59
Hubert
Polecam sklep. Towar w korzystnej cenie.
5 / 5
2017-12-06 12:32:45
Maria
Polecam ten sklep.Szybka realizacja zamówienia wraz z fachowa odslugą. Bogaty asortyment.
5 / 5
2017-12-05 15:09:54
Henryka
Polecam w 100%. Fachowa obsługa i realizacja zgodnie z terminem.
5 / 5
2017-12-04 09:53:32
Dominik
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Świetny kontakt ze sprzedawcą, nie było problemów z przygotowaniem zamówienia oraz zmianą sposobu dostawy w ostatniej chwili (przemiły kurier ze sklepu zadzwonił natychmiast po zgłoszeniu prośby i był w ciągu 24h w weekend!). Produkt w super stanie, do obejrzenia na spokojnie w obecności kuriera. Polecam!
5 / 5
2017-11-30 20:45:35
Patrycja
wszystko perfekcyjnie przebiegało.
5 / 5
2017-11-29 13:22:50
Albert
Bardzo dobra i sprawna obsługa.
5 / 5
2017-11-27 18:25:57
Mirosław
Rzetelna firma, informująca na bieżąco o statusie zamówienia, towar prezentowany przy odbiorze
4 / 5
2017-11-24 14:28:29
Klaudia
Wszystko super, jedynie boli brak płatności kartą przy odbiorze
3 / 5
2017-11-23 14:50:41
Łucja
Nie otrzymałam jeszcze zamówienia
5 / 5
2017-11-23 09:48:24
Arleta
Szybko, sprawnie w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2017-11-22 21:55:05
Wioletta
wszystko ok, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2017-11-16 16:50:27
Zdzisława
Zakupy w konkurencyjnej cenie, miła obsługa.
4 / 5
2017-11-16 16:32:44
Halina
Generalnie wszystko OK.Jednak Pracownicy sklepu są mało prokonsumenccy-chciałam domówić jedną rzecz dzień po złożeniu zamówienia i otrzymałam informację,że nie ma takiej możliwości.
4 / 5
2017-11-16 16:29:28
Krystyna
Generalnie wszystko ok,tylko obsługa sklepu mało elastyczna.Następnego dnia po złożeniu zamówienia chciałam zamówić jeszcze jedną rzecz i wysłać w jednej paczce i otrzymałam informację,że nie ma takiej możliwości.Szkoda,że sklep nie chce iść na rękę klientowi w tak błahej sprawie.
5 / 5
2017-11-16 14:32:18
Regina
Super kontakt, informacja na bieżąco o realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-11-16 14:07:58
Angelika
Bardzo dobra profesjonalna obsługa, skleps zadbał o wszystko jak nalezy
1 / 5
2017-11-16 11:39:19
Maksymilian
nie wywiązują się z zamówień, zamówiłem 6 szt nie dostałem. Anulowali
5 / 5
2017-11-16 11:38:17
Fryderyka
Sprawne załatwienie zamówienia
3 / 5
2017-11-15 10:53:33
Kajetan
Sklep posiada nieaktualna ofertę na stronie i proponuję zakup przedmiotów które nie są już produkowane. Po anulowanie zamówienia nawet nie zaproponowali żeby ewentualnie zakupić jakiś inny produkt o zbliżonych parametrach i cenie. Pewnie mają tyle klientów że nie potrzebują więcej.

Rzetelne opinie o 123MASTER