Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 123Toys

123Toys Opinie 4.2 (36)

Al. Karakowska 44
05-090
Janki
22 723 1909
opinie 123Toys
speedtest
4.2
36
Opinii

Dobrze

2 / 5
2020-01-04 14:08:45
Mieczysław
Nie ma informacji o wysłaniu towaru
5 / 5
2020-01-02 18:53:09
Ida
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Gdy okazało się, że nie ma na magazynie zamówionej przeze mnie lalki to sprzedawca zadzwonił, aby mnie i tym poinformować. Dostarczył wybrany model lalki w większym rozmiarze i bez problemu zabawka doszła na święta.
5 / 5
2019-12-30 14:31:37
Jakub
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem jestem zadowolona.
1 / 5
2019-12-26 17:09:31
Gerard
Sprzedają produkty, które niekoniecznie są na stanie
5 / 5
2019-12-25 14:16:59
Faustyna
Bardzo miła obsługa przez telefon.
1 / 5
2019-12-24 18:31:27
Ernest
Zamówiłam towar którego nie dostałem a dwa razy proszą mnie o opinię.
3 / 5
2019-12-24 10:55:15
Janusz
Trudno coś więcej napisać. Zamówiony towar okazał się już sprzedany i niedostępny. Sklep anulował zamówienie. Szkoda, trudno.
2 / 5
2019-12-20 18:55:56
Jolanta
Sklep pomylił paczki, kurierzy nie przychodzili umówione go dnia a na końcu dotarła do nas zupełnie inna lalka niż była zamówiona...
5 / 5
2019-12-20 10:26:10
Maksym
Polecam, towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
1 / 5
2019-12-13 18:05:22
Irmina
Otrzymałam inny produkt niż zamówiłam!!!!!!!!!!! Jestem wściekła
5 / 5
2019-12-13 17:37:02
Ida
Firma godna polecenia . Przesyłka doszła cała już na drugi dzień .
5 / 5
2019-12-12 12:36:19
Kornel
Polecam. Wysyłka ekspresowa, produkt z okazja cenowa. Oby takich sprzedawców więcej!
5 / 5
2019-12-12 11:00:10
Fabian
Szybko, nawet za wybrałem dostawę do Paczkomatu kurier z przesyłką był na drugi dzień. Ale zwalę to na BlackFriday/swiąteczny ruch w interesie.
5 / 5
2019-12-12 10:45:43
Jędrzej
Wszystko sprawnie przebiegło, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-11 11:04:12
Aleksandra
Fajny i niedrogi sklep, kupiliśmy trzy zabawki dla wnuków
5 / 5
2019-12-10 15:40:01
Leopold
Polecam, odbiór osobisty więc mogę dodać że obsługa sympatyczna i zabawki w dobrej cenie.
1 / 5
2019-12-10 09:41:15
Romana
Z przykrością, ale nie polecam. Pomimo opłaconego zamowienia, dostałam wiadomość sms, że sklep nie posiada sprzedawanego asortymentu. Pieniądze zostaly zwrócone.
5 / 5
2019-12-06 13:17:16
Malwina
Bardzo pomocny sprzedawca, świetny kontakt. Bardzo polecam!
2 / 5
2019-12-05 21:28:31
Eleonora
Zamowienie anulowane dobę po zamówieniu, czekam na pieniądze
5 / 5
2019-12-05 20:21:17
Bernard
Na ogromny plus zasługuje kontakt i jakość współpracy z klientem. Mimo drobnych problemów z dostarczeniem przesyłki, nie z winy sklepu, zakupy zaliczam do bardzo udanych. Zawsze w kontakcie z klientem. Zawsze pod telefonem, mailem. Pracownicy sami wychodzili z inicjatywą rozwiązania problemu. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-05 11:34:24
Łucja
Transakcja przebiegała bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-03 21:59:19
Edyta
Firma godna polecenia, jakość produktów extra a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Na pewno będę zamawiać zabawki z tego sklepu oraz polecać znajomym tą stronę 😊 pozdrawiam serdecznie, Marta Wróblewska
5 / 5
2019-12-03 13:47:21
Witold
Towar zgodny z opisem. Bardzo miła i sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-03 00:24:04
Elwira
Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-30 15:53:24
Matylda
Polecam duży wybór zabawek, również na miejscu można znaleźć ciekawe rzeczy
5 / 5
2019-11-26 20:21:26
Eugeniusz
Bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2019-11-26 11:09:41
Zygmunt
Super expresowa wysyłka polecam
5 / 5
2019-11-21 07:55:11
Błażej
Zamówienie zostało zrealizowane dobrze.
5 / 5
2019-11-18 11:58:23
Żaneta
Profesjonalne podejscie do trabsakcji.Goraco pilecam!
5 / 5
2019-11-14 14:29:52
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów :)
5 / 5
2019-11-14 14:29:52
Eliza
Jestem bardzo zadowolona z zakupów :)
2 / 5
2019-10-26 20:58:54
Julita
Niestety, produkt nie został dobrze spakowany. Kupiłam wieże z kartonów djeco w kartonowym, dekoracyjnym pudełku. Pudełko uległo zniszczeniu na rogach! Powinni byli zapakować to w bąbelkową folie.
5 / 5
2019-10-18 19:46:04
Regina
Dostawa b.szybka , lalka super.
5 / 5
2019-10-14 19:05:17
Dominika
Sklep polecam, kontakt bezproblemowy, artykuł najwyższej jakości i w przystępnej cenie
5 / 5
2019-09-23 10:28:55
Mariola
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dużym plusem jest możliwość odbioru zamówionego towaru w sklepie stacjonarnym. Polecam :)
5 / 5
2019-09-12 13:18:57
Remigiusz
Zdecydowanie polecam. Szybko, sprawnie. Towar dobrze zabezpieczony.

Rzetelne opinie o 123Toys