Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 13VIP 4Home&Kitchen

13VIP 4Home&Kitchen Opinie 4.7 (40)

Kawaleryjska 4c
15-324
Białystok
608360788
opinie 13VIP 4Home&Kitchen
speedtest
4.7
40
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 15:30:15
Lech
Szybka obsługa. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-02-13 18:50:11
Julianna
Całość zakupów bez najmniejszych problemów. Bardzo dobry kontakt, ekspresowa, darmowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
5 / 5
2020-02-06 17:08:51
Renata
Zakupy zgodne z zamówieniem.Przesyłka dostarczona bardzo szybko i sprawnie. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-27 19:32:55
Władysław
Wszystko przebieglo sprawnie i szybko , towar tak jak w opisie. Super polecam.
5 / 5
2020-01-24 12:33:21
Rafał
transakcja przebiegła sprawnie. towar bardzo dobrze zabezpieczony. Sklep nie ściemnia - sprzedawany towar ma na miejscu. polecam.
2 / 5
2020-01-13 11:57:56
Andrzej
Sklep podaje dostępność towaru w 24h, a faktycznie dostępność jest w w 2 tygodnie.
5 / 5
2019-12-04 09:59:28
Greta
wszystko na najwiekszym poziomie
5 / 5
2019-10-31 16:42:34
Ireneusz
Mega szybka wysyłka. Świetna obsługa I towar w bardzo konkurencyjnej cenie :) polecam!
2 / 5
2019-10-30 13:25:09
Filip
Brak towaru mimo info, ze jest
5 / 5
2019-09-22 20:04:33
Oskar
Polecam, nie było żadnych problemów. Towar zgodny z opisem, bez uszkodzeń. Dostarczony tak jak powinno być w 100% Pełen Pozytyw. I cena najniższa na rynku Super !!!
2 / 5
2019-09-17 18:52:48
Karina
Zrezygnowałem(am) z zamówienia
2 / 5
2019-09-17 18:52:48
Wiktor
Zrezygnowałem(am) z zamówienia
5 / 5
2019-08-28 10:22:29
Ludmiła
Wszystko Ok polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-07-24 19:42:05
Franciszek
Polecam zakupy w 13vip.pl ze względu na oryginalny towar i b.dobry kontakt. Przesłano mi kilkakrotnie zdjęcia,które pomogły w wyborze.
5 / 5
2019-05-29 12:58:33
Krystian
jestem zadowolona z obsługi sklepu
5 / 5
2019-05-06 09:50:29
Wioletta
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko co świadczy o dbanie o klienta. Na pewno skorzystam jeszcze i kupię potrzebne rzeczy.
5 / 5
2019-05-04 22:56:55
Sławomira
Udany zakup w atrakcyjnej cenie.Polecam!
5 / 5
2019-04-26 13:50:33
Łucja
Towar zgodny z opisem. Cukiernica bardzo ładna. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-04-09 10:42:54
Szczepan
Sprzedawca kontaktował się w celu potwierdzenia adresu i informacji o wysyłce. Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi.
5 / 5
2019-04-05 09:23:06
Bartłomiej
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem, polecam SPRZEDAWCĘ
5 / 5
2019-04-02 20:28:31
Teodor
Polecam. Bardzo szybka i perfekcyjnie zapakowana przesyłka.
5 / 5
2019-03-31 13:00:54
Włodzimierz
Bardzo dobry sklep. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, nie budzi zastrzeżeń co do oryginalności produktu. To mój drugi udany zakup w tym sklepie.
5 / 5
2019-03-18 12:24:50
Konrad
Błyskawiczna dostawa, produkt najwyższej jakości.
5 / 5
2019-03-15 18:05:03
Piotr
Bardzo dobry sklep. Towar zgodny z opisem, oryginalność i jakość towaru nie budzi zastrzeżeń. Dostawa bardzo szybka. Szczerze powiedziawszy trochę niepokoiłem się niskimi cenami i małą ilością opinii o sklepie, ale okazało się że nie było powodów do obaw.
5 / 5
2019-01-29 16:27:43
Lidia
Jestem zadowolona. Polecam sklep
5 / 5
2019-01-29 16:27:43
Violetta
Jestem zadowolona. Polecam sklep
5 / 5
2019-01-23 14:22:29
Jonatan
Bardzo dobra współpraca polecam !
5 / 5
2019-01-17 17:21:08
Izolda
Polecam; wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-01-09 11:12:26
Dorota
Super produkt bardzo dobrej jakości, konsultacja telefoniczna rewelacja. Polecam jak najbardziej!!!
5 / 5
2018-12-18 13:24:24
Eligiusz
Wszystko bardzo dobrze załatwione. Towar zgodny z opisem Polecam
5 / 5
2018-11-10 22:04:07
Ferdynand
Polecam zakupy w tym sklepie, kupowałem czajnik firmy Smeg, z którego jestem bardzo zadowolony. Sprzedawca bardzo dobrze doradził mi w wyborze, rzeczowo przedstawił zalety sprzętu. Przesyłka ze sprzętem dotarła szybko. W przyszłości na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2018-11-09 20:30:26
Agata
Szybko , sprawnie , profesjonalnie !
5 / 5
2018-11-09 14:05:50
Brygida
Szczerze polecam ten sklep. Piękne kolekcje porcelany ! Wysokiej jakości sprzęty AGD renomowanych marek! Bardzo fajne i praktyczne gadżety do kuchni, których nie widziałam w żadnym innym sklepie! A do tego przemiła obsługa, która służy pomocą, ale się nie narzuca !
5 / 5
2018-11-09 12:37:06
Sławomira
Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie, polecam
5 / 5
2018-11-08 23:36:06
Kamil
Polecam. Szybko, konkretnie i towar zgodny z oferta.
5 / 5
2018-11-08 11:39:49
Daniel
Super sprzęt i miła, profesjonalna obsługa. Zdecydowanie Polecam :)
5 / 5
2018-11-05 22:52:24
Edmund
Profesjonalna Firma, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-05 16:24:31
Dariusz
Wszystko przebieglo szybko I sprawnie. Goraco polecam
5 / 5
2018-10-17 16:09:12
Bronisław
Profesjonalna obsługa . Polecam !
5 / 5
2018-10-12 11:33:20
Izabela
Sklep z najlepszym asortymentem.

Rzetelne opinie o 13VIP 4Home&Kitchen