Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1but.pl

1but.pl Opinie 4.3 (85)

Ul. Baraniaka 96/98
61-245
Poznań
( brak )
opinie 1but.pl
speedtest
4.3
85
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-07 11:00:49
Mariola
Zachęcam wszystkich do zakupów na tej stronie.
5 / 5
2020-02-05 14:39:34
Milena
Wszystko zgodne z opisem. Towar dotarł szybko. Polecam.
5 / 5
2020-02-04 10:32:19
Jan
Jeśli chcesz dobrze chodzic i wiesz o co chodzi, to 1but jest ok
5 / 5
2020-01-26 18:46:10
Alberta
Bardzo dobrze super obsługa klienta
5 / 5
2019-12-22 20:58:47
Hanna
Same + Szybko Zgodnie z opisem Zamówiony zły rozmiar został wymieniony bez najmniejszego problemu POLECAM
1 / 5
2019-10-17 14:14:35
Joanna
Dobrze się zastanówcie, czy nie macie innego sklepu w którym warto kupić. Nie przeszkadzało mi, że 3 dni trwało zanim zabrali się za realizację zamówienia. Nic pilnego nie zamawiałam. Dostawa mega szybka, ale to zasługa DPD. Wypowiedzi automatyczne do klienta są ok, ale jak już pisze pracownik, to jest masakra. Brak szacunku wobec klienta. Jeżeli rozmowa robi się niewygodna przestają odpisywać. Uwaga! Nie dopełniają obowiązku informacyjnego wobec konsumenta i stosują ukrywanie treści, aby później zasłaniać się regulaminem. Wprowadzili mnie w błąd i kłamią.
5 / 5
2019-10-12 09:01:48
Antonina
Bardzo duży wybór, mega dobre ceny, szybka realizacja
4 / 5
2019-09-12 16:25:04
Władysław
1.Polecam zakupy wtym sklepie internetowym. 2.Towarzgodny z opisem. 3.Odwiedzę ponownie ten sklep.
5 / 5
2019-09-12 14:26:12
Marek
Bardzo dobre ceny, sprawna obsługa, duży wybór.
1 / 5
2019-09-03 13:14:29
Dorota
Jak najbardziej ODRADZAM zakupy w tym sklepie! Otrzymałam buty w złym rozmiarze i firma nie chce współpracować w celu rozwiązania tej sytuacji inaczej niż przez złożenie reklamacji i czekanie na jej rozpatrzenie do 14 DNI ROBOCZYCH! Sytuacja niedorzeczna w momencie kiedy błąd nastąpił po stronie sklepu i wychodzi na to że na prawidłowo zamówiony i opłacony towar będę czekać około 3 tygodni...Zaproponowano mi jedynie opłacenie nowego zamówienia, ale jaka jest gwarancja, że tym razem zostanie zapakowany prawidłowy rozmiar?
5 / 5
2019-08-08 20:21:50
Konstanty
tanie buty, duże rozmiary , szybka wysyłka, polecam
1 / 5
2019-07-25 14:02:59
Weronika
Robienie wyprzedaży a potem nie możliwość realizacji!, Proszę nie tłumaczyć się błędami, mamy 2019 rok, inne sklepy nie mają problemów i robią wyprzedaże i realizują zamówienia, proszę iść do nich po nauki jak sobie nie radzicie. Skończyły się czasy oszukiwania ludzi i robienia sztucznych promocji. MINUS i to ogromny.
1 / 5
2019-07-24 12:59:32
Maria
Po zaksięgowaniu opłaty zamówienie zostało anulowane.
5 / 5
2019-07-08 12:22:02
Judyta
Wszystko w najlepszym porządku. Naprawdę dobry sklep internetowy.
5 / 5
2019-07-07 20:10:30
Małgorzata
Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem i szybka dostawa :) Polecam !
5 / 5
2019-06-14 12:08:59
Bernadeta
Super sklep. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócę. Dziękuję za błyskawiczną dostawę.
5 / 5
2019-06-13 14:41:43
Honorata
Szybki kontakt, miła obsługa, ekspresowa wysyłka, produkt zgodny ze zdjęciami i opisem. Serdecznie polecam;)
5 / 5
2019-06-03 13:01:44
Ada
Szybko, solidnie, zgodnie z opisem. Bez uwag. Polecam :)
5 / 5
2019-06-02 22:58:33
Szymon
Kupowałem w tym sklepie buty już kilka razy i prawie zawsze byłem bardzo zadowolony. Wymiary podane w cm, ceny OK, szybka dostawa. Raz tylko zamówiłem buty które były jak dla mnie za sztywne i za niskie, ale byłem napalony na ten model i zostawiłem. Ostatni zakup - buty Merrel - rewelacja. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-19 08:20:51
Hubert
Super sklep pełen profesjonalizm,szybka dostawa
5 / 5
2019-05-13 12:09:42
Celestyna
Bardzo szybka wysyłka, obsługa bezproblemowa, polecam
5 / 5
2019-04-28 17:32:13
Anna
Polecam. Zawsze sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-04-12 13:18:41
Mirosław
Bardzo szybkie zakupy. Bez zarzutu. Buty mają wadę - rozchodzi się szew od języka ale będę składał reklamację. Co do samego zakupu 5/5.
5 / 5
2019-04-03 07:46:55
Fryderyka
No cóż, jeśli kupować dobre buty to tylko w dobrym sklepie. Sklep internetowy 1but.pl spełnia wszelkie warunki udanego zakupu: przejrzystość, solidność, szybkość i rozsądna cena. Oby tak dalej :) Pozdrawiam,
5 / 5
2019-03-29 13:59:42
Marek
Dobry sklep dla tych którzy lubią wiedzieć co dzieje się z ich zamówieniem .Nie jest to sklep typu ,,milczenie owiec,, Towar otrzymałem szybko , zgodny z opisem i w dobrej cenie.Polecam
5 / 5
2019-03-29 08:03:32
Celestyna
elegancko szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-03-27 23:45:34
Oleg
Szybka wysyłka. Wszystkie zamówienia zrealizowane bez problemów.
5 / 5
2019-03-27 22:54:20
Ziemowit
Realizacja zamówienia została przez sklep wykonana naprawdę dobrze wszystko na czas oraz zgodnie z zamówieniem, a buty jakościowo świetne do tej pory je posiadam i nie wyglądają gorzej niż w momencie zakupu, a było to w 2015.
5 / 5
2019-03-27 18:30:12
Dorota
Korzystam ze sklepu często i robię bardzo udane zakupy.
5 / 5
2019-03-24 11:44:38
Bogna
Super ceny , produkty i nigdy się tam nie zawiodłem
5 / 5
2019-03-11 21:42:55
Regina
Legendarne butki Nike Cortez w wersji znanej z filmu "Forrest Gump" doszły do mnie całe i zdrowe. Są to już moje 5 Cortez'y - w lato nie chodzę w żadnych innych. Powinien posiadać je każdy miłośnik klasyków (z lat 70').
5 / 5
2019-03-08 12:22:19
Łucja
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-03-03 10:06:02
Jowita
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-03-01 13:09:26
Władysław
szybka dostawa, towar zgodny z opisem, buty wygodne... Polecam
5 / 5
2019-03-01 11:18:32
Eligiusz
Polecam jak najbardziej, 4 pary butów z 1but.pl bez zastrzeżeń...POLECAM
5 / 5
2019-01-29 14:28:23
Michał
Od wielu lat korzystam i nie zamierzam zmieniać dostawcy moich butków :D
5 / 5
2019-01-21 12:20:34
Józef
Odrycie tego sklepu było dla mnie jak odkrycie Ameryki przez Columba. Odkryłem "nowe, najlepsze".Nigdzie nie ma takich butów jak tam.
5 / 5
2019-01-14 01:48:30
Tadeusz
bardzo duży wybór towarów najlepsze ceny bezproblemowa realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-27 10:08:30
Kornel
Kupuje tutaj od 7 lat i nigdy jeszcze nie miałem żadnych problemów. Buty zawsze są rozmiarów takie jak napisane w informacji o butach.Szybka dostawa i pełne zadowolenie.
5 / 5
2018-12-19 00:10:23
Aleksandra
Ciżmy Adasia 1but wysłał w Poniedziałek, a we Wtorek już był u mnie kurier ( zaznaczę że mieszkam w Gdańsku)... :) To już 4 para skoków zamówionych z tej strony i SZCZERZE BEZ WAZELINY POLECAM. Oczywiście orginałki i to w dodatku tanie. (ten Łukasz od tych Timberlandów poniżej to jakiś psychol co lubi zamawiać, zwracać, wykłócać i straszyć sądami-debil)
5 / 5
2018-11-30 16:06:48
Beata
Szeroki wybór. Informacje na każdym etapie zamówienia. Nie ma problemu ze zwrotem czy reklamacją.
5 / 5
2018-11-30 10:32:20
Klara
Rewelacja! Bardzo duży wybór towarów i dostępna praktycznie cała rozmiarówka. Cena duzo niższa niż u konkurencji, a do tego darmowa dostawa :) Precyzyjnie i na bieżąco przesyłane informacje na temat zamówienia i jego statusu. Przesyłka następnego dnia była juz u mnie! Polecam z czystym sumieniem!
1 / 5
2018-11-29 13:27:16
Maksym
Przestrzegam wszystkich kupujących przed zakupami w tym sklepie internetowym. Zakupiłem buty Timberland, po przymierzeniu (które polegało na założeniu buty na 10s) okazało się, że są za duże i postanowiłem je odesłać korzystając ze swojego prawa dot. zakupów przez Internet. Sprawy te w innych sklepach są załatwiane bardzo sprawnie - kupuję produkty przez Internet od wielu lat i nigdy dotychczas nie spotkałem się z sytuacją jaka miała miejsce przy tej transakcji. Zwrot butów nie został uznany i dostałem informację, że uzasadnienie odrzucenia zwrotu znajduje się w paczce z butami, które sklep mi z powrotem przesyła. Chciałem telefonicznie uzyskać informację nt. przyczyn zwrotu, ale pan z infolinii w trakcie rozmowy telefonicznej stwierdził, że i tak nie udzieli mi żadnej informacji a uzasadnienie będzie w paczce z butami. Takie postępowanie jest niezgodne z prawem co zamierzam udowodnić przed sądem. Sprawa zostaje skierowana do sądu.
5 / 5
2018-11-28 16:50:09
Walentyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia,precyzyjna informacja o statusie zamówienia,świetny kontakt ze sprzedającym,uczciwe zasady,duży wybór towarów
5 / 5
2018-11-18 12:16:03
Szymon
Buty jak z normalnego sklepu stacjonarnego lecz o 100zł taniej. Jestem zadowolony z takiej oszczędności gdyż produkt bardzo dobrej jakości w znacznie niższej cenie.
5 / 5
2018-11-13 18:18:19
Klemens
Kolejne udane zakupy. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-11-11 19:25:57
Jakub
Super sklep,bardzo dobre ceny i szybka realizacja zamówienia.Polecam
5 / 5
2018-11-11 11:49:11
Brunon
Wszystko przebiegło bez żadnych problemów ,jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep
5 / 5
2018-11-06 13:01:43
Ida
polecam zakupy w sklepie 1 but ,dostawa w ciągu 2 dni , rozmiar trzyma miarę, syn już po pierwszym meczu w nowych butach i strzela gole do bramki;)
5 / 5
2018-10-27 17:48:56
Eryka
wszystko jasne i czytelne i jak sie w sklepie stacjonarnym przymierzy to tu kupi sie do samo tyle, że taniej :)
5 / 5
2018-10-24 22:07:23
Grażyna
Szybko, sprawnie i bezproblemowo, nie jest to pierwszy zakup na tym portalu i na pewno nie ostatni ! ! ! Z czystym sumieniem serwis godny polecenia.
4 / 5
2018-10-11 18:25:57
Agata
To moje kolejne zakupy; jak zwykle wszystko załatwione sprawnie, szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-10-08 14:43:16
Bogusław
Miłe zaskoczenie, kiedy moim oczom ukazała się para butów, do momentu otrzymania przesyłki byłem przekonany, że otrzymam 1but ponieważ cena była bardzo konkurencyjna. Podsumowując: otrzymane buty 2 (dwa) spełniają moje oczekiwania, cena najlepsza w całych internetach, bardzo szybka wysyłka i miła obsługa przez infolinie (zmiana adresu dostarczenia, kiedy przesyłka była już w drodze). Polecam ! ja tu wrócę !
5 / 5
2018-10-01 09:55:08
Zdzisława
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2018-09-25 13:05:57
Sergiusz
Jestem zadowolony - na pewno jeszcze nie raz skorzystam i kupię coś na ich stronie.
5 / 5
2018-09-15 09:57:02
Fryderyka
szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2018-09-14 17:11:12
Szczepan
Polecam, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2018-09-01 11:03:31
Franciszka
Jak mnie somsiad zobaczył w nowych butach to aż mu passat nie odpalił. Dzięki kurła. Super obsługa i towar prima sort.
5 / 5
2018-09-01 10:39:40
Jakub
Polecam gorąco każdemu, kto chce szybko i w przystępnej cenie otrzymać swoje wymarzone buty! Duży wybór, atrakcyjne promocje, produkt w 100% zgodny z opisem na stronie, szybka wysyłka, sklep o wszystkich postępowaniach informuje przez pocztę elektroniczną, sprawnie odpowiada na wiadomości. Wszystko jak należy. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-08-31 11:47:49
Łukasz
Przyjaciel popłakał się gdy otrzymał przesyłkę - niespodziankę z upragnionymi butami, znalezionymi w super cenie na 1but.pl.
5 / 5
2018-08-28 13:23:38
Bernard
Jestem w pełni zadowolony z zakupu w sklepie 1but.pl . Buty które nabyłem były w bardzo przystępnej cenie. Przesyłka doszła w 1 dzień od zakupy. Myślę że w przyszłości będę mógł polecić ten sklep internetowy znajomym a także rodzinie.
5 / 5
2018-08-24 15:12:00
Tadeusz
Bardzo dobry sklep!Bezpłatne dostawy,szeroki wybór,doskonały kontakt,dobre ceny.Polecam każdemu.
5 / 5
2018-08-24 14:26:58
Małgorzata
Super! Dostawa szybka oraz buty bardzo dobre oraz dobrej jakości. Polecam !
5 / 5
2018-08-24 10:42:07
Radosław
Bardzo dobry sklep internetowy,darmowe dostawy,przystępne ceny i duża gama oferowanych produktów sprawia że mogę każdemu z czystym sumieniem polecić ten sklep.
5 / 5
2018-08-22 11:29:22
Honorata
super sklep kupuję od lat i jestem zadowolona. Jest jeden mankament trzeba płacić gotówką, chociaż kurierzy mają terminale.
5 / 5
2018-08-18 10:56:36
Marina
Najbardziej w sklepach internetowych cenię sobie sprawną i profesjonalną obsługę. I dokładnie tak można opisać przebieg procesu zamówienia w tym sklepie. Szczerze powiedziawszy jest to jedyny sklep internetowy, w którym zaopatruję się o nowe obuwie od ponad roku (właściwie, to od kiedy odkryłam tę stronę). Nie zawiódł mnie ani razu, produkty wysyłane są w stanie idealnym i w takim samym docierają do odbiorcy. Ceny są naprawdę zaniżone, w stosunku do innych sklepów internetowych, co niesamowicie mi odpowiada. Nie muszę wydawać dużej sumy pieniędzy, a mam za to wspaniałej jakości produkty. To z pewnością nie są moje ostatnie zakupy, a do sklepu wracam za każdym razem! Polecam!!
5 / 5
2018-08-14 13:40:25
Bogusława
Po złożeniu zamówienia, buty pojawiły się na następny dzień! Fantastyczny i szybki kontakt, obuwie bez żadnych wad lub uszkodzeń. Polecam!
5 / 5
2018-08-11 10:40:34
Alicja
Wszystko ok, ekspresowa realizacja wysyłki.
5 / 5
2018-08-09 10:13:55
Longin
Super sklep. Expresowa przesyłka i zarąbisty kontakt z klientem. No i te ceny!!!
5 / 5
2018-08-09 09:52:21
Karol
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Ekspresowa realizacja, brak jakichkolwiek zarzutów. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-08-04 14:34:08
Elwira
Bardzo polecam sklep oraz obsługę. To już moje któreś z kolei zamówienie i po raz kolejny jestem zadowolona. Paczka przyszła mi zgodnie z ustaleniami. Wysłana następnego dnia po złożeniu zamówienia dotarła bez jakichkolwiek wad. Obuwie były starannie zapakowane, nie zniszczone, ani nie posiadały żadnych niedoskonałości. Sam sklep oferuje niskie ceny, co jest naprawdę przydatne, gdyż ten sam produkt możemy uzyskać nie przepłacając. Koszt przesyłki miałam całkowicie darmowy, zgodnie z ustaleniami. To na pewno nie są moje ostatnie zakupy na tym sklepie.
5 / 5
2018-08-01 11:47:56
Malina
Polecam - sprawna dostawa, buty rewelacja, syn jest bardzo zadowolony; na pewno skorzystam ze sklepu w przyszłości; ocena bardzo dobra
5 / 5
2018-07-29 18:53:24
Malwina
Polecam sklep, jednak proszę aby klienci nie popełnili tego samego błędu co ja, a mianowicie niedostatecznie przeanalizowałam tabelę rozmiarów i zaznaczyłam numer obuwia wg. polskiego oznakowania. Towar zgodny z opisem. Resztę informacji już przeczytałam ze zrozumieniem.Obsługa znakomita, informacje o wysyłce na bieżąco.
5 / 5
2018-07-27 10:34:31
Ewelina
Bardzo profesjonalny sklep, w przypadku problemów wszystko załatwione OK. Szybka dostawa, towar 1 wsza klasa. Szczerze polecam :!
1 / 5
2018-04-06 20:58:05
Katarzyna
Sklep sprzedaje buty które rzekomo posiada. Zakupiłam buty w rozmiarze 41 które kosztowały 294zł , zostały opłacone po czym na stronie zmieniły nagle cenę na 360zł. Otrzymałam wiadomość e-mail że moje zamówienie nie może zostać zrealizowane z cytuje: "przyczyn niezależnych od nas". Zadzwoniłam na infolinię aby dowiedzieć się czym są owe przyczyny niezależne i konsultantka oznajmiła mi że buty są w jakimś innym magazynie i ich cena wynosi 360zł. Normalnie śmiech na sali a nie sklep. To jak się nie ma butów na stanie to trzeba je sprowadzić i to w takiej cenie w jakiej widnieją na stronie a nie walić jakąś ściemę na poczekaniu. Po prostu wystawili buty taniej ale jak ktoś je kupił to zmienili zdanie że jednak wolą sprzedać drożej. Oczywiście dodam że pomimo anulacji zamówienia i zapewnień konsultantki zwrotu pieniędzy nie otrzymałam. Bardzo nie polecam sklepu,konsultantka była niemiła i widać że tuszowała chore praktyki tego pseudo sklepu internetowego. Nie kupujcie tam ludzie, szkoda nerwów.
1 / 5
2017-07-17 12:16:07
Kamil
Dramat. Otrzymałem buty w innym rozmiarze niż wskazany na pudełku oraz oczywiście innym niż zamówiony. W nadziei na pełen zwrot kosztów odesłałem buty do sklepu korzystając z ich kuriera. Zwrócona kwota została pomniejszona o koszt odesłania. W wyjaśniającej rozmowie telefonicznej pani z infolinii (nieuprzejmie) przyznała że ktoś po ich stronie się pomylił jednak systemowo nie może oddać mi całej kwoty... Zamawianie z tego sklepu to proszenie się o kłopoty.
1 / 5
2017-07-06 09:36:04
Benedykt
Bardzo długo czekałem na wysyłkę. Całkowity brak kontaktu telefonicznego ze sklepem, infolinię obsługuje automatyczna sekretarka, nie pogadamy z człowiekiem
4 / 5
2017-06-20 08:52:24
Bartłomiej
Dobra cena, towar zgodny z opisem. Niestety zdecydowanym minusem było oczekiwanie na wysyłkę. Buty zostały wysłane dopiero po czterech dniach i ponaglającym mailu "bo trzeba było je sprowadzić z innego magazynu". Niestety nikt z obsługi nie pofatygował się, żeby napisać choć słowo wyjaśnienia i dopiero kiedy napisałem, ktoś mi odpowiedział.
1 / 5
2017-06-09 14:16:02
Marcin
Żenada!!! zamówiłem dwie pary nike air max ( 1 i 90 ) obydwie uszkodzone, z wadami fabrycznymi do tego z brudnymi podeszwami a w środku ujebane i z kulkami ze skarpet. Po sprucie przez telefon pani wyjaśniła , ze to widocznie przez przypadek ktoś wysłał ponownie buty ze zwrotu...dodam , że buty były luzem wrzucone do kartonu, zero zabezpieczenia papierem itd. a kartony są w takim stanie jakby kurier ruchał je trzy dni... do zakupów nie dostałem zadnego paragonu. Co z tego , że dostane zwrot hajsu skoro miał to być prezent ...
1 / 5
2017-05-23 16:03:20
Dominika
Sklepu nie polecam, w butach pękła podeszwa po 8 miesiącach użytkowania, pękła skóra z przodu butów. Reklamacja odrzucona z powodu braku zidentyfikowania wad jakościowych oraz defektów fabrycznych. W opinii sklepu buty posiadają zmiany użytkowe w efekcie użytkowania. Brak komentarza. Sklep zaproponował mi za to w drugiej reklamacji zniżkę przy zakupie następnych butów!!!
4 / 5
2017-04-27 11:05:48
Marcel
Niska cena, darmowa przesyłka, buty dostarczone wręcz natychmiastowo, nieuszkodzone. Wszystko byłoby perfekcyjnie, gdyby nie jeden mały szczegół- buty przyszły do mnie w zamówionym rozmiarze, ale z rozmiarówki dziecięcej, a nie damskiej. Niby niewielki błąd, bo to tylko 0,5 cm różnicy i w moim przypadku buty na szczęście pasowały, ale dla kogoś innego mógłby to być problem. Poza tym super- jestem naprawdę zadowolona z jakości obsługi.
1 / 5
2016-11-19 17:59:34
Kacper
Buty rozleciały się po niecałym roku, nie nadają się do niczego, a reklamacja odrzucona.
2 / 5
2016-06-14 23:02:25
Izydor
po roku buty się rozpadły. reklamacja odrzucona z powodów formalnych. Wysłałem ja na własny koszt z fakturą i pisemną reklamacją. próbowałem uzyskać dokładniejszą informację, ale niestety brak jakiegokolwiek kontaktu. maile bez odpowiedzi
1 / 5
2016-03-21 15:26:03
Wojciech
zdecydowanie nie polecam, odradzam. Kupiłem buty w których po 4 miesiącach pękła przednia, wierzchnia warstwa buta. reklamacji nie uznają. Rzeczoznawca nie jest obiektywny, działa ewidentnie na korzyść firmy. Dostałem odpowiedz ze buty zostały narażone na wilgotne środowisko - buty które są w opisie jako jesienno-zimowe. tak wiec jak macie takie to uważajcie na deszczowe dni... pomijam fakt ze poprzecierały się w środku. jednym słowem Skandal, sprawę przekazuję do sądu a reszcie odradzam aby nie mieli takiego problemu jak ja. Pozdrawiam
3 / 5
2015-05-07 17:09:00
Kajetan
Kupiłem buty w tym sklepie.Dzisiaj je otrzymałem.Buty w fatalnym stanie.Nie dość że nie zgodne z opisem(miały mieć cholewki z naturalnej skóry a nie z płutna) to są zleżałe i straciły biel,cuchną starzyzną i stęchlizną.Jak taki sklep jeszcze funkcjonuje?Kto pozwala na taki proceder?Oni [...] klientów.

Rzetelne opinie o 1but.pl