Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1lazienka.pl

1lazienka.pl Opinie 4.6 (356)

Grojecka 11C
32-600
Oświęcim-Zaborze
516988918
opinie 1lazienka.pl
speedtest
4.6
356
Opinii

Dobrze

3 / 5
2020-02-22 08:16:50
Marzena
Słabe odpowiedzi z czat. Nie znają odpowiedzi.
5 / 5
2020-02-21 06:16:03
Benedykt
Wszystko jak najbardziej w porządku.
4 / 5
2020-02-20 21:59:50
Marta
Wszystko ok poza tym że towar nie został wysłany w fabrycznie zapakowanej folii . Co zostało zgłoszone telefonicznie ale dostałam informację od Pani że to niemożliwe:) a jednak.
5 / 5
2020-02-20 13:33:51
Brunon
To już kolejne zakupy w tym sklepie. Bardzo dobra obsługa i kontakt, konkurencyjne ceny. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2020-02-19 08:37:09
Anna
Wow, meble które oglądałam w innym sklepie były droższe, znalazłam tańszą ofertę poprzez ceneo, super zapakowane. Dziękuje. Meble pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona. :_
5 / 5
2020-02-19 08:08:04
Bolesław
Dobry kontakt, ekspresowa reklamacja uszkodzonego w przesyłce towaru.
5 / 5
2020-02-18 21:14:14
Emanuela
Świetny kontakt ze sklepem, pomocna i fachowa obsługa
5 / 5
2020-02-18 21:07:14
Ferdynand
towar zgodny z opisem, kontakt ze sklepem dobry, bez zastrzeżeń
1 / 5
2020-02-18 10:49:56
Gerard
Produkt przyszedł uszkodzony, firma umyła. Ręce. Od odpowoedzoalnosci
5 / 5
2020-02-18 10:02:23
Nina
Dobry kontakt, informacje na bieżąco dotyczace statusu zamówienia
5 / 5
2020-02-17 08:09:06
Renia
Wszystko bez zarzutu! Dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-02-15 19:27:46
Włodzimierz
Towar dostarczono na czas. Polecam
5 / 5
2020-02-15 17:17:54
Zbigniew
Zakup szafki łazienkowej z lustrami. Przesyłka solidnie zapakowana dotarła szybko. Cały czas byłem informowany na maila o kolejnych etapach transakcji. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2020-02-14 20:44:27
Mikołaj
Zakupiłem brodzik. Towar oraz kontakt z klientem na świetnym poziomie. Brodzik ocenię po montażu. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 17:45:54
Hanna
Ludzie kontaktowi, strona działa bez zarzutu, szeroki wybór towarów dla każdego coś ... Firma zmieściła się w deklarowanym czasie dostarczenia , wszystko byłoby super gdyby nie brak stelażu do wanny. No cóż . Po rozmowie telefonicznej i mailowej stelaż wysłano następnego dnia . Łazienkę Nr 1 polecam :) Andrzej .
1 / 5
2020-02-14 14:06:13
Fryderyka
Szafka nosi ślady użytkowania, tj. brak folii zabezpieczającej lustro, na górnej półce ślad chyba wiercenia. Chyba otrzymałam szafkę ze zwrotów (?).
5 / 5
2020-02-13 16:43:44
Feliks
Miła obsługa, szybka dostawa, poleca z czystym sumieniem!
1 / 5
2020-02-13 12:05:48
Kornelia
niestety po dosyć długim czasie i kliku moich emailach zadzwonił do mnie handlowiec, że moje zamówienie czyli szafka plus umywalka jest dostępne tylko częściowo i na umywalke musze poczekać dodatkowo 3 tygodnie - na stronie było info o szybkiej dostępności coś ok 2-3 dni. skle zgodził się wysłać mi samą szafkę - musiałam sobie sama na prędko dokupywać umywalkę - a robotnicy w łazience czekali …. masakra
5 / 5
2020-02-13 08:30:39
Konrad
Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa
4 / 5
2020-02-11 21:04:04
Alicja
Umywalka zgodna z opisem. Jedynie czas wysłania paczki to kilka dni
5 / 5
2020-02-11 10:47:59
Sławomir
Towar ok, dostawa porażka, lepiej zmiencie firmę kurierską.
5 / 5
2020-02-07 09:37:57
Konstancja
Polecam ten sklep, tanio i bardzo miła obsługa zarówno przez telefon jak i w sklepie stacjonarnym
5 / 5
2020-02-06 12:54:05
Aurelia
Bardzo dobry kontakt, cena i towar. Polecam
5 / 5
2020-02-05 19:57:04
Edward
Szybko, przyjemnie bez problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-05 09:52:25
Helena
Szybko i w konkurencyjnej cenie + darmowa dostawa!
5 / 5
2020-02-04 13:25:41
Albert
Kabina prysznicowa NewTrendy Ultima
5 / 5
2020-02-04 13:25:41
Antonina
Kabina prysznicowa NewTrendy Ultima
5 / 5
2020-02-03 20:57:22
Wiesław
Dobrze zapakowane szybko wysłane
4 / 5
2020-02-03 13:30:24
Adrian
Czas oczekiwania 7 dni na brodzik ,walk in dostepny od reki, profesjonalny kontakt ,termin dotrzymany, sama wysylka dostarczoba w dzien po ekspedycji ze sklepu. Mimo duzych gabarytow .
4 / 5
2020-02-03 13:30:24
Paulina
Czas oczekiwania 7 dni na brodzik ,walk in dostepny od reki, profesjonalny kontakt ,termin dotrzymany, sama wysylka dostarczoba w dzien po ekspedycji ze sklepu. Mimo duzych gabarytow .
1 / 5
2020-02-02 22:35:24
Tamara
Negatywnie,źle zapakowana umywalka dotarła podłuczona .Obsługa niekompetentna ,nie szanują klienta .Odnosi się wrażenie że właściciele sklepu nie wiedzą jak są traktowani klienci ,reklamacja w dalszym ciągu nie uznana.Nie polecam
5 / 5
2020-01-29 22:21:59
Klara
Najszybsza dostawa. Zamówiłam ok 22.00 w środę baterię łazienkową a otrzymałam ją już w piątek ok 11.00. Gorąco polecam. Żałuję, że pozostałe elementy zamówiłam gdzie indziej.
5 / 5
2020-01-28 22:55:46
Emilia
Super kontakt, solidnie zapakowane, polecam
5 / 5
2020-01-25 20:15:22
Brunon
Zamowienie zrealizowane bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2020-01-25 19:59:31
Rozalia
bardzo dobry kontakt telefoniczny
5 / 5
2020-01-24 12:15:38
Ryszard
Kontakt super, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-22 14:03:12
Grażyna
Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie. Ponad 10 dni roboczych. Za to zarówno kontakt ze sprzedającym jak i towar na najwyższym poziomie. My zamawialiśmy zlew retro 80 cm.
5 / 5
2020-01-22 12:04:23
Aurelia
Transakcja przeprowadzona pozytywnie z darmową dostawą.
5 / 5
2020-01-20 11:45:45
Gustaw
Wszystko przebiegło pomyślnie w dobrym czasie jak najbardziej polecam firmę.
5 / 5
2020-01-20 07:53:55
Arleta
Paczka przyszła szybko, bez problemów. Towar wydaje się solidny a do tego bardzo ładny. Na temat użytkowania wypowiem się za jakiś czas.
5 / 5
2020-01-20 07:25:04
Emanuel
Szybka wysyłka, dobre ceny i pełna informacja dla klienta. Polecam.
5 / 5
2020-01-17 22:29:51
Kacper
Darmowa dostawa wanny - to mnie skłoniło do zakupu w tej firmie.
5 / 5
2020-01-17 12:36:52
Renata
Ok, dostawa trochę późniejsza niż miała być ale całkowicie do przyjęcia. Polecam ten sklep jak najbardziej, obsługa też rzeczowa.
5 / 5
2020-01-15 16:54:50
Błażej
Przesyłka szybka,dobrze zapakowana.Jestem zadowolony z jakości zakupów i obsługi.
5 / 5
2020-01-15 15:53:58
Hubert
polecam Moje oczekiwania sa w 90%spełnione
1 / 5
2020-01-14 19:19:34
Robert
Sprzedają towar którego nie mają.
4 / 5
2020-01-14 14:14:59
Roma
towar na magazynie wysylka za pobraniem a wyslany dopiero po 2-3 dniach
5 / 5
2020-01-12 16:21:59
Patryk
zamówienie zrealizowane szybko, bez żadnych problemów
4 / 5
2020-01-10 13:05:19
Feliks
Przesyłka pobraniowa płatna. Chodź dostarczają swoim transportem. Przesyłka opłacona- dostawa gratis... Bezsens co do towaru nie mam zastrzen
5 / 5
2020-01-08 08:10:25
Donata
Polecam z cały przekonaniem. Bardzo profesjonalnie.
1 / 5
2020-01-07 19:52:25
Grażyna
Zamówiona wanna dotarła porysowana i ubrudzona substancją o konsystencji smoły na brzegu towaru. Towar wysłany po telefonicznej interwencji i zapytaniu o termin wysyłki. Przez kilka godzin od dostawy kontakt telefoniczny ze sklepem był niemożliwy, nie odbierano połączeń. Nie polecam zakupów w sklepie, chyba, że ktoś ma ochotę na tego typu przygody tuż przed montażem armatury łazienkowej.
1 / 5
2020-01-07 13:00:34
Stanisława
Od 30 grudnia czekam na realizacje zamówienia. Do chwili obecnej nie mam żadnej informacji na temat statusu. Ostatni raz robie zakupy w tej firmie.
5 / 5
2020-01-07 08:35:27
Jadwiga
Polecam w 100%, wszystko zgodne z opisem
4 / 5
2020-01-06 22:10:50
Feliks
Czas oczekiwania na towar 10 dni od wpłaty blikiem. Poza tym ok
5 / 5
2020-01-05 19:14:00
Emanuel
Wszystko bez zarzutu, tak jak powinno być.
5 / 5
2020-01-03 14:30:41
January
Bardzo profesjonalnie i bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-31 13:30:50
Zygfryd
Spoko towar dostałem taki jak zamówiłem
5 / 5
2019-12-31 11:15:54
Luiza
BARDZO PRZYJEMNA I PRZYJAZNA OBSŁUGA KLIENTA. DZIĘKUJĘ.
5 / 5
2019-12-31 08:08:39
Joanna
Bardzo miła i kontaktowa obsługa .
5 / 5
2019-12-28 13:43:07
Ziemowit
Wszystko jak w oposie, dobry kontakt, szybks dostawa
5 / 5
2019-12-27 10:03:05
Tobiasz
Dobry towar i kontakt z klientem oraz szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-12-26 18:31:45
Zofia
lepiej niż sobie zaplanowałam
5 / 5
2019-12-23 12:26:20
Greta
Szybka reakcja na trudne sugacje
5 / 5
2019-12-21 08:47:44
Tomasz
Produkt zgodny z opisem,solidne wykonanie
5 / 5
2019-12-20 15:59:52
Otylia
Wszystko gra. Polecam ten sklep. Bardzo dobra i czytelna organizacja w serwisie do zamówień
5 / 5
2019-12-20 13:11:01
Alberta
Szybko sprawnie i bez problemu
5 / 5
2019-12-20 10:31:55
Aurelia
Wszystko sprawnie przebiegło.
5 / 5
2019-12-19 17:32:56
Bronisława
Zamówienie otrzymałam szybciej niż liczyłam. Przywieźli, pomogli wnieść. Rewelka. Wszystko się zgadza. Firma godna zaufania. Dzwonili wcześniej, że jada z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-18 19:49:07
Brygida
Dobry kontakt, wyczerpujące informacje, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-14 10:59:44
Ireneusz
transakcja przebiegła szybko ,sprawnie,otrzymany towar spełnia moje wymagania ,polecam
5 / 5
2019-12-13 21:06:24
Weronika
SOLIDNIE SZYBKO SPRAWNIE POLECAM
5 / 5
2019-12-13 13:11:34
Nastazja
Szybka dostawa umywalka dobrze zabezpieczona poleca
5 / 5
2019-12-13 10:49:11
Izolda
W porządku. Zam. Kompletne. Dobrze zabezpieczony towar.
5 / 5
2019-12-11 17:55:32
Tadeusz
Dobra cena, szybka wysyłka, bezproblemowo zostałem obsłużony:) polecam
5 / 5
2019-12-11 16:48:18
Brygida
Polecam, wszystko sprawnie, kontakt mailowy bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-10 22:06:37
Greta
Jestem zadowolona! Wszystko na czas i zgodnie z informacją w mailu. Produkt dobrze opakowany, a to ważne, bo szklany. Na przyszłość może lepiej gdyby numer listu przewozowego i rodzaj przewoznika był od razu w mailu, żeby klient mógł sobie sprawdzić samodzielnie status paczki.
5 / 5
2019-12-10 20:07:26
Walenty
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sklep 1lazienka z całego serca. Szafka dobrze zabezpieczona i bardzo ładna.
4 / 5
2019-12-09 12:44:09
Ziemowit
Polecam bardzo szybko reaizują zamówienia
5 / 5
2019-12-07 19:55:57
Mikołaj
Obsługa, kontakt, wysyłka na najwyższym poziomie. Radzę jednak dobrze wymierzyć samą wannę ponieważ ta ma strasznie szerokie boki i z 70cm zostaje nam jedynie 50cm do kąpieli więc bardzo marnie i byle większość facetów nie zmieści w niej swoich barków.
5 / 5
2019-12-06 18:31:07
Irma
jestem pozytywnie zaskoczony szybkością realizacji ..
5 / 5
2019-12-06 14:47:18
Lucjan
Towar jest zgodny z ofertą. Dostawa szybka.
5 / 5
2019-12-06 11:07:24
Cezary
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Szkoda ze nie ma opcji wniesienia produktu za opłatą.
5 / 5
2019-12-05 20:05:42
Sławomira
Po raz kolejny zrobiłam zakupy w tym sklepie. Jestem b zadowolona. Wszystko w porządku. Miły kontakt z obsługą. Polecam :)
5 / 5
2019-12-05 18:02:10
Jędrzej
Wszystko szybko, zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 14:50:18
Lilianna
Bardzo elastyczni, otwarci na propozycje przy sytuacji problematycznej
5 / 5
2019-12-05 12:07:36
Przemysław
bardzo szybko i sprawnie dostarczono towar
5 / 5
2019-12-02 10:03:17
Pola
Był to mój pierwszy kontakt z tym kontrahentem. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Bardzo konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami. Towar bardzo dobrze zapakowany (wanna wolnostojąca i miska wc więc na palecie). Nawet kurier przy odbiorze zwrócił na to uwagę; starannie i solidnie zapakowane. Cały czas bieżące powiadomienia o statusie przesyłki. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za udaną transakcję.
5 / 5
2019-11-30 07:28:31
Eleonora
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar był dostępny i szybko wysłany.
1 / 5
2019-11-30 03:19:46
Wiola
Nie dostarczaja zamowionego towaru i brak informacji od dostawcy
5 / 5
2019-11-28 21:29:43
Ludwika
Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka towar doszedł w przeciągu 3 dni roboczych. Doskonale zabezpieczony bez wad. Polecam.
5 / 5
2019-11-26 21:07:00
Sandra
Super, szybko, dokładnie to co w ofercie.
5 / 5
2019-11-26 15:47:03
Dominik
Dobra komunikacja szybka wysyłka polecam
5 / 5
2019-11-22 13:49:22
Zygmunt
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-22 13:49:22
Norbert
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-22 07:12:18
Gerard
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Towar pierwsza klasa..
5 / 5
2019-11-21 08:55:38
Mateusz
Witam , transakcja przebiegła bez problemowo , Umywalka została solidnie zapakowana i dotarła cała w jednym kawałku, szybka wysyłka, polecam ten sklep !!
5 / 5
2019-11-20 10:50:48
Ada
Dobry kontakt .Własny transport.Polecam
1 / 5
2019-11-19 22:32:16
Laura
Zero kontaktu i odpowiedzi ba wiadomosci
5 / 5
2019-11-19 10:54:13
Celestyn
Wow! Było szybko i bezproblemowo
5 / 5
2019-11-18 18:01:20
Walentyna
Jestem usatysfakcjonowana,z pewnością jeśli będę szukała czegoś do łazienki zacznę od nich.
5 / 5
2019-11-18 14:03:00
Faustyna
Szybka i sprawna dostawa. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-15 12:23:09
Klemens
Zaufany dostawca online, mozliwosc darmowej wysylki, godny polecenia!
5 / 5
2019-11-13 21:32:49
Eligiusz
Sprawnie wszystko poszło. Polecam
5 / 5
2019-11-13 20:14:26
Bernard
Super szybka dostawa , spodziewałem się dłuższego terminu. Wszystko tak jak trzeba towar pełnowartościowy.
2 / 5
2019-11-12 10:26:42
Apoloniusz
Zbyt dług czas oczekiwania na realizcje.
4 / 5
2019-11-11 15:25:25
Sergiusz
Towar zgodny z zamówienie. Profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-11-10 07:33:42
Iwo
Szybki kontakt, miła obsługa, polecam serdecznie
5 / 5
2019-11-09 03:04:42
Zbyszko
Szybko i sprawnie, konkurencyjne ceny!
5 / 5
2019-11-08 10:31:18
Ida
Byłam mega zadowolona, po pierwsze czat z pracownikiem na stronie był bardzo profesjonalnie prowadzony i na wszelkie pytania została mi udzielona odpowiedź a wątpliwości rozwiane, po drugie przed dostawą pan zadzwonił czy może być o tej i o tej godzinie, po trzecie dostawa była z wniesieniem do domu i fakturką, a po czwarte kiedy kierowca już prawdopodobnie wróciła na firmę dostałam maila z podziękowanie za zakupy. Obsługa tego sklepu była na takim poziomie jakiego dawno w Polsce nie widziałam więc daję same gwiazdki i życzę sobie żeby wszyscy byli tak obsłużenie. Bardzo dziękuję
5 / 5
2019-11-07 10:37:46
Alina
Szybka dostawa świetnie zapakowany towar, wszystko się zgadza. Polecam
5 / 5
2019-11-05 18:43:17
Tobiasz
Super cena i błyskawiczna dostawa !!!
3 / 5
2019-11-01 06:29:54
Sergiusz
Gdyby tylko wysłanie jednej małej wanny nie trwało 3 dni byłaby piątka.
5 / 5
2019-11-01 00:27:14
Tamara
Świetna wanna, zero problemów, nawet syfon i dostawa gratis, serdecznie polecam!
5 / 5
2019-10-31 16:29:31
Cyprian
Wszystko przebiegło bez zarzutu!
5 / 5
2019-10-31 11:58:34
Celestyna
Polecam ,dobry kontakt , Duża pomoc przy wyborze ,
5 / 5
2019-10-29 17:12:21
Mieczysław
Zakup w sklepie 1lazienka.pl przebiegł bardzo dobrze, bez żadnych problemów. Zamówiłem baterię umywalkową w środę wieczorem, a w piątek rano ją otrzymałem. Bateria była zapakowana solidnie, dotarła do mnie bez żadnych uszkodzeń. Polecam sklep 1lazienka.pl
4 / 5
2019-10-27 18:39:22
Cecylia
długi czas oczekiwania na towar
5 / 5
2019-10-27 10:54:24
Stefan
OK Reklamację uwzględniono bez problemów
5 / 5
2019-10-22 13:21:27
Lech
wszystko przebiegło prawidłowo.dobry kontakt ze sklepem. sklep warty polecenia.
5 / 5
2019-10-19 09:18:53
Filip
Kupiłem z firmy łazienka.pl.zestaw Halley 2.Na razie montuje . Wszystko ok.dobrze spakowane bez uszczerbku.Dzieki !!!
5 / 5
2019-10-18 22:49:00
Sara
Zakupy szybkie i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-10-18 22:01:26
Ida
Polecam transakcja przebiegła bardzo dobrze.
5 / 5
2019-10-18 02:29:02
Włodzimierz
Polecam, dobry kontakt ze sklepem, śledzenie przesyłki na bieżąco.
5 / 5
2019-10-15 12:27:33
Walenty
Rewelacja. Towar z ceramiki dobrze zabezpieczony. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-10-13 21:04:33
Dariusz
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko naprawdę bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-11 11:17:51
Norbert
POLECAM, szybka wysyłka, kontakt telefoniczny na wysokim poziomie, towar ideał.
4 / 5
2019-10-11 00:59:20
Bartosz
Zlew jest krzywy bardzo. Była tam jakaś podkładka piankowa i ją oderwałem, a teraz się buja.
5 / 5
2019-10-10 22:54:30
Cyprian
Kontakt ze sklepem bardzo dobry , na wannę czekałem ponad tydzień ale nie spieszyło mi się więc nie ponaglałem, paczka ( paleta) bardzo solidnie zapakowana. Ogólnie polecam.
3 / 5
2019-10-10 21:46:55
Błażej
Zamówiony panel prysznicowy nie był dostępny w terminie , który był w ofercie na stronie , lecz znacznie później , co nie rozwiązywało mojego problemu W rozmowie telefonicznej przedstawicielka sklepu zaproponowała wybór innego panelu , lub anulowanie zamówienia . Zdecydowałem się na anulowanie zamówienia , Wpłacone pieniądze niezwłocznie zostały zwrócone na moje konto . Straciłem kilka dni ale tylko tyle . Zdarza się . Wybrałem taką ocenę gdyż nie ma wśród proponowanych opcji odstąpienie od oceny , w tej sytuacji byłoby to trafniejsze
5 / 5
2019-10-09 14:03:43
Izyda
Wszystko OK - szybko, najtaniej i bezproblemowo
5 / 5
2019-10-08 12:56:56
Leopold
Sprawdzona, bardzo dobra firma. Wszystko na czas, profesjonalna obsluga. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-10-04 13:20:18
Emil
Polecam, wyszło najtaniej w sieci.
5 / 5
2019-10-02 13:54:18
Zdzisław
Sprawnie zrealizowane zamówienie, cena promocyjna, towar zgodny z opisem - polecam!
5 / 5
2019-09-27 13:46:05
Tobiasz
Profesjonalna i szybka obsluga
5 / 5
2019-09-26 13:08:23
Wojciech
Rewelacja, błyskawiczna realizacja i super kontakt, polecam
1 / 5
2019-09-24 21:39:39
Jagoda
Jak na sklep internetowy, to działają jak sklep fizycznie ulokowany w czasach prlu.
4 / 5
2019-09-23 18:56:57
Stanisław
wszystko ok towards dobre.zabezpieczony
5 / 5
2019-09-20 11:46:33
Arkadiusz
POLECAM. SUPER CENY. BŁYSKAWICZNA REALIZACJA. DOSKONAŁY KONTAKT!
5 / 5
2019-09-19 16:54:19
Eryka
Obsługa profesjonalna i życzliwa
5 / 5
2019-09-19 14:21:13
Zbigniew
Realizacja zamówienia bez żadnych problemów
1 / 5
2019-09-14 19:53:14
Zbyszko
Towar wysłany do klienta nie sprawdzony przed wysyłką czyli fabrycznie zapakowany i uszkodzony dotarł do klienta.Nie uwzgledniają reklamacji.Nie polecam.
5 / 5
2019-09-13 13:19:46
Dawid
Szybka dostawa, niska cena, sklep ok.
5 / 5
2019-09-12 12:17:08
Leon
Wszystko zostało sfinalizowano szybciej, niż się spodziewałem. W opiniach o firmie czytałem, że bywają problemy z terminami, więc jestem mile zaskoczony i zadowolony.
5 / 5
2019-09-11 19:52:22
Eryka
Wszystkie parametry transakcji bardzo dobre. Polecam.
3 / 5
2019-09-10 18:00:19
Aldona
Produkt, który zamówiłam (grzejnik) jakościowo bardzo dobry. Na stronie internetowej jednak brak informacji na temat zaworów, czy dokupuję osobno czy są w komplecie. W rozmowie telefonicznej z jedną z konsultantek sklepu dowiedziałam się, że zawory do podłączenia wodnego są w komplecie, ale jeśli chciałabym podłączenie "do kontaktu" to muszę zamówić osobno grzałkę elektryczną. Po rozpakowaniu paczki okazało się, że przyszedł sam grzejnik. Po ponownym telefonie do sklepu i rozmowie z inną osobą okazało się, że wszystkie grzejniki są sprzedawane w ten sposób. Poczułam się oszukana i nikt nie poczuwał się do tego by rozwiązać problem. Rozumiem pomyłki się zdarzają, ale szanujmy się wzajemnie. Zawory kupiłam w innym sklepie.
4 / 5
2019-09-10 13:21:24
Bogna
Otrzymałam zamówioną szafkę, ale z czterech zawiasów - dwa zawiasy były starego typu ( nie zapakowane ) i porysowana jedna rączka ( też nie zapakowana ).
5 / 5
2019-09-09 14:58:48
Maksym
Bardzo dobry kontakt, profesjonalne i rzetelne doradztwo. Wrócę tutaj
4 / 5
2019-09-09 12:08:49
Sylwia
Formalności związane z zamówieniem przebiegły sprawnie (prawidłowo). Gorzej wyglądała sytuacja z dostawą zamówionego towaru.
4 / 5
2019-09-06 18:17:50
Malwina
ZREZYGNOWAŁAM Z ZAMÓWIENIA, PONIEWAŻ OKAZAŁO SIĘ ŻE ZAMÓWIONY PRODUKT BĘDZIE DOPIERO DOSTĘPNY W PAŹDZIERNIKU. W TYM SAMYM DNIU DOSTAŁAM ZWROT PIENIĘDZY NA KONTO
5 / 5
2019-09-04 19:05:14
Aurelia
Wszystko przebiegło sprawnie i dobrze. Szkoda, ze nikt mi laikowi nie zaproponował dokupienia jeszcze jednej części, która okazała się niezbędna i musiałam dokupować ja osobno. Mimo wszystko obsługa szybka.
4 / 5
2019-09-03 12:19:11
Mariusz
Szybka dostawa ,klient serio potraktowany, chetnie ponownie.
5 / 5
2019-09-01 19:33:00
Kalina
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa serdecznie polecam
5 / 5
2019-08-29 21:33:27
Ksenia
Jestem zadowolona z zakupu. Troszkę czekałam na towar ale jestem Bardzo zadowolona z zakupu.
3 / 5
2019-08-29 19:18:22
Amelia
czas na wysyłkę przeciągany do ostatniej minuty....reszta ok.
5 / 5
2019-08-28 21:34:29
Genowefa
Dobrze, szybko i solidnie. Brakuje tylko płatności kartami.
5 / 5
2019-08-28 14:22:06
Stanisław
Wszytko OK, mogła być ciut szybsza dostawa.
5 / 5
2019-08-28 14:04:03
Jarosław
Wszystko ok. Cenowo bezkonkurencyjni.
5 / 5
2019-08-27 15:46:28
Jagoda
Ok, po, szybka polecam, szybka dostawa
1 / 5
2019-08-23 08:06:15
Genowefa
Otrzymałam zamówioną wannę. Została sprawdzona przy kurierze, okazało się że jest na niej wgłębienie. Odmowilam przyjęcia towaru. Na zwrot poniesionych kosztów czekałam bardzo długo. Dopiero po interwencji i dzwonieniu kilka razy do sklepu zwrócono pieniądze. Nie polecam
5 / 5
2019-08-22 14:15:33
Żaneta
Zakup dokonany z wyprzedzeniem, z ustalonym terminem wysyłki. Towar wysłany we wskazanym dniu. Kontakt ze sklepem bezproblemowy.
5 / 5
2019-08-21 09:39:05
Tymon
bardzo przyjemne zakupy, Czas wysłania towaru dokładnie tak jak prosiłem.
5 / 5
2019-08-19 21:39:59
Apolonia
BARDZO PROFESJONALNE I RZETELNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. POLECAM
1 / 5
2019-08-19 17:19:43
Gabriela
Towar wysłany po 8 dniach a doręczony po 2 tygodniach od zamówienia
5 / 5
2019-08-19 11:40:19
Jonatan
zamówienie przyszło zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2019-08-19 11:36:13
Stefania
Brak aktualizacji statusu, zamówienie najpierw dostarczone, dopiero potem informacja na mailu o tym, że zamówienie zrealizowane. Brak informacji o czasie wysyłki, już nie wspomnę o jakimś linku do śledzenia. Cztery razy kontaktowałam się ze sklepem poprzez chat, najpierw miała być na piątek dostawa kurierska, potem przy kolejnej rozmowie już w środę miałam otrzymać telefon by sobie moc odebrać osobiście, (czwartek było święto), kolejny kontakt w piątek i poinformowano mnie, że kurierzy mają długi weekend... Status zamówienia nie drgnął. Napisałam rano dziś (poniedziałek) i dostałam wiadomość, że o 9 sprawdzą co z moim zamówieniem na magazynie ?? I do tej pory nikt się nie odezwał,a w między czasie kurier dzwoni, że za 40 minut będzie. A ha gotówki w domu nie nam, bo przecież status nie zmieniony. Ogólnie cieszę się, że zamówienie dotarło dziś, choć powinno przed weekendem,ale brak aktualnych statusów i wiedzy pracowników co z zamówieniem jest nie do przyjęcia.
5 / 5
2019-08-17 01:02:12
Oliwier
Jestem zadowolony z zakupów w 1łazienka. .pl i bardzo polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2019-08-16 12:38:41
Klemens
Wszystko super. Fachowa obsługa i miły kontakt. Polecam
5 / 5
2019-08-13 23:23:16
Renia
Bardzo solidnie i sprawnie serdecznie polecam
5 / 5
2019-08-12 16:35:19
Sabina
bardzo dobry opis towaru szybka realizacja polecam
5 / 5
2019-08-12 14:03:10
Karina
Zamówienie zostało zrealizowane po2 dniach roboczych, tak jak to było w opisie towaru, w czwartek zamówione, w poniedziałek do południa dostarczone (tu była obawa ze względu na niektóre negatywne komentarze, które jak sądzę wynikają z nieumiejętnego czytania ofert) , prosba o poinformowanie mnie wczesniej przez kierowcę też została spełniona, towar zapakowany porządnie, co do użytkowania, napiszę jak rozpakuję. Na razie opinia o sklepie bardzo dobra. P.S. Kontakt telefoniczny i "czatowy" też na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-08-11 11:44:57
Stanisław
Błyskawiczną wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku - nie mam zastrzeżeń żadnych do firmy ani do zakupionego produktu.
5 / 5
2019-08-10 11:33:29
Sandra
Zakup, dostawa - wszystko wzorowo
5 / 5
2019-08-08 10:33:19
Władysława
Profesjonalny i godny zaufania sklep.Szybka realizacja zamowienia, powiadomienia na jakim etapie jest realizacja zakupu. Polecam.
5 / 5
2019-08-07 10:44:24
Henryk
Czas realizacji zgodny z informacjami na stronie. Na bieżąco informują o statusie zamówienia. Pomoc na czacie szybka i rzeczowa. Polecam
5 / 5
2019-08-06 13:11:34
Herbert
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2019-08-06 11:32:24
Seweryn
Bardzo dobra opcja. Duży wybór i szybka dostawa. Wanna bardzo dobrze zabezpieczona do transportu.
5 / 5
2019-08-05 10:36:46
Bernadeta
Szybko i sprawnie kabina opakowana i nadana perfekcyjnie. Kontakt ze sklepem bez zarzutu
3 / 5
2019-08-02 16:33:42
Jadwiga
Przez okres jednego tygodnia brak informacji o statusie przesyłki. Przesyłka dotarła po 10 dniach.
4 / 5
2019-08-01 12:46:33
Agata
Bez zarzutu, ale długo czekałam na aktualizację statusu zamówienia.
3 / 5
2019-07-31 18:49:12
Alfred
Wanna z obudową i gratis syfon przelewowy, niestety syfonu brak a na fakturze wpisali (miał być gratis), sklep upiera się, że wysłali. Ja twierdzę, że nie, korespondencja email - odbijanie piłeczki - przez parę dni. W końcu decyduję, że kupię syfon w innym sklepie i......kupuję. Dobrze, że wanna i obudowa nieuszkodzona.
4 / 5
2019-07-31 16:13:43
Natalia
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Towar otrzymałam taki jak w ofercie,a montaż w łazience nie zajoł mi wiele czasu.Ogólnie jestem zadowolona.
5 / 5
2019-07-27 00:11:05
Iga
Jestem w szoku jak szybko paczka była dostarczona :) Gorąco polecam !!!
5 / 5
2019-07-25 23:30:31
Nina
Polecam firmę. Solidnie i terminowo.
5 / 5
2019-07-25 21:15:25
Roman
Sprawnie miło i szybko. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-07-25 12:55:49
Lucyna
Zamówienie duże gabarytowo dostarczone szybko i sprawnie w dwóch paczkach, dobrze zapakowane, wcześniejszy kontakt i informacje od sprzedawcy. Bardzo pozytywnie, polecam
4 / 5
2019-07-24 12:11:43
Sergiusz
Obudowa do wanny porysowana-w świetle dziennym widoczne-mam nadzieję że przy sztucznym nie będzie widać
5 / 5
2019-07-23 19:37:24
Mikołaj
Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam ten sklep z czystym sumieniem
5 / 5
2019-07-22 17:22:34
Joachim
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie !!!
4 / 5
2019-07-21 15:54:08
Karol
Były małe problemy ale ogólnie polecam firmę
5 / 5
2019-07-18 18:36:15
Anna
Sprawna obsługa, na bieżąco informacja co dzieje się z zamówiony towarem. Polecam
5 / 5
2019-07-08 20:23:26
Fabian
Szybko, solidnie, bezbłędnie.
5 / 5
2019-07-05 18:05:23
Wanda
Bardzo fajny sklep ,szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-02 14:09:46
Zygmunt
Polecam, szybko sprawnie, bez problemów.
4 / 5
2019-07-02 08:14:12
Marian
Dostawa zgodna. Wszystko OK. Bez problemów.
5 / 5
2019-06-30 22:04:29
Edward
Kontakt telefoniczny jak i obsługa na wysokim poziomie.
4 / 5
2019-06-28 10:07:25
Daniela
Może i fiirma jest ok ale korzystają zDHL który mniie zawiódłl z przesyłką.Mósiałam płacic za przestój robotniką, którzy robili mi łazienkę.
5 / 5
2019-06-25 07:45:36
Renata
Bardzo jestem zadowolona z transakcji w sklepie 1lazienka.pl. Zamówiony towar drugiego dnia od zamówienia został wysłany. Zakupiony panel prysznicowy zgodny z opisem. Sklep monitował, na moją prośbę, firmę kurierską (Fedex), która opóźniała dostawę. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-25 07:45:36
Magda
Bardzo jestem zadowolona z transakcji w sklepie 1lazienka.pl. Zamówiony towar drugiego dnia od zamówienia został wysłany. Zakupiony panel prysznicowy zgodny z opisem. Sklep monitował, na moją prośbę, firmę kurierską (Fedex), która opóźniała dostawę. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Polecam zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2019-06-21 22:13:26
Wera
Po 10 dniach od zakupu sklep mnoe informuje ze nie maja przedmiotu na stanie. Najblizsza dostawa w sierpniu :(
4 / 5
2019-06-21 20:56:03
Tymon
Zamówione przedmioty dotarły w bardzo dobrym stanie aczkolwiek realizacja zamówia trwałą ponad 3 tygodnie i nie było w przesyłce faktury.Jednak jestem zadowolona i polecam ponieważ w sklepie znajdują się takie produkty których nie kupię w sklepach stacjonarnych.

Rzetelne opinie o 1lazienka.pl