Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 1SPORT.pl

1SPORT.pl Opinie 4.9 (734)

Dunkowiczki 12a
37-716
ORŁY
( brak )
brak obrazu
speedtest
4.9
734
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-05-08 12:25:48
Sabina
Jeszcze nigdy nie otrzymałam zakupionego towaru tak szybko - jednego dnia zamówiłam - drugiego dnia kurier dostarczył przesyłkę. Sklep - "błyskawica". Polecam
5 / 5
2015-04-26 12:23:51
Stanisław
Wszystko przebiegło pomyślnie...
5 / 5
2015-03-31 10:03:59
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety nie trafiłem z numeracją. Ceny bardzo dobre. Zwrot bez najmniejszych problemów. Bardzo polecam sklep.
5 / 5
2015-03-30 19:46:24
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 09:40:57
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobre ceny. Jestem zadowolony z obsługi. Szczerze polecam.
5 / 5
2015-03-22 12:06:54
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa, świetny towar w najlepszej cenie.
5 / 5
2015-03-13 12:52:58
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 13:48:47
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 10:24:10
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 19:54:51
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 12:48:42
Klara
Pomimo braku zamówinego towaru otrzymałam w zamian towar bardzo podobny więc jestem zadowolona - sklep zapytał mnie czy zgadzam się za zamianę lub chciałabym zwrot pieniędzy. Profesjonaliści w każdym calu - dziękuję i skorzystam ponownie.
5 / 5
2015-03-02 10:50:17
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie, nadspodziewanie szybko, zamówione buty zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-02-28 19:13:42
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Musiałam prosić o wymianę obuwia na inny rozmiar. Wymiana została przeprowadzona szybko bez zbędnych formalności. Zamówienia realizowane rzetelnie i uczciwie.
5 / 5
2015-02-27 15:55:23
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-27 07:39:20
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 14:10:01
Arleta
Błyskawiczna dostawa, dobry kontakt , Polecam serdecznie
4 / 5
2015-02-26 13:56:33
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyny minus to że nie uzyskałem odpowiedzi w prowadzonej korespondencji via email.
5 / 5
2015-02-26 11:22:57
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 13:49:39
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 10:03:41
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-21 23:48:26
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 16:42:05
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep wszystkim niezdecydowanym. Profesjonalna i szybka obsługa. Ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych.
5 / 5
2015-02-18 10:04:45
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 20:14:06
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 18:35:49
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 06:39:41
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-06 15:22:00
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 20:50:50
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 12:08:19
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 19:42:44
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 17:10:55
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 12:48:45
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-31 18:00:48
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 12:49:35
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-28 20:09:47
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-27 06:29:00
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Czas wysyłki za długi.
5 / 5
2015-01-26 16:38:50
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 16:32:58
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 09:20:48
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 23:42:30
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 17:17:45
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-18 16:24:12
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-16 19:11:12
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 14:07:20
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-14 16:14:11
Roksana
Wymiana towaru na inny rozmiar odbywa się tylko na koszt kupującego. Sklep ani za pierwszym ani za drugim razem nie dołączył do przesyłki paragonu ani faktury !!!! W porównaniu z innymi sklepami internetowymi procedura wymiany jest nieprzyjazna dla klienta a czas oczekiwania na przesyłkę lub na odpowiedź mailową zbyt długi.
5 / 5
2015-01-13 06:53:57
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 14:21:10
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie fachowa i miła obsługa. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-01-07 21:25:50
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-01-07 14:34:44
Elżbieta
Pierwsza i ostatnia transakcja z tym sklepem. Po trzech dniach od zakupu/przelewu otrzymuję maila: "Z przykrością informuję, że nie możemy zrealizować zamówienia ponieważ buty są powystawowe, Prawy nosi ślady przymierzania oraz jest brudny(...)". Wg. mnie to typowy przykład braku panowania nad oferowanym towarem. Nie mam pewności czy faktycznie sklep posiadał oferowane obuwie a wyjaśnienie nie było tylko wymówką. Sklep nie zapytał czy mimo wszystko może (po obniżeniu ceny) jestem zainteresowany zakupem towaru poekspozycyjnego. Słowo "przepraszam" także nie padło... Jedyny plus to szybki zwrot gotówki.
5 / 5
2015-01-07 08:40:12
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 15:58:24
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 14:32:24
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-06 13:54:05
Aga
Bez problemów, lacznie z wymiana na inny rozmiar.
5 / 5
2015-01-05 11:02:48
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-03 14:14:00
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 17:54:54
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 19:48:47
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 19:59:41
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 12:31:12
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 12:43:02
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-26 16:11:51
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 16:23:39
Karol
Szybko, towar zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2014-12-19 18:34:29
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 09:36:44
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie. Towar jak najbardziej zgodny z opisem, Istnieje również możliwość negocjacji ceny zakupionych towarów. P O L E C A M ! ! !
3 / 5
2014-12-11 16:26:09
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar pierwsza klasa. Oczywiście polecam wszystkim :)
5 / 5
2014-12-11 12:51:07
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 13:38:04
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 12:57:05
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 09:28:19
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Najniższe ceny w Polsce.
3 / 5
2014-12-03 11:03:02
Marek
do tej pory nie dostałem faktury.Towar niezgodny z opisem. Towar żle zapakowany
5 / 5
2014-12-02 12:14:33
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 21:41:22
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-30 09:06:11
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-27 10:08:55
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 20:00:22
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 13:56:21
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 10:43:50
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 17:27:45
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 11:13:15
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-15 21:48:38
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 22:52:39
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 20:16:43
Oleg
Fajny sklep,super buty.Polecam!!!
4 / 5
2014-11-13 18:28:04
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 15:18:56
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 11:24:29
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-11-12 09:09:55
Marzena
Musiałam sama upominać się o przesyłkę(po tygodniu od złozenia zamówienia i zapłaceniu)i dopiero wtedy okazało się że towar jest wadliwy i nie może być wyslany. Bez problemu zwrócono mi pieniądze.
4 / 5
2014-11-08 09:17:18
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-11-07 12:28:58
Monika
Tragedia. Nie polecam sklepu.Dają do sprzedaży produkt w niskiej cenie , a potem piszą, że "niestety ale produkt ma wadę i nie mogą wysłać" - dziecko zostaje bez butów.
5 / 5
2014-11-07 09:09:00
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 20:12:18
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 07:34:44
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-11-03 16:31:15
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-02 00:03:44
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 14:19:36
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 18:35:04
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep z powodzeniem.
5 / 5
2014-10-26 14:08:08
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo Polecam.
5 / 5
2014-10-24 11:57:51
Tomasz
Jestem stałym klientem sklepu. Na pierwszy zakup zdecydowałem się ze względu na dobre ceny, niestety okazało się że buty które zamówiłem są niedostępne (oficjalnie wykryto wadę i nie nadają się do wysyłki) w ramach rekompensaty otrzymałem zniżkę na kolejne zakupy. Postanowiłem zamówić inne buty z dodatkową zniżką. Tym razem transakcja została zrealizowana bez najmniejszych problemów. + bardzo dobry kontakt + uczciwe podejście do klienta + ORYGINALNE buty (zamówiłem już ok 5par butów i nigdy nie miałem najmniejszych zastrzeżeń co do ich oryginalności, a zwracam na to szczególną uwagę. + bardzo szybka realizacja zamówienia + punkty za każdy zakup, które można wymienić na zniżki przy kolejnym zakupie Dla mnie to najlepszy sklep internetowy z obuwiem. Szczerze polecam.
5 / 5
2014-10-21 11:00:37
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.bardzo szybka dostawa,buciki śliczne,na pewno jeszcze zrobię nie jeden zakup w tym sklepie
5 / 5
2014-10-17 14:11:19
Antoni
Mieli to czego potrzebowałem w najniższej cenie:)
5 / 5
2014-10-16 15:12:21
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-11 19:10:29
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 09:26:36
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 17:45:52
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 10:32:12
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 09:20:39
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 06:18:40
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 11:28:33
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-25 09:08:37
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 13:34:28
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 19:33:22
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 11:30:11
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 11:18:35
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 12:52:56
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 22:29:07
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-12 16:30:34
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 12:43:59
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kontakt mailowy i powiadomienia profesjonalne . Serdecznie polecam sklep. Z pewnością nie jest to mój ostatni zakup .
5 / 5
2014-09-11 08:44:04
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 09:07:03
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 15:50:51
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 23:02:57
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2014-09-05 18:44:00
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 18:14:34
Arkadiusz
Profesjonalna, szybka obsługa. Polecam.
4 / 5
2014-09-05 12:54:47
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 11:44:21
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:21:08
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 09:49:43
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 11:12:40
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-25 13:34:08
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 09:23:34
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 09:29:42
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 21:54:15
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-18 22:25:06
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 23:12:09
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiłem model butów, ale ze względów na wadę towaru sprzedawca sam zaproponował nowszy model i udzielił zniżki, tak że buty kupiłem w cenie starego modelu. Polecam sklep innym kupującym.
5 / 5
2014-08-13 11:40:16
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-10 18:46:16
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 16:44:52
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 12:58:21
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-07 11:50:32
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 09:56:55
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-05 11:31:18
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-01 12:22:16
Igor
Zamówiony towar nie został wysłany i nie dostałem żadnej wiadomości , po wysłaniu email do sklepu czy przesyłka została wysłana dostałem odpowiedź , że pisali do mnie , że nie mogą zrealizować zamówienia. Wiadomości żadnej nie dostałem
5 / 5
2014-07-31 11:11:30
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 09:19:13
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 08:11:36
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-19 18:47:18
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 20:25:28
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 15:38:44
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 10:16:15
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 10:04:10
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 09:39:44
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wrócę na 100%
5 / 5
2014-07-09 09:55:12
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 11:35:39
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 08:16:23
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 13:51:13
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 13:29:39
Klemens
TOWAR WYMIENIAŁEM BO BUTY OKAZAŁY SIĘ ZA MAŁE.WYMIANA BYŁA BARDZO SZYBKA KURIER NA DRUGI DZIEŃ PO TELEFONIE DO FIRMY DOSTARCZYŁ BUTY O WŁAŚCIWYM ROZMIARZE A MNIEJSZE ZABRAŁ SZYBKA I BARDZO SPRAWNIE. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 12:29:34
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 22:44:06
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 13:39:22
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 22:13:47
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 11:27:09
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 11:22:22
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 22:51:54
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiony rozmiar butów okazał się za duży, ale mniejszy otrzymałam w ciągu 2 dni. Jestem zadowolona i na pewno tu wrócę, polecam !
5 / 5
2014-06-25 22:45:22
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 22:18:37
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 09:31:27
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 16:48:18
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 12:57:46
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 11:46:36
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 21:20:00
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 09:14:40
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 17:33:49
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Dokonałam zwrotu butów bo były za małe. Za dwa dni otrzymałam paczkę i nowe buty .Szybka obsługa . Polecam sklep.
5 / 5
2014-06-02 11:39:55
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 10:52:13
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 09:26:26
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Cena z marzeń. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 22:24:41
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 11:16:49
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 10:27:03
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 22:48:04
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 13:31:19
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 07:31:53
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-24 23:42:05
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 10:27:47
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 09:59:18
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa sklepu elastyczna i pomocna. Polecam.
3 / 5
2014-05-23 09:55:52
Mateusz
Myląca informacja na stronie, ze zamówienie zostało opłacone, a do pobrania z rachunku bankowego nie doszło. Następnie nie przyszła informacja o nieuiszczonej opłacie. Z tego powodu nastąpiło parodniowe opóznienie w dostawie. Na telefon i pierwszego maila nie było reakcji. Dopiero po ponownym upomnieniu przyszła odpowiedz, że ze względu na charakter pracy nie mogli odebrać lub oddzwonić. Mało profesjonalne podejście.
5 / 5
2014-05-23 09:24:01
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 21:40:16
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 12:33:26
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 11:45:37
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 09:55:41
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 09:25:25
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 09:33:57
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 17:19:36
Aneta
dobra cena, realizacja zamówienia bez problemu, towar jak najbardziej zgodny z opisem
5 / 5
2014-05-19 17:36:54
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo miła i kompetentna osoba. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
5 / 5
2014-05-19 11:43:32
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 09:25:59
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-17 15:38:16
Kajetan
Za pierwszym razem zamówione buty okazały się rozmiar za duże. Kontakt ze sklepem pomógł - szybko udało się wymienić buty na te w dobrym rozmiarze :-) polecam.
5 / 5
2014-05-17 00:08:32
Remigiusz
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-16 22:36:05
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-16 09:47:28
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 18:44:57
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 1SPORT.pl