Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 230volt

230volt Opinie 4.7 (115)

Budowlanych 16
45-121
Opole
77 401 67 94
opinie 230volt
speedtest
4.7
115
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-06-22 20:05:44
Jagoda
towar zgodny z opisem , łatwa wyszukiwarka towaru, co tu pisać ogólnie OK.
2 / 5
2019-06-18 21:32:57
Kalina
Nie potrafią nawet faktury prawidłowej wystawić
5 / 5
2019-05-20 18:48:51
Ida
Brdzo dobry kontakt i obsługa
5 / 5
2019-05-20 00:59:05
Wojciech
Profesjonalna obsługa klienta towar dobrej jakości szybkość i jakość wykonania realizacji przesyłki na dobrym poziomie.
5 / 5
2019-05-01 10:50:05
Kalina
Gorąco polecam, najlepsze ceny, dobry kontakt.
5 / 5
2019-01-14 15:11:53
Klementyna
Pełen profesjonalizm. Komunikacja na bardzo wysokim poziomie.
1 / 5
2019-01-08 20:16:52
Radomir
28.12.2018 zamówiłem u Państwa produkt Numer zamówienia: 3254 do dziś tj 08.01.2019 nie dostałem ŻADNEJ informacji co dzieje się z zamówieniem. Nie polecam!
5 / 5
2019-01-04 16:42:08
Manuela
Pierwszy dzień używam i jak na razie jest dobrze
5 / 5
2018-12-13 10:39:41
Małgorzata
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
4 / 5
2018-12-07 18:36:26
Weronika
Towar zgodny z zamówieniem. Czas dostawy zgodny z deklarowanym.
5 / 5
2018-12-06 23:27:47
Krzysztof
od początku zamówienia dostawca interesował się, wysuwał propozycję i interesowali się czy klient jest dalej zainteresowany zakupem. Polecam
5 / 5
2018-11-29 13:18:31
Walentyna
Zakupy przebiegły bez zarzutu, szybko sprawnie. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, uzyskałam informacje jakie potrzebowałam. Ceny też są super. Napewno jak zajdzie taka potrzeba zamówię z tego sklepu ponownie. POLECAM
5 / 5
2018-11-26 16:19:06
Albert
Polecam!!! Bardzo solidna firma
5 / 5
2018-11-24 19:27:47
Stanisława
przyzwoite ceny,szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2018-11-16 09:22:36
Mirosław
POLECECAM WSZYSTKO ZGODNIE Z OPISEM
5 / 5
2018-11-07 12:21:56
Fryderyka
Polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-10-31 13:55:57
Ismena
Wszystko super. Bardzo dobry kontakt. polecam
5 / 5
2018-10-22 10:02:55
Ziemowit
Wszystko zgodne z deklaracjami. Zakupy w tym sklepie super, ale radziłbym żeby zmienili firmę kurierską dostarczającą towar. Już po raz kolejny przekonałem się, NIGDY żaden DHL.
3 / 5
2018-09-24 16:33:02
Maria
Nie jestem zadowolona , zbyt długo dostawa
4 / 5
2018-09-14 21:13:42
Wiktoria
Gdyby nie fakt długiego oczekiwania na przesyłkę i informacje o wysyłce otrzymanej dopiero po moim telefonie do firmy to na pewno dałbym 5 gwiazdek. Towar zgodny z opisem, zapakowane bardzo dobrze, w oryginalnych opakowaniach.
5 / 5
2018-08-31 21:14:31
Lilianna
Dobrze zaopatrzeni i profesjonalni
5 / 5
2018-08-28 13:31:05
Oliwier
Gorąco polecam Bardzo miła i sprawną obsługa 😀
5 / 5
2018-07-26 10:48:09
Ada
Bardzo dobrze. szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-07-24 14:13:40
Fryderyk
Bardzo sprawna obsługa i udane zakupy :)
5 / 5
2018-07-24 11:49:58
Izydor
Super sklep, dobry kontakt, jak najbardziej do polecenia komuś
5 / 5
2018-07-20 23:11:45
Ziemowit
Bardzo dobry kontakt, w razie problemów sprzedający służą pomocą.
5 / 5
2018-07-19 09:26:08
Angelika
Firma warta polecenia. Zamówienie realizowane szybko.
5 / 5
2018-06-27 21:07:43
Karolina
Bardzo dobrze się spisali dla mnie rewelacja polecam wszystkim. Jeszcze raz dziękuję.
5 / 5
2018-06-25 21:00:59
Nastazja
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji
5 / 5
2018-06-22 22:02:04
Sara
Solidny sklep, towar dobrze zabezpieczony - świetlówki dotarły bezpiecznie. Polecam.
5 / 5
2018-06-21 09:46:54
Bernardeta
Szybka wysyłka towar 100%zgodnosci z opisem
3 / 5
2018-06-14 09:53:23
Krystian
Stany magazynowe nie zgadzają się z widniejącymi na stronie. Bardzo długo trwało przygotowanie paczki do wysylki
3 / 5
2018-06-02 12:56:16
Ludwik
Zamowionego towaru nie bylo na stanie, musialem zmienic zamowienie
5 / 5
2018-05-18 13:08:11
Judyta
Wszystko było zgodne. Napewno jeszcze skorzystam z produktów firmy
5 / 5
2018-05-12 13:45:10
Róża
Doskonały kontakt ze sprzedającym, miła i fachowa obsługa, żeby tylko byli tacy sprzedawcy Dziękuje bardzo
5 / 5
2018-03-27 17:38:11
Jan
profesionalnie, dobre ceny i wybór produktów
5 / 5
2018-03-21 11:13:53
Klemens
Bardzo dobry sklep, profesjonalna obsługa i duży wybór.
5 / 5
2018-02-28 19:50:43
Eliza
Transakcja szybka i sprawna. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2018-02-27 14:03:35
Antonina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-02-23 09:21:07
Arnold
Ekspresowa realizacja zamówienia, informacje na bieżąco wysyłane na e-mail, na pewno jeszcze wrócę w razie potrzeby d tego sklepu.
5 / 5
2018-02-21 16:38:39
Lidia
Polecam. Bardzo dobry kontakt- uzyskałam odpowiedź na wszystkie pytania w bardzo krótkim czasie. Realizacja zamówienia również przebiegła bez utrudnień.
4 / 5
2018-02-12 13:10:25
Marzena
Profesjonalne podejście do klijeta
5 / 5
2018-02-05 15:11:33
Martyna
Zamówienie zgodnie z opisem .
5 / 5
2018-01-30 12:17:07
Lidia
Bardzo miła i szybka współpraca
5 / 5
2018-01-30 08:31:46
Zuzanna
Wszystko ok polecam a sam napewno jeszcze nie raz skorzystam.
4 / 5
2018-01-23 14:13:23
Karina
zwrócić uwagę na staranność DHL
5 / 5
2018-01-13 09:57:36
Oskar
Polecam sprzedawcę, towar zgodny z zamówieniem słowem ok.
4 / 5
2018-01-04 14:50:56
Sławomir
Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie sklep 230volt. Jedyne zastrzeżenie to brak różnorodności sposobów dostawy towaru. Przykładowo zamówiłem osłonke plasitkową do włącznika światła (cena ~1,60zł), która musiała przyjechać kurierem za 20zł.
5 / 5
2017-12-08 12:29:48
Celina
Bardzo dobra obsługa chociaż możliwości negocjacji ceny słabe
5 / 5
2017-12-06 20:57:16
Jędrzej
Pierwsze doświadczenie z tym sklepem, ale pozytywne. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2017-12-01 11:42:21
Klementyna
Отличный продавец. Быстрая доставка. Качественный продукт. Рекомендую!!!! (Dobry sprzedawca. Szybka dostawa. Produkt wysokiej jakości.)
5 / 5
2017-11-30 12:29:32
Łucjan
PROFESJONALNIE, SZYBKO. POLECAM!!!
4 / 5
2017-11-29 20:46:45
Janusz
wystąpił błąd w dekretacji przesyłki ale reakcja i naprawa błędu były ok.
5 / 5
2017-11-16 14:21:33
Leon
Wszystko ok, zostałem wcześniej uprzedzony o wydłużeniu zamówienia ze względu na to iż towar musiał być zamawiany u producenta. Miła, dobra obsługa, POLECAM
5 / 5
2017-11-10 23:33:36
Izolda
Bardzo udana transakcja. Wszystko szybko i bez żadnych problemów.
3 / 5
2017-10-27 17:31:57
Justyna
Minął tydzień od złożenia zamówienia, a zamówione produkty nadal nie dotarły . Mimo kilku prób nie udało mi się skontaktować z infolinią. Gdybym wiedziała, że realizacja zamówienia będzie tyle trwała wybrałbym inny sklep.
5 / 5
2017-10-25 14:50:11
Wiola
Super . Sprzedawca pomógł mi w złożeniu zamówienia , doradził . Jestem bardzo zadowolona . Polecam
5 / 5
2017-10-16 11:36:14
Emil
Towar zgodny z opisem , obsługa bardzo profesjonalna. Transakcja Ekspresowa. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-10-10 13:07:14
Zygfryd
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA PRAWIDŁOWO. POLECAM
5 / 5
2017-10-09 10:50:27
Ada
Miła i fachowa obsługa. Polecam
3 / 5
2017-10-05 10:51:51
Hubert
Sklep OK, ale nikt nie czyta ze zrozumieniem postulatów klienta.
5 / 5
2017-09-26 11:25:35
Iwo
Wszystko ok i zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-09-15 09:01:24
Rafał
Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-09-13 13:02:30
Wojciech
Bardzo miła obsługa. Szybka dostawa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Świetny kontakt z obsługą. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-09-12 09:46:02
Gabriela
Towar zgodny z opisem, wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2017-08-31 09:41:30
Bernadeta
Prosto i bezproblemowo. Cudowna obsługa klienta.
5 / 5
2017-08-29 10:53:31
Janusz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!!
5 / 5
2017-08-24 20:53:07
Elżbieta
Z chęcią będę korzystał z ich oferty i polecę innym.
5 / 5
2017-08-24 09:43:55
Adam
Wzorowe podejście do obsługi klienta! Gorąco polecam i dziękuję za upominek:) Pozdrawiam
5 / 5
2017-08-22 11:20:12
Radomir
Zdecydowanie polecam wszystkim 230volt. pl. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2017-07-29 09:27:49
Ryszard
Bardzo dobre ceny. Przesyłka świetnie zapakowana. Przy zakupie gniazdek i kontaktów gratis otrzymałem żarówkę energooszczędną do lampy. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-07-12 11:32:27
Zofia
Kolejne udane zakupy. Szybko i solidnie
5 / 5
2017-07-11 00:21:21
Albert
Bardzo szybka dostawa, towar dobrze zapakowany. Bardzo duży wybór towaru oraz dobrze i przejrzyście zrobiona strona. Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Dostałem też drobny prezent :)
5 / 5
2017-07-10 11:55:31
Izabela
Wszystko przebiegło sprawnie. Towar taki jaki zamówiłem
5 / 5
2017-07-07 11:29:54
Zofia
wszystko sprawnie i według zamówienia
5 / 5
2017-06-15 10:16:19
Joachim
Transakcja przebiegla pomyslnie. Szybka wysylka.
4 / 5
2017-06-07 15:29:47
Liwia
Polecam towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-27 09:54:45
Gabriela
Firma rzetelna i godna polecenia.
5 / 5
2017-05-12 20:33:24
Janusz
Profesjonalna, miła, na wysokim poziomie obsługa. Kontakt wzorcowy. Każdemu szczerze polecam. Super
4 / 5
2017-04-25 11:49:26
Mirosław
Przyjemna obsługa-w kontakcie telefonicznym. Pomocna w wyborze towaru. Można przed wysłaniem towaru zrobić korektę. Przy pomyłce własnej I firmy- zwroty, Zamiana bez problemu. Reklamacje- wyjaśnione i rozwiązane. Pozdrawiam pania Walerię.
5 / 5
2017-04-17 17:17:01
Mieczysława
Polecam , zakupy bez zarzutu , szybka i sprawna obsługa . Zakupy robię tu już kolejny raz i polecam każdemu a ceny też są przystępne.
5 / 5
2017-04-12 16:25:59
Brunon
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE. POLECAM
5 / 5
2017-04-09 06:41:41
Nina
Bardzo fajny sklep, miła obsługa. Dla mnie same plusy. Polecam!
5 / 5
2017-04-05 23:34:29
Ignacy
Dobry sklep, sprawnie zrealizowali zamówienie. Mimo błędów na stronie producenta, zrealizowali bezpłatnie wymianę części źle zamówionych akcesoriów.
5 / 5
2017-04-04 20:41:59
Brunon
Witam. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie i bardzo dobrą jakością opinie wystawiam rewelacyjną i polecam.
5 / 5
2017-03-26 21:39:19
Antoni
Zakupy bardzo dobrze zapakowane miła obsługa polecam!
5 / 5
2017-03-24 10:59:49
Magdalena
Dobra obsługa, szyba realizacja zamówienia,
5 / 5
2017-03-07 09:43:54
Gerard
Szybkie i latwe zakupy. Jedna z niewielu, ktora miala wieksza ilosc osprzetu na stanie.
5 / 5
2017-03-03 15:20:27
Aneta
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE DOBRA CENA, PRODUKT ZGODNY Z OPISEM, POLECAM INNYM ALLEGROWICZOM
5 / 5
2017-01-04 15:19:41
Jeremiasz
Sklep godny zaufania i bardzo fajne ceny. Polecam serdecznie
5 / 5
2016-11-29 15:31:45
Józef
Profesjonalne podejście do klienta. Na stanie nie mieli jednego z wielu produktów, które zamówiłem od razu zostałem o tym poinformowany i o terminie dostarczenia. Bardzo polecam sklep 230volt.pl!!!
5 / 5
2016-10-26 02:28:40
Paulina
super podejście do klienta, pełna informacja o zmianie status zamówienia jak i wsparcie merytoryczne, szybka realizacja, polecam wszystkim zakupy w 230volt.
5 / 5
2016-10-22 18:01:02
Mikołaj
szybka realizacja zamówienia dobrze zapakowane polecam
5 / 5
2016-10-10 17:28:35
Aneta
Polecam ten sklep. Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-10-03 12:56:05
Bożena
Polecam w 100%, bardzo dobry kontakt ze sklepem, towar spełnił nasze oczekiwania pod każdym względem.
5 / 5
2016-09-30 09:34:00
Inga
Bardzo dobry sprzedawca serdecznie polecam robić zakupy u niego.
5 / 5
2016-09-21 23:19:02
Julianna
Super obsługa, ceny niskie co chcieć więcej, wysyłka darmowa.!!!!
5 / 5
2016-09-15 23:06:30
Alberta
Dawno już nie miałam do czynienia z tak solidnym sklepem - poczynając od samej strony www, a kończąc na wysyłce towaru i zaangażowaniu pracowników. Z miłą chęcią będę polecała Państwa sklep znajomym!
4 / 5
2016-09-15 15:05:44
Filip
Sklep godny polecenia .Bez żadnych problemów .towar jak w opisie i zgodny z zamówieniem
5 / 5
2016-09-14 21:04:38
Tobiasz
Po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni, robiłem zakupy w sklepie 230volt.pl i jestem bardzo zadowolony - szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam gorąco!
5 / 5
2016-09-11 07:18:49
Monika
Sprawnie,szybko,w przyzwoitej cenie.Bez kłopotów
5 / 5
2016-09-05 18:18:08
Edmund
Bardzo dobra cena, super obsługa, uprzejma i chętna aby pomóc w wyborze towaru. Polecam
5 / 5
2016-08-09 06:13:45
Bartosz
Jest O.K. i polecam do korzystania z oferty tego sklepu
5 / 5
2016-08-08 10:22:56
Paweł
Super sprzedawca wszystko wg zamowienia świetny kontakt.
5 / 5
2016-08-07 07:55:21
Łucjan
Miła i profesjonalna obsługa. Kontakt ze sklepem b. dobry . Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-08-07 07:55:21
Kornelia
Miła i profesjonalna obsługa. Kontakt ze sklepem b. dobry . Polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2016-07-29 10:46:24
Sandra
Nieaktualne stany magazynowe na stronie sklepu. Ta opinia powinna być potraktowana jako "Konstruktywna krytyka" pozdrawiam
5 / 5
2016-07-28 13:50:37
Ryszard
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, miła i pomocna obsługa. Towar należycie zapakowany i zgodny z opisem.
5 / 5
2016-07-16 15:13:04
Celestyn
Duży wybór, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2016-07-01 09:48:16
Wiesław
Bardzo profesjonalny sklep. Na początku mile zaskoczyła mnie czytelnie zbudowana strona. Dzięki temu bardzo sprawnie odnalazłem potrzebne mi przedmioty. W kolejnym etapie byłem regularnie informowany o realizacji zamówienia. Produkty dotarły do mnie w krótkim czasie, a ich stan (dzięki solidnemu ich opakowaniu) był bez zarzutu.
5 / 5
2016-06-13 23:42:25
Lesław
Termin realizacji zgodny z informacją ze sklepu, bardzo dobre ceny, duży wybór produktów oraz świetne doradztwo. Chętnie do nich wrócę.
5 / 5
2016-06-13 13:18:23
Błażej
Profesjonalna i miła obsługa. Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Dostawa na czas. Poleca wszystkim.
5 / 5
2016-06-03 06:44:12
Regina
Fajna oferta, miła obsługa. Generalnie wszystko OK.
5 / 5
2016-05-30 17:11:38
Otylia
Szybko i sprawnie. Dobre ceny. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2016-05-26 09:01:17
Norbert
Obsługa sklepu bardzo pomocna. Wszystko ok

Rzetelne opinie o 230volt