Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 24home.pl

24home.pl Opinie 4.9 (47)

Wyzwolenia 29/5
44-200
Rybnik
505343070
brak obrazu
speedtest
4.9
47
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-12-19 20:19:43
Celestyna
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-10-15 10:55:12
Bogna
Sprawnie, szybko towar wysokiej jakości, polecam!
5 / 5
2015-08-25 11:15:14
Liwia
Sklep godny polecenia :) polecam :)
2 / 5
2015-06-24 14:14:20
Marlena
Trudny kontakt ze sklepem, trudno się dodzwonić, mimo wolnego sygnału. Nie zapoznano się z wiadomością ode mnie. Po trzech dniach od zamówienia, po mojej interwencji otrzymałam informację, że sklep nie może zrealizować zamówienia w ciągu 5 dni. Sklep deklarował wysyłkę w ciągu 24h.
5 / 5
2015-03-31 10:16:04
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie i super szybko. Starannie opakowana. Polecam wszystkim..
5 / 5
2015-03-18 11:58:04
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 19:04:49
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-22 14:44:49
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 12:00:47
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 11:16:34
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 09:52:59
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie, można powiedzieć ( mówisz i masz ) super.
5 / 5
2014-07-17 18:36:56
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 22:49:24
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 20:04:43
Dariusz
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Korzystałem z dostawy przez pocztę. Polecam.
5 / 5
2014-05-20 21:15:51
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-08 14:35:24
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 08:15:05
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie i błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2013-12-15 20:43:47
Aurelia
Transakcja przebiegła ekspresowo. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 14:14:39
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 22:21:32
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 15:21:39
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Namawiam do robienia zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2013-06-13 15:26:36
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 20:35:43
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-03 13:52:16
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 14:14:21
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 19:21:49
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 20:54:57
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-15 08:08:57
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby sklep wysyłał maila z potwierdzeniem o wpłynięciu zapłaty.
5 / 5
2012-09-05 13:35:12
Władysław
Transakcja szybka i profesjonalna. Polecam.
5 / 5
2012-08-22 23:30:26
Oliwia
Pierwszy raz robiłam w tym sklepie zakupy;nie mam żadnych zastrzeżeń.Polecam ten sklep:)
5 / 5
2012-08-22 22:06:16
Leopold
Jestem zadowolona i napewno bede robić zakupy w Waszym sklepie
5 / 5
2012-07-29 21:53:12
Julian
Był to pierwszy mój zakup na tej stronie,na razie bez zastrzeżeń, polecam.
5 / 5
2012-07-23 06:55:16
Kacper
Wszystko OK, bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2012-07-16 08:34:18
Dominika
Super sklep, przesyłka - więcej niż błyskawiczna! POLECAM!!!
5 / 5
2012-06-04 09:32:28
Kajetan
Sprawnie, rzetelnie,szybko. Sklep godny polecenia
5 / 5
2012-05-15 09:31:41
Bartosz
szybka realizacja zamówienia, towar dobrej jakości
5 / 5
2012-05-14 10:07:11
Sławomir
Towar został wysłany błyskawicznie, świetnie zapakowany, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-04-22 15:23:17
Tamara
Polecam! Bardzo szybko i sprawnie
5 / 5
2012-03-15 08:24:19
Róża
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru, kupiłam komplet noży firmy Gerlach, były ładnie zapakowane w oryginalne opakowanie i z gwarancją w środku.Wybrałam e-przesyłkę za pomocą poczty polskiej na 2 dzień od wysyłki z sklepu towar był do odebrania na poczcie :)
5 / 5
2012-02-12 13:38:49
Mieczysława
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.Towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą.Szybka i tania przesyłka.Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2011-12-18 18:10:45
Klaudiusz
super sklep świetny kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2011-12-01 18:24:00
Tadeusz
Uczciwe podejście i jasne przedstawienie zasad zakupu. Wysokiej jakości towar. Przyjemna i spokojna transakcja.
5 / 5
2011-10-31 11:25:49
Bronisława
Sklep konkretny,towar przyszedł na 2 dzień wszystko pięknie zapakowane. Będę częściej wracał do tego sklepu. Bardzo dziękuje serdecznej Pani, która mnie obsługiwała. Pozdrawiam Michał
5 / 5
2011-10-05 19:30:28
Mikołaj
fajny sklep,rewelacyjne i tani sztuccedla dzieci
4 / 5
2011-09-19 11:09:29
Teresa
Był to mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2011-06-04 11:25:49
Wojciech
Polecam gorąco!! Profesjonalny i miły kontakt. Towar w 100% zgodny z opisem. Gorąco polecam!!
5 / 5
2011-06-03 11:43:06
Wiktor
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, bez zarzutu

Rzetelne opinie o 24home.pl