Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 24materace.pl

24materace.pl Opinie 4.6 (77)

Zielona 3
36-100
Kolbuszowa
172271346
opinie 24materace.pl
speedtest
4.6
77
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-27 01:15:19
Heniu
Kupiłem u nich 3 materace. Bezproblemowa szybka obsługa i mieli najtaniej. Różnica cenowa po między nimi a konkurencją to 200 PLN na materacu. Dziękuję i polecam👍
5 / 5
2020-02-20 12:14:48
Norbert
Już drugi materac który kupiłem w tej firmie i wszystko jest ok. Polecam
5 / 5
2020-02-19 13:29:00
Katarzyna
Polecam ten sklep. Dobre ceny, dobry kontakt, zamówienie wysłane w terminie jaki był ustalony wcześniej. Produkt spełnia moje oczekiwania wszystko tak jak powinno być.
4 / 5
2020-02-15 18:29:23
Helena
kontakt ze sklepem dobry, szybkie odpowiedzi na pytania, dostawa zgodnie z informacją
5 / 5
2020-02-14 16:11:03
Sylwester
Szybki kontaktni wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-27 09:23:45
Franciszek
Bardzo dobry sklep, godny polecenia.
5 / 5
2020-01-23 14:37:49
Beniamin
Przedmiot i realizacja zamówienia zgodne z opisem.
5 / 5
2020-01-07 09:06:18
Konstanty
Bardzo dobra cena i swietna jakość
4 / 5
2019-12-31 18:00:49
Jerzy
Zamówienie otrzymałem, ale było pomylone (zamiast materacy o długościach 180cm i 190 cm otrzymałem dwa materace o tej same długości 180cm). Sklep zwrócił mi część pieniędzy (za różnicę w cenie materacy 180cm i 190cm). Kupowałem tam materace już kilka razy i pomyłka zdarzyła im się pierwszy raz. Dlatego mimo to polecam ten sklep!!!
5 / 5
2019-12-27 11:50:35
Szczepan
Jak najbardziej polecam, zamówienie przebiegło pomyślnie, towar otrzymałem, spełnia oczekiwania, zostałą uwzględniona również reklamacja pokrowca, polecam sklep.
5 / 5
2019-12-19 19:17:06
Krystian
Bardzo dobry kontakt. Super podejście do Klienta. Kupiłem materac złych wymiarów, bardzo dobra pomoc ze strony sklepu z organizacją kuriera i przesłaniu kolejnego materaca.
5 / 5
2019-12-06 05:27:28
Hubert
Długi czas oczekiwania: ok. 3 tygodnie
5 / 5
2019-11-28 10:18:55
Celina
Dostawa towaru w deklarowanym czasie, towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2019-11-23 08:54:17
Seweryn
Zamówienie zrealizowane zgodnie z zamówieniem ,długi czas oczekiwania , informacja o wydłużonym terminie dostawy była podana. Polecam Sprzedającego.
5 / 5
2019-11-20 10:26:52
Matylda
Super cena, mogłoby być lepsze opakowanie, ponieważ folia przy transporcie uszkodziła się
5 / 5
2019-11-09 21:32:42
Sławomir
Zakup i dostawa zgodnie z opisem i bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2019-11-05 09:46:22
Malina
Wszystko w porządku. Dobry i konkretny kontakt. Wszystkie sprawy w zakresie dostawy realizowane zgodnie z uzgodnieniami.
5 / 5
2019-11-01 21:51:20
Klaudiusz
szybka wysyłka bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-10-25 14:35:37
Edward
Godny polecenia,bardzo dobry kontakt ,super obsługa
5 / 5
2019-10-18 13:12:57
Bartłomiej
Dobry sklep, duży wybór produktów i niskie ceny
5 / 5
2019-09-13 14:46:06
Maciej
Wszystko ok, dobry kontakt mailowy
1 / 5
2019-09-13 11:31:34
Ludmiła
Porażka. Bardzo długo trzeba czekac
5 / 5
2019-08-23 12:49:38
Zuzanna
Zgodnie z opisem i dobrą ceną.
5 / 5
2019-08-19 11:30:33
Olga
Materac dostałam cały i zgodny z opisem.nie mam się do czego przyczepić ;)
5 / 5
2019-08-09 11:46:43
Klara
Nie mam uwag. Wszystko w porządku - w odniesieniu do realizacji zamówienia i obsługi klienta. Polecam.
5 / 5
2019-08-08 12:49:22
Jędrzej
Zamówiłem materac, wiedząc, że termin realizacji jest dość długi 8-12 dni roboczych, na co się godziłem. Dostałem materac właśnie między tym przedziałem 8 czy 9-ego dnia. Sam materac genialny :). Cenę miałem naprawdę o 20% niższą niż w innych e-sklepach.
5 / 5
2019-08-01 13:32:58
Idzi
Wszystko dobrze i zgodnie z opisem na stronie (w tym dostawa w podanym na stronie terminie)
5 / 5
2019-07-25 13:41:35
Urszula
Szybko, fachowa pomoc, doradztwo, na czas
5 / 5
2019-07-23 20:35:14
Kamila
Obsługa bardzo dobra, dobry i szybki kontakt ze sprzedającym, czas dostawy szybszy niż wskazywała informacja na stronie po zakupie. Polecam
5 / 5
2019-07-14 00:32:37
Anita
Rzetelna firma, godna polecenia
4 / 5
2019-07-12 12:20:24
Urszula
Zamówienie zrealizowane po 2 tygodniach, ale informacja o tym znajduje eis w opisie produktu. Kupując produkt warto upewnić się, że wszystkie parametry (!) zostały określone w zamówieniu, bo np. w przypadku materaca, który kupowałam był wybór wielkości i twardości, a wybór pokrowca w opicie. a zatem gdy nie wysłałam komentarza, który pokrowiec mnie interesuje, otrzymałam 'wybór sklepu'. Moje przegapienie. Ale trafił mi się nie ten, który chciałam i chyba to dobrze!
4 / 5
2019-07-11 23:37:52
Liza
Pozytywny mimo długiego czasu realizacji.
5 / 5
2019-07-05 12:29:03
Kaja
Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-24 14:14:57
Bernard
Sklep OK, szybka realizacja i sprawna dostawa. Sam materac dobrej jakości
5 / 5
2019-05-24 10:33:20
Janusz
Przebiegło wszytko bez zarzutów, mogło być szybciej
5 / 5
2019-05-17 13:32:57
Nastazja
Wybrany materac miał okres realizacji 14 dnia, nie było przekroczenia tego terminu.
5 / 5
2019-05-12 09:54:34
Wincenty
Polecam bardzo dobry sklep.Pozdrawiam.
3 / 5
2019-05-10 08:16:51
Władysława
Posiadają najtańszą ofertę w internecie, lecz zamówienie jest realizowane w najpóźniejszym możliwym terminie a przesyłka wysyłana kurierem bez opcji wniesienia do domu.
4 / 5
2019-04-24 08:47:06
Brygida
Ogólnie jestem zadowolony , szczególnie z jakości produktu .
5 / 5
2019-04-19 19:49:25
Dominika
Polecam. Dostawa ok. Choć nie dostawca dostarczył mi towar to. Nie potwierdziłam nigdzie przekazania pieniędzy. Top materac ponad 100zl tańszy niż w innych sklepach. Top materac bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem . Bardzo wygodny i dzięki niemu śpię śpię. Polecam. Ocena na 5 z plusem warto
4 / 5
2019-04-17 21:10:19
Leszek
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-04-17 08:32:57
Alberta
24materace.pl jest Ok ale powinni zmienić firmę kurierska- nie mogłam śledzić przesyłki ( co ułatwia jej odbiór) dostałam wiadomość o jej dostawie bez daty a gdy zadzwoniłam - kurier nie był zadowolony ze jestem w pracy i nie wyrażał chęci ustalenia czasu dostawy abym mogła dojechac
4 / 5
2019-04-01 12:11:01
Cezary
Szybka odpowiedź od sklepu, jednak czas realizacji zamówienia wyniosł prawie 3 tygodnie, materac przyszedł odrobinę zabrudzony
5 / 5
2019-03-26 09:50:23
Cyprian
Bardzo dobra obsługa klienta. Towar dostarczony według umowy tj po dwóch tygodniach. Materac bardzo dobrze zapakowany w dwie folie. Polecam.
5 / 5
2019-03-21 14:02:22
Andrzej
Produkt spełnia moje oczekiwania zaś sam sklep posiadał materac w najniższej cenie jaką udało mi się znaleźć
5 / 5
2019-03-19 17:40:46
Hanna
Fantastyczna obsługa, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-03-02 19:49:51
Sergiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2019-02-26 12:59:34
Witold
chwile czekaliśmy ale materac jest wygodny, ciepły i w pełni odpowiada rodzicom.
1 / 5
2019-02-23 21:42:38
Irmina
Jestem zawiedziona, brak kontaktu ze strony sklepu, nie zależy im na kliencie. To ja dzwonie i próbuję uzyskać informacje na temat zamówionego i zapłaconego towaru. Nie polecam.
5 / 5
2019-02-18 20:56:26
Juliusz
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami, czas dostawy był zgodny z podanymi informacjami. Jak dla mnie sam materac super i bardzo dobra cena/ Polecam.
5 / 5
2019-02-12 21:12:50
Mieczysława
Ekspresowa wysyłka, materac otrzymałam po 23h od złożonego zamówienia. Dziękuję
1 / 5
2019-02-08 12:33:35
Roksana
Materac dotarł. Niestety bardzo brudny . Zamiast 9cm grubości ma 7cm. Na mail w sprawie reklamacji nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. W rezultacie kupiliśmy kolejny materac w innym sklepie. NIE POLECAM.
5 / 5
2019-02-07 17:21:19
Arlena
sklep wart polecenia, ceny atrakcyjne, niższe niż u konkurencji,
1 / 5
2019-01-24 11:48:48
Marina
Zamówiliśmy materac 25 grudnia . Czas oczekiwania sugerowany na stronie to 4 dni robocze. Dostawa materaca nastąpiła 21 stycznia. Nie odebraliśmy przesyłki gdyż 3 dni wcześniej kupiliśmy stacjonarnie materac. Sklep zwodził nas odnośnie terminu dostawy.
5 / 5
2018-12-14 19:15:13
Natasza
blyskawiczny kontakt. Materac bardzo wygodny. Polecam
4 / 5
2018-12-12 14:48:50
Patryk
Realizacja zamówienia zajęła 2tygodnie.
5 / 5
2018-12-05 14:27:26
Izabela
Kontakt bezproblemowy. Mimo problemów natury dostawy (niezależny od sklepu) wszystko zostało załatwione. Polecam.
5 / 5
2018-12-02 18:26:52
Wieńczysła
Towar bardzo dobry. Obsługa bardzo dobra. Cena bardzo dobra.
5 / 5
2018-12-02 12:56:48
Dalia
Mogę polecić ten sklep - super ceny. Dobry kontakt z właścicielem, bardzo życzliwy i pomocny przy realizacji zamówienia. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2018-11-23 09:50:49
Klaudia
Kontakt super, pomimo mojej pomyłki rozmiaru materaca, sprzedawca dołożył wszelkich starań aby wymiana na materac o odpowiednich wymiarach odbyła się bezproblemowo. Czas realizacji wymiany 2 dni. Bardzo polecam
5 / 5
2018-11-21 16:31:13
Bogusława
Polecam. Dobry kontakt. Bardzo dobra cena. Indywidualne potraktowanie dostawy 👍
5 / 5
2018-11-18 21:16:58
Apoloniusz
Zdecydowanie mogę polecić ten sklep. Na początku miałem obawy czy warto z tego sklepu korzystać ponieważ nie miał on za wiele opinii w internecie. Cena była atrakcyjna więc wybrałem opcję płatności przy odbiorze. Kontakt ze sprzedającym mailowy jak i telefoniczny (co się rzadko zdarza) znakomity.Sprzedający od razu poinformował, że dostawa idzie prosto od producenta i muszę poczekać 4 dni. Wysyłka nastąpiła dokładnie w tym samym dniu w którym byliśmy umówieni. Jedyne zastrzeżenie mógłbym mieś co do firmy kurierskiej bo niestety jest ona mi znana ze słabego kontaktu i opóźnionych dostaw. Tak też było w tym przypadku. Lecz dzień opóźnienia w dostawie mogę wybaczyć.
4 / 5
2018-11-16 20:36:33
Dominika
Towar dostarczony zgodnie z prosba, niestety do pelni satysfakcji brakuje informacji o etapach na jakim znajduje sie zamowienie. Towar dostarczono blisko po dwoch tygodniach od zamowienia, a w tym czasie nie otrzymalam zadnej informacji co sie dzieje z zamowieniem.
5 / 5
2018-11-07 13:27:43
Marta
Polecam zakupy na 24materace.pl Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-10-29 12:50:52
Daniel
Jestem zadowolona z obsługi. Zamówienie zrealizowano w czasie i bez zarzutów.
5 / 5
2018-10-18 19:35:55
Genowefa
Jestem skłonna robić w tym sklepie inne zakupy. Polecę go znajomym.
5 / 5
2018-10-17 11:30:13
Dalia
Transakcja udana. Polecam 24materace.pl.
5 / 5
2017-08-06 09:11:59
Ferdynand
Sklep jak najbardziej godny polecenia.
5 / 5
2017-07-31 11:34:52
Kacper
Świetna obsługa, bardzo duży wybór w konkurencyjnych cenach :)
5 / 5
2017-07-10 16:46:34
Oliwia
Bardzo duży wybór materaców. Szybka i tania wysyłka.
5 / 5
2017-07-04 19:13:37
Zenon
Wygodnie się śpi pod waszymi materacami. Polecam
5 / 5
2017-07-02 09:35:09
Lesław
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-06-20 12:57:16
Cecyl
Co tu dużo mówić - zakupy przebiegły szybko i sprawnie, z mojej strony opinia pozytywna
5 / 5
2017-06-05 13:07:30
Ludmiła
Produkt wysokiej jakości, dziękuje
5 / 5
2017-05-29 19:01:55
Paulina
Bardzo wygodne materace, szybka wysyłka towaru
5 / 5
2016-04-22 00:43:32
Lidia
Rewelacyjny poziom obsługi klienta. Doskonały kontakt. Bogaty asortyment produktów w konkurencyjnych cenach. Terminowa realizacja zamówienia. Przesyłka bezpiecznie zapakowana. Dziękuję!
5 / 5
2016-04-04 10:42:23
Dymitr
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam w 100%

Rzetelne opinie o 24materace.pl