Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 24zabawki.pl

24zabawki.pl Opinie 4.7 (406)

Świdniczek 30
20-258
Lublin
81 464 36 83
opinie 24zabawki.pl
speedtest
4.7
406
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-10-20 01:31:40
Mirek
Polecam. Zamowienie szybkie i bezproblemowe.
5 / 5
2022-09-24 12:53:40
Radek
Bardzo polecam :)
5 / 5
2022-05-13 09:46:05
Arek
jest w prozadku
5 / 5
2014-06-12 09:47:03
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 09:46:17
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-10 11:38:52
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-08 11:52:27
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 07:10:59
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 12:21:50
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 21:44:22
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-08 22:08:13
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Chociaż towar dotarł w dobrym stanie, pudełko było w kiepskim stanie.
5 / 5
2014-05-07 16:26:01
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-05 13:00:20
Renata
Niby wszystko ok, szybka przesyłka, wszystkie informacje na maila: kiedy towar spakowany, wysłany itp. Ale kojec nie do końca zgodny ze zdjęciem. Kojec My lovely city ma błękitne wykończenia przy siatce u góry ( 2 duże elementy przy mechanizmie składania) a mój ma.... szaro- beżowe? Tak jakby był to jakiś " składak". Nigdzie nie znalazłam zdjecia producenta, który by przedstawiał taki wygląd tego modelu. Nie odsyłam, bo nie kolor najważniejszy jest w kojcu, ale niewątpliwie kojec jest brzydszy niż ten którego zamawialam.
4 / 5
2014-05-03 12:49:21
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie lecz meble firmy klupś niezbyt dobrze wykonane(szuflady nie spasowane, jedna szuflada zbyt szeroka żeby zamontować w szafie).
5 / 5
2014-05-01 22:36:46
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-26 19:21:23
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-20 20:53:50
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-16 15:40:57
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu i szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2014-04-15 13:30:37
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 11:36:04
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 19:02:26
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 15:06:38
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-01 21:37:38
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-01 13:47:47
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-30 21:46:49
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 11:20:12
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem bardzo zadowolona z zakupu i napewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
4 / 5
2014-03-25 21:34:23
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak potwierdzenie zakupu (paragon) powinien byc w widocznym miejscu. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 10:20:58
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 17:02:21
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-03-18 11:28:37
Ludmiła
Brak profesjonalnizmu w kontakcie mailowym, prowincjonalne podejście do klienta. Nie polecę znajomym i nie bede wiecej korzystać.
5 / 5
2014-03-17 19:48:50
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 17:24:53
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-16 15:06:27
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-16 14:16:20
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 11:09:10
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Z obsługą sklepu łatwo można było się skontaktować i otrzymać odpowiedzi na każde pytanie dot. produktów i zamówienia. Bardzo polecam:)
5 / 5
2014-03-10 11:08:58
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 00:33:29
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 14:00:28
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 22:13:43
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkty spełniają w 100% moje oczekiwania i są zgodne z tym,co było prezentowane sklepie. Zapakowane i zabezpieczone przed przypadkowym uszkodzeniem. Szybko i sprawnie dostarczone do domu, Polecam.
5 / 5
2014-03-05 09:20:48
Edyta
Mimo iż otrzymałam złe szuflady do komody, Pani ze sklepu skontaktowała się z producentem i w ciągu paru dni otrzymałam dobre szuflady. Więc polecam!
5 / 5
2014-03-01 23:28:57
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-01 07:01:07
Dariusz
Powinien być stan faktyczny produktu na stronie internetowej. Natomiast zwrot pieniędzy przebiegł automatycznie. Może to jednorazowy błąd?
5 / 5
2014-02-28 12:57:09
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 10:01:41
Dominik
Jestem bardzo zadowolona z zakupu- swietny kontakt, ekspresowa wysyłka i rowerek absolutnie śliczny!
5 / 5
2014-02-25 10:06:26
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jeden produkt przyszedł w innym niż zamawianym rozmiarze - jak się okazało z winy producenta nie sklepu, sklep bez problemu przysłał po niego kuriera i na drugi dzień miałam już w rękach to co zamówiłam.
5 / 5
2014-02-25 09:50:11
Marcel
Zamówione łóżeczko dotarło bardzo szybko w idealnym stanie. Kontakt ze sklepem wzorowy. Bardzo polecam :)
5 / 5
2014-02-24 23:48:37
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-22 23:09:13
Roksana
Transakcja pomyślna, o ewentualnej zmianie zostałam poinformowana. Ważna uwaga: brak faktury, paragonu - żadnego dowodu zakupu nie było w paczce. Na szczęście towar zgodny z opisem, nie musiałam zwracać, więc faktura/paragon nie były mi potrzebne.
5 / 5
2014-02-22 18:26:24
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 14:15:36
Inga
Zamawiałam metalowe sanki i w kilku miejscach farba była zdrapana (i to nie były lekkie ryski tylko spore otarcia), ponadto sanki były wciśnięte w kilka kartonów złączonych ze sobą, końce płoz wystawały poza to "piękne" opakowanie.
5 / 5
2014-02-21 12:21:27
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 16:24:35
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 21:06:10
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-18 12:01:36
Justyna
zmówione łóżeczko dostarczono mi obdrapane w kilku miejscach.Nie zostało przeze mnie zwrócone ze względu na ograniczający mnie czas porodu.Poza tym do materaca gratis miała być płytka z kołysankami której również nie otrzymałam.W ciągu tygodnia wyczerpały się zapasy.
5 / 5
2014-02-14 10:17:09
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-14 09:16:49
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Czas oczekiwania długi,ale wiedziałam o tym przed zakupem
4 / 5
2014-02-13 20:34:33
Felicjan
opakowanie było kompletnie zniszczone i podarte małe uszkodzenie produktu
5 / 5
2014-02-12 14:46:08
Konstanty
Gdybym źle oceniał sklep to bym w nim nie kupił więcej niż jeden raz. Teraz o samej ankiecie: Takie nagabywanie o opinię natychmiast po zakupie jest całkowicie nie miarodajne. Już spotkałem się z sytuacją, że sklep wcisnął mi "kit". Wyszło to jednak po kilku miesiącach bo zakup był na wiosnę, ale jedna z funkcji związana była z zimą i mimo troskliwej obsługi wciśnięto mi bardzo uprzejmie inny towar niż chciałem. Taka ankieta ma sens dopiero po 2-3 miesiącach od zakupu. Jedynie miarodajny jest wskaźnik mówiący o ilości zakupów. Mam sklepy internetowe w których kupuję od lat z niewielką częstotliwością i nie zamieniam ich na nowe. Pozdrawiam
5 / 5
2014-02-11 10:18:30
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-09 21:11:43
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-06 09:13:40
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. czas oczekiwania na towar trochę dłuższy niż deklaruje sklep więc trzeba kupować z kilkudniowym wyprzedzeniem.
4 / 5
2014-02-04 13:46:56
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-31 10:10:30
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-30 16:55:39
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-30 16:37:24
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka Dpd, niestety zamówiłam w czwartek wieczorem, przesyłka była dostarczona do magazynu w sobotę, ale mimo że firma dpd pracuje w ten dzień, to sklep nie ma podpisanej umowy na dostawę w Soboty. Radzę się upewnić kiedy Wasza przeSyłka do Was dotrze jeśli zależy Wam na czasie, nie mniej jednak sklep i obsługa ok. Faktura w formacie pdf, paragonu brak, podobno nie musi być
5 / 5
2014-01-29 14:59:35
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 10:36:25
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 10:49:43
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 17:13:35
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 12:24:04
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 08:53:22
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 17:54:07
Hanna
Pragnę podziękować za wspaniałą współpracę ze sklepem. Dziękuję za profesjonalizm z Państwa strony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 09:52:37
Irena
Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 09:03:31
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 11:52:59
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 08:51:50
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 19:22:02
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 17:01:16
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-05 09:18:39
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 10:19:06
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-30 15:17:34
Izyda
Kontakt ze sprzedawcą był wzorowy, szybki i bezproblemowy. Zamówiony towar został dostarczony w uzgodnionym wcześniej terminie. Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-11-28 10:49:56
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 14:27:12
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-25 17:57:45
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 08:48:53
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-13 12:54:47
Kaja
Nie otrzymałam paragonu, ani faktury do zamówienia, a zrobiłam zakupy za ok. 400zł. Prosiłam mailowo o paragon lub fakturę, ale pani napisała, że były dołączone - a nie były (sprawdziłam dokładnie karton i koperte z listem przewozowym). Podobno w razie reklamacji paragon nie będzie wymagany... zobaczymy, obym nie musiała reklamować.
5 / 5
2013-11-12 10:38:14
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 12:17:06
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar dostarczony bardzo szybko, dokładnie taki jak na zdjęciu.
5 / 5
2013-10-30 09:30:33
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 10:15:53
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 09:36:47
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-23 10:46:38
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-16 20:59:01
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 13:44:58
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 10:45:58
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-10-10 10:00:45
Wojciech
Brak powiadomienia o przedłużonym czasie wysyłki, kontakt z kupującym po tel. kontakcie ze sklepem. Najdłuższa przesyłka jaka mi się zdarzyła.
5 / 5
2013-10-10 09:38:56
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-09 11:56:58
Marlena
anulowano zakup z powodu braku produktu na stanie sklepu a wcześniej produkt widniał w asortymencie.niepotrzebnie stracony czas i ceregiele z mailami.
5 / 5
2013-10-08 21:00:23
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-07 19:39:07
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 12:14:00
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 18:20:24
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-01 11:24:36
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 09:37:43
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 09:17:58
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 09:57:45
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 20:59:37
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 13:07:37
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 11:29:41
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 15:37:20
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 18:59:06
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-13 09:32:21
Kornelia
Otrzymałam innym produkt, niż zamawiałam. Sprzedający dokonał wymiany.
4 / 5
2013-09-12 22:29:48
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-12 11:14:40
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 03:20:46
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 12:56:00
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 17:22:28
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 13:29:36
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-02 12:32:45
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-01 20:40:47
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 10:06:44
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 18:32:04
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 15:00:29
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-24 08:43:12
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 13:58:27
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 19:12:26
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 13:20:04
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 16:15:25
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 09:03:15
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-11 08:19:59
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 21:47:26
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 21:19:44
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-05 07:56:41
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 13:51:01
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 21:07:40
Jerzy
Dystrybutor produktow OkBaby. Szybka transakcja i 0 problemow.
5 / 5
2013-07-26 14:43:16
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 10:40:29
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-23 10:06:48
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-22 12:57:38
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 09:43:39
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-07-03 08:30:49
Sonia
czekałam bardzo długo na moją żecz aż po 5 dniach dojechała gdy dzwoniłam do sklepu to nikt nie odbiera telefonu NIE POLECAM SKLEPU
5 / 5
2013-06-28 09:08:15
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 11:36:43
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-25 14:51:45
Kalina
Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na moje ewentualne zapytania w formie email-a. Komplet mebli dojechał do mnie bardzo szybko, nic nie było uszkodzone. Przede wszystkim bardzo korzystna cena zakupionych artykułów! Polecam! Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2013-06-25 10:15:27
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-24 10:08:26
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiony towar otrzymałam, ale okazało sie jedna z deseczek do kezesełka dziecięcego jest pęknięta. Aby uniknąć straty czasu poinformowałam sklep o tej sytuacji ale zrezygnowałam ze składania reklamacji. Nie dostałam nawet słowa przepraszamy za tę sytuacje.
5 / 5
2013-06-20 13:44:37
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 15:33:48
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-14 19:01:40
Kornelia
Jeden z towarów, które zamóiłam był niedostępny, pani z obsługi klienta skontaktowała sie z propozycja zamiany, stąd dośc długi czas od zamówienia do realizacji. Uprzejma obsługa, wyczerpujące informacje. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 19:44:15
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 19:01:02
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 22:31:08
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-11 22:04:53
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 14:52:25
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-06 21:55:55
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 15:40:23
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-04 12:48:21
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-03 10:58:26
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jak najbardziej polecam ;)
5 / 5
2013-05-31 09:20:35
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 15:11:26
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-22 23:22:24
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie chociaż okazało się, że sklep nie ma na stanie materaca i wysyłka nie odbędzie się w 24 godziny, tak jak było napisane na stronie. Komunikacja ze sklepem bardzo dobra. Polecam.
4 / 5
2013-05-14 09:38:25
Zbigniew
Fronty mebelków (kolor ecru) były trochę pobrudzone i "panel" przeznaczony na tył szafy był złamany, także mąż musiał obcinać kawałek i kombinować, na szczęście obyło się bez zwrotów.
5 / 5
2013-05-10 11:36:48
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 08:09:53
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-06 09:21:52
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 14:04:01
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka, fachowa obsługa sklepu, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 13:37:32
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:49:08
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkty oferowane przez sklep są w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2013-04-23 11:52:33
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pani obsługująca jest bardzo kontaktowa i miła:)
5 / 5
2013-04-20 18:13:29
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 15:41:18
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-20 10:39:55
Wiesława
Krzesełko do karmienia, które zamówiłam zostało dostarczone w terminie wręcz ekspresowym, cena przesyłki kurierskiej też przyzwoita, ale co do jakości krzesełka, to jestem troszkę rozczarowana, bo blat jest trochę uszczerbiony i to samo dotyczy płyty do stoliczka - jeden z boków szkodzony, oraz szerokość w/w płyty jest niedopasowana do stoliczka... Nie chciałam zwracać/wymieniać, bo to koszta i kłopoty, naprawa we własnym zakresie, ale mimo to polecam młodym rodzicom, bo pomijając te drobne wady to krzesełko jest pratyczne i stabilne, co jest ważne dla bezpieczeństwa naszego maluszka, w dobrej cenie i długo posłuży każdemu dziecku. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 09:29:13
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 20:21:47
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Przed zakupem nie byłam do końca przekonana czy to dobry pomysł, ale teraz jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z oferty tego sklepu. Ceny są konkurencyjne, a towar dostarczony szybko i w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2013-04-16 10:29:20
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-13 12:05:05
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 14:28:01
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 12:06:50
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%;)
5 / 5
2013-04-10 11:24:34
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie, ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam.
4 / 5
2013-04-03 18:47:52
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 21:39:06
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 21:36:05
Eligiusz
Sklep dziala szybko i sprawnie. Nie mialam przykrych niespodzianek. Jestem zadowolona i polecam.
5 / 5
2013-03-27 08:21:27
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-25 12:53:26
Luiza
Transakcja przebiegła znakomicie!!! Dobry kontakt, szybka wysyłka, ekstra towar w super cenie!!! Zdecydowanie polecam!!!
5 / 5
2013-03-23 07:52:46
Katarzyna
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 10:23:28
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 08:36:10
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-20 07:26:08
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 19:25:02
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 08:27:39
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-17 20:40:37
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 19:31:33
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 10:30:00
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 11:45:08
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-03-14 08:54:22
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-03-13 07:49:09
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 21:20:56
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar dostarczony szybko, w bardzo dobrym stanie. Kupowałam pierwszy raz i nie zawiodłam się, będą następne zakupy. Dziękuję.
5 / 5
2013-03-12 14:18:13
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-07 11:56:15
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-04 22:58:19
Ilona
Zakup przebiegł pomyślnie. Z mężem zakupiliśmy dla naszego dzieciątka wszelkie potrzebne produkty wraz z łóżeczkiem. Wszystko dotarło w świetnym stanie. Podejrzewam, że był to nasz nie ostatni zakup w 24zabawki.pl, gdyż Sklep prezentuje bardzo dobre ceny i jakość oferowanych produktów. Jednak przy tak dużych zakupach, np przekraczających 300zł. wysyłka mogłaby być gratis. Polecam Gorąco Sklep 24zabawki.pl

Rzetelne opinie o 24zabawki.pl