Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2BM OŚWIETLENIE

2BM OŚWIETLENIE Opinie 3.7 (127)

Ul. Mławska 8
03-113
Warszawa
514477744
opinie 2BM OŚWIETLENIE
speedtest
3.7
127
Opinii

Umiarkowanie

3 / 5
2019-09-26 19:11:25
Danuta
Z przykrością piszę tę opinię, gdyż nie lubię wystawiać niepochlebnych. Jednakże czas oczekiwania na lampę jest bardzo wydłużony. Czekam już ponad miesiąc. Nie oceniam najgorzej, bo dostałam chociaż odpowiedź na moje zapytanie, że czekać muszę do kolejnego tygodnia i ten tydzień właśnie odchodzi, a lampy wciąż nie mam.
1 / 5
2019-09-19 18:33:48
Barbara
Brak kontaktu telefonicznego, artykuły, które miały być dostępne według informacji na stronie, dopiero po trzech dniach od zamówienia okazały się niedostępne. Pozostale miały być dostępne w 14 dni robocze, a były w 19 dni. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
4 / 5
2019-09-19 15:24:32
Ferdynand
Wszystko zgodnie z informacjami ze strony. Czas realizacji zamównienia nawet szybszy o klika dni. Problem polega tylko na tym, ze do zamówienie nie mam kołków/środku do montażu. To jednak kiepska sprawa bo żeby zamontować oświetlenie trzeba się jeszcze udać do sklepu po i kupić wszystko samodzielnie :/
2 / 5
2019-09-12 14:56:42
Ludwika
Brak kontaktu z ze sprzedawcą.Zbyt długi okres oczekiwania.Zrezygnowałam z zakupu.
4 / 5
2019-09-06 18:02:58
Henryk
Lampy dobrze zapakowane, produkt bez uszkodzeń, lecz jedyne co mi przeszkadzało to czas oczekiwania, które co prawda był zaznaczony na stronie ale jednak mogłoby być to zprawniejsze.
1 / 5
2019-09-05 13:11:01
Martyna
Sklep anulował moje zamówienie a następnie ignorował moje e-maile, w których prosiłam o zwrot wpłaconych pieniędzy. Zwrot otrzymałam dopiero po kilku tygodniach i po kilku wysłanych przypomnieniach.
1 / 5
2019-09-05 12:06:54
Angelika
sklep to jakaś pomyłka nie wiem czy nie oszuści, zamówiłam 2 kinkiety w lipcu a dokładniej 18.07, do tej pory nie otrzymałam dostawy, a za kinkiety oczywiście zapłaciłam, a więc nie wiem jak odzyskam moje pieniądze, żaden telefon dzisiaj i wczoraj nie odpowiada, na maila tez brak kontaktu, zostaje mi pewnie sąd,
1 / 5
2019-09-04 20:01:18
Urszula
Moja opinia nie jest jak na razie pozytywna. Towar zamówiłam dokładnie 04/08/2019, na stronie była informacja, że dostawa może trwać do 28 dni. Dzisiaj minął miesiąc, przesyłki nie otrzymałam ani informacji o ewentualnym opóźnieniu czy anulowaniu zamówienia.
3 / 5
2019-08-30 14:33:27
Mieczysława
Czekałam bardzo długa na przesyłkę. W opisie produktu było zaznaczone, żeczas realizacji od 7 do 14 dni roboczych. Przesyłkę otzrymałam po 21 dniach roboczych. Nie mogłam się do sklepu dodzwonić, na miale również nie otrzymywałam odpowiedzi.
5 / 5
2019-08-26 17:16:31
Judyta
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
1 / 5
2019-08-19 01:18:41
Bernardeta
19lipca zamowilam 2 lampy. Do dzis - 18 sierpnia - zero odzewu. Brak odp na mailowe pytanie o zamowienie.
1 / 5
2019-08-12 16:30:22
Jacek
Piękna tylko reklama skoro nie ma zamówionej lampy
5 / 5
2019-07-24 11:05:51
Mieczysława
Gdyby nie to, ze wystawiony jest na sprzedaz produkt, ktorego nie ma na stanie i producent nie przewiduje dostawy do sklepu opinia moja byla by lepsza. Poza tym wszystko ok.
3 / 5
2019-07-03 19:25:51
Rafał
Kontakt ze sprzedajacym ok, zwrot za anulowane zamowienie rowniez bez problemu. Ogolnie bylo by ok ale po raz kolejny wystawiony na sprzedaz jest niedostepny produkt. To juz drugie anulowane zamowienie. Nie powinno sie miec w ofercie czegos co jest nie dostepne
3 / 5
2019-07-02 11:11:00
Robert
2 czerwca kupiłem kinkiet. Termin dostawy określono na 10 dni roboczych. Towar otrzymałem dopiero 27 czerwca, po upływie 19 dni roboczych.
5 / 5
2019-06-28 12:37:35
Katarzyna
Sklep bardzo solidny. Otrzymałam satysfakcjonujący rabat. Towar wysokiej jakości. Przesyłka dostarczona w umówionym terminie. Bardzo polecam tego sprzedawcę.
1 / 5
2019-06-14 14:01:44
Wanda
Bardzo zły kontakt,3 numery telefoniczne ale żaden nie odpowiada .Czekam 1.5 m-ca na lampy ,które jadą z Włoch i nic nie wiadomo kiedy będą ,. .choć deklaracje na stronie Firmy są do 21 dni roboczych.....................................
5 / 5
2019-06-06 13:52:24
Sonia
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba.Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam
4 / 5
2019-06-03 16:30:59
Beniamin
Realizacja zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-06-03 07:20:09
Cyprian
jestem zadowolona i z pewnością polecę znajomym
5 / 5
2019-06-03 07:20:09
Ferdynand
jestem zadowolona i z pewnością polecę znajomym
5 / 5
2019-06-03 07:20:09
Arleta
jestem zadowolona i z pewnością polecę znajomym
4 / 5
2019-05-23 10:38:05
Władysława
wszystko w porządku, minusem był tylko długi okres oczekiwania na przesyłkę.
1 / 5
2019-05-22 10:53:31
Marcelina
Brak odpowieszi na emaile. Brak wysylki.problem z otrzymaniem zwrotu pieniedzy. Nie polecam.
1 / 5
2019-05-16 10:38:24
Ludwika
Oczekuję na przesyłkę od miesiąca. Termin realizacji miał byc 48 godzin, następnie 14 dni a w rezultacie od miesiąca czekam na przesyłkę, obiecywano tydzien temu... Nie polecam !!!
5 / 5
2019-02-06 20:35:18
Izolda
towar ok ale termin realizacji 8 tygodni, tylko dla cierpliwych (oczywiście przy zamówieniu wiedziałam o terminie)
5 / 5
2019-02-01 13:42:17
Józef
Zamówiony towar ok. Wszystko w porządku.
5 / 5
2019-01-26 21:21:23
Weronika
Długi czas realizowania zamówienia, ale kinkiet i oprawki mosiężne w końcu do mnie doszły. Towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem. Polecam sprzedającego
1 / 5
2019-01-23 16:42:09
Włodzimierz
Lampy bardzo ładne ale to wszystko. Kontakt raczej nieuprzejmy, czas realizacji jak przy przesyłkach z Azji i dłuższy od podanego przy zakupie.
5 / 5
2019-01-18 16:05:11
Maria
Towar dotarł szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-03 15:14:28
Klara
Polecam, świetny sklep, świetny kontakt, świetny towar, dobre ceny
3 / 5
2019-01-02 09:45:10
Emanuela
Narazie produkt nie dotarł do mnie.
5 / 5
2018-12-21 16:38:53
Aniela
Obsługa bardzo miła, pomocna. Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Polecam.
3 / 5
2018-12-20 15:04:40
Bartłomiej
Obsługa profesjonalna. W moim przypadku czas oczekiwania ponad 5 tygodni gdzie miał być 14 dni roboczych. Lampa niestety MADE IN CHINA 🇨🇳 ZA 350 ZŁ. Na stronie nie było napisane że to z Chin.
5 / 5
2018-12-17 11:50:59
Adam
Produkt zgodny z informacją i ze zdjęciem umieszczonym na stronie internetowej. Przesyłka bdb zabezpieczona od uszkodzeń. Wywiązała się z
5 / 5
2018-12-14 14:32:05
Witold
celująco! lampy bardzo dobrze spakowane i zabezpieczone. Towar bardzo dobrej jakości.
2 / 5
2018-11-26 11:54:52
Bogdan
Dostawa miała nastąpić w ciągu 7-14 dni. W rzeczywistości czekałem miesiąc. W tym czasie zero kontaktu od sklepu. Telefonicznie udało mi się tylko usłyszeć zapewnienie, że wyślą (dostałem ponad tydzień później). Słabo. Lampa dokładnie taka jak miała być.
5 / 5
2018-11-22 12:38:04
Franciszek
Komunikacja emailowa bez zarzutu. Bardzo dobry wybor towaru, jedne z lepszych sklepow internetowych z ktorych zamawialam online.
1 / 5
2018-11-14 19:24:04
Mieczysław
Nadal czekam na towar bardzo długo
3 / 5
2018-11-10 23:24:28
Agnieszka
Wygląd produktu znacznie odbiega od zdjęcia
1 / 5
2018-11-09 07:10:37
Diana
Pomimo upływy terminu realizacji zamówienia towaru nie otrzymałam. Moje zapytanie mailowe o termin realizacji zamówienia również pozostało bez odpowiedzi. Nie polecam.
5 / 5
2018-10-29 09:46:56
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-10-20 07:57:25
Helena
Sklep godny polecenia. Szybka dostawa. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-10-16 20:36:23
Nadia
Bardzo dobry kontakt z obsługą, szybka realizacja zamówienia.
1 / 5
2018-10-02 08:40:03
Malina
Zamówienie zostało złożone 09.09 (dziś mamy 02.10) a ja wciąż czekam na lampy. Wybierane przez nas lampy miały czas oczekiwania do 14 dni, po dwóch tygodniach bez żadnej informacji zwróciliśmy się do sklepu z zapytaniem o nasze zamówienie. Otrzymaliśmy lakoniczną informację, że sklep czeka wciąż na dostawę jednej z lamp. Przez to całe zamieszanie, znacznie został wydłużony czas naszego domu (nie wiem ile będę musiała teraz czekać na elektryka, gdyż poprzedni umówiony termin nam przepadł. Generalnie tragedia, nie polecam i na pewno więcej nie skorzystam więcej z usług tego sklepu.
5 / 5
2018-09-28 21:03:15
Antoni
Świetne lampy, doskonale zabezpieczone w trakcie przesyłki, porządne wykonanie.
3 / 5
2018-09-17 09:45:10
Liwia
Dostawa miała nastąpić w ciągu 14 dni od zamówienia. W dniu dzisiejszym przypada 14 dzień od złożenia i opłacenia zamówienia, a nie otrzymałam żadnej informacji o przesyłce.
5 / 5
2018-09-14 17:56:27
Kornelia
Transakcja przebiegła bez problemów.
3 / 5
2018-09-11 08:03:40
Damian
Jeżeli chodzi o dostawę towaru - nie było problemu (dotarła następnego dnia). Natomiast w momencie zwrotu towaru - pieniądze zostały oddane po terminie po kilkukrotnych monitach z mojej strony. Oczywiście bez słowa przepraszam.
5 / 5
2018-09-07 11:59:57
Aldona
rewelacja - bardzo dobry kontakt i dużo szybsza wysyłka niż w opisie
5 / 5
2018-08-30 14:41:13
Roma
Konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja. Polecam!
5 / 5
2018-08-28 09:48:09
Anna
Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło sprawnie
1 / 5
2018-08-21 18:51:05
Zdzisława
Sklep nie przesłał towaru zgodnie z terminem oraz nie poinformował mnie o przyczynie braku zapłaconej przesyłki. Sklep nie odpowiada na e-maile.
5 / 5
2018-08-16 11:51:57
Jonatan
jestem zadowolona, towar dobrej jakości, polecam
3 / 5
2018-08-07 12:33:05
Bożena
Zamówioną lampę otrzymałam po 3 tygodniach od złożenia zamówienia. Firma nawet nie poinformowała nas o tak długim czasie realizacji, na stronie i podczas składania zamówienia nigdzie nie widniała taka informacja. Napisaliśmy więc maila po 7 dniach, zapewniono nas, że przesyłka wyjdzie od nich do 3ech dni. Nie stało się tak. Gdyby nie to, że wybraliśmy opcję zapłaty za pobraniem oraz nie śpieszyło nam się jakoś strasznie z dostawą to anulowałabym zamówienie. Karton w którym byla lampa zaklejony był jednym paskiem taśmy i w trakcie dostawy otworzył się. Jedyne na co nie mogę narzekać to sposób w jaki zabezpieczona byla lampa wewnątrz kartona - bardzo dużo folii wszytsko pozaklejany więc lampa dotrła cala i zdrowa. Na szczęście. Jakość wykonania bardzo dobra.
3 / 5
2018-08-02 17:28:18
Bogdan
produkt niezgodny z tym co było pokazane na zdjęciu ze strony internetowej
5 / 5
2018-08-01 18:01:39
Bogusława
Lampa wykonana na zamówienie, stąd czas oczekiwania dość długi, ale warto było czekać, bo lampy są piękne. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
1 / 5
2018-07-27 10:45:18
Manuela
Zamówiłam lampkę 12 lipca i dokonałam płatności z konta. Niestety do dziś nie mam towaru, ani żadnej informacji na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia. Towar miał być w ciągu dwóch tygodni.
5 / 5
2018-07-16 10:08:06
Romuald
Mąż był zadowolony z zakupionego produktu
1 / 5
2018-07-16 09:43:09
Zenon
bardzo długi czas oczekiwania, brak aktualnej informacji o statusie wysyłki - 7 dzień od zamówienia
5 / 5
2018-07-14 20:49:27
Kaja
Towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2018-07-09 14:37:15
Mikołaj
Profesjonalnie, bardzo dobrze.
5 / 5
2018-07-04 09:56:18
Jolanta
Wszytko w najlepszym porządku. POLECAM!
3 / 5
2018-07-02 14:37:25
Mariusz
Czekałem bardzo długo, ale jestem świadom, że trafiłem na przeprowadzkę biura sklepu. Mimo to moje zamówienie miało opóźnienie większe, niż deklarowane kilka dni. Po kilku telefonach mój towar się odnalazł i zamówienie zostało wysłane.
5 / 5
2018-06-24 11:41:27
Piotr
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo. Towar został właściwie zabezpieczony aby nie uległ uszkodzeniu w trakcie transportu - co było bardzo ważne, ponieważ zamówienie dotyczyło szklanych opraw oświetleniowych.
5 / 5
2018-06-11 13:24:54
Arnold
wszystko ok fajne produkty i dobre promocje
4 / 5
2018-05-21 09:17:11
Natalia
nie otrzymałam jeszcze zamówionego towaru
1 / 5
2018-05-14 17:40:10
Magda
Przesłano wadliwie złożony towar.
4 / 5
2018-05-04 13:02:11
Gracjan
Dobra obsługa i kontakt w razie pytań; odpowiedź w sprawie żarówek nieco spóźniona, ale nie stało się to przeszkodą w zamówieniu odpowiednich źródeł światła. Polecam sklep jako profesjonalny.
5 / 5
2018-04-25 21:19:18
Dominik
Polecam sklep, obsługa bez zarzutu.
5 / 5
2018-04-25 14:30:28
Kamila
Jestem bardzo zadowolona. Czekałam na dostawę ok.tygodnia, ale tylko dlatego, że sklep musiał zamówić lampy u producenta. Reszta przebiegła bez zarzutu.Polecam z pełną odpowiedzialnością
2 / 5
2018-04-20 13:26:59
Teresa
Czekałam na przesyłkę 22 dni. Taki okres oczekiwania nie jest w dzisiejszych czasach standardem. Jeśli ktoś ma czas to sklep polecam.
5 / 5
2018-04-17 15:18:14
Bogusław
Wszystko zgodnie z opisem, na bieżąco byłem informowany i zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2018-03-19 19:18:22
Wieńczysła
Bogata oferta, produkty różnych producentów
5 / 5
2018-03-08 14:52:04
Patryk
Produkt zamówiony zgodny z opisem. Realizacja dość szybka. Polecam.
3 / 5
2018-03-02 14:51:31
Eleonora
Długi termin oczekiwania na towar.
3 / 5
2018-02-26 11:11:21
Lesław
Sklep nie pomaga gdy są problemy z doręczeniem przesyłki. Musiałem sam radzić sobie z dhl
5 / 5
2018-02-17 08:00:06
Sofia
Szybka przesyłka, oryginalny towar, polecam!
5 / 5
2018-02-05 11:30:10
Żaneta
Obsługa była bardzo dobra. Towar otrzymałam w czasie nie przekraczającym podanego na stronie, przy produkcie czasu realizacji. Lampy były zapakowane w sposób poprawny, przyjechały nie uszkodzone. Produkt w 100 % zgadzał się z produktem prezentowanym na zdjęciu w sklepie.
5 / 5
2018-01-28 16:32:56
Marcin
Zamówienie zostało zrealizowane wg wskazanego terminu przy konkretnym produkcie. Kontakt ze sprzedawcą dobry. Cena za produkty korzystna. Ja planuję skorzystać ponownie z oferty tego sprzedawcy.
4 / 5
2018-01-28 15:16:48
Leon
długi czas oczekiwania na towar
5 / 5
2018-01-22 19:31:20
Oksana
kolejny zakup w tym sklepie -polecam!
5 / 5
2018-01-11 10:39:01
Wiesław
Polecam , pełen profesjonalizm .
2 / 5
2018-01-09 12:43:48
Kacper
niesolidny, nie dotrzymuje terminów dostawy
4 / 5
2018-01-03 15:37:28
Albert
Rzetelny i sprawny sprzedawca. Lampy dotarły w gwarantowanym terminie, choć dopiero po kilku dniach, ale był to okres Świąteczny, więc opóźnienia się zdarzają. Polecam!
1 / 5
2017-12-29 23:03:34
Mieczysław
Czekam na zamówienie już 3 tygodnie
5 / 5
2017-12-29 22:05:23
Marcin
Towar dobrze zabezpieczony. Wszystko zgodnie z opisem
4 / 5
2017-12-17 17:28:28
Krystian
towar zgodny ze zdjęciem, niezłej jakości jak na chiński wyrób
4 / 5
2017-12-06 19:57:59
Karina
długi okres oczekiwania na towar, reszta bez zarzutu towar dokładnie taki jak zamawiałam
5 / 5
2017-12-06 16:29:07
Jan
Towar szybko wyslany i zgodny z opisem. Dobrze zapakowany.Polecam.
5 / 5
2017-12-04 21:12:11
Łukasz
Dobry kontakt, wyczerpująca odpowiedź na pytanie, dość szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar.
3 / 5
2017-11-28 09:53:24
Mirosław
Zakupy szybkie i bezproblemowe. Do towaru mam jednak zastrzeżenia. Lampa jest ładna i prezentuje się nieźle. Musiałem ją jednak prostować po zamontowaniu ponieważ przyjechała lekko skrzywiona i pod sufitem było to widać. Lampa była porządnie zapakowana, więc kontrola jakości przed wysyłką musiała przeoczyć.
5 / 5
2017-11-26 19:19:06
Laura
sklep jest raczej ok, zamówiłam trzy lampy, jedna dotarła uszkodzona ale została wymieniona,
5 / 5
2017-11-24 16:26:31
Nadia
Bardzo sprawna i rzetelna obsluga. Lampy efektowne i doskonale swiecace. Polecam!
5 / 5
2017-11-22 15:56:56
Malina
Zakupy w sklepie bardzo udane,co prawda jedna z zamawianych lamp była uszkodzona.Reklamacja zaskakująco szybko rozpatrzona.Nową lampę dostałam bardzo szybko!!Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie i bardzo miłej pani z którą byłam w kontakcie telefonicznym. Na pewno polecę zakupy w waszym sklepie
5 / 5
2017-11-15 17:49:21
Marek
Polecam sprzedającego. Transakcja przebiegła pomyślnie i zgodnie. Dziękuje jeszcze raz.
5 / 5
2017-11-06 18:44:49
Beniamin
Realizacja zamówienia bardzo szybka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
1 / 5
2017-10-31 15:49:39
Eryk
Sklep przesłał inny towar niż zamówiony. Niezwykle opieszałe działanie w kwestii wymiany. Sklep rzekomo przesyła kuriera w celu zwrotu towaru, lecz nie skutecznie. Żaden kurier się nie pojawia. minęły dwa tygodnie od zamówienia a ją wciąż nie dostałem zamówionej lampy i nie mogę się doczekać na odebranie tej, którą mi przysłano i której nie zamawiałem. Bardzo słaba jest z nimi komunikacja - eolno reagują lub nie reagują. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. nigdy tu niczego nie zamówię.
5 / 5
2017-10-23 13:16:46
Mieczysław
Trochę długo czekałem na lampę, ale sklep przestrzegał, że zamówienie może trwać do 7 dni.
4 / 5
2017-10-23 07:31:36
Arleta
Towar rzetelnie opisany, spakowany profesjonalnie. Transakcja spełniła moje oczekiwanie.
3 / 5
2017-10-14 15:55:59
Roksana
Po dwóch tygodniach nadal czekam na zamówiony towar, czas realizacji miał być 7-14 dni. Cena jak i czas oczekiwania były najkorzystniejsze w tym sklepie, dlatego zdecydowałam się na zakup lampy. Zamówienie złożyłam 26 września, dziś jest 14 pażdziernik i niestety nadal nie otrzymałam żadnej informacji ze sklepu kiedy towar zostanie wysłany.
5 / 5
2017-10-06 14:26:39
Rudolf
Szybko, komfortowo, profesjonalnie
1 / 5
2017-10-05 11:47:27
Bogna
Towar otrzymałam bardzo dobrze zapakowany przed zniszczeniem "w drodze". Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania i obsługi zarówno telefonicznej, jak i meilowej. Bardzo szybka reakcja na moje zapytania i bardzo miła obsługa. Polecam serdecznie.
4 / 5
2017-10-03 17:50:07
Jerzy
Firma rzetelna, ale oczekiwanie na towar długie.
5 / 5
2017-09-22 13:17:01
Oskar
Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów.
5 / 5
2017-09-22 12:52:29
Wera
Dostawa szybsza niż przewidywana
5 / 5
2017-09-19 20:46:41
Faustyna
Super, polecam wszystko jak umówione, świetny kontakt.
1 / 5
2017-09-18 11:45:17
Cecyl
Dostalam potluczona lampe. Lampa w zaden sposob nie byla zabezpieczona, tzn szklany element nie byl zapakowany w zadna folie babelkowa lub steropian, po prostu wlozona do pudelka i wyslana. Sklep nie odbiera telefonow, jedynie co to odpisali na maila ze lampa byla zabezpeiczona i to wszystko. Zero informacji ojesli chodzi o rozpatrzenie reklamacji.
3 / 5
2017-09-12 15:41:55
Lucjan
TRUDNO ZAOPINIOWAĆ ZE WZGLĘDU NA BRAK TOWARU
5 / 5
2017-09-11 11:50:58
Wiktor
Towar nieuszkodzony dotarł w terminie.
5 / 5
2017-09-08 13:03:29
Gabriela
jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i jakości towaru
1 / 5
2017-09-04 12:19:16
Kamila
Na zamowienie czekalam 1.5 mieisaca po czym dowiedzialam się iż muszą anulowac poniewaz zamowione lampu zostaly wycofane... porazka a pod te kinkiety kupilam cale oswietlenie! Sklep malo rzetelny!
4 / 5
2017-08-29 19:37:24
Faustyna
Dobry kontakt.niestety dlugo czeka sie na towar przy zamówieniach od początku składanych
5 / 5
2017-08-28 12:11:57
Emanuel
Pełen profesjonalizm, inne sklepy internetowe mogą się od nich uczyć.
2 / 5
2017-08-19 08:27:51
Hanna
Nie polecam tego sklepu. Ignorowanie klienta na każdym kroku. Jeśli kupiłeś towar na fakturę zapomniano zwrocie.
2 / 5
2017-08-18 20:26:04
Wiola
Nie mam potwierdzenia o przesyłce
5 / 5
2017-08-14 11:57:56
Jarosława
Produkt był na zamówienie czas realizacji 21-28 dni roboczych. Otrzymałam w 10 dniu roboczym co było miłym zaskoczeniem. Polecam.
1 / 5
2017-08-07 07:30:52
Justyna
Nadal czekam na informację o statusie realizacji zamówienia, które zostało opłacone przeze mnie za pośrednictwem PAYu w dniu zakupu - 17.07.2017. Deklarowany przez sprzedawcę czas realizacji zamówienia to 7 do 14 dni roboczych, licząc od dnia 18 lipca termin dostawy upłynął w piątek 4 sierpnia. Brak informacji o opóźnieniu realizacji zamówienia uważam za lekceważące podejście do osoby kupującej.
1 / 5
2017-08-05 10:35:57
Mariusz
Feralna obsługa klienta. Poczekam jeszcze dwa dni na informację o dostawie zamówionego towaru i jeśli nie otrzymam zadowalającej odpowiedzi zrezygnuję z zakupu.
5 / 5
2017-08-01 11:38:13
Oleg
Pozytywna. Zgodnie z informacją na stronie
5 / 5
2017-07-21 23:38:56
Witold
Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2017-07-06 12:47:43
Celestyna
Realizacja zamówienia, zgodnie z warunkami. Solidny sklep. Polecam!!!
2 / 5
2017-06-13 12:50:23
Mariola
Jestem zla czekam na przesylke ponad miesiąc!!!!!!
1 / 5
2017-06-09 21:39:07
Katarzyna
Do dnia dzisiejszegi nie otrzymalam ani zamowionego towaru ani zadnej informacji na temat zamowienia.
5 / 5
2017-05-19 18:23:24
Wiktoria
Atrakcyjna cena i ładne wzornictwo
4 / 5
2017-05-12 20:31:32
Bogdan
Czas realizacji zamówienia za długi.
5 / 5
2017-05-10 10:44:12
Jerzy
Czas realizacji zamówienia bardzo dobry, natomiast towar budzi moje wątpliwosci, więc będę musiał skontaktować sie ze sklepem celem reklamacji, a wtedy zobaczę, jak będa przebiegały rozmowy.

Rzetelne opinie o 2BM OŚWIETLENIE