Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2Brally sp. o.o.

2Brally sp. o.o. Opinie 4.5 (43)

Grażyńskiego 12
43-300
Bielsko-Biała
602373268
opinie 2Brally sp. o.o.
speedtest
4.5
43
Opinii

Dobrze

5 / 5
2015-05-14 11:54:28
Rudolf
Bezproblemowy zakup. Wysyłka natychmiastowa, towary zgodne z opisami i wysokiej jakości
5 / 5
2015-03-14 09:14:13
Antonina
pełen profesjonalizm, polecam
5 / 5
2015-02-25 11:35:43
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 12:27:53
Maria
Jestem zachwycona. Bardzo mili i wyrozumiali sprzedawcy, ktorzy posluzyli mi dobra rada i bardzo zaangazowali w sprawe. Sklep wychodzi na przeciw klientom i zdecydowanie polecam zakupy w nim!
5 / 5
2014-10-21 06:38:46
Jowita
Pełen profesionalizm, bardzo dobry kontakt
4 / 5
2014-09-01 23:10:32
Urszula
Czas realizacji trochę nie zadowalający lecz reszta przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 18:08:37
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 10:51:25
Hanna
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 20:35:25
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 23:14:40
Oleg
Transakcja i towar - OK. Polecam.
5 / 5
2014-03-16 14:44:57
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 09:39:00
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 12:37:00
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie, krótko, zwięźle i na temat. Polecam :).
5 / 5
2014-01-11 11:43:17
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Fachowe doradztwo, pełna profeska
5 / 5
2014-01-08 09:37:32
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 19:05:50
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-07 13:16:24
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 13:51:17
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 09:33:36
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-02 18:31:31
Bogusław
Wszystko OK, dobry kontakt telefoniczny, polecam
4 / 5
2013-08-12 12:40:14
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-09 21:50:11
Jowita
Zakup anulowany przez sklep. Ciężko stwierdzić czy jest więcej niedostępnych towarów. Zalecam uwagę.
2 / 5
2013-07-29 13:06:46
Irena
Jeżeli znajdę towar w innym sklepie, tutaj już nie kupię. Towar został wysłany dopiero po mojej interwencji.
3 / 5
2013-07-24 10:26:57
Tobiasz
Dlaczego w ankiecie sa sugerowane odpowiedzi? Ktoś bierze to w ogóle na poważnie?
5 / 5
2013-07-18 19:07:52
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 09:48:47
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-06-04 11:48:57
Oliwier
Ftalne podejście do klienta brak jakich kolwiek informacji, po 5 telefonach dalej nic nie wiem na maile nie odpisują
5 / 5
2013-04-25 19:08:08
Celestyn
Wszystko OK dobry kontakt mailowy i telefoniczny - polecam
2 / 5
2013-04-22 16:06:56
Anastazja
Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Słaba komunikacja ze strony sklepu
5 / 5
2013-04-11 21:10:20
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-10 11:24:00
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zero zastrzeżeń ,wręcz przeciwnie, przesyłkę otrzymałam w krótkim czasie pomimo okresu przedświątecznego. Cena również była atrakcyjniejsza od tych oferowanych przez inne sklepy.Nic do zarzucenia, wszystko na plus.
5 / 5
2013-03-22 11:35:29
Edmund
Witam, kupowałem oleje dostępne na zamówienie, dostałem je bardzo szybko, w około tydzień po złożeniu zamówienia przez [...] mimo, ze szły aż z Anglii, dodatkowo byłem o wszystkim powiadamiany telefonicznie. Oleje były oryginalnie zaplombowane, dobrze zapakowane, tak więc jestem bardzo zadowolony, a przy tym cena była przystępna. Mogę z czystym sumieniem polecić i na pewno jeszcze będe robił zakupy w tym sklepie, posiadają oleje Red Line jako jedyni w polsce !
5 / 5
2013-03-15 09:20:32
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 08:10:41
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 11:32:30
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 19:22:03
Mirosław
TOWAR ZOSTAŁ WYSŁANY BŁYSKAWICZNIE,ZWŁOKA BYŁA SPOWODOWANA JEDYNIE OBSŁUGĄ KURIERA
3 / 5
2012-12-20 00:43:11
Kajetan
Sklep sprzedaje towar którego nie ma, po miesiącu od złożenia zamówienia dostałem info że towaru nie ma i narazie nie będzie, w efekcie czego, poprosiłem o anulowanie zamówienia i zwrot wpłaty
5 / 5
2012-11-22 18:40:53
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-11 20:12:13
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. A towar jest klasą sam dla siebie (mowa o oleju Red Line) - używam od długiego czasu i mocno polecam. Sklep rówież polecam.
5 / 5
2012-03-24 13:20:14
Benedykt
Polecam ten sklep bardzo fachowa i profesjonalna obsługa nastawiona na zadowolenie klienta, pełna informacja o asortymencie, Naprawdę goroąco Polecam :)
4 / 5
2012-03-24 09:34:12
Zdzisław
Wszystko ok, wymieniłem kask z L na XL bez żadnych problemow. Szybka wysyłka paczkomatem i kurierem.
4 / 5
2012-03-23 07:29:23
Mariola
Towar zgodny z opisem, przyzwoita obsługa (nie było komplikacji, wystarczyła komunikacja na poziomie wiadomości automatycznych).
4 / 5
2012-03-18 20:47:04
Konstanty
Szybka realizacji i towar bez zarzutu. Powinni jednak popracować nad obsługą i komunikacją - dość oszczędna, żeby nie powiedzieć nieuprzejma - odpowiedź na pytania dopiero po przypomnieniu się kolejnym mailem

Rzetelne opinie o 2Brally sp. o.o.