Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2Find.pl

2Find.pl Opinie 4.9 (362)

Al.Kościuszki 77
90-436
Łódź
507-700-515
opinie 2Find.pl
speedtest
4.9
362
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-14 11:39:43
Eugeniusz
Rzetelny sklep. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-12 17:59:08
Bogusława
Jestem bardzo zadowolona wszystko jest ok, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-11 13:53:42
Alberta
Udane zakupy. Produkt oryginalny. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-04 15:34:02
Judyta
Polecam wszystkim. Szybko dobry kontakt
5 / 5
2020-02-02 12:34:18
Halina
Super sprzedawca. Pełny profesjonalizm. Towar zgodny z zamówieniem. W miarę szybko przesyłka.
5 / 5
2020-01-22 03:02:38
Lech
Sklep naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia oraz na jakich etapach się znajduje. Tak trzymać. Pozdrawiam.
5 / 5
2020-01-10 16:30:39
Ada
Szybko i sprawnie super bardzo dziękuję
5 / 5
2020-01-08 13:59:36
Klaudia
Gorąco polecam. Błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2020-01-08 12:51:05
Miłosz
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie, do którego przywiodła mnie dobra cena perfum, których długo poszukiwałem. Mogłem liczyć na szybką wysyłkę i bardzo dokładne zapakowanie, na czym mi zależało. Z pewnością powtórzę tu zapachowe zakupy!
5 / 5
2020-01-07 13:03:16
Konstancja
Wszystko zgodne z ofertą. Jestem zadowolona z zakupu i doręczenia.
5 / 5
2019-12-28 08:39:41
Walentyna
Towar zgodny z opisem. Wszystko ok
5 / 5
2019-12-27 11:37:05
Juliusz
przyjemnie, łatwo, bez problemów
5 / 5
2019-12-20 20:42:37
Nadia
Bardzo rzetelny sklep! Za brak produktu ( błąd na stronie) otrzymalem rabar na inny produkt. Sprawna i szybka wysylka. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 13:58:02
Luba
Jestem zadowolona, towar oryginalny, dostawa szybka😃
5 / 5
2019-12-05 16:45:25
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko na najwyższym poziomie - duża dbałość o klienta. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-11-20 17:06:48
Emanuela
Byłam naprawdę zaskoczona, szybka i sprawna realizacja zamówienia. Zamówione kosmetyki zgodne z zamówieniem, w stanie nienaruszonym. Dodatkowo załączono dwie próbki markowych perfum. Super!
5 / 5
2019-11-14 16:38:51
Joanna
Świetny sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-06 13:55:57
Tomasz
Polecam. Rzetelnie Sprawnie,Jestem bardzo zadowolona i będę wracać jako klientka Pozdrawiam.
5 / 5
2019-11-01 08:05:11
Ida
Jestem zadowolona z zakupów , nie jest to mój pierwszy zakup; życzyłabym sobie tylko szerszej oferty.
5 / 5
2019-10-30 12:35:21
Zygmunt
Jestem bardzo zadowolona, pierwsze ale na pewno to nie ostatnie moje zakupy
5 / 5
2019-10-25 12:57:35
Krystian
szybko i co ważne woda jest oryginalna :)
5 / 5
2019-10-11 23:59:48
Fryderyka
Genialna obsługa, świetny wybór, a zamówienie zrealizowane dosłownie w chwilę. Zamówiłam kosmetyki po południu, następnego dnia już czekały w paczkomacie.
5 / 5
2019-10-10 15:13:46
Gabriela
Towar tak jak w ofercie. Szybko, sprawnie. Polecam.
4 / 5
2019-09-17 13:41:56
Olga
Realizacja zamówienia przebiegła szybko. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-09-06 11:22:34
Tamara
Szybko i profesjonalnie! Polecam!
5 / 5
2019-09-03 15:25:21
Bronisława
Jestem bardzo zadowolona z zakupu już po raz drugi otrzymałam towar taki jaki chciałam bardzo szybko sklep godny polecenia
5 / 5
2019-08-28 10:32:15
Maria
Bardzo dobry kontakt, ino o statusie zakupionych produktów na bieżąco. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-08-14 11:42:01
Mieczysław
Wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo.
5 / 5
2019-08-13 10:49:35
Wiktoria
Polecam, wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-07 13:31:51
Natasza
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-08-05 10:33:36
Benedykt
Towar zgodny z zamówieniem i błyskawiczna dostawa
4 / 5
2019-07-31 11:11:51
Ludwik
Pomimo małej wpadki z dostępnością tzn. błędem na stronie jestem zadowolona. Polecam !!!!!
5 / 5
2019-07-23 16:15:50
Oksana
Polecam sklep w 100% profesjonalizm.
5 / 5
2019-07-22 13:13:00
Franciszka
Miałam dużo obaw czy towar będzie oryginalny (zamawiałam meteoryty od guerlain) ale ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu okazały się oryginalne. Duży plus za szybkość przesyłki no i cenę oczywiście.
5 / 5
2019-07-16 17:32:59
Kamila
Rewelacyjne tempo realizacji, wszystko inne też doskonale
5 / 5
2019-07-12 14:23:19
Marian
szybko sprawnie oraz szczelnie zapakowane
5 / 5
2019-07-05 21:11:14
Alfred
Transakcja przebiegła sprawnie, natychmiastowa realizacja zamówienia, sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-07-02 11:57:59
Henryk
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-02 06:03:43
Aga
Super drogeria z kosmetykami selektywnymi, w cenach o wiele niższych niż w Sephorze - polecam
5 / 5
2019-07-01 11:39:40
Kornel
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
5 / 5
2019-06-30 18:36:17
Rozalia
Polecam. Kosmetyki zgodne z zamówieniem i opisem. Transakcja szybka i bez problemowa
5 / 5
2019-06-27 10:59:49
Dawid
Świetny sklep - bogata oferta, bezproblemowy kontakt telefoniczny z kompetentną i przesympatyczną sprzedawczynią, błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt w oryginalnym opakowaniu producenta, dobrze zabezpieczony. Zamawiałem w poniedziałek wczesnym popołudniem, a już następnego dnia o 9 rano miałem przesyłkę w ręku! To mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Konkurencja może się uczyć, jak powinien wyglądać handel internetowy. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2019-06-26 10:29:52
Romana
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja. Wszystko przebiegło bardzo dobrze.
5 / 5
2019-06-25 14:05:05
Laura
Wrócę ponownie z zakupami do tego sklepu:)
5 / 5
2019-06-24 11:18:06
Maksym
Bardzo dobre ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia oraz dobrze zabezpieczona paczka. Kontakt ze sprzedającym na wysokim poziomie - telefon został od razu odebrany, informację o wysyłce przekazane bez zarzutów. Polecam !!
4 / 5
2019-06-22 09:30:19
Laura
Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa klienta, ceny przystępne i szybka dostawa. Jednak zakupiony produkt nie jest trwały i w moim mniemaniu odbiega od jakości wcześniej posiadanego „takiego samego produktu”.
5 / 5
2019-06-21 13:32:03
Zygfryd
szybko zrealizowane zamówienie. Polecam Sklep
5 / 5
2019-06-21 12:15:24
Celina
Polecam. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Ekspresowa wysyłka. Produkt zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-06-13 07:37:22
Walentyna
Sprawdzona perfumeria, błyskawiczna realizacja zamówienia :)
5 / 5
2019-06-12 08:04:18
Anna
Wszystko super, pomyliłam produkty i na następny dzień miałam już prawidłowy w domu. Serdecznie polecam :)
5 / 5
2019-06-10 12:01:25
Łukasz
Szybka obsługa, produkt dotarł dwa dni po dokonaniu zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-06-06 23:32:04
Bożena
Wszystko w porządku.Polecam sklep jak najbardziej.
5 / 5
2019-06-06 11:24:16
Kajetan
Wszystko super, paczka przyszła już po dwóch dniach od złożenia zamówienia. Kosmetyki oryginalne w bardzo konkurencyjnej cenie niż w innych drogeriach więc wielki plus. Polecam perfumerię będę wracać.
5 / 5
2019-06-05 11:28:06
Renata
Dostępne produkty, dobra cena, szybka dostawa, dobrze opakowane i zabezpieczone rzeczy, polecam
5 / 5
2019-06-04 10:43:14
Eugeniusz
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem i oczekiwaniami
5 / 5
2019-05-31 20:03:17
Martyna
Lubię i polecam. Atrakcyjne ceny. Realizacja zamówień bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-31 09:09:10
Daniela
Wszystko przebiegło sprawnie, towar dostarczony do paczkomatu bardzo szybko, dobrze zapakowany. Polecam!
5 / 5
2019-05-29 13:21:26
Eligiusz
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Dbają o jakość i zadowolenie klienta.
5 / 5
2019-05-29 11:25:26
Roman
Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgodny
5 / 5
2019-05-28 06:18:59
Tamara
Mogę wszystkim kupującym polecić z całym przekonaniem 2find.pl
5 / 5
2019-05-27 18:56:49
Wioletta
Wielki plus za dostępność produktów, których nie mogłam znaleźć w innych miejscach. Przemiły kontakt telefoniczny i natychmiastowa reakcja ze strony sklepu. Pomimo mojej pomyłki w adresie, właściciele zrobili wszystko, żeby przesyłka dotarła do mnie jak najszybciej. Polecam w 100%!
5 / 5
2019-05-27 14:06:51
Apolonia
To moje pierwsze zamówienie i chyba stanę się tu częstszym Klientem .
5 / 5
2019-05-22 12:22:24
Renia
Jestem bardzo zadowolona, wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-05-20 21:33:07
Dominika
Jak najbardziej polecam usługi sklepu. Byłam zaskoczona bardzo szybką dostawą zamówionego produktu,świadczy to o pełnym profesjonalizmie i szacunku do klienta.
5 / 5
2019-05-17 09:07:53
Grażyna
Serdecznie polecam. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-05-16 10:53:58
Błażej
POLECAM - Transakcja bez zarzutu. Towar został dostarczony następnego dnia, a informacja o statusie zamówienia była dostępna na każdym etapie.
5 / 5
2019-05-14 19:11:02
Lidia
Sprawna dostawa, towar zgodny z opisem w dobrej cenie
5 / 5
2019-05-10 16:17:21
Igor
Polecam! Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-05-09 17:33:06
Alicja
Warto kupować. Miła obsługa
5 / 5
2019-05-08 16:37:23
Ksenia
Szybka dostawa bezproblemowa polecam
5 / 5
2019-05-06 11:13:06
Aniela
Super sprzedawca) Bardzo szybko dostałam swoje zmówienie. Produkt 100 % oryginał Polecam).
5 / 5
2019-05-02 21:19:18
Sylwia
Sensowne ceny, szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-04-25 19:14:11
Antonina
Szybka komunikacja ze sklepem w przypadku wątpliwości, niestety dostępność produktu była mniejsza niż deklarowana na stronie sklepu wiec musiałam zmodyfikować zamówienie, ale udało się to zrobić przed wniesieniem zapłaty:)
5 / 5
2019-04-25 11:15:43
Karolina
Zakupy przebiegły pomyślnie. Jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-04-25 10:58:11
Katarzyna
szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-04-25 08:59:48
Katarzyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2019-04-24 11:42:01
Brygida
Zakupy bezproblemowe, szybkie, w przystępnych cenach, fachowa obsługa i doradztwo. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-04-20 23:47:04
Wanda
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-04-17 13:49:01
Radomir
Bardzo pozytywnie. Dziękuję.
5 / 5
2019-04-17 10:24:56
Liliana
Super obsługa, szybko i produkt oryginalny.
3 / 5
2019-04-17 08:59:41
Arleta
zbyt długi czas oczekiwania - kilka maili z pytaniem kiedy wysyłka...
5 / 5
2019-04-16 07:53:09
Jerzy
Szybka, sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-15 12:30:23
Mirosław
Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2019-04-15 10:19:16
Bronisław
Pomocna i elastyczna obsługa Klienta
5 / 5
2019-04-09 11:29:42
Stefan
błyskawiczna wysyłka,kosmetyk zgodny z opisem,polecam sklep.
5 / 5
2019-04-08 10:38:10
Celestyna
wszystko ok, na bieżąco informacje o zakupach i błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-04-08 05:55:26
Jonatan
Polecam sprzedawcę. Towar zgodny z opisem, w konkurencyjnej cenie, świetnie zapakowany i natychmiast wysłany.
5 / 5
2019-04-05 17:53:23
Wojciech
Profesjonaliści znający się na kosmetykach i mający je w dobrych cenach. Nie są to zwykli "handlarze" tylko ludzie z pasją i wiedzą. Polecam
4 / 5
2019-04-03 14:07:29
Antoni
Jest ok, był drobny problem, ale został właściwie rozwiązany.
5 / 5
2019-04-03 13:41:09
Matylda
Goraco polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Bardzo dobre ceny!!!
5 / 5
2019-04-03 10:52:35
Diana
Super szybko , sprawnie i oczywiście polecam
5 / 5
2019-04-03 09:55:44
Roma
Produkty oryginalne, szybka realizacja, dobrze zapakowane. Na pewno skorzystam z zakupów jeszcze nie raz
5 / 5
2019-03-29 16:08:48
Marzena
Bardzo miło i szybko robi się tu zakupy, polecam
5 / 5
2019-03-28 13:03:36
Amelia
Wszystko super jestem zadowolona z zakupu.
4 / 5
2019-03-27 11:41:12
Amelia
Wszystko ok. Nie ma powodów do narzekania.
5 / 5
2019-03-27 09:50:40
Kinga
Super, może jedna uwaga. Nie wiem jaka jest polityka firmy ale jako klienta Duaglas jestem przyzwyczajona do otrzymywania próbek moich ulubionych marek . Jest to bardzo miłe i zarazem "niebezpieczne" dla mnie bo prawie zawsze testowanie kończy się zakupem tego produktu:). Proszę przemyśleć strategię.
5 / 5
2019-03-26 14:03:13
Ludwika
super szybko, ale miało być do paczkomatu, a było kurierem.?
5 / 5
2019-03-26 12:35:52
Szczepan
Każdy etap zakupu oceniam na DUŻY PLUS.
5 / 5
2019-03-23 13:02:25
Irmina
Bardzo dobra firma, zakupy nlyskawicznie dotarły. To napewno nie 8statni mój zakup. Polecam sprzedawcę!!!
5 / 5
2019-03-20 11:14:26
Grażyna
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i oczywiście konkurencyjna cena. Polecam 🙂
5 / 5
2019-03-19 14:52:59
Stefan
POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP RZADKO SIE SPOTYKA TAKĄ OBSŁUGĘ
5 / 5
2019-03-19 11:14:39
Tadeusz
Sprawnie, szybko, profesjonalnie i w dobrej cenie.
5 / 5
2019-03-16 19:32:36
January
Bez zastrzeżeń, szybka wysyłka a produkty zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-15 19:51:50
Nastazja
Towar dobrze zapakowany, szybka dostawa
5 / 5
2019-03-13 11:22:22
Robert
Sprawnie, dobry kontakt, polecam
5 / 5
2019-03-11 11:38:17
Wiesław
Moje kolejne udane zakupy. Błyskawiczna wysyłka, ceny bardzo konkurencyjne, kupuję Sensai tylko u Was:) Bardzo polecam wszystkim:)
5 / 5
2019-03-08 11:49:12
Leokadia
Szczerze polecam! Doskonały kontakt, oryginalne produkty, rzetelna i wyczerpująca informacja na temat kosmetyków. jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalnej i kompleksowej obsługi. Paczka nadana praktycznie natychmiast.
5 / 5
2019-03-08 11:36:42
Daria
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobrze zapakowany towar i kontakt ze sprzedającym.
4 / 5
2019-03-05 10:40:08
Wieńczysła
Nie ptrzymałam do końca taki produkt jak zamawiałam. Zamawiałam puder w kulkach. Nie było w nim zielonych kuleczek
5 / 5
2019-02-25 09:49:32
Celestyn
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Raz - cena bardzo atrakcyjna, dwa - błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam gorąco Sprzedawcę!
5 / 5
2019-02-21 10:28:49
Walenty
Rzetelna firma, godna polecenia. Towar bardzo dobrze i estetycznie spakowany.
5 / 5
2019-02-20 14:12:51
Klaudiusz
Wszystko ok. Jestem zadowolona z produktów oraz procesu zakupu
5 / 5
2019-02-14 00:18:15
Zuzanna
Bardzo pozytywnie zaskoczona. Produkty miałam w domu w ciągu 48 godzin!
5 / 5
2019-02-07 15:31:57
Paweł
Bardzo sprawnie działająca firma. Polecam !
5 / 5
2019-02-05 10:03:08
Wacław
Szybko, sprawnie i profesjonalnie!
5 / 5
2019-02-04 10:00:48
Iwo
Sklep godny polecenia. Sprawna obsługa.
5 / 5
2019-01-30 12:04:30
Karolina
Kolejne zakupy w sklepie 2FIND.PL bez zarzutu. Bardzo miła obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. POLECAM
5 / 5
2019-01-22 12:46:50
Izyda
Błyskawiczna wysyłka i bezkonkurencyjne ceny :) Polecam
5 / 5
2019-01-21 09:58:49
Edmund
Błyskawiczna przesyłka, profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-01-17 15:40:38
Alicja
Realuzacja zamówienia szybko i sprawnie
5 / 5
2019-01-17 11:44:08
Izyda
Udane zakupy. Szybka i bez problemowa dostawa.
5 / 5
2019-01-11 10:49:20
Rafał
Błyskawiczna wysyłka i zawsze świetne, oryginalne produkty.
5 / 5
2019-01-08 16:00:47
Bernadeta
Jestem zadowolona :) szybka wysyłka, produkt się zgadza, wszystko w porządku :)
5 / 5
2019-01-05 18:49:10
Maksym
Polecam zakupy w sklepie 2find.pl ze względu na bardzo szybką obsługę.
5 / 5
2018-12-27 17:58:31
Irma
Badzo sprawnie i szybko. Dziękuję.
5 / 5
2018-12-26 10:28:21
Gerard
Polecam. Szybka i miła obsługa :)
5 / 5
2018-12-21 19:12:37
Idzi
Bardzo dobry kontakt, wszystko ok
5 / 5
2018-12-19 11:24:24
Miłosz
Jestem zadowoloną klientką :)
5 / 5
2018-12-18 09:45:15
Karina
Super szybko, wszysyko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-12-12 12:25:09
Cezary
Świetny kontakt, przemiła obsługa i bardzo uczynna!
5 / 5
2018-12-12 11:45:43
Oskar
Towar zgodny z opisem , niska cena w porównaniu z innymi drogeriam, szybka wysyłka
5 / 5
2018-12-05 10:59:05
Henryka
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu .
5 / 5
2018-11-29 09:18:36
Włodzimierz
Kontakt ze sklepem nie był nawet konieczny gdyż wszystko odbyło się błyskawicznie.Produkt solidnie zapakowany zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-22 17:13:07
Zdzisława
transakcja przebiegła omyslnie
5 / 5
2018-11-16 13:14:07
Eligiusz
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-11-11 12:50:31
Teodor
Sprawnie, szybko, bezproblemowo! Napewno to nie moje ostatnie zakupy w sklepie 2find.pl
5 / 5
2018-11-03 12:51:02
Marina
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Zamówiony produkt zgodny z opisem i w atrakcyjnej cenie. Polecam!
5 / 5
2018-11-02 17:08:22
Zbigniew
Firma solidna i godna polecenia.
3 / 5
2018-10-29 15:44:40
Eleonora
Zamówienie złożone 24.10.2018, przyznaję w godzinach wieczornych ale dziś jest 29.10.2018 a przesłki dalej nie ma
5 / 5
2018-10-24 10:54:32
Grażyna
Towar dostępny w sklepie, szybka przesyłka, dobrze zapakowany towar.
5 / 5
2018-10-22 10:29:07
Bogdan
BARDZO POLECAM SZYBKA MIŁA FACHOWA OBSŁUGA TOWAR SPEŁNIA 100% MOJE OCZEKIWANIA NA PEWNO WRÓCĘ
5 / 5
2018-10-16 21:55:49
Mateusz
drugi zakup i wszystko bezproblemowo
5 / 5
2018-10-16 12:02:22
Fryderyka
Super.Dostałam jeszcze próbkę innego zapachu ktory również mnie zachwycił. Szybka wysyłka przystępna cena.Polecam
5 / 5
2018-10-13 13:09:00
Emil
Szybko, tanio, dobre pakowanie, dodatkowa wartościowa i trafiona próbka. Kolejny zakup z samymi pozytywami.
5 / 5
2018-10-12 11:55:06
Aneta
Jestem zadowolona, w najbliższej przyszłości, jeżeli będę coś kupowała to na pewno pomyślę o 2find.pl
5 / 5
2018-10-09 11:11:47
Mariola
bardzo dobry sklep, przesyłka dobrze zapakowana, szybko dotarła, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-10-03 17:43:08
Remigiusz
Super sklep, super ceny, polecam.
5 / 5
2018-09-25 22:42:46
Marian
Szybko i sprawnie zrealizowano zamównie. Dobry towar w atrakcyjnej cenie.
4 / 5
2018-09-22 12:52:58
Aga
Dobry kontakt z sprzedawcą, problem z przesyłką po stronie kurierskiej
3 / 5
2018-09-17 10:18:19
Edmund
niestety nie mogę ocenić sklepu ponieważ anulował zamówienie.
1 / 5
2018-09-15 11:22:20
Edward
NAJGORSZA FIRMA, paczka po 12 dniach nie została doręczona i brak kontaktu z firmą. Nie polecam!
5 / 5
2018-09-12 19:29:35
Hanna
Produkt otrzymałam nastepnego dnia po złożenuiu zamówienia. Cena i jakość - ok. Polecam
5 / 5
2018-09-06 07:18:04
Radosław
Polecam. Na pewno jeszcze wrócę.
1 / 5
2018-08-30 23:17:02
Walentyna
Otrzymany TOWAR jest PODRÓBKĄ 1.krem zwierzały- bez zapachu!!! 2 słoik nie zabezpieczony fabryczna folią!!! ,-można go z łatwością otworzyć 3.słoik bez loga firmy wytłoczonego na spodzie i informacji o miejscu produkcji- tak jak to występuje w oryginale 4. kolory nakrętki różne od oryginalnych handel podróbkami jest karalny na podstawie paragrafu kodeksu karnego RP.
5 / 5
2018-08-23 13:55:58
Rozalia
sklep potwierdził moje zamówienie po 2 dniach, po kolejnych kilku towar został do mnie wysłany (czas upłynął także ze względu na to, że płaciłam przelewem i zrobiłam to po 3 dniach od złożenia zamówienia). W trakcie realizacji pracownik sklepu niezwłocznie odpowiedział na moje maile.
5 / 5
2018-08-22 22:25:23
Ireneusz
Ok wszystko . Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-08-22 16:36:39
Oliwier
Szybko,sprawnie ,profesjonalnie.
5 / 5
2018-08-22 16:34:26
Danuta
Pozytywnie. Dobry kontakt, wszystko tak jak nalezy.
5 / 5
2018-08-17 09:17:16
Bernardeta
Super wszystko sprawnie oryginalne kosmetyki
5 / 5
2018-08-13 15:57:26
Zdzisława
Transakcja przebiegła bardzo dobrze i bardzo szybko,jedyny minus to ,że nie można dodzwonić się do sklepu ,na emaila też nie dostałam odpowiedzi.Jednakże biorąc pod uwage czas dostawy nie mam co do reszty żadnych zastrzeżeń. POLECAM.
3 / 5
2018-08-13 09:20:20
Izolda
Byłoby ok tylko, że nie było zapakowane w folię jak oryginał.
5 / 5
2018-08-09 11:05:38
Judyta
Super szybka dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2018-08-08 12:58:58
Marcin
Jestem zadowolona z zakupów w sklepie.
5 / 5
2018-08-03 10:19:39
Longin
Błyskawiczna wysyłka, towar jak zawsze oryginalny i w dobrej cenie. Polecam!
5 / 5
2018-08-01 11:00:57
Bronisław
Bardzo sprawna i szybka realizacja, zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2018-07-26 19:17:08
Eleonora
Sklep wywiązuje się ze swych zobowiązań bez zarzutu. Dotychczas dwukrotnie korzystałam z usług sklepu i póki co się nie zawiodłam😊
5 / 5
2018-07-26 09:27:58
Oliwia
Szybkość i miła obsługa.polecam
5 / 5
2018-07-25 12:18:40
Maksym
Łatwe zamówienie. Bardzo dobra cena. Polecam.
5 / 5
2018-07-25 12:18:40
Natasza
Łatwe zamówienie. Bardzo dobra cena. Polecam.
5 / 5
2018-07-23 20:36:15
Ludwik
szybko, bezproblemowo - towar oryginalny, zgodny z opisem.
5 / 5
2018-07-23 13:39:25
Stefan
Wszystko w najlepszym porządku 😊
5 / 5
2018-07-17 13:40:21
Klaudiusz
100% profesjonalnego podejścia do Klienta !!!
5 / 5
2018-07-11 21:37:16
Marlena
Szybko i bezkolizyjny sprzedawca.
5 / 5
2018-06-15 09:24:06
Celestyn
Bardzo sprawnie dostarczona przesyłka
5 / 5
2018-06-08 13:02:47
Antonina
Wszystko jak najbardziej w porządku .
5 / 5
2018-06-07 08:18:04
Felicja
Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-06-05 13:59:29
Marian
Ekspresowa realizacja zamówienia, natomiast mimo uplywu 5 dni Inpost nie doreczyl przesylki
5 / 5
2018-06-04 13:28:55
Anastazja
Polecam pierwsza tak solidna obsluga
5 / 5
2018-06-01 21:11:41
Sofia
Dobry kontakt z klientem, rzetelna informacja o dostawie i produkcie.
5 / 5
2018-06-01 10:00:07
Dorota
Towar oryginalny. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2018-05-30 11:35:00
Michalina
Bardzo polecam ten sklep ceny rewelacyjne i bardzo duży wybór.
5 / 5
2018-05-29 19:43:53
Olga
Kupuję u wielu sprzedawców a ten sklep polecam najbardziej pani bardzo miła konkretną towar ok jeszcze raz polecam Agnieszka
4 / 5
2018-05-28 19:17:51
Rozalia
Robię zakupy w tym sklepie dość często i kupuję drogie produkty. Jestem zdziwiona, że nie ma w takim przypadku bezpłatnej dostawy. Poza tym to zakupy załatwione są szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-05-28 15:30:39
Marcin
Jstem bardzo zadowolona , na pewno wrócę do tego sklepu, polecam.
5 / 5
2018-05-28 10:12:09
Idzi
szybka dostawa i atrakcyjne ceny, czego chcieć więcej? :)
5 / 5
2018-05-26 17:14:15
Jacek
Szybko i oczywiście towar zgodny z opisem .
5 / 5
2018-05-25 10:37:44
Arleta
Szybka dostawa i towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie !
5 / 5
2018-05-24 12:24:11
Karol
Jestem bardzo zadowolona! Szybkie i sprawne zakupy. Zamówienie dotarło już następnego dnia!
5 / 5
2018-05-23 12:54:16
Jacek
Rewelacyjna i bardzo szybka realizacja zamówień. Towar oryginalny - zawracam na to szczegółną uwagę. Jeden z nieweilu sklepów internetowych, do którego wracam i ponawiam zamówienia.
5 / 5
2018-05-21 23:17:26
Konstanty
szybka dostawa, konkurencyjne ceny, jak najbardziej polecam
5 / 5
2018-05-19 01:04:29
Tobiasz
Profesjonalna i szybka obsluga
5 / 5
2018-05-16 14:55:03
Grzegorz
Przyjazny sklep . Dbający o szybką dostawę , wybór produktów łatwy , asortyment mógłby być nieco szerszy.
4 / 5
2018-05-11 10:58:12
Alberta
super-towar zgodny z opisem i bardzo szybko
5 / 5
2018-05-11 00:20:42
Waldemar
Szybka realizacja, produkt `- puder brązujący Sisley - oryginalny, bardzo dobre ceny POLECAM:)
5 / 5
2018-05-10 16:59:58
Rafał
Sklep ma bardzo zróżnicowany asortyment w bardzo dobrych cenach. Kosmetyk oryginalny. W przesyłce upominek w postaci gratisów. Kontakt i szybka wysyłka bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2018-05-09 16:35:47
Wioletta
Polecam, towar otrzymałam szybko i bez komplikacji.
5 / 5
2018-05-09 14:58:55
Zdzisław
Solidna firma, polecam sklep. Szeroki asortyment, niewygórowane ceny.
5 / 5
2018-05-07 13:02:11
Aga
Super sklep, przemiła obsługa. Odbierałam towar osobiście, był gotowy jeszcze w tym samym dniu. Dziękuję:-)
2 / 5
2018-05-03 11:37:03
Bronisława
Podkład Sisley Phyto-Teint Expert otrzymałam rozpakowany z folii, otwierany, o innej konsystencji i zapachu od tego który kupiłam w Duglasie. To był mój ostatni zakup w tym sklepie.
2 / 5
2018-05-03 10:37:01
Aldona
Otrzymałam produkt rozpakowany z folii , otwierany, o innej konsystencji i zapachu od produktu zakupionego w Duglasie. Nie wiem co o tym myśleć, ale na pewno już tu nie wrócę.

Rzetelne opinie o 2Find.pl