Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2hd.pl

2hd.pl Opinie 4.8 (112)

SUROWIECKIEGO 6/20
02-785
WARSZAWA
515 46 46 47
opinie 2hd.pl
speedtest
4.8
112
Opinii

Doskonale

1 / 5
2016-04-12 13:19:13
Zygfryd
PRZESTRZEGAM PRZED ROBIENIEM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!! Zamówienie złożyłem w październiku 2015, przelałem pieniądze, ale niestety do tej pory nie otrzymałem towaru, nie uzyskałem również żądnej informacji, nie można się dodzwonić, nikt nie odpowiada na e-maile, w mieszkaniu, w którym jest rzekomo siedziba nikogo nie ma- ZNAMIONA TYPOWEGO OSZUSTWA! NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK SKIEROWAĆ SPRAWĘ NA POLICJĘ I DO PROKURATURY!
5 / 5
2015-11-26 09:25:54
Anastazja
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Kontakt świetny i szybki.Realizacja błyskawiczna, pomocni i bezproblemowi.
5 / 5
2015-10-04 15:38:33
Mateusz
Bardzo dobra obsługa jeśli chodzi o sklep.Niskie ceny produktów o wysokej jakości są wielkim atutem.Polecam bardzo wszystkim znajdą napewno coś ciekawego dla siebie.Pozdrawiam
5 / 5
2015-09-09 19:27:42
Jędrzej
SZYBKO SPRAWNIE I PROFESJONALNIE !!! ! POLECAM WSZYSTKIM!!! ŁĄCZĘ POZDROWIENIA Z POWAŻANIEM GRAŻYNA
5 / 5
2015-09-03 11:09:29
Iga
Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Moje oczekiwania zostały spełnione. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja,koszty normalne.Można na bieżąco monitorować przesyłkę Mogę polecić każdemu.
1 / 5
2015-08-25 08:43:38
Jarosław
Zamówienie utworzone 15.06 potwierdzone 18.06. Nie dostarczone do dnia dzisiejszego nawet brak informacji o braku dostępności towaru. NIE POLECAM ZEROWA KULTURA OBSŁUGI KLIENTA
5 / 5
2015-08-21 09:32:22
Józef
Z czystym sumieniem polecam sklep internetowy 2hd.pl Posiadają bardzo bogaty wybór towarów, oraz naprawdę niskie ceny. Świetny kontakt ze sprzedającym. JEstem bardzo zadowolony z ich usług, polecam wszystkim !!!
5 / 5
2015-08-17 17:27:07
Leon
Dziś zakupiłem lampę sufitową w sklepie "2HD" i jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania towaru i niskiej ceny. Z pewnością będę polecał ten sklep znajomym :)
5 / 5
2015-07-02 23:23:22
Albert
Jestem bardzo zadowolona z wręcz ekspresowej realizacji zamówionego towaru oraz bardzo dobrego kontaktu ze sprzedającym. Transakcja przebiegła pomyślnie,gorąco polecam.
5 / 5
2015-06-22 14:24:58
Lidia
Zakup przebiegł pomyślnie, świetny kontakt ze sprzedającym,wrazie pytań odpowiedź natychmiastowa. Wysoka jakoś towaru, która jest bardzo ważna Naprawdę polecam warto kupować w tym sklepie.
5 / 5
2015-06-01 21:34:02
Leopold
Wszystko szybko, sprawnie, zgodnie z opisem i podanymi terminami. Byłem informowany na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.
5 / 5
2015-05-31 19:12:24
Marcel
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie , brak zastrzeżeń , Opinia pozytywna.
5 / 5
2015-05-31 19:12:24
Malina
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie , brak zastrzeżeń , Opinia pozytywna.
5 / 5
2015-05-13 19:03:26
Sylwester
Skorzystałem z usług 2hd.pl i jestem zadowolony z obsługi, ceny i z szybkości realizacji zamówienia. Polecam!
5 / 5
2015-04-30 07:14:13
Ryszard
W lutym 2015 r. złożyłem duże zamówienie na sanitariaty i akcesoria łazienkowe w sklepie 2HD przy ul. Surowieckiego 6/20 w Warszawie. Towar zamówiony został dostarczony pod wskazany adres w umówionym terminie. Obsługę sklepu oceniam jako rzetelną oraz dobrze przygotowaną merytorycznie w swojej branży. Z pełnym przekonaniem polecam usługi sklepu 2 HD.
5 / 5
2015-02-28 22:48:28
Klaudia
Bogaty wybór lamp, bardzo dobre informacje o kolejnych etapach realizacji. No i oczywiście niskie ceny. Polecam!
5 / 5
2015-02-27 20:12:05
Jarosław
Dobra obsługa i kontakt ze sprzedającym, wysoka jakość towaru i szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona . Gorąco polecam!
5 / 5
2015-02-24 21:33:00
Idzi
Zamówiłem w tym sklepie włoskie lampy. Cena była przyjemna dla oka . Co prawda termin oczekiwania na realizację tego zamówienia był dość długi , ale zostałem o tym poinformowany telefonicznie jeszcze tego samego dnia. Przemiła Pani zadzwoniła do mnie , poinformowała o terminie oczekiwania oraz udzieliła mi wszystkich koniecznych informacji tyczących się tych lamp. A miałem kilka pytań. Lampy zostały dostarczone w terminie określonym przez sklep. Żadnych problemów i niepotrzebnego zamieszania. Świetny kontakt ze strony sklepu. I w razie kolejnych zakupów niewątpliwie dokonam ich w tym właśnie sklepie. Szczerze polecam !
5 / 5
2015-01-15 18:36:29
Zygmunt
Gorąco polecam ten sklep. Szybka realizacja zamówienia. Profesionalna obsługa. Wszystko na pięć. :)
5 / 5
2015-01-12 21:05:00
Konstancja
Szybko, miło i zgodnie z opisem :)
5 / 5
2015-01-12 18:37:11
Hanna
Transakcja przebiegła sprawnie. Miłym zaskoczeniem było dostarczenie przesyłki przez kuriera następnego dnia od jej nadania przez sklep. Polecam sklep 2hd.
5 / 5
2014-12-31 13:54:57
Kornel
Po raz kolejny zamówiłem towar w sklepie internetowym 2hd.pl i po raz kolejny jestem zadowolony z obsługi i szybkiej realizacji zamówienia. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.. Pozdrawiam
5 / 5
2014-11-22 08:25:55
Małgorzata
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Na drugi dzień sprzęt do odbioru. To mój drugi udany zakup.
5 / 5
2014-11-18 21:23:50
Lucyna
Szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem. Dobra informacja o statusie zamówienia.
5 / 5
2014-10-29 22:12:55
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!
5 / 5
2014-09-05 20:46:12
Krystyna
Rewelacyjny sklep! Błyskawiczna obsługa oraz wyśmienite produkty! Polecam!
5 / 5
2014-08-17 22:34:28
Feliks
Sklep świetny , szybka . sprawna obsługa. Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie . Odbierałem sprzęt osobiście od kuriera i wszystko odbyło się profesjonalnie . Strona internetowa czytelna, , można dowiedzieć się najważniejszych rzeczy oraz szczegółów . Polecam.
5 / 5
2014-08-12 00:29:48
Lucjan
Szukałem stelaża wc w Warszawie od ręki. Obdzwoniłem kilka sklepów i okazało się że tylko 2hd ma na stanie taki stelaż który mnie interesuje. Szybka bezproblemowa transakcja. Polecam ten sklep! Jeśli będzie taka potrzeba wrócę do tego sklepu po kolejne zakupy.
5 / 5
2014-07-21 00:15:05
Michalina
Nie pierwszy i nie ostatni raz zamówiłam produkt z tego sklepu i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam
5 / 5
2014-07-21 00:06:58
Mieczysław
Bardzo fachowa obsługa, po złożeniu zamówienia towar był szybko do odbioru. Jestem ogromnie zadowolona i każdemu polecam ten sklep.
5 / 5
2014-06-15 22:00:31
Emil
Nie mam zastrzeżeń. Zamówione lampy odebrałem, poinformowany wcześniej mailowo, że czeka w punkcie na odbiór. Na miejscu sprawdziłem jego stan. Jestem zadowolony i dlatego polecam innym.
5 / 5
2014-06-03 21:58:41
Sławomira
Szybka przesyłka , dobrze zapakowany towar w dobrej cenie
5 / 5
2014-05-31 23:14:53
Teodor
Miałem przyjemność zamawiać oświetlenie do mojego domu po przez odbiór osobisty, jak i poprzez wysyłkę. Obsługa w punkcie bardzo profesjonalna, realizacja zamówienia bardzo szybka, ceny najkorzystniejsze. Serdecznie polecam :)
5 / 5
2014-05-24 23:45:03
Włodzimierz
Sklep godny polecenia, Ogromnym plusem jest możliwość odbioru osobistego w sklepie. Polecam!!!
5 / 5
2014-05-23 22:55:32
Paulina
Zakupy przez internet w sklepie 2hd to przede wszystkim 100% bezpieczeństwa zgodności zamawianego towaru z rzeczywistością oraz 100% satysfakcji z szybkości realizacji zamówienia i oczywiście atrakcyjne ceny w porównaniu z konkurencją. Gdy chcę zakupić coś przez Internet to sklep 2hd jest pierwszym miejscem gdzie zaczynam poszukiwania interesującego produktu.
5 / 5
2014-04-22 22:04:17
Apolonia
Transakcja bardzo udana. Miła obsługa , natychmiastowy odbiór, towar zgodny z oczekiwaniami. Możliwość telefonicznej korekty zamówienia . Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2014-04-22 09:26:14
Aneta
Dobre ceny, szeroki asortyment, szybka dostawa. Żadnych problemów. Jestem zadowolona. Polecam
5 / 5
2014-03-08 15:01:06
Benedykt
Produkt dotarł szybko, bez żadnej skazy, zgodny z opisem. Bardzo dobra obsługa i kontakt ze sklepem. Jestem zadowolona, polecam!
5 / 5
2014-03-05 22:07:37
Juliusz
Zamówione lampy odebrałem po dwóch dniach od złożenia zamówienia. Szybko tanio profesjonalnie. Polecam ten sklep!
5 / 5
2014-02-26 21:59:42
Andrzej
Zakupy w tym sklepie zrobimy mi lepiej niż moja żona :D Polecam 100% zadowolenia. Konkretny sprzedawca. Przedmiot zgadza sie z tym co zamówiłem 0 (ZERO) uszkodzeń ani zarysowań a w dodatku szybkość przesyłki i kontakt to czysta przyjemność. Polecam w 100%. Pozdrawiam
5 / 5
2014-02-25 22:22:40
Martyna
Towar dobrej jakości,, dotarł do mnie w ciągu 2 dni. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Kontakt z takim sprzedawcą to kontakt idealny. Jasno, szybko i rzetelnie polecam!
5 / 5
2014-02-24 20:42:52
Aldona
Korzystałam już 3 razy z usług tej firmy.Za pierwszym razem osobiście odebrałam towar, z powodu braku doświadczenia poprzedniej firmy i nie sumienności. Natomiast po tym jak zostałam obsłużona w 2HD przy pierwszych zakupach, zdecydowałam się na ich transport i sama bym tego lepiej i szybciej nie zrobiła Są solidni, terminowo dostarczają towar i w szybkim czasie zostało zrealizowane moje zamówienie. Bardzo miła obsługa, cóż mogę powiedzieć... Polecam sklep 2HD każdemu kto planuje zakupy wyposażenia sanitarnego czy też oświetlenia, do domu. Każde następne zakupy tylko w tym sklepie !!!!
5 / 5
2014-02-24 19:26:58
Stanisław
Bardzo szybka realizacja zamowien, polecam sklep, napewno wroce do niego nie raz.
5 / 5
2014-02-15 22:19:40
Edmund
Bardzo dobry sklep. Wybrałem odbiór osobisty i zamówienie mogłem odebrać następnego dnia. Jednym słowem: -łatwo, szybko i przyjemnie. Polecam ten sklep!
1 / 5
2014-02-13 12:30:41
Daniel
Towar przyjechał kilka dni później niż to było umówione. Beznadziejna komunikacja ze sklepem, trudno się dodzwonić. A jak już się dodzwoniłem, to Pan zachowywał się tak, jak bym mu bardzo zawracał głowę i odsyłał do przesyłania maili. O fakturę trzeba się specjalnie dopraszać i wysyłać specjalne maile. Już nic u nich nie kupię!
5 / 5
2014-01-30 21:15:31
Sylwester
Zamówiłem już w sumie kilka lamp. Za każdym razem byłem zadowolony z szybkości realizacji zamówienia, z tym, że za każdym razem wybierałem odbiór osobisty w punkcie odbioru w Warszawie. Ogólnie polecam.
5 / 5
2014-01-28 21:49:05
Jonatan
Jestem zadowolony z czasu realizacji. Zamówiłem towar 30 grudnia 2013, a otrzymałem 2 stycznia 2014. Bardzo zależało mi na fakturze grudniowej i taką dostałem. Polecam!!
5 / 5
2013-12-31 10:32:56
Patrycja
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, dobre informacje o sprzęcie.
5 / 5
2013-11-24 23:14:23
Wincenty
Polecam ten sklep każdemu, wszystko na swoim miejscu, bardzo dobry kontakt i co najważniejsze - najlepsze ceny w internecie. Jedynym minusem może być zlokalizowanie punktu odbioru w Warszawie - mógłby być lepiej oznaczony. Zamówienie i realizacja całego oświetlenia do domu zajęło mi niecałe dwa dni.
5 / 5
2013-11-24 21:49:58
Kamila
Sklep godny polecenia. Produktu w bardzo konkurencyjnych cenach. Ogromny wybór asortymentu. Odbiór towaru możliwy bezpłatnie w punkcie partnerskim. Szybka realizacja zamówienia. Wszystko tak jak być powinno. Polecam ten sklep!
5 / 5
2013-10-28 13:45:19
Tadeusz
Miałem możliwość obejrzenia towaru przed zakupem. Dobra łączność na linii sprzedawca - klient. Dostałem informację na e-maila i sms o odbiorze towaru. Polecam sklep zainteresowanym.
5 / 5
2013-10-25 12:58:40
Leon
Zakupy w sklepie 2HD to czysta przyjemność. Spotkałem się z dużą fachowością i obsługą na naprawdę wysokim poziomie. Informację o możliwości odbioru towaru dostałem na e-maila i bramką sms. Bez zastanowienia polecił bym ten sklep znajomym.
5 / 5
2013-10-24 18:16:23
Paulina
Jestem bardzo zadowolona kupiłam lampe o połowę taniej niz w innych sklepach internetowych, paczka przyszła w ciagu tygodnia po uprzednim powiadomieniu, napewno nie jest to mój ostatni zakup w tym sklepie BARDZO BARDZO POLECAM i DZIEKUJE!!
5 / 5
2013-10-16 22:37:37
Bernadeta
Wszystko w najlepszym porządku, lampy zamówione w niedzielę, a we środę był już zamontowane i podłączone w moim mieszkaniu. Kontakt z firmą ok. Polecam!
5 / 5
2013-10-11 23:57:15
Joachim
Polecam jakość usługi z jaką sklep internetowy 2HD działa na rynku. Wszystkie zmówione baterie zostały dostarczone zgodnie z zmówieniem, dostałem e-maila potwierdzającego możliwość odbioru. W przypadku kolejnych zamówień na asortyment jaki sklep 2HD posiada w swojej bogatej ofercie bez wahania zdecyduję się właśnie na tę samą firmę. Polecam potencjalnym klientom.
5 / 5
2013-09-16 22:06:01
Agata
Szybka i fachowa obsługa, towar trafił dobrze zapakowany do punktu odbioru, opakowanie nienaruszone, kontakt z firmą bardzo dobry- powiadomienie o terminie odbioru i kiedy przesyłka dotarła do punktu odbioru. Polecam ten sklep!
5 / 5
2013-09-08 22:30:02
Igor
Zamówienie złożyłem telefonicznie, uzyskałem wszystkie informacje od sprzedawcy konkretnie i na temat. Potwierdzenie złożenia zamówienia oraz termin odbioru towaru otrzymałem w ciągu 2 godzin na e-mail.To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam!.
5 / 5
2013-09-05 12:31:07
Leopold
Realizacja zmówionego towaru przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Personel jest kompetentny i miły. Polecam ten sklep.
5 / 5
2013-08-30 20:45:13
Michał
To nie mój pierwszy zakup w 2hd. Zawsze było bez zarzutu. Podoba mi się, że mogę odebrać towar w moim mieście przy kosztach dostawy 0zł
5 / 5
2013-08-11 21:09:24
Oliwia
Bardzo szybka reakcja, towar od zamówienia dotarł po 2 dniach, bieżąca informacja na mejla o statusie przesyłki, bardzo dobre, wręcz świetne opakowanie, dobry kontakt, zakupy w takim sklepie to sama przyjemność!!! Gorąco polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na zakupy w zwykłym sklepie. Dobra i rzetelna informacja o towarze!
5 / 5
2013-08-11 13:31:31
Luiza
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z warunkami sklepu. Szybko i profesjonalne. Sklep informuje mailowo o postępie realizacji zamówienia w tym określa najbliższy termin w moim wypadku dostawa do domu. Polecam gorąco.
5 / 5
2013-08-10 20:14:40
Jarosław
Nie mam zastrzeżeń. Towar w punkcie odbioru osobistego był w dniu wskazanym we wcześniejszym e-mailu. Polecam ten sklep!
1 / 5
2013-08-07 23:05:33
Wiesław
Zamówiłem baterie łazienkowe, na promocji, prawie półtora miesiąca temu. Wg. informacji na stronie internetowej, towar miał być dostępny. Okazało się, że firma handluje czymś, czego nie ma na stania i do tego w promocji :). Szczyt bezczelności i braku profesjonalizmu! Firma nie uznała za stosowne poinformować mnie o braku towaru, jedynie odpowiadała, dość opieszale, na maile. W końcu wycofałem zamówienie, bo ... ile można czekać!? Zdecydowanie nie polecam - firma "krzak"!
5 / 5
2013-08-04 13:40:48
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-23 21:47:41
Matylda
Solidny sklep, polecam. Bardzo dobry kontakt i możliwość odbioru osobiście w współpracujących punktach (bez dodatkowych kosztów) to duży plus.
5 / 5
2013-07-21 07:23:43
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-07-15 13:53:20
Ewelina
SKLEP WYSŁAŁ MI MAILA Z POTWIERDZENIEM O CZEKAJĄCYM ZAMÓWIENIU. PO DOTARCIU DO JAKIEJŚ PIWNICY NA OSIEDLU W WARSZAWIE OKAZAŁO SIĘ, IŻ ZAMÓWIENIA NIE MA! PANI MIAŁA ODDZWONIĆ KIEDY GEBERIT ZOSTANIE DOSTARCZONY. NIE ZROBIŁA TEGO. ZADZWONIŁAM WIĘC NA WARSZAWSKI NUMER. ODEBRAŁ CHAMSKI I NIEGRZECZNY MĘŻCZYZNA, KTÓRY ZACZĄŁ NA MNIE KRZYCZEĆ! BYŁAM ZASKOCZONA BO BŁĄD JEST EWIDENTNIE PO ICH STRONIE. NIEPOTRZEBNIE JECHAŁAM PRZEZ CAŁĄ WARSZAWĘ I DOSTAWCA NIE POCZUWA SIĘ W OGÓLE DO WINY. NIE POPIERAJMY TAKICH SKLEPÓW I TAKIEJ OBSŁUGI!!!! JEŚLI CHCESZ MARNOWAĆ CZAS I NERWY KUPUJ W TYM SKLEPIE!
5 / 5
2013-07-06 20:37:56
Julianna
Jestem bardzo zadowolona. Towar zamówiony w poniedziałek wieczorem był gotowy do odbioru w Krakowie w środę po południu. Pracownik bardzo pomocny - pomógł obejrzeć zamówiony towar i ponownie spakować. Polecam.
5 / 5
2013-07-04 21:35:15
Ewelina
Rewelacja pod każdym względem: cena, szybkość odbioru, informowanie Klienta. Wzorowo!
5 / 5
2013-07-02 23:20:24
Wanda
Oceniam pozytywnie. Przy zakupie zestawów, a czasem pojedynczych elementów, bije na głowę konkurencję przede wszystkim w cenach, a czasami także w szybkości realizacji zamówienia.
5 / 5
2013-07-01 11:44:51
Cecylia
Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Lampę otrzymałam błyskawicznie, bez żadnych problemów, cena bezkonkurencyjna. Serdecznie polecam.
5 / 5
2013-06-27 17:37:51
Lucjan
Bardzo zależało mi na szybkim odbiorze zamówienia na terenie Krakowa. Dzięki 2hd mogłem odebrać zamówiony towar już następnego dnia klika minut przed 12. Wszystko było zgodne z zamówieniem, a obsługa bardzo rzeczowa. Ogólnie oceniam ten sklep bardzo dobrze.
5 / 5
2013-06-23 22:45:52
Oleg
Zakupy w 2hd.pl to prawdziwa przyjemność - ceny konkurencyjne a otrzymany towar wysokiej jakości. Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry, paczka profesjonalnie i starannie zapakowana - co było dla mnie bardzo ważne. W przyszłości na pewno będę robił tu zakupy.
5 / 5
2013-06-02 21:42:32
Oliwier
Towar zgodny z zamówieniem, solidnie zapakowany i dostarczony bez uszkodzeń. Dostawa mogłaby być jednak szybsza. Termin był raz przekładany. Zmieścili się wprawdzie w deklarowanym na stronie sklepu terminie ale ostatniego dnia. Nie śpieszyło mi się więc nie miało to większego znaczenia.
5 / 5
2013-06-01 23:10:30
Jolanta
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Towar bardzo dobry jakościowo i ceny atrakcyjne w porównaniu do sklepów stacjonarnych. Bardzo sprawna i miła obsługa. Szybki czas realizacji. Jeszcze raz polecam.
5 / 5
2013-05-31 18:32:30
Urszula
Jest to mój pierwszy zakup.Opinia o sklepie bardzo pozytywna.Informacje o zakupie bardzo konkretne.Jak również informacje o przesyłce.Polecam ten sklep
5 / 5
2013-05-26 21:05:46
Lech
Atrakcyjne ceny! Szybka realizacja zamówienia! Bezproblemowy odbiór osobisty! Polecam ten sklep!!
5 / 5
2013-05-23 22:46:07
Jolanta
Bardzo przyzwoite ceny, dobra obsługa, szybki odbiór, wygodny odbiór. Jednym słowem POLECAM
5 / 5
2013-05-16 20:40:53
Longin
Bardzo dobry kontakt i szybkie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, Wysyłka błyskawiczna. To juz drugi zakup i zapewne nieraz powrócę.
5 / 5
2013-04-25 21:55:38
Juliusz
Profesjonalna obsługa. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, żadne pytanie nie pozostało bez natychmiastowej odpowiedzi. Sposób zamawianie towaru przez stronę internetową prosty i intuicyjny. Bardzo szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2013-04-23 19:55:01
Brunon
Sklep oceniam pozytywnie,żadnych problemów z zamówieniem, zamawiałem w poniedziałek odbiór w piątek, powiadomienie o planowanym odbiorze, oraz kolejne informacja o możliwości wcześniejszego odebrania, zamówiony produkt zgodny z zamówieniem, miła i życzliwa obsługa. Polecam!
5 / 5
2013-04-05 11:36:15
Ilona
REWELACJA !!! Bogaty asortyment w bardzo atrakcyjnych cenach, czas realizacji zamówienia błyskawiczny, doradztwo bardzo profesjonalne. Polecam wszystkim kupującym, ja na pewno wrócę. Pozdrawiam i dziękuję.
5 / 5
2013-03-28 20:00:36
Fryderyk
Cena towaru w sklepie nie była najniższa ale przy możliwości odbioru osobistego okazała się najkorzystniejsza. Ja akurat mam punkt odbioru niedaleko. Wcześniej towar zamawiałem w dwóch innych sklepach które deklarowały "dostępność" towaru a potem słały maila że przepraszają ale "na stronę internetową wkradł się błąd". W punkcie odbioru w Krakowie szybka i profesjonalna obsługa. Prośba o wypakowanie ciężkiej umywalki i miski z opakowania żeby sprawdzić ich stan mechaniczny wykonana bez żadnego grymasu.
5 / 5
2013-03-27 09:57:47
Zdzisław
Wszystko ok! Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam sklep.
5 / 5
2013-03-18 18:55:50
Maciej
Zamówiony przeze mnie produkt został mi dostarczony w ekspresowym tempie w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam !
5 / 5
2013-02-10 20:39:19
Konrad
Zamówiony w czwartek stelaż WC był już gotowy do odbioru w piątek po godzinie 15. Trudno znaleźć ten punkt odbioru , ale sobie poradziłem . Na miejscu okazało się że mogę również zakupić interesującą mnie miskę WC wraz z deską wolnoopadającą firmy "KOŁO" w bardzo korzystnej cenie. Polecam ten sklep !!!
5 / 5
2013-02-10 18:39:17
Justyna
Sklep mogę zdecydowanie polecić. Asortyment jest różnorodny a produkty oryginalne. Poza tym jestem zadowolona z kompetentnego doradztwa i tego w jaki sposób przesyłkę zapakowano. Jak dla mnie 100% satysfakcji.
5 / 5
2013-02-10 14:41:02
Remigiusz
W czasie odbioru osobistego sklep był otwarty pomimo ,że oficjalne godziny otwarcia minęły - spóźniłem się i byłem mile zaskoczony.
5 / 5
2013-02-02 09:30:40
Amelia
Błyskawiczna i bezproblemowa transakcja. Towar zamówiony w niedzielę, a już we wtorek do odbioru w punkcie. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2013-01-20 10:35:07
Cezary
Stelaże zamówiłem w piątek rano , a już w sobotę były gotowe do odbioru. Punkt odbioru w Krakowie jest trudny do zlokalizowania i musiałem zadzwonić do sklepu , aby trafić . Ogólnie polecam ten sklep i na pewno będę robić kolejne zakupy.
5 / 5
2013-01-19 23:27:39
Dymitr
Troszkę było czekania na zamówiony towar ale byłem informowany o terminie na bieżąco. Za delikatny poślizg w terminie odbioru zamówionych lamp dostałem dodatkowy rabat. Polecam ten sklep !
5 / 5
2013-01-10 21:06:10
Leokadia
Realizacja zlecenia przebiegła pomyślnie i w terminie co mnie mile zaskoczyło. Informacja o trybie realizacji przesyłki-rzetelna.Firma godna polecenia.
5 / 5
2013-01-09 22:53:52
Maria
Sklep ma podstawową zaletę, mianowicie można odebrać osobiście w dobrym punkcie Warszawy, na linii metra. To skłoniło mnie do zamawiania w tym sklepie. Wielokrotnie wcześniej korzystałam z ofert innych sklepów, ale użeranie się z kurierami, którzy lubią dostarczać przesyłkę o godzinie 11 czy 12 i dziwią się,że nikogo wtedy nie ma w domu, jest dla mnie nie do zaakceptowania. A przecież płaci się kurierowi, i to niemało. A tu można osobiście odebrać, w dogodnej godzinie, i za darmo.
5 / 5
2013-01-02 12:58:18
Stefan
Taniej nawet o 1/3 ceny niż w sieciówkach.Informacja mailowa o etapie zamówienia jest praktyczna. Jak dla mnie rewelka.Polecam.
5 / 5
2012-12-19 22:18:07
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 20:31:00
Helena
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony! Szybko, dużo taniej niż w sklepie tradycyjnym i sprawnie:)
5 / 5
2012-12-15 22:20:04
Tomasz
Polecam sklep, dobra obsługa. Moje zamówienie dotarło z drobnym poślizgiem, ale zostałem wcześniej o tym uprzedzony, więc nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2012-12-13 19:07:11
Fabian
Zadeklarowałem odbiór osobisty w punkcie firmy - wstępnie deklarowany termin odbioru został przesunięty o 2 dni, ale zostałam o tym powiadomiony mailem i sms-em zgodnie z wcześniejszą informacją. Towar w oryginalnym opakowaniu, w dobrym stanie, wydanie błyskawiczne. To nie jest pierwszy mój zakup w 2hd i na pewno nie ostatni :) POLECAM!!
5 / 5
2012-12-12 15:49:55
Teodor
Cena równie niska jak w innych sklepach, ale tylko w 2hd otrzymałem tanią wysyłkę! W innych sklepach reklamowano tanią wysyłkę , ale niestety po wrzuceniu przedmiotu do koszyka okazywało się, że dodatkowo muszą zapłacić za wysyłkę i wniesienie towaru. 2hd pozytywnie mnie zaskoczył, wszystko było tak jak powinno! Tania i szybka wysyłka, informacje o postępach w realizacji zamówienia! Oczywiście towar jak w opisie. Jestem bardzo zadowolony i polecam!!!
5 / 5
2012-12-11 11:41:12
Aurelia
Obsługa sprawna, solidna i konkretna. Dotrzymany termin dostawy, oraz udostępnienie użytkownikowi wielu informacji odnośnie wysyłki - jak np. śledzenie co się dzieję z paczką i gdzie się znajduje.
5 / 5
2012-12-09 18:58:54
Józef
Super! Jestem bardzo zadowolony tak z ceny jak i sprawności działania samego systemu. Gorąco polecam. Jedna mała uwaga: po złożeniu zamówienia liczyłem na telefon lub jakąś informacje zwrotna kiedy mam się spodziewać realizacji zamówienia. Dowiedziałem się jak wszystko działa dopiero jak zadzwoniłem sam. Taka tylko mała uwaga dla firmy, można to łatwo usprawnić. Poza tym, REWELACJA! Szybko, w przystępnej cenie i ogólnie SUPER. Następnym razem tez skorzystam. Pozdrawiam
5 / 5
2012-12-08 17:26:23
Nina
Super obsługa, szybka dostawa, mimo że towaru nie mieli na magazynie, szybko sprowadzili go od producenta.
5 / 5
2012-12-06 18:07:16
Otylia
Zamówiłam w oddziale krakowskim lampy skuszona bardzo atrakcyjnymi cenami. Czas oczekiwania był dość długi , ale byłam o tym powiadomiona przez miłego Pana z obsługi sklepu. Lampy dotarły bez uszkodzeń w określonym terminie. Jestem ogólnie zadowolona ze współpracy i gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2012-12-06 15:19:26
Adrian
Zamówiłem stelaż firmy Grohe w poniedziałek. We wtorek zostałem powiadomiony że już jest gotowy do odbioru w punkcie. Cena bardzo atrakcyjna .Polecam!
5 / 5
2012-12-02 21:57:31
Eugeniusz
Zakupiony towar zostal dostarczony bez jakich kolwiek problemow,czaas realizacji ok, kontakt ze sklepem dobry i bez problemowy. Jestem sklonny polecic sklep i zachecic do robienia w nim zakupów. Pozdrawiam
5 / 5
2012-12-02 14:12:36
Eryk
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobry kontakt telefoniczny, szybka obsługa. Towar należycie zapakowany i dostarczony przez kuriera. Jedynym minusem był fakt, że nie miałem wcześniejszego kontaktu z kurierem i nie mogłam się z nim umówić co do terminu odbioru towaru. Kurier do mnie dzwonił, jak już do mnie jechał :( Nie poinformowano mnie także, że zamówiony towar będzie przesłany w dwóch oddzielnych paczkach.
5 / 5
2012-12-01 14:49:21
Arkadiusz
Długi termin odbioru ale cena bardzo atrakcyjna dlatego polecam ten sklep.
5 / 5
2012-12-01 10:15:29
Dariusz
Kontakt ze sklepem był dość dobry. Towar dotarł w stanie dobrym. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2012-11-30 19:29:34
Filip
Wszystko ok poza godziną dostawy która się trochę opóźniła.
5 / 5
2012-11-30 13:36:22
Joachim
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam. Nie mieliśmy żadnych problemów z realizacją zamówienia, obsługą. Wszystkie te elementy na bardzo wysokim poziomie. Dziękuję.
5 / 5
2012-11-30 10:43:29
Eryk
Zamówiony towar zgodny z opisem, czas realizacji zadowalający, polecam.
5 / 5
2012-11-29 15:12:36
Judyta
Lampy zamówiłam pod koniec października. Kurier wczoraj dostarczył. Troszkę długo ale cena rewelacyjna.

Rzetelne opinie o 2hd.pl