Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2o2.pl

2o2.pl Opinie 4.5 (541)

Kościelna 11
42-202
Częstochowa
34 365 77 10
opinie 2o2.pl
speedtest
4.5
541
Opinii

Dobrze

5 / 5
2015-04-30 19:48:32
Pola
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Kontakt ze sklepem na szóstę. Z zakupu jestem bardzo zadowolona,myślę,że to nie jest mój ostatni zakup w tym sklepie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-02-10 22:43:41
Bartosz
Miła obsługa. Szybka realizacja.
5 / 5
2015-02-10 22:35:27
Marcelina
Sklep godny polecenia pod każdym względem.
5 / 5
2015-02-08 15:37:54
Ida
Towar dobrej jakości i zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka, miła i fachowa obsługa :D śmiało polecam ten sklep
5 / 5
2015-02-03 11:33:15
Lech
Bardzo szybka dostawa zamówienia oraz prezent dla dziecka. Rewelacja. Polecam!!
5 / 5
2015-01-11 13:18:21
Klemens
Rewelacyjnie zaopatrzony sklep. Polecam!!!
5 / 5
2014-10-01 12:41:40
Aniela
Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupów w sklepie 2o2.pl i polecam wszystkim!!! Bardzo profesjonalnie, jak zwykle zostałam poinformowana o przesyłce - towar szybko do mnie dotarł, no i w środku znowu niespodzianka! Dziękuję!
5 / 5
2014-10-01 11:34:28
Sara
Polecam wszystkim ten sklep! Mają bardzo dobrą, profesjonalną obsługę, szeroki asortyment - dzięki temu mogłam kupić w jednym sklepie większość potrzebnych rzeczy i zaoszczędzić na przesyłce. Dziękuję za miłą niespodziankę ;-)
5 / 5
2014-07-06 20:21:49
Gustawa
To juz chyba 10 zakupy w tym sklepie ale jak nie kupowac kiedy wszytko jest ok
5 / 5
2014-07-06 19:57:14
Wiola
Dobry kontakt i szykla realizacja
5 / 5
2014-07-03 23:08:53
Gabriel
Wszystko sprawnie i szybko. Zgodnie z opisami.
5 / 5
2014-07-01 19:30:29
Bernardeta
Polecam sklep 2o2.pl. Bardzo dobra obsługa, na wysokim poziomie, kulturalnie. Towar bardzo dobrej jakości. Szybko, milo i sprawnie. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2014-06-25 21:37:07
Sergiusz
Szybka przesyłka dobrze zapakowana i powiadomienie sms o wysyłce super
5 / 5
2014-06-23 22:23:29
Ryszard
Szybka przesyłka fajne promocje i bardzo dobry kontakt
5 / 5
2014-06-13 23:15:14
Emil
Kolejne zakupy i kolejna pozytywna opinia
5 / 5
2014-06-11 22:21:55
Krzysztof
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka polecam
1 / 5
2013-12-30 15:57:35
Iwo
Masakra, nie polecam !!! Pieniążki na fotelik wpłaciłem 20.12. 23.12 otrzymałem informację o braku towaru w sklepie choć na stronie widniał jako dostępny. Zdecydowałem się na zwrot. Pieniążki odzyskałem dopiero 30.12 po 5 telefonach (ogólne mydlenie oczu o tym, że już wysłali)!!!
3 / 5
2013-12-18 14:03:45
Remigiusz
Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie. Deklarowany termin to dwa tygodnie. Towar dotarł dopiero po miesiącu. Na dodatek na adres pod którym mieszkałem kilka lat temu! Skąd sklep wziął ten adres nie mam pojęcia. Na zamówieniu był aktualny. Dobrze, że nie trafił zupełnie do kogoś obcego. Na plus dla sklepu można tylko napisać, że mają bardzo duży wybór. Stanowczo odradzam tam jednak zakupów.
5 / 5
2013-12-09 00:37:47
Angelika
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, zgodnie z zapewnieniem paczka doszła przed mikołajem. Dobry kontakt, miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 21:56:07
Bogusław
Polecam zakupy w tym sklepie! Towar dotarł dzień po złożeniu zamówienia, obsługa skontaktowała się ze mną w sprawie dostępności towaru. Rzetelna obsługa, fachowe doradztwo oraz błyskawiczna wysyłka. mogę opisać sklep w samych superlatywach :)
5 / 5
2013-10-03 18:09:05
Gerard
Poniewaz robialam spora wyprawke skontaktowalam sie ze sklepem pytajac czy wszystko jest na blisko 30 produktow czekalam na lozeczko. Wszystystko dobrze zapakowane no i milo dostac fajny gratis polecam
5 / 5
2013-08-27 12:49:37
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 16:33:43
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-19 12:24:13
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-06 10:31:44
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie, aczkolwiek niewielkie zastrzeżenia wzbudza komunikacja pomiędzy pracownikami, którzy mnie obsługiwali w związku z tym samym zamówieniem (niektóre informacje musiałam powtarzać kilka razy, bo nie zostały przekazane dalej lub nie przeczytano mojego maila). Poza tym jednak ze względu na jakość produktów oraz ich rewelacyjne ceny zdecydowanie polecam.
1 / 5
2013-07-12 14:05:30
Jowita
po złożeniu zamówienia i przelaniu pieniędzy okazało się,że fotelik nie jest dostępny. zeezygnowalam więc z reszty zamówienia i poprosiłam o zwrot kwoty. fotelik zamówiłam u prodcenta pomimo zapewnień sprzedawcy, że już go nie produkują. następnego dnia otrzymałam wiadomość,że pozostała część zamówienia została jednak wysłana. otrzymam wiec tylko część kwoty. NA PIENIĄDZE CZEKAM DO DZIS! (2tygodnie)
4 / 5
2013-07-08 12:05:38
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-03 23:30:33
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Szybką wysyłka świetny lookajt
3 / 5
2013-06-24 23:05:48
Karolina
duży minus: czas realizacji zamówienia - aż miesiąc! Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń, obsługa tel. miła, towar zgodny z opisem, za wydłużony czas oczekiwania na przesyłkę otrzymaliśmy gratisy.
5 / 5
2013-06-21 17:54:45
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam
3 / 5
2013-06-21 15:47:20
Jolanta
Nie polecam sklepu. Nie posiadali zamówionego towaru na magazynie. Zwrot wpłaconych pieniędzy ciągnął się przez 2 tygodnie.
5 / 5
2013-06-21 12:06:11
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Miły kontakt ze sprzedawcą, a to jest bardzo istotne.
5 / 5
2013-06-06 12:25:22
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem zadowolona z tego, że wiele rzeczy można skompletować w jednym miejsciu bo wybór jest ogromny. Do tego można dostać wiele rabatów po zebraniu np. odpowiedniej kwoty na rachunku. Z pewnością się pojawię tam jeszcze nie raz
5 / 5
2013-06-06 12:25:22
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem zadowolona z tego, że wiele rzeczy można skompletować w jednym miejsciu bo wybór jest ogromny. Do tego można dostać wiele rabatów po zebraniu np. odpowiedniej kwoty na rachunku. Z pewnością się pojawię tam jeszcze nie raz
5 / 5
2013-06-06 12:25:22
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem zadowolona z tego, że wiele rzeczy można skompletować w jednym miejsciu bo wybór jest ogromny. Do tego można dostać wiele rabatów po zebraniu np. odpowiedniej kwoty na rachunku. Z pewnością się pojawię tam jeszcze nie raz
5 / 5
2013-06-06 12:25:22
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jestem zadowolona z tego, że wiele rzeczy można skompletować w jednym miejsciu bo wybór jest ogromny. Do tego można dostać wiele rabatów po zebraniu np. odpowiedniej kwoty na rachunku. Z pewnością się pojawię tam jeszcze nie raz
4 / 5
2013-05-15 09:58:25
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-15 09:58:25
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 18:06:37
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-04-30 19:00:07
Róża
na towar czekam juz dwa tygodnie gdie po tygodniu wykonalem telefon powiediano mi ze blad ksiegowej bo podtwierdzenia wplaty nie przekazal wiec wyslalem meilem potwierdzenie przelewu i po slowach ze towar juz jest przygotowany i czekaja na meila, po paru dniach dzwoniac slyszalem znowu ze towar dopiero od producenta ma przyjsc za dzien lub dwa i dopiero po ktoryms z kolei telefonie do sklepu towar laskawie zostal wyslany po 15 dniach od wyslania wplaty na konto. pozdrawiam i nie polecam bo balagantam maja ze szok:D
5 / 5
2013-04-16 10:50:32
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-04-09 20:27:01
Amelia
Kolejny raz dlugosc realizacji zamowienia wyniosla 3 tygodnie, nie otrzymalam wszystkich zamowionych i oplaconych! produktow. Ponadto rowniez kolejny raz zostalam oklamana na temat daty wyslania paczki. Pracownik firmy potwierdzil w e-mailu, ze paczka zostala wyslana kilka dni wczesniej, a na liscie przewozowym data nadania jest prawie tydzien pozniej! Osobiscie bardzo sie zrazilam do sklepu i zdecydowanie nie polecam.
5 / 5
2013-04-06 15:22:10
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 23:40:28
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 10:57:47
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 10:57:47
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-21 14:43:55
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 08:53:08
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-15 14:10:31
Celina
Towaru jeszcze nie dostarczono, ale zostałam poinformowana, że dostawa zostanie opóźniona. Obsługa bardzo konkretna i bardzo miła. Jetsem zadowolona. Polecam.
4 / 5
2013-03-14 12:19:24
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługująca mnie Pani bardzo miła. Dzięki jej doradztwu szybciej otrzymałam zamówiony towar.
4 / 5
2013-03-14 12:19:24
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługująca mnie Pani bardzo miła. Dzięki jej doradztwu szybciej otrzymałam zamówiony towar.
5 / 5
2013-03-05 07:41:59
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 07:41:59
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-18 08:46:51
Brygida
Bardzo w porządku, polecam, dobre ceny i duży wybór.
5 / 5
2013-02-16 10:20:13
Leon
Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 01:26:27
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-16 01:26:27
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-12 14:31:25
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mam tylko mały zarzut co do opakowania pudelko bylo podziurawione i wypadly z niego srubki ktore byly potrzebne do skrecenia sanek dla dziecka a tak po za tym to super
2 / 5
2012-11-06 00:38:26
Milena
Polecam sprawdzać najlepiej telefonicznie czy dany produkt jest faktycznie dostępny, ponieważ na stronie internetowej są zupełnie nieaktualne informacje.
5 / 5
2012-11-01 08:30:57
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-10-31 12:52:07
Mikołaj
Transakcja przebiegła nie pomyśnie nie polecam.
5 / 5
2012-10-30 23:55:00
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 22:05:42
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 21:39:32
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-10-21 07:49:08
Sławomira
Wszystko fajnie poza tym, iż nie było informacji o dniu wysyłki, pomimo, że prosiłam oraz bardzo długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2012-10-18 16:46:43
Jarosława
Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania.
2 / 5
2012-10-07 12:36:18
Leon
Towar zamowiony dawno temu a nadal nie został dostarczony. Brak informacji co do długości oczekiwania
5 / 5
2012-10-06 09:00:53
Sofia
Zakupy zrealizowane ekspresowo, współpraca z DHL bardzo trafna.
2 / 5
2012-10-02 23:27:48
Marcelina
Kilka dni po złożeniu zamówienia, procownik sklepu zadzownił z pytaniem, czy produkt może zostać dostarczony w innym kolorze, bo na wybrany przeze mnie trzeba będzie dlugo czekać. Zgodziłam się i nastało kilka kolejnych dni ciszy... W końcu otrzymałam maila z automatu, że realizacja zmaówienia się opóźni z przyczyn niezaleznych... To już druga taka sytuacja w tym sklepie, dlatego zamawiam za pobraniem, ale chyba w ogóle zrezygnuję z usług 2o2.
5 / 5
2012-10-02 22:39:44
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-10-02 10:57:14
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-09-24 23:40:39
Antonina
Nie polecam. Bardzo dlugi czas realizycji i nawet zadnego slowa przepraszam! Nigdy wiecej nic nie kupie z tego sklepu.
1 / 5
2012-09-24 15:24:30
Weronika
bardzo długi okres oczekiwania na zamówienie- niezgodny z tym, co przedstawione jest na stronie sklepu. nie polecam !!!!!!!!
3 / 5
2012-09-24 12:40:38
Longin
Niestety po raz kolejny mielismy problemy podczas zamawiania rzczy w 2o2.pl - podano nam bledny numer konta, przeoczono dokonanie wplaty co wplynelo na spore przedluzeie sie realizacji zamowienia. Ogolnie podczas tego zamowieia panowal chaos. Dodatkowo na koniec mimo iz rzeczy amawiany mialy status "dostepnych" zostaly wymieniane na inne.
5 / 5
2012-09-23 22:09:54
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-23 09:36:09
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-21 15:48:08
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 16:37:37
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-12 10:51:28
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna dostawa i dobry kontakt. Polecam.
3 / 5
2012-09-11 19:25:51
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-09 23:12:04
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-09 17:03:51
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 13:00:05
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 13:00:05
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-06 22:14:28
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-05 09:41:10
Luba
Bardzo mila i szybka obsługa, kontakt mailowy i telefoniczny. Czekałam na przesyłkę dłużej bo jednego z zamówionych towarów nie było chwilowo na stanie w magazynie, ale sklep zaproponował mi rozbicie zamówienia na 2 części i mogłam otrzymać je w 2 paczkach, 1-sza natychmiast a 2-gą po paru dniach. Nie spieszyło mi się, więc poczekałam. Towar bardzo dobrej jakości, dobrze zapakowany. Polecam!
1 / 5
2012-09-04 14:49:39
Regina
towar zamówiłam, zapłaciłam minął tydzień roboczy a po zakupie ani śladu, sklep też się nie odzywa. Tak więc zakupów w tym sklepie nie polecam
5 / 5
2012-09-04 10:28:59
Elwira
Towar zgodny z opisem, jednak przesyłka była pełna niepotrzebnych śmieci, przez to wzrosły gabaryty paczki.
5 / 5
2012-09-03 14:57:00
Bogusław
Bardzo milo obsluga dobry kontakt bardzo polecam ten sklep jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2012-09-02 19:07:56
Nastazja
Witam. Kupowałam pierwszy raz w 2o2.pl i jestem bardzo zadowolona. Towar odpowiadał opisowi oraz zdjęcią zamieszczonych na stronie sklepu. Kontakt bardzo dobry oraz dostawa bardzo szybko. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.Pozdrawiam
5 / 5
2012-08-31 11:06:18
Jonatan
Szybko, sprawnie, bardzo miły i dobry kontakt :) Polecam!!!
5 / 5
2012-08-23 09:40:16
Liza
Bardzo ciekawy sklep, wszystko w jednym miejscu. Polecam zakupy;)
2 / 5
2012-08-13 17:19:32
Inga
Jeszcze nie dotarł więc wiem na pewno że dostawa ciągnie się już 2 tygodnie:-(((
4 / 5
2012-08-05 11:04:48
Agata
Jestem zadowolona z zakupów dokonanych w sklepie.
1 / 5
2012-08-02 19:59:03
Alfred
nie jestem zadowolony, niestety nie bede juz kupował w tym sklepie
5 / 5
2012-07-30 20:30:34
Kaja
towar jest zgodny z tym co opisują
1 / 5
2012-07-27 18:11:38
Damian
Witam. Zła obsługa, słaba jakość, długi czas realizacji. Jak dla mnie w 9 miesiącu ciąży za dużo złych wrażeń związanych z realizacją zamówienia. Nie polecam.
1 / 5
2012-07-25 08:59:09
Celina
zamówiłam towar, po 7 dniach dostalam informacje, ze towar niedostepny. W regulaminie jest mowa o 48 godzinach. Minelo 10 dni - nadal nie dostalam zwrotu pieniedzy. Fatalny sklep, odradzam!
4 / 5
2012-07-17 07:51:56
Ryszard
Żadnych problemów z zakupem. Warto skorzystać.
4 / 5
2012-07-15 22:28:12
Dalia
jestem b.zadowolona z zakupu. Śmiało polecam wszystkim ten sklep :)
4 / 5
2012-07-13 09:29:54
Ferdynand
Zamówiłem poduszkę do karmienia "Cebuszka" i poduszka doszła w dobrym stanie. Jedyne zastrzeżenie mam do programu obsługującego zamówienia. Chciałem zamówić towar kurierem z płatnością przy odbiorze. Chyba przez przypadek wybrałem sposób płatności "gotówka - odbiór osobsity", przy czym opcja dostawy kurierem pozostała. Uważam, że to powinno się wykluczać. Tak, czy inaczej musiałem zapłacić 5 zł więcej za wysyłkę.
4 / 5
2012-07-11 22:24:05
Benedykt
Produkt spełnia w 100% nasze oczekiwania, obsługa sklepu życzliwa.
4 / 5
2012-07-11 22:24:05
Nadia
Produkt spełnia w 100% nasze oczekiwania, obsługa sklepu życzliwa.
5 / 5
2012-06-29 15:13:30
Anastazja
Szeroki asortyment, szybka obsługa.
4 / 5
2012-06-28 17:49:42
Dymitr
Polecam wszystkim! Fachowa i miła obsługa!
5 / 5
2012-06-28 10:45:44
Julita
POLECAM, MIŁY KONTAKT I SZYBKA WYSYŁKA. TOWAR BEZ ZASTRZEZEN.
4 / 5
2012-06-28 09:39:34
Sofia
Dosyc sprawna organizacja, informacja na temat dostepnosci towaru dotarla dosc szybko, realizacja zamowienia zgodna z oczekiwaniami
5 / 5
2012-06-28 09:21:24
Apolonia
Sklep z bogatą ofertą, jeden z niewielu oferujących artykuły spoza sezonu - co jest wielkim plusem.
5 / 5
2012-06-19 15:27:56
Emil
Kompetentna, miła obsługa, polecam
5 / 5
2012-06-15 10:28:54
Patrycja
Transakcja przebiegała bez zastrzeżeń
4 / 5
2012-06-14 18:29:27
Teresa
Zamówienie zostało zrealizowane rzetelnie, również zostały uwzględnione moje uwagi i z tego powodu mam całkowicie pozytywną opinię na temat sklepu.
5 / 5
2012-06-10 21:11:15
Piotr
Polecam ten sklep, szybko i solidnie
3 / 5
2012-06-05 08:33:33
Arkadiusz
Jakość towaru bez zarzutu. Jedyny minus to problem z komunikacją. Automatyczne wiadomości z serwisu dotyczące statusu wysyłki często wprowadzały w błąd. Konkretniejszej informacji udzielał przedstawiciel handlowy.
4 / 5
2012-06-03 17:39:37
Lucyna
towar zgodny z opisem, szybka dostawa polecam
5 / 5
2012-06-01 12:29:07
Gustawa
Sklep godny polecenia, towar dostarczony zgodnie z informacja mailowa, klient na biezaco informowany o statusie zamowienia, profesjonalna obsluga.
1 / 5
2012-05-28 14:05:25
Wiesława
Po ponad 3 tygodniach w końcu otrzymałam zamówienie. W trakcie musiałam je zmodyfikować bo sklep pomimo że wystawia produkt w sprzedaży nie posiadał go w magazynie. O tym, że nie maja produktu sklep poinformował mnie dopiero po wpłacie prze ze mnie pieniędzy (wcześniej mailem poinformowano mnie, ze mam dokonać zapłaty za zamówione rzeczy)...teraz czekam na zwrot różnicy w cenie...ciekawe jak długo? Przy takiej konkurencji sklepów z art.dla dzieci w internecie radzę wybrać inny sklep. Dodam, że komunikacja ze sklepem fatalna...same lakoniczne maile.
1 / 5
2012-05-24 19:06:16
Natasza
Termin realizacji wybiegający w przyszłe tysiąclecie. Kompetencja pracowników równa poziomowi -99.
5 / 5
2012-05-24 10:37:39
Aleksandra
Bardzo dobry sklep. Bezproblemowo, sprawnie, szybciej niż się spodziewałam. Serdecznie polecam.
5 / 5
2012-05-17 09:34:39
Błażej
Towar został szybko dostarczony, wspaniała komunikacja, polecam wszystkim!
4 / 5
2012-05-15 16:44:29
Diana
Finalizację transakcji ostatecznie oceniam pozytywnie, jednak zawiodłam się terminem realizacji zamówienia i nie do końca sprawnym kontaktem (długi czas oczekiwania na odpowiedź w mailu [ponad dobę], trudności w dodzwonieniu się, przypominaniem się o sobie i swoim zamówieniu). Produkty które zamówiłam ok.
5 / 5
2012-05-14 15:49:00
Bogusława
Bardzo miła i fachowa obsługa. Spełniła w 100% moje oczekiwania co do jakości produktu i czasu jego dostawy.
2 / 5
2012-05-10 14:56:15
Jerzy
Zbyt długi termin realizacji 2-3 tygodnie to jakaś kpina.
4 / 5
2012-05-10 09:36:28
Albert
POLECAM TEN SKLEP.SUPER TOWAR ZA NIEDUŻE PIENIĄDZE
4 / 5
2012-05-09 08:52:12
Izabela
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony,praktycznie każdy towar dokładnie opisany i sfotografowany.Dwutygodniowe oczekiwanie na zakupiony towar to w miare rozsądny termin-polecam:)
3 / 5
2012-05-07 14:31:20
Krystyna
Zbyt długi okres oczekiwania na towar.
5 / 5
2012-04-27 21:04:47
Celestyna
Świetny sklep, będę polecać go innym
5 / 5
2012-04-27 13:33:14
Jowita
szybki czas realizacji zamówienia , towar zgadzał się z opisem
4 / 5
2012-04-25 21:13:47
Marta
Przyzwyczajona jestem do zakupow na allegro i nie ukrywam ze tam towar mam szybciej.tu sie niecierpliwilam bo trwalo to okolo tygodnia.
1 / 5
2012-04-22 09:59:48
Celestyn
wciąż czekam na realizacje zamówionego towaru gdybym wiedziała ze bedzie trwało to tak długo zrezygnowałabym z tego sklepu i złożyła zamówienie gdzie indziej
4 / 5
2012-04-22 07:25:30
Norbert
Wysyłka została zrealizowana pod adres z faktury a nie pod adres podany do wysyłki.
5 / 5
2012-04-20 09:02:15
Mirosław
Wszystko przebiegło pomyślnie.
1 / 5
2012-04-08 12:11:18
Aldona
Towar zamówiony 1,5 tygodnia temu, nie został jeszcze dostarczony. Sklep się nie odzywa.
5 / 5
2012-03-30 13:42:41
Barbara
Bardzo szybka i miła obsługa, towar dokładnie taki, jak w opisie. Polecam gorąco
5 / 5
2012-03-29 08:08:29
Marek
W sklepie 2o2.pl zakupiłem dwa foteliki samochodowe w bardzo konkurencyjnej cenie. Kontakt ze sprzedającym jest wzorowy. Czas oczekiwania na realizację zamówienia był krótki, towar został bardzo dobrze zapakowany.
4 / 5
2012-03-27 16:54:21
Arlena
Oprócz tego, że trzeba było czekać prawie 2 tygodnie na dostawę to zakup uważam za udany. Ceny bardzo przystępne i duża różnorodność produktów.
4 / 5
2012-03-21 16:55:34
Dalia
Sklep ma bardzo szeroki asortyment i duży wybór towaru oraz konkurencyjne ceny.Na konkretny kolor fotelika musiałam poczekać kilka dni.Na pewno dokonam tam jeszcze większych zakupów.Serdecznie wszystkim polecam.
4 / 5
2012-03-19 08:36:09
Patryk
generalnie ok, ale wskazana byłaby szybsza komunikacja ze sklepu, tj. maila o tym że mam zapłacić (sklep sprawdzał czy towar jest dostępny) dostałem ponad 24 h po dokonaniu zakupu i płatności
5 / 5
2012-03-18 17:50:05
Aldona
dobry towar w dobrej cenie i miła fachowa obsługa, polecam...i mała opłata transportowa
5 / 5
2012-03-16 15:55:55
Marek
Sklep godny polecenia.Dobra komunikacja z obsługą.Wysyłka towaru w miarę szybka.
4 / 5
2012-03-16 09:42:24
Kaja
szybka, dobra, dostawa towar bez zażutu, zgodne z zamówieniem
5 / 5
2012-03-16 08:55:33
Jan
jestem zadowolona z jakości produktów oraz z szybkości dostawy
4 / 5
2012-03-14 10:57:35
Błażej
sklep wiarygodny,bylam informowana o wysylce e-mailem,towar przyszedl w dobrym stanie,polecam!!
5 / 5
2012-03-11 14:57:21
Henryka
Bogata oferta w korzystnych cenach, szybka realizacja zamówienia. Sklep jak najbardziej godny polecenia.
5 / 5
2012-03-11 14:13:33
Herbert
Zamówiony towar otrzymałem szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi.Polecam wszystkim korzystanie z tego sklepu.
2 / 5
2012-03-11 12:47:18
Nastazja
za długi czas oczekiwania na towar.
4 / 5
2012-03-11 10:04:55
Alberta
Jedyną rzeczą z której nie jestem zadowolona jest fakt, że otrzymałam otwarty proszek do prania. Pani napisała mi, że proszek otworzył się na magazynie podczas przyjmowania towaru. Jest to dla mnie nie do zaakceptowania, ponieważ wysłanie klientowi uszkodzonego i otwartego towaru jest niedopuszczalne.
4 / 5
2012-03-11 08:40:40
Julian
Bez zastrzeżeń. W sklepie kupuję regularnie.
4 / 5
2012-03-11 08:17:20
Tomasz
Wszystko w porzadku dobry kontakt ze sklepem polecam
5 / 5
2012-03-09 17:16:37
Michalina
Super kontak ze sprzedawca, informacja na kazym kroku o statusie zamówienia, bardzo szybka dostawa, z całego serca polecam :)
5 / 5
2012-03-09 05:46:53
Iga
W tym sklepie można kupić tanio bardzo ładnych rzeczy.Naprawdę uwierzcie mi polecam.
5 / 5
2012-03-08 16:10:38
Dominika
JESTEM POZYTYWNIE ZADOWOLONA Z DOKONANEGO ZAKUPU. POLECAM GORĄCO ZAKUPY W TYM SKLEPIE.
5 / 5
2012-03-08 10:26:06
Anita
towar przekazany taki jaki zamówiłam, szybko dotarł.
4 / 5
2012-03-05 11:22:19
Sofia
Jestem zadowolona z zakupu, ale czas oczekiwania trochę wydłużony. Polecam sklep innym klientom.
5 / 5
2012-03-05 08:03:08
Bożena
Polecam,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2012-03-04 23:05:36
Felicja
bardzo zależało mi na czasie o czym poinformowałam sklep i zostało to wzięte pod uwagę paczka była na drugi dzień super
5 / 5
2012-03-02 15:11:49
Renata
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Krzesełko spełnia moje oczekiwana. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-03-02 08:12:55
Alicja
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie 2o2.pl ze względu na szybką realizację zamówienia i wręcz ekspresową dostawę. Zakupiony towar spełnia moje oczekiwania, mam tutaj na uwadze dobrą jakość materiału oraz estetyczne wykonanie jak również to, że wizualnie zakupiony towar nie odbiega od prezentowanego na stronie sklepu. Polecam zakupy w sklepie 2o2.pl.
5 / 5
2012-03-01 20:54:12
Arlena
Ostatnio kupiłam kombinezon "minibello" rozmiar 74. Wcześniej miałam taki sam, ale 62. Kombinezon bardzo praktyczny i wygodny dla dziecka. Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
5 / 5
2012-03-01 16:45:13
Elwira
Szybko sprawna realizacja zamówienia ... polecam
4 / 5
2012-03-01 08:22:09
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Maila, że zamówienie nadano otrzymałam w dniu, w którym dostałam paczkę. Liczyłam na wcześniejszego maila z informacją kiedy paczka zostanie nadana. Towar okazał się nawet ładniejszy niż przypuszczałam. Sklep polecam.
4 / 5
2012-02-27 16:31:15
Zygfryd
Oceniam zakupy pozytywnie. Czas oczekiwania zgodny z opisem 2 tygodnie.
3 / 5
2012-02-24 22:39:37
Włodzimierz
Poza długim terminem realizacji zamówienia wszystko ok.
5 / 5
2012-02-22 20:36:18
Mikołaj
Nie rozumiem co prawda rzadko, ale jednak pojawiających się negatywnych komentarzy pod adresem niniejszego sklepu. Ludzie!!! Powinniście się cieszyć, że macie możliwość zakupu towaru w tak atrakcyjnych cenach. Jeśli komus nie pasuje czas oczekiwaniania (co moim zdaniem i tak jest krótki, bo 2 dni) to niech wybierze się do byle jakiego sklepu i przepłaca! Ja zamówiłem wózek z którego jestem bardzo zadowolony, a jeszcze bardziej moja kieszeń. Ps. Jeśli jakiegoś towaru nie ma na stanie to czas oczekiwania się wydłuża. To jest chyba naturalne. Poza tym klient jest o tym powiadomiony przez obsługę. Także nie ma co narzekać i się czepiać, bo w tym przypadku to jest w ogóle nie uargumentowane.
5 / 5
2012-02-20 20:56:02
Irmina
Zakupy w sklepie to czysta przyjemność. Dostarczony towar odpowiada oczekiwaniom. W razie wątpliwości bez problemu można dodzwonić się i rozwiać wątpliwości. Sklep godny polecenia również z uwagi na szeroki asortyment. Polecam
4 / 5
2012-02-17 01:40:03
Paula
bardzo szeroki wybór artykułów dla niemowlaków w przystępnej cenie.
2 / 5
2012-02-16 14:02:58
Janina
Czas realizacji zamówienia przewidziany do 3 dni wyniósł ponad 3 tygodnie, jak dla mnie to zdecydowanie za długo.
5 / 5
2012-02-12 16:30:08
Maksymilian
udane zakupy, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2012-02-10 10:29:54
Eryka
jestem zadowolona z zakupu oraz komunikacji z pracownikami którzy chętnie odpowiadają na pytania oraz doradzają w zakupach. super polecam!
5 / 5
2012-02-09 20:06:39
Wiktoria
Jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy.
5 / 5
2012-02-08 13:31:58
Lilianna
Jedyne zastrzeżenie dotyczy stanów magazynowch. Kupując na stronie nie ma informacji, ze towar jest nie dostępny, dopiero po złożeniu zamówienia dostałam informacje o brakach.
5 / 5
2012-02-04 19:25:50
Emil
Bezproblemowa i bardzo udana transakcja. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2012-01-31 08:48:56
Zenon
Szybka realizacji, towar dobrej jakości, sklep godny polecenia
5 / 5
2012-01-29 21:11:56
Daniel
Sklep godny polecenia- szybka realizacja zamówienia, dobra jakość produktu, dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2012-01-25 13:49:25
Alicja
Świetny sklep, towar otrzymałam taki jak jest proponowany e-sklepie (nawet korekta zamówionego produktu nie była problemem). Jestem bardzo zadowolona, z szybkiej i miłej obsługi jak i dostawy w ciągu 2 - dni łącznie z zamówieniem Polecam wszystkim zainteresowanym jak i niezdecydowanym.
2 / 5
2012-01-25 11:49:30
Klementyna
Po 5 dniach oczekiwania na paczkę wysłałam maila z zapytaniem, czy moje zamówienie zostało zrealizowane i wysłane, spotkałam się z baaaaardzo nieprzyjemnym odzewem ze strony obsługi tego sklepu.Zamawiam w różnych sklepach internetowych i jeszcze nigdy nie spotkałam się ztakim niemiłą obsługą.
5 / 5
2012-01-24 08:50:34
Paula
Swietny sklep, towar otrzymałam taki jak jest proponowany e sklepie. Jestem bardzo zadowolona, z szbkiej i miłej obsługi jak i dostawy w ciągu 2 - dni łącznie z zamówieniem Polecam wszystkim zainteresowanym jak i niezdecydowanym.
3 / 5
2012-01-22 08:30:31
Roksana
Sklep reklamuje się, że sprzedaje towar fabrycznie nowy, ja niestety otrzymałam krzesełko do karmienia używane, zniszczone, rozhuśtane.Sklep tłumaczył, że krzesełko stało na ekspozycji tylko kilka dni, a wygląda jakby je ktoś użytkował kilka miesięcy. Zwrócić je mogę, ale na swój koszt (ok 40zł)
5 / 5
2012-01-20 22:25:10
Lucyna
Świetna obsługa!pierwszy raz zamiawiałam przez internet i poprostu nie wiedziałam o co chodzi w zmianie statusu zamówienia więc zadzwoniłam i uprzjmie poinforowano mnie o wszystkim po czym przez telefon można bylło rozwiązać problem bez powtórnego zamawiania przez internet! wszystko załatwią i pomogą! SUPER
5 / 5
2012-01-20 20:51:35
Mieczysława
Gorąco polecam! Dobry kontakt, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny!
5 / 5
2012-01-20 17:20:03
Klemens
transakcja bezproblemowa, kontakt dobry, towar świetny
4 / 5
2012-01-17 14:04:22
Daria
Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem, w miarę szybko, wszystko było w porządku. Polecam
4 / 5
2012-01-16 13:18:29
Bożena
Moja opinia na temat pierwszego zakupu w tym sklepie na razie jest pozytywna.Komunikacja była poprawna.Moim zdaniem powinniście pokazywać na zdjęciu oferowane kolory produktów.Powinna być też dostępna rozmiarówka tzn.skapretki rozmiar s mają długość 10 cm.
3 / 5
2012-01-15 19:11:32
Żaneta
Wszystko fajnie, gdyby nie fakt, że zależało mi na czasie a nie zostało to zupełnie uwzględnione. Mimo mojego kontaktu telefonicznego do firmy przed złożeniem zamówienia ( celem dowiedzenia się o czas przesyłki) - dostałam informację, że jeśli zamówię tego dnia do 15.00 to przesyłka będzie jeszcze tego samego dnia wysłana. I to było to co mnie przekonało... złożyłam zamówienie, ale niestety zostało wysłane później... więc na nic mój telefon, prośba i zaręczenia Pani, która ze mną rozmawiała...
5 / 5
2012-01-15 13:20:29
Kajetan
Jestem zadowolona z zakupów, produkty bardzo dobrej jakości, kontakt telefoniczny ze sprzedawcą bardzo dobry. Polecam.
3 / 5
2012-01-14 11:47:07
Emanuela
Dostałam prześcieradło w innym kolorze niż zamówiłam, sklep powinien uważniej sprawdzać zamówienia.
3 / 5
2012-01-13 18:10:31
Faustyna
Zapłaciłam za nowy pełnowartościowy towar a otrzymałam z ekspozycji uszkodzony i używany. Propozycje rozwiązania problemu - nie do przyjęcia
5 / 5
2012-01-13 10:09:26
Izyda
przede wszystkim, paczka szybko została doręczona! zdjęcie towaru nie odbiega od realnej wizualizacji danej rzeczy. co ważne, w razie pytań można wysłać e-meila i tak jak z przesyłka jest szybka odpowiedź :)
3 / 5
2012-01-12 18:25:37
Klementyna
Towar zgodny z opisem, dlugi termin realizacji ok. tygodnia, kontakt głownie droga mailowa jesli chodzi o sprzedawce, nie preferuja kontaktu telefonicznego pomimo podania numeru telefonu oraz prosby ,aby sie kontaktowali na komórke. Ogólnie polecam , jesli ktos ma cierpliwosc i czas, a jesli ktos zamawia towar kurierem to sobie poczeka:)))
5 / 5
2012-01-11 14:56:24
Wiesława
polecam zakupy w tym sklepie, nie musiałam długo czekać na zamówiony towar, otrzymałam dokładnie to, czego chciałam.Zaletą sklepu jest również jego bogaty asortyment.
1 / 5
2012-01-10 22:03:06
Mirosław
czekam już od 2tygodni na zamówienie :( i nikt nie raczy Mnie poinformować, kiedy zostanie zrealizowane( CZY WOGOLE BEDZIE ZREALIZOWANE )
3 / 5
2012-01-09 15:40:04
Arkadiusz
Oferta przyzwoita, tylko nie wiadomo, czy zamawiany towar jest dostępny.
5 / 5
2012-01-09 11:58:08
Konstancja
Bardzo zależało mi na szybkiej dostawie i sklep w pełni sprostał oczekiwaniom. Sprzedawca godny polecenia. Pozdrawiam
4 / 5
2012-01-09 10:04:10
Ksenia
Pomimo wcześniejszej sygnalizacji, że zamówienie zostanie zrealizowane dopiero po dwóch tygodniach, udało się go zrealizować znacznie szybciej! Dobra komunikacja ze sklepem i bieżące monitorowanie zamówienia (maile ze sklapu) pozwala komfortowo czekać na przesyłkę. Polecam.
5 / 5
2012-01-07 10:31:34
Antoni
świetny kontakt i obsługa, towar również super, polecam Kupującym.
5 / 5
2012-01-07 09:58:23
Kornel
Bezproblemowy zakup w sklepie. nie mieli koloru na magazynie, to bardzo szybko skontaktowała się ze mną Pani i zaproponowała inne rozwiązanie w tej samej cenie.
5 / 5
2012-01-03 15:10:33
Walentyna
Szybko,ładnie,profesjonalnie.
1 / 5
2011-12-31 16:24:19
Nadia
Niestety nie jestem zadowolona z jakości obsługi w tym sklepie , na towar czekałam prawie miesiąc, chociaż zamawiałam produkt , który na stronie był oznaczony jako dostępny na magazynie.Jednak jak się później okazało wcale tak nie było , mało tego, produkt ten został już wycofany ze sprzedaży i produkcji i oczywiście nikt mnie nie poinformował, iż moje zamówienie zostało anulowane. Dopiero moje ponaglające maile spowodowały, że został mi zaproponowany inny zastępczy towar, na który przystałam , jednak pod warunkiem, że jest to towar dostępny do wysłania od zaraz. Niestety i tu się zawiodłam czekając kolejne 2 tygodnie....ponieważ znów ktoś coś zapomniał, przeoczył lub niedopilnował. Ciekawostką jest to ,że jak napisałam iż rezygnuję z zamówienia towar był u mnie po 2 dniach....!!!
5 / 5
2011-12-29 09:57:02
Halina
Transakcja przebiegła ekspresowo, byłam wręcz zaskoczona tak szybkim załatwieniem sprawy, wielki plus!!!
4 / 5
2011-12-28 12:15:05
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie, choć lubię być informowana kiedy towar został wysłany do adresata, a w tym przypadku musiałam pytać sama...
4 / 5
2011-12-27 22:34:26
Seweryn
Komunikacja OK. Zamówiony towar zgodny w 100% z opisem. Stosunkowo szybki termin realizacji zamówienia.

Rzetelne opinie o 2o2.pl