Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2soczewki.pl

2soczewki.pl Opinie 4.6 (60)

Puławska 71
02-595
Warszawa
888 77 44 33
opinie 2soczewki.pl
speedtest
4.6
60
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-02-19 10:51:24
Cecyl
kontakt ok, brak rabatów i niektórych mocy soczewek
5 / 5
2019-12-02 11:48:40
Kalina
Towar tak jak zamówiony polecam
5 / 5
2019-11-27 07:47:30
Natasza
Bardzo dobry sklep. Kupuję tam soczewki od lat.
5 / 5
2019-10-09 20:28:21
Otylia
Polecam. Za każdym razem wszystko na plus, a zakupy robię od wielu lat.
5 / 5
2019-09-30 14:16:18
Olga
Super miła obsługa, gdy mają jakieś wątpliwości to dzwonią bardzo szybko towar jest wysyłany.
4 / 5
2019-09-09 10:39:26
Zdzisława
polecam - choc warto zadzwonić i upewnić się czy i jaki towar jest. zdjęcie to nie wszystko.pn
5 / 5
2019-05-09 21:49:42
Leopold
zamowienie zlozylem przed weekendem majowym, kazdy ma parwo do wypoczynku, Po zakonczonym weekendzie Pani sie ze mna skontaktowala i w ciagu jednego dnia zrealizowala zamowienie BARDZO DZIEKUJE :) :) :)
1 / 5
2019-05-08 13:55:59
Eliza
to chyba moje ostatnie zamówienie. czas oczekiwania NIEAKCEPTOWALNY
5 / 5
2019-05-01 17:54:26
Dorota
Jestem w 100% zadowolona. Profesjonalna obsługa. Odebrałam za darmo w punkcie w Warszawie przy Puławskiej. Wcześniej dostałam potwierdzenie smsem o gotowości mojego zamówienia i godzinach odbioru.
5 / 5
2019-04-03 14:52:46
Aurelia
jak zawsze jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-02-21 13:12:07
Mirosław
Bardzo polecam, zamowienie gotowe tego samego dnia. Za kazdym razem korzystając z uslug tego sklepu jestem zadowolona. Bardzo mila Obsluga. Pozdrawiam
5 / 5
2019-02-05 13:08:05
Władysława
Atrakcyjne ceny, możliwość odbioru osobistego, przyjemna obsluga
3 / 5
2019-01-30 20:12:24
Rozalia
Moje zamówienie doszło po 8 dniach od zamówienia
5 / 5
2019-01-24 23:33:07
Monika
Korzystam z tej firmy już od 5 lat, zawsze jest ok.
5 / 5
2019-01-23 12:44:16
Martyna
Współpraca jest na najwyzszym poziomie
4 / 5
2019-01-08 21:22:06
Jarosław
Oferta nie jest zrealizowana, uzyskalem inf telefoniczna, ze jest inwentaryzacja i nie wiadomo kiedy zlecenie bedzie zrealizowane, moze do konca tygodnia.
5 / 5
2018-11-28 21:09:31
Szczepan
Witam, od dłuższego czasu kupuje soczewki w sklepie internetowym 2soczewki, polecam wszystkim znajomym, i internautom, bardzo mila obsluga, rzetelna informacja i bardzo szybka dostawa, podsumowując na 5
5 / 5
2018-11-20 12:59:51
Eryka
Przetestowałam wiele sklepów i zostałam stałą klientką właśnie tego. Zawsze szybko, profesjonalnie, paczka porządnie spakowana. Świetny sklep!! Polecam!
5 / 5
2018-11-06 19:25:09
Elwira
Świetnie poraz kolejny i bez problemów.
5 / 5
2018-09-24 09:48:52
Julita
wszystko jak zwykle w porządku
5 / 5
2018-09-23 20:32:33
Marek
Jak już wcześnie pisałem jestem bardzo zadowolony z zakupow w sklepie 2soczewki.pl Cala procedura przebiegla sprawnie, towar otrzymałem w umówionym terminie telefonicznym, soczewki odebrałem w sklepie od przemilej i sympatycznej Pani. Serdecznie polecam wszystkim zakup w sklepei internetowym 2soczewki.pl a na 100% się nie zawiodą i nie będą szukac innych sklepow - tak jak zrobiłem to Ja i kupuje je za pośrednictwem internetu. Serdecznie pozdrawiam i polecam ten sklep Z wyrazami Szacunku Wlodek
5 / 5
2018-09-17 09:47:16
Norbert
Polecam, bardzo sprawna obsługa. Zamówienie zgodne z opisem.
5 / 5
2018-07-30 21:44:47
Maksymilian
Kupuje soczewki kontaktowe J&J od wielu lat, w różnych sklepach i w różnych cenach, nie ukrywam, że ważnym elementem jest cena - kupuje soczewki jednodniowe, więc m-cznie lub rocznie wychodzą duże kwoty. Pani w sklepie jest osobą niezmiernie sympatyczną, pomocną, uprzejmą, a co za tym idzie dąży do udzielenia pomocy kupującemu. Kupowałem soczewki na "wczoraj" Miła Pani pomogła mi w tym, aby realizacja zamówienia szła zgodnie z zamówieniami, ale żebym też mógł odebrać je w możliwie najkrótszym terminie. W tym miejscu pragnę jej za to serdecznie podziękować. :) :) :)
3 / 5
2018-06-12 16:26:44
Bożena
Fajne ceny, ale długo czekałam na zamówienie.
5 / 5
2018-05-09 09:21:04
Remigiusz
Jak zawsze szybko i bezproblemowo. Bardzo polecam
5 / 5
2018-02-19 15:43:31
Łucjan
transakcja przebiegła bez problemów, polecam w 100%
5 / 5
2017-12-08 09:38:28
Gustaw
Wspaniała jakość soczewek i płynów. Szybka dostawa w ciągu 1,5 dni. Bardzo polecam.
5 / 5
2017-07-26 12:38:20
Nastazja
Duży asortyment, atrakcyjne ceny, szybko, sprawnie- miłe zrobione zakupy.
5 / 5
2017-06-23 09:48:49
Donata
Bardzo dobry sklep, za każdym razem jestem zadowolony z obsługi
5 / 5
2017-06-14 14:22:39
Marta
Pomimo długiego okresu oczekiwania firma poprzez bardzo sympatyczne i przydatne gratisy rozładowała negatywne wrażenie
5 / 5
2017-06-07 12:11:44
Cecyl
Szybka realizacja, towar z długa datą ważności.
5 / 5
2017-05-17 16:20:32
Kamil
Polecam, możliwość odbioru już następnego dnia roboczego, dodatkowo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2017-05-11 11:12:27
Celestyn
Ok,ale jeśli decydujemy się na odbiór osobisty,trzeba wcześniej sprawdzić godziny otwarcia punktu
5 / 5
2017-05-07 19:12:22
Idzi
Szybko i sprawnie ,cena konkurencyjna.Polecam
4 / 5
2017-05-05 09:58:10
Sabina
Duży wybór, dobre ceny, fajna obsługa.
5 / 5
2017-04-26 09:46:38
Mieczysław
Skuteczne programy lojalnościowe
5 / 5
2017-04-19 22:26:48
Daria
Polecam ten sklep. Szybko, sprawnie i zgodność towaru z opisem
5 / 5
2017-04-13 12:41:58
Wera
Rzetelna firma, bardzo polecam
3 / 5
2017-03-30 16:38:56
Iga
Slabo, naprawde jakosc obslugi sie znacznie pogorszyla.
5 / 5
2017-03-29 00:20:27
Malwina
nie ma na co narzekać, jedyny minus to obiecany kod na -8% za zapisanie się do newsletera, po czym kod nie został wygenerowany;)
4 / 5
2017-03-08 21:26:38
Mieczysława
Dobry sklep, jedne z lepszych cen produktow, jedynie cena przesylki nie jest zadowalająca
5 / 5
2017-02-21 15:00:30
Krystyna
Wszystko w jak najlepszym porzadku.
1 / 5
2017-02-21 12:51:19
Julita
UWAGA ! sklep wyłudza dane. Atrakcyjne ceny zachęcają do zakupu, któego dokonać można tylko po zalogowaniu się na stronie. Niestety nasz koszyk zostaje opróżniony a dostępne wcześniej ceny znikają. Na ich miejscu pojawiają się wyższe. FATALNIE ! dałam się nabrać, ale was ostrzegam.
5 / 5
2017-01-13 20:06:16
Wiktor
Polecam sklep, soczewki sa w dobrej cenie, przemila obsluga, omylkowo zle wybralam forme platnosci na przelew a chcialam platnosc przy odbiorze, zostalo to szybko zmienione i nie bylo problemu.
5 / 5
2017-01-11 08:32:00
Rudolf
Gorąco polecam! Szybko, fachowo i miło :)
5 / 5
2016-12-27 22:04:53
Krystyna
super ceny płynów do szkieł i super szybka realizacja zamówienia - polecam :-)
5 / 5
2016-12-27 13:09:18
Franciszek
Szybka realizacja zamówienia, ekspresowa przesyłka, bardzo tanie soczewki - gorąco polecam zakupy w sklepie 2soczewki.pl
4 / 5
2016-12-17 11:20:37
Roman
Szybka, realizacja, dobra cena.
5 / 5
2016-12-14 21:39:56
Izyda
warto, polecam, na pewno skorzystam ponownie
5 / 5
2016-12-05 22:29:35
Gabriel
szybko ,tanio, zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2016-12-04 19:54:13
Łucja
Kilka akcji reklamowo-promocyjnych. Dzieje sie.
5 / 5
2016-12-01 10:09:38
Brygida
Profesjonalne podejscie sprzedawcy. Szybko i bezproblemowo. Takiego Sprzedawce pochwalam i rekomenduje.
5 / 5
2016-09-01 15:43:10
Gustawa
Świetny sklep. Kupuję w nim soczewki od kilku lat. Obsługa przesympatyczna. Polecam wszystkim moim znajomym.
1 / 5
2016-05-30 07:17:09
Wiola
Nie otrzymałam kosmetyczki do soczewek daylies Shimer 30szt
5 / 5
2016-04-28 21:06:43
Jolanta
W razie potrzeby, nadal będętał z usług tego sprzedawcy
5 / 5
2016-03-24 12:07:21
Daniela
Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2016-01-18 21:59:42
Kajetan
PROFESJONALIZM, FACHOWOŚĆ , TROSKA O KUPUJĄCEGO POLECAM
5 / 5
2015-12-19 16:53:01
Szymon
Wszystko przebiegło pomyślnie ;)
3 / 5
2015-11-17 18:45:02
Magda
Bardzo długo sie czeka na dostawę zakupionego towaru. Ja złożyłam zamówienie 12.XI,2015 r. i do dzisiaj 17.XI.2015 r. nie mam towaru.
5 / 5
2015-10-26 12:54:51
Irena
Spoko, złożyłam duże zamówienie i dostałam drobne upominki kosmetyczne. Polecam ;-)

Rzetelne opinie o 2soczewki.pl