Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 2w2.pl DLA DOMU I BIURA

2w2.pl DLA DOMU I BIURA Opinie 4.8 (187)

Ul. Czardasza 18
02-169
Warszawa
22 868 50 70
opinie 2w2.pl DLA DOMU I BIURA
speedtest
4.8
187
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-08-12 09:15:18
Ismena
Duży pozytyw - tanio, sprawnie, materiały dobre.
5 / 5
2015-04-03 10:07:58
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 21:44:52
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-19 17:35:23
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 17:55:54
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-02-02 19:03:20
Alicja
Przesyłka została wysłana pod niewłaściwy adres. Po poinformowaniu sklepu o tym, nie dostałam żadnej informacji zwrotnej ani przeprosin. Bardzo mi się to nie podoba zwłaszcza, że zamówienie było mi pilnie potrzebne.
5 / 5
2015-01-27 09:50:22
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 19:35:57
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-15 16:42:39
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 20:20:12
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 20:39:17
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 19:13:41
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 19:51:37
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 22:55:20
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-09 17:06:00
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 09:53:38
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 19:13:18
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 07:51:09
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 11:48:26
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 09:38:05
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-24 16:44:09
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-18 19:09:16
Maria
Bez problemów , szybka reakcja sklepu. Polecam
5 / 5
2014-09-27 21:35:09
Wiktor
Traoknsakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 14:15:38
Bogdana
ceny są przystępne, sympatyczna obsługa....generalnie wszystko 10 na 10
5 / 5
2014-08-27 16:46:49
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 08:36:46
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-29 14:54:02
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-26 09:31:28
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. bardzo dogodny odbiór osobisty.
4 / 5
2014-07-25 10:37:03
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 11:15:09
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 12:05:18
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w jak najlepszym porządku. Przedmiot zgodny z opisem - wszystko działa. Dobra komunikacja ze sklepem, miła obsługa. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2014-06-04 10:02:40
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 10:12:38
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-17 20:09:55
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super.
5 / 5
2014-05-03 17:56:21
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 19:12:20
Mikołaj
Polecam w 100%. Profesjonalna obsługa, świetnej jakości produkt. Na pewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2014-04-24 14:53:44
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 10:17:01
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 09:11:57
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 11:04:36
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 15:47:17
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-19 09:12:30
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie, chociaż troch wolno. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 09:28:09
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 19:07:49
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt, szybka przesyłka. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 17:42:48
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-08 02:15:53
Ludmiła
Cena tuszy które zwykle kupuję HP 960XL wzrosła z nieznanych powodów o około 10%, więc trudno pozytywnie ocenić długofalową współpracę. Najwyraźniej trzeba za każdym razem sprawdzać cenę na rynku i kupować tam gdzie jest taniej. Jeżeli chodzi o pojedyncze zakupu to wszystko przebiega prawidłowo a towar jest wysyłany zgodnie z informacjami sprzedawcy.
5 / 5
2014-03-07 09:41:45
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-22 17:04:56
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 23:26:52
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 12:13:20
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 13:27:03
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 20:04:12
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-01 22:41:24
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 09:47:44
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 07:58:07
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-24 17:13:05
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-19 11:40:22
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 11:28:11
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 19:48:20
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-17 10:18:36
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam .Czas oczekiwania w moim przypadku zbyt długi , poza tyk kontakt bardzo dobry
5 / 5
2013-12-16 15:30:00
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mnie niestety przysłano niewłaściwy tusz, ale nie było żadnych problemów z zwrotem a wręcz zaplusowali doskonałą obsługa klienta.
5 / 5
2013-12-16 13:47:21
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 11:38:53
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-14 00:30:58
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 12:26:13
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 09:40:23
Leszek
Sklep zrealizował moje zamówienie błyskawicznie, bez żadnego problemu. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, gdyż przy wysoce konkurencyjnych cenach produktów nie spodziewałem się aż tak wysokiej jakości obsługi!
5 / 5
2013-12-04 19:14:27
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 22:49:03
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 14:32:56
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 04:36:17
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 22:20:16
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 18:55:36
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 09:21:44
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-25 17:41:36
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. ALE dużo ukrytych kosztów i to denerwuje
5 / 5
2013-10-24 09:18:11
Arleta
Wszystko poszło szybko, łatwo i przyjemnie.
5 / 5
2013-10-20 09:44:59
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 09:50:53
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-02 23:21:49
Antoni
Tusz Epson na zdjęciu był w oryginalnym opakowaniu kartonowym... ZASKOCZYŁO MNIE, że do mnie dotarł bez opakowania, w folii bąbelkowej sklejonej taśmą samoklejącą. Skoro kupuję ORYGINALNY produkt za ponad 50 zł, nie zamiennik na 5 zł, oczekiwałabym oryginalnego opakowania. Na szczęście pojemnik nie był uszkodzony i mogę drukować.
5 / 5
2013-08-23 20:17:22
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 07:26:08
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 11:19:36
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 19:41:19
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 21:27:26
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-31 11:10:40
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sympatyczna obsługa - Dwaj Panowie - z pozytywnym nastawieniem i otwarciem na klienta, dlatego życzę im wszelkiej pomyślności i samych usatysfakcjonowanych klientów.
5 / 5
2013-07-30 09:52:59
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-29 10:09:42
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-25 22:43:11
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-23 10:42:53
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 12:40:28
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-11 11:51:33
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-08 15:14:01
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-06 12:19:43
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-28 10:46:50
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo miły kontakt, zamówiony artykół odebrałam tego samego dnia.
5 / 5
2013-06-28 09:33:39
Jarosław
Strona internetowa sklepu przejrzysta, komunikacja bardzo szybka i sprawna. Towar w jak najlepszym porządku. Naprawdę polecam :)
5 / 5
2013-06-24 09:37:54
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 17:17:54
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-03 11:20:19
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-03 09:57:28
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-06-03 09:45:59
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 11:23:08
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 09:43:18
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-20 16:09:38
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 11:43:24
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-13 10:13:36
Oskar
Dobry kontakt ze sklepem. Wszystko tak jak obiecane, towar na półce, można od razu odbierać. POLECAM
5 / 5
2013-05-10 10:46:24
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. dostawa, zgodnie z obietnicą w ciągu 24 godzin. Polecam. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2013-05-08 10:51:37
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.tylko czas realizacji powienien byc nieco szybszy:)
5 / 5
2013-05-06 09:30:00
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-02 06:20:03
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-30 09:38:07
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 14:35:58
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 17:01:52
Adam
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 16:21:04
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-02 11:50:03
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-28 11:10:17
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 15:54:00
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-25 06:08:55
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo korzystne ceny.
5 / 5
2013-03-24 16:59:49
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-22 09:57:03
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-06 14:44:17
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 11:15:01
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-01 10:37:27
Helena
Błyskawiczna realizacja transakcji, szczerze polecam!
4 / 5
2013-02-21 07:57:47
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-19 21:57:52
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 19:19:16
Gerard
Sklep doskonały. Łatwo było odszukać produkt. Ułatwiony dostęp do konta dla przelewu. Potwierdzenie bezpieczeństwa konta. Szybciutka dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2013-02-18 19:13:50
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam jak najbardziej szkoda tylko że nie ma kontaktu telefonicznego
5 / 5
2013-02-18 08:27:05
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie.Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
5 / 5
2013-02-18 07:43:43
Jan
Transakcja zrealizowana bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 08:52:52
Zdzisława
Bez poślizgu, wszytko jak należy.
5 / 5
2013-02-15 07:41:25
Brygida
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam.
5 / 5
2013-02-14 11:14:11
Wincenty
Rewelacyjne ceny. Szybka obsluga! Polecam!
4 / 5
2013-02-02 16:34:11
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-02 12:11:42
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 18:09:59
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-24 17:05:48
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-23 21:45:46
Ryszard
Fajne ceny i sprawna obsługa. Przejrzysta strona sklepu. Polecam!
5 / 5
2013-01-20 11:49:19
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-19 18:05:37
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 10:47:31
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 22:30:22
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 12:50:18
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 16:04:09
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-20 20:06:34
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-19 09:56:51
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-18 09:00:58
Gabriela
Transakcja przebiegła wzorcowo. Polecam !!!.
5 / 5
2012-12-17 07:26:02
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-16 23:04:47
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 11:42:08
Jonatan
zamówiony towar otrzymałem bezpiecznie zapakowany w folię bąbelkową (nic nie mogło się uszkodzić). Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2012-12-14 07:57:35
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 09:59:17
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-08 19:12:38
January
Transakcja zakupu tonerów do drukarki HP przebiegła pomyślnie. Normalny sklep, normalne ceny, profesjonalna obsługa, możliwość odbioru zamówienia w dogodnym czasie w paczkomacie. Polecam.
5 / 5
2012-12-05 09:51:52
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 20:06:11
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 07:36:32
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła profesjonalna obsługa.Konkurencyjne ceny.Polecam wszystkim.
5 / 5
2012-12-02 19:52:21
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-30 14:44:37
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-28 04:35:30
Piotr
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-25 23:03:50
Ludmiła
żadnych problemów z transakcją. zaskakująco szybki czas przesyłki
5 / 5
2012-11-25 18:02:50
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przy złożeniu zamówienia popełniłam błąd, który został na moją prośbą bardzo szybko poprawiony. Bardzo szybki i dobry kontakt Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-11-24 19:40:49
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-24 13:08:26
Franciszek
Dla mnie super, szybko, chyba najtaniej wliczając już przesyłkę, szybka obsługa. Super.
5 / 5
2012-11-24 07:39:10
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 16:47:43
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-17 16:04:53
Kinga
Transakcja pomyslna towar szgodny z zamowienie dobrze zapakowany jedyna uwaga to za wolno za dlugo to trwalo.Moje motto to dzisiaj zamawiam jutro otrzymuje i takie firmy doceniam za profesjonalizm.Pozdrawiam Marian Euro Travel Leszno
5 / 5
2012-11-17 11:40:26
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 21:17:03
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-16 19:15:45
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam. Tylko nie wiem po co ta dodatkowa opłata za płatność online.
5 / 5
2012-11-16 17:53:50
Mariusz
Zazwyczaj dokonując zakupów przez internet najpierw telefonicznie orientuję się o dostępności towaru. Miły pan poinformował mnie, że interesującego mnie tonera nie ma na miejscu(pomimo dostępności online) i będzie go zamawiał dopiero po złożeniu przeze mnie zamówienia. Nie spieszyło mi się, więc się zgodziłem, gdyż cena była bardzo konkurencyjna. Zamawiałem towar na początku tygodnia, otrzymałem go kurierem w piątek. Mimo długotrwałej "procedury" POLECAM TEN SKLEP ze względu na miłą obsługę i niskie ceny.
5 / 5
2012-11-16 09:02:32
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-15 16:06:06
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-12 19:35:52
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-12 12:23:00
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 15:09:32
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 21:02:30
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 10:38:38
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-05 08:22:27
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie, błyskawiczna realizacja - towar był do odebrania już po kilku minutach od złożenia zamówienia, korzystna cena. Polecam!!!
4 / 5
2012-11-04 13:19:34
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-02 09:01:25
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-02 08:02:45
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-31 14:12:59
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-30 13:21:54
Marian
Transakcja przebiega zawsze rewelacyjnie. Towar jest wysyłany błyskawicznie, a po wysyłce mam go już następnego dnia rano. Jak najbardziej polecam!
5 / 5
2012-10-25 19:24:16
Otylia
Towar w bardzo dobrej cenie, szybka dostawa.Serdecznie polecam.
5 / 5
2012-10-25 10:11:45
Gustawa
Jestem zadowolony, trzeba tylko uważnie wypełniać formularz zamówienia.
4 / 5
2012-10-25 09:21:50
Ilona
czas realizacji zamówienia od momentu wpłaty na konto jest zbyt długi. Jeżeli kupujesz jako gość to sprawdzenie statusu Twojego zamówienia jest niemożliwe.
4 / 5
2012-10-22 18:44:24
Helena
Nie odpisują na maile, ale szybko i sprawnie dostałam przesyłkę w dobrym stanie i wysyłają info o drodze przesyłki, co lubię, polecam.
5 / 5
2012-10-21 14:34:01
Dawid
Nie wiedziałem, że da się zamówić tusze z dostawą na drugi dzień - i nie jest to bajka tego sprzedawcy - zamówiłem w czwartek a w piątek był kurier! Polecam,
5 / 5
2012-10-21 09:03:54
Waldemar
Realizacja błyskawiczna. Szybsza niż oferowana.
3 / 5
2012-10-20 10:18:58
Mateusz
Wszystko OK poza czasem dostawy

Rzetelne opinie o 2w2.pl DLA DOMU I BIURA