Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3210sport.pl

3210sport.pl Opinie 4.5 (63)

Spichrzowa 15
03-289
Warszawa
784342750
opinie 3210sport.pl
speedtest
4.5
63
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-20 05:44:58
Wik
Firma sprzedaje podrobione ubrania. Płaszcz ‚Patagonii’ w niczym nie przypomina oryginału.
1 / 5
2022-06-20 15:19:40
Paweł
Uważajcie na tych oszustów i naciągaczy. Typowa cwaniacka warszafka. Odesłałem nowy plecak przymierzony tylko w domu, niestety okazało się że zbyt mały rozmiar. Oszuści odsyłają drugi raz i wmawiają że był używany. Nie słuchajcie tłumaczeń jeżeli tu odpowiedzą. Na taką chołotę tylko PIP I UOK
5 / 5
2014-04-29 10:46:33
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 10:32:56
Leszek
Bardzo atrakcyjna cena w porównaniu do innych sklepów, towar dobrze zapakowany, natychmiastowa realizacja zamówienia. Bardzo polecam!
5 / 5
2014-04-18 12:02:49
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 10:49:53
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-11 22:51:43
Bożena
Jak zwykle jak jest promocja to po zamówieniu "nieoczekiwanie" okazuje się że w magazynie nie ma towaru. Kolejny sklep wydmuszka podpięty do czegoś większego, z marną aktualizacją magazynu. Nie ma co się obrażać na rzeczywistość, ale jak się czegoś nie ma to się tego nie sprzedaje.
5 / 5
2014-03-26 23:32:56
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 12:36:34
Józef
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia w jeden dzień roboczy od wpłaty pieniędzy. Polecam!
4 / 5
2014-03-06 10:34:21
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 10:31:48
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-03 15:20:34
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-24 17:31:36
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-23 18:40:10
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 15:05:54
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-03 10:00:21
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 12:31:51
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 20:29:17
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 08:35:10
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie.Doskonały kontakt ze strony sklepu informujący o stanie wpłaty i przesyłki. Gorąco polecam.
5 / 5
2013-10-26 12:09:38
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-11 15:48:35
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-08 20:14:39
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety tabletki, które zamówiłem doszły w dość mocno uszkodzonym opakowaniu mimo użycia przez nadawcę folii bąbelkowej. Moim zdaniem już w takim stanie zostały one wysłane. I tu właśnie kierowałbym swoją uwagę. Listki z tabletkami jednak nie uległy uszkodzeniu.
5 / 5
2013-09-26 10:18:15
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 18:35:44
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 09:59:45
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 16:09:16
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-09-03 08:14:33
Cecylia
Do dnia dzisiejszego towaru nie dostałem!!!
5 / 5
2013-08-27 11:35:56
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar solidny i starannie zapakowany, polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2013-08-07 11:59:21
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 15:22:07
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam .
5 / 5
2013-08-03 15:13:57
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2013-07-15 13:45:40
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-07 09:27:37
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 17:37:36
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-03 10:11:52
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-29 18:34:54
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-05-08 19:15:47
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. towar zgodny z opisem, długi czas oczekiwania - 5 dni Polecam.
5 / 5
2013-05-05 10:54:33
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-23 11:15:28
Emil
Brak informacji o statusie zamówienia i numerze przesyłki. Poza tym - OK
5 / 5
2013-03-18 05:51:28
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 17:13:32
Faustyna
Jestem zadowolony z usługi. Produkt zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Zamówienie zrealizowano błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2013-01-27 20:57:03
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-27 12:01:08
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-24 10:37:51
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-23 14:07:37
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-14 07:37:02
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 19:34:05
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-17 11:59:28
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-15 11:58:39
Apoloniusz
Zamówienie złożyłam w niedzielę , towar dostarczono mi we wtorek.Świetnie.Zadałam pytanie e-mail w odpowiedzi kontakt telefoniczny ze strony sklepu w poniedziałem rano. Pełen profesjonalizm. To byłły moje pierwsze zakupy , ale nie ostatnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 08:06:19
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-25 07:11:29
Elwira
Bardzo pozytywny komentarz. Wspaniała obsługa, szybka realizacja, nic dodać nic ująć.
5 / 5
2012-09-26 20:24:29
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna dostawa. Polecam.
4 / 5
2012-09-25 07:40:20
January
nie wiem nie dostalem jeszcze towaru
5 / 5
2012-09-23 17:31:53
Stefan
Super towar za bardzo rozsądną cenę. Polecam.
4 / 5
2012-09-18 22:15:24
Brunon
Dobry produkt w dobrej cenie. Problem wystąpił z informacją dotyczącą o tym jak zrealizować transakcję - konieczna była dodatkowa wymiana e-mail'i, ale szybka dostawa - natychmiast po zapłacie.
5 / 5
2012-08-23 21:04:38
Łukasz
Bardzo dobry kontakt, świetne podejście do klienta - kontakt telefoniczny plus sms, gotowość do realizacji zamówienia asap. Bardzo polecam.
5 / 5
2012-08-06 07:17:15
Małgorzata
Bardzo szybka wysyłka, paczka delikatnie uległa zniszczeniu, ale zawartość była dobrze spakowana, więc nic się nie stało ;) tak poza tym polecam ;)
5 / 5
2012-02-16 05:12:52
Maria
Polecam wszystkim, mila obsluga towar w konkiremcyjnych cenach.
1 / 5
2012-02-08 21:14:49
Lilianna
Nie poinformowano mnie o wydłużeniu o kilkanaście dni czasu realizacji zamówienia. W czasie rozmowy telefonicznej dowiedziałam się,że jest pełnia sezonu i problemy z dostępnością towaru.Poradzono mi,że jeżeli nie chcę czekać, mogę zrezygnować z zakupu, co uczyniłam.
4 / 5
2011-12-22 09:38:38
Antonina
Warto by Sprzedawca na bieżąco uaktualniał swój asortyment.
5 / 5
2011-11-21 09:05:02
Izyda
Jeden z zakupionych przedmiotów posiadał wadę fabryczną. Po zgłoszeniu reklamacji sklep zareagował znakomicie, proponując wysyłkę kurierem nowego, bez konieczności zwrotu przedmiotu uszkodzonego.
4 / 5
2011-10-11 21:20:46
Otylia
W miarę szybko i sprawnie. Towar kompletny, nie budzi zastrzeżeń.
5 / 5
2011-09-22 09:58:58
Izabela
bardzo dobra obsluga;duze zrozumienie(musialam wymienic kurtke na mniejszy rozmiar) jestem bardzo zadowolona z zakupu;polecam ten sklep

Rzetelne opinie o 3210sport.pl