Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 32m2Treningu

32m2Treningu Opinie 5.0 (19)

Tulipanów 3a
40-748
Katowice
533537595
opinie 32m2Treningu
speedtest
5.0
19
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-20 14:04:19
Władysław
Bardzo profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-12-13 23:56:46
Marlena
Rzetelny sklep internetowy polecam
5 / 5
2019-11-06 10:23:48
Kazimiera
Wszystko przebiegło jak należy, jestem zadowolonym posiadaczem gum oporowych, polecam!
5 / 5
2019-08-26 16:57:52
Danuta
Świetny kontakt ze sprzedawcą. Możliwość śledzenia przesyłki. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-07-04 10:49:49
Jędrzej
Wszystko w porządku. Nie było problemów. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-05-27 13:14:51
Aneta
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem, sprawna i szybka dostawa.
5 / 5
2019-05-14 16:54:09
Jeremiasz
Super. Towar fajny. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2019-05-08 09:34:32
Wanda
Polecam dzwonić pytać pisać, każda droga komunikacji dostępna dla klienta. Mimo trwającej majówki w jej przerwie zostałam obsłużona oraz poinformowana Zależało mi terminie,otrzymałam towar według wcześniejszych ustaleń. Wszystko przebiegło bez zarzutu, na końcu dogadaliśmy się co do kwestii fv. Podejście do klienta jak najbardziej uprzejme oraz rzetelne. Przemiła pani Ewa! :)
5 / 5
2019-03-08 20:29:06
Herbert
Polecam, miła obsługa i bezzwłoczne przesłanie zakupionego sprzętu.
5 / 5
2019-03-06 20:22:12
Iwona
Profesjonalne podejście i mila fachowa obsługa jeśli chodzi o kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie szybko i bezproblemowo realizowane. Polecam
5 / 5
2019-02-05 20:34:58
Liwia
Mimo małych problemów z dostawą (wina kuriera) wszystko przebiegło profesjonalnie.
5 / 5
2019-01-09 21:36:32
Dawid
mega profesjonalne podejscie do klienta!!!! polecam w 100%
5 / 5
2019-01-08 13:45:25
Iwona
Bardzo dobra obsługa, bardzo dobry kontakt, wszystkie wiadomości o stanie zamówienia przekazywane na bieżąco, duża troska o klienta.
5 / 5
2019-01-06 17:31:25
Julian
Polecam sprzedawce! Transakcja szybka i bezproblemowa. Mata do cwiczeń sprawdza się.
5 / 5
2019-01-04 10:31:20
Bartosz
Super sklep. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja przesyłki.
5 / 5
2018-11-27 21:45:49
Mirosław
Gorąco polecam! Dobry sklep - szeroka oferta, błyskawiczna wysyłka, wyczerpująca komunikacja emailowa o postępie w realizacji zamówienia. Teraz nie ma wymówek - trzeba trenować!
5 / 5
2018-11-19 19:59:37
Celestyn
Bardzo miła i profesjonalna obsługa sklepu. Podczas kontaktu telefonicznego udzielone przez panią Ewę wyjaśnienia odnośnie sposobu montażu i użytkowania sprzętu pomogły mi ostatecznie zdecydować się na wybór konkretnego typu drążka z pośród wielu oferowanych typów. Realizacja zamówienia była bardzo szybka - dwa dni robocze i zamówiony sprzęt był u mnie. Na każdym etapie realizacji zamówienia można było śledzić jego przebieg i otrzymywałem stosowne informacje na mojego e-maila. To co najbardziej sobie cenię w sklepie 32m2treningu to szeroka uporządkowana oferta sprzętowa oraz co najbardziej cenne to duża ilość informacji na blogu oraz filmiki instruktażowe. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-10-08 21:10:38
Zofia
Współpraca z Panią Ewą Gałązką przebiegała niezwykle płynnie. Wraz z rodziną mieliśmy pomysł na prezent dla siostry (rowerek stacjonarny do ćwiczeń), ale nie mogliśmy się zdecydować na model. Pani Ewa w pierwszej rozmowie zadała mi kilka porządkujących pytań - o wzrost siostry, jaki budżet chcielibyśmy przeznaczyć itd. Wszystko w kontekście przyszłego zakupu. Pani Ewa jest nie tylko miłym człowiekiem, ale też zna się na swojej robocie i nie mam tu bynajmniej na myśli samej sprzedaży. Kobieta zna się na treningu i pomoże w doborze sprzętu do ćwiczeń lepiej niż niejeden instruktor fitness. Po pierwszym kontakcie dostałam na maila wycenę trzech rowerków - wszystkie spełniające wskazane przeze mnie kryteria, do wyboru, do koloru. Zdecydowaliśmy się na model w piątek, a w poniedziałek była już przesyłka. Śliczny, biały rowerek stacjonarny, który ucieszył serduszko siostrzyczki :) Dziękujemy 32m2 treningu. Jesteście niesamowici!
5 / 5
2018-10-02 20:25:35
Gracjan
Fachowa obsługa, profesjonalne podejście,

Rzetelne opinie o 32m2Treningu