Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 365dom.pl

365dom.pl Opinie 4.7 (55)

Baśniowa 3a
05-805
Otrębusy
227290043
opinie 365dom.pl
speedtest
4.7
55
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-12-08 12:43:05
Anna
Absolutnie nie polecam!!Przed zakupem upewnialiśmy się czy szkło w kabinie ma grubość 6mm,a przyszła kabina z szybą gr.4mm. Nie odbierają telefonów,nie odpowiadają na maile z reklamacją.Totalnie lekceważenie klienta!Sprzedają tańszą kabinę w cenie droższej,OSZUSTWO I TYLE.
5 / 5
2020-01-26 15:04:52
Wiktoria
Wszystko załatwione szybko i profesionanie, polecam innym klientom.
5 / 5
2020-01-21 11:31:53
Józefina
Po złożeniu zamówienia realizacja z dostawą była szybka i bezproblemowa. Panowie z JAS-FBG bardzo pomocni przy rozładunku!
2 / 5
2019-12-27 22:32:00
Marta
Ogólnie kontakt ze sklepem dobry ale towar przyszedł uszkodzony po wielokrotnym kontakcie ze sklepem zostałam przekonywana ze został do mnie wysłany już sprawny towar ale niestety do dziś dnia go nie otrzymałam...
5 / 5
2019-12-19 18:49:09
Tymon
Profesjonalne podejście do klienta, 30 minut po przesłaniu zapytania o produkt konsultant oddzwonił i udzielił szczegółowych informacji. Piątka +
3 / 5
2019-12-10 09:40:13
Magdalena
Dostawa nie była w ciągu dwóch dni, jak deklarował pracownik. Panel od radia i oświetlenia nie działa. Szyba porysowana. Niezbyt miła obsługa.
4 / 5
2019-11-02 17:00:44
Renia
czas wysyłki oceniam pozytywnie, na minus: brak syfonu do kabiny w przesyłce, mimo ze wcześniej przez telefon otrzymałam informację, że jest w komplecie oraz brak informacji, że kurier nie dostarczy przesyłki pod same drzwi (ze względu na sposób zapakowania kabiny - na palecie)
5 / 5
2019-09-19 15:51:56
Wiesława
dobry towar i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-05 15:58:37
Klaudia
Bardzo profesjonalna obsluga mila i szybka pomoc towar bardzo dobrej jakosci w dobrej cenie i nawet dostalam rabat bardzo polecam
5 / 5
2019-08-15 19:42:17
Ireneusz
Profesjonalnie, szybko, zgodnie z opisem
5 / 5
2019-08-10 11:03:45
Jeremiasz
Swietny kontakt. Swietny sprzedawca
5 / 5
2019-08-05 12:51:40
Edyta
Błyskawiczna realizacja i dostawa.
5 / 5
2019-07-19 10:29:29
Idzi
Sklep posiada bardzo bogaty asortyment oraz przejrzyste wielowymiarowe wizualizacje danego produktu, umożliwiające dokładne poznanie jego cech. Tak powinno być! Jedynym minusem było dostarczenie instrukcji montażu kabiny "lewej" przy zakupie przeze mnie wersji "prawej"
5 / 5
2019-06-25 13:53:05
Irmina
przesyłka dotarła bardzo szybko.Polecam
5 / 5
2019-06-12 12:24:07
Paula
Bardzo polecam Produkty zgodne z opisem
5 / 5
2019-05-22 13:59:21
Eugeniusz
Wsyzstko super szybko towar oki
5 / 5
2019-05-22 13:59:21
Emilia
Wsyzstko super szybko towar oki
5 / 5
2019-05-10 11:01:34
Kalina
Jestem bardzo zadowolona Polecam
5 / 5
2019-04-16 08:43:48
Julian
Znakomita współpraca na poziomie sprzedawca- klient. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-04-10 12:43:33
Lesław
bardzo dobry kontakt, sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-04-02 20:17:42
Zbyszko
Transakcja przebiegła sprawnie . Polecam.
5 / 5
2019-03-28 15:52:47
Żaneta
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo.
3 / 5
2019-03-27 00:57:22
Stanisław
Niestety, ale sprzedawanie niedostępnego towaru utrudnia życie nam wszytkim.
5 / 5
2019-03-21 16:41:14
Liwia
Bardzo dobry kontakt, profesjonalna firma!
5 / 5
2019-03-04 13:11:54
Fryderyk
Szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-03-02 10:57:23
Klaudiusz
Bardzo dobry sklep, bardzo mila obsluga dbajaca o klienta a nie "czego chce", pomocni dzwoniac, bardzo szybka dostawa 2 dni i juz towar byl na drugim koncu kraju. Polecam serdecznie i napewno jeszczce cos od nich kupie. Tak ma wygladac profesionalna obsluga sklepu internetowego.
5 / 5
2019-02-23 10:21:47
Damian
Super szybką realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-02-14 08:48:23
Radomir
Jestem zadowolona z towaru, szafka z lustrem Led spełnia moje oczekiwania polecam.
5 / 5
2019-02-14 08:18:42
Zbyszko
Szybko sprawnie bezproblemowo.
5 / 5
2019-02-13 23:38:24
Robert
Wszystko przebieglo sprawnie i bezproblemowo. Deszczownica jeszcze nie jest zamontowana ale wyglada ok. Polecam
5 / 5
2019-02-13 19:50:49
Luiza
Super sklep, były małe trudności ale super kontakt ze sprzedającym i problem został sprawnie rozwiązany.
5 / 5
2019-01-29 18:17:39
Oleg
Super sprzedawca,szybko,świetny kontakt,profesjonalna obsługa.Polecam.
5 / 5
2019-01-29 18:17:39
Jonatan
Super sprzedawca,szybko,świetny kontakt,profesjonalna obsługa.Polecam.
5 / 5
2019-01-24 12:52:18
Aleksander
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-01-17 10:43:31
Marta
Super sklep. Polecam. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-01-09 13:54:00
Fabian
Profesjonalny sklep , szybką obsługą .Polecam i sama będę częściej korzystała z tego sklepu
5 / 5
2018-12-23 18:42:48
Olga
Szybki transport, towar w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-14 09:16:12
Arleta
Bardzo dobry zakup. Sklep godny polecenia. Wszystkie etapy zakupu idealnie realizowane.
5 / 5
2018-12-05 14:04:27
Damian
Polecam sklep. Dostosowali sie do mojej prośby. Szybka przesyłka towar godny polecenia.
5 / 5
2018-11-26 22:24:07
Konstanty
POLECAM. Na każdym etapie realizacji zamówienia był kontakt ze sprzedawcą, co pozwoliło m.in. przesunąć termin dostawy zgodnie z naszą prośbą.
5 / 5
2018-11-26 09:44:27
Henryk
Brak możliwości zapłaty za produkt szybkimi płatnościami online ale że zależało mi na czasie to wysłali za pobraniem jeszcze tego samego dnia. Towar jest w najniższej cenie na rynku dlatego nie ma co narzekać - platformy płatności online pobierają sobie prowizje od transakcji, za którą to ostatecznie klient musi zapłacić (albo dodatkowo albo jest to wliczone w cenę). Za pobranie dopłaciłem tylko 5 zł i towar został dostarczony ekspresowo :) SZCZERZE MOGĘ POLECIĆ TEN SKLEP!
4 / 5
2018-11-15 11:27:08
Celestyna
Uważam, że przedstawiciel postąpił bardzo dobrze informując mnie o słabej jakości i częstych reklamacjach przedmiotu zamówionego, co pozwoliło mi na podjęcie decyzji o rezygnacji zamówienia.
5 / 5
2018-11-08 12:36:35
Lilianna
Bardzo szybko otrzymałam zamówienie. Jestem zadowolona z zakupów.
5 / 5
2018-10-24 14:23:54
Tobiasz
Spoko. Szybko, bezproblemowo z bieżącą informacją o statusie zamówienia. Bardzo dobrze.
5 / 5
2018-10-17 13:54:14
Tamara
Super, kontakt telefoniczny był mi bardzo potrzebny gdyż nie do końca pewna byłam swojej decyzji. Pan bardzo mi pomógł podał wszystkie wymiary z kąd do kąt ile jest centymetrów także wszystko co było mi potrzebne dowiedziałam się od tego bardzo dobrze przygotowanego na każde moje pytanie Pana bardzo dziękuję
5 / 5
2018-08-25 07:47:12
Hubert
Bardzo jestem zadowolona z zakupu w Waszym sklepie.
1 / 5
2018-07-25 17:06:33
Hubert
Nie ma co liczyć na pomoc w realizacji zamówienia. Pan na infolinii opryskliwy i mający klienta gdzieś....
5 / 5
2018-07-10 18:13:33
Iga
Szybka realizacja zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2018-06-28 13:17:53
Ireneusz
Super expres. Towar extra jakości.
5 / 5
2018-05-30 21:29:37
Marta
Polecam super sklep warto handlować w takiej instytucji
5 / 5
2018-05-23 20:26:24
Jeremiasz
Sklep pomógł mi w wyborze właściwego towaru i zamówienie zrealizował w terminie dla mnie wygodnym.
4 / 5
2018-05-22 21:22:43
Paulina
Może być. Brakuje info o wysyłce towaru
5 / 5
2018-02-22 08:26:32
Kornelia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2018-02-20 12:07:21
Bartosz
Bardz polecam super sklep i bardzo dobry towar.
5 / 5
2018-01-22 15:51:54
Maciej
Polecam szybki zakup.Towar dobrej jakości.

Rzetelne opinie o 365dom.pl