Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 365dom.pl

365dom.pl Opinie 4.5 (57)

Baśniowa 3a
05-805
Otrębusy
227290043
opinie 365dom.pl
4.5
57
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-06-02 03:40:09
Edyta
Oszustwo nie polecam
1 / 5
2023-06-02 03:39:34
Edyta
Oszustwo, nie odbierają tte
1 / 5
2022-12-08 12:43:05
Anna
Absolutnie nie polecam!!Przed zakupem upewnialiśmy się czy szkło w kabinie ma grubość 6mm,a przyszła kabina z szybą gr.4mm. Nie odbierają telefonów,nie odpowiadają na maile z reklamacją.Totalnie lekceważenie klienta!Sprzedają tańszą kabinę w cenie droższej,OSZUSTWO I TYLE.
5 / 5
2020-01-26 15:04:52
Wiktoria
Wszystko załatwione szybko i profesionanie, polecam innym klientom.
5 / 5
2020-01-21 11:31:53
Józefina
Po złożeniu zamówienia realizacja z dostawą była szybka i bezproblemowa. Panowie z JAS-FBG bardzo pomocni przy rozładunku!
2 / 5
2019-12-27 22:32:00
Marta
Ogólnie kontakt ze sklepem dobry ale towar przyszedł uszkodzony po wielokrotnym kontakcie ze sklepem zostałam przekonywana ze został do mnie wysłany już sprawny towar ale niestety do dziś dnia go nie otrzymałam...
5 / 5
2019-12-19 18:49:09
Tymon
Profesjonalne podejście do klienta, 30 minut po przesłaniu zapytania o produkt konsultant oddzwonił i udzielił szczegółowych informacji. Piątka +
3 / 5
2019-12-10 09:40:13
Magdalena
Dostawa nie była w ciągu dwóch dni, jak deklarował pracownik. Panel od radia i oświetlenia nie działa. Szyba porysowana. Niezbyt miła obsługa.
4 / 5
2019-11-02 17:00:44
Renia
czas wysyłki oceniam pozytywnie, na minus: brak syfonu do kabiny w przesyłce, mimo ze wcześniej przez telefon otrzymałam informację, że jest w komplecie oraz brak informacji, że kurier nie dostarczy przesyłki pod same drzwi (ze względu na sposób zapakowania kabiny - na palecie)
5 / 5
2019-09-19 15:51:56
Wiesława
dobry towar i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-05 15:58:37
Klaudia
Bardzo profesjonalna obsluga mila i szybka pomoc towar bardzo dobrej jakosci w dobrej cenie i nawet dostalam rabat bardzo polecam
5 / 5
2019-08-15 19:42:17
Ireneusz
Profesjonalnie, szybko, zgodnie z opisem
5 / 5
2019-08-10 11:03:45
Jeremiasz
Swietny kontakt. Swietny sprzedawca
5 / 5
2019-08-05 12:51:40
Edyta
Błyskawiczna realizacja i dostawa.
5 / 5
2019-07-19 10:29:29
Idzi
Sklep posiada bardzo bogaty asortyment oraz przejrzyste wielowymiarowe wizualizacje danego produktu, umożliwiające dokładne poznanie jego cech. Tak powinno być! Jedynym minusem było dostarczenie instrukcji montażu kabiny "lewej" przy zakupie przeze mnie wersji "prawej"
5 / 5
2019-06-25 13:53:05
Irmina
przesyłka dotarła bardzo szybko.Polecam
5 / 5
2019-06-12 12:24:07
Paula
Bardzo polecam Produkty zgodne z opisem
5 / 5
2019-05-22 13:59:21
Eugeniusz
Wsyzstko super szybko towar oki
5 / 5
2019-05-22 13:59:21
Emilia
Wsyzstko super szybko towar oki
5 / 5
2019-05-10 11:01:34
Kalina
Jestem bardzo zadowolona Polecam

Rzetelne opinie o 365dom.pl