Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3BUTY.pl

3BUTY.pl Opinie 4.9 (102)

Stargardzka 9d
54-156
Wrocław
713499828
opinie 3BUTY.pl
speedtest
4.9
102
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-11-13 11:27:24
Lech
Świetny sklep ! Świetni ludzie i oczywiście buty I klasa ! Polecam ! :)
5 / 5
2015-11-03 13:13:23
Małgorzata
Bardzo szybki kontakt, towar zgodny z opisem, zdjęcia odzwierciedlały rzeczywisty stan butów. Jestem bardzo zadowolona. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2015-07-03 14:26:33
Radosław
Kontakt rewelacyjny, towar zgody z opisem, ekspresowa realizacja.
5 / 5
2015-06-16 15:21:02
Natasza
Jedyne zastrzezenie to do kuriera który posiadal numer tel ale jak zwykle przyjechal jak mu sie podobało co do zakupu i sklepu jestem naprawde zadowlony.Polecam.
5 / 5
2015-06-15 13:00:29
Wojciech
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Miałem pytania, na które bardzo szybko zostały udzielone odpowiedzi. W tym sklepie, jeśli będzie mnie coś interesowało, na pewno jeszcze coś kupię.
5 / 5
2015-05-21 11:21:47
Igor
super sklep dostawa gratis i jeszcze gratis dostałem skarpetki i preparat do butów :)
5 / 5
2015-05-19 09:23:44
Sebastian
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa
5 / 5
2015-05-09 07:52:36
Angelika
Szybka przesylka polecam kazdemu ten sklep
5 / 5
2015-04-13 22:34:43
Roma
Super sklep. Szybka dostawa, w ciągu 24 godzin. Można by jedynie zwiększyć ofertę butów w sklepie.
5 / 5
2015-04-07 15:18:34
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 13:07:09
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 10:30:49
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 11:24:06
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-10 20:40:37
Genowefa
Godny zaufania Sprzedawca! Zakupiony przedmiot gotowy do odbioru bardzo szybko ,tanio, w terminie i nie uszkodzony ( porządnie zapakowane, dobrej jakości) Pełna informacja i wychodzenie na przeciw wyborom klienta (bardzo cierpliwi!) Bez wahania POLECAM Sklep 3BUTY.pl !
5 / 5
2015-02-03 11:05:51
Karolina
Szybka wysylka. Mily sprzedawca. Towar I klasa. Polecam
5 / 5
2015-01-26 11:28:13
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 07:44:35
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 09:38:37
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-12-31 10:30:05
Rudolf
I didn't receive my shipment!!!!!!!!! after 8 days I sent an email and got this reply "Your shipment in this store go and get it!" Seriously !!! At least call me or inform me that you will drop it in that store!! Nie otrzymałem mojej przesyłki !!!!!!!!! po 8 dniach wysłałem e-mail i dostał tę odpowiedź "Twoja przesyłka w tym sklepie idź i go!" Poważnie !!! Przynajmniej mnie zadzwonić i poinformować mnie, że można wrzucić go tym sklepie !!
5 / 5
2014-12-23 20:12:33
Fryderyka
Buty przyjechały zgodne z opisiem i rozmiarem, szybka wysyłka zamówienia po wpłacie z góry przelewem z wysłaniem potiwerdzenia przelewu, jak najbardziej polecam! 10/10
5 / 5
2014-12-11 20:21:41
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 10:09:01
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 09:35:36
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 08:43:08
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Buty zgodne z opisem, błyskawiczna transakcja.
5 / 5
2014-10-02 12:26:23
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 00:09:08
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 19:27:17
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 14:04:36
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 20:57:02
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 13:48:21
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 12:21:53
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 19:17:44
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 11:09:00
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 12:02:37
Rozalia
Perfekcyjnie ! zadowolony klient :)
5 / 5
2014-02-24 19:53:48
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 11:47:30
Julian
Najlepszy sklep internetowy z butami jaki spotkałem w Polsce. Profesjonalna obsługa,towar dobrze opisany i sfotografowany, ekspresowa wysyłka: zamówiony ok. godz. 13, następnego dnia o godz. 10 był u mnie. Zero problemów z wymianą na inny rozmiar.
5 / 5
2013-11-12 03:31:20
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 10:18:59
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 14:58:46
Sofia
Buty otrzymalem po 20 godzinach od zamówienia. Rewelacja. W 100% polecam.
5 / 5
2013-08-06 14:22:02
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 15:26:05
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 13:20:31
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:08:45
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 14:04:07
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, a nawet lepiej. Szybka dostawa i wspaniały kontakt. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2013-05-28 11:00:51
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 20:34:08
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 13:03:44
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:42:04
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 10:49:15
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-19 20:23:54
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 10:01:48
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-02 11:24:56
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-23 09:56:32
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-22 07:10:51
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 18:33:26
Błażej
Profesjonalny sklep który można każdemu polecić. Miła i fachowa obsługa znająca się na swoich produktach.
5 / 5
2013-03-18 13:38:24
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-21 20:20:28
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-01 09:00:49
Grażyna
mila obsluga ktora pomimo swojego bledu stara sie pomoc a nie zbywa klienta.
4 / 5
2012-11-28 15:52:40
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 08:56:10
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-05 01:24:43
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-25 07:02:44
Pola
Rewelacja ousługa,szybko i bezproblemowo....bardzo polecam,sam napewno będę jeszcze korzystał z usług.
5 / 5
2012-10-20 10:24:00
Juliusz
Zdecydowanie polecam ten sklep internetowy.
5 / 5
2012-10-18 11:06:44
Jacek
Pierwszy raz dokonywałem zakupów 3buty i generalnie jestem zadowolony, komunikacja ze sklepem OK- bez problemu można się dodzwonić i uzyskać odpowiedzi na wszelkie pytania, buty doszły szybko- co prawda powyżej 3 dni, ale w międzyczasie był weekend. Kupowanie butów przez internet zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem ponieważ nie można ich przymierzyć tak jak w sklepie na żywo, ale jeżeli w 3buty będą mieli jakieś atrakcyjne oferty przebijające cenowo to co mogę znaleźć w realu to z pewnością wrócę tam ponownie.
5 / 5
2012-08-13 08:49:43
Antoni
Wszystko przebiegło pozytywnie. Buty oryginalne, dobrze zpakowane. bardzo szybki czas dostawy. Dostałem buty na drugi dzień po zamówieniu.
5 / 5
2012-08-06 07:40:42
Tamara
Super kontakt, ekspresowa przesyłka
5 / 5
2012-07-23 10:46:35
Inga
Super, super, super!!!! Towar zamówiłam popołudniu, a drugiego dnia rano Lacosta była na moich nogach! Wspaniałe buty i równie wspaniały sklep. Ceny jak najbardziej normalne, dostałam upust na następne zakupoy! Jestem bardzo zadowolona :)
5 / 5
2012-07-17 18:03:08
Aldona
Błyskawiczna wysyłka, szybka profesjonalna obsługa, bezproblemowa wymiana numeru na większy. Polecam.
5 / 5
2012-06-29 12:26:48
Bogusław
Bezproblemowy zakup, bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2012-06-03 20:59:03
Ksenia
super kontakt, blyskwiczna przesylka
5 / 5
2012-05-09 14:56:23
Kaja
Bardzo polecam sklep. Towar został wysłany w poniedziałek i dotarł już we wtorek.
5 / 5
2012-05-08 20:50:21
Joanna
Sprzedający na bieżąco informował o stanie zamówienia. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Jednym słowem rzetelny kontrachent.
5 / 5
2012-05-06 10:44:33
Ernest
Bez problemów i zbędnej zwłoki otrzymałem zamawiany towar. Polecem zakypy u tego sprzedawcy. Pozdrawiam,
5 / 5
2012-05-02 13:13:45
Szymon
Szybka przesyłka, super sklep i przystępna cena. Polecam!!!
5 / 5
2012-04-28 11:40:40
Aurelia
Bez zadnych problemow. Serdecznie polecam innym, a sam na pewno bede czesciej korzystal z uslug lacoste24.pl.
5 / 5
2012-04-09 10:22:36
Eryka
Wszystko ok! Bardzo miła obsługa. Żeby takich sklepów było wiecej!!!
5 / 5
2012-04-02 16:56:06
Kinga
Bardzo dobry sklep. konkurencyjne ceny.
5 / 5
2012-03-30 09:08:55
Paulina
Kontakt bardzo dobry, towar zgodny z opisem!!! Zdecydowanie polecam!!!
3 / 5
2012-03-30 08:47:14
Cezary
sklep ma problem z dostępnością rozmiarów butów, nr 44 musiałem wybierać z 3 rodzajów. Nie polecam
5 / 5
2012-03-29 19:57:17
Jarosław
Bardzo udana pod każdym względem transakcja. GORĄCO POLECAM!
5 / 5
2012-03-26 21:24:47
Nina
Bardzo dobra obsługa, szybko i elegantnie.
5 / 5
2012-03-26 19:03:56
Dorota
Super, sprawnie. Szkoda tylko ze nie ma platnosci karta.
5 / 5
2012-03-20 12:25:00
Danuta
bardzo szybka realizacja,buty nowiotkie,paragon,gwarancja wszystko ok
5 / 5
2012-03-17 17:24:05
Wiktoria
polecam goraco ten sklep. pelen profesjonalizm
5 / 5
2012-03-14 17:08:03
Liwia
Polecam gorąco sklep lacoste24.pl jestem pod wrażeniem szybkiej i profesjonalnej obsługi
5 / 5
2012-03-13 19:25:44
Żaneta
bardzo szybka,sprawna obsługa.Towar dostarczony w b.dobrym stanie.Nie mam żadnych uwag.Będę dokonywać zakupów w tym sklepie.Innym polecam.
4 / 5
2012-03-13 12:48:25
Edward
zakup prosty latwy i przyjemny, sklep wywiazal sie w 100% ze swoich zobowiazan wobec klijenta !
5 / 5
2012-03-13 10:40:17
Klaudiusz
Profesjonalne podejście do klienta,miła konkretna obsługa i dobry kontakt z klientem.Bardzo szybka realizacja.Duży pozytyw :)
5 / 5
2012-03-13 09:58:46
Teodor
Ten zakup był pierwszym jakiego dokonałem przez internet. Zawsze miałem mnóstwo obaw.Jestem zadowolony z zakupu zwłaszcza, że obsługa sklepu udzieliła mi cennych podpowiedzi jak przeprowadzić transakcję. Zakupiony towar został dostarczony już następnego dnia, jest zgodny z opisem. Cieszę się z pozyskania markowych butów w atrakcyjnej cenie (skorzystałem z promocji). Polecam każdemu.
3 / 5
2012-03-13 07:00:56
Bronisława
Nie moge sformulowac opinii, gdyz zakup nie zostal jeszcze sformalizowany.Wstepna realizacje zamowienia uwazam za pozytywna.
5 / 5
2012-03-12 17:59:45
Paulina
polecam sprzedawce,szeroka gama kontaktu,szybko dostarczono przesyłkę,towar nie odbiegał od zamawianego,100% orginalny
5 / 5
2012-03-12 14:44:13
Marzena
Oceniam mój zakup za bardzo udany!!!!Komunikacja z firmą rewelacyjna. Zostałam poinformowana o każdym kroku podczas realizacji zamówienia. Przesyłka w trybie expresowym przygotowana. Nie było żadnego problemu z odnalezieniem firmy ponieważ wybrałam opcje odbiór własny!!! Przyjemna obsługa a buty rewelacyjne!!! Zakupy zaliczam do bardzo udanych. Pozdrawiam!!!
5 / 5
2012-03-12 11:55:22
Seweryn
Przesyłka szybsza niż było to deklarowane. Nastawiałem się na ok. 6 dni, przesyłka była po 3. Duży plus za to. Do tego kontakt bardzo dobry, odpowiedź na maila jeszcze tego samego dnia. Polecam!
5 / 5
2012-03-12 10:25:48
Agnieszka
wszystko w porządku, polecam:)
5 / 5
2012-03-12 07:27:56
Romuald
Towar oryginalny, dostarczony na następny dzień po zamówieniu. Polecam!
5 / 5
2012-03-11 11:50:59
Walentyna
Goraco polecam. Wszystko bez problemu. Warto skorzystac z usług sklepu.
5 / 5
2012-03-11 11:47:35
Ferdynand
Jestem bardzo zadowolony z obsługi LACOSTE24, uwielbiam buty Lacoste i cieszę się bardzo, że taki profesjonalny sklep internetowy jak [...] wprowadził promocję poprzez GROUPON-a! To krok milowy by pozyskać nowych klientów. Nie ukrywajmy, że buty Lacoste są dizajnerskie, niesamowicie wygodne, a dzięki współpracy z GROUPON-em są także atrakcyjne cenowo. Dziękuję za współpracę, to był mój najlepszy zakup butów Lacoste w Polsce!
3 / 5
2012-03-11 11:12:58
Leszek
Moim zdaniem mylące jest nazewnictwo statusów w tym sklepie. Kiedy zapytałem sprzedawcę, co oznacza termin "zrealizowano" w systemie powiadamiania przez e-mail, odpowiedział mi, że to oznacza "spakowano". Moim zdaniem powinno być więcej statusów. Kolejną sprawą jest to, że w trakcie składania zamówienia nie otrzymujemy numeru przewozowego przesyłki i nie możemy jej śledzić. Przez to nie można za bardzo zaplanować sobie odbioru. Na plus jednak na pewno należy ocenić system mierzenia rozmiarów. Obrysowanie nogi na kartce i obliczenie rozmiaru wg wzoru spełniło swoje zadanie i jestem zadowolony z rozmiaru.
5 / 5
2012-03-11 09:46:13
Agnieszka
Chciałbym aby wszystkie zamówienia realizowane były w tak błyskawicznie. Komunikacja z obsługą sklepu rzeczowa i konkretna.
5 / 5
2012-03-11 08:35:29
Eliza
Profesjonalna obsługa, świetny kontakt (pomoc, doradztwo, nastawienie na klienta). Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2012-03-05 14:36:17
Marcelina
Szybko, sprawnie i wygodnie. polecam.
5 / 5
2012-02-22 09:28:02
Norbert
Wszystko OK. Polecam zakupy w tym sklepie

Rzetelne opinie o 3BUTY.pl