Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3D Reaktor

3D Reaktor Opinie 4.7 (130)

Domaniewska 37A lok 119
02-672
Warszawa (Warsaw, Poland)
535 287 146
opinie 3D Reaktor
speedtest
4.7
130
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 10:33:00
Marcel
Duży wybór. Dobrze zapakowany towar. Szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-11 13:41:51
Natalia
Obsługa pierwsza klasa. Towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-31 13:51:03
Julian
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Większość rzeczy mają dostępnych od ręki. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 08:55:38
Tadeusz
Zamówiłem swój filament na stronie i po chwili zadzwonił konsultant z informacją że niestety tego modelu nie mają. Zaproponował wymianę, a po moim grymaszeniu na odcienie znalazł idealny dla mnie (na chiński nowy rok), myślę że lepszy niż ja wybrałem. Był o 1zł droższy, co pokrył sklep ;)
4 / 5
2020-01-30 15:42:08
Klaudiusz
Wszystko w porządku, poza tym, że długo szło, a sklep jest zlokalizowany w tym samym mieście.
5 / 5
2020-01-25 10:43:45
Fryderyka
Wszystko w najlepszym porządku. W razie jakichkolwiek wątpliwości sprzedawca kontaktuje się telefonicznie. Polecam sklep i produkty.
5 / 5
2020-01-17 17:45:17
Kornel
Często tutaj kupuję. Polecam
5 / 5
2020-01-10 14:33:57
Regina
Polecam. Szybka wysyłka i pełna informacja o statusie paczki na każdym etapie.
5 / 5
2020-01-10 12:37:15
Marcin
Szybko i dość tanio, dostałem małe gratisy plus cukierki.
5 / 5
2020-01-01 09:32:44
January
Bardzo miła, kompetentna i sprawns obsługa.
4 / 5
2019-12-27 13:06:05
Wiesław
Zamówienie zrealizowane na raty (za pierwszym razem zapomniano o jednym z artykułów), ale wszystko dotarło szybko drugą paczką.
5 / 5
2019-12-27 12:06:55
Bogdana
Do tej pory jestem bardzo zadowolony. Firma zdecydowanie skierowana w stronę klienta.
5 / 5
2019-12-24 04:47:57
Aleksander
Super szybka dostawa na następny dzień
5 / 5
2019-12-20 21:31:57
Sylwia
To już mój drugi zakup i wszystko przebiega bez problemów
1 / 5
2019-12-19 12:58:04
Kazimierz
Kilka razy dawałem szansę, ale poddałem się. Ostatnie zamówienie zostało przyjęte do realizacji, po kilku dniach dopytując się o co chodzi otrzymałem informację, że sklep czeka na dostawę. Taką informację dostawałem kilka razy. Szkoda, że na stronie nie było informacji, że produktu nie ma na stanie, w takim wypadku kupiłbym towar w innym miejscu. Dla właścicieli nie liczy się mój czas, liczy się żebym wydał pieniądze. Taka sytuacja zdarzyła się dwa razy, były też inne problemy z tym sklepem, dlatego to było moje ostatnie zamówienie.
5 / 5
2019-12-17 23:23:25
Aurelia
Super kontakt, gratisowe próbki do zamówień, szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-13 13:57:41
Albert
Opóźnienie było spowodowane brakiem zmówionego koloru filamentu, na który trzeba było poczekać. Za niedogodności dostałem gratisy. Według mnie jest ok.
5 / 5
2019-12-12 16:42:47
Gabriel
Duży wybór, dobre ceny, sprawna wysyłka. GIT!
3 / 5
2019-12-09 17:25:54
Wieńczysła
Przy pierwszej próbie założenia na laptopa, 1 z podstawek od razu się złamała. Produkt jest z bardzo twardego tworzywa, nie da się założyć, ponieważ ześlizguje się z podstawy laptopa. Plus za estetykę i cukiereczki. Uważam, że przedmiot powinien być wykonany z twardego silikonu, przez co byłby elastyczniejszy i stabilny.
3 / 5
2019-12-04 14:09:09
Sandra
Filamenty dobrej jakości, obsługa również ale jeden z filamentów przyszedł rozszczelniony przez dziurę w worku. Opakowanie było bez zarzutu więc nie była to wada powstała przy transporcie, a raczej brak kontroli wysyłanego towaru.
5 / 5
2019-12-03 18:17:26
Edmund
Świetny sklep, miła obsługa, można się zawsze fajnie dogadać. Nigdy więcej nie kupię filamentu w innym sklepie! Mocno polecam.
5 / 5
2019-11-30 00:30:58
Konstancja
szybka realizacja zamowienia, dobry kontakt ze sklepem, produkty wysokiej jakosci
5 / 5
2019-11-26 20:39:14
Maksymilian
Bardzo dobra firma sprzedająca wysokiej jakości filamenty i części do drukarek zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-11-19 16:15:45
Iga
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Jeszcze tu wrócę, polecam
5 / 5
2019-11-14 19:04:40
Krystian
Jestem mega zadowolony. Zamówionego filamentu nie było na stanie ale sprawna ekipa zaproponowała mi inny - droższy bez żadnej dopłaty w ramach rekompensaty i w celu przyspieszenia realizacji zamówienia. Jestem w szoku i pozytywnie zaskoczony jakością produktu
5 / 5
2019-11-12 15:38:26
Norbert
Pełen profesjonalizm - polecam.
5 / 5
2019-11-12 13:08:33
Wiesław
Wszystko szybko i sprawnie. Nawet szybciej niż wynikało z opisu na stronie :)
3 / 5
2019-11-08 10:17:34
Oliwia
Brakowało klipsów do szyby pomimo że były w opisie produktu, reszta ok
5 / 5
2019-10-30 16:16:25
Leopold
Rzetelny i pewny dostawca. Warto się u niego zaopatrywać.
2 / 5
2019-10-25 15:10:36
Gabriela
słabo. pierwsza dostawa była ok. druga- pomimo wcześniejszej wpłaty na konto wysłali za pobraniem. źle zadziałała strona do zamawiania. Reakcja na zgłoszenie i zwrot pieniędzy w ciągu kilku dni. Dobry kontakt z pracownicą firmy, kompetentna i bardzo życzliwa do Klienta.
5 / 5
2019-10-23 19:42:14
Arkadiusz
świetny sklep witryna internetowa bardzo przejrzysta. Obsługa była przemiła, a przesyłka została wysłana ekspresowo. Jedyne nad czym sklep powinien popracować to wybór kuriera, przez którego nie odebrałem przesyłki gdyż nie mógł poczekać minuty żebym sprawdził paczkę, w rezultacie on został z paczką, a ja z "no chyba cię pogrzało" na do widzenia. Gorąco polecam sklep!
5 / 5
2019-10-21 10:40:01
Lucyna
Zamówienie wysłane jeszcze tego samego dnia, szybka realizacja.
5 / 5
2019-10-11 14:59:46
Krystyna
Bardzo fajna i rzetelna firma, polecam!
5 / 5
2019-10-10 14:03:28
Szczepan
Bardzo polecamy zakupy filamentu w tej firmie. Rzetelnie i na czas.
4 / 5
2019-10-08 12:38:36
Roksana
Szybko i bezproblemowo - dodatkowo (za chwilę czekania na produkt) dorzucone zostały próbki kilku filamentów.
5 / 5
2019-10-03 14:44:25
Aldona
Dobry kontakt z klientem. Szybka obsługa.
5 / 5
2019-10-02 11:42:58
Herbert
Fachowa porada i rzetelna obsługa.
4 / 5
2019-09-27 16:48:43
Kamil
Solidna firma. Gratis próbki filamentu do zamówień
5 / 5
2019-09-26 14:21:58
Luba
To było niesamowite uczucie. Naprawdę, coś niesamowitego.
5 / 5
2019-09-19 21:33:47
Zuzanna
Dobry produkt, dobry serwis. Dziękuje
5 / 5
2019-09-19 07:20:39
Wiola
Bardzo dobry sklep oraz spory asortyment dla druku 3D
5 / 5
2019-09-13 14:48:38
Donata
Bardzo dziarsko i srogo ekipa pracuje także ogromna okejka :D
5 / 5
2019-09-12 12:27:28
Małgorzata
sprawna wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, transakcja jak i zamówione produkty spełniły moje oczekiwania
5 / 5
2019-09-10 11:28:26
Przemysław
Najlepsi w Polsce! Mistrzostwo Świata!
5 / 5
2019-09-06 20:38:17
Ismena
Jak na pierwsze zamówienie od nich to bez problemów
5 / 5
2019-09-04 13:45:23
Bogusława
Będę kupował w dalszym ciągu.
5 / 5
2019-09-03 12:53:45
Renata
Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-09-03 08:25:34
Alfred
Szybko, sprawnie, przesyłka zgodna z zamówieniem + darmowe próbki - całość dobrze zabezpieczona
5 / 5
2019-09-02 13:05:54
Igor
Dobry kontakt, ludzie do dogadania. Widać, że firma się rozkręca. Trzymam kciuki!
5 / 5
2019-08-28 15:23:12
Adam
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa .Dziekuje
4 / 5
2019-08-26 23:07:17
Stefan
Dobrze, aczkolwiek na paczkę czekałem 6 dni, co przy tym, że była mi potrzebna to dłużył mi się ten czas
5 / 5
2019-08-23 11:33:16
Urszula
Sympatyczni młodzi ludzie, miła obsługa. Ceny na dobrym poziomie.
5 / 5
2019-08-23 10:51:02
Rafał
Świetny kontakt, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2019-08-23 06:27:00
Daria
Bardzo dobrze mi się współpracuje z danym sklepem. Zamówiony towar zawsze dociera na miejsce. Polecam
5 / 5
2019-08-20 22:01:49
Jowita
szybka obsługa, miły dodatek w postaci gratisu, raczej wrócę do tego sklepu
3 / 5
2019-08-13 12:13:52
Beniamin
moje zamówienie jest w realizacji już od czterech dni przy zamawianiu w innych sklepach z tego typu asortymentem czekałem nie więcej niż trzy dni od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki.
5 / 5
2019-08-08 20:50:18
Iwona
Wspaniała obsługa. Szybka wysyłka. Profesjonalne podejście. POLECAM
4 / 5
2019-08-06 00:47:45
Maria
Sklep super, obsługa super, system płatności do bani (bluemedia), jak ktoś się pomyli i błędnie poda blik, to system się zwiesza, ale pozwala ponownie podać blik, pobierze pieniądze i podziękuje, ale już transakcji nie dokona. Trzeba wtedy pisać/ dzwonić i czekać na zwrot 3-4 tygodnie, sklep oczywiście nie wyśle towaru, bo bluemedia nie dokończy transakcji. Także jak się ktoś pomyli w BLIK, to lepiej anulować całe zamówienie niż się denerwować potem ;)
5 / 5
2019-08-03 09:00:32
Hanna
Naprawdę szybko i tanio a do tego ogromny wybór
5 / 5
2019-08-02 11:41:57
Łukasz
Wszystko zgadzało się z zamówieniem, dostawałem na bieżąco informacje o statusie zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-07-31 15:12:41
Ferdynand
Polecam. Szybka wysyłka, oraz dobry stosunek ceny do jakości.
5 / 5
2019-07-30 14:05:56
Witold
Pierwszy raz zamawiałem ze sklepu i jestem zadowolony. Realizacja zamówienia bardzo szybka, a paczka odpowiednio zabezpieczona.
5 / 5
2019-07-29 13:43:44
Anita
Miła obsługa, nie było większych problemów
5 / 5
2019-07-29 06:46:50
Andrzej
Zależało mi na czasie i poprosiłem o szybką wysyłkę . Wszystko zrealizowane błyskawicznie . Polecam :)
5 / 5
2019-07-25 15:55:10
Rudolf
Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka (jednak nie polecam wyboru opcji paczka w ruchu).
5 / 5
2019-07-24 12:49:02
Igor
Wszystko otrzymane na czas, odpowiednio zapakowane
5 / 5
2019-07-24 10:27:23
Wincenty
Naprawdę bardzo szybka realizacja. Kożystałem dwukrotnie i nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-07-24 08:09:45
Brunon
dobra jakość i krótki czas dostawy
5 / 5
2019-07-23 20:44:51
Irmina
Jestem kolejny raz bardzo zadowolony z obsługi zamówienia
5 / 5
2019-07-23 14:20:00
Bogusława
Filamenty świetnej jakości i nadal w przystępnej cenie. Filamenty Nebula są po prostu rewelacyjne. Już nie będę oszczędzał na tanich filamentach 3D
5 / 5
2019-07-18 22:44:20
Iwo
WSZYSTKO OK. PROFESJONALNA OBSŁUGA. BARDZO MIŁY KONTAKT TELEFONICZNY ;-)
5 / 5
2019-07-18 17:30:18
Gustawa
W 100% POZYTYW REWELACYJNY KONTAKT SUPER PRZEZ DUŻE S
5 / 5
2019-07-09 12:15:16
Izabela
Zawsze szybko realizują zamówienia. Towar taki jak w opisie.
4 / 5
2019-07-08 13:28:55
Ksenia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Ich firmowy filsment daje rade.
5 / 5
2019-07-05 12:13:31
Remigiusz
Bardzo szybko przesyłka została nadana. Dodatkowo dostałem dwie próbki filamentu co okazało się miłym zaskoczeniem. Jak na pierwsze zakupy sklep wydaje się bardzo fajny.
5 / 5
2019-07-03 11:57:34
Walentyna
Świetny sklep :) bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami, otwarci, życzliwi, profesjonalni :)
4 / 5
2019-06-25 14:00:58
Bartosz
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-06-25 07:35:53
Mikołaj
Doskonały kontakt ze sprzedawcą, Informacja o transakcji na bieżąco. Wszystko szybko i sprawnie - nic do zarzucenia.
5 / 5
2019-06-21 13:22:59
Edmund
Bez zarzutu, sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-06-19 11:13:29
Regina
Super szybka obsługa :) 15 minut od złożenia zamówienia paczka już była nadana!
5 / 5
2019-06-16 08:54:37
Stanisław
Bardzo dobry sklep którego śmiało można polecić.
5 / 5
2019-06-13 14:36:24
Henryka
Bardzo dobrze, wysoka obsługa i doradztwo
5 / 5
2019-06-12 15:31:40
Kacper
Polecam, na pewno będę realizował kolejne zamówienia.
5 / 5
2019-06-12 08:17:26
Jadwiga
Fajne filamenty, również małe ilości w dobrej cenie do testów. Dobry dostaną dla domorosłych drukarzy 😀
5 / 5
2019-06-11 15:32:38
Maksym
Jestem zadowolony. Szybko, solidnie.
5 / 5
2019-06-06 17:23:28
Paulina
Sprawna realizacja, dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2019-06-02 22:23:00
Adam
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Towar otrzymałem następnego dnia od zamówienia. Wszystko zgodne z opisem. Polecam i sam planuję następne zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-05-30 12:02:13
Oksana
Dobre miejsce na zrobienie zakupów i pogłębienie swojej wiedzy
1 / 5
2019-05-30 09:36:08
Arnold
Towar przyszedł uszkodzony zero kontaktu ze sklepem.
5 / 5
2019-05-27 16:39:53
January
Błyskawiczna przesyłka (niecałe 24 godziny od zamówienia towar odebrany), tak jak być powinno. Dodatkowym atutem było by pakowanie przesyłki w dodatkowy karton bo wiadomo jak kurierzy dbają o przesyłki.
5 / 5
2019-05-22 13:24:24
Filip
Fast shipping and great customer service, they answered my questions same-day!
5 / 5
2019-05-22 11:58:22
Paulina
Bardzo przyjemny sklep, solidny kontakt z klientem, w asortymencie brakuje mi jedynie elementów takich jak np wentylatory na 24V. Mimo wszystko bardzo dobrze wyposażony sklep 5 gwiazdek ;)
5 / 5
2019-05-18 23:35:39
Agata
Najlepszy sklep z filamentami i akcesoriami do drukarek 3d
5 / 5
2019-05-17 19:51:03
Ludmiła
Super, miała obsługa. Fajne ceny. Szybka realizacja :D
5 / 5
2019-05-17 14:12:07
Ernest
Odbierałem osobiście. Zamówienie było gotowe do odbioru tego samego dnia. Dobra lokalizacja sklepu. Miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-05-16 18:52:27
Malina
Jak najbardziej polecam, bardzo dobry sklep i miła obsługa :)
5 / 5
2019-05-14 11:43:13
Magdalena
Rewelacyjnie szybka wysyłka. Filament dojechał następnego dnia. Polecam!
5 / 5
2019-05-14 10:56:58
Sławomir
Sklep działa zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-05-14 09:44:01
Benedykt
Bardzo dobry sklep, szeroki asortyment i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-05-13 12:31:25
Renia
Współpraca z tym sklepem jest jak rozgrzany plastik, będzie długo się ciągnąć.
5 / 5
2019-05-06 20:28:48
Władysław
Świetny sklep!!! Polecam i dzięki za gratis :)
5 / 5
2019-04-29 16:40:44
Karol
szybka dostawa i zawsze jakiś gratis. polecam
5 / 5
2019-04-25 00:24:46
Marcelina
Jak najbardziej na + , filamenty bardzo dobrej jakości, cena porównywalna do chińskich zamienników, jak najbardziej godni polecenia.
5 / 5
2019-04-24 10:53:58
Róża
Solidny sklep, duży wybór towaru. Mam za sobą kilka zakupów i jestem bardzo zadowolony. Polecam!!
5 / 5
2019-04-24 07:11:56
Stefania
Wszystko sprawnie, tak jak ma być.
2 / 5
2019-04-19 12:25:40
Bartosz
Długi czas oczekiwania na towar w efekcie przyniósł straty dla odbiorcy :(
5 / 5
2019-04-19 10:42:04
Michalina
Ekspresowa realizacja i dostawa. Jestem bardzo zadowolony ,😀
5 / 5
2019-04-17 11:47:51
Marian
Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-04-16 18:04:43
Konstanty
Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam
5 / 5
2019-04-16 12:14:55
Aldona
Jestem bardzo zadowolony. Szybka dostawa, przystępne ceny. Ogólnie bardzo polecam
5 / 5
2019-04-16 10:16:54
Bronisława
W idealnym świecie tak funkcjonowałyby wszystkie sklepy internetowe. Gratisy były bardzo miłą niespodzianką.
5 / 5
2019-04-16 09:12:37
Szczepan
Szybko, konkretnie, z otwartością na klienta
5 / 5
2019-04-15 12:35:10
Sabina
Solidna firma która wywiązuję się podręcznikowo ze swych obowiązków
2 / 5
2019-04-12 09:47:57
Daniela
Trochę nie rozumiem, jak sklep może sprzedawać drożej niż przez Allegro??? Chcecie kupić od 3D reaktor? Kupcie na Allegro, dodatkowo zapłacą duża prowizję.
5 / 5
2019-04-11 11:36:43
Antoni
Odpowiednio dobra obsługa, szybka realizacja i dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam 3dreaktor.pl !
5 / 5
2019-04-09 10:46:20
Irmina
wszystko OK, a zlaszcza zamowione filmamenty. Od razu wydruki staly sie bezproblemowe :)
5 / 5
2019-04-04 12:17:04
Fryderyk
Jeszcze tak szybko nigdy nie otrzymałem zamówienia. Zamówienie było do odbioru poniżej 24h od zakupu.
5 / 5
2019-03-29 11:40:15
Klaudia
profesjonalna obsługa na każdym etapie
5 / 5
2019-03-28 09:39:00
Regina
Sklep oferuje dobrej jakości produkt
5 / 5
2019-03-24 14:28:53
Leopold
Dobrze zorganizowany sklep. Ekspresowa realizacja za każdym razem.
5 / 5
2019-03-22 16:41:26
Agnieszka
Produkty zgodne z opisem i dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-03-18 10:39:57
Kamila
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Profesjonaliści. Znają się na rzeczy.
5 / 5
2019-03-16 22:55:27
Bogusława
Polecam sklep. Szeroki asortyment, dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-03-15 12:15:20
Bernard
Mega szyba wysyłka, dobry kontakt oraz duży wybór produktów. Polecam.
5 / 5
2019-03-14 14:33:09
Judyta
Wzorowy sklep, wysyłka szybka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-14 10:22:06
Cecyl
Po raz kolejny wielkie zadowolenie z zakupów.
5 / 5
2019-03-11 16:41:33
Wera
Bardzo szybka wysyłka, darmowe próbki, sklep mnie zachęcił do zakupów :)
5 / 5
2019-03-11 11:34:00
Stefania
Zamówienie złożone przed 15, było u mnie już następnego dnia przed południem. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2019-02-20 10:24:53
Łukasz
Szybka dostawa, zgodnie z informacjami. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Towar zgodny z opisem.
1 / 5
2018-11-12 08:52:01
Kinga
Uwaga! Nierozliczone oszustwa na stronie tego sklepu. Bardzo nieuczciwy sprzedawca.

Rzetelne opinie o 3D Reaktor