Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3delektro.pl

3delektro.pl Opinie 4.6 (34)

Międzynarodowa 54/16
03-922
Warszawa
605 26 11 66
brak obrazu
speedtest
4.6
34
Opinii

Dobrze

5 / 5
2012-10-04 23:07:00
Przemysław
Na podstawie jednej transakcji w tym sklepie uważam że mogę go polecić : konkurencyjne ceny, dobry kontakt szybka realizacja zamówienia, ( telefoniczne potwierdzenie oraz informacja o terminie dostawy).Polecam
5 / 5
2012-09-30 10:58:00
Celestyn
bardzo dobry kontakt,towar przysłany zgodnie z umową i terminem,wszystko jak najbardziej ok...polecam zdecydowanie!
5 / 5
2012-09-20 17:29:14
Bartłomiej
Sklep godny polecenia. Ja zaufałem mlodym sprzedawcom, którym zależy na każdej dobrej opinii. Wybrałem bardzo dobrze. Kupiłem sprzęt drogi i delikatny a w dodatku na prezent, w sposó taki jak marzyłem. Towar otrzymałm bardzo szybko, w idealnym stanie i najważniejsza rzecz, NOWY !!!. Dlaczego wielką literą, bo nie nosi śladów rocznego magazynowania i wiochy w transporcie. Bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam. Będziesz miły, napiszesz podobnie.
5 / 5
2012-07-19 12:29:29
Eryk
Towar zgodny z zamowieniem, szybka dostwa, dobry kontakt, ogolnie polecam sklep 3D Elektro
5 / 5
2012-06-25 12:06:11
Bronisława
od początku do końca; na maile szybka i konkretna odpowiedz (a ja zawracałam troche głowe)
5 / 5
2012-05-24 09:22:31
Iwo
Polecam bardzo szybka dostawa ,dobra cena, wszystko wzorowo
5 / 5
2012-05-23 09:03:30
Liwia
Wzorowa transakcja, szybka dostawa, miły kontakt, polecam.
5 / 5
2012-05-22 17:15:23
Tobiasz
Towar odebrany był zgodny z opisem. Szybka dostawa. Kontak ze sklepem uważam za bardzo dobry. Polecam.
5 / 5
2012-05-08 23:06:26
Maksym
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2012-05-08 14:23:31
Marlena
Dobry sklep, na bieżąco informują o zamówieniu, praktycznie cały czas wiadomo co się dzieje z zamówionym towarem.
5 / 5
2012-05-07 20:24:45
Anita
Transakcja wzorowa, czas dostawy zgodnie z ustaleniami. Sprzęt nowiutki, w super cenie. Najniższej na rynku! :) Niezdecydowanym serdecznie polecam!!!
5 / 5
2012-04-23 22:34:34
Jonatan
bardzo szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-04-22 23:18:53
Janusz
Polecam ten sklep... szybka realizacja zamówienia i bdb kontakt ze sprzedawcą
1 / 5
2012-04-20 23:27:17
Lilianna
Po zamówieniu czekałam przez 3 tygodnie an realizację. Pierwszy raz termin został przesunięty informacją mailem, potem już nikt nie kwapił się aby zadzwonić czy napisać. Finalnie ich zachowanie wyglądało tak: gdy zadzwoniłam z zapytaniem kiedy sprzęt będzie dowiedziałam się, że w dniu X i że gdy sprzęt zostanie wysłany to zadzwonią. W dniu X nikt ze sklepu nie zadzwonił, a gdy ja zadzwoniłam dowiedziałam się, że już wysłano. Bez powiadomienia? To pani jeszcze sprawdzi. Okazało się, że jednak sprzęt wrócił uszkodzony. I już nie będzie go w ofercie. Koniec rozmowy.Po 3 tygodniach. NIE POLECAM NIKOMU - trzymajcie się od nich z daleko.
5 / 5
2012-04-02 22:25:14
Martyna
wszystko ok towar zgodny z opisem i szybka przesylka polecam serdecznie
1 / 5
2012-04-02 15:27:28
Paulina
Jestem zniesmaczona tą firmą czekałam tydzień na realizację, po czym jak zaczęłam dowiadywać się o co chodzi, to okazało się że nie mają towaru na stanie. Brak jakiejkolwiek komunikacji z klientem. NIE POLECAM!!!!!
5 / 5
2012-03-21 17:56:14
Grażyna
jeżeli chodzi o TV jestem bardzo zadowolona, telewizor ma bardzo dobre funkcje! polecam :)
5 / 5
2012-03-16 18:05:22
Judyta
Sklep godny uwagi i polecenia. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Kontakt ze sklepem bez zarzutu,telefoniczne potwierdzenie oraz informacja o terminie dostawy ,duży plus No i ceny konkurencyjne
5 / 5
2012-03-12 23:22:10
Łukasz
Zakup i dostawa były sprawne. Telewizor jest OK.
4 / 5
2012-03-09 16:45:42
Amelia
Na podstawie jednej transakcji w tym sklepie uważam że mogę go polecić, ze względu na dobre ceny oferowanych towarów, terminowość dostawy i dobrą komunikację na lini sklep-klient. Jednakże mam też uwagi, dotyczą one rozbieżności między deklarowanym w opisie a rzeczywistym czasem realizacji zamówienia oraz wysokim kosztem dostawy nawet w wariancie płatności przy odbiorze.
5 / 5
2012-03-09 14:47:46
Lilianna
Niskie i bardzo konkurencyjne ceny w 3Delektro deklasują konkurencję. Dodając do tego sprawny transport i możliwość zapłacenia przy odbiorze towaru plasuje ten sklep w czołówce sklepów internetowych. Gorąco polecam. ML
1 / 5
2012-03-05 15:35:58
Sergiusz
Na CENEO informacja "dostępna", a ten sklepik odmawia realizacji zlecenia.
5 / 5
2012-03-01 11:05:41
Andrzej
Sklep godny uwagi i polecenia. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Kontakt ze sklepem bez zarzutu. No i ceny konkurencyjne.
5 / 5
2012-02-27 13:38:52
Izabela
Czas realizacji zamówienia - błyskawiczny, obsługa klienta - super. Gorąco polecam!
5 / 5
2012-02-26 20:52:42
Bronisław
Wszystko ok.Bardzo dobry kontakt.Towar zgodny z zamówieniem.Bardzo milo przeprowadzone zakupy.Polecam wszystkim ten sklep
5 / 5
2012-02-26 19:36:29
Leon
Transakcja w 100% pomyślna. Towar dotarł w przeciągu 3 dni. Wysoka jakość obsługi. Polecam..
5 / 5
2012-02-25 09:44:38
Kaja
Sklep ok - ceny konkurencyjne. Tylko trochę czekałem, bo nie było na magazynie. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2012-02-24 15:24:49
Alicja
Zamówienie jak i czas jego realizacji łącznie 2 dni i mam telewizor w domu :) oczywiście sprawny wszystko w najlepszym porządku. Mogę polecać i polecam chociażby ze względu na bardzo dobry kontakt ze sklepem i ewentualne pytania znajdują natychmiastową odpowiedź. I tak trzymać:).
5 / 5
2012-02-24 14:51:08
Leokadia
Miła, sympatyczna obsługa. Towar rozpakowany, zaprezentowany i zapakowany na nowo- chwali się ;). Generalnie: POLECAM wszystkim. Teraz tylko pytanie jak się sprzęt spisze ;)
5 / 5
2012-02-24 13:51:20
Iwo
dobra cena, kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem
5 / 5
2012-02-24 13:30:19
Anastazja
Z czystym sumieniem polecam sklep 3DE,bardzo dobry kontakt,fachowa obsługa.
5 / 5
2012-02-24 11:59:39
Sonia
wszystko bardzo dobrze . jedyna wada ze wysyłaja DHL em a to w wojewodztwie warminsko-mazurskim niestety najgorsza firma czekalem na kuriera od piątku do wtorku i jeszcze mi stawia warunki co do dostarczenia masakra , sam sklep oceniam super
5 / 5
2012-02-10 21:43:33
Magda
Witam! Zakup przebiegł bez najmniejszych problemów. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami przez telefon. Polecam ! -- Dariusz Arcimowicz Szczecin
5 / 5
2012-02-10 13:05:57
Igor
Szybka, profesjonalna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam!

Rzetelne opinie o 3delektro.pl