Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3kiwi.pl

3kiwi.pl Opinie 4.6 (402)

POWIEWNA 6/9
53-028
WROCŁAW
602425525
opinie 3kiwi.pl
speedtest
4.6
402
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-22 13:46:08
Bronisława
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-21 21:40:24
Marzena
Polecam sklep... kupiłam krzesło do karmienia stokke steps... dobra cena... super kontakt że sklepem... syrannie opakowana przesyłka... szybka dostawa i darmowa dostawa
5 / 5
2020-02-21 09:25:47
Jakub
Zakupy bez zarzutu, bardzo szybka dostawa, produkt taki jak chciałam.
5 / 5
2020-02-19 21:47:48
Dominika
Towar dostępny z rabatem. Najlepsza cena spośród wielu sklepów. Błyskawicznie wysłana przesyłka. Profesjonalizm! Polecam
4 / 5
2020-02-19 10:58:57
Emanuela
Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Towar zgody z opisem. Szybka i bezproblemowa dostawa. Niestety jedno z oryginalnych pudełek w przesyłce (pudełko na prześcieradełka marki Shnuggle) było otwarte, podarte i dość poniszczone, więc nie nadawałoby się na prezent w takim stanie.
5 / 5
2020-02-17 10:31:12
Marzena
I used Google search for nosoboo, and your price was ok for me
5 / 5
2020-02-14 21:38:22
Malwina
Bogaty asortyment, najwyższa jakość produktów, super promocje.
5 / 5
2020-02-14 13:39:55
Kaja
Skorzystałam z rabatu, ekspresowa wysyłka i dostawa
5 / 5
2020-02-14 11:49:32
Irma
Kontakt z sklepem bardzo dobry bardzo szybka wysyłka
3 / 5
2020-02-14 11:02:49
Konstancja
Produkt bez zarzutu, kontakt ze sklepem bardzo dobry ale wysyłka dopiero po 3 dniach (mimo informacji na stronie, że wyślą następnego dnia)
5 / 5
2020-02-14 10:39:29
Elwira
Bardzo fajny produkt. Dla małych łazienek i w podróż. Polecam. Myślę że wanienka wystarczy do 4 roku życia
5 / 5
2020-02-13 11:53:06
Edyta
Jestem bardzo zadowolona, sklep wysłał produkt tego samego dnia co jest bardzo dużym plusem bo zależało mi na czasie aby zamówienie przyszlo przed weekendem. Produkt był w atrakcyjnej cenie na promocji, bardzo starannie zapakowany, wszystko było jak najbardziej w porządku. Polecam
5 / 5
2020-02-11 11:42:43
Agata
Bardzo dobry i rzetelny kontakt telefoniczny. Jestem zadowolona z obsługi. Szybka wysyłka. Towar był u mnie na drugi dzień. Promocyjne ceny. Produkt dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-02-08 01:15:29
Wincenty
Zabawaka suoer, dokladnie taka jak w opisie syn bardzo zadowolony
5 / 5
2020-02-07 21:28:31
Krzysztof
Bardzo szybka przesyłka, sprawny kontakt, konkurencyjna cena
4 / 5
2020-02-07 12:44:48
Paula
Na stronie wystawiony był towar a po kupnie okazało się że jest niedostępny. Zwrot pieniędzy nastąpił szynko i bezproblemowo. Miła obsługa
5 / 5
2020-02-06 21:58:23
Luiza
Bardzo dobry i rzetelny sklep. Polecam
5 / 5
2020-02-06 18:15:00
Arkadiusz
Bardzo dobry kontakt ze skleoem
1 / 5
2020-02-06 12:46:57
Ludwika
Nie polecam sklepu. Prosiłam o zmianę dostawy na pobranie. Paczka została wysłana do paczkomatu w którym można płacić blikiem lub przelewem. Dla mnie to nie pobranie. Ale według sklepu to moja wina, bo Oni nie mają informacji czy klient może płacić telefonem. Płatność telefonem to dalej nie pobranie.
5 / 5
2020-02-06 09:15:15
Aga
Bardzo polecam ten sklep. Panie bardzo pomocne. Można się bez problemu z nimi dogadać. Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2020-02-05 20:44:59
Ida
Polecam serdecznie, profesjonalizm w pełnym wydaniu
5 / 5
2020-02-03 18:03:11
Ewelina
Po raz kolejny jesteśmy bardzo zadowoleni to już 2 wózek od 3kiwi
5 / 5
2020-02-03 09:46:49
Bernard
Jestem bardzo zadowolona, a najlepiej z nizszej ceny za aspirator nosiboo.
5 / 5
2020-01-31 15:09:13
Agata
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie i Bardzo szybko. Produkt dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-31 14:10:01
Justyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-31 11:45:58
Katarzyna
Wszystko zgodnie z opisem, towar zgodny z zamówieniem
3 / 5
2020-01-28 21:54:02
Hubert
Produkt zgodny z opisem. Aczkolwiek paczka szła bardzo długo. Prawie 2 tygodnie. Sklep nawet nie poinformował o tym, ze tak długo będzie się czekać. Jakbym wiedziała to na pewno bym nie zamówiła w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-28 13:24:07
Łucjan
Sprzedawca jest bardzo pomocny i otwarty na potrzeby kupującego. Bardzo gorąco polecam
5 / 5
2020-01-28 08:27:21
Diana
Kupiłam nostrinoo. Córka była przeziębiona i musiałyśmy odciągać katar katarkiem przyczepionym do odkurzacza. Bardzo już się buntowała i nie pozwalała tego robić. Postanowiłam właśnie kupić nostrino i jak na razie pozwala Sobie odciągać katar i działa bardzo dobrze
5 / 5
2020-01-27 12:06:10
Ada
Polecam ten sklep ;) W razie jakichkolwiek niejasności jest ścisły kontakt z obsługą, Zawsze oddzwaniają jeśli nie odbiorą i dbają o swojego klienta ;)
5 / 5
2020-01-24 20:38:13
Ernest
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Jesteśmy bardzo zadowoleni :-)
5 / 5
2020-01-24 14:57:45
Aurelia
Swietny kontakt z klientem, zamowienie bezpiecznie opakowane i szybko wyslane. To moje kolejne zakupy w tym sklepie i pewnie nie ostatnie.
1 / 5
2020-01-24 12:05:27
Dominik
Brak towaru na magazynie, czas oczekiwania 17 dni, choć według informacji na stronie miało to zająć maksymalnie kilka. Brak konkretnych informacji o terminie wysyłki w rozmowie telefonicznej, ciagle przekładanie terminu wysyłki. Więcej nie zamówię od 3kiwi
5 / 5
2020-01-24 10:26:05
Jakub
Wszystko zgodnie z ustaleniami, polecam :)
5 / 5
2020-01-23 19:45:18
Eugeniusz
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie, w sklepie często są rabaty, dobre produkty
5 / 5
2020-01-23 13:16:48
Bogusław
Dziękuję za szybką wysyłkę, super
5 / 5
2020-01-23 10:11:01
Zenon
Zakupy z odbiorem osobistym, do odbioru jeszcze tego samego dnia co złożone zamówienie.
1 / 5
2020-01-22 09:24:53
Magdalena
Zamówiona torba do szpitala, w piątek dzwoni Pan ze dostali mniej toreb niż zamówień i czy jest pilnie potrzebna czy mogę czekac , informuje ze idę do szpitala w przyszłym tygodniu na co Pan ze w takim razie wysyłają mi i w poniedziałek będę miała , w poniedziałek kontakt ponieważ kurier nie dojechał informacja jeszcze smsowo ze wszystkie zamówione torby wyszły, a przed chwila telefon ze moja jednak nie wyszła bo nie maja, kpina
5 / 5
2020-01-21 13:53:40
Diana
dobry kontakt, super produkt , najlepsza cena na rynku !!
5 / 5
2020-01-21 13:52:59
Konstanty
Szybko, sprawnie, najwyzsza jakos produktow
5 / 5
2020-01-21 13:38:09
Roma
Dobra oferta cenowa. Dobry kontakt ze sprzedawca. Termin wysyłki zgodny z deklaracja sklepu. Bardzo polecam
5 / 5
2020-01-21 12:15:28
Irmina
Super. Wszystko sprawnie poszło musiałam troche czekac na pare rzeczy od producenta ale to normalne nie wszystko jest dostępne od ręki - czasem cos sie kończy
3 / 5
2020-01-21 12:06:11
Roma
Sklep słabo informuje o czasie dostawy towaru. Na etapie zamówienia dostaje się sprzeczne sygnały: ze towar jest w magazynie i ze wysyłka kolejnego dnia a w kolejnym kroku ze wysyłka w ciągu 14 dni... wcześniej robiłam zamowienie 3 stycznia jest 21 stycznia a ja nie otrzymałam jeszcze całości zamówienia. I informacji o tym kiedy i co brak.
5 / 5
2020-01-21 12:05:14
Emanuela
wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-21 11:43:41
Witold
Super produkt bardzo dobry kontakt ze sprzedającym .
5 / 5
2020-01-20 13:01:09
Roman
Bardzo fajny kontakt, wszystko W porzadku :)
3 / 5
2020-01-17 20:16:07
Wieńczysła
Produkty dotarły ale czas realizacji zamówienia wydluzyl sie z 8 dni do 16 dni. Sklep sam z siebie nie informuje o zmianie terminu realizacji zamówienia. Trzeba dzwonić i pytać, na szczęście telefon odbierają. No cóż. Trochę stresu było. Ale produkty ostatecznie dotarły.
5 / 5
2020-01-17 17:51:20
Adrian
Polecam wszystkim sklep 3 kiwi a jeszcze bardziej polecam elektryczny aspirator nosiboo. Cudowna rzecz świetnie się sprawdza.
5 / 5
2020-01-17 11:05:41
Luiza
Bezproblemowo, zgodnie z opisem, informacja o statusie realizacji zamówienia przekazywana na bieżąco, sprzęt sprawny .
5 / 5
2020-01-15 13:07:36
Ryszard
Bardzo polecam ekspresowa realizacja
5 / 5
2020-01-13 10:56:42
Dymitr
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-07 10:43:57
Alfred
Profesjonalnie, szybko - gorąco polecam!
5 / 5
2020-01-07 10:39:52
Ewelina
pełen profesjonalizm, polecam :)
5 / 5
2020-01-04 21:14:10
Bernardeta
Świetny Sklep - Świetna Obsługa
5 / 5
2020-01-03 09:24:33
Elwira
Z CZYSTYM sercem POLECAM 3kiwi.pl.
5 / 5
2020-01-02 19:45:50
Paulina
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam :)
5 / 5
2019-12-31 12:57:33
Miłosz
Świetny kontakt z klientem, szybka wysyłka.
1 / 5
2019-12-31 11:30:34
Łukasz
Ponad miesiac czekania na swoj zamowiony produkt z racji braku na stanie
5 / 5
2019-12-30 13:16:45
Tobiasz
Polecam, produkty pelnowartosciowe w atrakcyjnej cenie.
4 / 5
2019-12-28 10:24:13
Seweryn
Dość wysoka jakość sklepu i produktów. Kuchnia wydawała się ciężka do złożenia, jednakże nie było aż tak, źle jak sugerował to schemat. Warto by było poprawić oznaczenia części, zwłaszcza oznaczenia śrub, bo tak na prawdę wszystko trzeba było robić "na czuja".
5 / 5
2019-12-27 13:52:05
Marcelina
Zaskoczyła mnie szybkość skompletowania i wysłania zamówienia. Informują klienta o każdym etapie zamówienia. Wysyłka kurierem, którym bezpłatnie można przekierować przesyłkę na inny adres dostawy. Właściwie zabezpieczona i oznakowana paczka. Zakupy w 3kiwi to przyjemność.
5 / 5
2019-12-25 22:04:53
Milena
Profesjonalnie, szybko, gorąco polecam
5 / 5
2019-12-23 13:14:23
Wiesława
Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-12-21 10:28:26
Alina
Szynka dostawa, miła obsługa
1 / 5
2019-12-20 23:01:37
Jarosława
Nie polecam sklepu 3kiwi.pl jeden produkt okazał się niedostępny, drugi po wielu dniach przyszedł nie taki i jedyne na co usłyszałam to „przepraszam, błąd ludzki”. Przepraszam mogłam usłyszeć za pierwszym razem, ale przy jednym zamówieniu to chyba zbyt dużo tych pomyłek,
5 / 5
2019-12-20 12:33:42
Ludmiła
Bardzo polecam za szybkość i jakość obsługi
3 / 5
2019-12-20 11:34:24
Radosław
Towar nie przyszedł w całości, dopiero moje upomnienie przyniosło efekt.
5 / 5
2019-12-18 19:44:10
Magda
Rewelacja,mimo pomyłki przy zamówieniu zostało ono poprawione i wysłane tego samego dnia,bardzo miły kontakt,dziekuje
5 / 5
2019-12-18 14:07:10
Gustaw
Polecam sklep. Minusem, był brak części zakupionego towaru w przesyłce, jednak sprawa została wyjaśniona i towar został dodany kurierem kilka dni później. Więc sklep stanął na wysokości zadania.
5 / 5
2019-12-17 22:53:11
Celina
kupiony wózek poekspozycyjny w idealnym stanie, szybka przesylka, dobry kontakt
5 / 5
2019-12-17 22:06:08
Daniel
Polecam. Ekspresowa realizacja zamówienia !
5 / 5
2019-12-16 23:10:40
Bogusława
bardzo szybka wysyłka, a do tego darmowa!
3 / 5
2019-12-16 18:46:03
Bogdan
Jedyne do czego można się przyczepić to podejście do obslugi klienta. Na prośbę o zmianę koloru dostałem odpowiedz, ze paczka trafiła już do magazynu i ciężko byłoby ja odnaleźć, WIEC NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Ponadto obsługa przelewu płatna. Poza tym polecam
5 / 5
2019-12-16 16:54:49
Teodor
Cena aspiratora bardzo konkurencyjna, przesyłka przyszła szybciej niż się spodziewałam, sklep godny polecenia
5 / 5
2019-12-14 21:26:10
Irena
Wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-12-13 16:40:09
Irma
Sklep godny zaufania. Polecam!!!!
5 / 5
2019-12-12 15:48:22
Angelika
Super. Szybkie rozwiązanie sprawy. Zależy im nie kliencie
1 / 5
2019-12-12 13:04:22
Julita
Czekam na przesyłkę już drugi tydzień a towaru podobno nie ma na sklepie...
5 / 5
2019-12-10 09:44:59
Barbara
Jestem mega zadowolona. Towar przyszedł wcześniej niż oczekiwaliśmy. Zgodnie z opisem. Nawet nie było potrzeby kontaktować się ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-12-05 21:16:04
Kornelia
dobry kontakt , szczera obsługa polecam
5 / 5
2019-12-05 18:46:26
Kornelia
POLECAM śpiworek dla dziecka jest prześliczny!!! Jestem bardzo zadowolona wszytko zgodnie z moim oczekiwaniem, produkt dotarł szybko i sprawnie szkoda tylko że rozmiar pzrez pomyłkę mały zamówiłam ale to akurat moja wina :)
5 / 5
2019-12-05 13:20:50
Ada
Szybko, tanio, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-12-05 13:07:52
Bogdan
Bardzo szybka i sprawna dostawa
5 / 5
2019-12-04 23:14:42
Violetta
sklep ma bogate wyposarzenie ,a obsluga mila, uprzejma i pomocna
5 / 5
2019-12-04 20:19:06
Felicjan
Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt. Korzystne ceny.
5 / 5
2019-12-04 17:42:12
Iga
najlepszy sklep z artykułami dzieciecymi we Wrocławiu
5 / 5
2019-12-04 14:01:11
Eleonora
Świetny sprzęt. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-04 13:25:31
Aurelia
Najlepszy sklep! Super artykuły i kontakt z klientem!
5 / 5
2019-12-03 12:10:38
Edmund
Super szybka wysyłka. Karuzela merlin jest prześliczna i dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona ;)
5 / 5
2019-12-02 10:25:25
Eligiusz
Szybka obsługa, szybka odpowiedz na pytania @ oraz szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-02 10:22:21
Joachim
Super sklep. Konkurencje ceny, mega szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-30 22:13:12
Wiola
Transakcja przebiegła zgodnie z ustaleniami. Wszystko byłoby idealnie gdyby nie wysłanie innego koloru stelaża wózka niż był zamówiony. Ale i tak bardzo pozytywnie
5 / 5
2019-11-29 13:08:23
Wiesława
Najszybsza wysyłka zamówienia z jaką się spotkałam :)
5 / 5
2019-11-29 11:24:03
Alicja
Ekspresowa wysyłka, konkurencyjna cena
5 / 5
2019-11-27 18:56:07
Julianna
Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.
1 / 5
2019-11-27 17:19:25
Liwia
OBSŁUGA BARDZO NIE KOMPETENTNA, ZAŻĄDALI WYSTAWIENIA OPINIE A JAK TEGO NIE ZROBIŁAM TO ANULOWALI ZAMÓWIENIE
1 / 5
2019-11-27 09:48:17
Szczepan
Długi czas oczekiwania 3 tygodnie czekam na towar i jeszcze go nie ma. Nie polecam.
5 / 5
2019-11-25 11:33:57
Liwia
Bardzo dobry sklep. Super kontakt i szybka realizacja
5 / 5
2019-11-23 23:13:15
Karina
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Wcześniej w dwóch sklepach mieliśmy kłopot ze zrealizowaniem zamówienia (krzesło tripp trapp), różnica w obsłudze klienta była ogromna. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-11-22 10:35:46
Julianna
Kontakt bardzo dobry , wysyłka w czasie jaki został określony na stronie . Polecam :)
5 / 5
2019-11-21 20:05:49
Radomir
Szybko i sprawnie bardzo polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-11-21 13:04:03
Wera
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru. Bardzo polecam sklep 3kiwi.pl! Na pewno jeszcze do Państwa powrócę!!!
5 / 5
2019-11-18 13:29:11
Bernard
Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.
4 / 5
2019-11-14 18:58:17
Stanisława
Wszystko ok. Jedynie pudło w jakim przyszła zamówiona rzecz było niewspółmiernie wielkie do tego co było w środku. Ledwo weszło do bagażnika samochodu a w środku była wanienka składana na płasko.
5 / 5
2019-11-14 13:24:57
Jeremiasz
Ekspresowa realizacja - zdecydowanie polecam :)
5 / 5
2019-11-13 15:21:28
Helena
Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Zaletą jest pełna oferta sklepu, tj. produkt+akcesoria
5 / 5
2019-11-12 10:54:59
Iwo
Fantastyczny kontakt, szybka realizacja. Bardzo lubię zakupy w tym sklepie i na pewno wrócę.
5 / 5
2019-11-10 19:11:31
Przemysław
Zakup aspiratora nosiboo w pełni udany. Towar dostępny od ręki, darmowa przesyłka, duże rabaty. Polecam. Uroczy napis na pudełku. Udane zakupy.
5 / 5
2019-11-07 16:13:43
Bogdana
Błyskawiczna realizacja zamowienia
5 / 5
2019-11-07 11:38:46
Marcel
Polecam! Szybka dostawa :) produkty świetnej jakości.
5 / 5
2019-11-05 12:06:37
Rafał
Szybka wysyłka, miły kontakt. Towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-05 11:08:18
Cecyl
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-10-31 11:55:15
Igor
Rewelacyjny kontakt ze sklepem, zamówienie złożone i wysłane tego samego dnia. Wszystkie zamówione rzeczy zgodne z opisem , starannie zapakowane. POLECAM
5 / 5
2019-10-30 09:06:09
Faustyna
Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi!!!! Polecam z całego serca ten sklep !!! Pomyliłam się zamawiając dodatkowy zestaw do nebulizatora i od razu dostałam telefon czy tak miało być czy to pomyłka :) całe szczęście bo bym miała niepotrzebna paczkę :) podczas Zamowienia było zaznaczone ze towar przyjdzie po 5 dniach
5 / 5
2019-10-29 21:41:09
Donata
Miało być max. 21 dni, a jednak zostało zrealizowane w kilka dni. Miłe zaskoczenie, dodatkowe poinformowanie telefoniczne o tym, że produkt jest gotowy do odbioru.
5 / 5
2019-10-25 15:16:43
Renia
Szybko, sprawnie,profesjonalnie
1 / 5
2019-10-24 19:36:13
Klaudia
Niestety, jestem ogromnie zawiedziona. Zamówiłam w sklepie śpiworek, który miał być prezentem. Mimo informacji, że jest on w magazynie i wysyłka nastąpi natychmiast, został wysłany dopiero po dwóch dniach, po moim ponagleniu. Zwykle zamawiając produkty marki La Millou są one solidnie zapakowane i zabezpieczone kartonem. Śpiworek za ponad 400zł przyszedł w torbie w zwykłej, foliowej kopercie, która dodatkowo przykleiła się do torby pozostawiając nieestetyczny ślad. Zupełnie nie nadawał się na prezent. Gdyby nie fakt, że potrzebowałam go na ten sam dzień kiedy dotarł, zwróciłabym go. Podsumowując, czas wysyłki, opakowanie produktu jak dla mnie absolutnie nie do zaakceptowania.
5 / 5
2019-10-24 16:23:24
Bartłomiej
Super. Obsługa. Super sklep .
5 / 5
2019-10-23 09:47:46
Oksana
Solidna firma. Informacje podawane na bierząco.
5 / 5
2019-10-23 09:31:55
Wacław
Super, sprawnie i przyjemnie :)
5 / 5
2019-10-23 07:05:17
Dominika
Dobry partner do współpracy.
5 / 5
2019-10-21 11:16:18
Wacław
Szybko, towar zgodny z opisem,bardzo dobra cena. Jedyne do czego mogę się doczepicbto opakownie. Dwie folie plastikowe, warto iść z duchem czasu i zainwestować w coś bardziej ekologicznego
5 / 5
2019-10-19 20:48:12
Klara
Wszystko w porządku, informacje o statusie realizacji, szybka wysyłka. Polecam
4 / 5
2019-10-19 14:34:52
Tobiasz
Towar na pewno nie trzymają w magazynie. Ja aspirator do nosa otrzymalem po 8 dniach. Wiec jak ktoś się spodziewa tak jak my że otrzyma go po 2 dniach może sie nieźle zdziwić. No i cena jest masakrycznie wysoka.
5 / 5
2019-10-15 22:48:29
Gabriela
Kolejny udany zakup w tym sklepie. Jest tak jak lubię - zamawiam, płacę, następnego dnia do drzwi puka kurier. Na bieżąco dostaję @ z informacją o postępach w realizacji zamówienia. Przejrzysta i intuicyjna strona internetowa z klarownym opisem produktów. Jeśli mam pytania, dostaję wyczerpującą informację przez telefon. Ceny - sztos, towar - prima sort. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2019-10-15 15:59:15
Jowita
Bardzo szybka i darmowa wysyłka. Wszystko przejrzyście i profesjonalnie. Przedmiot kupiłam z rabatem.
5 / 5
2019-10-15 14:56:20
Leszek
Super sklep. Obsługa wie o czym mówi. Polecam. Ani razu się nie zawiodłam
5 / 5
2019-10-14 19:51:02
Agata
Zamawiałam w sumie dwie paczki, obie jako przesyłki zagraniczne. W pierwszej były produkty, które musiały zostać ściągnięte od producenta, przez co okres oczekiwania na wysyłkę trwał ok 15 dni, ale zostałam o tym poinformowana już na etapie zakupu. Potem dostałam 2 maile informujące o postępach w realizacji zamówienia plus kolejny o wysyłce. Drugą paczkę zamawiałam 3 tygodnie później i były w niej produktu dostępne od ręki. Ostatecznie obie zostały dostarczone tego samego dnia przez kuriera :)
5 / 5
2019-10-10 17:20:49
Andrzej
Bez zarzutu. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-09 14:17:12
Edward
Polecam..szybka wysyłka dobry kontakt
5 / 5
2019-10-09 12:48:46
Henryka
Cała transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-08 12:28:31
Lilianna
Super kontakt ze sklepem, bezproblemowa rezygnacja z zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-10-06 13:44:05
Manuela
Towar błyskawicznie wysłany, bezpiecznie zapakowany. Jestem pod wielkim wrażeniem. Polecam z całego serca :)
2 / 5
2019-10-02 13:17:25
Milena
Nie spełnił moich oczekiwań ... niemiły kontakt .. długi okres oczekiwań i jeszcze bez skutku ... nie polecam
5 / 5
2019-09-30 11:18:09
Rafał
Polecam.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-28 19:35:49
Hanna
Super, sprawnie, szybko. Polecam
5 / 5
2019-09-27 20:25:47
Liza
Super! Polecam. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam!
5 / 5
2019-09-26 19:32:01
Kacper
Bardzo szybko i super jakość.
5 / 5
2019-09-25 12:37:48
Marcelina
Szybko sprawnie w dobrej jakości
5 / 5
2019-09-21 13:55:46
Amelia
Zgodnie z oczekiwaniami. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-09-20 09:24:56
Aurelia
Profesjonalna obsługa, bardzo dobrej jakości towar.
5 / 5
2019-09-19 17:11:12
Barbara
Super kontakt! Bardzo polecam!
5 / 5
2019-09-19 16:37:25
Beniamin
Polecam,towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-19 11:04:30
Marlena
Realizacja dużo szybsza niż pierwotnie przewidziana.
5 / 5
2019-09-16 20:31:08
Ignacy
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja reklamacji.
5 / 5
2019-09-13 15:46:19
Władysław
Super produkt. Bardzo szybka obsługa. Wojtuś jest zachwycony :)
5 / 5
2019-09-13 12:47:06
Celestyna
Bardzo dobry sklep duży asortyment. Mila i pomocna obsluga.
5 / 5
2019-09-12 18:02:54
Eugeniusz
Sprawnie i szybko zgodnie z informacją na stronie
5 / 5
2019-09-11 13:18:03
Emilia
Całkiem niezły sklep i obsługa. Polecam
5 / 5
2019-09-10 10:26:58
January
Dziękuję za szybką wysyłkę!
4 / 5
2019-09-06 19:41:16
Szymon
Bardzo dobra jakosc. Niestety brak doreczen do szwajcarii. Niewiele ubranek dzieciecych
5 / 5
2019-08-28 22:49:22
Nina
Ekspresowa wysyłka w przypadku produktów mających status dostępnych od ręki. Przy poprzednim zamówieniu w związku z zwłoką wysyłki towaru przez producenta, a następnie wysłaniem złego towaru, otrzymałam od sklepu akcesorium gratis.
5 / 5
2019-08-28 09:50:10
Dominika
Wszystko super. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam !
5 / 5
2019-08-27 13:39:01
Joachim
Prawdziwa rzetelność kupiecka. Okazałao się, że zamówiony produkt jest już niedostępny. Ktoś zapomniał mnie poinformować o czasie i musiałem napisac maila z zapytaniem. Reakcja była natychmiastowa, przeproszono mnie, zaproponowano inne opcje i jeszcze tego samego dnia wysłano inny produkt, droższy, ale w cenie poprzedniego. Polecam zdecydowanie, potknięci asię zdarzają, ale prawidłowe reakce zawsze są w cenie
5 / 5
2019-08-23 13:41:44
Eugeniusz
Świetnie załatwione zamówienie. Szybko i solidnie.
5 / 5
2019-08-22 10:07:29
Sergiusz
Super a pani w Świdnicy bardzo miła obsługa nie wcisnąć i sprzedać a naprawdę doradzi i widać że Klient jest bardzo wazny
5 / 5
2019-08-22 08:51:20
Jerzy
Bardzo sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-08-20 10:04:25
Damian
Sprawność działania na bardzo wysokim poziomie ! Tak trzymać !
5 / 5
2019-08-19 13:38:48
Liwia
Kontakt ze sklepem super , wysyłka w takim terminie jaki mi odpowiadał ( złożyłam zamowienie bedac na wakacjach ) przemiła obsługa , wózek idealny , wszystko pieknie i bezpiecznie zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-08-15 16:00:39
Herbert
Jestem zadowolona.ekspresowa wysyłka zamówienia.
5 / 5
2019-08-13 08:28:38
Igor
Wszystko świetnie, jak zawsze.
5 / 5
2019-08-12 14:41:36
Lucyna
Bardzo szybka wysyłka. Towar w super cenie. Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2019-08-02 21:39:59
Renata
Super! Pomocny personel, niskie ceny, fachowe doradztwo.
5 / 5
2019-07-30 18:28:34
Lucjan
Bardzo miła i konkretna obsługa. Wzorowa transakcja.
3 / 5
2019-07-25 15:23:35
Zofia
Nieprzyjemni w obyciu właściciele sklepu.
5 / 5
2019-07-17 10:40:34
Włodzimierz
Cudownie od nazwy po usługę! Polecam 😁
5 / 5
2019-07-16 09:18:50
Elżbieta
Bardzo polecam. Szybka dostawa. Produkt spełnia oczekiwania.
4 / 5
2019-07-11 11:24:07
Wanda
Zamówiliśmy składaną wanienkę dla malucha i przyszła do nas w niewłaściwym kolorze. Na szczęście zupełnie nam to nie przeszkadza, ale sprzedawca zaoferował nam też wymianę produktu na ten, który zamówiliśmy :) Mimo małego zaskoczenia jesteśmy zadowoleni z obsługi.
5 / 5
2019-07-10 15:39:13
Józefina
jak zawsze zakupy z 3Kiwi to same przyjemności, pełen profesjonalizm i oddanie klientowi
5 / 5
2019-07-09 14:35:51
Luba
bardzo dobry kontakt i expresowa wysyłka
1 / 5
2019-07-08 12:52:34
Ernest
Zamowiony towar dostepny na stronie byl dopiero zamawiany! Nie polecam
5 / 5
2019-07-05 13:03:52
Karina
Sklep jako jedyny z nielicznych posiadał to czego szukałam (aspirator nasiboo eco) i na dodatek w atrakcyjnej cenie :). Wysyłka szybka i bezproblemowa. Polecam.
5 / 5
2019-07-05 11:50:27
Ewelina
Sprawny kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, towar idealny.
5 / 5
2019-07-05 10:20:35
Alina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jedyny minus to naliczanie znacznej opłaty za formę płatności (w moim przypadku kartą), co na fakturze widnieje jako koszt przesyłki (35zl).
5 / 5
2019-07-01 09:37:16
Mieczysława
Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona. Szybki kontakt ze sklepem, ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-29 20:56:00
Dymitr
Obsługa na wysokim poziomie. Opieka sprzedawcy przy zakupie. Doradztwo, kontakt, szybki i rzetelny przekaz informacji.
5 / 5
2019-06-24 10:57:24
Magdalena
Świetny kontakt, otrzymałam pomoc i odpowiedź na każde pytanie a wykonywałam baaaaardzo dużo telefonów do sklepu :) Polecam serdecznie :)
5 / 5
2019-06-21 11:05:09
Ferdynand
Info o statusie zamówienie na bieżąco, kurier przyjechał o wyznaczonej porze, czekał az sprawdze towar, a to rzadko się zdarza. Dziękuję.
5 / 5
2019-06-18 11:44:45
Alfred
Jeśli będę miała okazję to na pewno powtórzę zakup w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-17 12:46:11
Aleksander
Fajny sklep ... duży asortyment ... polecam 🖤🖤
5 / 5
2019-06-15 00:56:42
Żaneta
Towar i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam
5 / 5
2019-06-14 13:05:48
Oliwia
Excellent service.Extra discount issued. Over all very good and professional staff. Wrong price on the invoice been changed for correct within 5 minutes. All went very well. Will recommend to anyone who prefer fast and professional service.
5 / 5
2019-06-08 12:56:12
Jowita
Zostałam powiadomiona o zamówieniu na czas. Odpisano mi na moje uwagi i niezadowolenie . Jestem usatysfakcjonowana.
5 / 5
2019-06-08 02:09:07
Leszek
Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-06-07 14:22:25
Maksymilian
Rewelacja. Przemiła i słowna obsługa. Pomimo, że na stronie była informacja, że produkt jest niedostępny i czas realizacji wynosi do 30 dni, po wykonaniu telefonu do sklepu obsługa odrazu zamówiła dla mnie towar i już po 3 dniach był u mnie. Polecam :)
5 / 5
2019-06-05 10:14:30
Bernardeta
Uważam, ze 3kiwi.pl to profesjonalny sklep na naprawdę wysokim poziomie. Moje zamówienie nie zgadzało się ze stanem faktycznym magazynu i za taka sama cenę otrzymałam produkt jeszcze lepszy, niż zamówiłam. Jest to bardzo profesjonalne zachowanie, za które Państwo otrzymaliby ode mnie ocenę 6+. Polecam z całego serca!
5 / 5
2019-05-31 21:53:35
Leokadia
Super sklep. Jestem bardzo zadowolona. BPoprosilam o szybsze wyslanie aspiratora ze względu na chore dziecko. Produkt został wyslany tego samego dnia, a u mnie byl już następnego dnia rano. Transakcja przebiegla bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-30 11:14:30
Ludmiła
Natychmiastowa realizacja zamówienia, szybka dostawa bez uszkodzeń, towar zgodny z opisem. Rewelacja!
5 / 5
2019-05-30 10:55:24
Sandra
Szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-05-27 13:02:14
Filip
Sklep dobrze zaopatrzony w asortyment "z wyższej półki".
5 / 5
2019-05-27 11:36:47
Mieczysława
Bardzo fajny sklep. Szybka wysyłka, co dla mnie najważniejsze. Polecam!
5 / 5
2019-05-22 21:01:02
Anita
Obsługa bardzo miła i fachowa, możliwość kupna produktów na raty jest dużym ułatwieniem dla klienta, towar oryginalnie zapakowany, bez żadnych uszkodzeń czy wad
1 / 5
2019-05-17 17:02:54
Sara
Bardzo długi czas oczekiwania.
4 / 5
2019-05-13 14:53:23
Felicjan
Dużym minusem jest koszt płatności. Wszystko inne ok, wysyłka towaru tego samego dnia co jest na plus.
5 / 5
2019-05-11 14:39:50
Władysław
Rewelacja, jako jedyni posiadali towar dostępny od ręki który został wysłany tego samego dnia. POLECAM
5 / 5
2019-05-07 23:19:04
Seweryn
Sklep polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2019-05-04 08:30:17
Marcel
Bardzo polecam! Potrzebowalam jak najszybciej kupic aspirator Nosiboo ze wzgledu na chorobe dziecka. Zlozylam zamowienie i nastepnego dnia przesylka byla juz u mnie :) super!
5 / 5
2019-05-03 11:40:03
Ilona
Profesjonalne podejście do klienta, wysyłka następnego dnia roboczego. Duże wrażenie zrobiły również dla mnie gratisy które otrzymaliśmy od sklepu, to bardzo miłe. Polecam
5 / 5
2019-05-03 11:36:56
Dorota
Profesjonalna obsługa , która dba o klienta
5 / 5
2019-04-26 15:38:59
Włodzimierz
Rewelacyjny sklep! Zamówienie zrealizowane ekspresowo (szybciej niż zapowiadane) i zapakowane doskonale. Profesjonalna obsługa i polecam serdecznie!

Rzetelne opinie o 3kiwi.pl