Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3kropki.pl

3kropki.pl Opinie 4.6 (323)

Ul. Komorowicka 39-41
43-300
Bielsko-Biała
0 33 4978488
opinie 3kropki.pl
speedtest
4.6
323
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-09-27 02:13:42
Urszula
OSTRZEGAM przed tym sprzedającym!!! Towar wysłany z opóźnieniem, co naraziło mnie na dodatkowe koszty. Sprzedający nie informuje rzetelnie o rzeczywistym czasie dostawy, nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. Pomimo długiej korespondencji brak nawet słowa przepraszam, obsługa reklamacji usługi w sposób niegrzeczny, wręcz naganny.
1 / 5
2022-06-15 10:37:34
Marcin
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Przesłali mi uszkodzoną grę na PS4, po otwarciu dyskusji zostałem poinformowany, że przesyłka została dostarczona prawidłowo i pozostaje mi kontakt z infolinią kuriera bo to jego wina. Sprzedający nie zaproponował mi ani wymiany gry, ani zwrotu pieniędzy ani też wysyłki nowej. Zapłaciłem za grę która nie nadaje się do użytku. NIE POLECAM !
5 / 5
2020-02-22 11:30:00
Arlena
Bardzo profesjonalnie bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-21 15:14:33
Manuela
Klocki meli super alternatywa dla juniora
5 / 5
2020-02-21 08:25:27
Klaudia
Wszystko jest super, gorąco polecam ten sklep :) !
5 / 5
2020-02-21 07:50:53
Tamara
Wszystko sprawnie i towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-20 22:32:54
Ida
Szybko profesjonalnie nawet z porada polecam
5 / 5
2020-02-20 22:24:05
Marzena
Wszystko w porządku. szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-20 19:11:31
Regina
dobra cena, b. szybko wysyłka
5 / 5
2020-02-20 13:25:00
Cecyl
Gra dostarczona bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-20 13:08:24
Gabriela
Wszystko szybko, sprawnie, bez zarzutów.
5 / 5
2020-02-20 11:58:28
Leon
Cena bardzo korzystna, dobry kontakt, troszkę długi czas generowania klucza do pobrania (produkt cyfrowy), ale ogólnie polecam.
1 / 5
2020-02-20 09:47:18
Olaf
Bardzo kiepska obsługa zwrotów.
5 / 5
2020-02-19 23:12:20
Kaja
Bardzo polecam sklep, towar szybko dotarł, wszystko jak w opisie.
5 / 5
2020-02-19 20:59:29
Brunon
Kupiłem produkt cyfrowy, po przelaniu pieniędzy natychmiast dostałem link do zakupionych gier
5 / 5
2020-02-19 20:20:30
Ismena
Polecam sklep, kolejny zakup i kolejny udany.
5 / 5
2020-02-19 17:51:07
Dariusz
Produkt oryginalny, w korzystnej cenie
5 / 5
2020-02-19 13:52:55
Cecyl
Wszystko przebiegło sprawnie. :)
5 / 5
2020-02-19 10:44:42
Tamara
Kontakt sprawny, śledzenie obsługi. Tak powinno być.
5 / 5
2020-02-18 21:51:01
Laura
Realizacja zamówienie bez zarzutu. Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry.
5 / 5
2020-02-18 21:26:56
Jadwiga
SZybo i bez problemów dostałam towar
5 / 5
2020-02-18 21:15:02
Konstanty
Sprawnie, szybko i bezproblemowo
5 / 5
2020-02-18 19:48:22
Sylwia
Wszystko sprawnie, natychmiastowo, bez problemów.
5 / 5
2020-02-18 17:47:18
Elżbieta
ZAKUPIŁAM ZABAWKĘ FISHER PRICE. PRODUKT NOWY, ORYGINALNY I BARDZO DOBRZE ZAPAKOWANY. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-18 13:32:41
Emanuela
Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa.
4 / 5
2020-02-18 12:50:00
Walentyna
Ok. Jedynie towar słabo zabezpieczony. Zamówiłam materac i przewijak. Przewijak posiada zagięcia oraz przecięcia ceraty. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 12:29:59
Liza
Zakup zrealizowano błyskawicznie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam innym 3kropki pl.
5 / 5
2020-02-18 12:25:41
Felicja
Kolejny raz pełna satysfakcja!
5 / 5
2020-02-18 12:05:14
Ireneusz
Wszystko bez zarzutu, a torba urocza🙂 Dziękuję.
3 / 5
2020-02-17 21:54:21
Dalia
Szybko sprawnie działa. 3/5za wkurzajacy spam o opinie
5 / 5
2020-02-17 20:26:25
Janina
Udane, produkt zgodny z oczekiwaniami .
5 / 5
2020-02-17 14:29:52
Olga
Błyskawiczna wysyłka, kontakt ok. Polecam
1 / 5
2020-02-17 13:04:08
Anita
Bardzo długo czekałam na towar, ponad 7 dni, gdyby nie mój telefon w tej sprawie , nie wiedziałabym nic o opóźnieniu. Prosząc o wynagrodzenie mi czasu tak długiego oczekiwania Dyrektor Handlowy mnie zbył, twierdząc, iż mają niskie ceny, na drugiego maila Pani Dyrektor nawet nie odpowiedziała. Na pewno nie zrobię zakupów u tego sprzedawcy. Ostrzegam innych kupujących. Jest to pierwsza negatywna ocena, jaką wystawiłam, a często robię zakupy online.
5 / 5
2020-02-17 08:40:36
Antoni
wszystko przebiegło zgodnie z opisem aukcji
4 / 5
2020-02-15 10:34:44
Janina
Brak naklejki o ostrożności obchodzenia na paczce. Na kartonie w którym był dekoder był wyraźny "odcisk" innej ciężkiej paczki lub słupa paczek co mogło grozić uszkodzeniem dekodera. Całe szczęście że tak się nie stało. Poza tym wszystko b.sprawnie
4 / 5
2020-02-14 17:58:17
Łukasz
Wszystko Przebiegło Prawie szybko :)
5 / 5
2020-02-14 08:22:42
Judyta
Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2020-02-14 00:46:09
Ignacy
Sprawny kontakt ze sklepem celem doprecyzowania cech towaru - szybka odpowiedź w najbliższych godzinach roboczych. Szybka i sprawna wysyłka po opłaconym zamówieniu. Zdziwiłem się natomiast dodatkowo doliczanym kosztem za realizację płatności online .. w innych sklepach koszt wzrastał tylko przy płatności przy odbiorze.
5 / 5
2020-02-13 23:38:06
Renia
Szybka realizacja zamówienia, bezpieczne opakowanie płyt. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 14:16:23
Ryszard
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, żadnych uwag.
5 / 5
2020-02-13 14:05:17
January
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Gorąco polecam tego sprzedawcę. Pełen profesjonalizm!!!
5 / 5
2020-02-13 13:14:32
Lesław
Szybkie odpowiedzi na pytania, uprzejmość, cierpliwość, profesjonalizm, produkty w idwalnym stanie, bez uszkodzeń, rewelacja, dziękuję ❤
5 / 5
2020-02-13 13:11:01
Iga
Wszystko ok, sprawnie i szybko.
5 / 5
2020-02-13 12:37:09
Bolesław
Wszystko super, szybka realizacja
1 / 5
2020-02-13 12:27:12
Juliusz
Totalna lipa, sklep nie ma informacji o swoim własnym asortymencie, oferując go mimo to na swojej stronie. Kompletna porażka
5 / 5
2020-02-13 06:08:56
Eugenia
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-12 19:58:46
Teresa
Polecam jak najbardziej rzetelna firma !!
5 / 5
2020-02-12 19:26:02
Monika
Kupiłam jedynie grę cyfrową. Wszystko zadziałało
5 / 5
2020-02-12 11:19:29
Jonatan
Wszystko super. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-02-12 10:20:34
Józefina
Szybko zrealizowane zamówienie, potem była mała wymiana uszkodzonego elementu przeprowadzona w sprawny sposób.
5 / 5
2020-02-12 06:08:02
Leon
Super cena szybka dostawa Polecam
3 / 5
2020-02-12 00:23:08
Władysława
Pomimo zapłaty przelewem bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. A najśmieszniejsze że na terenie Bielska znajduje się firma i miała być dostarczona przesyłka
5 / 5
2020-02-11 23:03:23
Dominik
Polecam sklep,szybka i sprawna realizacja zamówień.
5 / 5
2020-02-11 20:59:16
Laura
Zakup programu antywirusowego. Prosto, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Jednakże wybrany przeze mnie sposób dostarczenia przesyłki ("paczka w RUCH-u") spowodował, że w efekcie od zamówienia do odbioru musiałam czekać tydzień.
5 / 5
2020-02-11 18:23:57
Wiktoria
Super, ekstra! Często tutaj kupuje :)
5 / 5
2020-02-11 16:07:04
Michał
Korzystna cena, błyskawiczna wysyłka, przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2020-02-11 13:28:48
Róża
Dostawa bez problemu i szybka :)
1 / 5
2020-02-11 13:01:02
Dorota
!!! Możliwi oszuści !!! Odradzam UNIKAJ tej firmy. Przesyłka wg regulaminu Paczka RUCH miała być dostarczona w ciagu 2 dni, czekam juz tydzień i dalej nie ma. Regulamin dostawy zmienili po moim upomnieniu się o przesyłkę, rzekomo zapomnieli zaktualizować regulamin. RUCH zmienił miejsce odbioru przesyłki nie informując mnie o tym, i nie mogę jej do tej pory odebrać. Złoże zawiadomienie o popełnienia oszustwa.
5 / 5
2020-02-11 12:48:01
Brunon
Polecam wszystko zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-02-11 12:26:45
Kamil
bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-11 10:00:20
Dominik
mogę polecić sprzedawcę, wszystko ok.
4 / 5
2020-02-11 08:19:41
Liwia
Szybką przesyłka bardzo dobry produkt.
5 / 5
2020-02-10 09:55:04
Patryk
Karta podarunkowe Google Play, otrzymana chwilę po wpłacie.
5 / 5
2020-02-07 19:10:12
Witold
Wszystko w najlepszym porządku,szybka i łatwa obsługa. Towar zgodny.
5 / 5
2020-02-07 12:29:49
Wiesława
Szybko i sprawnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-06 21:58:09
Izabela
Przesyłka i towar w najlepszym porządku, bardzo szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-06 17:01:21
Damian
Towar zgodny z opisem, przesyłka terminowa, polecam
5 / 5
2020-02-06 14:40:50
Benedykt
bardzo szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka , kontakt ze sklepem idealny, serdecznie polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-06 14:39:14
Brygida
Wszystko ok, tanio, dobrze zapakowane. Paczkomatem szybko przyszło, paczki w ruchu nie polecam
4 / 5
2020-02-06 12:43:01
Bernardeta
Kontakt dobry .Towar zgodny z opisem .
5 / 5
2020-02-06 12:12:43
Greta
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-02-06 11:40:40
Ryszard
Super szybka wysyłka i bezproblemowa dostawa. Zamówiony produkt bez uszkodzeń :)
5 / 5
2020-02-05 23:39:34
Jeremiasz
Żadnych problemów. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2020-02-05 21:55:58
Patrycja
zweryfikowałam wszystkie możliwości, włącznie z reklamacją, pełen profesjonalizm, dziękuję
5 / 5
2020-02-05 21:55:09
Arlena
Towar dotarł szybko i w dobrym stanie.
5 / 5
2020-02-05 20:46:22
Janusz
Zakupiłem przedłużenie licencji na antywirus, tu akurat było najtaniej a dostawa natychmiastowa (licencja elektroniczna)
5 / 5
2020-02-05 18:37:53
Marian
Towar w konkurencyjnej cenie i zgodny z opisem na stronie sklepu
5 / 5
2020-02-05 14:49:04
Eliza
Bardzo szybka realizacja. Profesjonalny sklep
1 / 5
2020-02-05 14:33:22
Żaneta
Irytująca ankieta, natrętnie wysyłana ponownie zepsuła wrażenie.
5 / 5
2020-02-05 13:38:25
Bernardeta
Super szybka dostawa. Produkt fajny
5 / 5
2020-02-05 11:29:28
Dymitr
Zakup klucza elektronicznego. Wszystko poszło gładko.
5 / 5
2020-02-05 11:22:41
Halina
Polecam. Szybko, rzeczowo, dobry przepływ informacji, produkt bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2020-02-04 23:00:48
Jan
wszystko super i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-04 17:43:30
Irena
Łatwo, szybko, skutecznie, polecam!
5 / 5
2020-02-04 14:01:48
January
Sprzęt zgodny z opisem. Zamówiony w niedzielę i już we wtorek przed południem u mnie. Rewelacja. Gorąco polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-04 13:37:42
Matylda
Kupowałam kod dostępu do gry, wszystko przebiegło pomyślnie. Kod dotrzymałam bardzo szybko, wszytko działa jak powinno, a cena była bardzo atrakcyjna.
3 / 5
2020-02-04 11:33:14
Szczepan
Towar zgodny z opisem, czas wysyłki i dostawy niestety już nie. Czekałem tydzień czasu a zadeklarowane było 24h !!!
5 / 5
2020-02-04 10:54:18
Sara
Wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-03 16:04:56
Paula
Szybka wysyłka towar dotarł na drugi dzień, towar bardzo dobrze zabezpieczony
5 / 5
2020-02-03 10:15:22
Kazimiera
Szybko, sprawnie i bez problemów. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2020-01-31 22:48:07
Kamila
Dobre ceny i ekspresowa dostawa
5 / 5
2020-01-31 18:07:17
Janina
Jestem bardzo zadowolona, szybki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-31 16:59:33
Sebastian
Dostałem grę 3 dni przed premierą
5 / 5
2020-01-31 16:36:39
Brygida
Dobry kontakt, dobra cena ale brak opcji darmowej wysyłki.
4 / 5
2020-01-31 15:51:17
Martyna
Jestem zadowolona z zakupu, tylko czas oczekiwania na przesyłkę zbyt długi.
5 / 5
2020-01-31 15:01:27
Stanisława
Szybko, dobrze zapakowane i tanio. Polecam gorąco.
5 / 5
2020-01-31 13:50:38
Leokadia
towar zgodny z opisem i ekspresowa wysyłka , polecam !
4 / 5
2020-01-31 11:49:25
Gustaw
Jestem zadowolona za zakupy w tym sklepie, trochę za długie oczekiwanie na przyjscie towaru.
5 / 5
2020-01-31 08:30:52
Gustawa
SZYBKA REALIZACJA ZGODNA Z ZAMÓWIENIEM.
1 / 5
2020-01-30 21:21:12
Zdzisław
Zamówienie dokonane 19.01.2019r. do chwili obecnej nie zrealizowane. Kontakt z przewoźnikiem (RUCH SA) tragiczny. Problem zgłoszony do sklepu, ale po dwóch dniach również brak reakcji.
5 / 5
2020-01-30 16:47:24
Eugeniusz
Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji.
1 / 5
2020-01-30 15:27:47
Józefina
Nie polecam!!! Jestem bardzo rozczarowana i nie zadowolona. Na pewno już nic nie kupię ani nie polecę zakupów w 3kropki!! Towar przyszedł w bardzo złym stanie opakowanie było otwarte i poszarpane. Wstyd w takim stanie wysłać, to świadczy o hurtowni. Nie kazdy kupuje dla siebie, czasem przesyłka ma być prezentem ale wstyd podarować komuś coś w takim stanie jakim przyszła. Do tego obsługa z biura jest nie kulturalna i do tego okłamują klientów. Dzwoniłam z zapytaniem dlaczego w takim stanie przyszło tłumaczyli się ze to wina kuriera, ja zaprzeczam bo była źle zapakowana a na otwarta paczkę odpowiedzieli że paragon włożyli do środka, oczywiście nie był w środku także zaprzeczają sami sobie. Nie polecam!
5 / 5
2020-01-30 13:45:40
Bartosz
Kilka razy kupiłem klucze steam. Zawsze wszystko było ok.
5 / 5
2020-01-30 13:04:52
Rafał
Spory asortyment dostępny od ręki, szybko dostarczony
5 / 5
2020-01-30 10:32:33
Zdzisław
Super zrealizowane zamówienie i dostawa, jestem bardzo zadowolona 🤩🤩🤩
5 / 5
2020-01-30 10:26:14
Kamila
Bez zarzutów, wszystko w terminie, pomoc sklepu w instalacji
4 / 5
2020-01-30 07:36:13
Magda
Wszystko sprawnie ale jakość opakowania pozostawia wiele do życzenia. Globus był owinięty w tekturę, która zapadła się z jednej strony, od góry był zabezpieczony tylko folią.
3 / 5
2020-01-29 20:28:23
Zofia
Po dwukrotnej interwencji telefonicznej towar został wysłany
5 / 5
2020-01-29 17:06:40
Ludwik
Zabawki dla zwierzą, higiena zwierząt
1 / 5
2020-01-29 16:19:02
Rozalia
Sklep nie zgodził się na wymianę towaru, zakupiłam piecyk, który okazał się za duży. Sklep odmówił wymiany powołując się na fakt, że zakup został dokonany na firmę, więc nie podlego pod ochronę praw konsumenta. Zupełnie nie rozumiem takiej polityki firmy, na szczęście są inne sklepy
2 / 5
2020-01-29 16:03:42
Roman
Produkt przyszedł wybrakowany, nieprzyjemna obsługa klienta
1 / 5
2020-01-29 12:41:36
Aniela
Towar przyszedl bruddnybi w uszkodzonym opakowaniu
1 / 5
2020-01-29 12:17:59
Arleta
Sklep nie raczy poinformować klienta że czeka na towar od producenta.24 miałam dostać informacje itd i do dnia dzisiejszego cisza A mamy 29.01
5 / 5
2020-01-29 12:09:32
Zuzanna
Wszystko przebiegło sprawnie, szybka wysyłka i dostawa, towar bez zarzutu
5 / 5
2020-01-29 12:03:17
Aga
Bardzo szybka wysyłka, wszystko ok, polecam!
5 / 5
2020-01-29 11:58:12
Halina
Fotelik Caretero Angelo 9-36 kg
5 / 5
2020-01-28 22:43:00
Izyda
Polecam, szybko, zgodnie z opisem
5 / 5
2020-01-28 17:41:26
Liwia
Szybko sprawnie bez problemów.
5 / 5
2020-01-28 17:35:36
Eligiusz
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-28 14:41:06
Jarosław
Przystępne ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-28 14:11:30
Dominika
Fotel HUZARO FORCE 6.0 LED przesyłka dostarczona .OK
5 / 5
2020-01-28 13:58:17
Paweł
Szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-28 13:08:48
Idzi
jaki kontakt, jaki rabat? zamówiłem dostałem i cześć. nie bijcie niepotrzebnie piany.
5 / 5
2020-01-28 12:44:25
Violetta
Duży wybór, gra której szukałam była dostępna w najniższej cenie, szybka wysyłka. Podsumowując: wszystko super!
5 / 5
2020-01-28 12:24:19
Arnold
Jak zawsze wszytko sprawnie i szybko.
5 / 5
2020-01-28 11:27:08
Agata
Odkamieniacz dobrze się spisał. Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie. Polecam
5 / 5
2020-01-28 06:17:00
Ziemowit
Swietna obsluga. Wysylka nastepnego dnja. PolecM
5 / 5
2020-01-28 05:49:21
Karina
Jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia
5 / 5
2020-01-27 17:49:10
Wojciech
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Towar zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-27 15:45:45
Bogdana
Szybka wysyłka, a cena produktu odznacza się pozytywnie - najtaniej.
5 / 5
2020-01-27 14:32:04
Eugenia
Kontakt bardzo dobry,wszystko przebiegło tak jak w opisie
5 / 5
2020-01-27 13:35:19
Remigiusz
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, zgodnie z przedstawioną ofertą.
4 / 5
2020-01-27 13:26:31
Eugeniusz
Kontakt ze sprzedawcą ok, szybko,
1 / 5
2020-01-27 12:21:21
Leon
Czas oczekiwania na wysyłkę ponad 10dni! Koszmar! Obsługa klienta bez chęci pomocy i jakiejkolwiek refleksji. Brak słów. Nie polecam.
5 / 5
2020-01-27 11:04:02
Emilia
Asortyment zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Jestem bardzo z jakości i poziomu obsługi klienta. Polecam innym kupującym!
5 / 5
2020-01-27 10:58:48
Albert
Super sprawawna dostawa. Sklep naprawde!!!godny polecenia.
5 / 5
2020-01-27 10:44:08
Wojciech
Zamówienie w moment zrealizowane
5 / 5
2020-01-27 07:55:53
Oleg
Najlepsze ceny i duży wybór, polecam.
5 / 5
2020-01-26 19:02:41
Władysława
natychmiastowo otrzymałam kod
5 / 5
2020-01-26 11:11:35
Jakub
Realizacja zgodnie z ofertą, wszystko ok
5 / 5
2020-01-25 22:54:56
Marian
Wszystko przebiegło pozytywnie
5 / 5
2020-01-25 20:07:29
Daniela
Super torba, pojemna. Zdjęcie przedstawia realny produkt.
5 / 5
2020-01-25 12:34:11
Ludmiła
Bardzo szybka wysylka i kontakt, polecam!
5 / 5
2020-01-24 23:08:56
Szymon
Polacam Polecam. jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-24 22:34:17
Olga
Kontakt ok, super szybka wysyłka. Naprawdę sklep do polecenia! Zakupiona gra planszowa przedpremierowo!
3 / 5
2020-01-24 21:10:35
Liwia
Kontakt raczej kiepski nikt nie odbiera telefonu towar zgodny z zamówieniem dobra cena.
5 / 5
2020-01-24 20:29:29
Konrad
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-24 11:42:32
Iwo
Wszystko przebiegło sprawnie, szybko, bez zastrzeżeń.
4 / 5
2020-01-23 20:13:14
Herbert
WSZYSTKO OK TYLKO BRAK DOWODU ZAKUPU - ANI PAPIEROWEGO ANI ELEKTRONICZNEGO.w RAZIE KONIECZNOŚCI NAPRAWY TRZEBA BĘDZIE PŁACIĆ I NIE MOŻNA SKORZYSTAĆ Z GWARANCJI !!!
5 / 5
2020-01-23 19:26:50
Radosław
Szybko i towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-23 13:30:13
Józef
Towar zgodny z zamówieniem, przesyłka dotarła w dobrym stanie :))
5 / 5
2020-01-23 13:16:50
Zofia
Zapłata z warkoczyków COBI, konkurencyjna cena.
5 / 5
2020-01-23 11:20:56
Diana
Niska cena w porównaniu do ko kurencji. Szybka wysyłka i dobry dostęp do informacji.
4 / 5
2020-01-23 10:16:52
Brunon
Wszystkiego przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-01-23 08:53:56
Alina
Szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2020-01-23 07:28:44
Hubert
Tower ok, nie wiadomo czemu taki długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-01-23 06:28:23
Beata
Znakomite ceny za świetne gry na PC. Polecam
1 / 5
2020-01-22 19:55:30
Zuzanna
Towar przyszedl uszkodzony i brudny
4 / 5
2020-01-22 19:15:05
Brunon
Dobry kontakt z klientem, ale braki w zaopatrzeniu.
5 / 5
2020-01-22 18:41:32
Edmund
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2020-01-22 14:25:24
Klementyna
Dobry kontakt, pomocny dział obsługi klienta.
5 / 5
2020-01-22 12:57:00
Elżbieta
Szybka realizacja, bez żadnych problemów
5 / 5
2020-01-22 12:40:05
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar odebrałam osobiście. Wszystko ok. polecam
5 / 5
2020-01-22 12:06:27
Lilianna
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie. Bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 11:55:22
Mieczysława
Bez żadnych zastrzeżeń 👍👍
5 / 5
2020-01-22 11:46:44
Kacper
Było jak być powinno. Zamówiłem, zapłaciłem i dostałem towar po tygodniu (nie oceniam czasu dostawy, gdyż nie paliło mi się i nie jest to dla mnie plus bądź minus). Towar sprawny, oryginalny, dotarl
5 / 5
2020-01-22 09:25:34
Izolda
Wszystko zgodne z opisem zamówienie jak i dostawa przebiegała sprawnie
5 / 5
2020-01-21 20:39:08
Wojciech
Super kontakt, bardzo szybka przesyłka
5 / 5
2020-01-21 16:11:10
Agata
Wszystko szybko i profesjonalnie
5 / 5
2020-01-21 15:31:58
Krystyna
Zakup przebiegł wzorcowo, pełne zadowolenie.
5 / 5
2020-01-21 13:18:15
Feliks
Zamówienie terminowe i zgodne ze specyfikacją
5 / 5
2020-01-21 13:03:26
Ryszard
Wszystko jasne i czytelne, duży wybór asortymentu, przyzwoite ceny.
5 / 5
2020-01-21 10:43:50
Adam
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-21 03:53:41
Przemysław
Zakup szybko zrealizowany ( 2dni zamówienie-dostawa). Towar w pełni zgodny z zamówieniem. Firma bardzo OK.
5 / 5
2020-01-20 17:13:08
Tobiasz
Bezproblemowy kontakt oraz szybka wysyłka oraz dostawa
5 / 5
2020-01-20 14:54:36
Aga
Zamówienie i towar zgodny z opisem, polecam 3kropki
5 / 5
2020-01-20 13:37:25
Jerzy
Kontakt dobry, asortyment szeroki w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-20 11:22:41
Joachim
Nadzwyczaj szybkie odbieranie telefonu i szybka wysyłka.
2 / 5
2020-01-19 00:11:35
Magdalena
Kupiłam w sklepie lalkę miała być prezentem urodzinowym Została zapakowana w karton w wielkości telewizora Nie zamieściła się do wybranego przeze mnie paczkomatu Wrezultacie inpost ja odeslal do centrali i dotarła do mnie dopiero z 5 dni Prezent był spóźniony i kosztowało mnie to dużo stresu A wystarczyło dopasować karton do rozmiarów lalki i wszystko było by ok
5 / 5
2020-01-18 09:20:51
Emilia
Zamówienie i realizacja zgodna z opisem na stronie
5 / 5
2020-01-18 07:22:52
Franciszek
Transakcja zrealizowana prawidłowo.
5 / 5
2020-01-18 06:20:34
Lech
Szybkość i atrakcyjna cena! Polecam!
5 / 5
2020-01-17 17:17:39
Daniela
3kropki szybko dostarczył zamówienie
3 / 5
2020-01-17 17:09:39
Stefania
wysyłka dopiero po przypomnieniu mailowym
5 / 5
2020-01-17 14:08:39
Łucjan
szybko, sprawnie i zgodnie z opisem - polecam.
5 / 5
2020-01-17 13:31:46
Sandra
Super kontakt i pełen profesjonalizm. Towar wysokiej jakości.
5 / 5
2020-01-17 13:07:18
Justyna
Noe mam nic do zarzucenia. Obsługa bez zarzutów. Wybrałam odbiór w kiosku wiec czekałam prawie tydzień, jest to denerwujące ale taka jest tez cena tańszej dostawy
5 / 5
2020-01-17 11:51:31
Jowita
polecam wszystko odbyło się zgodnie z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2020-01-17 10:59:15
Ferdynand
Transakcja przebiegła prawidłowo, bez opóźnienia. Towar zapakowany starannie. Jakość zgodna z opisem w ofercie. Polecam.
1 / 5
2020-01-17 10:33:27
Felicja
Otrzymany towar (blender Philipsa) zepsul sie pierwszego dbia użytkowania. Wyslalam do sklepu kilka wiadomosci w tej sprawie i od 2 dni milczą. W orrztmanym opakowaniu brakowalo instrukcji obslugi i instrukcji bezpieczeństwa po Polsku. Poza tym opakowanie bylo zniszczone. Moze otrzymali zwrot zesputego urządzenia od innego klienta i potem mi to wysłali? Bo jak inaczej wyjaśnić zaistniałą sytuację?
4 / 5
2020-01-17 07:38:55
Jonatan
Super sklep i dobre ceny ale długo czekałem na towar mimo wszystko jestem zadowolony
5 / 5
2020-01-16 18:04:44
Robert
Żadnych zastrzeżeń. Klucz dotarł po kilku minutach od zakupu.
5 / 5
2020-01-16 16:15:16
Ludmiła
Wszystko zgodnie z opisem, polecam.
4 / 5
2020-01-16 11:33:24
Benedykt
Dobry sklep,mieli najtaniej to czego ja akurat potrzebowałem.
5 / 5
2020-01-16 11:07:01
Felicja
Szybko i sprawnie bardzo dobrze.
5 / 5
2020-01-16 09:22:29
Marta
wszystko w porządku jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-16 07:42:40
Antonina
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-15 22:53:46
Irmina
Szybka i sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-15 20:41:18
Adam
Super sklep. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Nic dodać nic ująć.
5 / 5
2020-01-15 18:18:19
Krzysztof
Po raz kolejny kupuje w 3 kropeczkach i po raz kolejny wszystko super

Rzetelne opinie o 3kropki.pl