Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3misie.pl

3misie.pl Opinie 4.7 (80)

Harnasie 11
20-857
Lublin
730 083 629
opinie 3misie.pl
speedtest
4.7
80
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-12-03 19:44:26
Zdzisław
Polecam, transakcja przebiegła bez zarzutu.
1 / 5
2019-10-15 12:52:05
Klementyna
Wózek ok, zobaczymy jak będzie sprawował w użytkowaniu. Kontakt ze sklepem bardzo kiepski, nie odpisują na maila, nie odpowiadają na pytania zawarte w mailu, bardzo trudny kontakt. Nie polecam.
5 / 5
2019-06-02 11:54:16
Sabina
Rewelacyjny kontakt ze sklepem, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, cena najatrakcyjniejsza na rynku!
5 / 5
2019-05-30 15:55:50
Eryka
Dobry kontakt, sprawna obsługa
5 / 5
2019-04-12 12:32:50
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-04-08 10:26:04
Gracjan
Zamówienie zgodne z opisem, szybka realizacja. Jedynie małe trudności przy kontakcie telefonicznym ze sklepem. Polecam
5 / 5
2019-04-01 19:30:33
Natasza
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, paczka za pobraniem, dobrze zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2019-03-30 14:20:45
Iga
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wózek wraz z dodatkami dotarł do nas w ciągu 2 dni od zamówienia! Wszystko oryginalnie zapakowane, ale przede wszystkim najniższe ceny!
5 / 5
2019-03-18 19:41:14
Cyprian
Jestem bardzo zadowolona. Super kontakt ze sprzedawcą, towar najwyżej jakości w najlepszej cenie na rynku.
5 / 5
2019-03-15 15:44:39
Apoloniusz
Jestem bardzo zadowolona. Ekspresowa realizacja, szybka wysyłka, zamówiony towar był u mnie następnego dnia. Polecam!
5 / 5
2019-03-07 11:11:30
Leokadia
Sklep naprawdę godny polecenia. Bardzo przemiła Pani, która szczegółowo wszystko wyjaśnia. Przez własną pomyłkę musiałam odesłać na wymianę akcesoria do wózka i milo mnie zaskoczyło,że po wymianie na inny kolor sklep na własny koszt odesłać mi produkt;) polecam naprawdę
5 / 5
2019-02-20 10:44:05
Alina
Polecam sklep. Szybka bezproblemowa dostawa. Wózek solidnie zapakowany i w bardzo promocyjnej cenie:). Bez zarzutów.
5 / 5
2019-02-19 15:31:33
Inga
Ekstra sklep. Polecam bez dwóch zdań!
1 / 5
2019-02-18 17:54:27
Halina
JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONA Z REALIZACJI ZAMÓWIENIA. TOWAR DOSTAŁAM PO TYGODNIU.. PRZELEW ZOSTAŁ ZROBIONY NATYCHMIAST, ZOSTAŁO NAWET WYSŁANE POTWIERDZENIE, ABY PRZESPIESZYŁO TO PROCES REALIZACJI ZAMÓWIENIA. ZAZNACZAŁAM, ŻE ZALEŻY MI NA SZYBKIEJ WYSYŁCE, PONIEWAŻ ZAMÓWIENIE MIAŁO BYĆ ZABRANE DO NIEMIEC. W EFEKCIE KOŃCOWYM ZAMÓWIENIE DOSZŁO PO TYGODNIU - WIĘC BYŁAM ZMUSZONA WYSYŁAĆ JE POCZTĄ DO NIEMIEC. (DODAM, ŻE PRZESYŁKA W DRODZE DO NIEMIEC SIĘ ZGUBIŁA...) NIE POLECAM SKLEPU!!!
5 / 5
2019-01-25 11:46:06
Mateusz
Wszystko ok nie ma do czego się przyczepić .
5 / 5
2018-11-26 09:55:21
Wera
Kontakt i realizacja bez zarzutu
5 / 5
2018-10-15 18:29:28
Diana
Świetny sprzedawca . Super ceny super jakość towaru
5 / 5
2018-10-15 12:24:45
Irma
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-09-30 21:17:15
Barbara
Jestem pozytywnie zaskoczony jakością obsługi biorąc pod uwagę naprawdę świetna cenę wózka espiro shine.
1 / 5
2018-09-20 15:25:03
Leopold
Witam, Towar zamówiłem za pobraniem ponieważ zależało mi na czasie, po 3 dniach bez odzewu zadzwoniłem do sklepu i Pan poinformował mnie że nie mają towaru i zapomnieli zadzwonić mnie poinformować. To chyba wszystko wyjaśnia.
4 / 5
2018-09-14 13:28:32
Władysław
Wszystko w porządku. Nie zmieniał się tylko status zamówienia w "Moich zamówieniach" na koncie Ceneo.
5 / 5
2018-07-06 15:53:34
Romana
Super! Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Bardzo polecam!
5 / 5
2018-06-20 14:29:18
Bogdana
Polecam w 100%, produkt zgodny z opisem, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach :)
5 / 5
2018-05-23 17:48:08
Wiktoria
Zamówiłam wózek 3w1 z fotelikiem Maxi Cosi Cabriofix w czasie majówki więc czas oczekiwania się wydłużył ale ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona z zakupów, obsługi oraz realizacji.
5 / 5
2018-04-20 15:11:11
Sabina
Szybka realizacja zamówienia bardzo pomocna obsługa
5 / 5
2018-04-05 20:20:23
Krystyna
Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-02-19 12:39:59
Renia
wszystko ok, ładnie zapakowane
5 / 5
2018-02-08 19:28:57
Izyda
Towar dotarł bez uszkodzeń. Wszystko działa.
5 / 5
2018-01-31 18:22:16
Apolonia
Zabawka I sklep godny polecenia
5 / 5
2018-01-05 21:58:14
Ewelina
Jestem bardzo zadowolona. Otrzymałam zamówienie bardzo szybko. Sprawna i miła obsługa.
5 / 5
2018-01-05 12:31:03
Helena
bardzo dobry kontakt, bardzo szybka przesyłka mimo okresu przedświątecznego
5 / 5
2017-12-29 22:34:38
Irma
Polecam. Mimo, iż towar został przeze mnie zwrócony, bardzo szybko dostałam zwrot pieniążków.
5 / 5
2017-12-19 13:12:23
Barbara
Realizacja zamówienia ekspresowa
5 / 5
2017-12-15 14:18:42
Władysława
Miś super! Córka zasypia przy nim od razu😊
4 / 5
2017-12-14 21:53:34
Lucjan
Dobry kontakt z klientem. Ekspresowa dostawa. Odpowiedzialna postawa.
5 / 5
2017-12-13 18:19:45
Eleonora
Wszystko super, maleństwo zachwycone misiem :-)
5 / 5
2017-12-11 14:37:31
Inga
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2017-12-08 12:18:50
Bronisława
Szybko, tanio, sprzęt zgodny z opisem
5 / 5
2017-12-08 09:20:12
Adam
Szybka wysyłka, polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2017-12-08 01:25:49
Marlena
Super kontakt z obsługą! Polecam.
4 / 5
2017-12-06 13:31:09
Bernadeta
Dość długie oczekiwanie na wysyłkę zamówienia, ale sama przesyłka zgodna z opisem, w dodatku towar bardzo bezpiecznie zapakowany.
4 / 5
2017-12-04 19:56:45
Jakub
Polecam. Szybko. Sprawnie. W rozsądnej cenie!
5 / 5
2017-12-03 13:06:48
Olaf
Zakup zgodny z opisem, bardzo polecam !
5 / 5
2017-09-26 09:55:21
Sara
Jestem bardzo zadowolona, szybka wysypka, 100% zadowolenia, niska cena, towar taki jak chciałam, polecam! Napewno zrobię tam jeszcze zakupy.
5 / 5
2017-09-26 09:53:40
Laura
Bardzo szybka dostawa, w zasadzie to na następny dzień roboczy po wpłacie środków.
5 / 5
2017-09-25 16:07:46
Maciej
Przesympatyczna Pani. Szybka realizacja zamowienia i ekspresowa dostawa. Wszystko udalo sie pomyslnie
5 / 5
2017-09-15 13:41:41
Ludwika
Bardzo szybka przesyłka, przemiły kontakt, pomoc ze wszystkimi wątpliwościami odnośnie produktu (wózka) :)
4 / 5
2017-09-13 12:07:02
Konstancja
Niestety nie mogę dać 5 gwiazdek. Zamawiałam 3 zabawki. Początkowo poinformowano mnie telefonicznie ze jedna z zabawek na która się zdecydowałam jest uszkodzona wiec wybrałam inną. Gdy paczka doszła okazało się ze Owszem otrzymałam zabawkę która zamieniłam ale z kolei gryzak przyszedł inny niż ten który zamawiałam. Wiec w sumie na trzy produkty dwie pomyłki. Finalnie wszystko zostało wyjaśnione jednak przeciągało się to w czasie i było trochę zamieszania.
5 / 5
2017-08-14 20:22:33
Emanuela
Super sprawnie odbyła sie transakcja ... zamówiłam w czwartek a w piątek juz miałam 🙂👌🏻... serdecznie polecam 🙂
5 / 5
2017-07-25 21:36:25
Lucyna
Super sklep rewelacyjna obsługa klienta jestem bardzo zadowolona 😊
5 / 5
2017-07-13 23:31:29
Malina
Dobry sklep, na pewno będę korzystac z jego ofert:)
5 / 5
2017-07-12 12:47:44
Beniamin
Sklep 3misie.pl jest godny polecenia.
5 / 5
2017-07-12 11:46:54
Celestyn
super sklep , bardzo dobre ceny , mila obsluga
5 / 5
2017-06-29 14:02:09
Renia
Zamówienie zostało szybko zrealizowane, produkt był dobrze zapakowany i dotarł w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2017-06-13 22:56:29
Konstancja
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-06-06 16:26:25
Beniamin
Kompetentna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar wysokiej jakości. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Jestem w pełni usatysfakcjonowana zakupem, polecam ! :)
5 / 5
2017-06-06 12:14:54
Kaja
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Pomoc w doborze adapterów ceny konkurencyjne.
5 / 5
2017-06-02 11:44:38
Dorota
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam
5 / 5
2017-06-01 13:41:42
Mariola
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam
4 / 5
2017-05-23 10:44:08
Felicja
Dobrze, jednak czas realizacji zbyt długi.
5 / 5
2017-05-06 16:57:59
Joanna
Super sklep i polecam serdecznie 😊
5 / 5
2017-04-30 18:53:32
Bogusława
Polecam,pomimo ze towar zostal wyslany po 48 godzinach od zlozenia zamowienia,a nie po deklarowanych 24 godzinach :)
5 / 5
2017-04-20 13:32:45
Zbyszko
Jak dostanę towar to będę mogła ocenić
1 / 5
2017-04-13 10:33:25
Aleksander
Nie polecam. Pomylona forma płatności. Gdybym nie wyjaśniła sytuacji to zapłaciłabym dwa razy za zamówiony towar, przez co wydłużył się czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2017-03-09 10:24:33
Gerard
Polecam. Paczka dobrze zabezpieczona, ekspresowa wysyłka. Pozdrawiam
5 / 5
2017-03-07 10:37:05
Ludmiła
rewelacyjny kontakt, bardzo szybka i rzetelna informacja o mozliwosciach wysylki oraz ewentualnym opoznieniu w realizacji zamowienia
5 / 5
2017-02-27 09:19:46
Jonatan
Fajny sklep, tani fotelik z darmową wysyłką , produkt doszedł w ciągu 2 dni od zamówienia.
5 / 5
2017-02-26 20:43:18
Edmund
Polecam , mila obsluga towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-02-22 14:12:35
Greta
szybki czas realizacji bardzo dobry kontakt ze sklepem ceny rewelacyjne jakosc towaru bez zarzutu
5 / 5
2017-02-16 21:48:08
Aurelia
Świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia i dbałość o klienta- 100 % zadowolenia!
5 / 5
2017-02-15 18:09:09
Gabriela
Zamówienie dotarło szybko ,przesyłka dobrze zapakowana ,towar jak w opisie bez niespodzianek i rozczarowań,dziękuję.
5 / 5
2017-02-15 15:10:41
Karina
zakupy i cała transakcja przebiegłą pomyślnie
5 / 5
2017-02-15 12:09:08
Wincenty
Bardzo dobrze. Wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2017-02-09 13:18:19
Halina
Super szybko, sprawnie wszystko poszlo.
5 / 5
2017-02-08 16:50:43
Mieczysław
Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2017-02-06 11:06:04
Sara
Dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka i niskie ceny!
5 / 5
2017-02-03 13:53:14
Bronisław
Polecam ten sklep, bardzo miła obsługa i szybka wysyłka towaru zgodnego z opisem.
5 / 5
2017-01-17 23:20:18
Elwira
jestem zadowolony z zakupu i realizacji zamówienia
5 / 5
2017-01-05 10:10:32
Bogdan
Wszystko super, towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-12-07 20:08:39
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry kontakt ze sklepem i profesjonalne podejście do klienta.

Rzetelne opinie o 3misie.pl