Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3tanie.pl

3tanie.pl Opinie 4.5 (189)

Ul. Wadowicka 5
30-347
Kraków
532 44 64 20
brak obrazu
speedtest
4.5
189
Opinii

Dobrze

5 / 5
2015-03-25 21:58:04
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 10:30:14
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 11:15:13
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 12:22:27
Henryk
bardzo polecam wszystkim. Sam kupuję w nim regularnie i jestem niezmiernie zadowolony
5 / 5
2014-12-12 09:29:59
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 22:23:06
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-02 10:04:01
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-21 15:46:05
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Brakuje mi powiadomień sms o możliwości odbioru. Reszta cacy.
5 / 5
2014-11-20 18:00:27
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-11-14 15:45:34
Sergiusz
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie - Miła obsługa to jedyny atut tej firmy.
1 / 5
2014-11-14 09:31:02
Janina
OMIJAĆ TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM
1 / 5
2014-11-07 08:13:19
Jarosław
po zakupie brak komunikacji ze sklepem
5 / 5
2014-10-22 17:02:57
Kazimierz
Pomimo braku aktualnych informacji o dostępności niektórych książek transakcja przebiegła pomyślnie. Uczciwy Sprzedawca, polecam.
5 / 5
2014-10-22 09:26:32
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-10-17 21:53:31
Marzena
Zamówiłam trzy książki (9 paźdz.) -dzisiaj dowiedziałam się ,że tylko jedna jest dostępna .Nigdy więcej!
5 / 5
2014-10-17 15:25:04
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 17:52:34
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-12 16:59:22
Karina
Olbrzymia baza tytułów, bardzo dobry kontakt ze sklepem, ekspresowa realizacja zamówienia oraz przede wszystkim super konkurencyjne ceny w porównaniu do najbardziej popularnych księgarni na rynku (Empik, Merlin, Matras). Nie ma się co zastanawiać tylko korzystać z usług 3tanie.pl!!!
1 / 5
2014-10-09 14:50:54
Przemysław
Transakcja nie zakończona po 4 dniach
5 / 5
2014-10-08 13:26:10
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 12:32:01
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-07 11:51:39
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 11:32:39
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 17:41:45
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-06 14:54:30
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 14:40:16
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-06 13:21:29
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 18:14:43
Tobiasz
Transakcja nie doszła do skutku, ale polecam.
5 / 5
2014-10-03 10:37:46
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 21:13:18
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 20:58:48
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 20:14:06
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-01 17:07:34
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam jeżeli otrzymam całość zamówienia z brakującą pozycją.
2 / 5
2014-10-01 16:44:19
Bernardeta
Transakcja nieprzebiegła pomyślnie. Nie polecam.
5 / 5
2014-10-01 11:50:18
Małgorzata
Dobra cena. Świena realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2014-10-01 09:44:31
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-29 12:51:10
Klementyna
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam
2 / 5
2014-09-29 10:23:53
Leopold
Brak kontaktu i zawiedzenie z mojej strony... Czekałem niecierpliwie na książki (gdyż bardzo potrzebowałem) i w poniedziałek rano (po 4-ech dniach oczekiwania na przesyłkę kurierską pobraniową) otrzymałem informacje co do braku towaru w magazynie...
4 / 5
2014-09-28 18:52:15
Konstancja
Super książki w niskich cenach.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 11:57:05
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 11:20:12
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 12:31:47
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-20 11:10:01
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 14:24:07
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-19 13:14:32
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt. Polecam.
3 / 5
2014-09-18 12:56:06
Juliusz
Długi czas wysyłki, bo sprzedają towar, którego nie mają na stanie. Trzeba było czekać dodatkowe 2 dni, aż skądś ściągnęli i dopiero wysłali do mnie.
4 / 5
2014-09-17 22:01:21
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 16:02:30
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-17 13:39:15
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 12:06:40
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-17 11:30:35
Józef
Sklep nie posiadał zamówionego towaru i odmówił realizacji.
1 / 5
2014-09-17 10:31:01
Hanna
NIE POLECAM, wprowadzają potencjalnych klientów w błąd. Chciałam dodać, że moje zamówienie nr 881/2014 anulowałam.
3 / 5
2014-09-16 15:30:08
Idzi
Niestety nie mam dobrego zdania o tym sklepie ze względu na brak porządku w zasobach magazynowych. Na stronie znajdują się nieaktualne informacje dotyczące ilości egzemplarzy danej książki, co skutkuje tym że klient dokonuje zakupu, płaci za niego a dopiero po kilku dniach otrzymuje informację zwrotną że towaru jednak brakuje. Ponadto obsługa nie weryfikuje sytuacji i dopiero po zwróceniu uwagi zobowiązuje się uaktualniać informacje. Oby faktycznie tak się stało.
1 / 5
2014-09-16 10:37:53
Luba
Słaby sklep,brak towaru,nieuwzględnione na stanie.nie polecam
5 / 5
2014-09-14 19:58:12
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-09-14 13:56:17
Aldona
Transakcja została anulowana przez sklep. Zamawiając przez stronę internetową było kilka sztuk książek, na drugi dzień na skrzynkę mailową przyszła informacja o braku zamówionej pozycji. Brak kontaktu telefonicznego ze sklepem.
5 / 5
2014-09-12 15:55:47
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 09:51:30
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 10:18:57
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-10 20:44:36
Franciszek
Brak bieżącej weryfikacji dostępności poszczególnych książek.
5 / 5
2014-09-10 19:36:02
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 15:35:37
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 14:46:31
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 13:34:56
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 11:18:19
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-07 12:39:35
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-07 03:11:52
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:39:46
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:36:01
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 20:43:27
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 13:21:51
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 19:21:08
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 17:55:55
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 21:21:01
Beata
Bardzo atrakcyjna księgarnia, POLECAM!
5 / 5
2014-08-30 14:17:33
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-29 08:08:41
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ceny bardzo dobre , mila komunikacja i jak najbardziej bez wahania można śmiało wracać ponownie po zakupy w tym sklepie :)
1 / 5
2014-08-27 16:33:05
Liza
Mają niezłe zamieszanie, nie komunikują się między sobą jeśli chodzi o klienta. Było spoko komplikacji.
2 / 5
2014-08-27 12:01:38
Ferdynand
Kilka książek w twardej oprawie zostało zapakowanych tylko w kopertę bąbelkową, z czym spotkałem się pierwszy raz. Jak ta śmieszna folia z papierem miały utrzymać taki ciężar i zabezpieczyć książki? Koperta - co oczywiste - rozerwała się na poczcie, a książki zostały mocno poobijane. Poprzednie 30-40 sklepów (sporo zamawiam), w których zamawiałem zawsze dawało karton. Zamówienie z 3tanie, to najgorzej zapakowana przesyłka w historii moich zakupów w internetowych sklepach. Absolutnie nie polecam
5 / 5
2014-08-26 14:43:52
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-26 10:39:06
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 10:19:07
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-25 23:07:24
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 22:03:06
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 20:04:54
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 19:40:03
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 15:00:04
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 13:36:41
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 12:27:01
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-25 11:31:26
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-23 21:34:21
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 17:15:17
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-22 15:50:31
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedynie czas oczekiwana na zamówienie był długi(zamówienie złożone w ndz,otrzymane w piątek), ale myślę, że to z winy przewoźnika. ostatecznie książki dotarły w bardzo dobrym stanie także zdecydowanie Polecam. :)
5 / 5
2014-08-22 14:27:46
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko poszło baaardzo sprawnie, zaraz po dokonaniu płatności była informacja o tym, że płatność doszła, gorąco polecam, otrzymałam również informację o nadaniu paczki.
5 / 5
2014-08-22 10:43:19
Malina
Super sprzedawca. Informacja e-mailowe przesyłane na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo udane zakupy.
5 / 5
2014-08-21 15:03:55
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-21 12:38:09
Łukasz
Sprzedajacy nie posiadał na stanie zamówionego towaru. Zwrot pieniędzy po 7 dniach (14.08- wpłata, 21.08- wpłynęły na moje konto). Ceny atrakcyjne ale cóż z tego....
5 / 5
2014-08-21 11:18:48
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. towar można było odebrać już następnego dnia po dokonaniu zamówienia. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 23:23:29
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-08-20 19:59:42
Romana
Prosiłam mailem o jakąś informacje o planowanym terminie dostawy, niestety moja prośba pozostała bez echa:(
5 / 5
2014-08-20 18:16:50
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-20 13:21:37
Daniel
Jeden dzień wolny i sklep ma zaległości. Zamówienie złożone i zapłacone w czwartek rano. Piątek wypadł jako dzień wolny, w środę jeszcze nie mam przesyłki. Prawdopodobnie otrzymam w czwartek.
4 / 5
2014-08-20 11:45:11
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 11:21:02
Jakub
Super ceny. Bardzo szybka realizacja. Czego chcieć więcej?
4 / 5
2014-08-19 13:16:20
Rozalia
Kontakt ze sprzedającym jest bardzo dobry, nie zwleka z odpowiedzią na maile. Czas realizacji jest bardzo szybki! Dodatkowo wszystkie potrzebne informacje zamieszczone są na stronie! Polecam!
5 / 5
2014-08-19 10:24:41
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niskie ceny i szybka możliwość odbióru. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 06:56:02
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 19:47:32
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 19:29:36
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 17:10:59
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-08-18 15:50:57
Antonina
Trzy razy musiałam dzwonić aby w końcu moje zamówienie zostało wysłane. Pierwszy Pan twierdził, że jest jakaś niedopłata(chociaż całą sumę wpłaciłam w tym samym dniu, co składałam zamówienie). Drugi, że faktycznie jest opłacone prawidłowo i już wysyłają. Po kolejnych kilku dniach, pracownik stwierdził, że on nie wie dlaczego jeszcze nie zostało wysłane.... No i w końcu łaskawie wysłali.... Nie polecam tego sklepu. No chyba, że ktoś lubi czekać tygodniami na zamówione książki....
5 / 5
2014-08-18 12:27:38
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 11:40:01
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-18 10:56:29
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 10:47:42
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 09:39:14
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-17 21:39:43
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-15 14:35:47
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-15 08:02:41
Małgorzata
Jak najbardziej polecam, fajny kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Na koniec sms o paczce czekającej w punkcie odbioru. Do tego najtaniej. Skorzystam ponownie.
4 / 5
2014-08-14 13:17:45
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 13:05:43
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 11:14:50
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 09:45:17
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 19:04:19
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 14:42:05
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 21:00:56
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 18:51:49
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 17:10:30
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 13:38:56
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 13:35:13
Łucja
Transakcja godna polecenia, fachowa obsługa , sama nie zaznaczylam punktu odbioru ale dzieki sumiennosci dobremu kontaktowi i profesjonalnemu podejsciu pracowników sklepu otrzymalam przesylke bardzo szybko i w docelowe miejsce .Polecam
5 / 5
2014-08-12 13:10:48
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Będę tutaj kupować częściej :)
5 / 5
2014-08-12 10:16:58
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 09:45:02
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 12:21:35
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 11:22:36
Franciszka
Znakomita, profesjonalna obsługa , bardzo dobre ceny. Polecam.
4 / 5
2014-08-09 21:19:48
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-08 20:28:55
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 16:10:00
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-08-08 10:06:53
Cezary
Błędna informacja w mailu od sklepu, jechałem niepotrzebnie, bo Pan/i nie napisała, że odbiór jest następnego dnia.
3 / 5
2014-08-08 09:13:27
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 19:06:17
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo przystępna cena.
5 / 5
2014-08-07 11:25:33
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-06 09:55:56
Arnold
Jeżeli 48 godzin (termin deklarowany przez sklep) trwa od niedzieli do środy to jakim zegarkiem jest to określane?
5 / 5
2014-08-05 20:30:01
Alicja
Wszystko sprawnie i bez problemow, polecam.
5 / 5
2014-08-05 15:37:47
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 15:33:56
Anita
Wszystko zgodnie z zamówieniem, bez pomyłek, problemów, opóźnień, towar otrzymałam dokładnie taki jak w opisany w sklepie. polecam
5 / 5
2014-08-05 12:32:48
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar w bardzo dobrym stanie. Dobry kontakt ze sklepem.Polecam.
5 / 5
2014-08-05 09:44:15
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-04 13:43:46
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 16:39:00
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-02 10:10:26
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-31 11:13:39
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 06:05:34
Izabela
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2014-07-30 14:15:00
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-29 17:26:30
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-07-29 16:44:36
Halina
Chyba pierwszy raz w życiu zmuszona jestem wystawić negatywną opinię. Otóż najpierw czekałam 4 dni na maila, w którym dowiedziałam sie, ze towaru nie wyslano, bo nie podałam adresu poczty. Odpisalam zwrotnie, ze prosze w takim razie o wyslanie na inny adres (opuszczalam pierwszy adres i nie moglabym odebrac przesylki, a skoro tak dlugo to trwalo to chyba mialam prawo). Po 5 min dostalam maila, ze przesylka wlasnie zostala wysłana i przepraszaja za opoznienie. A dzis okazalo sie, ze czekalam 9 dni na książkę, ktora doszla na stary adres, na ktory wczesniej rzekomo nie mogli wyslac. Smiech na sali, szczerze nie polecam!!!
5 / 5
2014-07-29 13:38:59
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-29 09:15:24
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 13:54:03
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zdziwiła mnie tylko szybkość w jakiej zmieniały się ceny na stronie księgarni ,ale być może to było jednorazowe ...
5 / 5
2014-07-27 22:11:48
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-26 16:48:29
Marcin
Bardzo profesjonalnie, tanio i szybko. Polecam.
4 / 5
2014-07-26 09:20:02
Oliwia
Dobry sklep, szkoda że ceny na Allegro są inne (droższe), bo wolałabym robić zakupy przez allegro.
4 / 5
2014-07-25 11:10:30
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jednak czas realizacji był dość długi (przyczyną był jakiś tam błąd w oprogramowaniu).
5 / 5
2014-07-24 13:54:53
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-23 20:30:43
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jedyny mankament to długi czas oczekiwania. Wobec braku innych problemów składam to na karb okresu wakacyjnego :)
5 / 5
2014-07-23 20:27:45
Elżbieta
Książka była tańsza niż u konkurencji o 30–40%. Przesyłka przyszła błyskawicznie w idealnym stanie (nowa, w folii). Polecam!
5 / 5
2014-07-23 10:52:08
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 22:33:01
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 17:06:50
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 12:28:41
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 11:28:04
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-22 10:12:13
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-22 08:56:04
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 14:30:20
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 08:40:27
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-07-20 22:55:50
Walenty
Towar zamówiłem 11.07.2014 z adnotacją że jest to prezent urodzinowy dla syna. Prze kilka dni nie otrzymywałem żadnych wiadomości typu brak towaru bądź czekamy na dostawę. Po 4 dniach paczka zostaje nadana. Towar poprzez pocztex kurierem otrzymuję z firmy nie dość że po urodzinach to po w sumie 8 dniach. Wybaczcie...
5 / 5
2014-07-19 15:11:17
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 11:51:41
Jagoda
Sklep polecam w 100%!Wszystko w najlepszym porządku!!!
5 / 5
2014-07-17 11:25:23
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 10:05:04
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 09:41:41
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 09:17:22
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 21:20:06
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 09:55:17
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-15 08:46:35
Mieczysława
Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 09:37:20
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 09:08:14
Marek
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Od momentu złożenia zamówienia do chwili odbioru przeze mnie przesyłki nie minęło 72 godziny (przy czym odbiór nastąpił w sobotę). Gorąco polecam
5 / 5
2014-07-13 22:25:14
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 20:44:32
Sławomir
Bardzo dobry sklep, duży asortyment i naprawdę przystępne ceny. Polecam każdemu.
5 / 5
2014-07-10 12:07:37
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 3tanie.pl