Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 3xk Gry Planszowe

3xk Gry Planszowe Opinie 4.9 (329)

Elekcyjna 19 lokal U2
01-128
Warszawa
222544978
opinie 3xk Gry Planszowe
speedtest
4.9
329
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 06:24:42
Tadeusz
Relizacja zgodnie z opisem i zamówieniem. Szybka.
5 / 5
2020-02-20 11:39:40
Elżbieta
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie kompletne, wszystko elegancko zapakowane, zabezpieczone prze ewentualnym uszkodzeniem. Najważniejsze, ze obdarowany jest szczęśliwy i będziemy dokupować zestawy uzupełniające. 😁
5 / 5
2020-02-19 11:40:32
Adam
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobra jakość, paczka dobrze zabezpieczona i zapakowana. Polecam
4 / 5
2020-02-18 11:38:29
Ida
Jeden minus - opakowanie jednego pudełka puzzli było bardzo uszkodzone - trudno będzie przechowywać drobne elementy.
5 / 5
2020-02-18 10:38:26
Feliks
Plecak dobrej jakości, uprzejma obsługa i ładny sklep stacjonarny.
5 / 5
2020-02-17 14:37:59
Kazimierz
Mega pozytyw. Gry w stanie idealnym. Dobrze zapakowane. Wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2020-02-15 12:06:20
Paulina
Bardzo dobry kontakt z klientem. Bardzo rzetelny sprzedawca. Polecam serdecznie.
5 / 5
2020-02-13 23:27:51
Halina
Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka. Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-13 10:15:32
Daniel
Szeroki asoryment, błyskawiczna wysyłka. Przez własną nieuwagę musiałem prosić o zmianę danych w zamówieniu, ale odbyło się to szybko i bezproblemowo. To mój drugi zakup w tym sklepie i w obu przypadkach wszystko przebiegło wzorowo.
5 / 5
2020-02-12 18:18:45
Klaudiusz
Szybka informacja, podsumowanie zamówienia, dostępność płatności kartą MasterCard, co było dodatkowym atutem. Przesyłka dotarła bardzo szybko i była b.dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-02-12 10:04:23
Wiesław
Skusila nas cena- mocno konkurencyjna. Bylismy zaskoczeni ekspresowa wysyłka
5 / 5
2020-02-11 15:55:07
Maria
Wszystko super, zwrot też bez problemu.
5 / 5
2020-02-08 08:38:27
Luba
Zamówienie zgodne z opisem, polecam sprzedającego
5 / 5
2020-02-07 12:25:03
Michalina
Idealny zakup trafiony w punkt, miła obsługa i szybki czas realizacji polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-06 10:56:23
Felicja
Wszystko w porządku. Proces zamówienia towarów na stronie internetowej sklepu szybki, bezproblemowy. Szybka dostawa, w poniedziałek w południe złożyłam zamówienie, a już we wtorek popołudniu dzieci bawiły się otrzymanymi zabawkami.
5 / 5
2020-02-05 08:38:26
Wieńczysła
Wszystko idealnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-04 11:45:59
Natalia
Super doradztwo, produkty dotarły na czas, wszystko odbyło się bez zarzutu. Zdecydowanie polecam;)
5 / 5
2020-02-02 21:56:48
Honorata
Rewelacja takich sprzedawców więcej.
5 / 5
2020-01-31 16:42:46
Dorota
Bardzo szybka dostawa i miły kontakt ze sprzedawca
5 / 5
2020-01-30 20:44:40
Liliana
Wszystko ładnie spakowane w karton, miły prezencik (długopisy żelowe) , dziecko bardzo się ucieszyło. Towar bez zarzutu. Zadnych zagnieceń (plecaki, piórnik, okładki na zeszyty). SUPER !!!
5 / 5
2020-01-30 08:14:24
Sandra
Dobra cena gier. Życzliwa obsługa.
5 / 5
2020-01-29 08:56:30
Klara
W sklepie 3xk.pl zakupiłam kuchenkę. Kuchenka jest solidnie wykonana i przy niej jest mnóstwo zabawy. Kontakt ze sklepem jest świetny. A przesyłka na prawdę trwa 24 godz.
5 / 5
2020-01-28 17:28:59
Beniamin
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2020-01-27 10:35:57
Nastazja
Super, szybka wysyłka, duży wybór :)
5 / 5
2020-01-25 13:43:23
Eleonora
Polecam zakupy u 3xk - bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem. Kupiliśmy plecak Star Wars dla przedszkolaka, jakosc bardzo miłe nas zaskoczyła jak na cenę która zaplacilismy. Jeszcze raz polecam!
5 / 5
2020-01-23 23:12:50
Wiktor
Bardzo szybka wysyłka. Idealnie zapakowane. Dobry kontakt że sprzedającym. W paczce mały gratis. Dziękujemy. POLECAM
5 / 5
2020-01-23 18:44:20
Apolonia
Kontakt super, towar wysłany od razu. Rewelacja polecam z całego serca. Córka zachwycona 😘
5 / 5
2020-01-22 19:13:41
Paula
nie kontaktowałam się ze sklepem
5 / 5
2020-01-22 17:23:31
Aurelia
Serdecznie polecam. Wszystko przebiegło sprawnie i bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-22 12:37:42
Eligiusz
bardzo dobra, super sprzedawca
5 / 5
2020-01-20 10:55:15
Karolina
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem. Piórnik z logo FC Barcelona. Dziecko zadowolone. Tanio i pewnie. Bez problemów. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-01-18 16:58:26
Nadia
Szybka wysyłka. Dostałam jeszcze gratisik do zamówienia 😊 Polecam.
5 / 5
2020-01-17 18:58:28
Laura
Wszystko super,szybko,sprawnie,extra kontakt.
5 / 5
2020-01-17 10:21:42
Kazimiera
Super sklep,super obsługa,błyskawiczne zakupy.Polecam.
5 / 5
2020-01-17 10:11:35
Aldona
Błyskawiczna przesyłka, bardzo dobry kontakt, POLECAM!!
4 / 5
2020-01-16 22:24:40
Alfred
Wszystko super, sprawnie i super ceny. Jedynie zastrzeżenie to produkty były b.zakurzone,jakby z wystawy. Przed wysyłką można było je chociaż wytrzeć troszkę. Ogólnie polecam.
5 / 5
2020-01-16 13:21:51
Adrian
Polecam towar zgodny z opisem uwag brak ;)
5 / 5
2020-01-15 08:55:50
Pola
Super gadżety, wszystko co potrzebne na udaną imprezę
2 / 5
2020-01-13 20:13:10
Łucja
Sprzedają rzeczy których nie mają na stanie
5 / 5
2020-01-11 22:07:58
Tobiasz
Ekonomicznie, szybko, dobra jakość!
5 / 5
2020-01-11 12:57:43
Lucyna
Fajny sklep internetowy i stacjonarny. Duży wybór gier i dobra obsługa. Fajny sposób zamawiania. Miło i przyjemnie.
5 / 5
2020-01-10 16:00:59
Hubert
Bardzo miła obsługa,szybka realizacja zamówienia.POLECAM!!!!!:)
1 / 5
2020-01-10 12:27:30
Emil
Tragedia jeszcze raz tragedia istna chińszczyzna podaję fałszywe dane do zwrotów mija czas po czym tłumaczą się ze wszystko jest ok nie kupujcie szkoda pieniędzy
5 / 5
2020-01-10 10:37:43
Janusz
Bardzo lubię zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2020-01-08 21:22:55
Tymon
Wszystko ok, szybka przesyłka w okresie przedświątecznym.
1 / 5
2020-01-08 19:59:48
Leszek
Po zakupie towaru okazało się, że faktycznie nie ma go w magazynie, chociaż był w ofercie.
5 / 5
2020-01-07 17:08:33
Grzegorz
Jak zawsze, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 16:11:20
Izabela
Wszystko tak jak być powinno, polecam
5 / 5
2020-01-07 15:57:50
Liliana
Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2020-01-07 15:08:33
Laura
Pomimo zakupów w okresie świątecznym zakupy przebiegły szyno i bez problemów.
4 / 5
2020-01-07 10:40:23
Urszula
Zrezygnowałam zaraz po złożeniu zamówienia, rozmyśliłam się, ponieważ pochopnie podjęłam decyzję o zakupie
5 / 5
2020-01-07 10:16:24
Roman
Bardzo mili ludzie, szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-06 23:56:37
Luba
W trudnym czasie przed świątecznej euforii zakupowej przesyłka dotarła błyskawicznie. Sklep zasługuje na pochwałę za trud włożony w obsługę i szybkość działania.
5 / 5
2020-01-06 23:56:37
Ludwik
W trudnym czasie przed świątecznej euforii zakupowej przesyłka dotarła błyskawicznie. Sklep zasługuje na pochwałę za trud włożony w obsługę i szybkość działania.
5 / 5
2020-01-06 17:41:45
Bogusława
Bardzo pomocna obsługa telefoniczna, szybkie i bezproblemowe zakupy :)
5 / 5
2020-01-06 12:44:20
Anastazja
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia gdy dokonałam płatności na następny dzień towar był już u mnie. Szczerze polecam. Plecak dokładnie tak samo wyglada jak na zdjęciu.
5 / 5
2020-01-04 12:27:00
Julianna
Gorąco polecam Ekspresowo zrealizowane zamówienie
5 / 5
2020-01-03 18:41:33
Krystyna
Wszystko szybko, sprawnie i w dobrej cenie
5 / 5
2020-01-03 14:58:32
Irmina
Po rozmowie telefonicznej, towar był gotowy do odbioru jeszcze tego samego dnia
5 / 5
2020-01-02 16:04:03
Magdalena
szybko , sprawnie i zgodnie z zamówieniem; POLECAM
5 / 5
2020-01-02 13:56:22
Arleta
Polecam sklep. Towar w cenach bardzo przystępnych.
5 / 5
2020-01-02 13:48:37
Bogna
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 13:47:03
Mariusz
Towar jaki otrzymałem był zgodny z opisem. Jeśli będę poszukiwał jeszcze jakiś gier, klocków napewno zajrzę do 3xk.pl
5 / 5
2020-01-02 11:37:44
Jolanta
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
3 / 5
2020-01-02 11:25:30
Emanuel
Czegoś innego się spodziewałam
5 / 5
2020-01-02 11:23:11
Ilona
Bardzo szybka informacja o możliwości odbioru zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 06:46:22
Tymon
Świetny sklep z super obsługą, która zawsze doradzi i pomoże w wyborze gier planszowych.
5 / 5
2020-01-01 18:34:45
Miłosz
Świetny kontakt, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-12-31 15:59:19
Żaneta
Super sklep!! Zlozylam zamowienie w nocy o 2 a o 8rano juz bylo zrealizowane i na nastepny dzien u mnie. Dodam tylko ze bylo to w dzien przed Wigilia wiec tym bardziej polecam z calego serca ten cudowny sklep :)
5 / 5
2019-12-31 11:13:33
Mirosław
Super polecam,szybko i solidnie.
5 / 5
2019-12-31 10:43:48
Kamila
Wszystko poszło bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2019-12-31 09:46:36
Sergiusz
Rzetelny sklep z bogatą ofertą produktową i konkurencyjnymi cenami
5 / 5
2019-12-31 09:27:15
Damian
Bardzo dobry kontakt, konkretne informacje.
5 / 5
2019-12-30 21:01:21
Andrzej
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-30 20:35:26
Helena
Zaskakująco niska cena przy zachowaniu pełni jakości produktu- polecam
5 / 5
2019-12-30 17:55:54
Zdzisława
produkt zgodny z opisem, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-30 16:35:38
Edmund
Zamówienie zgodne z opisem, kontakt ze sklepem bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-12-30 16:20:23
Klementyna
Przed świętami zabrakło jednej zamówionej rzeczy. Nawiązano kontakt, zaproponowano podobny towar. Wszystko poszło sprawnie - polecam!
5 / 5
2019-12-30 14:31:57
Karolina
Sprawnie, szybko i solidnie. Godny polecenia. Skorzystam jeszcze nieraz.
5 / 5
2019-12-30 14:08:43
Remigiusz
Super sprawna obsługa i jakość opakowania bez zastrzeżeń
3 / 5
2019-12-30 12:31:19
Mieczysław
Kubek który zamówiłem dotarł, niestety, pomimo wiadomości do sprzedającego, w której zaznaczyłem o jaki wzór proszę, przysłano kubek z innym wzorem.
5 / 5
2019-12-30 10:16:39
Martyna
Super sklep, wszystko bardzo dokładnie opisane w mailach gdzie można znaleźć informacje o aktualnym statusie przesyłki albo o sposobie zwrotu towaru :) polecam
5 / 5
2019-12-29 09:25:39
Wiola
Gra wspaniała dla całej rodziny , Oferent bez zarzutu
5 / 5
2019-12-29 00:11:46
Michał
Sklep bardzo szybko zrealizował mój zakup, pomimo, że zamawiałąm towar przed świętami. Towar został też solidnie zapakowany. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-28 17:03:21
Violetta
Bardzo polecam. Ceny zachecajace, bardzo szybki okres oczekiwania, mila obsluga. Co roku robie u nich zakupy na gwiazdke, dzien dziecka, urodzinki dzieci. Dla siebie kupuje piekne puzzle. POLECAM.
5 / 5
2019-12-28 16:29:54
Leszek
Po prostu wszystko jak należy. Szybka realizacja zamówienia, na bieżąco przysyłane e-mailem informacje, towar zgodny z opisem, szeroki wybór form płatności oraz form dostawy (w tym: paczkomaty).
5 / 5
2019-12-28 12:24:42
Zenon
Super,! Szybka wysyłka, towar w dobrej cenie! Polecam
4 / 5
2019-12-27 22:04:06
Olaf
Dobra korespondencja pomiędzy klientem o dostawcą
5 / 5
2019-12-27 20:45:49
Olaf
Wszystko ok tylko minus za brak kontaktu telefonicznego, ale biorę poprawkę na to że był to okres przedświąteczny, a tak to wszystko super to już moje kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-27 19:57:37
Sebastian
Wszystko w porządku polecam w 100%
5 / 5
2019-12-27 19:13:33
Liliana
Polecam. Dostawa w terminie zgodnie z zapowiedzią. Wszystko na najwyższym poziomie. Tak trzymać
5 / 5
2019-12-27 16:28:51
Lucyna
Super współpraca . Szybka wysyłka . Polecam.
5 / 5
2019-12-27 15:42:21
Gerard
Wszystko szybko i sprawnie, dodatkowo dostalem prezencik na swieta :)
5 / 5
2019-12-27 15:12:38
Julianna
Super profesjonalnie, przemiła obsługa i prezenty dla dzieci z okazji Świąt. Dziękujemy
5 / 5
2019-12-27 13:51:51
Daniel
Bardzo dobry sklep. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-27 13:41:57
Marta
Świetny sklep, duży wybór zarówno gier jak i zabawek
5 / 5
2019-12-27 13:07:27
Aneta
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-27 12:30:54
Celestyna
Pełen profesjonalizm. Szybko ,sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-27 11:26:46
Lilianna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Polecam,szybko dostarczona przesyłka,pomimo gorącego okresu przed świętami.
2 / 5
2019-12-27 10:18:13
Gabriela
Zabawka nie spełniającą oczekiwań. Pudełko pogięte jakby używane.
5 / 5
2019-12-27 09:55:45
Luiza
Jestem zadowolona z szybkiego przebiegu zakupu oraz dobrego towaru.
5 / 5
2019-12-26 21:09:47
Ludwik
Towar zgodny z zamówieniem. Zabawka świetna. Moja 1,5 roczna siostrzenica uwielbia tę tablicę.
5 / 5
2019-12-26 20:26:16
Roma
polecam,sprawna obsługa,towar zgodny z opisem,gratis od firmy
5 / 5
2019-12-26 08:13:15
Aniela
Bardzo szybka dostawa pomimo bardzo gorącego przedświątecznego okresu. W niedzielę zamówienie, we wtorek dostawa.
5 / 5
2019-12-25 17:23:52
Klara
Byłam miłe zaskoczona dołączonym gratisem. Polecam
5 / 5
2019-12-24 22:15:45
Błażej
Wszystko przebiegło w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-23 21:10:56
Pola
Błyskawiczna realizacja zamówienia, sklep nie zwleka z wysyłką - po dokonaniu wpłaty paczka została nadana jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2019-12-23 15:48:34
Otylia
Szybka obsługa, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2019-12-23 15:23:07
Bernard
Wszytsko przebiegło bez problemu.
5 / 5
2019-12-23 13:42:21
Michał
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru. Szybka przesyłka to bardzo duży plus tym bardziej przed świętami
5 / 5
2019-12-23 11:33:07
Walenty
Polecam. Mimo świątecznej "gorączki" błyskawiczna wysyłka .
5 / 5
2019-12-23 10:31:52
Leon
Wszystko sprawnie i szybko, do tego w bezkonkurencyjnej cenie.
5 / 5
2019-12-21 22:11:05
Angelika
Świetnie i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-12-21 20:56:39
Faustyna
Świetna obsługa. Ekspresowa dostawa!
5 / 5
2019-12-20 19:26:34
Iwo
Bardzo polecam ten sklep szybkie zamówienie szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-12-20 18:51:01
Tobiasz
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, zwłaszcza w okresie przedświątecznym. Opis produktu bardzo dobry. Polecam sklep.👍
5 / 5
2019-12-20 13:41:04
Izolda
Zakupy dokonane szybko, sprawnie i bez problemu
5 / 5
2019-12-20 12:27:17
Oksana
Wszystko OK. Trzeba potwierdzać zamówienie, za które już się zapłaciło, o czym informacja jest dopiero w mailu. Poza tym wszystko w porządku.
5 / 5
2019-12-20 11:55:42
Izolda
Polecam i napewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2019-12-20 11:46:05
Gabriela
Szybko, sprawnie i zawsze pomocne grono pracowników
4 / 5
2019-12-19 23:32:22
Arkadiusz
Sklep internetowy działa bez zarzutów, tylko cena towary za wysoka. Brak zachęty do kupienia (np. przesyłka darmowa). Kupiłam, ponieważ w niższych cenach były wysprzedane.
5 / 5
2019-12-19 22:16:17
Bernard
Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane. Przesyłka dotarła w krótkim czasie z wcześniejszym powiadomieniem kiedy kurier dostarczy.Jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2019-12-19 18:13:52
Ireneusz
Bardzo szybko, bezroblemowo 😊
5 / 5
2019-12-19 15:49:12
Elżbieta
Szybko i na temat, super kontakt
5 / 5
2019-12-19 14:26:33
Eliza
100% POZYTYW! Świetny kontakt ze sprzedającym, ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2019-12-19 13:25:06
Arlena
Bardzo szybka wysyłka. POLECAM
5 / 5
2019-12-19 12:57:16
Kajetan
Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję za prezent. Z pewnością znów u was kupię
5 / 5
2019-12-19 12:08:49
Wincenty
Zamowiona zabawka jest zgodna z opisem, bardzo estetycznie wykonana. Polecam
5 / 5
2019-12-19 09:51:25
Marcelina
Wszystko sprawnie tak jak powinno być Polecam
5 / 5
2019-12-18 21:58:22
Luiza
Szybko sprawnie, aktualne dane co do zasobów- duży plus
5 / 5
2019-12-18 18:07:42
Emilia
Świetny sklep, atrakcyjne ceny i szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-18 15:42:31
Kazimiera
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wszystko sprawnie i szybko !
5 / 5
2019-12-18 11:57:57
Mikołaj
Towar zgodny z zamówieniem, porządnie zapakowany. I miła niespodzianka w formie dodatkowego bonusu, za który bardzo dziękuję :)
5 / 5
2019-12-18 09:46:54
Luiza
Wszystko w porzadku, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2019-12-18 08:38:17
Kalina
Polecam. Wszystko było w porządku. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-17 23:44:50
Lidia
Dobre ceny, darmowa wysyłka powyżej 100zł, szybka dostawa- wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-12-17 21:19:00
Edward
Jestem bardzo zadowolona. Transakcja przebiegła pomyślnie i moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. POLECAM W 100%
5 / 5
2019-12-17 20:01:23
Paulina
Szybko zrealizowane zamówienie
4 / 5
2019-12-17 14:29:53
Daniela
Wszystko OK Tylko po co mi "prezent" dołączony do przesyłki / Nie lepiej wyrzucić na śmietnik niesprzedawalne towary ?
5 / 5
2019-12-17 13:02:30
Rudolf
Przesyłka ekspresowa. Zamówienie dostarczono rano następnego dnia. POLECAM!!!
5 / 5
2019-12-17 11:38:13
Irena
Świetna firma, godna polecenia!
5 / 5
2019-12-16 21:46:25
Brunon
Jestem zachwycona tym sklepem. Szybka obsługa, niskie ceny, bezpłatna dostawa i do tego wszystkiego miła niespodzianka-prezent dodany do zamówienia. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-16 20:23:46
Mateusz
Produkt zgodny z opisem, atrakcyjna cena, ekspresowa przesyłka. Polecam!!!
1 / 5
2019-12-16 18:44:44
Lidia
Pomimo wpłaty na konto następnego dnia po zamówieniu artykułu właściwej kwoty towaru nie otrzymałam. Dziś mija 12 dzień od zamówienia . Wczoraj otzrzymałam informacę o anulowaniu zamówienia z powodu braku wpłaty/mam kopię przelewu/ Jest to moja druga wizyta na stronie tego sklepu i druga nieudana. Trzeciej już nie będzie. Nie polecam zakupów w sklepie 3xk gry planszowe.
5 / 5
2019-12-16 18:33:36
Gracjan
Bardzo szybka obsługa . Polecam sklep
5 / 5
2019-12-16 15:42:47
Liza
Jestem bardzo zadowolony z współpracy, bardzo miła i pomocna obsługa klienta, nawet po dostarczeniu towaru. Napewno jeszcze będę korzystał i polecam każdemu
5 / 5
2019-12-16 13:14:31
Kacper
Dobra obsługa, wszystko w porządku, polecam
5 / 5
2019-12-16 12:57:08
Jonatan
Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2019-12-16 10:07:59
Longin
Wszystko w jak najlepszym porządku sklep nie zawiódł moim oczekiwaniom jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-12-16 08:16:00
Lucjan
Expresowa dostawa, gry świetne! Polecam baaaardzo ! Będę tutaj częściej zaglądała ! Serdecznie dziękuję!
5 / 5
2019-12-14 09:11:44
Klaudiusz
Szybko i bez problemów, z dobrą informacją o mojej przesyłce (gdzie i kiedy). Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-14 06:36:41
Klemens
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2019-12-14 00:46:52
Klara
Bardzo szybki czas realizacji. Nie trzeba mieć Facebooka ani konta, żeby coś kupić.
5 / 5
2019-12-13 23:16:51
Henryka
Bardzo szybko i sprawnie. Byłam na bieżąco informowana o każdej zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2019-12-13 23:06:26
Renia
Polecam z całego serca. Szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-12-13 20:39:58
Józef
Towar zgodnie z opisem. Ekspresowa wysyłka. Doskonała komunikacja o postępie transakcji. Świetny sprzedawca!
5 / 5
2019-12-13 13:47:57
Kinga
super obsługa i świetny kontakt z Osobami Funkcyjnymi w Firmie
5 / 5
2019-12-13 13:09:21
Tobiasz
Informacja o zamówieniu przychodziła na bieżąco i bardzo szybka dostawa, mino, że to było w okresie przedświątecznym.
5 / 5
2019-12-13 12:40:23
Felicjan
Szybka wysyłka, towar idealnie zabezpieczony. Polecam
4 / 5
2019-12-13 10:45:47
Dawid
nie mam zastrzezen. czytelna strona, spory asortyment
5 / 5
2019-12-13 05:36:21
Sylwester
Wszystko bezproblemowo swietny kontakt ze sklepem
1 / 5
2019-12-12 22:07:36
Romana
Dostałam inny towar niż zamówiłam na stronie Ceneo. Rozwiązanie problemu mnie nie usatysfakcjonowalo, ponieważ zależało mi na danym towarze,a nie otrzymałam go.
5 / 5
2019-12-12 19:13:57
Renata
Wszystko zgodnie ze specyfikacją
5 / 5
2019-12-12 18:07:03
Seweryn
Bardzo szybka wysyłka, a to w okresie przedświątecznym rzadkość Dobrze spakowana paczka tak żeby towar się nie uszkodził Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-12 17:56:22
Klara
Wszystko zgodne z opisem, otrzymałam fajny Gratis do zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 17:03:11
Ludwika
mimo trudnego, przedświatecznego okresu - zgodnie z najlepszymi standardami, jeśli chodzi o informację i realizację.
5 / 5
2019-12-12 16:58:22
Justyna
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam
5 / 5
2019-12-12 15:59:04
Dominik
Bardzo dobry sklep. Można na fajne promocje trafić
5 / 5
2019-12-12 15:15:49
Amelia
Bardzo szybka osluga do zamowienia otrzymalam gratis bardzo polecammm
5 / 5
2019-12-12 15:11:56
Mateusz
Bardzo sumienny sprzedawca - towar 1 klasa, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-12 14:21:50
Diana
Szybka dostawa, super informacja
5 / 5
2019-12-12 13:42:44
Jeremiasz
Bardzo sprawna transakcja, towar porządnie zapakowani i zabezpieczony. Klocki zgodnie z opisem. Polecam 😁
5 / 5
2019-12-12 13:35:56
Emanuel
Bardzo profesjonalny sklep. Polecam
5 / 5
2019-12-12 13:08:26
Aniela
Sprawna szybka obsluga dobre ceny. Polecam
5 / 5
2019-12-12 12:48:25
Gustaw
Bardzo rzetelna firma. Zamówienie trafiło do mnie następnego dnia. Polecam
5 / 5
2019-12-12 12:40:42
Daniel
Rzetelna obsługa to co pokazane i opisane to przychodzi
5 / 5
2019-12-12 11:23:19
Celina
Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2019-12-12 07:33:10
Sabina
Dobra współpraca. Firma bez zarzotow
5 / 5
2019-12-11 22:20:41
Albert
błyskawiczna dostawa z niespodzianką :)
5 / 5
2019-12-11 22:12:44
Bernard
Wszystko w jak nalepszym porzadku
4 / 5
2019-12-11 17:28:48
Łucja
Początkowo był problem z miejscem odbioru, ale to raczej problem firmy kurierskiej. Dodatkowo, dostałam mały gratis od firmy, co jest miłą niespodzianką.
5 / 5
2019-12-11 16:45:21
Liliana
SUPER SKLEP I BARDZO DZIEKUJE ZA GRATIS
5 / 5
2019-12-11 13:24:56
Jan
Polecam zakupy w tym sklepie,jestem zadowolona,zakupione produkty zgodne z opisem,miły dodatek do zakupu.
5 / 5
2019-12-11 12:44:27
Sonia
Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-10 14:06:53
Filip
Szybka realizacja, bezproblemowa obsługa. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-12-10 09:50:41
Dominika
Bardzo szybka realizacja - zamówienie zdążyło na Mikołajki, mimo że zamawiałam 2 dni przed.
5 / 5
2019-12-09 18:29:23
Małgorzata
Szybko ,sprawnie,bez jakichkolwiek problemów
5 / 5
2019-12-09 18:25:23
Romana
Sklep oceniam bardzo dobrze. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-12-09 16:49:44
Sławomir
Bardzo dziękuję za pomoc i super obsługę. Uratowaliście Państwo Mikołajki
5 / 5
2019-12-09 14:47:12
Mikołaj
Szybko i sprawnie. Bez problemów
5 / 5
2019-12-09 14:24:37
Ksenia
Jestem ogromnie zadowolona z całej obsługi, informacje o przesyłce były cały czas dostępne, zawartość paczki bardzo dobrze zabezpieczona. Dodatkowo do zamówienia dostałam upominek. GORĄCO POLECAM!
5 / 5
2019-12-09 13:38:53
Emil
Polecam sklep, bardzo dobra obsługa, cierpliwa i dająca wyczerpujące odpowiedzi. Produkt pierwsza klasa ;)
5 / 5
2019-12-09 13:35:32
Remigiusz
Świetny sklep, bardzo dobre ceny w porównaniu z innymi sklepami, darmowa wysyłka kurierem za pobraniem, do tego bardzo szybko mimo iż był to czas w okolicach 6 grudnia. Jeden z najlepszych sklepów internetowych w jakich robiłem zakupu!!! Gorąco polecam
5 / 5
2019-12-09 12:16:00
Damian
Super sklep. Szybko i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-12-09 11:05:40
Kamil
Ekspresowa wysyłka szczególnie w okresie przedświątecznym.Gorąco polecam
5 / 5
2019-12-09 10:42:08
Zygmunt
Hmjestem bardzo zadowolona polecam
5 / 5
2019-12-09 10:26:26
Paweł
Super sprawnie przebiegł proces zakupu, zamówiony towar był już po 2 dniach u mnie w domu
5 / 5
2019-12-09 09:28:42
Sławomir
Szybka dostawa, towar zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-09 09:22:29
Zdzisława
sprawna i szybka obsługa, polecam
5 / 5
2019-12-07 15:59:06
Felicja
Super. Dobra cena. Uprzejmy sprzedawca.

Rzetelne opinie o 3xk Gry Planszowe