Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję http://4-baby.pl/

Http://4-baby.pl/ Opinie 4.9 (452)

Ul. Lotnicza 112
51-180
Szymanów
48535445773
opinie Http://4-baby.pl/
speedtest
4.9
452
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-09 23:07:36
Władysław
Odpowiedni, Rozmiar odpowiedni - Towar zgodny a opisem . Wysoka Jakosc
5 / 5
2020-02-07 20:12:32
Mieczysława
Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, zamówienie dotarło częściowo, otrzymałam zwrot pieniążków
2 / 5
2020-01-31 12:31:10
Kajetan
Produkt zgodny, tylko za szerokie buciki i nozka dziecka bardzo lata, rzepy przyszyte za daleko i nie mozna uregulowac zapiecia stopy.
3 / 5
2020-01-28 15:07:30
Gustawa
Kontakt oki, natomiast buciki przyszly z różną długością sznurowadła
5 / 5
2019-12-21 07:32:02
Emanuela
Ochronny warkocz wykonany berdzo ładnie jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-12-20 15:08:35
Klara
Polecam sprzedawcę. Wszystko w porządku
5 / 5
2019-12-13 19:03:34
Wiesława
Jestem zadowolona z produktu jaki otrzymałam, a do tego przesyłka trafiła do mnie bardzo szybko
5 / 5
2019-11-30 14:27:28
Matylda
Gorąco polecam pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2019-11-22 12:30:50
Oliwier
Transakcja przeprowadzona pomyślnie Bezproblemowy kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-05 13:09:28
Arnold
Stały, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Szybka wysyłka zamówienia, ubranka śliczne, polecam
5 / 5
2019-11-05 13:08:25
Alina
Stały, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Szybka wysyłka zamówienia, ubranka śliczne, polecam
5 / 5
2019-10-31 10:54:13
Eligiusz
Kontakt jak i zamówienie na plus. Wszystko się zgadza, rzeczy jeszcze ładniejsze na żywo niż na zdjęciu. Polecam
5 / 5
2019-10-25 10:25:38
Arlena
Polecam buciki na żywo są bardzo ładne
5 / 5
2019-10-16 10:49:46
Bartosz
Super schneller Versand und super schöne Ware!
5 / 5
2019-10-16 10:09:01
Emil
Jestem bardzo zadowolona :) Wszystko przebiegło bez zarzutów. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-10-15 10:51:18
Halina
Dla mnie ta wyprawka idealna tym bardziej ze ciężko znaleźć cały komplet. Materiał też dobrej jakości.
5 / 5
2019-09-19 15:22:18
Jonatan
Jestem bardzo zadowolona. Jakość produktu jest na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-09-13 14:37:52
Juliusz
Polecam Piękne buciki Jak na zdjeciu i w opisie
5 / 5
2019-08-07 21:00:24
Apoloniusz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2019-08-06 12:00:22
Mateusz
Wszystko super, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą na każdym etapie sprzedaży. Buciki niestety oddałam, bo były za małe na synka (rozmiarówka ok, tylko stopa duża, ale tego się spodziewałam, zamawiając buty :)) Pieniądze ze zwrotu były od razu na drugi dzień od dostarczenia sklepowi paczki. Polecam
1 / 5
2019-07-24 12:29:05
Remigiusz
Piękne ciuszki i obsługa klienta wspaniała.
5 / 5
2019-07-19 09:11:40
Gabriela
Towar zgodny ze zdjęciem. Bardzo ładne buciki dziecięce. Ładnie zapakowane. Polecam serecznie!
5 / 5
2019-07-18 10:01:21
Roman
Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-07-18 09:22:30
Szymon
Szybki czas realizacji świetna jakość buciki cudowne Polecam
5 / 5
2019-07-15 10:03:26
Apoloniusz
Szybka wysyłka zakup zgodny z opisem .
5 / 5
2019-07-09 12:20:28
Milena
Zamówione towary zgodne z opisem i zdjęciami ze strony internetowej sprzedawcy. Przedmioty wysokiej jakości. Obsługa profesjonalna i szybka. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-07-09 11:56:28
Izabela
Zdecydowanie polecam sklep. Bardzo przejrzysta strona. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-30 10:19:16
Benedykt
Produkt zgodny z tym co na stronie, sukieneczka sliczna
5 / 5
2019-06-25 16:42:02
Dymitr
Wszystko w porządku. Zamówienie zgodnie z opisem
3 / 5
2019-06-14 12:51:40
Natasza
Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Jak dla mnie dość długi czas realizacji a informację o statusie przesyłki chaotyczne. Dopiero po osobistym kontakcie telefonicznym otrzymałam konkretne informacje o zamówionych przeze mnie towarach.
5 / 5
2019-06-12 23:54:09
Liwia
Zamowiony towar identyczny jak na zdjeciu .Obsluga bardzo mila .Z zakuppow jestem bardzo zadowolona .Polecam
5 / 5
2019-06-11 09:42:54
Teresa
Szybka realizacja zamówienia. Sukienka uszyta z pięknym wzorem, lekka oddychająca, sprawdziła się również w upalny dzień. Założymy jeszcze na inne okazje =)
5 / 5
2019-06-10 11:13:03
Sebastian
Rzeczy zawsze dobrej jakości w dobrej cenie polecam
5 / 5
2019-06-07 10:33:56
Violetta
Wspaniały kontakt. Butki prześliczne i bardzo ładnie wykonane
5 / 5
2019-05-31 17:13:59
Stefan
Cudowne butki pięknie wykonane ❤️
5 / 5
2019-05-31 14:15:05
Sabina
Wszystko przebiegło świetnie.
5 / 5
2019-05-19 09:29:53
Aniela
Polecam. Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem. Buciki super.
4 / 5
2019-05-11 18:03:28
Otylia
Szybka wysyłka, wszystko jak należy. Zamówiłam lakierki dla córki, wykonanie bucików beznadziejne. Przody są kwadratowe, a nie okrągłe tak jak na zdjeciu.
5 / 5
2019-05-09 12:55:41
Franciszek
Polecam, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-05-09 01:10:02
Łucja
Bardzo dobry kontakt. Miła atmosfera. Bez zarzutów. Towar cudo jak na zdjeciu. Polecam
5 / 5
2019-04-25 09:53:28
Sara
Gorąco polecam buciki są przepiękne, wrócę jeszcze nie raz😁
5 / 5
2019-04-24 09:06:48
Ludwik
Zakup przebiegł bez zarzutu, kontakt z Właścicielem sprawny i miły. Kiedy okazało się, że dobrałem zły rozmiar bucików dla Syna, nie było najmniejszego problemu z ich wymianą, którą Sklep przeprowadził NATYCHMIASTOWO. Super - polecam w 100%
5 / 5
2019-04-22 14:06:15
Eugenia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam 😉
5 / 5
2019-04-18 11:49:05
Irma
Polecam!!!Super obsługa.Swietny Towar😁😁😁
5 / 5
2019-04-18 10:36:40
Dariusz
Sukienka bardzo ładna. Wygodna dla dziecka. Polecam!
5 / 5
2019-04-15 12:07:57
Szczepan
Bardzo fajny sklep. Zamówione buciki super. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-04-15 11:33:44
Witold
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-04-10 20:11:51
Irma
Szybka obsługa ubranka bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-04-10 10:17:51
Janina
Sukienka do chrztu prześliczna, bardzo szybka wysyłka, kontakt ze sklepem bez utrudnień, z pewnością jeszcze zrobię tu zakupy nie jedne.
5 / 5
2019-04-02 10:34:29
Jakub
Szybka wysyłka, buciki są śliczne, porządnie wykonane, na pewno zamówię coś wiecej 😊
5 / 5
2019-04-01 13:33:41
Wera
super kontakt, pełen profesjonalizm. Towar bardzo dobrej jakości
3 / 5
2019-03-29 10:21:50
Elżbieta
Nieźle, dostawa po 4 dniach, bo poczta Polska ale buciki strasznie śmierdzą za przeproszeniem.Bez prania się nie obyło
5 / 5
2019-03-27 14:29:49
Lucjan
Duży wybór pięknych ubranek o najwyższej jakości. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2019-03-26 10:18:46
Krystyna
Świetny sklep. Buciki przepiękne. Body świetnej jakości. Polecam
5 / 5
2019-03-20 11:44:39
Arleta
Wszystko zgodne z opisem, towar bardzo dobra jakość , rozmiar idealny
5 / 5
2019-03-11 06:22:47
Ludmiła
Przebieg realizacji szybki i bez zarzutów, towar zgodny a nawet ładniejszy niż na zdjęciach. Polecam gorąco !
5 / 5
2019-03-05 13:04:39
Antonina
Szybko i sprawnie. Sprzedawca bardzo kontaktowy.
5 / 5
2019-03-05 09:39:47
Felicjan
Szybka sprawna wysyła, sukieneczka przepiękna polecam
5 / 5
2019-03-02 19:14:35
Iwo
Jestem bardzo zadowolona. Towar dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-03-01 09:53:57
Alina
Buciki które tu zamówiłam są obłędne!
5 / 5
2019-02-25 19:13:27
Celestyn
Super sklep. Dobrej jakości towar, szybka dostaw
5 / 5
2019-02-18 09:38:28
Wincenty
Gorąco polecam. Sukienka do chrztu na żywo jeszcze bardziej efektowna niż na zdjęciu.
5 / 5
2019-02-13 09:50:46
Aldona
Bardzo sprawnie. Bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-02-04 12:58:30
Żaneta
Wszystko okej. Sukienka przepiękna! Polecam
5 / 5
2019-01-31 12:14:41
Herbert
100%zadowolenia! Szybko, sprawnie i bez zarzutu. Polecam!!
5 / 5
2019-01-30 13:55:27
Fryderyk
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-01-30 09:18:00
Wiktor
szybko, dobrej jakości towar..
5 / 5
2019-01-29 11:15:09
Halina
Bardzo szybka wysyłka co mega rzutuje na plus. Polecam
5 / 5
2019-01-29 09:12:00
Ismena
super sprzedawca Piękne rzeczy Bardzo polecam
5 / 5
2019-01-23 20:21:12
Robert
Towar zgodny z opisem,buty dobrej jakości i starannie wykonane oraz ładnie zapakowane. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-01-22 10:49:28
Arnold
Towar zgodny z opisem i ze zdjęciami, wszystko odpowiednio zapakowane w kartonik, więc nie mogło się zniszczyć w trakcie transportu. Szybka dostawa i miła obsługa. Szczerze polecam :)
5 / 5
2019-01-21 14:55:16
Laura
Polecam. Wszystko szybko, bez problemów.
5 / 5
2019-01-15 12:19:46
Sara
Świetny kontakt ze sprzedawcą, który służy fachową radą:) Szybka realizacja zamówienia. Zakupiona sukienka prześliczna:)
5 / 5
2019-01-15 10:08:44
Janusz
Wszystko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń. Ciuszki dla maluszka śliczne.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-01-11 12:18:17
Otylia
Szybka wysyłka, solidnie i starannie wykonane. Napewno będę korzystać z dalszych zakupów. Polecam
5 / 5
2019-01-09 14:57:07
Bernard
Wszystko w najlepszym porządku😊
5 / 5
2019-01-07 19:46:39
Sonia
Super sklep, piękne produkty, nie ma problemu przy wymianie towaru na inny (przy np niepasującym rozmiarze). Bardzo miła obsługa, no i błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-01-05 11:16:21
Manuela
Polecam każdemu kto chce aby jego pociecha miała piękne buciki. Na żywo są Jeszce piękniejsze niż na zdjęciu jestem bardzo zadowolona z zakupów i pewnie nie raz jeszcze skorzystam z państwa usług
5 / 5
2019-01-04 15:52:10
Julita
Stylowe i dobrej jakości ubranka
5 / 5
2018-12-27 22:19:22
Stefan
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-27 11:19:10
Mateusz
Dobry i sprawny kontakt, szybkie przygotowanie zamówienia
5 / 5
2018-12-24 20:55:06
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-12-23 19:46:41
Lucjan
Polecam. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-12-19 09:16:43
Jagoda
Bardzo szybka przesyłka. Buciki takie jak na zdjęciu albo jeszcze ładniejsze. Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Polecam :)
4 / 5
2018-12-17 16:37:29
Lidia
Szkoda, że tak długi czas oczekiwania
5 / 5
2018-12-17 15:09:16
Tymon
Super sklep, świetny kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2018-12-16 17:50:21
Ewelina
Profesjonalna,sprawna obsluga klienta
5 / 5
2018-12-16 17:00:07
Sebastian
Jestem zadowolona z produktu oraz terminu dostawy
5 / 5
2018-12-14 12:50:14
Elżbieta
Bardzo solidny sklep, szybka realizacja. Buciki śliczne :)
5 / 5
2018-12-12 18:47:23
Elżbieta
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja. Polecam
5 / 5
2018-12-10 11:36:36
Malwina
Profesjonalizm, jakość produktów bardzo dobra, szybka wysyłka. Śliczne ubranka i cena przystępna. Polecam!
5 / 5
2018-12-08 17:37:36
Ignacy
Sposób zamówienia, realizacja i dostawa przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-30 10:43:32
Honorata
Sukieneczki które otrzymałam są starannie wykonane, piękne i już nie mogę się doczekać kiedy moje córeczki w ten wyjątkowy dzień będą się w nich prezentować. Polecam
5 / 5
2018-11-29 09:43:25
Maciej
Ubranko śliczne. wszystko zgodnie z opisem, Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
1 / 5
2018-11-28 13:02:46
Tymon
Czekam już prawie miesiąc na zamówienie
5 / 5
2018-11-26 13:05:25
Robert
Towar zgodny z opisem. Bardzo ładnie wykonany. Szczerze polecam
5 / 5
2018-11-22 10:00:01
Alberta
Buty sie super prezentuja maja fajna podeszwe ocieplane wszedzie i boki i podeszwa od wewnatrz super polecam
4 / 5
2018-11-20 14:18:24
Damian
Dobrą mam.opinie.tylko.sastrzeżenie.do.tego mam że nie wyszystkie.inforacje są wypisane
5 / 5
2018-11-17 14:16:32
Milena
Kontakt ze sklepem przebiegał idealnie. Zakup świetny. Jestem zadowolona
5 / 5
2018-11-17 13:03:40
Magda
Jestem zadowolona mogę polecić , będę robiła zakupy w tym sklepie
5 / 5
2018-11-15 10:45:15
Izyda
Zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupów. Ze sklepu skorzystałam jeszcze raz. Grażyna S.
1 / 5
2018-11-13 15:19:43
Matylda
Na razie od początku listopada czekam na towar. Mam nadzieję, że się doczekam.
5 / 5
2018-10-23 16:44:22
Aneta
Towar został zamówiony w sklepie 16+ października, natomiast został wysłany dnia 19 października, otrzymałam następnego dnia roboczego. Jestem osobą niecierpliwą, ale towar który przyszedł - JESTEM ZACHWYCONA. Wszystko przyszło bardzo ładnie zapakowane, z najwyższą dbałością. Szczerze polecam sklep, będę do niego wracać!
5 / 5
2018-10-08 12:59:12
Lidia
Super. Wszystko Szybko i Sprawnie :) !
5 / 5
2018-10-02 18:59:01
Dominika
Bardzo sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2018-09-21 12:40:24
Sofia
Witam, spodenki zgodne z opisem,szybko i solidnie.
5 / 5
2018-09-16 08:43:12
Filip
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zamówione przedmioty zgodnie z opisem, super jakości. Polecam.
5 / 5
2018-09-09 23:23:45
Arnold
Wszystko super! Jakoś bardzo dobra! Poleca.
5 / 5
2018-08-18 22:56:36
Joanna
Transakcja przebiegła bez najmniejszego problemu. Wymiana również, jestem pod wrażeniem i z całego serca polecam!
5 / 5
2018-07-25 14:15:30
Janina
Szybko i sprawnie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-07-24 23:40:09
Apoloniusz
Polecam!!! Jestem zadowolona z zakupu.. Mój synek również😊
3 / 5
2018-07-05 13:53:35
Irmina
otrzymałam towar ten co nie miałam czyli pomylono kolor i otrzymałam rajstopki w tym kolorze co nie miałam a były mi bardzo potrzebne
5 / 5
2018-06-14 13:23:49
Otylia
Polecam :) zamówiłam zly rozmiar za chwile wyslali prawidłowy
5 / 5
2018-06-08 18:59:50
Błażej
jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy
5 / 5
2018-06-06 13:33:32
Maksym
Wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2018-05-30 09:23:47
Romuald
Sklep godny polecenia. Szybka i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2018-05-23 15:39:25
Piotr
Profesjonalna obsługa klienta, bardzo dobry towar
5 / 5
2018-05-16 15:34:22
Irma
nie mam zastrzeżeń, wiedziałam co chcę kupić i nie miałam problemu na żadnym etapie realizacji. body doszły dokładnie po 4 dniach roboczych. na bieżąco otrzymywałam też maile na temat realizacji zamówienia a potem przesyłki. POLECAM W 100%
5 / 5
2018-05-14 20:45:19
Roman
Szybka wysyłka. Ubranko bardzo dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2018-04-13 21:21:11
Benedykt
Polecam. Jestem zadowolona z jakości produktu oraz z realizacji zamówienia. Na każdym etapie realizacji informacja ze sklepu, szybka przesyłka i w efekcie końcowym zadowolony klient.
5 / 5
2018-04-12 13:59:50
Ida
Super sklep. Szybki kontakt ze sprzedawca. Mialam dwa dni do chrztu Corki i wszystko udalo sie zalatwic blyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2018-04-07 19:59:23
Aleksander
super, towar zgodny zopisem, szybka wysyłka
5 / 5
2018-04-05 10:42:45
Eryka
Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2018-04-03 10:17:59
Marian
Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2018-03-27 13:30:59
Klara
Polecam, szybka i sprawna przesyłka :)
5 / 5
2018-03-27 11:27:34
Bernard
dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja, polecam w 100%
5 / 5
2018-03-26 10:02:02
January
Rzetelny sklep. Wysylka szybko i na czas. Serdecznie polecam.
5 / 5
2018-03-26 08:34:13
Ksenia
Bardzo fajna firma. Wymiana towaru bez problemu - sprzedwca zaproponował wyslanie rzeczy w większym rozmiarze zanim odesłałam pierwszy zakup, dzięki czemu mogłam przymierzyć obie rzeczy.
5 / 5
2018-03-23 17:54:18
Violetta
Buciki, które zamówiłam nie zawiodły mnie. Wszystko było tak jak chciałam, zamówienie dostałam szybko, tak jak prosiłam.
5 / 5
2018-03-23 11:36:19
Iga
Polecam.Naprawdę jest dobry sklep 🤗
5 / 5
2018-03-20 21:42:42
Gerard
Genialne prrodukty, świetny kontakt :) POLECAM
5 / 5
2018-03-02 12:52:05
Oskar
Szybko i sprawnie. Zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-03-02 12:39:37
Sławomir
produkty urocze i bardzo dobrej jakości, sprawna obsługa,polecam
5 / 5
2018-02-26 12:02:47
Anita
Świetny sklep, zamówienie otrzymałam bardzo szybko, towar zgodny z opisem. Rewelacja.
5 / 5
2018-02-12 14:08:34
Paweł
Jestem zadowolona czapeczka cudowna
5 / 5
2018-02-03 08:15:33
Zygfryd
szybko,sprawnie ,towar zgodny z oczekiwaniem.polecam
5 / 5
2018-02-02 11:59:28
Gracjan
Bardzo solidna i profesjonalna firma, bardzo, bardzo polecam.
5 / 5
2018-01-31 12:07:06
Dymitr
Super sklep! Zdjęcia oddają dokładnie produkt który się kupuje.Jestem bardzo zadowolona:)
5 / 5
2018-01-22 13:15:17
Gabriela
To moje pierwsze zakupy z tego sklepu. Jestem zadowolona z zakupu balerinek dla dziecka. Polecam!
5 / 5
2018-01-08 09:56:42
Danuta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie, tym bardziej duży plus, że był to okres świąteczny. Sama sukieneczka i buciki do chrztu prześliczne, wysoka jakość za rozsądną cenę, Serdecznie polecam!!!
5 / 5
2018-01-03 14:32:06
Gabriela
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu samego zakupu, jak i z jego doręczenia.
5 / 5
2017-12-18 17:18:30
Aurelia
Bardzo polecam. Pierwszy raz dopiero zamówiłam ale napewno nie ostani. Buciki są naprawdę śliczne
5 / 5
2017-12-15 16:43:29
Norbert
Polecam. Cudne rzeczy zgodne z opisem. Szybka realizacja. Żadnych problemów
5 / 5
2017-12-07 11:52:20
Albert
Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam sklep.
5 / 5
2017-12-05 15:09:21
Otylia
szybka dostawa, wszystko przebiegło zgodnie z terminem
5 / 5
2017-11-20 10:01:40
Rozalia
opis dokladny,a kupione rzeczy to wyzsza polka a nie chinska tandeta bede korzystala
5 / 5
2017-11-15 14:11:50
Maciej
Szybka i profesjonalna obsługa polecam i na pewno skorzystam w najbliższym czasie. Dziękuję
5 / 5
2017-11-13 14:57:38
Zuzanna
Produkt zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2017-11-07 17:33:53
Krystian
Nie mam zastrzeżeń , wszystko zrealizowane w ekspresowym tempie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-10-31 14:34:34
Adam
Wysyłka przebiegła bez zarzutów. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2017-10-19 02:38:57
Wiola
Jestem bardzo zadowolona. Rzetelna i godna polecenia obsługa.
5 / 5
2017-10-13 23:49:37
Władysława
Ekspresowa przesyłka i towar nienaruszony, zgodny z fotografią
5 / 5
2017-10-11 07:08:22
Dariusz
Transkacja przebiegła pomyslnie. Towar zgodny z opisem, ladnie zapakowany. polecam
5 / 5
2017-09-27 12:22:29
Klementyna
super. szybka wysyłka, wszystko super. :)
5 / 5
2017-09-20 10:51:18
Bartłomiej
Szybko sprawnie I zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2017-09-17 21:55:47
Klemens
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, dobrej jakości. Wysyłka i dostawa bez problemu.
5 / 5
2017-09-17 18:56:46
Cecyl
Szybka wysylka. Towar dobrej jakosci Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2017-09-15 21:21:22
Celina
Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2017-09-12 20:43:34
Wojciech
Jestem bardzo zadowolona z obslugi i z towaru. Polecam:)
5 / 5
2017-09-01 10:54:49
Eliza
fajne produkty, szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2017-08-03 14:10:24
Kornelia
Dobry kontakt i realizacja zamówienia
5 / 5
2017-07-20 12:48:08
Kinga
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-06-28 15:52:45
Eugeniusz
Bardzo szybka i miła obsługa
3 / 5
2017-05-26 07:48:43
Wera
paczka została nadana 16.05. przez pocztex48 niestety doszła po 8 dniach zrezygnowałam z zakupy gdyż sukienka nie zdążyła przyjść na czas (chrzest).
5 / 5
2017-05-07 11:55:28
Milena
Szybko i sprawnie. Produkt świetnie wykonany
5 / 5
2017-05-02 21:34:51
Dorota
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt doskonałej jakości, zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2017-04-12 17:33:48
Michalina
BARDZO DOBRZE! Przesyłka dotarła w ciągu 2-ch dni, sprawna komunikacja, na każdym etapie wiedziałam co się z nią dzieje, towar zgodny z opisem - bardzo ładny :) do polecenia.
5 / 5
2017-04-03 21:05:36
Violetta
Rzetelna informacja, sprawna realizacja, polecam.
5 / 5
2017-03-30 05:55:59
Renata
Jestem bardzo zadowolona. Kontakt bardzo dobry i nie ma problemów z wymianą. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-03-23 14:00:10
Cyprian
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar dobrej jakości. Pozdrawiam
5 / 5
2017-03-21 13:05:43
Fryderyka
Firma godna polecenia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym szybka wysyłka i wszystko zgodne z opiswm
5 / 5
2017-02-20 22:16:04
Sofia
Pełen profesjonalizm a przede wszystkim elastyczność sprzedającego! Polecam!
5 / 5
2017-02-03 11:58:40
Marina
Produkty super dobry kontakt ze sprzedawcom
5 / 5
2016-11-15 12:43:29
Weronika
Fachowa obsługa, szybka wysyłka
5 / 5
2016-11-11 23:32:41
Iwo
szybka wysyłka. . miła obsługa towar dobrej jakości
5 / 5
2016-08-02 09:58:48
Leon
Bardzo szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z firmą, wymiana rozmiaru i koloru zakupionego towaru bez zarzutu i w szybkim tempie.
5 / 5
2016-05-31 10:37:53
Jakub
Polecam, profesjonalny sklep z ubrankami.
4 / 5
2016-02-03 12:14:23
Sergiusz
Profesjonalnie, fachowo, z przyjemnością robi sie zakupy.
5 / 5
2016-01-16 12:42:22
Lucyna
Towar taki jak na zdjęciu, bardzo dobra jakość, polecam
5 / 5
2015-12-16 12:54:37
Lidia
super sklep , szybka dostawa, towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2015-12-16 08:50:52
Łukasz
szybka obsługa, profesjonalny sklep, jakość towaru bardzo dobra.
5 / 5
2015-12-15 14:43:42
Bogdan
Sprawnie szybko i tak jak powinno być jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2015-11-16 12:24:04
Pola
Bardzo udane zakupy. Profesjonalność w każdym calu.
5 / 5
2015-11-14 22:57:30
Zbigniew
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka, towary zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-10-27 15:08:23
Gracjan
Polecam zakupy w 4-baby. Ubranka zgodne z opisem bardzo ładnie się prezentują.
4 / 5
2015-10-27 07:14:39
Alberta
Zamowienie bezproblemowe w moim przypadku 1 dzień opóźnienia w stosunku do założeń, nie dostałam zaraz po zamowieniu jego potwierdzenia ale był bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedawcą, za zwrócone rzeczy dostałam b szybko zwrot pieniedzy. Polecam
4 / 5
2015-10-23 12:13:51
Monika
Cały komplet jaki zamówiłam uroczy i świetnie leży. Sukienka jest śnieżno biała, rajstopki jak i buciki również urocze. Polecam!
5 / 5
2015-10-13 12:11:44
Julian
Sprzedający zasługuję na 5+. Transakcja przebiegła bez najmniejszego zarzutu. Towar zgodny z zamówieniem, super kontakt ze sprzedawcą.
4 / 5
2015-10-10 19:38:37
Kamil
Gdyby nie tak dlugi czas oczekiwania to bylibysmy w pelni zadowoleni. Jesli chodzi o sam produkt to nieczym nie odbiega od zdjecia a nawet spodobal nam się bardziej.
5 / 5
2015-09-17 10:44:38
Jędrzej
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2015-09-16 21:29:59
Fryderyk
Szybko, towar zgodny w 100%z opisem
5 / 5
2015-09-16 12:28:58
Miłosz
Obsługa super. Nie ma problemu z wymianą towaru jeżeli okaże się za duży lub za mały. Realizacja bardzo szybka. Polecam.
5 / 5
2015-09-10 00:42:32
Bartosz
REWELACJA, ZARÓWNO TOWAR JAK I OBSŁUGA SKLEPU :-)
5 / 5
2015-09-08 09:21:50
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, jestem zadowolona z zakupionych towarów. Polecam sklep 4-baby.pl
5 / 5
2015-08-26 21:19:44
Ludmiła
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, rzeczy są bardzo dobrej jakości i wyglądają jeszcze lepiej na żywo. Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. POLECAM !!!
5 / 5
2015-08-25 18:06:47
Eligiusz
Zakupione rzeczy na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach, są bardzo dobrej jakości. obsługa bardzo sprawna i szybka. POLECAM !!!
5 / 5
2015-08-24 21:24:53
Szymon
zamówiony towar dotarł szybko,dobrze zapakowany.sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2015-08-18 17:26:15
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona, zamówiony towar dostałam już następnego dnia.
5 / 5
2015-08-14 12:54:58
Antonina
Rzetelna firma, nastawiona na zadowolenie klienta. POLECAM!
5 / 5
2015-07-17 10:34:55
Paweł
Szybka dostawa i sukienka dla corki z dobrego jakosciowo miekkiego materialu. Polecam

Rzetelne opinie o http://4-baby.pl/