Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 499.pl Najlepszy sklep z kotłami

499.pl Najlepszy sklep z kotłami Opinie 4.2 (22)

Prosta 137/4
44-203
Rybnik
324270499
opinie 499.pl Najlepszy sklep z kotłami
speedtest
4.2
22
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-23 08:03:31
Ryszard
Super sklep, super obsługa klienta, super piec (Kepo MC15). Polecam
5 / 5
2020-02-22 09:00:54
Felicja
Kocioł i wszystkie niezbędne części wysłane na czas polecam
5 / 5
2020-01-16 10:25:11
Jarosław
Tak powinno być wszędzie (a nie jest).
5 / 5
2020-01-13 11:11:30
Klaudia
Pełen profesjonalizm, wzorowy kontakt, sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-10-29 13:09:21
Aleksandra
Dobry kontakt, szybka wysyłka po otrzymaniu towaru z magazynu, pięć z plusem.
5 / 5
2019-09-27 08:03:03
Kinga
Kupilam dobry piec w dobrej cenie, dostalam jeszcze rabat na KDR, wysylka szybko pomimo sezonu na wymianę piecy, jestem zadowolona z zakupow.
1 / 5
2019-09-09 09:01:05
Andrzej
Kocioł zamówiłem 26.07.2019, czas oczekiwania zdeklarowany przez 499 to do 14 dni. Po 16 dniach przyjechał kocioł z palnikiem po złej stronie, zorganizowanie odbioru, zmiana strony i dostarczenie kotła z powrotem do mnie zajęło kolejne dwa tygodnie. Pomyłka w zamówieniu była po stronie sklepu, Ci jednak obarczają winą producenta.
5 / 5
2019-08-14 10:53:40
Julian
Wszystko przebiega na najwyższym poziomie.Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-06-26 11:04:52
Malina
dobry kontakt, otrzymane porady do zakupu, darmowa wysyłka
5 / 5
2019-06-12 13:21:37
Malina
Bardzo dobrze i rzeczową współpraca
5 / 5
2019-05-29 08:11:25
Edyta
Wszystko przebiegło pomyślnie gorąco polecam.
5 / 5
2019-05-22 08:31:08
Lucjan
Polecam, super sklep, konkurencyjne ceny, doradztwo na najwyższym poziomie!
5 / 5
2019-05-15 09:42:46
Kamil
Terminowa realizacja zamówienia. Wyczerpujące informacje o zamówionym towarze. Polecam.
5 / 5
2019-04-16 15:42:24
Piotr
Zamówieni bardzo szybko zrealizowane
5 / 5
2019-02-06 21:21:56
Longin
Bardzo dobrze, pan z którym pisałem wszystko wytłumaczył i doradzi
3 / 5
2019-01-15 19:03:07
Michał
Nie doszło do realizacji zakupu. Wina po stronie Ceneo.pl
1 / 5
2019-01-07 12:34:16
Tadeusz
kupiłem ale nie dostałem towaru bo anulowali mi tranzakję
5 / 5
2018-11-18 15:57:57
Władysław
Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Doradcy byli bardzo przydatni i pomocni.Polecam
5 / 5
2018-10-19 14:54:39
Stefania
Wszystko w najlepszym porządku. Towar profesjonalnie zapakowany. Bardzo dobry kontakt i fachowa pomoc. POLECAM
5 / 5
2018-09-13 17:06:04
Jędrzej
Wszystko ok. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
1 / 5
2018-09-10 10:37:53
Małgorzata
Po złożeniu i opłaceniu zamówienia sklep je anulował i po chwili podwyższył cenę za tonę Pelletu o ponad 100 zł. Całkowity brak profesjonalizmu i szacunku dla klienta. Nie polecam.
1 / 5
2018-09-06 10:36:01
Olaf
Masakra kupiłem,zamówienie zostało przyjęte zapłaciłem zaliczkę dostałem fakturę pro formę a sklep na drugi dzień anulował transakcjię

Rzetelne opinie o 499.pl Najlepszy sklep z kotłami