Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4activ.pl

4activ.pl Opinie 5.0 (70)

Dąbrowskiego 17/21
93-177
Łódź
( brak )
opinie 4activ.pl
speedtest
5.0
70
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-15 17:17:39
Mateusz
Bardzo szybka wysyłka , towary zgodny z opisem, polecam !
5 / 5
2019-11-05 17:51:55
Julian
Fachowo bardzo szybko bezproblemowo
5 / 5
2019-07-18 21:45:59
Alfred
Sprawnie, tanio, profesjonalnie.
5 / 5
2019-06-30 16:04:48
Oskar
5 gwiazdek za szybkość realizacji zamówienia - dzień po zakupie towar był u mnie.
5 / 5
2019-06-28 15:01:20
Błażej
Serdecznie polecam! Szybka wysyłka,a sam kontakt ze sprzedającym i informacje o statusie przesyłki na najwyższym poziomie. Brawo!
5 / 5
2019-06-14 19:45:24
Wiktoria
Fantastyczny sklep! Nieodsyc, ze wysylka towaru ekspresowa, to jeszcze bezprpblemowa wymiana towaru i jeszcze jednorazowy rabat ważny przez 3 lata. Gdy synek wyrosnie z obecnego rowerka zamówie kolejny tylko w tym sklepie!😊
5 / 5
2019-06-03 12:59:15
Aneta
Szybko sprawnie. Towar taki otrzymalam jaki zamawialam.
5 / 5
2019-05-15 16:27:19
Mieczysław
Musze podziękować za naprawdę szybką wysyłkę no i najlepszą ofertę,Bardzo faja Strona no a Sklep jeszcze fajnięjszy. Jestem pozytywnie zaskoczony.
5 / 5
2019-05-14 11:46:52
Irena
Bardzo sprawnie. Zgodnie z opisem. Polecsm
5 / 5
2019-05-01 10:48:06
Grażyna
Rewelacja. Wysyłka bardzo szybka. Jestem bardzo
5 / 5
2019-04-30 19:11:51
Franciszek
Jestem bardzo zadowolona. Firmana bieżąco wysyła aktualizacje nt., co się dzieje z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-10 08:50:30
Danuta
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-22 14:07:08
Damian
Sklep godny polecenia.Towar zgodny z opisem dobrze zapakowany.Duzy plus za przesyłkę pobraniowa u kuriera nie odpłatną.
5 / 5
2019-03-11 12:05:11
Stanisław
Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-03-01 10:32:59
Marcelina
Błyskawiczne i profesjonalne zrealizowanie zamówienia. Zakupiony towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Super. Dziękuję!
5 / 5
2019-01-10 17:09:51
Cyprian
Krótko, rzeczowo i na temat, Polecam
5 / 5
2019-01-10 16:10:22
Marlena
Dostarczony towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-01-09 15:21:30
Hanna
Super firma polecam wszytko oki informacja pelna
5 / 5
2018-12-14 12:27:37
Feliks
Wszystko ok, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-12-06 17:53:58
Stanisława
Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2018-11-19 20:22:31
Alina
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2018-08-24 13:13:40
Irma
Swietny sklep, szybka realizacja zamowienia.
5 / 5
2018-08-23 11:25:33
Klaudiusz
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem. Solidnie zapakowany. Szybka wysyłka
5 / 5
2018-08-23 05:41:23
Klaudiusz
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-07-27 15:56:45
Nadia
Rewelacja, po niespełna 36 h od zamówienia produkt miałam już w domu!
5 / 5
2018-07-16 10:13:07
Alina
Fachowość + życzliwość. Bardzo gorąco wszystkim polecam! :)
5 / 5
2018-07-11 23:16:37
Jagoda
super szybka transakcja i dostawa
5 / 5
2018-06-27 05:15:20
Tomasz
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-06-15 11:40:23
Piotr
Świetna współpraca, miły Pan i baaardzo szybka realizacja. Wszystko zrobione i tak jak chciałam. Rower przyszedł gotowy i skręcony i to następnego dnia od zamówienia! Bardzo polecam.
5 / 5
2018-05-18 15:46:53
Jan
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-04-15 00:05:31
Roksana
Z przyjemnością dokonałam zakupu . Polecam zakupy w sklepie 4 activ.pl
5 / 5
2018-03-14 11:58:47
Marina
Jestem w pozytywnym szoku jeśli chodzi o termin od zamówienia do otrzymania towaru. W dwa dni z Łodzi do Szczecina !!
5 / 5
2014-12-30 11:08:17
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 15:24:41
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 11:35:29
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 10:07:52
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 12:11:53
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 12:25:46
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-29 21:10:26
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep. Natomiast odradzam kuriera Siódemkę. Mnóstwo zamieszenia w doręczaniu przesyłki i nieprofesjonalne podejście do klienta. Brak telefonicznego kontaktu z kurierem, ustalenia terminu dostawy a w efekcie przesyłka jest zostawiona u sąsiadów !
4 / 5
2014-06-23 08:19:57
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyne czego nie polecam, to firmy kurierskiej.
5 / 5
2014-06-17 09:56:59
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 22:42:41
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 10:17:55
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 12:21:59
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-22 11:56:23
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybko zrealizowano moje zamowienie, bylam pozytywnie zaskoczona. Polecam.
5 / 5
2014-04-16 09:16:52
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 09:25:23
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 05:55:11
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-05 08:29:54
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 13:40:42
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar zgodny z opisem, żadnych problemów z dostawą.MK
5 / 5
2014-04-02 21:56:31
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 19:55:17
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 09:49:18
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-20 12:07:57
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 19:44:49
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 18:31:37
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 20:18:29
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 17:05:36
Juliusz
TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA REALIZACJA. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 20:11:57
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 23:04:10
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 23:51:14
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wprawdzie jeden z elementów zamówionego produktu musiałam wymienić, ale nie było to winą sklepu ani kuriera, lecz producenta. Obsługa sklepu reklamację uwzględniła bez problemów, towar został wymieniony błyskawicznie.
5 / 5
2014-01-16 11:29:52
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 20:08:29
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 10:12:22
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 18:14:00
Tamara
Transakcja przebiegła bezproblemowo i blyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2013-12-31 13:38:12
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 17:45:40
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem, odbierają telefon i są komunikatywni.
5 / 5
2013-12-12 14:04:03
Przemysław
Znakomity sprzedawca, towar w 1 dzień. POLECAM!
5 / 5
2013-12-10 09:16:05
Klaudiusz
Transakcja przebiegła BARDZO BARDZO pomyślnie. SUPER obsługa !!!. BARDZO polecam.
5 / 5
2013-12-06 17:53:15
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

Rzetelne opinie o 4activ.pl