Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4auto.com.pl

4auto.com.pl Opinie 4.4 (308)

Sieciechowska 13
08-540
Stężyca
500503903
opinie 4auto.com.pl
speedtest
4.4
308
Opinii

Dobrze

2 / 5
2019-06-10 17:19:41
Julian
Zdecydowanie nie polecam...po rozpakowaniu pudełek, które nie były uszkodzone jedna droga krzywa...moim zdaniem uszkodzenie w firmie...po kontakcie w przeciągu 1h. Odpowiedź, że to uszkodzenie przy transporcie, nie ma protokołu sxkody nie ma gwarancji...totakne nieporozumienie zdecydowanie nie polecam tej firmy...
4 / 5
2019-03-28 01:28:19
Paulina
dobre ceny, super obsługa, polecam
5 / 5
2018-12-07 06:48:24
Hanna
wszystko bardzo dobrze, szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem. Polecam - mają dobre ceny
1 / 5
2018-11-22 21:40:29
Wiola
Na stronie jest asortyment którego w rzeczywistości nie posiadają. Strata czasu
3 / 5
2018-05-31 12:49:02
Kaja
Towar dotarł po tygodniu oczekiwania. Świetnie zapakowany, Opakowania bez śladów jakichkolwiek uszkodzeń (rozerwanych, załamanych czy nawet otartych części kartonowych). Niestety w środku okazało się, że jedna z felg był zgięta (lekkie uszkodzenie rantu). Wada nawet w chwili otrzymania towaru (pobieżnej kontroli) trudna do wykrycia - to była dolna felga w opakowaniu, Jeśli stałoby się cokolwiek w transporcie powinny ulec szkodzeniu dwie felgi a nie jedna! Reklamacja odrzucona. Cóż. Nie zniechęcam do zakupów, bo firma ma dobre ceny, ale żeby dokonać zakupu należy mieć wolny dzień i nie wypuszczać kuriera przez sprawdzeniem geometrii felg,
5 / 5
2018-02-16 16:08:32
Jędrzej
Szybko sprowadzili mi alufelgę z Niemiec od producenta założyli oponę i przysłali całe i wyważone koło na mój adres Jestem z tego sklepu bardzo zadowolony .
5 / 5
2018-01-05 12:49:55
Ferdynand
Super kontakt, dobre ceny alufelg. Polecam
1 / 5
2017-11-17 21:31:05
Eugeniusz
Nie było zamowionego towaru w ofercie. Na pytanie dotyczące innych felgi nie dostałem odpowiedzi. Nie polecam
5 / 5
2017-11-16 11:04:52
Tymon
Dobry kontakt z obsługa sklepu, zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-09-22 20:00:34
Karol
Bardzo dobre podejście do klienta , weryfikacja zamówienia , doradztwo przez telefon
5 / 5
2017-08-12 17:20:44
Konstancja
Pełen profesjonalizm i pomoc. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2017-08-11 09:09:43
Inga
Pełen profesjonalizm. Super obsługa
5 / 5
2017-06-12 16:50:24
Zygmunt
Zamówienie trochę nietypowe, więc jego czas realizacji trochę się wydłużył. Przez ten okres bardzo dobry kontakt ze sprzedającym na bieżąco byłem informowany postępie prac nad moim zamówieniem. POLECAM.
5 / 5
2017-05-03 21:45:55
Nastazja
Szybko sprawnie cena dobra kontakt nawet po godzinach pracy Polecam
5 / 5
2017-04-29 11:05:21
Zdzisława
Cena super,oryginalny towar z Niemiec,śruby wentyle i dekielki wszystko jest.Polecam.
5 / 5
2017-04-14 11:32:11
Rudolf
szybka realizacji, dobra jakość towar, dobry kontakt i uprzejma obsługa
5 / 5
2017-04-01 21:49:30
Krystian
Bardzo dobry kontakt, dobra komunikacja ze statusem realizacji. Polecam.
2 / 5
2017-03-28 13:59:48
Hubert
Podczas składania zamówienia wyświetliła się opcja płatności kartą za 0zł. Już po złożeniu zamówienia zobaczyłam, że naliczono prawie 40zł jedynie za płatność kartą debetową. Jest to oszustwo i tego typu działania są nielegalne. Po konsultacji ze sklepem nie doszliśmy do porozumienia, bo stwierdzono że to "błąd systemu". Planuję zgłosić problem do UOKIKu. Nie polecam.
5 / 5
2017-03-21 17:10:07
Sebastian
Szybkie i przyjemne zakupy. towar w stanie idealnym
5 / 5
2016-12-05 11:18:59
Irmina
Pierwszy raz dokonywałam zakupów przez internet i nie zawiodłam się! Świetny kontakt ze sklepem, szybko udzielane odpowiedzi, forma płatności bardzo dogodna. Zdecydowanie polecam. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. :)
5 / 5
2016-11-28 20:22:50
Klara
Sklep godny polecenia.Dobry kontakt i profesjonalna obsługa.
4 / 5
2016-11-24 10:58:39
Remigiusz
W miarę szybki zwrot środków. Ale polecam.
4 / 5
2016-05-23 09:11:36
Oliwier
TOWAR ZAPAKOWANY WZORCOWO.KONTAKT ZE SKLEPEM DOBRY.
5 / 5
2016-05-16 21:01:47
Rafał
Bez zarzutu. Konkretnie i rzeczowo. I przystępnie cenowo :)
5 / 5
2016-05-05 10:35:29
Brunon
Sklep działa szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2016-04-30 21:06:30
Szymon
Bardzo konkretna i szybka realizacja zamówienia. Informacja o statusie zamówienia wysyłana na bieżąco na maila. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.
1 / 5
2016-04-29 17:39:28
Juliusz
Tragedia! Obsługa sklepu przez ponad 48 godzin nie mogła znaleźć mojego przelewu chociaż tego samego dnia otrzymałem informację z banku że pieniądze są już na koncie sklepu. Na swojej stronie sklep informuje że towar jest dostępny i wysyłka nastąpi po 48 godzinach. Po 2 dniach dostałem informację ze sklepu że towaru jednak nie ma w magazynie i muszę czekać 5 dni! towar zamówiłem w poniedziałek a otrzymałem go dopiero w środę następnego tygodnia! Ogólnie porażka.
1 / 5
2016-04-28 10:40:20
Łucjan
Otrzymałem wiadomość od sklepu "Zamówienie zostało anulowane z powodu braku dostępności felg". Nie można w ten sposób prowadzić sklepu internetowego. Strona musi zawierać aktualne informacje, zwłaszcza jeśli zamówienie jest bezpośrednio związane z płatnością. No i wypada dodać "Przepraszamy". Nie polecam.
5 / 5
2016-04-26 19:54:16
Mariusz
Wszystko w porządku. Doskonała obsługa i kontakt. Felgi dobrze zapakowane dotarły bez uszkodzeń. Polecam innym kupującym tego sprzedawcę.
4 / 5
2016-04-22 16:06:14
Walenty
Firma godna polecenia - atrakcyjne ceny.
1 / 5
2016-04-02 09:54:12
Sylwia
Zakupiłam felgi na stronie sklepu których fizycznie sklep nie posiadał mimo iż oferta była aktywna.Sklep nie przykłada wagi to tego co wystawia na stronie a co fizycznie ma dostępne,celowe wprowadzanie klienta w błąd.
5 / 5
2016-03-17 09:36:17
Alina
Tak powinny wyglądać zakupy. Zdecydowanie POLECAM!
1 / 5
2016-03-04 10:51:30
Łucja
ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE
5 / 5
2016-03-02 10:22:37
Marcel
fachowa obsługa i pomoc w doborze towaru
5 / 5
2016-02-29 11:53:09
Izabela
Konkretny sprzedawca wie co robi a przede wszystkim szanuje klienta i nie traktuje go jako kolejnego numeru. Oferta atrakcyjna. Jeżeli będę miał możliwość to na pewno w przyszłości skorzystam z usług tego sprzedawcy.Dziękuję za sprawnie przeprowadzoną sprzedaż i pozdrawiam. M.Grodoń.
5 / 5
2016-02-15 11:21:21
Patryk
Dziękuję za dordztwo i profesjonalną obsługę
5 / 5
2015-12-05 12:32:58
Włodzimierz
Dobry kontakt telefoniczny, polecam wszystkim
4 / 5
2015-10-16 19:52:02
Cecylia
ocena dobra firma godna polecenia
5 / 5
2015-10-07 13:48:23
Robert
Bardzo sumienny i pomocny sprzedawca. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2015-07-14 15:29:25
Irena
Całokształt transakcji w porządku. Firma godna polecenia.
5 / 5
2015-05-17 08:33:33
Piotr
Żadnych problemów, towar solidnie zapakowany, to co zamówiłem to dostałem.
5 / 5
2015-05-11 17:54:16
Bolesław
Sklep super, polecam do robienia zakupów
5 / 5
2015-04-24 17:53:27
Kinga
Zakup alumfelgow uważam za udany. Polecam!
5 / 5
2015-04-24 14:06:09
Gerard
Wszystko przebiegło w porządku. Polecam!
3 / 5
2015-03-13 11:39:37
Maksym
Nie polecam tego sklepu. Sprzedają towar nie sprawdzony, uszkodzony a później domagaj się wymiany towaru albo reklamuj go u producenta.
5 / 5
2015-03-11 11:57:10
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2015-03-02 09:26:32
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-23 17:10:57
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-09 07:17:19
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 06:35:58
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-02-03 11:49:58
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 20:14:39
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 14:12:10
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-19 15:15:58
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie, choć długo, polecam.
5 / 5
2015-01-19 08:54:09
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 23:23:10
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-01-12 09:16:19
Izolda
czekam na realizację zmaówienia... 9 dni czekam... w ogóle na stronie sklepu znajdują się opisy towarów, które są niedostępne w sprzedaży bez stosownej informacji
5 / 5
2015-01-05 11:00:42
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-17 06:44:43
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyny minus to brak podania numeru listu przewozowego co uniemożliwiało śledzenie przesyłki.
2 / 5
2014-12-16 12:03:36
Klaudiusz
Sam musiałem wydzwaniać i dopominać się o dostawę.
5 / 5
2014-12-16 10:03:21
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-10 17:43:30
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 16:10:22
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 14:18:15
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 13:08:19
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka dostawa. towar zgodny z ofertą. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 16:20:39
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 17:04:02
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 13:46:49
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-28 11:35:54
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 17:49:29
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 15:26:16
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 12:40:05
Bernadeta
Doskonała obsługa. Świetne podejście do klienta.
5 / 5
2014-11-22 22:41:47
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-11-20 13:41:10
Iwo
Nie polecam. Jedna z dostarczonych felg była uszkodzona więc zgłosiłem reklamację. Sprzedawca stwierdził, że uszkodzenie powstało podczas transportu gdyż wszystkie produkty przed wysyłką są sprawdzane i nie ma żadnej możliwości aby uszkodzenie powstało u sprzedawcy. Stwierdził również, że reklamacja nie będzie uznana bo nie został sporządzony protokół w obecności kuriera (co samo w sobie nie jest zgodnie z prawem)... Protokół udało mi się w końcu spisać po 2 dniach z kurierem i wysłać do sprzedawcy, na co uzyskałem odpowiedź, że teraz trzeba poczekać na odpowiedź producenta, bo przecież felga była uszkodzona podczas przesyłki od producenta do sklepu (czemu wcześniej zaprzeczano)... Koniec końców dostałem nową felgę, ale wszystko to trwało ponad 1.5 tygodnia. Podsumowując, regularnie robię zakupy przez różnego rodzaju sklepy wysyłkowe i musze przyznać że jeszcze żaden sklep nie zrobił na mnie tak złego wrażenia. Kontakt ze sprzedawcą jest beznadziejny, wychodzi z założenia że klient to petent.
5 / 5
2014-11-20 10:07:55
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 19:27:07
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-19 15:52:18
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dziś dopiero założyłem, opinię mogę przekazać jak trochę pojeżdzę
3 / 5
2014-11-18 09:40:30
Tamara
Miały być opony z roku 2014 były z 2013.
4 / 5
2014-11-13 20:26:27
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 12:22:54
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 10:32:51
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-10 21:41:26
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-09 14:54:58
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-09 12:19:59
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 20:10:49
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 22:13:29
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-29 14:53:39
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 21:37:35
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 10:05:02
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-10-16 13:18:35
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 17:42:47
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 09:38:39
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 19:05:48
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 12:58:38
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 14:44:53
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 11:42:44
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 11:55:42
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-20 09:08:45
Zuzanna
Pełen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 12:26:02
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 11:42:36
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 11:21:09
Maria
Niestety okazało się, że towar jest już niedostępny. Przedstawiona została alternatywna oferta, z której nie skorzstałem. Pieniądze zostały zwrócone bardzo szybko po wycowaniu się z zakupu.
5 / 5
2014-08-16 15:21:15
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 10:03:14
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 11:21:57
Patrycja
Profesjonalizm na wysokim poziomie. Polecam.
3 / 5
2014-06-24 00:14:20
Nina
Sklep wysłał inne opony, niż zamówiłem. Porażka.
4 / 5
2014-06-18 12:05:46
Bartosz
Opakowanie alufelg było nie naruszone a jedna z felg krzywa. Kurier pisał protokół uszkodzenia, jednocześnie zadzwoniłem do sprzedającego i ten "ham" kazał mi w protokole koniecznie zaznaczyć ze opakowanie jest uszkodzone by zwalić winę na firmę kurierska, chociaż tak nie było. Felerna alufelga była prędzej znaczona - miejsce krzywizny a opakowanie nie naruszone. Sprawe skonczyłem naprawą felgi na własny koszt, mam sie wku..... i podnosić ciśnienie , dziekuje ja tu już nic nie kupie i stanowczo ODRADZAM
5 / 5
2014-06-13 14:27:43
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 19:17:10
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-29 12:13:25
Karina
Masakra bo jeżdżę i załatwiam teraz pierścienie/ dystanse i śruby. Nie było w komplecie. Rozumiem że być może cena nie zawierała tego ale przynajmniej trzeba było poinformować o dodatkowych zakupach. Kupiłbym przecież bo i tak mam teraz dodatkowe zakupy przed sobą, pomijając fakt że nie da się autem jechać w dalszą trasę;-(
5 / 5
2014-05-27 20:19:07
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko OK. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 12:07:19
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-19 05:37:07
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 14:16:27
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-14 22:18:28
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.{felgi DOTZ SHIFT SHINE + opony Dunlop Sport BluResponse}szybko miło bardzo dory kontakt towar ok.
5 / 5
2014-05-12 18:59:53
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przed zakupem polecam dokładne rozeznanie we własnym zakresie czy felgi nie będą wystawać poza obrys pojazdu. U mnie to ma miejsce, ale mi to nie przeszkadza.
5 / 5
2014-05-12 14:57:20
Konstancja
Transakcja nie doszła do skutku z powodu braku zamówionego towaru. W związku z powyższym opinia moja jest neutralna.
5 / 5
2014-05-08 20:19:34
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 20:45:29
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep i felgi Dezent model V, są lekkie i dobrze wykonane, estetyczne. Wwszystko w komplecie tj. pierścienie centrujące i śruby do kół.
5 / 5
2014-04-30 11:48:08
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 09:48:33
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-25 10:38:33
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-19 11:03:39
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-18 20:03:24
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-18 09:49:25
Gerard
Zakupiłem 4 felgi, niestety 1 felga uszkodzona - do prostowania. Uszkodzenie (wgniecenie) zauważył wulkanizator po zmontowaniu koła i założeniu na wyważarkę (delikatne bicie koła). Poinformowałem telefonicznie sklep o zaistniałym problemie (wysyłałem także filmik z biciem koła). Pan zgodził się że felga jest uszkodzona jednak stwierdził że to musi być wina kuriera i powinienem to zgłosić przy odbiorze paczki, jeśli tego nie zrobiłem przyjmując paczkę zakomunikowałem że wszystko jest OK i sklep nie zamierza płacić za mój błąd... Felgi były zapakowane w oryginalne pudełka i żaden karton nie posiadał zewnętrznych śladów uszkodzeń. Co więcej felgi nie posiadały żadnych uszkodzeń lakieru, a wgniecenie (srebrne świecące felgi) można było zobaczyć dopiero po zakręceniu felgi na wyważarce (delikatne bicie). Szkoda że sklep ma takie podejście do Klienta. (przyjąć płatność, wysłać towar i koniec współpracy). Założyłem oponę na felgę co było moim błędem i nie mogłem już odesłać felgi, ale wystarczyło ze strony sklepu zaproponować jakiś rabat na następne zakupy... Były to moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. NIE POLECAM !
5 / 5
2014-04-17 20:22:29
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Zamówienie dostarczono terminowo. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2014-04-16 19:41:04
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-15 14:05:13
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Po raz pierwszy z czystym sumieniem mogę polecić tego Sprzedawcę jako godnego zaufania.
5 / 5
2014-04-15 11:11:20
Oksana
Felgi świetne, super zapakowane, przy zakładaniu żadnych problemów z wyważeniem itp. Polecam!
5 / 5
2014-04-14 13:44:31
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 11:08:56
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 22:20:44
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-04-10 11:01:30
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miało być 24H a było 4 dni!!!
5 / 5
2014-04-08 20:15:58
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-08 14:50:31
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie.Długi czas realizacji od momentu złożenia zamówienia do chwili doręczenia przesyłki.Zamówiono w poniedziałek dostarczono w piątek. Brak informacji na stronie o numerze przesyłki, brak możliwości śledzenia przesyłki.Podsumowując,zamówione felgi dotarły i jestem zadowolony z nich...
5 / 5
2014-04-06 17:25:51
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-05 19:22:18
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-05 10:42:30
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-04 12:40:07
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 15:33:58
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-03 10:19:20
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-02 22:37:33
Alfred
Kurier dostarczył felgi,opakowanie NIE wyglądało na uszkodzone,zawartość kompletna,zapłaciłem,kurier odjechał.Następnego dnia serwis autoryzowany Suzuki Chorzów stwierdził uszkodzenie felgi-bicie na wewn. krawędzi.Telefon do sklepu,odesłanie tej felgi i efekt: JA MAM PROBLEM!Moja wina,że nie widziałem uszkodzenia,w geście handlowym odeślą na swój koszt i mogę sobie ją naprawić bo ze sklepu wyszła dobra.To,że karton był moim zdaniem nieuszkodzony i kurier odjechał bez protokołu szkody to też mój problem-widocznie przy zakupie w tym sklepie internetowym należy w garażu mieć wyważarkę i przy kurierze wrzucać felgi na maszynę.Znaczy ZAOSZCZĘDZIŁEM przed czym przestrzegam.
5 / 5
2014-04-01 11:31:32
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 21:32:43
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko zgodnie z ofertą na stronie, dobra komunikacja. Polecam ten sklep.
4 / 5
2014-03-31 12:33:50
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-31 09:51:08
Jakub
Po złożeniu zamówienia nalezy upewnic sie co do rocznika opon i dostepnosci.
5 / 5
2014-03-26 17:43:11
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 15:13:12
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 19:52:32
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 12:00:46
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-17 10:06:59
Diana
Dziś upływa 140 dzień a towaru brak. Zamówienia nie zrealizowano. Polecam inne sklepy.
5 / 5
2014-03-15 21:00:43
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.DZIEKUJE.
4 / 5
2014-03-13 20:53:50
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-03-10 18:19:27
Angelika
Transakcja zrealizowana po 11 dniach . Brak informacji o problemach z realizacją zamówienia . Nie polecam .
4 / 5
2014-03-06 23:04:00
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Konkurencyjne ceny
4 / 5
2014-02-24 22:59:49
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale przy rozpakowaniu 1-ej z 4-ech szt. felg okazało się, że ta jedna jedyna została porysowana bo ktoś kto wkładał do kartonu kpl. śrub zdjął folię ochronną z felgi i w trakcie transportu powierzchnia polerowana została zniszczona o karton !!!! Bezmyślność osób pakujących i kontrolujących!!!!!
5 / 5
2014-01-29 13:32:08
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 10:09:52
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-27 20:52:31
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 11:24:15
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-23 20:33:20
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-23 10:24:06
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobre ceny, opony doszły szybko.
5 / 5
2014-01-21 21:42:51
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 15:47:47
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-17 15:25:41
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-14 11:21:16
Seweryn
Szybka odpowiedz na maila z zapytaniem o product, a pozniej blyskawiczna wysylka.
5 / 5
2014-01-09 18:05:16
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 10:03:07
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-04 20:24:25
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-29 22:28:38
Eugenia
Wystawiają towar którego nie mają na stanie, a po wcześniejszej rozmowie zapewniali że towar dostępny, tylko zrobić przelew na konto i już wysyłają i co okazuję się, że w zamian chcą wysyłać towar o niższych słabszych parametrach,tłumacząc się że to wina hurtowni. Nie polecam!
5 / 5
2013-11-28 10:41:50
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko bez komplikacji. Polecam zakup w tym sklepie.
5 / 5
2013-11-26 11:44:19
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 20:51:20
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 22:26:16
Adrian
Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 19:32:25
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-08-23 11:43:13
Kamila
Oferują do sprzedaży towar, którego nie posiadają, a poźniej podczas rozmowy telefonicznej proponują zakup po wyższych cenach.
5 / 5
2013-07-10 19:46:27
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Naprawdę szybkie doręczenie polecam!!!!!!!!!!!
5 / 5
2013-06-28 09:34:44
Arnold
Bardzo szybka reakcja sklepu,po wpłynięciu zapłaty na konto sklepu o czym zostałem powiadomiony, na drugi dzień opony miałem już w domu,byłem w szoku.Bardzo dobry kontakt przez cały czas trwania zakupów.Zmiany w zamówieniu (mój błąd) poprawione w sposób bardzo uprzejmy .Opony dostarczone nie miały nawet roku od daty produkcji.Jestem pod wrażeniem pełnego profesjonalizmu.Przekonałem się osobiście że,sklep 4auto.com.pl to firma godna polecenia,więc ....Polecam !
5 / 5
2013-06-18 17:17:41
Sylwester
Dobry kontakt ze sprzedającym, zaangażowanie w obsługę, polecam.
5 / 5
2013-06-03 09:28:26
Natasza
Transakcja końcowo przebiegła pomyślnie. Po 14 dni po zakupie okazało się że popełniłam błąd i zamówiłam opony o złych wymiarach. Panowie z firmy 4 auto com byli bardzo pomocni, wsparli slowem i czynem zamawiając u dostawcy potrzebne opony i przyjmując zwrot. Bardzo dziękuje :) pozdrawiam :) i zachęcam wszystkich do współpracy z Tą firmą !
5 / 5
2013-05-19 11:59:12
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-15 09:38:18
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-14 12:11:35
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-14 11:28:49
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-05-14 11:03:24
Wiesław
stanowczo odradzam,szukają naiwnych chcąc wcisnąć im swój zleżały towar,najbardziej rozśmieszyła mnie rozmowa z panem który zakomunikował mi że opony z roku 2006 są idealne a tak naprawde to oni nie wiedzą które roczniki są w sprzedaży.ODRADZAM ZAKUPY !!!!!!!
4 / 5
2013-05-13 11:16:05
Jarosław
Zrezygnowałem z zakupu ponieważ opony, które zamówiłem były z 2006 r., o czym poinformowany zostałem już po złożeniu zamówienia. Takie informacje moim zdaniem powinny być umieszczane przy oferowanym produkcie. Wtedy w ogóle nie składałbym tego zamówienia.
5 / 5
2013-04-25 20:50:23
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 19:56:39
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 16:52:49
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 12:00:21
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 10:13:54
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 10:01:31
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-12 18:52:10
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-12 18:32:23
Oksana
sklep jest uczciwy pomimo mojego niedoinformowania sprzedający w ustalonej cenie wysłał kompletne oprzyrządowanie do montażu alufelg (śruby, pierścienie dystansowe pod konkretnie moje autko)kurierzy z firmy DPD są odpowiedzialni i sprawnie funkcjonują Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-12 09:34:29
Miłosz
Niestety zawiodłem się na tym sklepie. Wszystko niby dobrze bo w regulaminie uznają że opony starsze niż 24mieś nie są już pełnowartościowe a co za tym idzie nie są uznawane za nowe. W mailach jest jeszcze lepiej bo deklarują że nie przyjmują opon starszych niż 18mieś. No niestety po zakupie na stronie dostałem informację że za cenę podaną na stronie mogę dostać opony 3letnie a za 2letnie muszę dopłacić.
5 / 5
2013-04-09 20:45:07
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-08 19:01:42
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 08:19:33
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-12 06:58:01
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-04 11:57:42
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-02 08:48:57
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 4auto.com.pl