Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4baroon.pl

4baroon.pl Opinie 4.9 (312)

Bohaterów Warszawy 2a
75-211
Koszalin
662655662
brak obrazu
speedtest
4.9
312
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-04-16 19:05:46
Joachim
Wspaniała obsługa. Wszystko zgodne z zamówieniem. Towar nakwyższej jakości, estetycznie i bardzo elegancko zapakowany. W środku pudełka, osobiste podziękowanie od Firmy za dokonany zakup. To napewno nie ostatnie zakupy !!!!!! Bardzo dziękuję i z całą odpowiedzialnością polecam !! Rzetelny Sprzedawca !!!
5 / 5
2019-04-10 18:57:04
Aneta
Wzór do naśladowania, życzę każdemu tylko takich firm do współpracy. Dziękuję.
5 / 5
2019-04-10 15:59:08
Igor
Bez jakichkolwiek komplikacji został przeprowadzony proces od zamówienia do dostawy towary. Polecam
5 / 5
2019-04-01 20:40:38
Bernardeta
Super expres. W niedziel zamówiłem, w poniedziałek z samego rana wysyłka, a we wtorek odbiór. Kontakt telefoniczny rzeczowy i pełna informacja. Gorąco polecam. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-27 05:32:19
Aldona
Rzetelny sprzedawca, szybka realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-03-26 20:30:42
Weronika
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-03-22 09:29:52
Herbert
Skorzystam jeszcze nie raz z zakupów na tej stronie
5 / 5
2019-03-19 23:25:48
Anita
Super, zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-03-12 10:29:04
Daniela
Szkoda tylko że trzeba upominać się o FV.
5 / 5
2019-03-11 12:13:28
Elwira
Wszystko ok. Bardzo sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-03-11 09:36:15
Judyta
Szacunek do Klienta. Profesjonalizm. Uczciwość.
5 / 5
2019-03-02 18:41:27
Tomasz
Przesyłkę otrzymałem następnego dnia dziękuję
5 / 5
2019-02-28 21:05:07
Bogusław
Przebieg realizacji zamówienia - SUPER. Gratuluję dobrej organizacji.
5 / 5
2019-02-26 11:34:19
Dawid
Może wydać się to trochę dziwne, ponieważ oceniam sklep na "bardzo dobrze" nie otrzymawszy zamówionego towaru. Niemniej jednak właśnie takie - niestandardowe sytuacje świadczą o klasie sklepu. Następnego dnia roboczego po złożeniu zamówienia (składałem je w weekend) okazało się, że był błąd na stronie i zamówionego towaru nie ma już w magazynie. Rano otrzymałem wiadomość e-mail z wyjaśnieniem i przeprosinami. Natychmiast zostały też zwrócone mi pieniądze, którymi opłaciłem zamówienie. Podsumowując - nie wiem, jak sklep wysyła towar, ale obsługa klienta okazała się być na najwyższym możliwym poziomie - tak trzymać.
5 / 5
2019-02-22 10:30:07
Paweł
Profesjonalny i rzetelny sklep.
5 / 5
2019-02-20 15:43:00
Ludwika
Bardzo solidny sklep. Towar otrzymałam następnego dnia
5 / 5
2019-02-20 13:48:24
Romuald
wszystko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-02-20 11:49:19
Rafał
skuteczność wysoka informacja prawidłowa
5 / 5
2019-02-15 11:11:37
Ludwika
Pozytywne zaskoczenie. Super obsługa. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-02-15 10:17:58
Jonatan
Szybko sprawnie towar zamówiony dostarczony polecam
5 / 5
2019-02-13 11:39:25
Eryk
Jestem zadowolona z obsługi klienta. Wszystko sprawnie i szybko. Łatwy kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-02-01 13:32:53
Jarosława
Szybko , profesjonalnie - polecam
5 / 5
2019-01-23 13:09:59
Patrycja
Ekspresowo!!!! Wszystko super! Darmowa wysyłka.
5 / 5
2019-01-16 09:47:26
Sabina
szybko sprawnie z rabatem za transport
3 / 5
2019-01-15 18:02:32
Agnieszka
Brak informacji w j. polskim o uruchomieniu produktu
5 / 5
2019-01-15 12:34:38
Bogna
duzy wybor, dobry towar i szybka przesylka
5 / 5
2019-01-14 20:56:29
Krystian
Zakupy w sklepie 4baroon.pl ---to jak pobyt w hotelu 5* z doskonałą obsługą za niewygórowaną cenę :)
5 / 5
2019-01-14 13:20:37
Romana
super, szybka i sprawna transakcja
5 / 5
2019-01-07 14:41:52
Gracjan
opinia o sklepie "jak najlepsza" opinia o produkcie "średnia"
4 / 5
2019-01-07 14:06:05
Marek
Ok wszystko oprócz czasu oczekiwania
5 / 5
2019-01-04 14:33:58
Mateusz
Sklep oceniam jako solidny, przesyłka została dostarczona bardzo szybko pomimo okresu okołoświątecznego.Obwoluta na telefon teź bardzo dobrej jakości i prezentuje się super. Polecam sklep i jeżeli będę potrzebować czegoś co jest w ofercie sklepu napewno skorzystam.
5 / 5
2019-01-02 17:35:18
Emil
Sklep ok. Obsługa szybka. Sprawnie zrealizowana bez pomyłki.
1 / 5
2019-01-01 15:08:15
Filip
Sprzedają towar którego nie maja.
5 / 5
2018-12-31 13:02:56
Fabian
Bardzo polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2018-12-28 20:51:52
Tomasz
Wszystko odbyło się sprawnie i jak należy.
5 / 5
2018-12-28 11:05:05
Herbert
Bardzo bobry kontakt, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z ofertą
5 / 5
2018-12-25 11:08:03
Matylda
Dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-21 11:42:02
Zdzisław
Bardzo dobrze, choć nie tanio
5 / 5
2018-12-19 09:14:33
Ryszard
Przesyłka dotarła ekspresowo. Etui zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2018-12-17 15:15:40
Antoni
Jast bardzo dobrze i można sprawdzić towar.
5 / 5
2018-12-16 00:52:36
Jowita
Szybkie, bezproblemowe zakupy w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2018-12-14 11:19:40
Zuzanna
Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam zakupy w tym sklepie :-)
5 / 5
2018-12-10 10:19:07
Kornel
Bardzo dobry sklep, szybka dostawa, z produktu (futerał do telefonu LEO) jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-12-07 01:20:09
Łucja
Bardzo szybka i solidna firma. Znaleziono dla mnie egzemplarz mimo braku w magazynie i wysłano tego samego dnia.
5 / 5
2018-12-03 09:46:37
Kalina
Szybka usługa, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-11-12 21:38:19
Marzena
Wszystko tak jak powinno być czyli bardzo dobrze
5 / 5
2018-10-30 10:01:18
Sławomir
Szybko i bezproblemowo. Tanio. Towar oryginalny - etui do telefonu samsung. zdecydowanie polecam
5 / 5
2018-10-23 19:56:55
Fabian
oby tak dalej dobrze. Będę korzystał
5 / 5
2018-10-17 20:28:20
Henryka
Bardzo dobra obsługa, szybka informacja i dostawa.
3 / 5
2018-10-16 18:31:29
Kalina
Zamawiany towar (case do telefonu) był w oryginalnym pudełku, które było już otwierane (naderwany papierowy "język" opakowania). Niby nic się nie stało ale nie tego oczekuję od sklepu w którym wydaję pieniądze.
5 / 5
2018-10-16 13:40:07
Mirosław
Bardzo dobrze. Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia przesyłki.
5 / 5
2018-10-16 12:36:21
Arlena
Sklep zrealizował wysyłkę bardzo szybko, dostarczona następnego dnia! Towar w stanie idealnym, cena w porządku - duży plus za darmową wysyłkę na wszystko w tym sklepie, co bardzo obniża koszty zakupu!! Na pewno będę miała ten sklep na uwadze przy kolejnych zakupach tego rodzaju asortymentu. Bardzo polecam!
5 / 5
2018-10-15 10:11:57
Brunon
Szybki zakupu, ekspresowa dostawa i łatwy kontakt.
4 / 5
2018-10-09 18:04:55
Sabina
Polecam. Wszystko poszło sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-09-28 10:21:00
Kacper
Jestem niesamowicie zadowolona
5 / 5
2018-09-25 21:15:19
Eryka
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-09-22 22:33:55
Małgorzata
Sklep ok wszystko załatwione bardzo sorawnie
5 / 5
2018-09-21 09:30:30
Jolanta
Świetny sklep, profesjonalna obsługa. Ekspresowa, darmowa wysyłka.
5 / 5
2018-09-20 14:10:01
Sandra
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5 / 5
2018-09-11 14:42:11
Feliks
profesjonalna transakcja, bez problemów
5 / 5
2018-08-27 21:27:33
Małgorzata
Polecam profesjonalnie i sympacznie
5 / 5
2018-08-24 14:44:53
Honorata
Jestem bardzo zadowolona. Mogę ten sklep w 100 % polecić
5 / 5
2018-08-22 10:14:19
Marcelina
Sklep jest fantastyczny. Dostawa zamówienia jest darmowa. Zamówienie otrzymałam szybko, bardzo dobrze zapakowane. Obsługa telefoniczna przemiła, profesjonalnie rozwiązała mój problem. Szczerze polecam.
5 / 5
2018-08-21 11:09:51
Violetta
ponowny zakup bo nigdzie indziej tak rewelacyjnych produktów i miłej obsługi sie nie znajdzie.
5 / 5
2018-08-21 11:02:21
Iga
Gdy zamówiłam etui do telefonu a okazało się że nie ma na stanie, to otrzymałam ibfornacje na drugi dzień (zamówienie robiłam wieczorem), że nie ma produktu. Bez problemu otrzymałam na konto moje pieniadze. Nie musiałam się prosić. Ja uważam że to ważne aby być uczciwym bo to też jest jakaś reklama. Pozdrawiam serdecznie 😊 z Norwegii
5 / 5
2018-08-19 21:13:25
Mieczysław
Super pod każdym względem. Tak trzymać !!!
5 / 5
2018-08-15 10:14:14
Łucja
Jestem bardzo zadowolona, jest to sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-08-09 23:47:59
Norbert
Znakomity! Przesyłka za darmo i to pobraniowa, kurier na drugi dzień. Same plusy!
5 / 5
2018-08-09 13:07:13
Walentyna
Sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-08-08 10:18:11
Bronisława
Bardzo dobry kontakt, świetna obsługa, jestem zadowolona i polecam każdemu.
5 / 5
2018-08-06 15:46:50
Romana
Zapamiętam tego sprzedawcę. I jeśli będzie okazja skorzystam z ich oferty w przyszłości.
4 / 5
2018-08-01 12:16:34
Bożena
Polecam transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-07-26 09:57:54
Wacław
Zaufany sklep, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2018-07-24 22:44:22
Marzena
Szczerze!!! Polecam wszystkim ten sklep. Obsługa bez zarzutu i jakość wyrobów to najwyższa półka.
5 / 5
2018-07-23 15:55:29
Henryk
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Od chwili zakupu do dostarczenia towaru minęło kilkanaście godzin, mimo że były to zupełnie inne krańce Polski.
5 / 5
2018-07-18 11:15:26
Helena
Ekspresowo przygotowane zamówienie, bardzo dobry i szybki kontakt z obsługą, darmowa wysyłka również jest dużym plusem :)
5 / 5
2018-07-11 12:09:34
Iwo
Bardzo dobry sklep. Z zamówienia co prawda zrezygnowałem i tu duży plus za darmowy zwrot - zamówienie kuriera na koszt sklepu. Pieniądze również wróciły do mnie w terminie.
5 / 5
2018-07-10 13:52:08
Walenty
Nie wiem czy to wina sklepu 4baroon czy samego Ceneo podczas zamawiania nastąpił jakiś błąd zamówienie zostało odrzucone wszedłem na stronę 4Baroona Witam złożyłem zamówienie jeszcze raz przez co teraz zamówienie się zduplikowło
5 / 5
2018-07-04 16:44:03
Sergiusz
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem, które nie było zgodne z potrzebami. Po nawiązaniu kontaktu telefonicznego i dopłacie właściwy towar wyruszył do mnie i ma być następnego dnia. Bardzo na to liczę.
5 / 5
2018-07-02 13:47:52
Benedykt
Zlecenie przyjęte i zrealizowane sprawnie, bez zbędnej zwłoki.
5 / 5
2018-06-29 16:04:00
Ksenia
Jestem zadowolony z produktu i ze sklepu, sprzedawca na bieżąco korygował wszelkie zmiany.
5 / 5
2018-06-29 08:36:53
Aneta
Bardzo dobry kontakt z klientem - brawo! Towar oryginalny
5 / 5
2018-06-28 13:41:12
Albert
Doceniam darmową wysyłkę. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2018-06-15 13:41:28
Wincenty
Na razie bezproblemowo, bardzo szybka i darmowa dostawka. Tak 👍 trzymać. Polecam
5 / 5
2018-06-15 10:40:06
Aneta
Bardzo sprawna i fachowa obsługa
5 / 5
2018-06-14 13:18:21
Kacper
Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2018-06-05 12:39:40
Fryderyka
Obsługa jest rzetelna produkty są bardzo dobrej jakości
5 / 5
2018-05-29 09:57:51
Eryka
Wspaniała forma, szybkość, fachowa obsługa, dbanie o klienta
5 / 5
2018-05-23 10:59:39
Julita
Dobrze się z Firmą robi zakupy.
5 / 5
2018-05-21 14:21:06
Aneta
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa przesyłka
5 / 5
2018-05-18 12:58:48
Walenty
Zamówienie zostało zapakowane jeszcze tego samego dnia, a następnego czekało już na odbiór w paczkomacie. Produkt oryginalny, zgodny z opisem. Realizacja zamówienia na wysokim poziomie. Darmowa dostawa to duży atut.
5 / 5
2018-05-17 12:52:16
Zdzisław
Rewelacyjny kontrahent. Szybko sprawnie a towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-05-10 14:08:22
Alina
Produkt dobrej jakości, spełniający moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2018-05-09 18:53:10
Antoni
Szybka dostawa (wysyłka w następny dzień roboczy + 1 dzień na dostawę), produkt zgodny z opisem przedstawionym na stronie internetowej.
4 / 5
2018-05-09 11:44:26
Bożena
Ekspresowa przesyłka,bezproblemowo,przemiła obsługa!!!
4 / 5
2018-05-05 01:25:12
Mirosław
Duży wybór etui i dobry kontakt z klientem. Darmowa dostawa. Dłuższy (48h) od deklarowanego (24h) czas oczekiwania na wysyłkę zamówienia.
5 / 5
2018-04-25 09:51:10
Ziemowit
Rewelacyjnie szybko, darmowa dostawa. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-04-20 20:03:17
Alberta
Świetnie. Co prawda musiałam oddać towar, ponieważ pomyliłam rozmiar, ale sklep internetowy nieodpłatnie przyjął towar z powrotem. Super załatwione.
5 / 5
2018-04-19 15:24:44
Angelika
Dobrze, zapakowany oraz szybko wyslany towar
5 / 5
2018-04-17 10:32:08
Kazimiera
Szybko i bez problemów. Zamówiłam przesyłkę w czwartek po południu. Była i mnie następnego dnia w dodatku przesyłka była darmowa.
5 / 5
2018-04-13 10:36:29
Mariusz
Bardzo polecam! Super szybka przesyłka- jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Towar zgodny z opisem, super etui. Dziękuję!
5 / 5
2018-04-11 19:45:41
Fryderyka
Wszystko OK! Bardzo polecam. Szczególnie super jest darmowa wysyłka, również za pobraniem :)
5 / 5
2018-03-27 10:45:26
Emilia
Polecam - wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2018-03-22 17:06:13
Wiktor
Serdecznie polecam tą firmę bardzo solidna!!!
5 / 5
2018-03-15 10:31:09
Dawid
Zakup przebiegł błyskawicznie , następnego dnia kurier dostarczył mój zakup . POLECAM !!! :-)
5 / 5
2018-03-12 16:54:24
Przemysław
dbałość o każdego klienta, towar zdążaył przyjść szybciej, niż mail z potwierdzeniem
4 / 5
2018-03-08 10:52:16
Krystyna
Do produktu prosze dołączać ulotkę jak montować produkty które są w sprzedaży.
5 / 5
2018-03-07 19:01:13
Jacek
Super lepiej być nie moze😊😊
5 / 5
2018-03-07 16:47:26
Wieńczysła
Bardzo miła obsługa, przez moją nieuwagę zamówiłam nie ten produkt- bez żadnego problemu wymieniłam na właściwy. Polecam😊
5 / 5
2018-03-05 19:55:43
Justyna
Polecam. Sklep działa bardzo sprawnie i szybko. Proces wysyłkowy stale monitorowany mailami.
5 / 5
2018-03-05 13:34:48
Felicja
Świetny kontakt ze sprzedawcą, informowanie na bieżąco co się dzieje z zamówieniem. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-03-02 10:12:26
Witold
Wszytko sprawnie, na czas, dobrze zapakowane, nie mam uwag. Tak powinno być.
5 / 5
2018-02-28 10:33:45
Luba
Bardzo solidny sklep internetowy polecam gorąco
5 / 5
2018-02-27 10:37:34
Oleg
Po kliknięciu "kup teraz" towar miałem w rękach następnego dnia.
5 / 5
2018-02-26 15:10:11
Kajetan
Produkt zgodny z zamówieniem. Bardzo ładny. Mam nadzieję, że długo posłuży. Obsługa sklepu bardzo szybka.
5 / 5
2018-02-21 13:42:29
Grażyna
Bardzo dobra i solidna obsługa z bieżącą informacją dot. statusu przesyłki. Godna polecenia.
4 / 5
2018-02-21 11:01:09
Seweryn
Wszystko ok oprócz braku informacji o etapach realizacji zamówienia. E-mail z potwierdzeniem i kurier przyniósł. Nic o wysyłce wcześniej, kiedy będzie.
5 / 5
2018-02-14 15:06:01
Bernard
Wysyłka pierwszego możliwego dnia (zamawiałem w sobotę). Pełne informacje na temat statusu zamówienia. Szybka dostawa. Mega korzystna cena i darmowa wysyłka. Jestem niesamowicie zadowolony.
5 / 5
2018-02-09 10:46:25
Celestyn
Jesteście najlepsi duża piątka z plusem dla Was !!!
5 / 5
2018-02-08 10:07:17
Henryk
Polecam ten sklep szybką obsługa
5 / 5
2018-02-07 22:21:55
Sara
Super szybka dostawa,towar zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2018-02-07 11:20:32
Nastazja
Błyskawiczny kontakt i wysyłka. Informację przekazywane na bieżąco. Wiele sklepów internetowych może się tylko od Państwa uczyć
5 / 5
2018-02-02 19:38:34
Fryderyk
Polecam zakupy w sklepie 4baroon.pl
5 / 5
2018-02-01 12:32:57
Nina
Wszystko zgodnie z opisem i szybko. Polecam.
5 / 5
2018-01-26 17:53:17
Amelia
Błyskawiczna i darmowa dostawa. Towar świetnie zapakowany. Profesjonalizm. Gorąco polecam ten Sklep.
5 / 5
2018-01-26 14:32:22
Oleg
Super sprzedawca ..... szybka dostawa zamowione towar! POLECAM!!!
5 / 5
2018-01-26 12:02:25
Alfred
super sprawnie, super szybko, super towar
5 / 5
2018-01-25 11:50:48
Włodzimierz
Darmowa przesyłka i duże promocje
5 / 5
2018-01-25 09:14:57
Tamara
Szybko sprawnie polecam wszystkim !
5 / 5
2018-01-24 22:47:34
Olga
Bardzo dobry sklep super polecam
5 / 5
2018-01-24 20:39:05
Marzena
Zakupy przebiegały bez zarzutu. Solidna, słowna firma.
5 / 5
2018-01-24 13:53:55
Sara
Super zakupy , szybko i zgodnie z opisem ,
5 / 5
2018-01-22 23:34:13
Edward
Super kontakt, szybka przesyłka i świetne produkty, polecam
5 / 5
2018-01-20 13:30:44
Irmina
Super sklep rewelacyjnie szybka wysyłka polecam!!!!
5 / 5
2018-01-18 16:30:07
Kinga
Realizacja bardzo sprawna Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-18 10:17:09
Ilona
Świetna obsługa zamówień, dobre pakowanie produktów. Polecam!
5 / 5
2018-01-14 20:08:53
Marian
polecam , profesjonalna obsługa , bardzo dobry kontakt z klientem ..Aleksandra
5 / 5
2018-01-14 19:54:35
Leszek
Super, przesyłka w czasie zapowiadanym, pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-01-10 10:45:43
Roma
Super sklep! Dobre ceny i darmowy transport.
5 / 5
2018-01-10 10:36:52
Dawid
Bardzo szybka wysyłka, byłem mile zaskoczony
5 / 5
2018-01-10 09:34:26
Patrycja
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-01-09 13:13:16
Sylwester
Bardzo pozytywnie. Pomyliłem się przy zamówieniu, ale udało się szybko skontakować telefonicznie i wszystkie sprawnie załatwić. Pomocna obsługa, a towar wysokiej jakości.
5 / 5
2018-01-09 11:40:37
Klementyna
błyskawiczna i bardzo profesjonalna obsługa- przez mailana każdym kroku Jaworski
5 / 5
2018-01-05 22:50:37
Bożena
Pełen profesjonalizm, bardzo szybka realizacja zamówionego towaru. Case na telefon oryginalny. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie 4baroon.pl Polecam !
5 / 5
2018-01-05 10:55:24
Włodzimierz
WSZYSTKO OK-PRZY MOIM ZAMÓWIENIU PŁATNOŚĆ MOŻLIWA BYŁA TYLKO PRZY ODBIORZE
5 / 5
2018-01-04 15:50:14
Julita
Polecam. Etui Samsung S8+ Mercedes. Pomimo mojej pomyłki chlopaki profesjonalnie wspomagali proces bezkosztowej wymiany towaru na właściwy.
5 / 5
2018-01-04 10:56:12
Renata
Jestem bardzo zadowolony,polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-01-03 12:40:09
Wieńczysła
Sklep ok, ale dostawca (dpd) totalne dno
5 / 5
2018-01-02 15:44:06
Martyna
Przesyłka doszła super szybko. Towar zgodny z oferowaną specyfikacją na stronie internetowej sklepu.
5 / 5
2018-01-02 09:29:48
Kornelia
Gorąco polecam! Przez cały okres transakcji kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Przesyłka dotarła o czasie, produkt w 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-30 21:24:03
Gustaw
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówionym. Zero problemów. Po prostu polecam.
5 / 5
2017-12-29 18:27:40
Herbert
Bez zarzutu,wszystko ok.Polecam
5 / 5
2017-12-29 16:20:05
Wiktor
Bardzo dobra i szybka obsługa.
5 / 5
2017-12-29 13:10:22
Luiza
Świetny system zamówień, szeroki asortyment. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Towar spakowany w solidny sposób.
5 / 5
2017-12-29 12:12:19
Judyta
Towar zgodny z opisem. naprawdę fajnie wyglądające i porządnie wykonane etui. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-28 17:26:52
Edmund
Świetny kontakt ze sklepem, darmowa dostawa, towar w stanie idealnym został dostarczony przed upływem 24h, polecam!!
5 / 5
2017-12-28 17:05:29
Paweł
Reklamacja zakupionej baterii rozpatrzona błyskawicznie (nowa bateria wysłana dzień po zgłoszeniu). Polecam
5 / 5
2017-12-27 16:28:07
Dariusz
Wszystko od zamówienia poprzez dostawę i płatności było Ok.
5 / 5
2017-12-19 18:26:40
Felicjan
świetny wybór i doskonały czas dostawy
5 / 5
2017-12-19 16:26:57
Arnold
Wzorowa transakcja , mila i fachowa obsluga
5 / 5
2017-12-19 09:37:03
Donata
dostawa błyskawiczna, bez kosztów przesyłki, towar znakomity. Polecam!!!!
5 / 5
2017-12-18 13:01:48
Dariusz
Wszystko w porządku .Sprawnie i szybko !!! Polecam
5 / 5
2017-12-15 21:00:59
Władysława
Polecam Wszystkim zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-12-15 18:31:45
Wincenty
Bardzo sprawne i szybkie załatwienie sprawy .Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam ten sklep każdemu. Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenie Wszystkim pracownikom Zdrowych,Spokojnych i Szczęśliwyuch Świąt życzy zadowolony klijent!.
5 / 5
2017-12-15 14:37:07
Paula
Sklep wiarygodny, jakość towaru i opakowanie OK.
5 / 5
2017-12-15 11:41:23
Łucja
BARDZO pozytywnie. To mój kolejny zakup w tym sklepie. Szybka i sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2017-12-14 17:48:54
Remigiusz
Profesjonalny kontakt , szybkie załatwienie zakupu , doskonałe doradztwo . . Zakup w sklepie to przyjemność. POLECAM
5 / 5
2017-12-13 18:39:40
Franciszka
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2017-12-13 13:09:30
Kalina
Super szybka wysyłka, etui spełnia oczekiwania. Faktycznie jest idealnie dopasowane co było dużym zaskoczeniem :)
5 / 5
2017-12-13 12:45:51
Edward
Szybko o sprawnie. Towar - etui - dostalem nastepnego dnia...
5 / 5
2017-12-12 19:54:39
Mikołaj
Towar zgodnie z opisem, tylko dostawca się nie spieszył
5 / 5
2017-12-11 11:13:16
Paweł
Polecam, towar dostarczony nastepnego dnia od zlozenia zamowienia.
5 / 5
2017-12-08 20:54:43
Iwona
Polecam.Profesjonalna obsługa, oby wszystkie firmy tak działały w tym kraju.
5 / 5
2017-12-08 20:54:43
Wieńczysła
Polecam.Profesjonalna obsługa, oby wszystkie firmy tak działały w tym kraju.
5 / 5
2017-12-06 13:33:12
Adam
dostawa więcej niż błyskawiczna, polecam
3 / 5
2017-12-06 13:25:06
Arnold
wymiana towaru na właściwy zbyt odległa w czasie , moim zdaniem powinno to odbywać się w tym samym czasie tj. sklep dostarcza właściwy towar i jednocześnie odbiera poprzednio dostarczony . jeden kurier =mniejsze koszty= szybsza wymiana. w takim przypadku zapewne zaznaczył bym bardzo dobrze.
5 / 5
2017-12-06 13:00:11
Alina
Jestem bardzo zadowolona. Szybka obsługa towar zgodny z zamówieniem.
3 / 5
2017-12-06 09:39:39
Dawid
Wszystko poszło sprawnie. Jest tylko jedno ale, oryginalne opakowanie w którym znajdował się towar było otwarte. Trochę nie fajnie zapłacić za w sumie za niewielki drobiazg, nie małą cenę i dostać opakowanie w którym ktoś już grzebał! Samo zamówienie i wysyłka poszła bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-12-02 23:05:50
Róża
Szybka wysyłka, wysyłka bezpłatna :), towar dobrze opakowany i podziękowania za zakup. Polecam i na pewno coś kupię w 4baroon.
5 / 5
2017-11-28 13:45:37
Romana
Szeroka oferta, bezproblemowy i szybki kontakt.
5 / 5
2017-11-28 11:07:51
Izydor
Darmowa wysyłka i zwrot kurierem - mało kto daje takie warunki zakupu. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2017-11-24 09:50:38
Stefan
Szybko sprawnie i bardzo dobre ceny :) Polecam etui dotarło expresowo i o połowę tańsze niż konkurencja :)
5 / 5
2017-11-20 09:46:51
Bartosz
kolejny raz jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2017-11-20 09:46:51
Dymitr
kolejny raz jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2017-11-17 11:45:55
Edmund
Szybko i profesjonalnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2017-11-11 01:13:02
Michał
Szybka i sprawna obsługa 😀
5 / 5
2017-11-08 14:51:57
Mikołaj
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Serdecznie polecam.
5 / 5
2017-11-08 10:56:29
Lucyna
Zamówiony towar zgodny z opisem, precyzyjne wykonanie, bardzo dobra jakość. Przesyłka ekspresowa. Polecam 4baroon.pl z dużą przyjemnością.
5 / 5
2017-11-06 11:54:38
Angelika
wszystko sprawnie i zgodnie z opisem :) polecam sklep
5 / 5
2017-11-05 18:08:53
Marta
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu realizacji mojego zamówienia, super szybka wysyłka i to bez kosztów dodatkowych-Polecam!!!!!
5 / 5
2017-10-30 18:58:45
Oliwia
Transakcja przebiegła szybko, sprawnie, Polecam !!!
5 / 5
2017-10-26 14:22:32
Zygmunt
Szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2017-10-25 19:40:05
Sławomira
zadowolenie 100%. szybka i bezpłatna przesyłka. polecam w 100%
1 / 5
2017-10-25 10:59:26
Herbert
1.Zamówiłem etui do samsung galaxy ace4 4. To co otrzymałem nie pasuje w żaden sposób do tego modelu. Nawet otwory na aparat fotograficzny na tylnej ścianie nie pokrywają się. 2.Na paczce nie umiesciliscie adresu odbiorcy. Kurier zapowiedział się na godz 9.30 - 10.30 piątek 20.10.2017. Do godz. 14 tej oczekiwałem na próżno. Nie pofatygował się by mnie zawiadomić o sytuacji. Wtedy zadzwoniłem do niego. Poinformował mnie, że na paczce brak adresu odbiorcy. Podałem mu mój adres. Ustalono termin dostawy na poniedziałek dnia 23 bm. Takie mam doświadczenie z Państwa firmą. Pozdrawiam
5 / 5
2017-10-24 12:03:40
Oskar
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Polecam
5 / 5
2017-10-23 19:47:07
Konrad
Towar zgodny z opisem. Szybko, sprawnie. Serdecznie polecam...
5 / 5
2017-10-20 17:05:52
Emanuel
Bardzo szybko otrzymalam zamowiony towar, towar zgodny z opisiem i zamieszczonymi zdjeciami
5 / 5
2017-10-17 13:02:07
Malwina
fajna promocja , szybka dostawa , polecam
5 / 5
2017-10-11 10:50:52
Agnieszka
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zamówienie wysłane w ekspresowym tempie, miła obsługa, fachowe doradztwo. Szczerze POLECAM.
5 / 5
2017-10-09 12:20:17
Dalia
Rewelacja!!! Pełen profesjonalizm. Super kontakt, towar najwyższej jakości. Polecam!

Rzetelne opinie o 4baroon.pl