Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4cv.sklep.pl

4cv.sklep.pl Opinie 4.8 (229)

Broniewskiego 28
01-771
Warszawa
222668178
opinie 4cv.sklep.pl
speedtest
4.8
229
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-12 10:50:47
Liza
błyskawiczna dostawa zamówionego towaru, nie spodziewałam się takiego tempa
5 / 5
2019-12-24 21:05:02
Amelia
Wyjątkowy sklep - dba o klienta w najdrobniejszych szczegółach - polecam kazdemu zakupy w tym sklepie, kazdy klient traktowany jest indywidualnie, czas wysylki był tak szybki ze zdazylem zamknac laptopa po zamowieniu a ju zdzwonek do drzwi patrze a tam kurier z paczką :) zeby wszystkie sklepy trzymaly taki standard jak 4cv to bylbym szczesliwy !
5 / 5
2019-11-26 13:20:28
Lucjan
Sklep podchodzi indywidualnie do każdego klienta, jesli nawali kurier to sklep reaguje - jednym slowem inne sklepy mogą sie uczyć obsługi klienta od 4CV ! Kupowalem juz wielu sklepach, ale 4CV ma najlepszą obsługę klienta. Towar BARDZO starannie opakowany, kontakt ze sklepem bardzo dobry, odpowiedzi zrozumiałe i szczegółowe. Co miesiac wracam i jestem zadowolony POLECAM KAŻDEMU !
5 / 5
2019-11-21 13:24:46
Aleksander
Bardzo pozytywnie. Na pytania odpowiadali opieszale ale realizacja zamówienia i sam towar jak na razie ok - dostawa sprawna
5 / 5
2019-11-06 15:00:29
Kacper
Opinia moja jest tylko jedna słuszna - jedyny sklep w ktorym kupuję i będę kupował elektronike Paczki są bardzo dokladnie/starannie zabezpieczane Obsługa sklepu bardzo szybko odpowiada na pytania Z ewentualną reklamacja nie ma najmniejszego problemu ! Czego chciec wiecej ? - zeby inne sklepy tez tak dzialaly !
5 / 5
2019-09-26 19:44:50
Kaja
Super sklep. Konkurencyjne ceny. Wysyłka za granicę - 4 dnia dostałam przesyłkę.
5 / 5
2019-06-16 13:37:58
Teresa
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-25 12:31:27
Paulina
Sklep wysłał paczkę bardzo szybko, bateria była dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-05-14 22:23:43
Lidia
Kupione etui na telefon jest bardzo dobrej jakości, w niezwykle przystępnej cenie. Doskonały kontakt ze Sprzedającym, bardzo szybka wysyłka, informacje na bieżąco o etapie dostawy.. Prośba o skorygowanie faktrury załatwiona "od ręki". Jestem bardzo zadowolona z transakcji, polecam Sprzedającego! Dziękuję za bardzo sprawną transakcję.
5 / 5
2019-05-03 13:13:13
Paweł
Zamówienie przebiegło sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-04-12 11:51:17
Konstanty
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-04-11 21:40:33
Edyta
Sklep godny polecenia. Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko.
5 / 5
2019-04-08 11:32:28
Urszula
Przesyłka dobrze zabezpieczona, bez uwag.
5 / 5
2019-04-05 11:53:24
Dorota
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem . Polecam
5 / 5
2019-03-20 17:39:08
Oleg
Polecam sklep. Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-03-18 16:32:05
Kornelia
Super...bardzo szybko zamówienie zostało zrealizowane....polecam
5 / 5
2019-03-13 15:36:56
Aneta
Transakcja przebiegła bardzo dobrze
5 / 5
2019-03-12 15:34:31
Anastazja
Bardzo dobra cena, błyskawiczna obsługa - towar był dostępny wcześniej niż deklarowany termin. Zdecydowanie polecam :-)
5 / 5
2019-02-21 08:41:08
Rudolf
Po pierwszym zakupie wrażenie jest bardzo pozytywne.
5 / 5
2019-02-11 10:56:59
Tobiasz
Miła obsługa, szybka dostawa i rewelacyjne ceny. Polecam
5 / 5
2019-02-06 13:41:54
Szczepan
sklep bardzo dobry polecam wszystkim .przesyłkę darmową otrzymałem następnego dnia.
4 / 5
2019-01-22 22:44:53
Malwina
Szybko i zgodnie z opisem. Jedyny minus to długie oczekiwanie na odpowiedź na zapytanie. Ogólnie polecam.
5 / 5
2019-01-16 11:44:47
Wanda
Szybko i bez żadnych problemów oraz informacje o przebiegu na bieżąco. POLECAM!!!
5 / 5
2019-01-14 10:55:58
Longin
Bardzo sprawna obsługa, bardzo dobra informacja o etapach obsługi zamówienia
5 / 5
2019-01-11 16:19:01
Bogdana
Wszystko zgodnie z opisem. Profesjonalne podejście do klienta. Firma godna polecenia.
4 / 5
2019-01-04 19:32:54
Honorata
Mimo okresu świątecznego żadnych problemów, szybko i w temacie.
5 / 5
2019-01-04 12:53:26
Roman
Myślę, że jeszcze tam zawitam :)
5 / 5
2018-12-05 14:08:02
Grażyna
Sklep godny zaufania. Szybka bezproblemowa dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-28 20:03:38
Szczepan
Profesjonalna, rzeczowa i szybka transakcja. Polecam.
5 / 5
2018-11-28 12:26:54
Łucjan
Szybko, sprawnie i bezpiecznie, do tego w atrakcyjnej cenie. POLECAM!
5 / 5
2018-11-23 07:49:08
Gabriela
Solidny sprzedawca ,towar w 100 %zgodny z opisem polecam :)
5 / 5
2018-11-06 13:46:09
Adrian
Transakcja przebiegła sprawnie
5 / 5
2018-10-31 19:58:47
Mieczysław
Super. Wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2018-10-29 06:59:12
Gracjan
Szybka realizacja zamówienia. Sprawnie i terminowo.
5 / 5
2018-10-20 10:35:21
Sylwia
SUPER SZYBKA DOSTAWA. WSZYSTKO OK. POLECAM!!!!!!
5 / 5
2018-10-16 12:29:24
Urszula
Super miła obsługa , szybka dostawa
5 / 5
2018-09-19 10:07:19
Julianna
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-08-06 12:50:09
Faustyna
Szybko i sprawnie, w cenie lepszej od konkurencji. Polecam!
4 / 5
2018-07-20 12:41:44
Daria
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jedyny minus to konieczność zapłaty gotówka przy odbiorze osobistym w sklepie. Hi
5 / 5
2018-05-25 12:01:50
Fabian
Polecam zakupy w sklepie. Miła obsługa, bardzo dobry kontakt, Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2018-05-09 10:34:09
Witold
Sklep godny polecenia. Towar starannie zapakowany, kompletny. Realizacja błyskawiczna.
2 / 5
2017-12-16 09:45:49
Klemens
Otrzymałem niesprawny przedmiot. Koszt odesłania do reklamacji ponosi klient. W moim przypadku ten koszt jest większy niż wartość przedmiotu. Nie polecam.
5 / 5
2017-12-07 11:48:21
Roman
super, wysyłka była tak błyskawiczna, że myślałam, że to zamówienie z innego sklepu
5 / 5
2017-11-03 11:55:26
Paweł
Super sklep . Produkty nowe i oryginalne. Szybka i pewna wysyłka. Bardzo dobry kontakt telefoniczny
5 / 5
2017-09-07 11:57:04
Aleksandra
Polecam wszystkim kupującym , naprawdę warto szybko oraz bezproblemowo. Pozdrawiam
5 / 5
2017-08-15 22:58:13
Wincenty
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybki sposób dostawy. Polecam.
5 / 5
2017-08-14 12:45:00
Sylwia
Szybko i sprawnie. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-06-01 13:52:07
Sergiusz
super sklep , Towar doszedł po 3 dniach n na razie rewelacja !!
5 / 5
2017-05-18 10:52:17
Leokadia
Towar był nieco droższy niż w innych sklepach. Ogólnie jednak nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2017-02-07 15:27:01
Ismena
Niestety zamówiony produkt nie pasował do modelu telefonu i byłam zmuszona go zwrócić, ale czas realizacji i sposób były jak najbardziej na wysokim poziomie.
5 / 5
2016-11-21 20:06:00
Lesław
Nie spodziewałem się tak szybkiej wysyłki towaru. Dodatkowym atutem była najniższa na rynku cena kupowanego przeze mnie produktu. Nie znałem wcześniej tego sklepu, więc podchodziłem do niego sceptycznie, jednak gorąco polecam!
5 / 5
2016-10-17 11:57:57
Aleksander
Profesjonalny super sprzedawca.
5 / 5
2016-10-10 18:42:28
Barbara
Bardzo dobry sklep - miła obsługa.
5 / 5
2016-08-16 21:07:03
Barbara
Bardzo dobry kontakt, miła atmosfera i fachowa pomoc. Serdecznie polecam i jeszcze nie raz skorzystam !!!
5 / 5
2016-08-12 16:54:00
Felicjan
Polecam wszystkim,wzorowy sprzedawca.
4 / 5
2016-08-05 09:30:32
Manuela
Jestem zadowolona z komórki Lumia 532
5 / 5
2016-07-13 14:33:57
Julian
Transakcja zrealizowana szybko i sprawnie, sprzęt nowy, bez uwag.
1 / 5
2016-05-19 13:59:32
Jerzy
nie polecam, towar który otrzymałem miał bardzo sfatygowane opakowanie
5 / 5
2016-04-21 17:34:58
Stefan
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2016-03-08 18:02:49
Konstancja
Towar zgodny z opisem szybka dostawa POLECAM
5 / 5
2016-03-04 15:43:22
Bogna
Szybko solidnie i profesjonalnie
5 / 5
2016-02-29 12:43:48
Donata
Towar zgodny z zamówieniem, zapakowany i dostarczony w całości. Opinia bardzo pozytywna. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-02-17 20:49:56
Róża
duży asortyment,zawsze kupię co potrzebuję.
5 / 5
2016-02-04 12:03:03
Henryk
Dotąd korzystałem z opcji stacjonarnej sklepu i serwisu. Oceniam go bardzo dobrze. To, że towar odebrałem dopiero po kilku dniach, nie ma żadnego na moją ocenę. Wina leży po stronie poczty (brak pierwszego awiza).
5 / 5
2016-01-13 09:18:43
Roksana
Polecam, wszystko sprawnie i szybko. Dobra informacja.
5 / 5
2016-01-07 19:59:43
Beniamin
Rewelacja szybka wysyłka towar zgodny z opisem i zdjęciami .
5 / 5
2016-01-05 19:13:00
Fabian
udany zakup za najlepsza cenę
5 / 5
2015-12-28 15:43:40
Magdalena
Zamówienie zrealizowano doskonale. Dzięki :)
4 / 5
2015-12-22 09:42:09
Jerzy
Problem byl z platnoscia na stronie internetowej. Nie moglem zaplacic karta, takze nie przekierowalo na stone banku.
5 / 5
2015-12-21 23:43:36
Donata
Zgodnie z informacjami na stronie internetowej sklepu - ok.
5 / 5
2015-09-15 20:53:33
Patrycja
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2015-09-11 11:37:26
Kazimiera
Błyskawiczna realizacja zamówienia,bardzo dobry kontakt
5 / 5
2015-08-12 16:48:26
Monika
Dobry sklep polecam go wszystkim😉
5 / 5
2015-07-29 21:40:02
Aleksandra
Miło szybko łatwo i solidnie
5 / 5
2015-07-15 15:04:21
Remigiusz
Zamówienie przyjęto bez rejestracji na stronie Sklepu. Przesyłkę otrzymałem po 36 godzinach od złożenia zamówienia.Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony.
5 / 5
2015-07-14 20:07:31
Grzegorz
Sprawnie, bardzo dobra własna, nie wymuszona relacja z kientem
5 / 5
2015-07-13 16:55:28
Iwo
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt..
5 / 5
2015-07-02 00:49:58
Klementyna
Profesjonalny sklep z bardzo konkurencyjnymi cenami
5 / 5
2015-06-22 11:16:50
Felicja
Wszystko w porządku i bardzo szybko.
4 / 5
2015-05-29 23:18:58
Paulina
Jakość obsługi psuje niezbyt dopracowany panel kontaktu z klientem /brak możliwości wprowadzenia opcji faktury w trakcie transakcji , bo system widzi tylko ustawienia początkowe/. To skutkowało koniecznością dodatkowego wprowadzenia danych do faktury w zakładce uwagi - dlaczego ?
5 / 5
2015-04-08 19:50:38
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super.
5 / 5
2015-04-07 15:39:47
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 11:04:55
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 12:25:04
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 11:35:19
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 11:14:45
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 17:03:36
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 14:28:39
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-03 13:43:19
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 19:32:47
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 15:06:19
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 23:33:34
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 13:10:40
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-18 08:42:18
Wiesław
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2015-02-17 16:27:23
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. szybko, sprawnie i fachowo.
5 / 5
2015-02-17 09:03:55
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 21:03:15
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 18:50:50
Kornel
Zamawiałem modem do aero2. Sklep zadbał nawet o info,w jaki sposób należy wszystko ustawić by zadziałało. Włącznie z podaniem linka do programu.Jestem b.zadowolony z zakupu.
5 / 5
2015-02-13 13:45:28
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-06 17:14:43
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Komunikacja ze sklepem poprawna, krótki czas oczekiwania.
5 / 5
2015-02-05 20:25:16
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 16:46:22
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 11:03:14
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 12:16:28
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 11:05:14
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie.Produkt zgodny z zamówieniem,szybka dostawa.Jestem bardzo zadowolony.Polecam
5 / 5
2015-02-02 19:40:43
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie, b. polecam.
5 / 5
2015-02-02 12:10:13
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 09:03:09
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-24 21:45:05
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-23 15:15:59
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 11:03:27
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-22 13:48:41
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 12:32:45
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 10:27:35
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-15 11:27:15
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 09:31:25
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 09:41:42
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-13 22:36:53
Radomir
Realizacja zamówienia bez zarzutów ale co z tego jeśli został wysłany telefon niesprawny. Odesłałem do sklepu w celu naprawy ale po jej wykonaniu usterka powróciła. Po ponownym kontakcie telefonicznym pani z obsługi klienta odsyła mnie do serwisu. Jeśli tak to ma wyglądać że wysyłają niesprawne a Ty się martw to dziękuję za taką współpracę.
2 / 5
2015-01-12 16:54:05
Alicja
Wyłudzanie dodatkowych opłat za to, że się płaci z góry kartą czy przelewem jest dla mnie skandaliczne...
5 / 5
2015-01-12 11:42:17
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 18:20:55
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 15:11:15
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-07 10:21:08
Aga
Miał być gratis w postaci karty microUSB 4G, w przesyłce "zapomiano" o gratisie ( co okazało się w Wigilię,bo to był prezent). Polecam, ale proszę przesyłkę sprawdzać przy kurierze czy wszystko jest.
5 / 5
2015-01-07 07:18:15
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 16:17:46
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 09:46:45
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-31 07:10:11
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 15:29:01
Jeremiasz
Miła obsługa i otrzymałem zadowalającą odpowiedź.Szybka zadowalająca reakcja na moją rezygnację z produktu. Dziękuję
5 / 5
2014-12-23 07:54:34
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 09:43:23
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Miałem informację o każdym kolejnym kroku co dzieje się z moim zamówieniem.
5 / 5
2014-12-17 20:00:32
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 15:06:03
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-10 15:01:05
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam można tam kupić naprawdę tanio rzeczy
5 / 5
2014-12-02 09:41:33
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 16:17:40
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-24 09:54:28
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 16:14:34
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 11:46:39
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-11 22:18:23
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-06 15:37:14
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dostałem model telefonu Nokia 515 którego nie mogłem już dostać nigdzie. Pozdrawiam
4 / 5
2014-11-05 10:21:56
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Najwięcej zastrzeżeń można mieć jedynie do opakowania przesyłki - wsadzony ścinek gąbki miał stanowić całą amortyzację delikatnej rzeczy jakim jest smartfon. Pudełko też nie robiło najsolidniejszego wrażenia. Zaznaczam, że chodzi mi o potencjalne ryzyko związane ze sposobem zapakowania i zabezpieczenia przesyłali przed niewłaściwym traktowaniem przez kurierów, a nie o rzeczywiste uszkodzenia, które na szczęście nie nastąpiły.
5 / 5
2014-11-04 06:57:00
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-31 09:43:16
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 11:41:33
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 22:11:46
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 23:50:46
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 13:54:07
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 09:58:06
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 23:01:06
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-20 00:32:59
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-13 13:55:07
Zbyszko
Przemiły sklep i szybka dostawa kurierem w piątek zamówiłem a w pon rano była paczka u mnie telefon nie był uszkodzony był w stanie bardzo dobrym tak jak w opisie od sklepu polecam !
5 / 5
2014-09-10 18:30:49
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 18:35:03
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 16:29:20
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 10:38:08
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 11:27:30
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 11:16:55
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 11:58:10
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 16:57:43
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 12:20:30
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-27 06:24:54
Ida
Profesjonalna obsługa Polecam.
5 / 5
2014-08-26 20:31:03
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 18:07:27
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kupiłem modem pod Aero2. Działa bardzo dobrze. Rekomendowałem zakup tego urządzenia koledze. Również OK. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-08-26 09:13:06
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-12 19:50:11
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-26 17:17:46
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 17:38:43
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 10:18:32
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 09:32:22
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 12:18:55
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie - wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 10:01:55
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Całkowicie zgodnie z ustaleniami. Polecam.
5 / 5
2013-10-07 14:37:22
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-03 22:48:24
Klaudiusz
Jeżeli zależy komuś na szybkiej transakcji, to jak najbardziej polecam, natomiast jeżeli chodzi o oferowane "oryginalne" produkty to zapomniano dodać, że są to oryginalne chińskie zamienniki! Nie polecam.
5 / 5
2013-10-02 14:59:21
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 17:33:09
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 14:02:06
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-09-20 22:06:07
Patryk
Wszystko było wspaniale po za jednym faktem, miałem jedno pytanie, dzwoniłem trzy dni z rzędu po jakieś 5 razy i niestety nikt nie odbierał! to jedyny minus.
5 / 5
2013-09-19 16:40:43
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 13:50:00
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 19:19:45
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Po wpłacie na konto, przesyłka błyskawicznie do mnie dotarła, POLECAM
5 / 5
2013-09-18 07:04:08
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-09 21:38:37
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 14:33:45
Renata
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie, była to płatność za pobraniem. Zdecydowanie polecam ten sklep!!
5 / 5
2013-09-02 11:34:16
Jakub
Polecam ,zawsze mają to czego szukam do Nokia.
5 / 5
2013-08-29 09:52:51
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 19:54:39
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-08-20 18:31:57
Gustaw
Z realizacją zamówienia nie było problemów. Towar dojechał uszkodzony i to nie z winy dostawcy. Wysłano mi uszkodzony towar. Komunikacja ze sklepem słaba. Procedura zwrotu uszkodzonego towaru i obarczanie kupującego kosztami zwrotu towaru - tragiczne! Gdybym wiedział, że tak będzie to w życiu bym się nie zdecydował na ten zakup. Nie polecam.
5 / 5
2013-08-09 12:01:24
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 20:55:05
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-06 13:00:12
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas oczekiwania od złożenia zamówienia na informacje o możliwości odbioru osobistego ok. 1 godzin. Polecam.
5 / 5
2013-08-01 21:09:27
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Pocztą Polską na drugi dzień doszło, a towar znakomity, POLECAM!
5 / 5
2013-07-16 15:46:36
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 20:49:16
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-11 11:50:15
Wiktoria
Kupiłam starszy model nokii, który ciężko dostać w innych sklepach. Wybrany przeze mnie model był dostępny od ręki i w wybranym przeze mnie kolorze. Otrzymałam telefon szybko i z dołączoną gwarancją. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 16:46:49
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-02 10:41:18
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 11:05:36
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 21:22:42
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-16 13:23:31
Przemysław
Sklep pierwsza klasa szybka i fachowa obsługa również atrakcyjne ceny polecam wszystkim zakupy w tym sklepie rewelacja.
3 / 5
2013-05-06 15:26:22
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o 4cv.sklep.pl