Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4fanatic.com

4fanatic.com Opinie 4.9 (153)

Stalowa 6 A
87-100
Toruń
566529110
brak obrazu
speedtest
4.9
153
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-05-07 09:31:33
Ludwika
Jestem bardzo zadowolona - osoba, która otrzymała prezent również :-) Paczka doszła w stanie nienaruszonym, towar jest zgodny z opisem, szybka transakcja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Jakość produktu wzorowa, chciałabym nadmienić że sklep 4fanatic, jest jedynym sklepem, gdzie znalazłam to, czego szukałam więc bardzo duży + . W sytuacji, gdy znów będę potrzebowała coś o tematycę sportowej, mój wybór na pewno padnie na 4fanatic :-) Pozdrawiam
5 / 5
2014-01-29 10:59:32
Bożena
Transakcja bez zarzutów. Szybko i sprawnie, a co ważne dla mnie dobrze zapakowane i nic nie uległo zniszczeniu. Polecam
5 / 5
2013-12-30 12:35:40
Zuzanna
Wszystko dobrze, sprawnie i szybko. Transakcja bez zarzutów. Pełne zadowolenie z towaru. Miła i profesjonalna współpraca. Sprzedający bez wątpienia godny rekomendacji :)) POLECAM zakupy w tym sklepie !!
5 / 5
2013-12-05 07:54:02
Jan
Wysyłka błyskawiczna, towar jakościowo bardzo dobry. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i emailowy. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2013-12-03 12:04:06
Władysława
Bez zbędnych ceregieli. Błyskawiczna realizacja. Polecam
5 / 5
2013-11-30 10:08:17
Bernardeta
SUPER EXTRA SZYBKA WYSYŁKA GORĄCO POLECAM.
5 / 5
2013-11-18 14:45:49
Tobiasz
towar, zgodny z informacją widoczną na stronie sklepu, dostarczono niezwłocznie; polecam
5 / 5
2013-11-07 20:58:57
Magda
Polecam. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2013-10-26 13:22:15
Walenty
Najlepszy sklep online. Kontakt lepszy niż z moją byłą!
5 / 5
2013-09-24 14:53:39
Krystian
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, dobry kontakt ze sprzedawcą, sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 21:37:36
Ilona
Sklep godny polecenia, realizacja zamówienia i wysyłka EKSPRESOWE, towar zgodny z opisem, który jest z resztą bardzo szczegółowy. POLECAM
5 / 5
2013-06-11 11:52:12
Alberta
Z całą pewnością sklep godny polecenia, realizacja zamówienia i wysyłka EKSPRESOWE, towar zgodny z opisem, który jest z resztą bardzo szczegółowy. Do niczego nie mogę się przyczepić.
5 / 5
2013-05-03 10:33:35
January
Opaska Chelsea zgodna z opisem, bardzo sprawnie i szybko, dołączony paragon a koszt przesyłki bardzo przyzwoity. Szkoda, że tak inni nie potrafią!!!
5 / 5
2013-04-16 20:26:56
Mariusz
W niedzielę zamówiłem t-shirt Manchester United i we wtorek był już u mnie. Serwis obsługuje system płatności internetowych, co przyśpiesza realizację zamówienia. Krótko mówiąc, profesjolnalny sklep - polecam!
5 / 5
2013-04-04 17:45:13
Celestyna
wszystko ok, szybko, sprawnie, towar pierwsza klasa, polecam
5 / 5
2012-12-19 13:30:54
Anastazja
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, dobry kontakt ze sprzedawcą, sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2012-12-18 11:24:14
Wiesław
Transakcja bezstresowa, super kontakt ze sprzedającym, przesyłka ekspresowa, polecam:)
5 / 5
2012-11-30 18:51:57
Maksymilian
SOLIDNY SPRZEDAWCA.SPRAWNA TRANSAKCJA.POLECAM 100%
5 / 5
2012-08-09 18:05:26
Jonatan
Wszystko super.Nic dodać nic ująć
5 / 5
2012-08-02 12:42:21
Romana
Miła, fachowa obsługa, towar wysokiej jakości. Na pewno jeszcze tam wrócę :)
5 / 5
2012-06-19 17:00:12
Manuela
Bardzo szybka wysyłka, tj. kilka godzin po zamówieniu, e-mail z informacją o zmianie statusu, wygodna możliwość zmiany sposobu płatności i miesjca dostawy nawet po złożeniu zamówienia. POLECAM
5 / 5
2012-06-05 16:20:43
Liza
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2012-04-24 17:25:23
Mieczysława
Wszystko jak najbardziej w porządku. szybka przesyłka i informowanie na bieżąco o statusie zamówienia. Polecam wszystkim:-)
1 / 5
2012-04-24 12:49:07
Lucjan
Sklep jest nieodpowiedzialny.chciałem kupic u nich torbe zapłaciłem tak ja trzeba dostałem meila z potwierdzeniem wpłaty i gotowoscia do wysłki az tutaj nagle cos im sie odwidziało i odrzucili zamowienie!! czy to zachowanie przystoi ludziom odpowiedzialnym??
5 / 5
2012-03-31 08:44:45
Halina
Jestem bardzo zadowolona ze składanych zamówień w sklepie 4fanatic. Realizacja jest szybka, monitoring zamówień na bieżąco.
5 / 5
2012-03-24 22:33:10
Bogna
wszystko przebiegło wg deklaracji zamieszczonych na stronie
5 / 5
2012-03-09 07:26:58
Jadwiga
100 % PROFESJONALIZMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO SIĘ NAZYWA PODEJŚCIE DO INTERESÓW !!!!!!!!!!!!!!! idealny kontakt, pełny profesjonalizm , transakcja przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. P--O--L--E--C--A-M!!!!!!!!!!!super szybka przesyłka!
5 / 5
2012-03-01 19:08:43
Rafał
Szybkie, sprawne i w pełni udane zakupy!
5 / 5
2012-03-01 15:13:38
Daria
Towar zgodny ze zdjęciem i opisem w 100% :) Wszystko szybko i sprawnie. W razie pytań bardzo szybko uzyskuję się pomoc. Dobry kontakt. Zamawiałam już drugi raz od tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Bardzo polecam :)
5 / 5
2012-02-22 15:36:42
Elżbieta
Jestem zachwycona solidnością, profesjonalizmem i błyskawiczną dostawą. Podoba mi się oferta sklepu i wyszukiwarka, zamówienie złożyłam w kila minut. Będę kupowała w tym sklepie i dlatego polecam.
5 / 5
2012-02-18 11:17:15
Paulina
Zdecydowanie polecam pełny profesjonalizm 3 dni od zakupu mam przesylke w domu,bardzo szybka realizacja zamowien,po za tym towar zapakowany solidnie i profesjonalnie zabezpieczony,GODNY POLECENIA SKLEP!!!
5 / 5
2012-02-13 20:10:44
Benedykt
Zdecydowanie polecam ten sklep. Pełny profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Dobry kontakt mailowy. Polecam.
5 / 5
2012-02-09 14:39:56
Maksymilian
Stuprocentowy pozytyw - nie może być inaczej!!!! Solidny partner warty polecenia. Rzetelny i konkretny. Przedmiot transakcji - plecak - spełnił oczekiwania. Polecam i pozdrawiam!
5 / 5
2012-01-11 22:11:13
Zygmunt
super jakośc i usługa, towar w 100% spełnił oczekiwania, paczka doszła w niesamowicie szybkim tempie, pozdrawiam
5 / 5
2011-12-31 18:57:05
Greta
Super kontakt,szybka dostawa,ładnie prezentujacy sie przedmiot!Wszystko doskonale,z przyjemnością polecam!
5 / 5
2011-12-30 11:32:31
Romuald
Naprawdę bardzo przyjemny sklep. Mało jest sklepów kibica w internecie ( takich lepszych to może 3 ). Duży wybór, niskie ceny, szybka wysyłka i miła obsługa. POLECAM !!
5 / 5
2011-12-22 17:05:13
Ludmiła
Łatwa rejestracja, błyskawiczny przelew i przyjemna obsługa podczas odbioru. Polecam!
5 / 5
2011-12-16 12:55:00
Oksana
Wszystko w jak najlepszy porządku, Towary dokładnie jak na zdjęciach, super kontakt. Gorąco polecam.
5 / 5
2011-12-15 14:46:52
Wiktoria
Kontakt bardzo dobry, na bieżąco wysyłane wiadomości co się dzieje z paczką, a dostawa ekspresowa. Mam nadzieje że i mąż będzie zadowolony z prezentu :)
5 / 5
2011-12-09 20:31:23
Lesław
Idealna transakcja. Łatwo,szybko, bezproblemowo.Na bieżąco wszelkie informacje dotyczące złożonego zamówienia.Mimo że paczka jeszcze do mnie nie dotarła,jestem pewna,że będę zadowolona z zakupionego produktu i na pewno wrócę do tego sklepu. Polecam!
5 / 5
2011-12-07 18:53:20
Angelika
Fantastyczny kontakt, profesjonalna obsługa, uczciwy sprzedawca, błyskawiczna dostawa towaru.
5 / 5
2011-11-30 18:57:54
Zbigniew
Kupiłem portfel dla kibica - znaki ulubionego zespołu a w środku zdjęcie stadionu. Wygląda bardzo elegancko. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Ekspresowo szybka realizacja zamówienia. Miły kontakt. Polecam!
5 / 5
2011-11-14 11:46:27
Joachim
Kontakt z klientem rewelacyjny!
5 / 5
2011-10-13 22:01:57
Paweł
Cała transakcja odbyła się fachowo, wszystko w należytym porządku. Dobry i szybki kontakt, informowanie na bieżąco o stanie zakupów, przesyłki. Towar zgodny z opisem i dobrej jakości.
5 / 5
2011-10-12 18:17:43
Mariusz
Bardzo sprawnie i szybko - godne polecenia.
5 / 5
2011-09-25 20:29:08
Kalina
Już po raz 2 skorzystałam z Usług 4fanatic i jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości produktów.
5 / 5
2011-08-09 10:07:54
Elżbieta
SZYBKO,SPRAWNIE, PROFESJONALNIE.
5 / 5
2011-07-12 21:47:51
Ludmiła
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2011-07-12 09:10:17
Maksymilian
W sklepie internetowym 4fanatic.com jest bardzo profesjonalna i miła obsługa. Towary dochodzą szybko i bez żadnych problemów. Każdemu polecam tą bardzo profesjonalną firmę, gdyż nigdy się na nich nie zawiodłem i przesyłki zawsze dochodzą na czas. Polecam każdemu:)
5 / 5
2011-06-19 10:38:57
Wacław
super obsługa i kontakt. bez zastrzezen. polecam sklep
1 / 5
2011-06-10 23:56:06
Stanisław
Towar otrzymałem uszkodzony i to nie z winy doręczyciela tylko z winy sprzedawcy ponieważ został pogięty, połamany i zniszczony podczas pakowania do wysyłki. Towar został wysłany na inny adres. Kontakt tragiczny. Bardzo nie miła i nie przyjemna obsługa. Brak Faktury VAT. Odradzam zakupy w tym sklepie !!!
5 / 5
2011-06-07 10:59:39
Luba
Zakupiłam przypinki Manchester United w sklepie 4fanatic - polecam serdecznie! Super kontakt, szybka realizacja zamówienia, produkt 100% zgodny z opisem!
1 / 5
2011-06-02 19:22:09
Jolanta
Brak kontaktu, Brak odpowiedzi na e-maile, ignorancja klienta
5 / 5
2011-05-31 13:35:46
Fabian
Ocena celująca! :) Szybko i sprawnie, polecam!!!
5 / 5
2011-05-30 15:49:37
Leokadia
Towar otrzymałam w terminie, w bardzo dobrym stanie. Profesjonalna komunikacja ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2011-05-24 17:00:59
Beata
Towar szybko był u mnie, zgodny z opisem, kontakt wzorowy. Polecam ten sklep!
5 / 5
2011-05-23 14:26:50
Teresa
Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości usługi. Otrzymywałam maile z informacjami o przesyłce. Miała byc po 4 dniach a był juz na 2 dzien rano ;)
5 / 5
2011-05-20 00:03:08
Inga
Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu, na wszystkie moje pytania odpowiedziano mi z życzliwością i cierpliwością.
5 / 5
2011-05-13 15:16:30
Sebastian
To nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Jak najbardziej polecam w każdym aspekcie. Towar przyszedł na czas (wysłany w dzień po zakupie) i jest znakomicie zapakowany i nie można się do niczego przyczepić. Co do obsługi to kiedyś miałem jakąś wątpliwość i zapytałem. Odpowiedź przyszła niedługo później i była konkretna, rozwiała wszelkie wątpliwości. Brawo!
5 / 5
2011-05-06 21:02:07
Olga
Polecam! Naprawdę super sprawa robić z nimi interesy!
5 / 5
2011-05-06 12:54:25
Marcin
moja ocena - 5 od zamówienia po dostarczenie produktu - 5 :) polecam
5 / 5
2011-05-05 12:29:18
Radomir
Polecam w 100% błyskawiczna realizacja zamówienia :)
5 / 5
2011-04-15 12:10:09
Izolda
Takie transakcje to sama przyjemność wszystko zgodne w 100% SKLEP godny polecenia. Bardzo szybka przesyłka, super kontakt ze sprzedawcą. Oby więcej takich sprzedawców ;) Pozdrawiam i polecam :D
5 / 5
2011-04-15 08:37:33
Bernard
Zamówiłem trzy produkty. Doszły po 3 dniach roboczych. Każdy dobrej jakości, zgodny z opisem. W międzyczasie dostawałem maile od sklepu informujące o stanie zamówienia. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2011-04-11 08:31:05
Marina
Bardzo polecam- dobra jakość produktów, szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny
5 / 5
2011-04-08 09:55:12
Dominik
Błyskawiczna obsługa, dobry kontakt,. Polecam!!!!!
5 / 5
2011-04-06 08:46:42
Marian
Pełen profesjonalizm i poważne traktowanie klienta,ciekawa i stale wzbogacana oferta handlowa,gorąco polecam.
5 / 5
2011-04-01 21:09:16
Marta
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemnosc.Oby wszystkie dzialaly tak jak ten!!!
5 / 5
2011-03-25 10:45:42
Paulina
Wszystko OK ,towar wyslany szybko , dobrze zapakowany. Polecam !!!
5 / 5
2011-03-21 21:44:12
Mirosław
Witam, kupiłem kilka gadżetów za pośrednictwem tego sklepu i jestem bardzo zadowolony. Sklep posiada wiele ciekawych i niedostępnych w wielu miejscach produktów po naprawdę dobrych cenach. Świetny kontakt i bardzo szybka przesyłka. Polecam stukrotknie
5 / 5
2011-03-21 12:43:31
Walenty
bardzo dobry kontakt, towar dobrej jakosci, odbieralem osobiscie bez zadnych problemow POLECAM
5 / 5
2011-03-17 22:36:25
Dalia
Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2011-03-10 16:04:02
Aleksander
transakcja super,życzyc sobie tylko sklepów na takim poziomie,wszystko sprawnie,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka.
5 / 5
2011-02-18 21:02:11
Dominik
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, informuje dokładnie o każdym kroku, jaki jest podejmowany, daje również możliwość śledzenia przesyłki, wszystko bardzo proste i klarowne.
5 / 5
2011-02-17 17:41:26
Grażyna
Szybko, mile i fachowo. Błyskawiczna transakcja, miła obsługa, dobry kontakt ze sprzedającym. POLECAM!!!
5 / 5
2011-02-11 19:50:08
Izydor
przystepna cena, kupiel koszulke barcy.ekspresowa dostawa polska poczta odziwo
5 / 5
2011-02-09 19:08:35
Helena
warty polecenia, fachowo, szybko, bez zarzutów
5 / 5
2011-02-08 12:08:49
Lilianna
Przedmiot był jeszcze atrakcyjniejszy niż się spodziewałam a przesyłka bardzo szybka! Jestem zadowolona z zakupu w 100%!!
5 / 5
2011-02-07 19:48:36
Alfred
Miła i profesjonalna obsługa, dużo różnych i ciekawych akcesoriów dla każdego. Nic tylko kupować :)
5 / 5
2011-02-07 13:52:13
Arkadiusz
Bardzo dobry sklep jeśli chce się zrobić niespodziankę dla kibica.Duży asortyment,świetna obsługa i przystępne ceny.
5 / 5
2011-02-05 17:44:00
Seweryn
Świetny sklep, wszystko sprawnie i szybko. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-02-02 16:42:15
Marcin
wszystko ok bardzo szybka dostawa
5 / 5
2011-01-27 16:37:45
Klaudia
Polecam ten sklep . duża dbałość o klienta, fajne gadżety i atrakcyjne ceny
5 / 5
2011-01-26 13:21:26
Bartosz
Dobry kontakt, super sprzedawca.Polecam.
5 / 5
2011-01-18 22:29:46
Dawid
Gorąco polecam sklep 4fanatic.com. Błyskawiczna transakcja w pełni profesjonalna, towar zgodny z zamówionym
5 / 5
2011-01-12 20:21:46
Gracjan
Znam ten serwis od innych użytkowników, wiedziałem że są solidni i szybcy. Moja transakcja tylko to potwierdziła. Godni zaufania, konkurencyjni cenowo, asortyment bardzo ciekawy i żadki w dostępie...
5 / 5
2011-01-05 21:12:21
Hubert
Jestem bardzo zadowolona. Błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt, towar zgodny z opisem i oryginalny w 100%!!!!!!!!
5 / 5
2010-12-24 14:44:45
Marzena
Polecam jak najbardziej! Dostawa jest wprost ekspresowa, zamówienie otrzymałam na drugi dzień od zapłaty. Towar zgadza się z ofertą ze strony. Jak najbardziej pozytywnie :)
5 / 5
2010-12-21 18:31:47
Krystian
Towar Wysokiej jakości zgodny z zamówieniem,szybka dostawa.Polecam
5 / 5
2010-12-15 18:57:39
Liwia
gorąco polecam, bardzo sprawna obsługa, szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2010-12-12 10:55:28
Zofia
Polecam!! Podwiązka jest świetna (muszę powiedzieć, że nawet lepsza niż ta którą miałam na studniówce ;) ) szybka dostawa i miły kontakt :)
5 / 5
2010-12-09 09:10:29
Aleksander
Zamówienia dokonywałem w niedziele. Odbyło się bez żadnych problemów. We wtorek na dokładną godzine (ku mojemu wielkiemu zdziwieniu) przyszedł kurier z paczką. Polecam wszystkim, towar bardzo dobrej jakości z certyfikatami od producenta.
5 / 5
2010-12-05 12:31:33
Stefania
Jestem bardzo zadowolona, zakupiłam brelok FC Barcelona - super jakość, szybka i sprawna obsługa, błyskawiczna przesyłka. Polecam!
5 / 5
2010-12-02 12:36:19
Jonatan
REWELACJA !!! :)))Jak zawsze wszystko super!POLECAM W 100%
5 / 5
2010-11-30 11:54:40
Diana
ZAKUPY W 4FANATIC BYŁY CZYSTĄ PRZYJEMNOŚCIĄ!!! :)
5 / 5
2010-11-26 18:15:07
Dawid
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Jak najbardziej polecam firmę 4fanatic ;)
5 / 5
2010-11-23 15:17:29
Juliusz
Świetny sklep z wieloma interesującymi rzeczami, które zaciekawią każdego kibica :D.
5 / 5
2010-11-10 11:39:30
Regina
szybko, miło i profesjonalnie;)
5 / 5
2010-10-28 11:54:17
Maksymilian
Szybka wysyłka (po 1 dniu roboczym paczka juz u mnie), fachowa obsługa i znakomita jakość sprzedawanych rzeczy!
5 / 5
2010-10-27 21:25:51
Luiza
W 200% polecam korzystanie z tego sklepu. Szybka dostawa, maile z informacja i super ceny. Wszystkim sprzedającym w sieci polecam brać przykład z 4fanatic. Moja ocena to 11/10. :)
5 / 5
2010-10-18 19:42:17
Marian
szybko, szybko, jeszcze szybciej niz myślałam:) polecam na 1000000000000000000000000000000000000000000000%;)
5 / 5
2010-10-12 21:20:35
Józefina
Kolejne udane zakupy. Ponownie polecam.
5 / 5
2010-10-11 09:14:24
Agnieszka
kolejna bardzo udana transakcja zw sklepem 4fanatic, błyskawiczna dostawa, towar wysokiej jakości, zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2010-10-08 20:17:42
Hubert
Świetny, oryginalny towar, szybka dostawa, atrakcyjna cena. Nie ma więc sensu przeglądanie ofert sklepów on-line prowadzonych przez europejskie kluby piłkarskie.
5 / 5
2010-10-01 13:04:42
Bogdan
Przejrzyste menu, z łatwością można dokonać zakupu przez internet, złożyłem zamówienie w środę a już dziś-w piątek -cieszę się z mojej przesyłki. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2010-09-26 23:13:50
Lucyna
Bardzo profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2010-09-24 20:12:48
Marcelina
Polecam wszystkim serdecznie. Sklep pełen profesjonalizm, podejście do klienta wzorcowe, towar również. Naprawdę robić tu zakupy !!!
5 / 5
2010-09-24 17:50:58
Bernadeta
Szybkie skompletowanie zamówienia oraz szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem na stronie internetowej. Generalnie polecam sklep, wszystko odbyło się bez problemów. Szeroki asortyment.
5 / 5
2010-09-22 11:52:51
Faustyna
szybka po 23 godzinach od zaksięgowania (które odbyło się po godzinie od wpłaty) miałam przesyłke. Brak informacji o wysyłce ostatnia wiadomość od sklepu to to że jest gotowa do wysłania kolejnego obiecanego maila nie było.
5 / 5
2010-09-20 22:24:15
Stefania
paczka przyszła w terminie, cała nie naruszona i wszystko zgodnie z opisem :)
5 / 5
2010-09-08 13:26:13
Kamila
Czas od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki - 1 DZIEŃ. Świetny sklep.
5 / 5
2010-09-07 07:04:40
Łucjan
Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie sprzedaży.
5 / 5
2010-09-04 21:52:42
Teresa
Transakcja udana, zero problemów. Świetna komunikacja odnośnie kolejnych etapów zamówienia.
5 / 5
2010-09-02 11:07:42
Halina
Ten sklep jest fenomenalny. Wszystkie zamówienia realizowane są błyskawicznie. Produkty są świetnej jakości i jak najbardziej orginalne. Jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2010-08-26 16:42:58
Krystian
Towar taki jak w opisie, szybkość wysyłki taka jak w opisie. Po prostu wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2010-08-22 10:53:01
Klaudia
jestem bardzo zadowolony ! uwielbiam ten sklep :D
5 / 5
2010-08-22 00:15:31
Zuzanna
Profesjonalna i błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrej jakości. Sklep warty polecenia.
5 / 5
2010-08-20 09:35:11
Diana
Super sklep,bardzo szybka dostawa,towar bardzo dobry gatunkowo.GORĄCO POLECAM!!!!
5 / 5
2010-08-19 16:59:18
Izydor
Towar najwyższej jakości. W 100% zgodny z opisem. Wysyłka ekspresowa. Po prostu rewelacja. Polecam.
5 / 5
2010-08-09 09:58:44
Władysław
Witam, własnie otrzymałem zamówioną przesyłkę. Przyszła na czas. Chciełem powiedzieć, że jestem zadowolony, cały czas otrzymywałem informacje mailem o dokonanej przeze mnie wpłaty i o statusie przesyłki, samemu też można to śledzić.Ogólnie super.Polecam
5 / 5
2010-08-06 12:50:17
Eleonora
Najlepszy sklep internetowy jaki znam. Zakupy były robione wielokrotnie i zawsze transakcja przebiegała zgodnie z założeniem. Towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna. Wszystkim gorąco polecam.
5 / 5
2010-08-02 20:39:10
Wojciech
Dokonałem zakupu w tym sklepie już dwukrotnie. Trochę długo zeszło zaksięgowanie wpłaty (2 dni), ale poza ty wszystko przebiegało jak należy. Polecam
5 / 5
2010-07-30 22:41:31
Stanisław
Transakcja przebiegła sprawnie. komunikacja ze sklepem bardzo dobra, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam innym ten sklep. Pozdrawiam.
5 / 5
2010-07-15 13:54:27
Julian
Towar pierwsza klasa,super gatunek,świetny kontakt mailowy,szybka wysyłka, w ogóle super transakcja.Gorąco polecam.
5 / 5
2010-06-26 17:31:52
Maria
profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2010-06-23 10:39:23
Emil
Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja zamówienia, stały kontakt ze sklepem - informacje o stanie zamówienia.
5 / 5
2010-06-02 07:45:42
Romana
SKLEP WARTY POLECENIA!! W 100% WSZYSTKO SUPER !!
5 / 5
2010-05-27 19:09:18
Alberta
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem, czas realizacji zamówienia błyskawiczny, naprawdę polecam.
5 / 5
2010-05-25 13:55:31
Halina
Bardzo szybki i sprawny kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar bardzo dobrej jakości, zgodnie z opisem. Polecam gorąco dostawcę
5 / 5
2010-05-20 11:47:53
Wera
Bardzo szybko i sprawnie. Produkty super - tak jak sobie wyobrażałam :)
5 / 5
2010-05-15 19:04:38
Dorota
Super Sprzedawca. Transakcja odbyła się bez najmniejszych problemów POLECAM
5 / 5
2010-05-11 13:08:14
Wincenty
wspaniała współpraca na najwyzszym poziomie zgodnośc towaru w 100% z opisem polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
5 / 5
2010-04-10 11:43:26
Oksana
Szczerze polecam, kupuję u nich od dawna, pełny profesjonalizm!
5 / 5
2010-04-07 18:29:54
Ewelina
Super Sprzedawca. Transakcja odyła się bez najmniejszych problemów, extra kontakt. Oby więcej takich Sprzedających
5 / 5
2010-03-30 14:17:12
Magdalena
Jestem bardzo zadowolona z zakupów z sklepie. Błyskawiczna dostawa, informowanie o każdym etapie realizacji zamówienia Polecam wszystkim niezdecydowanym.
5 / 5
2010-03-30 11:12:32
Laura
fantastyczny sklep, wszystko odbyło się w błyskawicznym tempie, po każdej akcji mail potwierdzający. polecam.
5 / 5
2010-03-28 22:10:00
Aleksandra
Doskonała obsługa, szybkość dostarczenia przesyłki i kontakt.
5 / 5
2010-03-23 13:13:51
Grzegorz
Realizacja zamówienia bardzo szybka , produkt wysokiej jakości. Zadowolenie na maksymalną ilość punktów.
5 / 5
2010-03-17 12:29:23
Leokadia
Bardzo szybka obsługa, zamowiłam kubek i podkladke pod mysz juve w poniedziałek, w srode bylo juz u mnie!! Towar świetnej jakośći zgodny w 100% z opisem!! Bardzo polecam:))
5 / 5
2010-03-13 18:05:56
Brunon
super kontakt, sprawna obsługa. przekazane informacje do kupującego zarówno o wpływie przelewu jak i informacja o wysyłce polecam
5 / 5
2010-03-12 10:05:31
Wiesław
jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu
5 / 5
2010-03-10 19:15:42
Antoni
towar był w porządku ale poczta polska dała ciała ponieważ koperta była rozerwana. Na szczęście z niej nie zniknęło
5 / 5
2010-03-07 10:10:03
Wanda
Wszystko sprawnie poszło, po zrealizowaniu przelewy paczka błyskawiczie do mnie doszła nawet pocztą polską
5 / 5
2010-03-05 18:30:42
Nadia
Wszystko w porządku, jak najbardziej polecam !! ;)
5 / 5
2010-02-25 12:30:31
Laura
Wszystko odbyło się sprawnie i błyskawicznie. W 100% udana transakcja, POLECAM!!!
5 / 5
2010-02-24 23:37:08
Paulina
Witam! Jestm bardzo zadowolona z kontaktu oraz szybkiej jak nie błyskawicznej przesyłki. Jeste, bardzo zadowolona! :) pozdrawiam, Kasia
5 / 5
2010-02-20 21:38:10
Apolonia
Sama przyjemność:) Znakomity kontakt, wszystko przeprowadzone sprawnie, towar zgodny z opisem- dostarczony na czas. Gorąco polecam!
5 / 5
2010-02-17 10:46:16
Danuta
szybki czas realizacji, dobra komunikacja, towar zgodny z opisem POLECAM
5 / 5
2010-02-11 19:03:38
Julian
Pziom obsługi satysfakcjonujący. Polecam.
5 / 5
2010-02-09 13:51:23
Fryderyka
szybko, sprawnie , bez zarzutów
5 / 5
2010-02-08 20:23:09
Martyna
Bardzo kompetentna i miła obsługa. Mam nadzieję na dalsze transakcje.
5 / 5
2010-02-04 16:56:28
Tadeusz
POLECAM!!! Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem. Zdecydowanie POLECAM!! Dziękuję i Pozdrawiam !
5 / 5
2008-08-21 15:59:08
Gabriela
Polecam w 100% 4fanatic, produkty jak i obsługa najwyższej jakości !

Rzetelne opinie o 4fanatic.com