Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4fanatic.com

4fanatic.com Opinie 4.9 (153)

Stalowa 6 A
87-100
Toruń
566529110
brak obrazu
4.9
153
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-05-07 09:31:33
Ludwika
Jestem bardzo zadowolona - osoba, która otrzymała prezent również :-) Paczka doszła w stanie nienaruszonym, towar jest zgodny z opisem, szybka transakcja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Jakość produktu wzorowa, chciałabym nadmienić że sklep 4fanatic, jest jedynym sklepem, gdzie znalazłam to, czego szukałam więc bardzo duży + . W sytuacji, gdy znów będę potrzebowała coś o tematycę sportowej, mój wybór na pewno padnie na 4fanatic :-) Pozdrawiam
5 / 5
2014-01-29 10:59:32
Bożena
Transakcja bez zarzutów. Szybko i sprawnie, a co ważne dla mnie dobrze zapakowane i nic nie uległo zniszczeniu. Polecam
5 / 5
2013-12-30 12:35:40
Zuzanna
Wszystko dobrze, sprawnie i szybko. Transakcja bez zarzutów. Pełne zadowolenie z towaru. Miła i profesjonalna współpraca. Sprzedający bez wątpienia godny rekomendacji :)) POLECAM zakupy w tym sklepie !!
5 / 5
2013-12-05 07:54:02
Jan
Wysyłka błyskawiczna, towar jakościowo bardzo dobry. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i emailowy. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2013-12-03 12:04:06
Władysława
Bez zbędnych ceregieli. Błyskawiczna realizacja. Polecam
5 / 5
2013-11-30 10:08:17
Bernardeta
SUPER EXTRA SZYBKA WYSYŁKA GORĄCO POLECAM.
5 / 5
2013-11-18 14:45:49
Tobiasz
towar, zgodny z informacją widoczną na stronie sklepu, dostarczono niezwłocznie; polecam
5 / 5
2013-11-07 20:58:57
Magda
Polecam. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2013-10-26 13:22:15
Walenty
Najlepszy sklep online. Kontakt lepszy niż z moją byłą!
5 / 5
2013-09-24 14:53:39
Krystian
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, dobry kontakt ze sprzedawcą, sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 21:37:36
Ilona
Sklep godny polecenia, realizacja zamówienia i wysyłka EKSPRESOWE, towar zgodny z opisem, który jest z resztą bardzo szczegółowy. POLECAM
5 / 5
2013-06-11 11:52:12
Alberta
Z całą pewnością sklep godny polecenia, realizacja zamówienia i wysyłka EKSPRESOWE, towar zgodny z opisem, który jest z resztą bardzo szczegółowy. Do niczego nie mogę się przyczepić.
5 / 5
2013-05-03 10:33:35
January
Opaska Chelsea zgodna z opisem, bardzo sprawnie i szybko, dołączony paragon a koszt przesyłki bardzo przyzwoity. Szkoda, że tak inni nie potrafią!!!
5 / 5
2013-04-16 20:26:56
Mariusz
W niedzielę zamówiłem t-shirt Manchester United i we wtorek był już u mnie. Serwis obsługuje system płatności internetowych, co przyśpiesza realizację zamówienia. Krótko mówiąc, profesjolnalny sklep - polecam!
5 / 5
2013-04-04 17:45:13
Celestyna
wszystko ok, szybko, sprawnie, towar pierwsza klasa, polecam
5 / 5
2012-12-19 13:30:54
Anastazja
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, dobry kontakt ze sprzedawcą, sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2012-12-18 11:24:14
Wiesław
Transakcja bezstresowa, super kontakt ze sprzedającym, przesyłka ekspresowa, polecam:)
5 / 5
2012-11-30 18:51:57
Maksymilian
SOLIDNY SPRZEDAWCA.SPRAWNA TRANSAKCJA.POLECAM 100%
5 / 5
2012-08-09 18:05:26
Jonatan
Wszystko super.Nic dodać nic ująć
5 / 5
2012-08-02 12:42:21
Romana
Miła, fachowa obsługa, towar wysokiej jakości. Na pewno jeszcze tam wrócę :)

Rzetelne opinie o 4fanatic.com