Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję 4FOOTBALL.PL

4FOOTBALL.PL Opinie 4.4 (85)

Górka Wieruszowska 7f
98-400
Wieruszów
782991989
opinie 4FOOTBALL.PL
speedtest
4.4
85
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-22 15:18:40
Grażyna
Super szybko, sprawnie i na temat. Polecam gorąco 🙃
3 / 5
2019-10-11 12:04:36
Bogna
Ciężko jest ocenić coś do czego nie doszło Ogólnie kontakt ze sklepem oceniam na +
1 / 5
2019-02-06 10:15:54
Bernard
Nie polecam sprzedają rzeczy których nie mają
5 / 5
2018-05-30 15:13:20
Karol
Wszystko sprawnie i Ok. Polecam
5 / 5
2018-04-12 12:20:41
Zbyszko
Jestem zadowolony z tranzakcji.
5 / 5
2017-11-29 16:09:14
Andrzej
Świetna obsługa ale niestety nie trafiłem z rozmiarem, przy następnej okazji napewno skożystam ponownie :)
5 / 5
2017-07-27 11:36:56
Alina
Polecam zakupy w tym sklepie. Sklep odpowiada na pytania i realizuje zamowienia szybko.
1 / 5
2015-12-02 12:08:43
Marian
Anulowanie zamówienia. Dostawa w 24 godziny tak piszą, a jak jest naprawdę - sprzedający nie ma towarów które sprzedaje! Brak poszanowania.
1 / 5
2015-11-10 09:56:30
Wiktoria
Sklep wystawia towar, którego nie ma na stanie. Przyjmuje płatność nie informując, że zamówienie nie może być zrealizowane. Tydzień ciszy i dopiero po moim mailu i 24h oczekiwania na odpowiedź uzyskałam info, że pieniądze zostaną zwrócone. Nie polecam!!!!
2 / 5
2015-09-16 11:16:29
Ryszard
Oferta sklepu nie jest aktualizowana na bieżąco - zakupiony towar nie był dostępny, co okazało się dopiero po kilku dniach oczekiwania.
1 / 5
2015-08-06 14:29:34
Stefan
Jeżeli sklep 4football zamierza być traktowany poważnie to powinny bardziej dbać o klienta. Nie może być takiej sytuacji, że zamawiam rękawiczki, już wszystko potwierdziłem ustaliłem płatność i potwierdzona została transakcja, a w dzień przyjścia paczki dostaję email, że jednak nie mają towaru. Gram w piłkę i potrzebowałem rękawiczek, ze względu na alergie na gumki z orlika, sklep mnie bardzo zawiódł, a takie zakończenie sprawy nie było poważne. Pozdrawiam.
1 / 5
2015-07-14 11:33:18
Eleonora
Sklep oferuje towar, którego nie posiada na stanie. Jednak o tym fakcie klient dowiaduje się dopiero po złożeniu i opłaceniu zamówienia. Poza tym bardzo słaby kontakt. Sklep nie odpowiada na maile, a telefon kontaktowy jest cały czas wyłączony. Zupełny brak profesjonalizmu. Jedyny plus to szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2015-06-16 17:12:11
Stefan
szybko ,bez żadnych problemów, polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2015-05-06 13:26:48
Walentyna
Usługi wysokiej jakości, transakcja błyskawiczna.
1 / 5
2015-05-06 12:02:07
Leszek
dramat , najpierw wszystko super rewelacja i oczekiwanie na wysyłkę potem komunikat że towaru nie mają lipa . nie polecam a nawet odradzam
5 / 5
2015-04-08 17:52:13
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-04-02 10:05:30
Roma
Zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku zamówionego towaru w sklepie. Rozumiem, że taka sytuacja może się zdarzyć, ale strona z asortymentem sklepu powinna być aktualizowana na tyle często, żeby stosowna informacja była umieszczona przy danym produkcie. Sam zwrot wpłaconych środków nastąpił bardzo szybko - tu plus dla obsługi sklepu.
5 / 5
2015-03-20 11:40:45
Zofia
Wszystko przebiegło błyskawicznie. Jedyny problem miałam z dokonaniem szybkiego przelewu - ikonki usług bankowych są na urządzeniach mobilnych nie dość czytelne - nie sposób odróżnić mraty, mtransferu i multitransferu. Dwa razy "nie trafiłam", za trzecim system wyrzucił mnie w kosmos i w rezultacie musiałam zrobić normalny przelew. Najwyraźniej nie miało to jednak wpływu na szybkość realizacji zamówienia - po dwóch dniach przesyłka była u mnie.
5 / 5
2015-03-10 20:17:08
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-12-21 14:54:42
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 09:53:08
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 16:41:52
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-02 17:04:59
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 12:08:12
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 11:52:51
Longin
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 16:53:25
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka realizacja towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2014-09-09 20:21:21
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 16:45:18
Agnieszka
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka, info na maila. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 09:36:00
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-29 12:55:37
Sofia
błyskawiczna dostawa,wielki pozytyw polecam
5 / 5
2014-07-11 21:17:55
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 09:52:58
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 23:41:29
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-05-22 15:30:53
Kamil
Przejeliście dwie transakcje za jeden zakup.
5 / 5
2014-05-19 19:47:31
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-20 22:18:47
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko w porządku, tak jak w zamówieniu. Polecam!
4 / 5
2014-03-14 19:21:15
Łucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 09:24:10
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-02-24 15:37:09
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 06:56:00
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 21:10:01
Otylia
Dla mnie rewelacyjny sklep, świetny towar, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 19:24:25
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 15:43:55
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 10:52:36
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 15:20:03
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 09:54:28
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 20:31:36
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 07:36:36
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 17:39:33
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 20:41:01
Róża
Szybko, zwięźle i na temat!!! rewelacja ! super kontakt i towar jak najbardziej oryginalny! dziękuję i pozdrawiam MK
5 / 5
2013-09-24 12:36:53
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 12:34:07
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-12 17:18:10
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 22:23:18
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 14:54:53
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 10:55:13
Kamil
Zdecydowanie godny polecenia sklep. Będę tu wracał !
5 / 5
2013-07-22 10:35:24
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 10:33:44
Eleonora
Miły i sprawny kontakt, bardzo szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2013-06-23 09:23:05
Lidia
zakup przebiegl bez problemowo ,jestem zadowolona z zakupu
3 / 5
2013-05-24 13:51:04
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-29 18:51:58
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-21 21:24:47
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-20 11:08:34
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-03-14 08:47:23
Michał
Jakość Fatalna nie zgodna z opisem i cena nie adekwatna do produktu Najtańszy produkt jednorazowy do zabawy na placu zabaw a nie do użytku profesjonalnego
5 / 5
2013-03-13 17:40:47
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-20 15:35:33
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-09 16:30:26
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 13:23:09
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 12:53:54
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-12 17:37:24
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-27 15:23:06
Dymitr
Przesyłka na czas i w bardzo dobry stanie, polecam : )
4 / 5
2012-10-17 17:24:52
Ryszard
Polecam sklep . konkretny towar za konkretna cene !
5 / 5
2012-09-28 10:22:25
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wysyłka wręcz ekspresowa. Polecam! Do niczego nie można się przyczepić.
5 / 5
2012-09-20 10:01:54
Sławomira
Ceny może nie są najniższe, ale za to otrzymujemy obsługę na najwyższym poziomie, a transakcje są szybkie i sprawne.
5 / 5
2012-09-18 17:44:34
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 04:38:39
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-17 12:47:41
Rozalia
Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem, wszystko w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2012-08-16 19:24:36
Edyta
towar doszedł szybko i w nienaruszonym stanie
5 / 5
2012-08-05 22:12:16
Apolonia
polecam jak trzeba cos kupic tanio i na szybko
4 / 5
2012-08-05 21:14:20
Leon
dobra komunikacja ze sklepem towary zgodne z zamówieniem Polecam ten sklep
5 / 5
2012-08-04 09:46:37
Ida
Bardzo dobry Sklep, szybka realizacja,polecam wszystkim kupującym
5 / 5
2012-05-14 18:43:00
Przemysław
Sklep rewelacyjny! Towar dostarczony bardzo szybko a obsługa bardzo życzliwa. Naprawdę warto skorzystać z usług tego sklepu internetowego. Polecam
5 / 5
2012-04-03 06:49:54
Paweł
bardzo szybka transakcja. Towar cały, nie zniszczony
5 / 5
2012-03-22 23:42:49
Walenty
polecam,towar zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna!
5 / 5
2012-02-24 07:21:41
Katarzyna
Zamówienie zrealizowane w ciągu trzech dni. Ciekawy sklep, szeroka oferta

Rzetelne opinie o 4FOOTBALL.PL